GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον Antenna στο Mad

... Καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή στον Όμιλο Mad ανέλαβε ο Αντώνης Μεταξάς από την 1η Οκτωβρίου, 2007. Αναλαμβάνοντας επικεφαλής του Εμπο...

...
Καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή στον Όμιλο Mad ανέλαβε ο Αντώνης Μεταξάς από την 1η Οκτωβρίου, 2007. Αναλαμβάνοντας επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος του Ομίλου Mad είναι υπεύθυνος για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Mad τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στην αγορά των Βαλκανίων.
Οπως ανακοινώθηκε, ο Α. Μεταξάς έχοντας δυναμική πορεία καριέρας και πολυετή εμπειρία στην εμπορική ανάπτυξη των επιχειρήσεων, εντάχτηκε στο δυναμικό του Mad προερχόμενος από τον Όμιλο Antenna, όπου και ασκούσε καθήκοντα ως στέλεχος της Εμπορικής Διεύθυνσης.
Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Μεταξά, ο Ανδρέας Μ. Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mad, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ευτυχείς που ο κ. Μεταξάς εντάσσεται στο δυναμικό του Mad. Καθώς η δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου συνεχίζεται με νέες δραστηριότητες, η μακρόχρονη εμπειρία του κ. Μεταξά θα συμβάλλει σημαντικά την περαιτέρω ενίσχυση των υπηρεσιών μας».
Αντίστοιχα, από την πλευρά του ο κ. Μεταξάς τόνισε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω την Εμπορική Διεύθυνση ενός τόσο γρήγορα αναπτυσσόμενου και δυναμικού ομίλου όπως το Mad. Στόχος μας είναι η περαιτέρω ενδυνάμωσή του σε επίπεδο υπηρεσιών με όχημα νέες πλατφόρμες επικοινωνίας που θα στηρίζονται στην πλήρη δυναμική του».

2 σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


    09/10/07
    Χ.Α.Α. 5247 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι μοχαμετι να μας δωσει πισω αυτα που
    μας κλεψανε με αδελφιστικο τροπο
    τα πρασινα λαμογια


    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει πρασινο αιμα) που δεν προσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Γιατί μας αφορά ένα πρόχειρο δελτίο τύπου των Κουρήδων ως είδηση;

    2. Μεταπήδηση από τον Antenna στο Mad είναι αυτό που ο λαός λέει "από Δήμαρχος... κλητήρας". Οικειοθελώς πήγε, ή έμεινε πρώτα άνεργος και του σύστησαν το Mad από τον ΟΑΕΔ; Μόνο να προσέχει γιατί οικογενειακώς οι Κουρήδες είναι λίγο αφηρημένοι τις μέρες καταβολής μισθών και ενσήμων!

    3. "ενός τόσο γρήγορα αναπτυσσόμενου και δυναμικού ομίλου όπως το Mad" Το όμιλος πώς ακριβώς ορίζεται; Ένα κανάλι της πλάκας (που ακόμα και μέσα στην Αττική έχει χειρότερο σήμα και από το ΤΗΛΕΦΩΣ), με αχτένιστα τζάνκια και πουστράκια για παρουσιαστές , και ένας ραδιοφωνικός σταθμός ακροαματικότητας υπό του μηδενός;

    Για σοβαρευτείτε λίγο ρε Κουρήδες (junior εν προκειμένω)! Ένα μπακαλικάκι κακέκτυπο του MTV έχετε, θλιβερό φερέφωνο της ανύπαρκτης ελληνικής showbiz! Πώς την είδατε ότι είστε κανένα πολυεθνικό corporation εισηγμένο στο NYSE;

    Και το press-gr να μην δημοσιεύει ό,τι μαλακία του στέλνει ο κάθε στερημένος για δημοσιότητα, αλλιώς να το κάνουμε σελίδα ευρέσεως εργασίας και δωρεών αντικειμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *