GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση Λιβάνη υπέρ του ΓΑΠ...

... H δήλωση που έκανε στη ΝΕΤ ο Αντώνης Λιβάνης υπέρ του Γ. Παπανδρέου είναι η εξής: "ΑΚΟΜΨΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑ...

...
H δήλωση που έκανε στη ΝΕΤ ο Αντώνης Λιβάνης υπέρ του Γ. Παπανδρέου είναι η εξής:
"ΑΚΟΜΨΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Ο ΓΕΓΟΝΕ ΓΕΓΟΝΕ!
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ, ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ."

45 σχόλια

  1. μιλησε και ο αποφοιτος δημοτικου πρωην εφημεριδοπωλης...

    εκτακτα...

    κανενας αλλος με βαρυνουσα γνωμη και κυρος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βαθύτερη σημασία της περιλάλητης στροφής του ΠαΣοΚ προς τα αριστερά-όπως τουλάχιστον την κατανοώ εγώ, με βάση την ομιλία του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή- έχει ως εξής:

    Το ΠαΣοΚ θα γίνει ΣΥΝ, ενώ ο ΣΥΝ έχει ήδη γίνει ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε στις επόμενες εκλογές (που ίσως να μην αργήσουν πάρα πολύ) ο Κώστας Καραμανλής θα εκλεγεί με το ποσοστό που έλαβε ο αείμνηστος θείος του θείου του το μακρινό 1974...
    ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ(ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΝΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ-ΠΛΗΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ-ΠΟΣΩΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΤΟ 'ΟΛΟΝ'(ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ) ΠΑΣΟΚ. Ο ΕΚΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.


    Το μικρό (δηλαδή μικρότερο του σημερινού) αλλά καθαρό ΠαΣοΚ, που φαίνεται ότι επιλέγουν ορισμένοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους, φοβάμαι ότι δεν διαφέρει πολύ από τη «μικρά πλην τιμία Ελλάδα» του Λαϊκού Κόμματος και των αντιβενιζελικών την εποχή του Εθνικού Διχασμού...

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΟΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΜΒΑΣΗ-ΞΕΦΤΙΛΑ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟΥ 2004 ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΟΥΓΚ!!

    Φοβάμαι, επίσης, ότι ο παραλληλισμός της στάσης ορισμένων υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου με τους βασιλόφρονες αντιπάλους του Βενιζέλου (του Ελευθερίου)

    ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ..ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΙΑ
    Α)ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΦΕΡΟΝΤΑ ΜΗΝΤΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΕΔΩ-ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.
    Β)ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ Ως ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ( ΜΑ ΚΑΜΙΑ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ Η ΣΧΕΣΗ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΑΣΤΑ...ΔΕΝ 1965).ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 'ΚΑΤΣΙΦΑΡΙΚΟΣ' ΚΑΙ ΑΛΛΟ 'ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ'. ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ-ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ. ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΟΝΟΜΑ, 'ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ', ΡΗΤΩΡ,ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ...
    Γ)'ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ' ΜΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΠΕΘΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΠΡΩΚΤΟ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    έχει περισσότερο βάθος απ΄ όσο φανταζόμουν.

    ΟΥΑΟΥ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΟΣΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΟΚΗΣ

    Προσέξτε, π.χ., την απάντηση που έδωσε ο πολύς Χάρης Καστανίδης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του Βενιζέλου (του Ευάγγελου, βεβαίως) προς τον σημερινό αρχηγό του ΠαΣοΚ να δεσμευθεί ότι δεν θα διασπάσει το ΠαΣοΚ αν ηττηθεί στις 11 Νοεμβρίου: «Τι υπονοείτε; Οτι ο Παπανδρέου θα διασπάσει το ΠαΣοΚ; Οτι το ΠαΣοΚ θα διασπαστεί από έναν Παπανδρέου, του οποίου το όνομα αποτελεί υπογραφή στην ιδρυτική πράξη και στην ιστορική διαδρομή του Κινήματος; Αυτό ακούγεται περίεργο όταν εκφράζεται από ανθρώπους που ήρθαν το 1990».

    ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ-ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ...

    Δεν είναι φανερό από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Χ. Καστανίδης ότι στέκεται απέναντι στην οικογένεια Παπανδρέου με την αφοσίωση και τον σεβασμό ενός βασιλόφρονος προς τη βασιλική δυναστεία;
    ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ, ΟΥΟΥΟΥ

    Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι, αν το ΠαΣοΚ αφεθεί στα χέρια ανθρώπων με τέτοια μυαλά, δεν θα αργήσει η ημέρα όπου θα δούμε τον συμπαθή κοσμικογράφο Ζαμπούνη να πολιτεύεται στο ΠαΣοΚ. Αλλωστε, το έδαφος έχει προλειάνει η υποψηφιότητα της Βασιλικής βαρόνης φον Ρούφιν...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΚΑΙ ΛΙΑΝΗ.

    «Χαοτικός σταλινισμός». Η πατρότητα της διατύπωσης ανήκει σε φίλο, παλαιόθεν στέλεχος του ΠαΣοΚ και, μολονότι εννοιολογικά αντιφατική, αποδίδει τον τρόπο λειτουργίας του ΠαΣοΚ επί αρχηγίας Γιώργου Παπανδρέου.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ-ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΚΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    Βέβαια, στη γλώσσα του Γιώργου το ίδιο πράγμα λέγεται «συμμετοχική δημοκρατία»...

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ...

    ''PASOK poisonous''
    ΕΓΡΑΨΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΙΒΑΝΗΣ!!
    ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λιβανη με λαλιώτη με τζουμάκα και τα άλλα παιδιά, προχωράει ο γιωργάκης με την ήττα στην αγκαλιά. Αίσχος. Κανένα άλλο φάντασμα από την εποχή του Τσοβόλα Δώστα όλα θα βγει να στηρίξει την μελλοθάνατο ΓΑΠ;
    KATA ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ..ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    6:28 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να τον ακουτε ολοι οι αγραμματοι, αλλωστε μονο αυτοι μεινατε στον πασοκ, ε σας αξιζει και ενας λιβανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο εφιάλτης του ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Οι σκοταδιστές προσωπολάτρες του ΠΑΣΟΚ, οι παλιοί Αυριανιστές, οι ΠΑΣΟΚΟΙ του Τσοβόλα, όλους τους έχει μαζέψει ο ΓΑΠ για να κρατηθεί στην καρέκλα του. Το κόλπο πιθανών να πιάσει. Φανατισμένοι όπως είναι θα βρίζουν και θα μειώσουν όλους όσους δεν υποστηρίζουν ΓΑΠ και με τις διασυνδέσεις τους στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ θα κατεβούν να ψηφίσουν ομαδικά εξασφαλίζοντας του τη νίκη. Όμως δυστυχώς για τον ΓΑΠ τον έχουν πάρει χαμπάρι. Με ποιους θα κάνει τις αλλαγές; Με ποιους θα θεμελιώσει το νέο σύγχρονο Αριστερό Κόμμα; Ποιος θα τον πιστέψει; Μπορεί όλα αυτά να του εξασφαλίσουν την παραμονή στην καρέκλα του, αλλά η απήχηση του στον ευρύτερο αριστερό και κεντρώο χώρο θα είναι μηδενική.

    ΣΩΣΤΟ
    ΜΕ ΤΗ ΚΝΙΤΙΣΣΑ ΜΙΛΕΝΑ
    ΜΕ ΤΟ ΛΕΝΙΝΙΣΤΗ ΛΟΜΒΕΡΔΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ ΝΕΟΝΑΚΗ
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΠΑΧΤΑ
    ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙΛΗ
    ΜΑ ΤΗ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΟΙΚΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΖ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Α.Μ.!!!

    ΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ-ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επειδη με εχει φαει η αγωνια ο αρκουδεας πηρε θεση η οχι ρε παιδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειδε κανεις τωρα τελευταια εκεινη την βλαχαρα την ΦΩΦΗ ? ναι αυτη που της εφταιγε ο Στραταρχης Παπαγος επειδη ειναι αγραμματοι και αμερικανιζοντες ολοι στο πασοκ ,τοσο που την βαλανε χωρις να δικαιουται υποψηφια... ασε που η μπουνταλου το ηξερε και το ειχε ...ξεχασει...

    ε ρε τι νουμερα θα δουμε ακομη.. θελει και να κυβερνησει η μαλακω....αεισικτιρι απο εδω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επειδη με εχει φαει η αγωνια ο αρκουδεας πηρε θεση η οχι ρε παιδια ?

    8:30 μμ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΒΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ
    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»
    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ !

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οτι και να πειτε , τον καθοριστικο λογο θα τον εχει μονο ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ, οταν μιλησει αυτος θα φτειαξουν ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή όταν κάποιοι κυκλοφορούσαν την ψευδή φήμη στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου και από αυτό το blog ότι ο Λιβάνης συνέστεινε στον Γ.Α.Π. να πάει σπίτι του αποσυρόμενος τί ήταν; Με βαρύνουσα γνώμη και κύρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΛΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!



    Στεκόμουν στον τοίχο έξω από τις τουαλέτες και διάβαζα μια προκήρυξη, όταν ήρθε κοντά μου ο Δημήτρης. “Πως τα βλέπεις;” με ρώτησε. Δε τα έβλεπα καλά. Οι μέρες περνούσαν και τα μαθήματα χάνονταν, κι η εξεταστική μαζί… Στήριξε το χέρι του στον τοίχο δίπλα στο κεφάλι μου κι έσκυψε προς το μέρος μου.. “Κάτι μου λέει ότι θ’ αργήσουμε πολύ να πάρουμε πτυχίο…”. Συμφώνησα. Κι ανατρίχιασα. Ο Ευάγγελος πάντα μου άρεσε πολύ. Είχε μακριά καστανόξανθα μαλλιά σε μπούκλες, έμοιαζε με αναγεννησιακό πίνακα, κι ένα κορμί γυμνασμένο που μου έβαζε ιδέες. Νιώθοντάς τον τόσο κοντά μου, με την ανάσα του να χαϊδεύει το μάγουλό, καθώς μου μιλούσε, πάθαινα κάτι…

    “Δε γίνεται και τίποτα για να σπάσει τη μονοτονία” του είπα ελπίζοντας να καταλάβει… “Έχεις αρχίσει να βαριέσαι;”… Η ανάσα του στο μάγουλό μου. “Δεν έχεις κάτι για να περάσεις την ώρα σου;”… Με ρώτησε πως τα πάω με το φίλο μου, η σχέση μου με το Μιχάλη ήταν γνωστή εξάλλου.. Του είπα, ότι έχω μέρες να τον δω, είχε γυρίσει στο σπίτι του, όσο δεν γινόταν μαθήματα… “Σ’ έχει φάει η μοναξιά καημενούλα”, είπε κι ήρθε ακόμα πιο κοντά μου… Ύστερα, ξαφνικά, κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου. Ξαφνιάστηκα, αλλά δεν άφησα την ευκαιρία να χαθεί.. τον φίλησα παθιασμένα, πεινασμένα, για να μη του μείνει καμία αμφιβολία ότι μου άρεσε.. Άπλωσε το χέρι του, εκείνο που δεν ακουμπούσε στον τοίχο, με αγκάλιασε από τη μέση κι ύστερα το χέρι του κατέβηκε στον πισινό μου… Με ξάφνιασε η απότομη επίθεση… έκανα να τραβηχτώ αλλά.. δεν έλεγε να χάσω τέτοια ευκαιρία. Συνέχισα να τον φιλάω, και συνέχισε να με χουφτώνει.. Μερικοί συμφοιτητές πέρασαν και μας κοίταξαν περίεργα.. Ο Δημήτρης κόλλησε τα χείλη του στη βάση του λαιμού μου και πέρασε αργά τη γλώσσα του πάνω από το δέρμα μου… κι εγώ ξέχασα τα πάντα… Τον άφησα να κάνει ότι θέλει, να με χουφτώνει και να με φιλάει με όλο τον κόσμο να μας βλέπει… Άρχισα να αναπνέω βαριά…
    Μ’ έπιασε από τη μέση και περάσαμε πίσω από τον τοίχο, στο χώρο που ήταν οι τουαλέτες… Ευτυχώς ήταν άδειες. Μπήκαμε γρήγορα μέσα και κλειδώσαμε. Δε το πίστευα αυτό που έκανα, αλλά από τη μία είχα να κάνω σεξ τόσο καιρό, από την άλλη ο Ευάγγελος, που πάντα ήθελα. Βρέθηκα αφημένη στα χεριά και τα χείλη του… Κολλημένη πάνω στην πόρτα της τουαλέτας, μ’ εκείνον να διασχίζει με τη γλώσσα του τη διαδρομή από το αυτί μέχρι τη βάση της μπλούζας μου, είχα παραλύσει και απλά ήθελα κι άλλο… Τα χεριά του σήκωσαν τη μπλούζα μου κι άρχισε να παίζει με τις ρόγες μου… Έσκυψε και τις πήρε στο στόμα του, στην αρχή απαλά, μετά πιο βίαια… δάγκωνα τα χείλη μου για να μη φωνάξω κι ακουστώ… Γονάτισε, ακολούθησε με τη γλώσσα του τη διαδρομή προς τα κάτω, πέρασε πάνω από τον αφαλό μου και πιο κάτω… Ξεκούμπωσε τη φούστα μου και την άφησε να πέσει στο πάτωμα όσο ακολουθούσε το δρόμο που είχε ανοίξει… κατέβαζε αργά το σλιπ μου με τη γλώσσα του να αφήνει πύρινα σημάδια στο κορμί μου, κρατούσα την αναπνοή μου, ακολούθησε τη γραμμή των μηρών μου προς τα κάτω, κι ύστερα προς τα πάνω ξανά…

    Το κορμί μου είχε κάνει τόξο, το μουνάκι μου προτεταμένο μπροστά περίμενε τη σειρά του… “Το έχεις ξυρισμένο, τον φροντίζεις καλά τον Μιχαλάκη..” μουρμούρισε σχεδόν μέσα στο μουνί μου, έλιωνα και δεν μ’ ένοιαζε καθόλου για το Μιχαλάκη εκείνη τη στιγμή… Άπλωσα τα χέρια μου μέσα σε αυτές τις καστανόξανθες μπούκλες που τόσο καιρό χάζευα από μακριά, και έφερα το κεφάλι του πιο κοντά μου, τη γλώσσα του πιο βαθιά μέσα μου.. Με γύρισε απαλά, και βρέθηκα στηριγμένη με το πρόσωπο προς την πόρτα αυτήν τη φορά, και τη γλώσσα του να φλογίζει και τις δύο μου τρυπούλες… Ένιωσα δύο δάχτυλα να μπαίνουν στο μουνάκι μου και σχεδόν φώναξα… η γλώσσα του εξερευνούσε ταυτόχρονα την κωλοτρυπίδα μου και με τρέλαινε από ηδονή…

    Ανασηκώθηκε και αγκάλιασε τα στήθη μου… Τον ένιωθα κολλημένο πάνω μου, σκληρό, έτοιμο κάτω από το τζιν του… Γύρισα κι άρχισα να τον φιλάω με τον ίδιο τρόπο.. Σήκωσα το μπλουζάκι του κι ακολούθησα την ίδια διαδρομή, μέχρι το κούμπωμα του τζιν του, το άνοιξα, ελευθέρωσα τον ερεθισμένο του πούτσο και τον πήρα στο στόμα μου… Έσπρωξε με δύναμη και κόντεψε να με πνίξει, το κεφάλι μου χτύπησε στην πόρτα της τουαλέτας, αλλά δε μ’ ένοιαζε τίποτα. Τον είχα εκεί, και ήταν δικός μου… Ήταν χοντρός και όχι πολύ μεγάλος, αλλά τον ήθελα παντού μέσα μου… “Ρούφα, ρούφα” ψιθύριζε, προσπαθώντας να μην ακουστεί απέξω… Κατέβασα το παντελόνι του και πήρα στο στόμα μου τα μπαλάκια του ρουφώντας τα και κάνοντας τον να βογκήξει από ηδονή… Αν υπήρχε κάποιος έξω σίγουρα θα άκουγε περίεργα πράγματα…

    Με έπιασε από τις μασχάλες και με ξανασήκωσε στα ποδιά μου… Με ακούμπησε ξανά στον τοίχο αυτή τη φορά, στάθηκε πίσω μου και τον ένιωσα να χώνεται στο μουνάκι μου.. Η καυτή του ανάσα ήταν στο σβέρκο μου και με τρέλαινε. Το μουνάκι μου ήταν μουσκεμένο και ορθάνοιχτο να τον δεχτεί… “Αχ, πουτανάκι, πουτανάκι”… μουρμούριζε μέσα στα μαλλιά μου, καθώς μπαινόβγαινε μέσα μου… τραβήχτηκε και τον ένιωσα να ψάχνει την πίσω είσοδο… Ήμουν τόσο υγρή που δεν δυσκολεύτηκε να μπει… Τα δάχτυλά του έπαιζαν με το μουνάκι μου όσο μου γαμούσε τον κωλαράκι, τον άκουγα να μουρμουρίζει πόσο τυχερός ήταν ο Μιχαλάκης. Έχυσα πάνω στα δάχτυλα του πάνω από μία φόρα, πριν νιώσω το καυτό του σπέρμα να με γεμίζει…. έμεινε για λίγο εκεί, ακίνητος, τον ένιωσα να μαλακώνει και να πέφτει μέσα στον κώλο μου.

    Ύστερα τραβήχτηκε, κι εγώ εντελώς αυθόρμητα έσκυψα μπροστά του και τον έγλυψα μ’ ευγνωμοσύνη… Μου χάιδεψε τα μαλλιά και με βοήθησε να σηκωθώ… Κουμπωθήκαμε όπως - όπως, κι ανοίξαμε την πόρτα… Σχεδόν όλη η σχολή ήταν μαζεμένη εκεί έξω… Ο Ευάγγελος μ’ έσπρωξε μπροστά, και ψιθύρισε στο αυτί μου “τουλάχιστον σπάσαμε τη μονοτονία, έτσι;”. Πέρασα γρήγορα ανάμεσα από όλους αυτούς, γνωστούς κι αγνώστους που σφύριζαν επιδοκιμαστικά κι εξαφανίστηκα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΛΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!



    Στεκόμουν στον τοίχο έξω από τις τουαλέτες και διάβαζα μια προκήρυξη, όταν ήρθε κοντά μου ο Ευάγγελος. “Πως τα βλέπεις;” με ρώτησε. Δε τα έβλεπα καλά. Οι μέρες περνούσαν και τα μαθήματα χάνονταν, κι η εξεταστική μαζί… Στήριξε το χέρι του στον τοίχο δίπλα στο κεφάλι μου κι έσκυψε προς το μέρος μου.. “Κάτι μου λέει ότι θ’ αργήσουμε πολύ να πάρουμε πτυχίο…”. Συμφώνησα. Κι ανατρίχιασα. Ο Ευάγγελος πάντα μου άρεσε πολύ. Είχε μακριά καστανόξανθα μαλλιά σε μπούκλες, έμοιαζε με αναγεννησιακό πίνακα, κι ένα κορμί γυμνασμένο που μου έβαζε ιδέες. Νιώθοντάς τον τόσο κοντά μου, με την ανάσα του να χαϊδεύει το μάγουλό, καθώς μου μιλούσε, πάθαινα κάτι…

    “Δε γίνεται και τίποτα για να σπάσει τη μονοτονία” του είπα ελπίζοντας να καταλάβει… “Έχεις αρχίσει να βαριέσαι;”… Η ανάσα του στο μάγουλό μου. “Δεν έχεις κάτι για να περάσεις την ώρα σου;”… Με ρώτησε πως τα πάω με το φίλο μου, η σχέση μου με το Μιχάλη ήταν γνωστή εξάλλου.. Του είπα, ότι έχω μέρες να τον δω, είχε γυρίσει στο σπίτι του, όσο δεν γινόταν μαθήματα… “Σ’ έχει φάει η μοναξιά καημενούλα”, είπε κι ήρθε ακόμα πιο κοντά μου… Ύστερα, ξαφνικά, κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου. Ξαφνιάστηκα, αλλά δεν άφησα την ευκαιρία να χαθεί.. τον φίλησα παθιασμένα, πεινασμένα, για να μη του μείνει καμία αμφιβολία ότι μου άρεσε.. Άπλωσε το χέρι του, εκείνο που δεν ακουμπούσε στον τοίχο, με αγκάλιασε από τη μέση κι ύστερα το χέρι του κατέβηκε στον πισινό μου… Με ξάφνιασε η απότομη επίθεση… έκανα να τραβηχτώ αλλά.. δεν έλεγε να χάσω τέτοια ευκαιρία. Συνέχισα να τον φιλάω, και συνέχισε να με χουφτώνει.. Μερικοί συμφοιτητές πέρασαν και μας κοίταξαν περίεργα.. Ο Ευάγγελος κόλλησε τα χείλη του στη βάση του λαιμού μου και πέρασε αργά τη γλώσσα του πάνω από το δέρμα μου… κι εγώ ξέχασα τα πάντα… Τον άφησα να κάνει ότι θέλει, να με χουφτώνει και να με φιλάει με όλο τον κόσμο να μας βλέπει… Άρχισα να αναπνέω βαριά…
    Μ’ έπιασε από τη μέση και περάσαμε πίσω από τον τοίχο, στο χώρο που ήταν οι τουαλέτες… Ευτυχώς ήταν άδειες. Μπήκαμε γρήγορα μέσα και κλειδώσαμε. Δε το πίστευα αυτό που έκανα, αλλά από τη μία είχα να κάνω σεξ τόσο καιρό, από την άλλη ο Ευάγγελος, που πάντα ήθελα. Βρέθηκα αφημένη στα χεριά και τα χείλη του… Κολλημένη πάνω στην πόρτα της τουαλέτας, μ’ εκείνον να διασχίζει με τη γλώσσα του τη διαδρομή από το αυτί μέχρι τη βάση της μπλούζας μου, είχα παραλύσει και απλά ήθελα κι άλλο… Τα χεριά του σήκωσαν τη μπλούζα μου κι άρχισε να παίζει με τις ρόγες μου… Έσκυψε και τις πήρε στο στόμα του, στην αρχή απαλά, μετά πιο βίαια… δάγκωνα τα χείλη μου για να μη φωνάξω κι ακουστώ… Γονάτισε, ακολούθησε με τη γλώσσα του τη διαδρομή προς τα κάτω, πέρασε πάνω από τον αφαλό μου και πιο κάτω… Ξεκούμπωσε τη φούστα μου και την άφησε να πέσει στο πάτωμα όσο ακολουθούσε το δρόμο που είχε ανοίξει… κατέβαζε αργά το σλιπ μου με τη γλώσσα του να αφήνει πύρινα σημάδια στο κορμί μου, κρατούσα την αναπνοή μου, ακολούθησε τη γραμμή των μηρών μου προς τα κάτω, κι ύστερα προς τα πάνω ξανά…

    Το κορμί μου είχε κάνει τόξο, το μουνάκι μου προτεταμένο μπροστά περίμενε τη σειρά του… “Το έχεις ξυρισμένο, τον φροντίζεις καλά τον Μιχαλάκη..” μουρμούρισε σχεδόν μέσα στο μουνί μου, έλιωνα και δεν μ’ ένοιαζε καθόλου για το Μιχαλάκη εκείνη τη στιγμή… Άπλωσα τα χέρια μου μέσα σε αυτές τις καστανόξανθες μπούκλες που τόσο καιρό χάζευα από μακριά, και έφερα το κεφάλι του πιο κοντά μου, τη γλώσσα του πιο βαθιά μέσα μου.. Με γύρισε απαλά, και βρέθηκα στηριγμένη με το πρόσωπο προς την πόρτα αυτήν τη φορά, και τη γλώσσα του να φλογίζει και τις δύο μου τρυπούλες… Ένιωσα δύο δάχτυλα να μπαίνουν στο μουνάκι μου και σχεδόν φώναξα… η γλώσσα του εξερευνούσε ταυτόχρονα την κωλοτρυπίδα μου και με τρέλαινε από ηδονή…

    Ανασηκώθηκε και αγκάλιασε τα στήθη μου… Τον ένιωθα κολλημένο πάνω μου, σκληρό, έτοιμο κάτω από το τζιν του… Γύρισα κι άρχισα να τον φιλάω με τον ίδιο τρόπο.. Σήκωσα το μπλουζάκι του κι ακολούθησα την ίδια διαδρομή, μέχρι το κούμπωμα του τζιν του, το άνοιξα, ελευθέρωσα τον ερεθισμένο του πούτσο και τον πήρα στο στόμα μου… Έσπρωξε με δύναμη και κόντεψε να με πνίξει, το κεφάλι μου χτύπησε στην πόρτα της τουαλέτας, αλλά δε μ’ ένοιαζε τίποτα. Τον είχα εκεί, και ήταν δικός μου… Ήταν χοντρός και όχι πολύ μεγάλος, αλλά τον ήθελα παντού μέσα μου… “Ρούφα, ρούφα” ψιθύριζε, προσπαθώντας να μην ακουστεί απέξω… Κατέβασα το παντελόνι του και πήρα στο στόμα μου τα μπαλάκια του ρουφώντας τα και κάνοντας τον να βογκήξει από ηδονή… Αν υπήρχε κάποιος έξω σίγουρα θα άκουγε περίεργα πράγματα…

    Με έπιασε από τις μασχάλες και με ξανασήκωσε στα ποδιά μου… Με ακούμπησε ξανά στον τοίχο αυτή τη φορά, στάθηκε πίσω μου και τον ένιωσα να χώνεται στο μουνάκι μου.. Η καυτή του ανάσα ήταν στο σβέρκο μου και με τρέλαινε. Το μουνάκι μου ήταν μουσκεμένο και ορθάνοιχτο να τον δεχτεί… “Αχ, πουτανάκι, πουτανάκι”… μουρμούριζε μέσα στα μαλλιά μου, καθώς μπαινόβγαινε μέσα μου… τραβήχτηκε και τον ένιωσα να ψάχνει την πίσω είσοδο… Ήμουν τόσο υγρή που δεν δυσκολεύτηκε να μπει… Τα δάχτυλά του έπαιζαν με το μουνάκι μου όσο μου γαμούσε τον κωλαράκι, τον άκουγα να μουρμουρίζει πόσο τυχερός ήταν ο Μιχαλάκης. Έχυσα πάνω στα δάχτυλα του πάνω από μία φόρα, πριν νιώσω το καυτό του σπέρμα να με γεμίζει…. έμεινε για λίγο εκεί, ακίνητος, τον ένιωσα να μαλακώνει και να πέφτει μέσα στον κώλο μου.

    Ύστερα τραβήχτηκε, κι εγώ εντελώς αυθόρμητα έσκυψα μπροστά του και τον έγλυψα μ’ ευγνωμοσύνη… Μου χάιδεψε τα μαλλιά και με βοήθησε να σηκωθώ… Κουμπωθήκαμε όπως - όπως, κι ανοίξαμε την πόρτα… Σχεδόν όλη η σχολή ήταν μαζεμένη εκεί έξω… Ο Ευάγγελος μ’ έσπρωξε μπροστά, και ψιθύρισε στο αυτί μου “τουλάχιστον σπάσαμε τη μονοτονία, έτσι;”. Πέρασα γρήγορα ανάμεσα από όλους αυτούς, γνωστούς κι αγνώστους που σφύριζαν επιδοκιμαστικά κι εξαφανίστηκα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο λιβανης ηταν ειναι και θα μεινει ενας αγραμματος , το τι ειπε απασχολει μονο τους υπολοιπους αγραμματους και τους αμερικανιζοντες που ελαχιστη επαφη εχουν με τα Ελληνικα γραμματα..

    Ισωσ και τους αλβανους που προσφατως ενεσκυψαν στον τοπο μας..

    αλλον κανενα (σοβαρο)μην περιμενετε να απασχολησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φοβερός ο Σκανδαλίδης στον Αλτερ! Είπε ότι ακριβώς σκέφτεται ο μεσος Πασόκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι να κανουμε βλεπετε το κινημα εχει και ψηφοφορους απο λαικα στρωματα που δε διεθεταν χρηματα να πανε πανεπιστημιο.Ετσι ξεκινησε το Πασοκ, σοσιαλιστικα αλλα τωρα το ξεχασατε.Σκατομαθημενα πλουσιοπαιδα πουλημενων "πασοκων"

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    αι σηχτηρ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  18. Ευγνωμονούμε και τον Λιβάνη: στηρίζει τον Γιώργο για πρόεδρο και θα μείνει ο Καραμανλής 1-2 τετραετίες ακόμα στην εξουσία.

    Giorgos for ever


    Να βρείτε εκείνο το βίντεο με τον Λιβάνη, σκύβει και φιλάει τα δύο χέρια του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Πώς αλλιώς γίνεσαι από εφημεριδοπώλης υπουργός;

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9:06 μμ

    Εγώ συμφωνώ μαζί σου, οι βενιζελικοί δεν σέβονται τίποτα πια, ούτε ένα κερί στο ναό του παπανδρεϊσμού δεν άναψαν, ούτε μια δέηση στο μεγάλο πεθαμένο αρχηγό δεν έχουν αναπέμψει, ούτε και τον ιερό γιο του προσκυνούν, άσε δε την ασέβεια προς την παρθένα Μαργαρίτα.

    Να αφορισθούν, να διαγραφούν, να σταλούν εξορία... όταν μιλάει ο σοσιαλισμός της οικογένειας, πρέπει να στέκονται όλοι ασκεπείς και προσοχή!

    Πόσο μου θυμίζουν βασιλιά και διαδόχους αυτά, πόσο μου θυμίζουν ανάκτορα και μεγαλεία, οι οπαδοί του Κοκού προσχώρησαν στον Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγω θελω την μιλενα με κοκκινες ζαρτιερες (ντυμενη αριστερος καραναβαλος) με τρελλαινει αυτη η ιδεα..

    ομως δεν εχω ολοκληρη αντιπροσωπια αυτοκινητων να την πληρωσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  21. Φανταστείτε οι 40άρηδες Πασόκοι ότι πιθανόν να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, όταν ετοιμάζεστε για σύνταξη, θα έχετε όμως τη χαρά ότι υποστηρίξατε τον λαμπρό διάδοχο του μεγάλου Ανδρέα. Λίγο μουγγός βέβαια, αλλά εκπαιδευμένος δίπλα στον αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9.14.

    ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ. ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡ. ΣΟΡΡΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ 'ΑΝΔΡΕΙΚΟΣ'ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟΣ.
    ΟΥΓΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να βγαίνει ο Λιβάνης από τη ναφθαλίνη και να τάσσεται υπέρ του Γιώργου, σημαίνει ότι ο Βαρδινογιάννης ποντάρει χροντρά στη ΝΔ.

    Στέλνει τον υποτακτικό του Λιβάνη σαν αβανταδόρο να στηρίξει το κουτσό άλογο κι έτσι εξασφαλίζεται άνετη διαδρομή για το κουρασμένο άλογο ΝΔ.

    Άμα έχεις χρήμα, μπορείς και κινείς τα πιόνια όπως επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙΤ ΜΠΟΙΙΙΝΓΚΚΚΚΚΚ

    Ο ΑΠΩ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η βαθύτερη σημασία της περιλάλητης στροφής του ΠαΣοΚ προς τα αριστερά-όπως τουλάχιστον την κατανοώ εγώ, με βάση την ομιλία του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή- έχει ως εξής:

    Το ΠαΣοΚ θα γίνει ΣΥΝ, ενώ ο ΣΥΝ έχει ήδη γίνει ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε στις επόμενες εκλογές (που ίσως να μην αργήσουν πάρα πολύ) ο Κώστας Καραμανλής θα εκλεγεί με το ποσοστό που έλαβε ο αείμνηστος θείος του θείου του το μακρινό 1974...
    ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ(ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΝΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ-ΠΛΗΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ-ΠΟΣΩΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΤΟ 'ΟΛΟΝ'(ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ) ΠΑΣΟΚ. Ο ΕΚΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.


    Το μικρό (δηλαδή μικρότερο του σημερινού) αλλά καθαρό ΠαΣοΚ, που φαίνεται ότι επιλέγουν ορισμένοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους, φοβάμαι ότι δεν διαφέρει πολύ από τη «μικρά πλην τιμία Ελλάδα» του Λαϊκού Κόμματος και των αντιβενιζελικών την εποχή του Εθνικού Διχασμού...

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΟΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΜΒΑΣΗ-ΞΕΦΤΙΛΑ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟΥ 2004 ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΟΥΓΚ!!

    Φοβάμαι, επίσης, ότι ο παραλληλισμός της στάσης ορισμένων υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου με τους βασιλόφρονες αντιπάλους του Βενιζέλου (του Ελευθερίου)

    ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ..ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΙΑ
    Α)ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΦΕΡΟΝΤΑ ΜΗΝΤΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΕΔΩ-ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.
    Β)ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ Ως ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ( ΜΑ ΚΑΜΙΑ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ Η ΣΧΕΣΗ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΑΣΤΑ...ΔΕΝ 1965).ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 'ΚΑΤΣΙΦΑΡΙΚΟΣ' ΚΑΙ ΑΛΛΟ 'ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ'. ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ-ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ. ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΟΝΟΜΑ, 'ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ', ΡΗΤΩΡ,ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ...
    Γ)'ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ' ΜΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΠΕΘΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΠΡΩΚΤΟ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    έχει περισσότερο βάθος απ΄ όσο φανταζόμουν.

    ΟΥΑΟΥ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΟΣΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΟΚΗΣ

    Προσέξτε, π.χ., την απάντηση που έδωσε ο πολύς Χάρης Καστανίδης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του Βενιζέλου (του Ευάγγελου, βεβαίως) προς τον σημερινό αρχηγό του ΠαΣοΚ να δεσμευθεί ότι δεν θα διασπάσει το ΠαΣοΚ αν ηττηθεί στις 11 Νοεμβρίου: «Τι υπονοείτε; Οτι ο Παπανδρέου θα διασπάσει το ΠαΣοΚ; Οτι το ΠαΣοΚ θα διασπαστεί από έναν Παπανδρέου, του οποίου το όνομα αποτελεί υπογραφή στην ιδρυτική πράξη και στην ιστορική διαδρομή του Κινήματος; Αυτό ακούγεται περίεργο όταν εκφράζεται από ανθρώπους που ήρθαν το 1990».

    ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ-ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ...

    Δεν είναι φανερό από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Χ. Καστανίδης ότι στέκεται απέναντι στην οικογένεια Παπανδρέου με την αφοσίωση και τον σεβασμό ενός βασιλόφρονος προς τη βασιλική δυναστεία;
    ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ, ΟΥΟΥΟΥ

    Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι, αν το ΠαΣοΚ αφεθεί στα χέρια ανθρώπων με τέτοια μυαλά, δεν θα αργήσει η ημέρα όπου θα δούμε τον συμπαθή κοσμικογράφο Ζαμπούνη να πολιτεύεται στο ΠαΣοΚ. Αλλωστε, το έδαφος έχει προλειάνει η υποψηφιότητα της Βασιλικής βαρόνης φον Ρούφιν...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΚΑΙ ΛΙΑΝΗ.

    «Χαοτικός σταλινισμός». Η πατρότητα της διατύπωσης ανήκει σε φίλο, παλαιόθεν στέλεχος του ΠαΣοΚ και, μολονότι εννοιολογικά αντιφατική, αποδίδει τον τρόπο λειτουργίας του ΠαΣοΚ επί αρχηγίας Γιώργου Παπανδρέου.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ-ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΚΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    Βέβαια, στη γλώσσα του Γιώργου το ίδιο πράγμα λέγεται «συμμετοχική δημοκρατία»...

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ...

    ''PASOK poisonous''
    ΕΓΡΑΨΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9:14

    Συμφωνω μαζι σου, η οικογενειοκρατια δεν ειναι καλη.Να διωξουμε το Γιωργο.
    Να αφησουμε το Πασοκ ερμαιο της ματαιοδοξιας και της αλληθωρης ιδεολογιας σε εναν διεστραμμενο που σχεδον ολος ο κοσμος εχει παρει γραμμη οτι εχει ψυχολογικα προβληματα
    Η' για να μην κανουμε τον κοπο ας το δωσουμε κατευθειαν στο Λαμπρακη

    Δωστε του κανενα ηρεμηστικο μπας και συνελθει ρε
    (αφου sex δε μπορει να κανει λογω παχους για να ηρεμησει, ας παρει κανενα ηρεμηστικο, αντιψυχωσικο,οτι να 'ναι αρκει να μη κανει αλλο ρεζιλι το Πασοκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελεσιδικη αποφαση απο το probate court της Χαγης

    Το ΠΑΣΟΚ κληροδοτειται βασει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ μονο απο τον πατερα στον υιο η στους πλεον κοντινους συγγενεις .
    Το ΠΑΣΟΚ ειναι περιουσιακο στοιχειο και δεν μπορει να το διεκδηκησει οποιοσδηποτε χρησικτητης η πελατης .

    ΑΡΑ και ΕΠΟΜΕΝΩΣ...
    Αμα θελει κομμα η μαγαζι ο Βενιζελος η οι Λομβερδος , Νεονακης, Παπαντωνιου κλπ ... να πανε να φτιαξουνε δικο τους κομμα .

    Θανασης Τρολιδης , αντεπιστελων καθηγητης οικογενειακου δικαιου , μελος της επιτροπης κληροδοτηματων του διαρκους δικαστηριου της ΧΑΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτοί οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται για τον Κοτζιά.
    Άλλωστε ο Γιωργάκης έχει κάνει τόσες πολλές γκάφες που αυτή η συνεργασία του ωχριά μπροστά στις υπόλοιπες. Του αρκούν οι συμβουλές του αδελφού του Νίκου.
    --------------------------------

    Από post στο blog του Βενιζέλου.

    Σιγά,σιγά ανακαλύπτουν κι άλλοι τον ρόλο του Νίκου Παπανδρέου.

    Το είπα και το απόγευμα.Οπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και φωτιά


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΥΑΓΓΕΛΕ,
    μην τους ακούς.
    Προχώρα για το συλλογικό ΠΑΣΟΚ.
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 20%,
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ 20%,
    ΒΑΡΔΗΣ 20%
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ 20%,
    ΚΟΥΡΗΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 20%.
    ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΟΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝΙΚΑΝΕ.


    ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΑ...
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ
    Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ
    ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΓΟΥΝ..
    ΕΦΙΑΛΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ..
    ΣΥΝΕΛΘΕ.

    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ
    ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ




    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ





    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΛΙΒΑΝΗΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ?
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ?
    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.
    ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΗ.
    ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ-ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ-ΑΡΝΗΣΗ,ΤΗΣ ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.
    ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
    ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ
    ΣΗΜΙΤΗ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 35% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
    ΚΕΡΔΙΣΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ "ΜΑΧΕΣ".
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ..
    ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. -Δεν τον αφήνει η μάνα του να παραιτηθεί
    -εχει ψυχολογικά προβλήματα
    -οδηγέι το κόμμα στη διάσπαση
    -επηρεάζεται απο τα αδέλφια του

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ
    ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11/11,Αρχηγός Βενιζέλος.
    Νο 2 στο ΠΑΣΟΚ Διαμαντοπούλου
    Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Σκανδαλίδης
    Λαλιώτης εξαφανίζεται
    Γιωργάκης πάει ΟΗΕ ή Ε.Ε.
    Λοβέρδος μελλοντικός ΥΠΕΞ
    Παπουτσής,Καστανίδης θα διαγραφούν με την πρώτη αφορμή.

    Νίκος Παπανδρέου θα μπεί στην πολιτική,εκλεγόμενος στην Αχαία.

    Πιθανώς σε μελλοντική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να γίνει υπουργός πολιτισμού.

    Πιθανότητες για μελλοντική αρχηγία,αλλά μιλάμε για πλύ αργότερα.

    Αυτά είναι τα σενάρια της επόμενης μέρας.

    Ο ΜΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ




    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ





    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. MANTHS Ο ΜΑΛΑΚΑΣ..

    ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣΑΙ
    ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ
    ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ..

    ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
    ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ..ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΤΟ 2004,
    ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ
    ΓΑΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΙΤΟΣΚΥΛΑ

    ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Για προσθέστε στην αρίθμηση των τεκταινομένων Λαλιώτη και την επιλογή Ευθυμίου, στη θέση αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, γαι τον οποίο ο Ανδρέας είχε πει ότι ΠΟΤΕ δεν θα κάνει δηλώσεις αυτός, ο Ευθυμίου δηλαδή για την Κυβέρνησή μου... Απο τότε άρχισε η κόντρα Ανδρέα' Λαλιώτη που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Λαλιώτη από το ΠΑΣΟΚ. Οι σχέσεις εξομαλύνθηκαν γι ανα θυμάστε μετά την ασθένεια που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Του Λαλιώτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Που πήγε το πουστρόλ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ...

    λέω κι εγώ που να πήγε το Σημιτικό πουστρόλ κάπτεν πίσινους άπλυτους κόλους...

    Τώρα που είσαι εδώ ησύχασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


    03/10/07
    Χ.Α.Α. 5148 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιωργαρος ο θαυματοποιος το
    εβαλε αμετι μοχαμετι να μας
    δωσει πισω οτι μας αρπαξαν τα
    φαιοπρασινα λαμογια με αρχηγο
    του στησιματος αυτον τον
    πισωγλεντι τον ΛΑΜΠΡΟΥ.
    ΓΑΠ μη και χασεις αυτο τον
    απατεωνα τον ΛΑΜΠΡΟΥ.
    Τα λαμπροχαρτα να τα βαλετε μαζι
    στον λοκω σας.


    Ο μαλακας(που τωρα ομως πινει
    πρασινο αιμα) που δεν προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση