GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχουν και ΤΙΜΙΟΙ άνθρωποι‏...

..... Αναδείξτε τους! Ζοφερός καθρέφτης της κοινωνίας η ελευθερία που έχει το blog... .. Του Γιώργου Γρηγορίου .... Αγαπητοι φιλοι, βλεπω σ...

.....
Αναδείξτε τους! Ζοφερός καθρέφτης της κοινωνίας η ελευθερία που έχει το blog...
..
Του Γιώργου Γρηγορίου
....

Αγαπητοι φιλοι, βλεπω στο blog σχεδον παντα να γράφονται για πολιτικους, απατεωνες, κτλ. βλεπω και το επιπεδο των σχολιων, εκτος εξαιρεσεων, χωρις λογικη, χωρις συνοχη, χωρις να ειναι σχολια σε θεματα, αλλα απλα κραυγες μικροαπατεωνίσκων, μικροκαταφερτζήδων, που σχεδον μονο σεξουαλικα μπορουν να εκφρασουν καποια γνωμη.
Τελικα η ελευθερια που δινετε στο blog σας γινεται ο ζοφέρος καθρέφτης της κοινωνιας μας. Κακα τα ψεμματα, δεν είναι μονο οι πολιτικοι που κρινουμε. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ που δεν μπορουν να διαχειριστουν την ελευθερια τους, που δεν μπορουν να αρθρωσουν λογο - οχι μονο στο blog αλλα και στο γειτονα τους-, πέρα απο τον σεξουαλικό.
Θα ηθελα ομως να σας παρακαλεσω να σημειωσετε οτι υπάρχουν και οι τιμιοι ανθρωποι, μη φωνασκουντες, ισως μη καταδεχομενοι να μιλησουν επειδη ξερουν καλα να πρατουν. Να δημιουργουν παρα τις αντιξοοτητες. Υπαρχουν επιστημονες αλλα μονο στο εξωτερικο μπορουν να δουλεψουν. Υπαρχουν επιχειρηματιες που αγωνιζονται και τους στοιχίζει να ειναι τιμιοι. Υπαρχουν μαθητές με ιδανικα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ανθρωποι. Γραψτε κατι γι αυτους, προβαλετε καποια περιστατικα. Διοτι τελικα γραφοντας για τους "αλλους", τους κανετε -αθελα σας- διαφημηση. Μιμουμαστε αυτον που μισουμε!
Το προβλημα της χωρας, σημερα, δεν ειναι τοσο το ποιος πολιτικος, αλλα ποιος ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Νομιζω οτι στην Ελλαδα τα ιδανικα ειναι υπο διωγμο. Προστατέψτε τα και αναδειξτε τα.

24 σχόλια

  1. Άπό τη συνέντευξη Κακλαμάνη στη σημερινή Ε

    με αηδιάζουν και με εξοργίζουν όσα εναντίον αλλήλων απευθύνουν ελάχιστα πρόσωπα, που εμφανίστηκαν συχνά απρόσκλητα σαν «Ηρακλείς» των υποψηφίων προέδρων------Να απομακρύνουν από κοντά τους τους «Ηρακλείς», που τους εκθέτουν βάναυσα, και να καταγγείλουν τις γελοίες, αλλά τόσο επικίνδυνες για το ΠΑΣΟΚ δραστηριότητές τους. Η ενότητά μας, όμως, παρέμεινε αρραγής. Και τώρα, μαζί θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, αγνοώντας τα αρνητικά περιστατικά και τους ελάχιστους παραγωγούς τους.----

    δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος και κανένα αξιόλογο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να «παίξει» με την ενότητά του. Υπάρχουν κάποιοι, λίγοι, ανόητοι ή ιδιοτελείς, που δημιουργούν μια τέτοια εικόνα καθημερινά στα τηλεοπτικά «παράθυρα» και στις γειτονιές.

    ---

    Στη Βουλή ανέφερα αυτό που είναι κοινό μυστικό σήμερα στους εκδοτικούς κύκλους, αλλά και στους κύκλους των ισχυρών οικονομικών παραγόντων, και φυσικά στον «ξένο παράγοντα». Συνεχής και εμπεριστατωμένη αρθρογραφία ικανών στρατηγικών αναλυτών σε έγκυρα ελληνικά και ξένα περιοδικά και εφημερίδες διακινούν τη θεωρία της «εθνικής» ανάγκης, να επιμεριστεί το όποιο κόστος συνεπάγεται μια «τολμηρή» πολιτική για τα μεγάλα εσωτερικά, καθώς και τα προβλήματα του εξωτερικού μετώπου της χώρας, σε μια κυβέρνηση συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων. Η θεωρία αυτή οδηγεί ευθέως στην ανάγκη τα δύο κόμματα εξουσίας να μην κατακτήσουν αυτοδυναμία, γεγονός για το οποίο ενισχύθηκε ιδιαιτέρως η φιλολογία περί «δικομματισμού» στον τύπο και τα κανάλια στις τελευταίες εκλογές, θύμα της οποίας, όπως είχα προβλέψει σε συνέντευξή μου στην «Ε» παραμονές των εκλογών, ήταν το ΠΑΣΟΚ, με τις διαρροές ψηφοφόρων του στα αριστερά κόμματα


    Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ 'ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ' ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 'ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 'ΑΠΟΨΕΙΣ' ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ 'ΑΓΝΟΟΥΝ'

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ 'ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ' ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ 'ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ' ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΡΣΑΤΟΥΝ ΘΩΚΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 'ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ'.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ
    ΤΗ ΜΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΝΕΟΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΧΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ 'ΜΕΘΟΔΟΥΣ' ΠΕΡΙ 'ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ'

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ 'ΕΥΘΥΜΙΟΥ'.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ

    -----------------------------------
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    -----------------------------------

    ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΔΟΡΗΤΟΡΕΙΑ, ΩΣ 'ΕΞΩΘΕΝ' ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ 'ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ' 'ΦΟΡΕΑ'.

    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΑΠΗΥΔΥΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 'ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ' ΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΗΓΕΙΤΟ.

    Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ'ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ' ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΡΙΖΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΙ Κ.Κ. 'ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ'.

    ----------------------------------
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ 'ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ) ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στημένος ο διαγωνισμός για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας της ΥΠΑ. Υποψήφιοι μπορεί να είναι θεολόγοι, φιλόλογοι, μαθηματικοί,ιπτάμενοι της Σχ Ικάρων αλλά όχι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας της Π.Α. Ποιος αθλιος έθεσε τα κριτίρια για τα τυπικά προσόντα των υποψήφιων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας της ΥΠΑ. Αν δέν είναι αυτο φωτογραφική περιγραφή υποψηφίων για την προκήρυξη τότε τί είναι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν μπορεί, κ. Γρηγορίου, θα υπάρχουν και τίμιοι πολιτικοί, και γιατροί που προσφέρουν σωστές υπηρεσίες χωρίς να παίρνου φακελάκι, και εκπαιδευτικοί που ιδρώνουν , και δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν....
    Κρίμα που δεν υπάρχει (αν κάποιος ξέρει ας μα το πει) κάποιο blog, που να αναφέρονται και στοιχεία τέτοιων εξαιρετικών περιπτώσεων.
    Σε κάθε περίπτωση, εύστοχο το σχολιό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γ Α Μ Ω την Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολους αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χτες γνώρισα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο-κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και οπως σας εχω ξαναπει εγω ειμαι ομοφυλοφιλος.
    Εγω ενδιαφερομαι μονο για την πολιτικη ομως.

    Οι σεξουαλικες ιδιαιτερoτητες μου δεν αφορουν κανενα
    Και ουτε θαπρεπε.

    Αλλα πρεπει με αρχηγο μας το Ευαγγελο Βενιζελο ,ολοι οι ομοφυλοφιλοι να διεκδικησουμε και να καταχτησουμε τα δικαιωματα μας.

    Οχι στον ρατσισμο.

    Βενιζελος εδω και τωρα.
    Οχι στο ρατσισμο εναντια στα "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ-ΓΑΠάκια" .
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μικρός αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη σεξουαλικού επιπέδου διαδικασία. Εχουμε και γνώση και άποψη . Απλά σαν γνήσιες αδερφές θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια τόσο ικανή κυβέρνηση , «έτσι με πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να μας εκδιώξη από την Συγγρού , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της σεξουαλικότητας της,είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με πίπες άν και προσωπικά με τρελαίνουν.
    Εξάλλου το κούνημα έχει και τη δύναμη και την ικανότητα να ασχοληθεί με το κλέψιμο και το νταβατσιλίκι που του ανέθεσαν οι αδερφές.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Είναι γνωστό ότι είμαι με τον Βενιζέλο ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στίχοι:Λουτράδης Χρήστος

    ALBUM :ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
    Έρχομαι από τόπο πασοκικό
    ζηλεύω με το τι γαμήσι πέφτει εδώ
    Οι γκόμενοι σας είναι καύλα
    Το μέλλον καυλωτικό
    το όργιο σαν τρελλή το αναζητώ
    Διότι εγώ γλύφω τη ψωλί του αράπη
    και τρελαίνομαι από ηδονή.

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΕΛΑ
    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ…

    ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    Υ.Γ. Δεκτές οι συμβουλές σας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας , 70 χρόνια μετά, να υπάρχουν υμνητές του γελοίου δικτατορίσκου Μεταξά. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από άλλο ένα άλλο γελοίο πράκτορα και τοποτηρητή των Αγγλικών συμφερόντων στην Ελλάδα ,Βασιλιά Γεώργιο Β, και διορίστηκε κυβερνήτης γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε αργότερα το αιματοκύλισμα των Ελλήνων με τον εμφύλιο που επακολούθησε.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τα παιδαρέλια που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Μεταξά να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα νεοφασιστικών και αντιδημοκρατικών γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και συνεργασία .Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγωνιστείτε. Βασιλιάδες και κυβερνήτες και αυτόκλητοι σωτήρες δεν υπάρχουν….

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπόν.
    Φασιστάκια, αντε και γαμηθείτε και σείς και οι παρελάσεις σας.

    Τέλος οι παρελάσεις. Θα μείνετε χωρίς ψωμί επαγγελματίες πατριώτες.

    Μαλάκες. Ηταν τόσο μεγάλη η προσφορά σας στην αντίσταση, που ο κόσμος βγήκε στο βουνό με τους Κομμουνιστές.

    Οι δικοί σας, γίναν ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες.
    Οι μαμάδες σας τον πέρναν αβέρτα από τους Γερμανούς.

    Ο λαός ξέρει καλά, πότε στήσατε κώλο, πότε βάλατε τις κουκούλες και καταδίδατε τους αγωνιστές, στα μπλόκα και αλλού.

    Μη μιλάτε. Στις τρύπες σας ρουφιάνοι.

    Αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγκομαχούν ακόμη οι κρεβατοκάμαρες του Κωλωνακίου, από τις φωνές ηδονής και τα μουγκρητά των μανάδων σας μούλικα.

    Αντε και γαμηθείτε -είναι το μόνο που ξέρετε να κάνετε- , τέρμα οι παρελάσεις, που εμφανιζόμαστε όλοι όμοια και ίδια.

    Ελεύθερες εκδηλώσεις μνήμης.
    Αυτό είναι η ιστορία.
    Να μαθαίνουν τα παιδιά σας, τι τσιμπούκια κάνατε.

    Αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ,ΦΤΩΧΟΣ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ,ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΥΣΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΓΑΜΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
    ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΚΥΡΙΟΙ!ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση