GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να "εξαφανιστεί" από την Τηλεόραση...

... Του Θανάση Κυριακόπουλου . Μπορείτε να βγάλετε την ξεφτιλισμένη την Δρούζα από την Τηλεόραση; Οχι να την κράξετε -αυτό το κάνει όλη η...

...
Του Θανάση Κυριακόπουλου
.
Μπορείτε να βγάλετε την ξεφτιλισμένη την Δρούζα από την Τηλεόραση; Οχι να την κράξετε -αυτό το κάνει όλη ηΕλλάδα- να την εξαφανίσετε. Οποιος είδε το βίντεο με τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη, που έδειξε, φαντάζομαι να συμφωνήσει μαζί μου.

24 σχόλια

  1. Kseftila.Ntropi tis.Vomvardiste tin me e-mail tin idia kai to kanali.Prepei na xathei mia gia panta apo tin tv.Alla an exeis thio ton ALOGOSKOUFI!!!!Mexri kai stin kratiki tileorasi tin pirane!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ παιδιάαααα!!! Κάντε κάτι!!! Ο αδερφός μου ήταν σε λεωφορείο πίσω απο αυτό με το ατύχημα! Θα μπορούσε να ήταν ο ίδιος εκεί!! Κάθε φορά που περνάω κάνω το σταυρό μου λες και είναι εκκλησία!!! Σας παρακαλώ μην αφήσετε έτσι την υπόθεση!!

    Δρούζα...εύχομαι ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ!...ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ!!!!!

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ORAIO AIMA IPIES DROYZA!KATHARMA!AN ITAN TA PEDIA SOU TA IDIA THA KANES!!!TA LEFTA SOU STOUS GIATROUS NA TA FAS!!!AYTA TA LEFTA POU TA VGAZEIS ETSI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα σου φταιει Ο Λαζοπουλος.
    Τελικα λιγα σας λεει.
    Περιμενε την Τριτη λοιπον την συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. index

    Επειδή είχα την "τύχη" να την γνωρίσω από κοντά, σας εγγυώμαι ότι στις επιλογές της αυτές δεν παίζουν μεγάλο ρόλο η ανηθικότητα της και η κουτοπονηριά της αλλά η κυρίως μοναδική σε μέγεθος τεκμηριωμένη ΒΛΑΚΕΙΑ της.

    Είναι χαζή, "την κάνει" κιόλας και το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται by factor N^n.

    Ακόμα κι αν η βλακεία δεν "είναι παιχνίδι" αυτή λέει "Μπορώ".
    Να λέτε και πάλι καλά που έφυγε από την ΕΡΤ.

    :-)

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η δρουζα ειναι ανιψια του υπουργου οικονομιας γιωργου αλογομουρη.

    γιαυτο αμειβοταν πλουσιοπαροχα στην ερτ .

    και παρουσιαζε τραγικες κια τρισαθλιες εκπομπες του κωλου .

    σε μια εκπομπη ειχε κανει αφιερωμα για το αν αρεσει στις γυναικες να τους βαζουν δαχτυλακι στο κωλο κατα τη δειαρκεια του σεξ !
    και ολα αυτα μεσημεριατικα....

    τωρα η δρουζα εχει σα προστατη το χοντρο το λαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η δρουζα γαμιεται με τον παχυδερμο ιπποποταμο λαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χθες έβλεπα σε ένα ντοκυμαντέρ γιά γορίλες ότι ο πιό μεγαλόσωμος αρσενικός πού βρέθηκε είχε πέντε εκατοστά πέος!Καί αυτό γιατί πρώτα εξαφανίζει όλα τα υπόλοιπα αρσενικά καί μετά το παίζει..άντρας στο χαρέμι με πέντε εκατοστά!
    Η φύση είναι σοφή τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή και η άλλη η τσούλα στον Αντ1, είναι ότι πιο άθλιο έχει να επιδείδει η τηλεόραση στη χώρα.Αδίστακτες, χωρίς αισθήματα, ούτε πραγματικό πόνο για την ανθρωπινη αξιοπρέπεια. Ντροπή τους, αίσχος. Και όως ειπε και ο 1:09, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ. Μπραβο και στους μαλάκες που τις βλέπουν, αυτοί τις συντηρούν. Ουστ Τσόκαρα, πουτάνες πολυτελείας. Ζητώ συγνώμη για τον λόγο μου, αλλα δεν αντέχω πλέον τα άθλια παιχνίδια τους. Πάνω στο αίμα παιδιών να κονομήσουν; Δεν σκεφτονται ότι έχουν ακι αυτές παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .
    ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΛΑ.

    ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΑΓΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ούστ μωρη βρώμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Sta bourdela Star ka Ant1 koumado kanoun oi poutanes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Θεος δεν εχει μνημη γιατι δεν υπαρχει.

    Υπαρχει ομως ΚΑΡΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗ ΔΡΟΥΖΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟ ΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΝΑΛΙ.
    ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ "ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ"
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδια η Δρούζα είναι πλέον έτοιμη για να γίνει και βουλευτίνα. Θυμηθείτε μια άλλη απααράδεκτη κυρία της τηλεόρασης που πριν μερικά χρόνια έγινε αιτία από εκπομπή της να αυτοκτονήσει άνθρωπος και τώρα είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΔΡΟΥΖΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΧΥΤΗΡΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙ Ν.Δ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενδέχεται η κρίση στο ΠαΣοΚ (η εμμονή του αρχηγού να μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του και οι συνέπειες της εμμονής αυτής) να οφείλεται σε μια φρικτή παρεξήγηση. Να νομίζει δηλαδή ο πρόεδρος ότι όλοι οι υποστηρικτές του- λ.χ., ο Χρ. Παπουτσής, ο Γ. Παναγιωτακόπουλος , ο Χρ. Πολυζωγόπουλος κ.ά.- είναι παπανδρεϊκοί.

    Αν συμβαίνει αυτό θα πρόκειται για φοβερή παρανόηση εκ μέρους του προέδρου, διότι στην πραγματικότητα ο Παπανδρέου είναι παπουτσικός, παναγιωτακοπουλικός, πολυζωγοπουλικός κ.ο.κ. Απλώς δεν το γνωρίζει ακόμη ο ίδιος.

    (Γιατί κοροϊδευόμαστε; Κανείς δεν πιστεύει στις δυνατότητες του ΓΑΠ. Εκτός ίσως από τον Χάρη Καστανίδη. Αλλά αυτός δεν μετράει, επειδή πιστεύει και στον εαυτό του, πιστεύει δηλαδή σε πράγματα στα οποία ελάχιστοι άλλοι πιστεύουν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψήφισμα για το 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
    Τρίτη, 1 Μάρ 2005

    H EOK μαζί τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και τη στήριξη προσώπων και συλλογικοτήτων πρότεινε ψήφισμα στο 7ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ για υιοθέτηση βασικών πολιτικών για την προστασία των γκέι και των λεσβιών από διακρίσεις.

    7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ
    3-6 Μαρτίου 2005

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

    Πολιτικές για τους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες.

    Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να χτίσει μια ανεκτική σοσιαλιστική κοινωνία στην οποία η ομοφοβική (αντι-ομοφυλοφιλική) προκατάληψη δεν θα έχει καμία θέση.

    Οραματιζόμαστε μια κοινωνία στην οποία η διαφορετικότητα είναι δύναμη και πλούτος και η οποία θα εκτιμά τη συμβολή κάθε ατόμου ανεξαρτήτως από το φυλετική ή εθνική καταγωγή, τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις, την αναπηρία, την ηλικία ή το σεξουαλικό προσανατολισμό του.

    Το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που με επερωτήσεις των βουλευτών του Πέτρου Βάλβη και Μελίνας Μερκούρη, αντιστάθηκε στις έμμεσες προσπάθειες ποινικοποίησης της ομοφυλοφιλίας από τη Νέα Δημοκρατία το 1977 με το Σχέδιο Νόμου «Περί της εξ αφροδισίων νόσων προστασίας και ρυθμίσεως συναφών θεμάτων».

    Παρότι οι κυβερνήσεις μας δεν άλλαξαν δραματικά τα πράγματα στο εσωτερικό μετά το 1981, όμως στηρίξαμε μέσω της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου κάθε ψήφισμα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών όπως το ψήφισμα Roth (ΕΕ C 61 της 28.2.1994) καθώς και την έκθεση της σοσιαλίστριας Βουλευτίνας Joke Swiebel σχετικά με την αναγνώριση δικαιωμάτων γάμου στα ζευγάρια ίδιου φύλου (παρ. 82-84, 15/1/2003)

    Το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να καταργήσει τα εμπόδια που αποτρέπουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες από το να αναλάβουν ίσο ρόλο στην κοινωνία.

    Βασικές πολιτικές για την Ισότητα.

    Το ΠΑΣΟΚ:

    1. Θα προωθήσει την ενημέρωση του κοινού ξεκινώντας από το σχολείο, με προτάσεις για αντικειμενική Αγωγή Υγείας ώστε να ενημερώνονται οι νέοι σωστά για τη σεξουαλικότητα και τις εκφάνσεις της, κι όχι μέσα από φήμες και προκαταλήψεις.

    2. Θα βελτιώσει και θα επεκτείνει τη νομοθεσία η οποία υιοθετήθηκε με βάση τις Οδηγίες 78/2000 και 43/2000 (Ν.3304/2005 27/1/05) καθώς και τον Ν.927/79 (τροπ. 1419/1984) ώστε να καταργηθεί κάθε διάκριση λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, θρησκείας ή πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού σε όλες τις πλευρές της καθημερινότητας.

    3. Θα κατάργησει τους ξεπερασμένους νόμους που ενθαρρύνουν διακρίσεις ή αναφέρονται στους ομοφυλόφιλους απαξιωτικά ή προσβλητικά όπως το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα, και θα προωθήσει τη θεσμοθέτηση ίδιας ηλικίας συναίνεσης για ετεροφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους όπως ισχύει σε όλη την Ευρώπη.

    4. Θα προτείνει μέτρα προστασίας του ομοφυλόφιλου ζευγαριού και της ομοφυλόφιλης οικογένειας και θα προωθήσει την ίση μεταχείριση σε όλα τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν χρήση του δικαιώματος πολιτικού γάμου, ανεξαρτήτως φύλου.

    5. Θα αναγνωρίσει ίσα δικαιώματα και στα ζευγάρια που επιλέγουν να μην μπουν σε διαδικασία γάμου αλλά να ζουν μαζί ως μόνιμοι σύντροφοι (ελεύθερη συμβίωση), καταχωρώντας τη σχέση τους με ληξιαρχική πράξη, ανεξαρτήτως φύλου.

    6. Θα υποστηρίξει κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στο ξερίζωμα της ομοφοβίας, της κακοποίησης, και της απομόνωσης.

    7. Θα υποστηρίξει με την πανελλήνια δομή του Συνέδρια, Εκδηλώσεις και Ημερίδες διαθέτοντας ομιλητές, πόρους καθώς και εξοπλισμό, ώστε να διαδοθούν οι ιδέες του Σεβασμού, της Ισότητας και της Συνεργασίας.

    Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα - Τ.Θ. 26077, 100 22 Αθήνα - Τηλ. +30.6944663232

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για την Ομοφυλοφιλικη κοινοτητα εχω να πω τα εξης:
    Καντε στο κρεβατι σας ο,τι θελετε και με οποιον θελετε.Με γεια σας και χαρα σας παιδια και αφου ετσι την βρισκετε σας ευχομαστε να ειστε ευτυχισμενοι σε ολη σας τη ζωη!
    Απο αυτο το σημειο ομως,μεχρι το σημειο του να θελετε να μας υπενθυμιζετε καθημερινα με κανονιοβολισμους την παρουσια σας στην κοινωνια υπαρχει μεγαλη αποσταση.
    Καταρχας δεν εχετε το προνομιο της μοναδικοτητας στην σεξουαλικη ιδιαιτεροτητα,οπως εντεχνα προσπαθειτε να πλασαρετε.Τα ιδια δικαιωματα (με τη λογικη σας) εχουν μαζοχιστες,σαδιστες,κοπρολαγνοι,ουρολαγνοι,φετιχιστες, ηδονοβλεψιες,και δεν ξερω ποσοι ακομα υπαρχουν.(μια περιηγηση στο διαδικτυο αρκει για να χασεις τον αριθμο).
    Το δικαιωμα μας,ομως,να θεωρουμε γραφικο και αστειο πχ εναν αρσενικο που κουνιεται και μιλαει με το γνωστο σκερτσο και αξαν μη το βαφτιζετε ρατσισμο,ετσι?
    Οσο για διακρισεις σε δουλειες και θεσεις εργασιας καλυτερα μη το συζητησουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απο τους αλλοδαπους που συνωστιζονται στα κωλοκαναλα, αυτη ειναι το μεγαλυτερο σφουγγαροπανο.
    Τωρα μαθαινω οτι τακιμιασε με τον χοντρο. Ειναι της ιδιας ρατσας, για οσους δεν το ξερουν.

    Το ενδιαφερον ειναι, οτι η γνωμη που εκφραζεται γι αυτην, ειναι χωρις σταγονα προπαγανδας εναντιον της. Η γνωμη που εχουν γι' αυτην ειναι τελειως ανοθευτη.

    Το οτι η αλλοδαπη αυτη, κονομησε απο την ΕΡΤ, δλδ απο εμας ολους, δειχνει ποσο λιγο ελεγχο εχουμε οι Ελληνες, στους κρατικους φορεις, ιδρυματα και θεσμους.

    Προλαβε ομως και εφυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. RE PAIDIA DEN EXETE KATALABEI OTI KATI TETOIA EXOYN PERASI SHMERA SA AYTHN THNKSEFTILA THLEORASH KAI IDIAITERA STHN IDIOTIKH.!!!!.

    EKMETALEYONTE TON PONO TON ALLON GIA NA TA OIKONOMANE MERIKOI KAI MERIKES, IDIAITERA MERIKES .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι βλοορερς εδωσαν στην αλβανικη ασκημοφατσα τον επιζηλο τιτλο "δημοσιογραφος"!

    Να μαθουν να μην κανουν τετοιες γκαφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Δρουζα ειναι μεγαλη ψολαρπαχτρα και αφησε τον μπακεστπολιστα για να την "προωθησει" ο Λαλας που κανανε εκποπη με το μαλακα το Θεμο και λεγανε ποσο καλη ειναι η ψολου και πως αυτο με τις φραπελιες ηταν παρεξηγηση και ταχα μου κι ο Κρεμαστινος συμφωναγε και ταρχιδια μου κουνιωσαντε. Μετα ο Θεμος εβγαλε και την ψολου και της πηρε συνεντεξη. Με τις φραπελιες σκοτωθηκε κιαθρωπος.

    Αυτο που λεει ειναι αλλοδαπη δεν το χω ξανακουσει για πες,για πες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση