GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρ και μανία η Μαρίνα Λαλιώτη...

... ...με τον Γ. Παπανδρέου γιατί "έκοψε" τον Κ. Λαλιώτη! . Ο Κ. Λαλιώτης στήριξε και δημόσια τον Γ. Παπανδρέου ( διαβάστε εδώ )...

...
...με τον Γ. Παπανδρέου γιατί "έκοψε" τον Κ. Λαλιώτη!
.
Ο Κ. Λαλιώτης στήριξε και δημόσια τον Γ. Παπανδρέου (διαβάστε εδώ).
Το Press-gr αποκαλύπτει όμως το εξής: Η σύζυγός του Μαρίνα Λαλιώτη - Οικονόμου [που δεν είναι πολιτικός και λειτουργεί πιο αυθόρμητα...] είναι έξαλλη με τον Γ. Παπανδρέου. Και στρέφεται ανοικτά εναντίον του.
Για ποιο λόγο; Επειδή κοροΐδεψε τον σύζυγό της. Κι ενώ αρχικά του είχε πει ότι θα τον βάλει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όταν ήρθε η ώρα του πρότεινε την έκτη -και μη εκλόγιμη- θέση. Τότε ο Κ. Λαλιώτης του είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και προτίμησε την τιμητική δωδέκατη θέση.


139 σχόλια

  1. Έχετα ξεβρακωθεί τελείως πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    11/10/07
    Χ.Α.Α. 5270 !! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι
    μοχαμετι να μας δωσει πισω και
    κατι παραπανω, οτι μας αρπαξαν(με
    αδελφιστικο τροπο)τα πρασινα λαμογια.

    Τα ζαλισμενα κοτοπουλα, 16/09/07 γαρ, σωνει και καλα κλαινε γιατι
    η αναθεωρηση του ΑΕΠ ηταν μονο 9%
    και οχι 25%. Εμ δεν κλαινε για
    αυτο,κλαινε για το μπουρδελακι
    τους στη Χαρ.Τρικουπη.
    Σκουζει το αλλο κοτοπουλο γιατι
    ανεβηκε το ψωμι 20 λεπτα, λες και
    δεν ξερει το κοτοπουλο οτι διεθνως
    η τιμη του σταριου διπλασιαστηκε.
    Οι Κινεζοι βαρεθηκανε το ρυζι, θελουν και ψωμι. Συντροφε δεν
    πειραζει ας παρουν και κανενα
    ευρωπουλο αυτοι που τους σκιζατε
    τα λαστιχα των τρακτερ και τους
    ριχνατε ζαχαρη στα ρεζερβουαρ.
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ??


    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει πρασινο αιμα) που δεν προσεχε

    8:31 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια είναι η κάθε κυρία πολιτικού και τι μας ενδιαφέρει αν στεναχωρήθηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βεβαια χασαμε το μισθο του βουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:16 πμ


    "Έχετα ξεβρακωθεί τελείως πλέον!"

    Έχουν τουλάχιστον ωραίο κώλο; :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΕΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ δημοσκόπηση εμφανίζει τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει προβάδισμα έναντι του Ευάγγελου Βενιζέλου στην παράσταση νίκης, αλλά και στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων (σύνολο και ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ)
    για την προεδρία. Η μέτρηση που έγινε από τη VΡRC για τον Σκάι δείχνει παράλληλα πως ο κ. Βενιζέλος θεωρείται από την πλειονότητα των ψηφοφόρων ότι μπορεί να νικήσει τον κ. Καραμανλή.
    Ο κ. Παπανδρέου θεωρείται από το σύνολο των ψηφοφόρων καταλληλότερος για αρχηγός με ποσοστό 34%, έναντι 33% του κ. Βενιζέλου, ενώ στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 50% έναντι 32% του Μακεδόνα πολιτικού. Επιπλέον το 53% στο σύνολο των ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει στην κούρσα της διαδοχής, έναντι 32% του κ. Βενιζέλου. Σε όσους δηλώνουν μάλιστα ότι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου προηγείται καθαρά με 55% έναντι 33% του συνυποψηφίου του. Ωστόσο, στο ερώτημα «ποιος μπορεί να κερδίσει τον κ. Κ. Καραμανλή», ο κ. Βενιζέλος προηγείται καθαρά στο σύνολο (45%) έναντι 21% του κ. Παπανδρέου, όπως και στους ψηφοφόρους του Κινήματος (45%) έναντι 38% του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
    Στην ψήφο που σχετίζεται με το συναίσθημα ο κ. Παπανδρέου προηγείται με διαφορά του κ. Βενιζέλου καθώς στο σύνολο των ψηφοφόρων το 60% αισθάνεται «πιο κοντά του» και μόλις ένα 20% απαντά το ίδιο για τον έτερο υποψήφιο, ενώ στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου συγκεντρώνει 61%, έναντι 24% του κ. Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ δημοσκόπηση εμφανίζει τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει προβάδισμα έναντι του Ευάγγελου Βενιζέλου


    Ο Παπανδρέου πήρε την πάνω βόλτα από τη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι να ψηφίσουν ΟΝΝΕΔίτες και ΔΑΠίτες, ίσως και ώριμοι Νεοδημοκράτες. Είναι καλύτερος ως πρόεδρος ο Γιώργος για να μην τους ενοχλεί, αλλά τον Βενιζέλο φοβούνται.

    Άλλες 2 τετραετίες βλέπω τη ΝΔ στην κυβέρνηση, ο Γιώργος θα μείνει πρόεδρος και θα κάνει αλλαγές... άλλοι λένε, θα ροκανίζει το ταμείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ , τα μέλη , οι φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ προφανώς παρακολουθούμε απογοητευμένοι τα τεκταινόμενα στο κόμμα μας.
    Βλέπουμε τον Γ. Παπανδρέου ν' αποδίδει σχεδόν αποκλειστικά τα αίτια της ήττας στον εσωκομματικό πόλεμο που δέχτηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια και στο ότι χρεώθηκε ένα κόμμα με καθεστωτικά χαρακτηριστικά και αναξιόπιστα πολιτικά στελέχη. Δική του ευθύνη δεν είδε, για τη δική του ανεπάρκεια δεν μίλησε, για την αδυναμία του να προχωρήσει σε τομές ικανές ν' αλλάξουν το διαβρωμένο κόμμα, δεν είπε λέξη.

    Ολοι μας όσοι στηρίξαμε και στηρίζουμε ελπίδες στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα , ακούμε πολλά ψέματα και διαπιστώνουμε πως πολιτικός διάλογος επί της ουσίας δεν γίνεται, αλλά, αντίθετα, ο ένας υποψήφιος (μέσω συνεργατών του) απειλεί τον άλλο, το επίπεδο της αντιπαράθεσης έχει κατεβεί πολύ χαμηλά και παράλληλα η οφειλόμενη αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα η τελευταία ν' αλωνίζει ελεύθερα...
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Μαλάκα,

    το μόνο που δεν μας λες είναι προς τι ο κ. Αλογοσκούφης επείγεται για την αναθεώρηση του ΑΕΠ προς τα πάνω.
    Βέβαια δεν μπορει ναχει κανεις να εχει παράλογες απιτήσεις ως προς τις διανοητικές ικανότητες ενος κοτόπουλου, αλλά λέμε τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΤΑ ΤΗΝ 16.09.2007 ΔΟθΗΚΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ Θ.Β.Ρ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ (ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΚΑΛΟΠ) ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ 16/9 ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ''ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ''.

    ΤΗΝ 11.11.2007 ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ .

    ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SOCIALIST REALISM
    .......................
    Η ένταξη στην ΟΝΕ, ουσιαστικά, πήρε από τα χέρια των σοσιαλιστών το μόνο δοκιμασμένο μέσον που διέθεταν για να κάνουν κοινωνική πολιτική: την ανεξέλεγκτη αύξηση των δημοσίων δαπανών. Αφ΄ ής στιγμής το δημόσιο χρέος πρέπει να μην υπερβαίνει ένα όριο, οι σοσιαλιστές δεν μπορούν πια να δανείζονται για να τα μοιράζουν. Στο εξής είναι υποχρεωμένοι να σκεφθούν άλλους τρόπους για την εξοικονόμηση πόρων που θα διοχετεύονται σε κοινωνικές πολιτικές. Με άλλα λόγια ο Σημίτης έριξε το ΠαΣοΚ με το ζόρι στο μέλλον και αυτοί ακόμη δεν του το έχουν συγχωρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΝΝΕΔίτες και ΔΑΠίτες έχουν δηλωθεί οργανωμένα ως φίλοι του ΠΑΣΟΚ, για να ψηφίσουν Γιώργο... Πρέπει όμως να αρχίσουν να του γράφουν και τους λόγους, οι δικοί του συγγραφείς έχουν σηκώσει τα χέρια με την κραυγαλέα ανεπάρκεια του προέδρου τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι άλλο θα σκεφτείτε πια εσείς του Βενιζέλου?Γι αυτό ο Ανδρουλάκης που περιδιαβαίνει όλους τους δήμους λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι με το Γιώργο και βρίζει τον Βαγγέλη.Γι αυτό εκεί που δουλεύω το 90 τοις εκατό των συναδέλφων μου είανι με το Γιώργο.Γι αυτό όλο μου το σόι είναι με το Γιώργο.Αλλωστε το αποτέλεσμα θα φανεί στις 11 του μηνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος επαγγέλθηκε την ανασφάλιστη εργασία της νεολαίας πριν από τον Βιλπέν και τα μη κρατικά πανεπιστήμια πριν από την κ. Γιαννάκου, ο ηγέτης που δέχθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ τους κ. Μάνο και Ανδριανόπουλο, κηρύσσει τώρα την επιστροφή στις σοσιαλιστικές ρίζες. Η μεταμέλειά του φαίνεται να ακούγεται πειστική στον στενό περίγυρο του ΠΑΣΟΚ, αν κρίνει κανείς από τη μεταστροφή του κ. Πάγκαλου, ο οποίος είχε δηλώσει ότι επί Γ. Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών μιλούσαν «αγγλικά με αμερικανική προφορά». Αν αποδειχθεί εξίσου πειστική στο ευρύτερο κοινωνικό σώμα, είναι μια άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ Η ΘΕΙΑ ΛΑΛΙΩΤΑ,ΤΩΡΑ
    ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΑΧΗ..
    ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΙΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.
    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ?
    ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ?
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Βενιζέλος συντηρεί την άποψη ότι ο «Γιώργος δεν παίζει τίμια» και με επιστολή του στον Αθανασάκη ζητάει να γίνουν συστάσεις στις οργανώσεις να κρατούν ίσες αποστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΩΡΓΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
    ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΤΡΙΑΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΙΣΧΥΟΣ,ΘΑ
    ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΩΡΓΟ, ΔΙΩΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!


    Διώχτους, δίχως δεύτερη σκέψη. Πέταξε έξω απο το μαγαζί τα πληρωμένα τσιράκια (βουλευτές και συμβούλους σου!), οι οποίοι είναι γνωστοί μισθοφόροι του Κόκκαλη, του Μπόμπολα, και των υπολοίπων νταβατζήδων. Ζήτησε τη βοήθεια του
    Στέφανου Τζουμάκα, σε περίπτωση που σου διαφεύγει κάποιος απο τη λίστα με τα μαύρα πρόβατα. Δεν μπορείς με πουλημένους στο βρώμικο-διαπλεκόμενο χρήμα, ν αλλάξεις την Ελλάδα. Αλλωστε αυτό είναι το στοιχημά σου, ν αλλάξεις την Ελλάδα κι οχι απλά να κερδίσεις στις εκλογές,
    Το θέμα είναι εσύ Γιώργο Παπανδρέου, με αστραπιαίες κινήσεις, να ξεκινήσεις τη ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, που έχει ανάγκη ο τόπος. Μόνο που αυτή δεν μπορεί να συνεπάρει τα πλήθη, οσο ολοι εμείς βλέπουμε δίπλα σου, τα τσιράκια της διαπλοκής. Σφουγγάρισέ τους και με τη βοήθεια του λαού θ αλλάξει και ο χάρτης των ΜΜΕ. Οι εφημερίδες τους θα συρρικνωθούν-ηδη προσφέρουν ολόκληρο το βίντεοκλάμπ της γειτονιάς, στη προσπάθειά τους να επιβιώσουν-απο την επέλαση του διαδικτύου και τα χαζοκάναλα με την εξάπλωση του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, θα διατηρήσουν το ρόλο του ευτελούς διασκεδαστή-των παλαιών αρκουδιάρηδων-δίχως δυνατότητα παρέμβασης στα ενεργά στρώματα της κοινωνίας.
    Οι νέοι opinion leaders, θ αναδειχθούν απο το άναρχα διαβολικό διαδίκτυο.
    Γιώργο, σπάσε τώρα αυγά (και κεφάλια) και πρόσεχε, αυτή τη φορά μην τα σκατώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Παπανδρέου, δεν πρέπει ακόμη να ξεχάσει τη βρώμικη επίθεση που δέχθηκε απο τον Γιώργο Κουρή, μια επίθεση στα όρια της αλητείας.
    Δεν πρέπει να ξεχάσει το γελοίο πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑτος, τις δηλώσεις των Βλαστάρη-Παππά, τα βενιζελικά σαλόνια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, τις κραυγούλες του ανυπόληπτου ΜΕΓΚΑ Τσάνελε, κι όλα εκείνα τα κοράκια που έπευσαν να ξεσκίσουν το νεκρό, που τελικά επέστρεψε απο τη Κόλαση, έτοιμος να τους αποκεφαλίσει. Δεν έχει ανάγκη ο τύπος, απο "ΑΥΡΙΑΝΕΣ" και στρατευμένα δελτία ειδήσεων που υπηρετούν συμφέροντα και σκοτεινές επιδιώξεις.
    Δεν έχουμε ανάγκη απο νταβατζήδες της νοημοσύνης μας. Να τους ρίξουμε τώρα στη πυρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΩΡΓΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ (ΛΟΒΕΡΔΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΒΕΡΕΛΗ, ΑΛΕΥΡΑ...) ΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ. ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ;

    Γιώργο Παπανδρέου, μην κάνεις το ολέθριο για σένα λάθος, και υποκύψεις στην υποτιθέμενη επίθεση φιλίας των βενιζελικών.
    Γνωρίζεις φαντάζομαι, οτι θα σε είχαν ποδοπατήσει και ισοπεδώσει εντελώς, σε περίπτωση που τα γκάλλοπ, τους έδειχναν να προηγούνται με αέρα νίκης. Θα σε είχαν κρεμάσει στη πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια θα περιέφεραν το κουφάρι σου στους δρόμους του Κολωνακίου, για να σε εξευτελίσουν. Μη ξεχνάς οτι πήρες τα πάνω σου, απο τη στιγμή που βγήκες στην αντεπίθεση καταγγέλοντας τους εκλεκτούς της διαπλοκής και ζητώντας εκείνη την περίφημη ψήφο εμπιστοσύνης απο την κοινοβουλευτική ομάδα. Ξόφλησες αν γίνεις πάλι πεκινουά των σαλονιών και κότα λυράτη.
    Μόνο με την πυγμή, οπως καλά διαπίστωσες, κερδίζεις το χαμένο έδαφος. Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Δεν υπάρχει οίκτος, για κείνους που εως χθες σε διέσυραν έχοντας την αλλαζονεία και την ψευδαίσθηση των νικητών. Τράβηξέ τους το σωληνάκι και στείλτους αδιάβαστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @1:13 μμ
    Τον ίδιο, τον αγρίως διαπλεκόμενο Γιώργο, ποιος θα τον διώξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΣΗΜΙΤΗ,
    ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΤΟΝ
    ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ANAΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ..
    ΟΛΟΙ.
    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ...
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ
    ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΘΑ ΠΑΕΙ
    ΦΥΛΑΚΗ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΞΥΠΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ,
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ..
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ .
    ΗΤΑΝ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΩΝ
    ΜΜΕ .
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ..
    ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ,ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΠΟΛΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΕΤΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΩΜΑ ,ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ !!!! ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ?

    ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ 2004 ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΩΡΓΟ .

    ΠΑΣ-ΟΚ-ΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ
    ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΝΑ ΧΑΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ,ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ.

    ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ
    ΟΛΟΙ....
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μωραίνει Κύριος τους πασόκους και ψηφίζουν ΓΑΠ. Μεγάλη η δύναμις του Κυρίου! Αλλά γιατί μισεί το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΑΓΚΕΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ
    ΝΑ ΕΝΔΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥ ΤΗΣ AGB ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ...
    ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ?
    ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ Η AGB.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ
    ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΣΕ
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. η λογικη λεει οτι ο βενιζελος ειναι
    ανικανος να νικηση τον καραμανλη.
    εχει μαζι του
    ολες τις εφημεριδες και καναλια.
    αντιπαλο εναν ηττημενο και απαξιωμενο ηγετικα γιωργο,
    και εχει κανει τοσες γκαφες που
    κινδυνευει να χαση.
    τωρα που δοκιμαστηκε σε εκλογικο
    αγωνα υπο πιεση αποδειχθηκε ανικανος.
    σε δευτερο ρολο καλος ειναι.

    αποκλειεται να νικηση αυτος τον
    καραμανλη.
    αλλο μπλα μπλα στα τηλεοπτικα παραθυρα και αλλο ηγετης.
    οταν οι νταβατζηδες σχολιαζουν τα προσοντα του βενιζελου λενε..
    "λιγος αλλα υπακουος".
    ο λαος δεν θα ψηφιση ποτε εναν
    αχυρανθρωπο.
    συμφωνω οτι και ο γιωργος ειναι
    λιγος.
    ο παπανδρεου εχει λιγες ελπιδες να κερδιση τον καραμανλη.
    ο βενιζελος καμμια.
    τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ
    ΜΑΛΑΚΕΣ..
    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ
    ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ,ΕΧΟΥΝΕ
    ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΣΚΑΣΕ
    Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ,ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑ
    ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ.
    Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υποστηρικτές Βενιζέλου:

    1. Παπαντωνίου
    2. Τσουκάτος
    3. Νεονάκης
    4. Πάχτας
    5. Δρυς
    6. Μιλένα
    5. Λιάνης
    6. Ψωμιάδης
    7. Πρωτόπαπας
    8. Δήμητρα Λιάνη
    9. Χριστοδουλάκης
    10 Χριστόδουλος
    Guest star Λοβέρδος

    Τα συμπεράσματα δικά σας....

    ΥΓ :Απόσπασμα από την ομιλία της φτωχοΒάσως Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο: ...."βλέπω εδώ, κάποιους που πλούτισαν ξαφνικά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ...
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΘΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...

    ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΑ ΗΤΤΑ..
    ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δεν γουσταρω τον σημιτη-βενιζελο
    αλλα δεν επιτρεψω ποτε στον τυχαρπαστο κολοπαιδο του ανδρεα,
    να προκαλεση ΜΕΓΚΑ-διασπαση.

    ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    η "θεια" πορνη.

    ΛΑΛΙΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ??????????


    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ?
    ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΑΛΗΘΕΥΕΙ ?
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Α-ΥΛΟΣ!
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ –ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ
    ΠΑΘΑΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!
    -ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ , ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ………
    -ΣΣΣΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Α-ΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ .

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ
    1) ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ
    2) Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
    3) ΟΤΑΝ ΔΟΣΗΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΗΡΕΙΣ
    4) ΛΑΘΕΙ ΔΕΝ ΣΥΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ
    5) ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
    6) ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ
    7) ΣΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, Ο ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ
    8) ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΣ ΞΟΦΛΗΣΕΣ !!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ !!!!!

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? Η ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ?

    ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ
    ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να βγαλει το σκασμο η κυρια
    γιατι χαρη στους Παπανδρεου
    ο αχρηστος ο συζηγος της
    (τελειοφοιτος ακομη της Οδοντιατρικης)
    εγινε υπουργος των μιζων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

    ΕΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Α.Π
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ –ΛΙΓΟΣ
    ΕΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ Α. Π.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ – ΛΙΓΟΣ
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΙΤΙΑ ?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΕΙΡΕ 47% ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΝΙΚΗ ?
    ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΓΕΥΣΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ?
    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΟΜΕ ΩΣ ΕΞΕΙΣ
    1)ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΝΤΟΡΑ
    2) ΠΡΟΒΛΗΜΑ [ ΣΚΟΠΙΑΝΟ]
    3) ΜΠΟΥΣ ΥΠΕΡ ΣΚΟΠΙΩΝ
    4) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ ΜΠΟΥΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΤΩΝ 17
    5) Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ –ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ –
    ΕΡΩΤΗΜΑ?
    ΜΗΠΩΣ < ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ> ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ?
    ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΧΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ?
    ΕΓΩ ΙΣΩΣ ,ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΣΩΣ.
    ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΟ ΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ { ΔΡΑΜΑ}ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ !!!!??????


    ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΙΛΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΛΑΛΙΩΤΗ


    ΤΡΑΒΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΤΟΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ.....ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς 12:32 μμ
    Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θέλουν Γιώργο! Το "περίεργο" είναι ότι οι άλλοι ψηφοφόροι (το 80% των οποίων είναι νεοδημοκράτες) είναι πιο θετικοί στο Βενιζέλο!!! Τελικά μήπως οι δεξιοί προτιμούν Benny? Ή τώρα τους βαφτίζουμε "κοινωνία" όπως ο αμερόληπτος και αδέκαστος Πρετεντέρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εμείς έχουμε ένα μόνο ερώτημα προς το παρόν: Γιατί δόθηκε η επιστολή τώρα στη δημοσιότητα; Αφού δηλαδή η αρχηγική διαμάχη έχει ουσιαστικά κριθεί υπερ του Γ. Α. Παπανδρέου;

    ΑΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μήπως ο Ε.Βενιζέλος μπορέι να νικήσει τονΚ.Καραμναλή σε αγώνες σούμο; Ή ακόμα καλύτερα στη μάχη για τη διαδοχή στη Ν.Δ.; Αυτό μάλιστα!!! γαι σκεφτείτε το...Οσο αποκαλύπτεται ο άνθρωπος, (ο Ε.Β. εννοείται) φαίνεται ότι το έχει χάσει το παιγνίδι, ή ότι απλώς το έχει πηδήξει το χαντάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @1:46 μμ
    «Τελικά μήπως οι δεξιοί προτιμούν Benny?»
    Δεν είμαι δεξιός, αλλά δεξιοφέρνω, δηλαδή προσδιορίζομαι κυρίως ως αντιπασόκος και ανάμεσα στα δύο κόμματα εξουσίας προτιμώ τη Νουδούλα, έστω και χωρίς να την ψηφίζω. Λοιπόν βλέπω ότι με ΓΑΠ το ΠΑΣΟΚ θα μείνει για πολύ ακόμη στην αντιπολίτευση. Φοβάμαι όμως, έτσι που λαλιέται κι ο Καραμανλής, ότι κάποτε το ΠΑΣΟΚ θα θεωρηθεί το μη χείρον. (Γιατί αυτό ήταν οι τελευταίες εκλογές. Πρώτος ήλθε ο λιγότερο κακός). Και τρέμω στο ρεζιλίκι η Ελλάδα να κάνει πρωθυπουργό τον Γιωργάκη. Έλεος! Λοιπόν, χίλιες φορές καλύτερα ο Benny κι ας έλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία από τις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΤΩΧΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ....ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ.

    Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κύριε Βενιζέλε, σήμερα το νιώθουμε όλοι ότι το διακύβευμα δεν είναι η "ικανότητα" η δική σας και η "ανικανότητα" του Παπανδρέου, αλλά η δυνατότητα των πολιτικών κομμάτων να λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς να εγκλωβίζονται στους σχεδιασμούς των κάθε λογής οικονομικών συμφερόντων. Και η αυτονομία αυτή κινδυνεύει. Οι μιντιοκράτορες έχουν βαλθεί να πετύχει το σχέδιό τους και μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΑΓΚΕΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ
    ΝΑ ΕΝΔΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥ ΤΗΣ AGB ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ...
    ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ?
    ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ Η AGB.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ
    ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΥΠΑΚΟΥΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ, ΣΕ
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    ΝΕΟΔΗΜΚΡΑΤΕΣ

    ΕΙΝΑΙΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ!

    pasok2007.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ!

    pasok2007.blogspot.com







    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ!

    pasok2007.blogspot.com







    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ!

    pasok2007.blogspot.com







    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ!

    pasok2007.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
    ΚΕΡΔΙΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,
    ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ
    ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΘΕΛΩ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΡΧΗΓΟ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ,
    ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ
    ΛΑΟ.

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... Η ΜΙΝΤΙΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ Ή ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΣΩ ΛΙΒΑΝΗ ;

    ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. η λογικη λεει οτι ο βενιζελος ειναι
    ανικανος να νικηση τον καραμανλη.
    εχει μαζι του
    ολες τις εφημεριδες και καναλια.
    αντιπαλο εναν ηττημενο και απαξιωμενο ηγετικα γιωργο,
    και εχει κανει τοσες γκαφες που
    κινδυνευει να χαση.
    τωρα που δοκιμαστηκε σε εκλογικο
    αγωνα υπο πιεση αποδειχθηκε ανικανος.
    σε δευτερο ρολο καλος ειναι.

    αποκλειεται να νικηση αυτος τον
    καραμανλη.
    αλλο μπλα μπλα στα τηλεοπτικα παραθυρα και αλλο ηγετης.
    οταν οι νταβατζηδες σχολιαζουν τα προσοντα του βενιζελου λενε..
    "λιγος αλλα υπακουος".
    ο λαος δεν θα ψηφιση ποτε εναν
    αχυρανθρωπο.
    συμφωνω οτι και ο γιωργος ειναι
    λιγος.
    ο παπανδρεου εχει λιγες ελπιδες να κερδιση τον καραμανλη.
    ο βενιζελος καμμια.
    τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ
    ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ,ΑΥΤΟΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ..
    ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ,
    ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ
    ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,
    ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η 11 ΝΟΕΜΒΡΗ.
    Η ΚΑΛΠΗ.
    ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ.
    Ο ΓΑΠ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ
    ΣΗΜΙΤΟΣΚΥΛΑ.
    Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΘΑ ΧΑΝΕΙ..
    ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ...
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΤΩΧΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ....ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ.

    Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ta nea 12/10

    [ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ]
    Βατερλώ

    Δημήτρης Δανίκας

    ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. Δεν είμαστε τολμηροί, ο ένας. Έπρεπε να τ΄ αλλάξουμε όλα, ο άλλος. Τραγικό λάθος το άρθρο 16, ο παράλλος. Αν τα λάθη φταίνε για την πράσινη ήττα, τότε οι στρατιές του Καραμανλή θα γνώριζαν το απόλυτο Βατερλώ. Η αλήθεια μία. Το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη, και για λόγους ευρωπαϊκούς και αναγκαστικούς, χειρότερο και από τη Ν.Δ. Ως εξής: Πρώτον, η μαγική μετατροπή εν μια νυκτί της ρακένδυτης δραχμής, του ελληνικού κάρου δηλαδή, σε γερμανικό μάρκο και Μερσεντές. Για να συμβεί αυτή η μαγική εικόνα ξαφρίσατε τα πορτοφόλια των φτωχών. Δεύτερον, η χρηματιστηριακή επιδρομή με την οποία μεταφέρθηκαν ωκεανοί ρευστού στα ταμεία των αλογομούρηδων και των θεσμικών. Και τρίτον, κοντά σ΄ αυτά ήρθαν και τα εξαιρετικά έργα, τα πληρωμένα όμως πανάκριβα και οδυνηρά. Παιδιά, τους τα πήρατε χοντρά. Αυτά πληρώνετε και παρ΄ όλα αυτά εξακολουθείτε να βλογάτε τα γένια τα σημιτικά. Ε, δεν είμαστε καλά. Όσο εσείς έχετε βάλει μυαλό, άλλο τόσο κι εγώ είμαι ο επερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλά οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν έχουν τον Θεό τους!!!
    Όταν πριν τις εκλογές τους λέγαμε (πολλοί εδώ μέσα) οτι με Γιωργάκη δεν κερδίζουν εκλογές ούτε στον αιώνα τον άπαντα, αυτοί (PASOK poisonous, Babis και άλλοι παρουσίαζαν τον ΓΑΠ σαν φωτισμένο ηγέτη, αστέρα της διεθνούς πολιτικής "Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς(!!!!)" και άλλα φαιδρά. Τώρα περιμένουν να βγεί ο Μπένι μπας και δούνε άσπρη μέρα.

    Όμως έτσι όπως τα κατάφερε και αυτός (τελικά αποδεικνύεται πολύ περιορισμένης πολιτικής οξυδέρκειας και ευφυίας εν γένει), θα πιάσει η κατάρα της Μάργκαρετ και ο χοντρός θα βουλιάξει στον πάτο.

    Θα σας μείνει λοιπόν πάλι ο "πελάτης" για αρχηγός και άντε να ξεμπερδέψετε μετά.

    Τέτοια οικογενειοκρατία (την οποία τόσο μαζοχιστικά ανέχεστε) δεν υπάρχει ούτε στην δυναστεία του Αγγλικού θρόνου!!!

    Τι να λέμε όμως; "Τοιούτος έπρεπε υμίν αρχιερεύς" υποκριτές ΠΑΣΟΚΟΙ. Με τις υγείες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΞΥΠΝΑΣ?

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πρωτοβουλία υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου με την ονομασία «ΒLΟG 1974» πήραν στη Θεσσαλονίκη 27 πολίτες που προέρχονται από τη γενιά του αντιδικτατορικού αγώνα και του μεγάλου δημοκρατικού κινήματος της μεταπολίτευσης και συγκεντρώνουν υπογραφές υποστήριξής του που θα δοθούν στη δημοσιότητα την ερχόμενη Κυριακή.

    Οπως αναφέρουν παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ μετά την πρόσφατη εκλογική ήττα., τονίζοντας ότι θεωρούν πως η ανασύνταξη της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης είναι αναγκαία και για την ίδια αλλά πρωτίστως για τον τόπο.

    «Μια ισχυρή και ενωμένη Δημοκρατική Αριστερά αποτελεί τη μόνη ελπίδα για το μέλλον της χώρας και είναι εγγύηση για την αντιμετώπιση των κρίσιμων και πιεστικών προβλημάτων της κοινωνίας» τονίζεται και προστίθεται ότι με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τους συνδέουν κοινοί αγώνες από την περίοδο της μεταπολίτευσης και κοινές αγωνίες για το αύριο της Ελλάδας και ότι αποτελεί εγγύηση για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, τη διατύπωση ενός σύγχρονου προοδευτικού λόγου και το άνοιγμα μιας νέας προοπτικής για τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη και τον τόπο.

    Αναμεσα σ_αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία είναι οι Ακριβόπουλος Θ., Ακριβόπουλος Μ., Αναγνωστόπουλος Κ., Καθηγητής Πολυτεχνείου Ξάνθης, Βασιλακάκης Β., Καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ., Ζούρκας Γ. Εκπαιδευτικός, Καρφής Γ., Εκπαιδευτικός, Μουμτζής Σ., Έμπορος, Οικονόμου Π., Εκπαιδευτικός, Σιμόπουλος Ν., Εκδότης Εφημερίδας «Χρονικά της Δράμας», Τριανταφυλλίδης Μ., Δικηγόρος, Ψαλίδας Δ., Επιχειρηματίας κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Με ένα (αντιαισθητικά) χοντρομπαλά αντίπαλο που εντελώς αυτάρεσκα και εγωιστικά θεωρεί ότι η ευφράδειά του είναι ένα απόλυτο υπερόπλο έναντι παντός άλλου, ο Καραμανλής θα κυβερνάει για όσο καιρό εκείνος επιθυμεί.

    Συγκρίνοντας ΓΑΠ και Μπένι θεωρώ οτι ο Μπένι θα είναι ευκολότερος αντίπαλος για τον Κώστα!!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ μου, δυστυχώς για σας το έργο λέγεται "Ο Βλάκας και ο Πανύβλακας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΓΙΩΡΓΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
    ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΤΡΙΑΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΙΣΧΥΟΣ,ΘΑ
    ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. "Τοιούτος έπρεπε υμίν αρχιερεύς" υποκριτές ΠΑΣΟΚΟΙ. Με τις υγείες σας!!!

    3:26 μμ

    Αγαπητέ φίλε προεκλογικά αγωνιστίκαμε μέχρι την τελευταία ώρα για το Πα.σο.κ. την 16.9.07 .
    Από τα χαράματα έτρεχα για να μεταφέρω ηλικιωμένους συγγενείς από Νότια Προάστια στην Δραπετσώνα στο Κερατσίνι για να ψηφίσουν Πασοκ. Μέχρι 7 παρά πέντε το βράδυ για να μην χαθεί ούτε ένας ψήφος . Όλοι γνωρίζαμε , από τις δημοσκοπήσεις ότι θα χάσουμε .
    Ειδικά μετά τις μαλακίες του ψηφοδελτίου Επικρατείας .
    Έπρεπε να δώσουμε όμως τον αγώνα.

    Τώρα ελπίζουμε στην αλλαγή ηγεσίας .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ...θα σκάσω!!!!

    ...δεν μπορώ παιδιά....δεν γίνεται...γιατί πρέπει να τό'χω μέσα μου τελικά!!!


    Όσο κι αν πω ότι δεν θα ξανασχοληθώ.....όσες φορές κι αν πω "δε πα να λένε"....


    τους ακούω πανάθεμά με και θέλω να μιλήσω γιατί το θράσος τους δεν έχει όρια!!!!!


    Ποιος μου φταίει πάλι?......μα το εξαιρετικά έξυπνο κάθαρμα και κλέφτης που λέγεται


    Κώστας Λαλιώτης!!!!



    Λοιπόν ακούστε τι δήλωσε ο άνθρωπος!!!!
    «για λόγους ηθικής τάξης θα είμαι πολιτικά μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου,
    όποια και να είναι η πολιτική του απόφαση, ακόμα και αν διαφωνώ με αυτή».
    Ποια ηθική τάξη ρε Λαλιώτη????
    ...τα 42 καράβια στην ιδιόκτητη εταιρία σου
    με έδρα την Νέα Υόρκη με "ηθική τάξη" τα απέκτησες????
    .....αλλά έτσι είναι φίλοι μου.....αν ζεις στην Ελλάδα και είσαι του "κόμματος"
    την βγάζεις φίνα στη ζωή!!!!!
    Σε βγάζει και το Spiegel πέμπτο πιο πλούσιο πολιτικό στην ευρώπη και χαίρεις
    ακραίου σεβασμού!!!!!
    .....ακόμα κι αν είσαι απλά φοιτητής οδοντιατρικής!!!
    Πιο πολύ όμως ξέρετε τι με θλίβει?.....αυτοί 10 ξεφτίλες 55άρηδες που
    τον περιτριγύριζαν γλύφοντάς τον, στο Μέγαρο Μουσικής που τον πέτυχα,
    τις προάλλες!!!!!!!
    Πανάθεμά σε σκατόψυχε ξεπουλημένε, έφαγες τα λεφτά τόσων φορολογουμένων
    και αντί να εξαφανιστείς.....έχεις το θράσσος να μιλάς ακόμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 3:19
    Μπράβο Τηλέμαχε Χυτήρη , ωραία τους τα γράφεις .Ψηφίζουμε και εμείς όμως Β.Αθήνας και όταν ξαναδείς τον σταυρό μας , γράψε μας.


    ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο Λαλιώτης (και αν θέλει ας πάρει μαζί και την κυρά Μαρίνα) να περάσει από τον Μαλιακό να δεί πώς γίνονται τα δημόσια έργα γρήγορα και αποτελεσματικά και μετά να κάνει την αυτοκριτική του.

    Γιατί μετά από είκοσι χρόνια ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και οκτώ χρόνια υπουργική θητεία ως ΥΠΕΧΩΔΕ άφηνε τόσο κόσμο να σκοτώνεται στο "πέταλο" και να ταλαιπωρείται σε μποτιλιαρίσματα σε Εθνική οδό (!) σαν να ήταν στην οδό Σταδίου μέρα μεσημέρι;

    Έπρεπε να έρθει ο Σουφλιάς και η Νέα Διακυβέρνηση για να διορθωθεί αυτό το αίσχος που κόστισε τόσες και τόσες ζωές νέων ανθρώπων και ανείπωτο πόνο και δάκρυα σε τόσους άλλους που έμειναν πίσω.

    Μόνο και μόνο γι' αυτή την αποδεδειγμένη ανεπάρκειά του θα έπρεπε να κρυφτεί και να μην ξανα-απασχολήσει την δημοσιότητα για οποιοδήποτε θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. PASOK poisonous

    Φαντάσου πόσο χαμηλά θα έπεφτε το ΠΑΣΟΚ αν δεν είχατε στήσει μεταφορές ψηφοφόρων... :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Οι ΜΚΟ ξανάρχονται στο www.sotiris-koukios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο Κ. Σημίτης που δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι θα περάσει στην ιστορία ως περίπου τίποτα και ως ο άνθρωπος που κυβερνούσε με το βλέμμα στραμμένο στη Χρήστου Λαδά και στην Παιανία; Τα πρωτοπαλίκαρά του, όπως ο κ. Νεονάκης του Χρηματιστηρί ου, ο κ. Τσουκάτος που έκανε βόλτες με διαπλεκόμενα κότερα, ο Γιάννος των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο κ. Βερελής του φιάσκου της Ολυμπιακής και οι άλλοι; ◊ μήπως μπορούν ο κ. Π. Ευθυμίου που έμαθε τόσα χρόνια στο συγκρότημα Λαμπράκη να κάνει υπομονή, ο κ. Α. Λοβέρδος που άρχισε τη σταδιοδρομία του ως υπεύθυνος στη στήλη «Τρίτη Άποψη» των Νέων, η κ. Βάσω Παπανδρέου των «ελληνικών τηλεφώνων» και ο κ. Μ. Χρυσοχοϊδης που την προσπάθειά του για την «επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ» είχε κάποτε εκθειάσει ο συμμαχικός Τύπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αγαπητέ φίλε.

    Σαφώς τα τελευταία χρόνια,το κίνημα πάσχει στον τομέα της ιδεολογικής του κατεύθυνσης.

    Ομως θεωρώ ότι το σύνθημα "στροφή αριστερά",δεν θα λύσει ως διά μαγείας όλα τα προβλήματα.

    Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αριστερά και τι όχι.

    Είναι το ΚΚΕ αριστερά?

    Μα το ΚΚΕ προσκολλημένο τα τελευταία 90 χρόνια σε τσιτάτα και πρακτικές του περασμένου αιώνα δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας.

    Η άνοδος του στις τελευταίες εκλογές θεωρώ ότι αποτελεί συγκυριακό φαινόμενο που δύσκολα θα επαναληφθεί.

    Κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ.

    Σαφώς πιο προοδευτικό κόμμα από το ΚΚΕ,πολυσυλλεκτικό,μοντέρνο,σύγχρονο.

    Και εγώ θέλω να συνεργαστούμε μαζί τους.Το ερώτημα είναι αυτοί τι θέλουν?Τον άκουσες τον Αλαβάνο προεκλογικά.Απέκλεισε κάθε πιθανότητα συννενόησης με το ΠΑΣΟΚ.
    Κι αυτός καλά κάνει,αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι από το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ψαρέψει ψήφους.


    Τι σημαίνει λοιπόν φίλε μου αριστερή στροφή?Με ποιούς θα την υλοποιήσουμε?

    Το ΠΑΣΟΚ κατ'εμέ σαν μεγάλο και πολυσυλλεκτικό κίνημα θα πρέπει να ισσοροπήσει,αλλά με βασικό προσανατολισμό μια μεγάλη κεντροαριστερά.

    Το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει την χώρα ξανά πρέπει να πείσει ευρύτερα στρώματα της κοινώνίας.

    Στρώματα που εκτείνονται από την αριστερά ως τις παρυφές της κεντροδεξιάς.

    Μήπως πιστεύεις ότι το 48% που πήρε ο Ανδρέας το 81,νοιώθαν όλοι αριστεροί?Οχι βέβαια.Ανήκαν όμως στην μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων,τους μη προνομιούχους.

    Αυτούς αγαπητέ φίλε πρέπει να ξανακερδίσουμε.

    Δυστυχώς ξεκινήσαμε να τους χάνουμε επί Σημίτη και συνεχίσαμε να τους χάνουμε επί ΓΑΠ.

    Τρανό παράδειγμα η Β'Αθηνών που αποτελεί την κατ'εξοχήν περιφέρεια των μικρομεσαίων.

    Αν επιλέξουμε στο μέλλον μια τυφλή αριστερή στροφή,βασισμένη βέβαια περισότερο σε συνθήματα παρά σε πράξεις,ο κόσμος θα σε μαυρίσει.

    Οποιος ζητά αριστεροσύνη θα στραφεί στα πρωτότυπα,ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ,όχι στην ιμιτασιόν αριστερά του ΓΑΠ.

    Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι η συνθηματολογία του ΓΑΠ θα πείσει τους σοβαρά σκεπτόμενους Ελληνες,λυπάμαι.

    Ο άνθρωπος θέλει να ισσοροπεί με τους πάντες και τα πάντα.

    Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χρόνο για νέα πειράματα.Εχει ανάγκη από νέους ανθρώπους,νέες ιδέες,πραγματική πολιτική κι όχι κούφια λόγια.

    Η πολιτική πλέον δεν διαχωρίζεται σε αριστερή και δεξιά,αλλά σε φιλολαϊκή και αντιλαϊκή.

    Π.χ. Η πολιτκή του Λιάπη να μην αυξήσει για 3 1/2 χρόνια τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών,είναι φιλολαϊκή πολιτική,όσο κι αν δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε.

    Η πρόταση του ΓΑΠ για ανασφάλιστη εργασία των νέων,είναι όχι μόνο αντιλαϊκή πολιτική αλλά κι επικίνδυνη.

    Μετά υπάρχει και το θέμα του πατριωτισμού.Πρόσεξε όχι του εθνικισμού.

    Αν ζούσε ο Ανδρέας ποιά πιστεύεις θα ήταν η απάντηση του στο σχέδιο ΑΝΑΝ?Ναι ή οχι?

    Ο κόσμος φοβάται τον ΓΑΠ όσον αφορά τις θέσεις του στα εθνικά θέματα.Τον θεωρούν ενδοτικό και φιλοαμερικάνο.

    Λυπάμαι που το λέω,αλλά με τον ΓΑΠ αρχηγό,η συρρύκνωση του ΠΑΣΟΚ θα έιναι μελλοντικά πολύ μεγαλύτερη.

    Θα καταφέρει να διαψεύσει ακόμα και την θεωρία του ώριμου φρούτου.

    Και να σου πώ τι θα συμβεί τότε.Το ΠΑΣΟΚ θα ψάχνει γι'αρχηγό και κανείς δεν θα ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ..
    ΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ..

    ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ.

    ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΠΑΓΚΑΛΟ,ΦΛΩΡΙΔΗ,ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.

    ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΤΗΛΕΚΑΤΙΝΕΣ.
    ΑΥΤΙΑ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ,ΣΤΑΗ,
    ΤΡΕΜΗ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ
    ΤΙΣ ΤΗΛΕΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..

    ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ..
    ΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ..

    ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ.

    ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,
    ΑΛ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΠΑΓΚΑΛΟ
    ,ΦΛΩΡΙΔΗ,ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.

    ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΤΗΛΕΚΑΤΙΝΕΣ.
    ΑΥΤΙΑ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ,ΣΤΑΗ,
    ΤΡΕΜΗ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ
    ΤΙΣ ΤΗΛΕΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..

    ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ολοι εσεις που μιλάτε για εκδοτικά συγκροτήματα, συμφέροντα και πα..ριες και τα παρεμφερή,υποκριτές και φαρισαίοι, δέστε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και ρίξτε το την άλλη φορά στο μλ-ΚΚΕ αν έχετε παντελόνια αλλιώς είστε γελοίοι. Τσιράκια ε... τσιρακια.Εξαιρούνται όσοι το ρίχνουν.Εγώ δεν μιλάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αγαπητέ 2.54

    Οι αλλαγές που παρατηρείς δεν σχετίζονται κατά οιονδήποτε τρόπο με κάποια μορφή διάστασης των νταβάδων.
    Μοίρασαν τους ρόλους, συμφώνησαν και άφησαν τους αχυράνθρωπους στα ΜΜΕ να διαχειριστούν την παράσταση, που θα καταλήξει στην αναπόδραστη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ.
    Οι νταβάδες την σχεδίασαν, και οι άνθρωποι τους έχουν την επιμέλεια.
    Για να καταλάβεις ο Βαρδινογιάννης που δείχνει τις τελευταίες μέρες να στηρίζει δήθεν τον Γιώργο, ήταν αυτός που επεδίωκε με κάθε μέσο τον εξοβελισμό του.
    Τώρα τα πράγματα λαμβάνουν άλλη μορφή ενόψει της επόμενης μέρας.
    Ο Βαρδινογιάννης έχει συμφωνήσει με τον Λαμπράκη να μοιραστούν την πατρωνία στα δύο «κόμματα» που θα προκύψουν. Το κεντο-αριστερό το παίρνει ο Χρήστος και η παρέα του και το φιλελεύθερο-αριστερό ο Βαρδής με την δικιά του.
    Στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη και ο Γιαννακόπουλος που καθορίζει τη στάση του σε αντίθεση με τον Βαρδή.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 4.31 ΡΕ, ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΧΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΑ; ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΒΡΑΛΩΜΑΤΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΤΟΥ "ΣΤΗΡΙΖΕΙ" ΓΑΠ.
    ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΕΙ"

    ΛΑΛΙΩΤΗΣ..
    Η "Α-ΨΥΧΗ" ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Και τώρα να σας διασκεδάσω…για να δείτε τι πλάκα που έχει η μικροπολιτική.

    Ο Κωνσταντόπουλος είχε την υποστήριξη του Βαρδή.
    Κάποια στιγμή που είδε ότι ο Νίκος πλησίαζε "στοχαστικά" τον Γιώργο, ο νταβάς έβαλε τον Μάκη και άλλους να τον ξεσκίσουν για να ακυρώσει κάθε κακή σκέψη που θα μπορούσε να δημιουργηθεί.
    Σε λίγο πάλι ο Κωνσταντόπουλος θα είναι χρήσιμος στο νέο σχήμα, ώστε να αποδυναμωθεί όσο είναι δυνατόν η προοπτική ενός ανεξέλεγκτου κατά το 70% ΣΥΡΙΖΑ.
    Αυτός που θα τον φέρει πάλι στην επικαιρότητα θα είναι ο Βαρδής με την παρέα του…
    Τώρα θα κριθεί για άλλη μια φορά ο Νίκος και θα δούμε αν λειτουργούν ή υπολειτουργούν οι αδένες του.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ρε,έχει τόσα τρωτά σημεία ο Λαλιώτης, αυτό βρήκατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. αγιε υποπτος ο ρολος σου.
    τον κωνσταντοπουλο τον ξεσκισαν
    οι κοκκαλης,μπομπολας.
    μετα ηλθε η σειρα της ελευθεροτυπιας.
    επειδη ηταν υπερ του βασικου μετοχου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. αγιε ο αλαβανος ειναι ανεξαρτητος?
    γιατι ηταν πρωτη μουρη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΘΝΟΣ ΚΤΛ. προεκλογικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι .
    Είναι γνωστόν ότι για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για ανάδειξη του προέδρου του, θα στηθούν στους 950 Καποδιστριακούς δήμους και σε άλλα 550 σημεία που θα υποδείξει το κόμμα 5-6.000 κάλπες.
    Από την πρόχειρη διακήρυξη για το στήσιμο αυτής της γιγαντιαίας εκλογικής μηχανής, προκύπτει ότι, κατά τις εκτιμήσεις και τους υπολογισμούς του κόμματος μας , θα ψηφίσουν περίπου 1.500.000 ψηφοφόροι (μέλη και φίλοι) στα 1.500 εκλογικά κέντρα τα οποία θα είναι διασυνδεδεμένα on-line και θα μπορούν να πιστοποιήσουν την ταυτότητα των ψηφοφόρων που θα προσέλθουν για να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες.
    Με ιδιαίτερη θλίψη παρακολουθώ και καταγράφω τους μηχανισμούς των δυο μονομάχων να έχουν μπει σε πλειοδοτικό ανταγωνισμό με κατηγορίες και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, οι μεν εναντίον των δε, ελαχιστοποιώντας τις ελπίδες να βγει το ΠΑΣΟΚ αλώβητο από αυτή τη διασπαστική (κατά τα μέχρι σήμερα φαινόμενα) διαδικασία. Το κόστος βέβαια αυτής της άνευ όρων και ορίων διαμάχης των νεοδελφίνων και νεοπαραγόντων και των δυο πλευρών, που ρητορεύουν στα κανάλια, στα ραδιόφωνα και στις στήλες των εφημερίδων, βαθαίνοντας το χάσμα που έχει ανοίξει, θα το πληρώσει ως συνήθως, η δημοκρατική παράταξη, την ενότητα της οποίας υπονομεύουν και οι δυο με ελαφρότητα. Μακάρι να διαψευστούμε και να δούμε όλοι εμείς οι γνήσιοι δημοκράτες και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ότι ο γιγαντιαίος αυτός μηχανισμός που θα στηθεί την Κυριακή στις 11 του Νοεμβρη να είναι το εφαλτήριο και η μεγάλη προίκα στην νικητή για την μεγάλη ανατροπή της πιο άθλιας διακυβέρνησης που κακή μας τύχη μας έλαχε και έχει ενσκήψει επί δικαίων και αδίκων…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 5.08

    Κάνεις λάθος, δεν το ξέρεις και μπερδεύτηκες.
    Το παραπλανητικό νομοσχέδιο περί βασικού μετόχου έχει βρόμικη ιστορία.
    Παίχτηκε μεγάλο θέατρο και από τον Βενιζέλο (Σημίτη) και από τον Ρουσόπουλο(Καραμανλή).
    Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ποιος είναι ο μεγάλος ωφελημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης.
    Πρώτα ο Βαρδής και μετά οι Μπόμπολας, Αλαφούζος, Λαμπράκης κλπ.
    Μη ψάχνεις το ρόλο μου, αλλά την ουσία…και αυτό το θέμα το ξέρω καλά.
    O ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Παιδιά, εχω ξετρελαθεί με την φωτογραφία της Μαρίνας.
    Τι θηλυκότητα είναι αυτή?
    Τι σεξουαλικότητα εκπέμπει αυτή η Θεά!!!
    Παρακαλώ, αν υπάρχει και μια ολόσωμη. θα ήμουν υπόχρεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 5.10

    Είπα το 70% …για τον Αλαβάνο δεν ξέρω, γνωρίζω όμως για άλλους στον ΣΥΝ που είναι το 30%, διαπιστωμένα. Άρα κάτι λιγότερο στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Μη βιάζεσαι όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε αναλυτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι.

    Συνεχίζοντας την παρουσία μου εδώ ξεκαθαρίζω ότι από την πλευρά μου δεν χαρίζω σε κανένα το ΠΑΣΟΚ και δηλώνω, ότι δεν έχω σκοπό να συμμετάσχω και ούτε συμμετείχα σε καμία παρασυναγωγή κανενός υποψηφίου. Θα συμμετέχω μόνο στις οργανώσεις και θεσμικές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα με καλούν τα όργανα του Κινήματος …
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. pressαρισμενε δε ξερω αν το εμαθες αλλα εκτος απο τη γυναικα του Λαλιωτη που ειναι πυρ και μανια με το Γιωργο, ειναι κ ο μπατζανακης, η πεθερα και η κορη του κουνιαδου του Λαλιωτη .
    Pressaρισμενε κατι τετοιο αποτελει ειδηση κατεγραψε το σε παρακαλω σαν γεγονος στο blog αυτο και το βραδυ να δουμε να παιζει στο mega........


    "κεντρικη επιτροπη δυστυχισμενων νταβατζηδων η' Κ.Ε.Δ.Ν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Παιδιά, εχω ξετρελαθεί με την φωτογραφία της Μαρίνας.
    Τι θηλυκότητα είναι αυτή?
    Τι σεξουαλικότητα εκπέμπει αυτή η Θεά!!!
    Παρακαλώ, αν υπάρχει και μια ολόσωμη. θα ήμουν υπόχρεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 8.31

    Κυριε Μαλακα.χαιρετε.
    Τωρα που πινετε πρασινο αιμα,προσεξτε να μην μας παθετε τιποτε και σας χασουμε,γιατι τετοιος μαλακας σαν εσας ειναι πολυ δυσκολο να ξαναβρεθει.
    Οσο για το πουλεν σας ,τον Γιωργαρο τον θαυματοποιο,τι να σας πω,μαλλον δεν διαβαζετε εφημεριδες η ζειτε σε αλλη χωρα.
    Αν τον βρειτε,πεστε του οτι τον ζηταει η Γιουροστατ,για κατι ψιλα που λειπουν απο εισοδηματα απο τις πουτανες...
    Καιν μην ξεχνατε να υπογραφετε με το παλιο σας νικ,Captain,πριν σας το κλεψει ο ετερος κοπανος εκ πασοκ προερχομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 4.55

    ΑΓΙΕ,
    να σου θυμισω οτι καποτε εγραψες για 4η υποψηφιοτητα Καρταλη.Τι εγινε ?
    πΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Φίλε 5.59,
    Ποτέ δεν έγραψα για 4η υποψηφιότητα Καρτάλη. Σας ενημέρωσα οτι στελέχη του ΔΟΛ συζητούσαν για λύση Καρτάλη σε περίπτωση που εγκαταλείψει ο Γιώργος την κούρσα και στο μεταξύ έχει φθαρεί ανεπανόρθωτα ο Βενιζέλος.
    Επειδή ακριβώς δεν ήταν δική μου γνώμη, αλλά πληροφορία, την απέδωσα στην πηγή της και είχα βάλει σε εισαγωγικά τη λέξη "υποψηφιότητα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Τον ΓΑΠ τον απειλούν οι μεγαλοεκδότες,οι μεγαλοκαναλάρχες,οι μεγαλοχασάπηδες,οι νταβάδες,οι πόρνες.τα τραβεστί,οι εξωγήϊνοι.
    Ολοι συνωμοτούν για να κατατροπώσουν τον μεγάλο τιμονιέρη του ΠΑΣΟΚ.
    Ολοι τον τρέμουν,γιατί είναι σίγουρο πως όταν πάρει την εξουσία (σε καμιά εικοσαριά χρόνια),θα κηρύξει ανηλεή πόλεμο στα μεγάλα συμφέροντα.
    Συμπαραστάτες του,ο Θείος Γιωργάκης,η μαμά Μάργκαρετ,τα αδέλφια Nick,Andrew,Sofia.
    Ηδη ο Λαμπράκης,ο Μπόμπολας και ο Κοντομηνάς σκέφτονται να πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους και να φύγουν άρον,άρον για την Βενεζουέλα.
    Εκεί πιστεύουν ότι ο σύντροφος Τσάβες θα τους φερθεί με μεγαλύτερη στοργή απ'ότι ο αχάριστος ΓΑΠ.

    Καλή σας νύχτα,,,συντρόφια και....όνειρα γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΟΛΟΙ , τα μέλη , οι φίλοι και γκόμενοι του ΠΑΣΟΚ προφανώς παρακολουθούμε τραβώντας τις τρίχες μας τα τεκταινόμενα στο κόμμα μας.
    Βλέπουμε τον Γ. Π. ν' αποδίδει σχεδόν αποκλειστικά τα αίτια της ήττας στον εσωκομματικό πόλεμο που δέχτηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια και στο ότι χρεώθηκε ένα κόμμα με καθεστωτικά χαρακτηριστικά και αναξιόπιστα πολιτικά στελέχη. Δική του ευθύνη δεν είδε, για τη δική του ανεπάρκεια δεν μίλησε, για την αδυναμία του να προχωρήσει σε τομές ικανές ν' αλλάξουν το διαβρωμένο κόμμα, δεν είπε λέξη.

    Ολοι μας όσοι στηρίξαμε και στηρίζουμε ελπίδες στο ΣΕΞΠΑΣΑΚ, ακούμε πολλά ψέματα και διαπιστώνουμε πως πολιτικός διάλογος επί της ουσίας δεν γίνεται, αλλά, αντίθετα, ο ένας υποψήφιος (μέσω συνεργατών του) απειλεί με γ..... τον άλλο, το επίπεδο της αντιπαράθεσης έχει κατεβεί πολύ χαμηλά

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Παιδιά, εχω ξετρελαθεί με την φωτογραφία της Μαρίνας.
    Τι θηλυκότητα είναι αυτή?
    Τι σεξουαλικότητα εκπέμπει αυτή η Θεά!!!
    Παρακαλώ, αν υπάρχει και μια ολόσωμη. θα ήμουν υπόχρεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δεν ξέρω,ούτε με αφορούν,
    κουτσομπολιά ή προβοκάτσιες.
    Η θέση Λαλιώτη,πάντως,είναι
    καθαρή υπέρ Παπανδρέου.
    Και έτσι ή αλλιώς μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Παιδιά, εχω ξετρελαθεί με την φωτογραφία της Μαρίνας Λαλιώτη.
    Τι θηλυκότητα είναι αυτή?
    Τι σεξουαλικότητα εκπέμπει αυτή η Θεά!!!
    Παρακαλώ, αν υπάρχει και μια ολόσωμη. θα ήμουν υπόχρεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ολοσωμη φωτογραφια θελετε??
    λοιπον ολοσωμη φωτο παρτε
    http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=32482

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. παιδιά ξέρει κανείς αν αυτά που ακούγονται για την περιουσάι του λαλιώτη και της μαρίνας είναι αλήθεια; έχω ακούσει για την Κεντρική Κλινική Αθηνών (οδός Ναυαρίνου και Ασκληπιού γωνία) ότι ανήκει στην Μαρίνα. Ακόμη ότι το τεράστιο κτίριο όπου στεγάζεται το Hondos Center στην Πατησίων και Αγαθουπόλεως γωνία (κοντά στην Πλατεία Αμερικής) είναι του Λαλιώτη.Αυτά τα ακούω χρόνια και από άλλους.Υπάρχει αξιόπιστη πληροφόρηση παιδιά; θέλω παρα πολύ να μάθω.Παρακαλώ μόνο σοβαρές και αξιόπιστες απαντήσεις για να μην λένε τα καθάρματα της διαπλοκής με τους αστείους χούλιγκαν Πρετεντέρηδες ότι η μπλογκόσφαιρα είναι συκοφάντες και άλλες τέτοιες κατευθυνόμενες μαλακίες.
    Περιμένω και ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. δεν με ενδιαφέρει να κερδίσει το πασόκ τον καραμανλή ή σε άλλες εκλογές.Στα αρ....δια μου. αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα κεφάλια των εκσυγχρονιστών να κυλήσουν στο χώμα.τίποτα άλλο.καταστράφηκε η οικογένειά μου στο χρηματιστήριο και θα ψηφίσω με εξώκοσμο φανατισμό γιωργάκη, όχι γιατί τον θεωρώ καλύτερο ή καταλληλότερο (βέβαια τον θεωρώ σαφώς ηθικότερο και ταπεινότερο άνθρωπο), αλλά γιατί θέλω να δω σημιτικό αίμα στο πεζοδρόμιο.και θέλω το όνομα του σημίτη να συνεχίσει να ξεσκίζεται δεξιά και αριστερά από τους ίδιους του τους (ουσιαστικά) πρώην συντρόφους.δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή για μένα από αυτό το πράγμα.αλήτες ληστές κλεφτρόνια του εκσυγχρονισμού κολοδεξιοί φασίστες τέρατα των διαπλεκομένων ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ ΣΑΣ. Τι ηδονή αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Η ΛΑΛΙΩΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΩΣ
    ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΛΑΛΙΩΤΑ.
    ΠΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ"..
    ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ
    ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ,ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ
    ΛΑΛΙΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΕΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
    ΚΕΡΔΙΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,
    ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ
    ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
    ===================

    AΠΑΝΤΗΣΗ:

    Μαλάκα, (όπως αυτοαποκαλείσαι-κατι ξέρεις από πρώτο χέρι) το 2004 έπαιρνα 9,5 λεπτά το κιλό το στάρι.
    Το 2005 πήρα 8,30 και μειωμένη επιδότηση κατά 17%.

    Το 2006 πήρα 8,10 λεπτά το κιλό.
    Τώρα ούτε με 7,3 λεπτά δεν το παίρνουν το στάρι μας οι έμποροι στη Θεσσαλία.

    ΑΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ "ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ", ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Οπως επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι η διεθνής άνοδος (κατά 12%) των σιτηρών είναι ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ.

    Ενας αγρότης που του σπάγαν τα λάστιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. O ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΙΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΤΟ 96 ΨΗΦΙΣΕ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.
    ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.
    ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟ
    ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΤΟ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ" ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ..

    ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..

    ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Χεστήκαμε αν στεναχωρήθηκε. Οι πολιτικές αποφάσεις δε λαμβάνονται με γνώμονα τι λέει η κάθε κυράτσα στον άντρα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ρε παιδιά σκατόφατσα έχει η καριόλα.
    Φαντάσου να σου τον κάνει πίπα.
    ΑΑΑαχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. /
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αυτός που τις 6.35 υπέγραψε με το ψευδώνυμό μου είναι υπάλληλος της Ρηγίλλης .
    Ένας από τα κοινώς ονομαζόμενα Ρουσσοπουλάκια.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αυτός που τις 6.35 υπέγραψε με το ψευδώνυμό μου είναι υπάλληλος της Ρηγίλλης .
    Ένας από τα κοινώς ονομαζόμενα Ρουσσοπουλάκια.

    ''PASOK poisonous''

    9:54 μμ


    Σας γαμάει όλους ο Ρουσσό αρχίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ο Γιώργος έχασε από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Κι εσύ θα χάσεις από τον χειρότερο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον πρόεδρο του 38%!
    Α, ρε Βενιζέλο, εδώ χάνεις από τον Γιωργάκη, πως θα κερδίσεις τον Καραμανλή;
    Τι να πω, ότι θα'σαι τόσο μα τόσο υπερεκτιμημένος ποτέ δεν το φανταζόμουν. Σαν φούσκα ξεφούσκωσες σε λιγότερο από ένα μήνα! Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Η ΛΑΛΙΩΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΩΣ
    ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΛΑΛΙΩΤΑ.
    ΠΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ"..
    ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ
    ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ,ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ
    ΛΑΛΙΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________
    ΤΟ BLOG TOY ΠΑΣΟΚ

    pasok2007.blogspot.com





    ________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Η χειρότερη κυβέρνηση ήταν του Μυτσοτάκη και μετά του Σημίτη...
    Ο Παπανδρέου έχασε από τα τσιράκια του Βενιζέλου που όπως και στο Ρέθυμνο έτσι και αλλού καθοδηγούσαν ψήφους αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Τη θέση του ξεκαθάρισε, με επιστολή του προς τον Γ.Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης. Στην επιστολή του, που είχε παραδοθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή, ο Κ.Λαλιώτης δηλώνει πως στηρίζει για λόγους ηθικής τον Γ.Παπανδρέου, ωστόσο σημειώνει πως διαφωνεί με η επιλογή του να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

    Ακόμη, αναφέρει πως υπό ορισμένες προϋποθέσεις η υποψηφιότητα του Ευ.Βενιζέλου μπορεί να αντιπαρατεθεί καλύτερα στη ΝΔ και τον Κ.Καραμανλή.

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΜΑΓΚΕΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ
    ΝΑ ΕΝΔΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥ ΤΗΣ AGB ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ...
    ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ?
    ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ Η AGB.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ
    ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΣΕ
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΠΕΡ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    Παιδιά όλοι μαζί να στηρίξουμε τον Βενιζέλο να βγει πρόεδρος του Πασόκ μπας και προλάβει να γίνει πρωθυπουργός πριν την επόμενη "άνθιση" και "έκρηξη" του χρηματιστηρίου.
    Θα είναι κρίμα τα ανεπιλήπτου ηθικής μπουμπούκια που κουβαλάει, π.χ. Νεονάκης,Πάχτας,Παπαντωνίου,Σημίτης,Βερελής,Τσουκάτος να μην προλάβουν το τρένο της νέας ληστρικής αναδιανομής του εισοδήματος μέσω του "θεσμού" του χρηματιστηρίου.Θα είναι πολύ κρίμα πράγματι!
    Όλοι Βενιζέλο στις 11 Νοέμβρη.Και δεξιοί να είστε δεν πειράζει!μαζί πορευόμαστε. ελάτε να βοηθήσετε και εσείς. Σας χρειαζόμαστε τώρα γιατί οι δημοσκοπήσεις δείχνουν δραματική αναστροφή εναντίον μας (για την ακρίβεια δείχνουν ότι θα μας γ.....ν την μάνα οι παπανδρεϊκοί).Σας ικετεύουμε να μας βοηθήσετε ομοϊδεάτες μας, αδέλφια του Μητσοτάκη και του Ψωμιάδη.

    Οι οικογένειες των νεκρών από το χρηματιστήριο στηρίζουν
    Βενιζέλο-Σημίτη-Παπαντωνίου-Πάχτα-Νεονάκη-Βερελή-Τσουκάτο
    και τους ανιδιοτελείς υποστηρικτές τους
    Πρετεντέρη-Τρέμη-Μπόμπολα-Λαμπράκη-Ψυχάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ


    Το πιο χονδροειδές λάθος του Βενιζέλου ήταν ότι δέθηκε εκουσίως και αμέσως στο άρμα των ληστών...συγγνώμη των εκσυγχρονιστών θέλω να πω.

    -Που πας ρε κιτς φιγούρα της πολιτικής με τον Δρυ;

    -Tον Βερελή στον έφερε ο Λαμπράκης ή τον...διάλεξες από μόνος σου;

    -Είδες τον Τσουκάτο σε όνειρο ρε φουκαριάρη;

    -Τον Σημίτη από ποιό λασπωμένο χαντάκι τον ξέθαψες και τον βάφτισες και εγγυητή τρομάρα σου;

    -Με τον...Παπαντωνίου συναποφάσισες την...ιστορική κάθοδό σου για αρχηγός;

    -Τον Νεονάκη από ποιά φυλακή τον περιμάζεψες κακομοίρη μου;

    -Τον Αρ-πάχτα από το γραφείο του...ανακριτή τον παρουσίασες;

    Που πας ρε καρακίτσο της πολιτικής αμετροέπειας και ασχετοσύνης;

    Με αυτούς περιφέρεις το μωροφιλόδοξο σαρκίο σου προς άγρα ψήφων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ρε 3.34 melos pasok όπως ισχυρίζεσαι το κείμενο αυτό από που το περισυνέλεξες; μήπως από το σάιτ του "έθνους", ξέρεις εσύ, την εφημερίδα του ηθικού Μπόμπολα που στηρίζει τους εκσυγχρονιστές.Έχω να σου αφιερώσω κάποια κείμενα για τους εκσυγχρονιστές. Των ανώνυμων της 11.26 και 11.56.Διάβασέ τα είναι εξαιρετικά αφιερωμένα από μένα στους νταβάδες και όσους άκριτα και ακούσια στοιχίζονται πίσω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. (αντιγράφω)

    Λαμόγια του χρηματιστηρίου που θέλετε να σας παραδώσουμε το κόμμα αλήτες κλέφτες πάρτε τα όλα στη μάπα:

    «Είμαι ο μόνος αυτοδημιούργητος από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι από τζάκι, δεν έχω πλάτες και δεν παίζω με επιχειρηματικά συμφέρονται»
    Β. Βενιζέλος.

    «Βαγγέλης, το φτωχόπαιδο»: αυτό φαίνεται το τελευταίο επικοινωνιακό τέχνασμα του κ. Βενιζέλου, αυτή η νέα επινόηση των συμβούλων του, αφού είναι πλέον γεγονός ότι η εξόφθαλμη στήριξή του από τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα έχει γίνει μπούμερανγκ.
    Πέρα από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, όμως, υπάρχει η αλήθεια. Και είναι καλό να απαντήσει ο διεκδικητής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ σε ορισμένα απλά ερωτήματα:
    - Δεν είναι παντρεμένος με τη Λίλα Μπακατσέλου, θυγατέρα της πλουσιότερη -και γνωστών δεξιών φρονημάτων - οικογένειας της Βορείου Ελλάδας;
    - Δεν ανήκει η οικογένεια Μπακατσέλου στα μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια της χώρας μας; Και δεν τον έχει υποστηρίξει οικονομικά στην πολιτική του διαδρομή;
    - Δεν είναι ο αδελφός του πεθερού του ο επιχειρηματίας που λειτούργησε σαν ταμίας του Μητσοτάκη την εποχή της αποστασίας; Δεν έχει αυτό κάποια αμυδρή σχέση με την φιλική σε βαθμό παρεξηγήσιμο αντιμετώπιση της Ντόρας από τον κ. Βενιζέλο στα τηλεοπτικά παράθυρα, στις ουκ ολίγες κοινές εμφανίσεις τους; Ή με τις αλλεπάλληλες τοποθετήσεις Μητσοτάκη κατά του Γιώργου Παπανδρέου;
    - Δεν συμμετέχει η οικογένεια Μπακατσέλου με ποσοστό 33% στην εταιρεία ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, που εκδίδει την εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ; Δεν είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος (με 33% μέσω του ΔΟΛ) στην ίδια εταιρεία ο κ. Χρήστος Λαμπράκης; Δεν είναι αντιπρόεδρος στην ίδια εταιρεία (με συμμετοχή επίσης σε ποσοστό 33%, μέσω της Πήγασος) ο κ. Γιώργος Μπόμπολας; Και αν όλα αυτά δεν αποτελούν συνδετικό κρίκο του κ. Βενιζέλου με τα ισχυρότερα εκδοτικά συμφέροντα της χώρας, τότε τι ακριβώς είναι;
    - Δεν διαθέτει ο αδελφός της γυναίκας του κ. Βενιζέλου ένα από τα μεγαλύτερα κότερα των Βαλκανίων; Δεν περνά στο κότερο αυτό ένα μεγάλο μέρος των θερινών του διακοπών το «φτωχόπαιδο»;
    Αυτά για τον «αυτοδημιούργητο» κ. Βενιζέλο προς το παρόν. Όσο για το αν έχει λάβει ως υπουργός από διάφορα πόστα αποφάσεις που σκανδαλωδώς ευνόησαν επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, αυτό είναι μια άλλη, πολύ μεγάλη (δυστυχώς για τον ίδιο…) συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Τι οικτρόν ιδείν είναι αυτή η ερίτιμος κυρία Λαλιώτη, βρε παιδί μου. «Οία η μορφή, τοιαύτη και η ψυχή» έλεγαν παλιά. Τώρα, αν εκπέμπει πυρ και μανία, χεστήκαμε. Είναι δυνατόν να επαναφέρει στον δημόσιο κορβανά τα κλεμμένα από τον άνδρα της; Όχι! Άρα ουδέν προς ημάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ. ΕΦΑΓΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ , ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΟΥ , ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΣΕΠΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Αυτός που τις 69.69 υπέγραψε με το ψευδώνυμό μου με το οποίο με γνωρίζουν στην πιάτσα είναι ο προηγούμενος νταβάς μου.
    Ένας από τους κοινώς επωνομαζόμενους Γαμ.....μου.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. H δημόσια δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου περί ανάληψης «σταυρού μαρτυρίου», εντάσσονται σε ένα σχέδιο μετάθεσης ευθυνών, στο πλαίσιο του οποίου παραχαράζονται γεγονότα και διαστρέφονται ιστορικά περιστατικά.
    Αντιδράσεις προκαλεί και η προσπάθεια που εκδηλώθηκε να «ξαναγραφεί» η ιστορία του 1996 και να εμφανισθούν η ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Σημίτη, αλλά και η εν συνεχεία εκλογική του νίκη ως εξελίξεις ενταγμένες σε ένα πολιτικό σκηνικό βατό και συντεταγμένο.
    Υποτιμάται, έτσι, η σειρά των εμποδίων που ορθώθηκαν από την τότε εσωκομματική αντιπολίτευση «επί οκτώ χρόνια», λέει σήμερα κάθε σκεπτόμενος και όχι φανατισμένος δημοκρατικός πολίτης .
    «Δεν υπήρξε κυβερνητική επιτροπή χωρίς διαφοροποίηση» - ενώ αποσιωπάται και το κλίμα που διαμόρφωναν οι δημοσκοπήσεις της εποχής, οι οποίες προέβλεπαν, αρχικά, άνετη επικράτηση της -υπό τον Μιλτιάδη Εβερτ- Νέας Δημοκρατίας.
    Οσον αφορά την απόφαση του κ. Σημίτη να μην παραστεί τελικά στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, διάχυτη είναι η αίσθηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε άλλη επιλογή.
    Αυτό που συζητείται, μάλιστα, είναι αν ο κ. Σημίτης συμμετείχε στις εργασίες της συνόδου ή θα έπρεπε να σιωπήσει, υφιστάμενος όλα όσα εκδηλώθηκαν, «πράγμα», όπως λέγεται, «αδύνατον για τον ίδιο», ή να απαντήσει στους επικριτές του, με κίνδυνο να ενταθεί το διχαστικό κλίμα και να απειληθεί η ενότητα του κόμματος.
    Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο προβληματισμός του πρώην πρωθυπουργού επιτείνεται από την αναβίωση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αντιλήψεων που ο ίδιοςο Κώστας Σημίτης , θεωρεί «ρεβανσιστικές».
    Στελέχη του κόμματος που χρημάτισαν μάλιστα υπουργοί των κυβερνήσεών του, ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς, όπως λένε, «μία ορισμένη μερίδα συνεργατών του κ. Παπανδρέου επιχειρεί να τεμαχίσει την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, θυσιάζοντας το πολιτικό κεφάλαιο του κόμματος και ναρκοθετώντας την προοπτική επανόδου του στη διακυβέρνηση της χώρας».
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Σοσιαληστρονια, ακομα κοινωνικοποιειτε την μοναστηριακη περιουσια?

    Ακομα?

    Η ΝΔ βεβαια ειναι εξ ισου υπολογη για την κατασταση με τα Ιερα Κουμασια που παρασιτουν εις βαρος τής Ελλαδος.

    Να περιμενουμε ακομα λιγο να δυναμωσει σε σχεση με τους Οσιους Κλεφτες, ή να μην περιμενουμε τιποτα κι απ' αυτη?

    Οι αγροι και τα βοσκοτοπια και τα δαση, ανηκουν στους Ελληνες, και οχι στα βυζαντινα σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΡΟΣ 12.49μμ (ΖΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)

    Αν και δεν απαντας εαν εχει ξανα-
    γινει αναθεωρηση του ΑΕΠ , ποτε
    και ποσο, εγω μεχρι να βγεις να
    πεις οτι πραγματικα δεν ξερεις,
    (οποτε φιλε εδω θα διαβαζεις μονον
    για να μαθαινεις), εγω θα σε χρεωνω
    οτι δεν απαντησες γιατι δεν σε
    συμφερει.
    Τωρα στην ουσια. Η αναθεωρηση του
    ΑΕΠ ειναι υποχρεωτικη καθε 5 χρο-
    νια. Προσεξε ομως η υποχρεωση αυτη
    ειναι πενταετης , αλλα υπαρχει μια
    λογικη χρονικη ανοχη. Με αλλα λογια
    εχεις περιθωριο να κανεις την
    αναθεωρηση του ΑΕΠ σου π.χ. 1995-00
    δυο-τρια χρονια αργοτερα.
    Γιατι ο Αλογοσκουφης θελει την ανα-
    θεωρηση του ΑΕΠ, οπως και ο πριν
    απο αυτον ο ΠΑΣΟΚΟΣ (ειναι η απα-
    ντηση που κανετε τους μαλακες) για
    τον εξης απλο λογο.
    Η πατριδα μας ειναι καταχρεωμενη,
    καθε χρονο για να την βγαλουμε
    δανειζομαστε 33 δις ευρω περιπου.
    Επισης καθε χρονο πληρωνουμε περι-
    που 10 δις ευρω για δοσεις προη-
    γουμενων δανειων.
    Πιστευω να ξερεις οτι η καθε
    τραπεζα που δανειζει τον καθεναν,
    απο φυσικο προσωπο οπως εισαι εσυ
    και εγω, μεχρι μικρη-μεσαια-μεγαλη
    επιχειρηση, μεχρι κρατη (οπως η
    περιπτωση μας) , κανει εκτιμηση του
    ρισκου. Αυτη η εκτιμηση βασιζεται
    στο προσωπο που εχει ο δανειζομε-
    νος στην αγορα, δηλαδη στην οικονο-
    μικη του επιφανεια.Οικονομικη επι-
    φανεια του καθε κρατους, παλαια ησαν τα συναλλαγματικα του αποθε-
    ματα(σε αυτο το θεμα, αν εισαι καλο
    παιδι, θα σου εξηγησω μια αλλη
    φορα τι εγκληματικες πουστιες εκα-
    νε ο Ανδρεας στη πρωτη οκταετια),
    τωρα ομως που ομαδα κρατων εχουμε
    κοινο νομισμα , ειναι το ΑΕΠ.
    Λοιπον αν η τραπεζα εχει μπροστα
    της υψηλο ρισκο γιατι δανειζει
    φτωχομπινε, στο τρεχον επιτοκιο
    του προσθετει πολλες μοναδες. Εαν
    εχει εξαιρετικα καλο προσωπο, πι-
    θανον και να του αφαιρεσει.
    Να γιατι ο Αλογοσκουφης βιαζεται.
    Καταλαβες ζαλισμενο κοτοπουλο.
    Βεβαια η αναθεωρηση του ΑΕΠ, εχει
    και το αρνητικο, οτι χανεις χρη-
    ματα απο την ΕΕ, εφ οσον εχεις λαμβανειν. Αυτο εχει πολυ μεγαλη
    σημασια.Για μας εχει μεινει μονο
    το ΔΚΠΣ. Τα χρηματα ομως που θα
    χασουμε, τωρα με το + 9,5% ειναι
    800 εκ ευρω, εαν περναγε το +25%
    του Αλογοσκουφη θα ητανε 1,3 δις,
    ειναι πολυ μα παρα πολυ λιγοτερα
    απο αυτα που θα σωσουμε απο τη
    διαφορα επιτοκιου δανεισμου(και
    μαλιστα σε εποχες που τα επιτοκια
    τρεχουν) , σε βαθος δεκαετιας,
    δηλαδη μεχρι περιπου να ολοκλη-
    ρωθει το Δ ΚΠΣ.
    Φιλε αν και πιστευω οτι εισαι
    ΠΑΣΟΚΟΣ, αν και πιστευω οτι κολλα-
    γες εκεινες τις εντελως πουστικες
    αφισες της μεγαλοαδελφης του Λα-
    λιωτη που μας δουλευε οτι θα κονο-
    μαγαμε στο ΧΑΑ, παρολα αυτα εκατσα και σου εξηγησα με λεπτομερειες.
    Εαν ξερεις το θεμα περιμενω τα
    επιχειρηματα σου, διαφορετικα
    ζητα συγνωμην και εγω θα σου εξη-
    γησω τις πουστιες του Ανδρεα.
    Πριν κλεισω δες το παρακατω

    12/10/07
    ΧΑΑ 5289,80 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο θαυματοποιος εχει βαλει αμετι
    μοχαμετι και τα πρασινα κλεμενα να μας επιστρεψει, αλλα και με τοκο
    και με λογικο κερδος.
    ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει πρασινο αιμα) που δεν προσεχε.

    Σημ. Οι μαλακες σαν και εμενα
    ειμαστε μερικες εκατονταδες
    χιλιαδες, λοιπον εμεις θα σας
    κραταμε στην απ'εξω τουλαχιστον
    μεχρι το 2015.
    επιστρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


    12/10/07
    Χ.Α.Α. 5289,80 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι μοχαμετι να μας δωσει πισω και
    με τοκο και με λογικο κερδος,
    τα κλεμενα που μας αρπαξαν(με
    αδελφιστικο τροπο) τα πρασινα
    λαμογια.

    Τα ζαλισμενα κοτοπουλα, 16/09/07 γαρ, ακομη να μας πουν εαν εχει γινει ξανα αναθεωρηση του ΑΕΠ.
    Ο Γιωργαρος και εγω , τα φουμερνου-
    με, με αλλα λογια σπαμε πλακα μαζι τους.

    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει πρασινο αιμα)που δεν προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Quiz για χοντρά γέλια και όχι μόνο για Πασόκους:


    Ο Λαλιώτης τι σχέση έχει με τον Λαμπράκη;
    1. Του κουβαλάει τις βαλίτσες.
    2. Είναι φίλοι από χρόνια.
    3. Ο ένας λέει και ο άλλος επαναλαμβάνει.
    4. Δεν μπορώ να αποκαλύψω την ιδιαίτερη σχέση τους.


    Ο Γ.Παπανδρέου θα επανεκλεγεί Πρόεδρος του Πασόκ;
    1. Ναι, θα κάνει περίπατο αν σκοτώσει τον χοντρό.
    2. Ναι, τα ψηφοδέλτια βρίσκονται ήδη μέσα στην κάλπη.
    3. Όχι, θα τον λιώσει ο χοντρός πέφτοντας πάνω του.
    4. Εύκολα, το μαγαζί είναι δικό του.


    Ο Ε.Βενιζέλος θα καταφέρει να αρπάξει την καρέκλα του Γιωργάκη;
    1. Ναι, θα την βουτήξει ο Νεονάκης και θα του την δώσει.
    2. Ναι, αφού πρώτα τον ισοπεδώσει με την κοιλιά του.
    3. Όχι, ο Γιωργάκης έχει αλυσοδεθεί πάνω της.
    4. Όχι, την έχει κρύψει η Μάργκαρετ στο Καστρί.


    Μετρήστε ελεύθερα την μαλακία που δέρνει το Πασόκ:
    1. Είναι αδύνατον να μετρηθεί κάτι απροσμέτρητο.
    2. Για να μετρήσω τέτοια μαλακία πρέπει να είμαι και εγώ μαλάκας, άστο.
    3. Για ποιά μαλακία μιλάς, δεν υπάρχει (Πασόκ).
    4. Δεν είναι μαλακία, είναι δώρο θεού.


    Ο Βενιζέλος είναι γεννημένος για πρωθυπουργός;
    1. Έτσι του είπαν οι νταβατζήδες και το πίστεψε.
    2. Έτσι είπε στους νταβατζήδες και αυτοί τον πίστεψαν.
    3. Όχι, μόνο για λατζέρης.
    4. Φυσικά, αφού λέγεται Βενιζέλος.


    Ο Γιώργος θα καταφέρει να γίνει ποτέ πρωθυπουργός;
    1. Ναι, αν πέσει ατομική βόμβα στο Μαξίμου.
    2. Ναι, του το'πε και η μαμά του.
    3. Φυσικά, αν πάθουμε όλοι παράκρουση.
    4. Εννοείται, είναι γιος του Ανδρέα.


    Τι θα κάνετε στις εσωπασοκικές εκλογές της 11ης Νοεμβρίου;
    1. Θα φύγω απ' την Ελλάδα.
    2. Θα αυτοκτονήσω.
    3. Θα ψηφίσω Πάγκαλο.
    4. Θα γίνω ΝΔ


    Πότε θα ξαναγίνει το Πασόκ κυβέρνηση;
    1. Σε 22 χρόνια.
    2. Σε 30 χρόνια.
    3. Ποιό Πασόκ απ' τα δύο;
    4. Ποτέ, θα διαλυθεί.


    Τι ψηφίσατε στις βουλευτικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007;
    1. ΝΔ γιατί είμαι εκ γενετής καθυστερημένος.
    2. Πασόκ γιατί δεν πήγα ούτε Νηπιαγωγείο.
    3. Σύριζα γιατί μου αρέσουν οι "ιδιαιτερότητες".
    4. Ήθελα να ρίξω ΚΚΕ, αλλά κατά λάθος ψήφισα ΛΑΟΣ, δεν είναι τα ίδια σκατά έτσι και αλλιώς;


    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    ΦΤΙΑΞΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ QUIZ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ

    ΕΜΠΡΟΣ ΦΤΙΑΞΤΕ QUIZ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Γιατί οι βουλευτές του Πασόκ στην Κρήτη έχουν χάσει την μιλιά τους;
    πότε θα βγουν να ταχθούν στο πλευρό του προέδρου μας γιώργου παπανδρέου; μετά τις εκλογές μήπως;
    να πάρουν θέση εδώ και τώρα ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ γιατί δεν θα βρουν την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές.
    Στον νομό Ηρακλείου ειδικά, η υποστήριξη προς τον γιώργο αγγίζει το 80%.κουνηθείτε κοπρόσκυλα γιατί η 11η νοεμβρίου ζυγώνει.Ειδικά ο Κεγκέρογλου και ο Στρατάκης δεν πρόκειται ποτέ να ξανάβγουν βουλευτές στην ζωή τους (εκτός αν αλλάξουν εκλογική περιφέρεια).Αν δεν το πιστεύετε αυτό,θα το δείτε στο μέλλον και τότε θα το πιστεύσετε!

    Στην Μαγνησία ο "πολλά υποσχόμενος" νέος βουλευτής Καρτάλης που τον έκανε ο πρόεδρος πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και αυτός πήγε με τον βενιζέλο, δεν θα ξαναβγει ποτέ στην ζωή του βουλευτής γιατί είναι και αχάριστος εκτός των άλλων.Και αυτό το ελάττωμα το απεχθάνονται οι ψηφοφόροι γενικώς.

    Όσον αφορά την Αχαϊα εκεί θα έχουμε μεγάλα γέλια με τον βουλευτή Βέρρα.Αν ξαναβγεί να μας γράψει και να μας τραγουδήσει κλέφτικα.Την τύχη των Κεγκέρογλου, Στρατάκη, Καρτάλη θα έχει και αυτός.Οποία πολιτική διορατικότης!
    Στην έδρα των Παπανδρέου, βουλευτής του Πασόκ πάει κόντρα!


    Την διαπλεκόμενη στήριξη στον βαγγέλη την είδατε κύριοι και βιαστήκατε να πάτε μαζί του, προεξοφλώντας την εύκολη επικράτησή του. Τώρα τι έχετε να πείτε ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
    Μην πείτε τίποτα καλύτερα γιατί ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
    Κεγκέρογλου (Ν.Ηρακλείου),
    Στρατάκης (Ν.Ηρακλείου),
    Καρτάλης (Ν.Μαγνησίας),
    Βέρρας (Ν.Αχαίας)
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΙΚΟΣ

    1.Μητσοτάκης
    2.Ψωμιάδης
    3.Σημίτης
    4.Πρετεντέρης
    5.Τρέμη
    6.Μπόμπολας
    7.Γ.Κουρής
    8.Λαμπράκης
    9.Παπαντωνίου
    10.Κουλούρης
    11.Πρωτόπαπας
    12.Δρυς
    13.Νεονάκης
    14.Αρ-πάχτας
    15.Μανίκας
    16.Μιλένα
    17.Βερελής
    18.Τσουκάτος
    19.Ψυχάρης
    και
    GUEST STAR ο Φασούλας με την...Κόχειλα

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ...ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ
    (ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΙΚΟΣ

    1.Μητσοτάκης
    2.Ψωμιάδης
    3.Σημίτης
    4.Πρετεντέρης
    5.Τρέμη
    6.Μπόμπολας
    7.Γ.Κουρής
    8.Λαμπράκης
    9.Παπαντωνίου
    10.Κουλούρης
    11.Πρωτόπαπας
    12.Δρυς
    13.Νεονάκης
    14.Αρ-πάχτας
    15.Μανίκας
    16.Μιλένα
    17.Βερελής
    18.Τσουκάτος
    19.Ψυχάρης
    και
    GUEST STAR ο Φασούλας με την...Κόχειλα

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ...ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ
    (ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. (αντιγραφή από εύστοχο σχόλιο μιας κυρίας με το όνομα ΈΛΛΗ-στο blog του Μίμη Ανδρουλάκη)

    Αγαπητέ Μίμη,
    Όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα μας τα λες,πραγματικά δύσκολο να διαφωνήσει κανείς μαζί σου στο επίπεδο των ιδεών. Το κακό όμως είναι ότι ότι οι σωστές και προοδευτικές ιδέες ιστορικά δυστυχώς είναι συνήθως μειοψηφικές.

    Σ αυτό το σημείωμά μου θάθελα να θέσω σε σένα αλλά και στους πολλούς επισκέπτες σου κάποιες πικρές δυστυχώς αλήθειες και να βάλω κάποια ερωτήματα σχετικά με ορισμένους, κατά τη γνώμη μου, μύθους που καλλιεργούνται.

    Για να μη παρεξηγηθούν αυτά που λέω θάθελα να σας πω ότι προέρχομαι από το χώρο της αριστεράς όπως και οι περισσότεροι της ¨γενιάς του Πολυτεχνείου¨ και έχω περάσει από όλους σχεδόν τους σχηματισμούς της αριστεράς πριν ψηφίσω ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά το 1996.

    Το γιατί ο Σημίτης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη (ενώ ο Ανδρέας όχι) είναι ζήτημα άλλης συζήτησης, όμως παρατήρησα εκ των υστέρων ότι πολλοί προερχόμενοι απο την αριστερά εμπιστεύθηκαν το Σημίτη.
    Και σε γενικές γραμμές ειδικά στην πρώτη τετραετία δεν με απογοήτευσε. Αντίθετα με απογοήτευσαν διάφοροι ¨Σημιτικοί¨ και γενικά πιστεύω ότι έκανε πολλά λάθη στους συνεργάτες του.
    Δέχομαι απόλυτα την κρίση σου για την περίοδο Σημίτη.
    Δεν θα πρέπει να μηδενίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε σε πολλούς τομείς επισημαίνοντας παράλληλα και τις αδυναμίες και παραλείψεις.
    Ας συγκρίνουμε την κυβέρνηση Σημίτη με την πρόσφατη κυβέρνηση του Καραμανλή...

    Τώρα στο θέμα μας.
    Μύθος νούμερο ένα:
    Το Πασόκ πρέπει να γίνει ¨καλύτερο¨, σύμφωνα και με τις δικές σου προτάσεις να μην τις επαναλαμβάνω.
    Δυστυχώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το Πασόκ δεν έχασε επειδή δεν ήταν ¨αρκετά καλό¨ συγκριτικά με τη ΝΔ.
    Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε τα περισσότερα προβλήματα των πολιτών σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι ήταν.
    Το τι έγινε σε επίπεδο ρουσφετιού, οικονομικών σκανδάλων και διαπλοκής δεν έχει προηγούμενο.

    Γιατί όμως ένα κρίσιμο για το εκλογικό αποτέλεσμα τμήμα του λαού την ¨εμπιστεύθηκε¨ ξανά;

    Η δική μου άποψη είναι ότι μόνο μια ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Κανείς από τους πολιτικούς δεν διανοείται να πεί ότι ¨φταίει ο λαός¨ (μιλάμε πάντα για αυτή την κρίσιμη μάζα που κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών) και ότι δυστυχώς πολλές φορές οι επιλογές του δεν είναι σωστές.
    Δυστυχώς όσο η ανασφάλεια του πολίτη, στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη οικονομία, αυξάνει, όσο οι συνθήκες δουλειάς και γενικά οι συνθήκες ζωής δυσκολεύουν, όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον αυξάνεται τόσο οι κοινωνίες τείνουν να συντηρητικοποιούνται. (Ακόμη και ο φόβος από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές ευνόησε την κυβέρνηση). Καταφεύγουν λοιπόν οι φοβισμένοι πολίτες όλο και περισσότερο σε παραδοσιακά στηρίγματα πχ εκκλησία, περιχαράκωση σε συντηρητικές ιδέες, ξενοφοφία, συντηρητικά κόμματα κλπ. Το βλέπουμε σ όλη την Ευρώπη.
    Στην Ιταλία είδαν και έπαθαν για να απαλλαγούν από το Μπερλουσκόνι. Είδαμε τι έγινε και στη Γαλλία που για μένα αποτελεί βαρόμετρο για τα ευρωπαϊκά πολιτικά ζητήματα.

    Και ρωτάω: ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 93 ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ; Για θυμηθείτε λίγο...Κέρδισε όμως τις εκλογές τότε.

    Ασχολείται κανείς μ' αυτό το ζήτημα; Ψάχνει κανείς να δεί γιατί πολιτικοί τύπου Ψωμιάδη που παλιότερα θα ήταν τουλάχιστο γραφικοί, έχουν σήμερα τέτοια δημοτικότητα;

    Μήπως δηλαδή τελικά δεν είναι ούτε θέμα αν το ΠΑΣΟΚ είναι αρκετά ¨σωστό¨ ή αν έχει τον κατάλληλο αρχηγό αλλά αν οι σημερινές συνθήκες είναι που ευνοούν τον Καραμανλή;;

    Για να μη σας κουράζω περισσότερο θάθελα να πω σε μερικούς φίλους που αναφέρονται σε ¨δραματικά¨ λάθη του Παπανδρέου, ότι τα λάθη αυτά ήταν πταίσματα μπροστά στα λάθη του Καραμανλή που σε τελική ανάλυση είχαν και συνέπειες στη χώρα και σε καθένα μας ξεχωριστά μια και είχε την ευθύνη της κυβέρνησης.


    Μύθος νούμερο δύο:
    Υπήρξε στροφή του εκλογικού σώματος προς τα αριστερά. Για ψάξτε λίγο το ζήτημα γιατί εγώ είδα πράγματα που δεν τα έχω ξαναδεί μέχρι τώρα στη ζωή μου. Είδα ανθρώπους να είναι αναποφάσιστοι αν θα ψηφίσουν ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ!!! είδα δεξιούς με πατέντα να ψηφίζουν Σύριζα, είδα αριστερούς να ψηφίζουν Πασοκ και παλιούς Σημιτικούς να ψηφίζουν Καραμανλή. Αυτά μέσα στο φιλικό μου περιβάλλον που δεν είναι και πολύ μεγάλο...φαντάζομαι τι θα έγινε σε ευρύτερο κύκλο ανθρώπων. Πιο ¨απολίτικο¨ σκεπτικό για ψήφο στην αριστερά δεν το έχω ξαναζήσει και με έχει καταπλήξει.Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    Με αυτό δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο ούτε να γίνουμε μοιρολάτρες. Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και το Πασόκ πρέπει να βρεί τον τρόπο να πλησιάσει τον κόσμο να δώσει προοδευτικές λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα, να πείσει ότι η επιστροφή προς τα πίσω δεν είναι η λύση και να διαμορφώσει σταδιακά ένα διαφορετικό πολιτικό σκηνικό.


    Μύθος Νούμερο τρία:
    (ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ).

    Ο Βενιζέλος μπορεί να νικήσει τον Καραμανλή γιατί είναι πιο ρήτορας, πιο επιθετικός, πιο μάγκας, πιο έξυπνος, πιο πονηρός πιο ¨τσίφτης¨ τέλος πάντων. Εντάξει συμφωνώ μπορεί να νικήσει τον Καραμανλή αν παλέψουν είτε με τα χέρια είτε με τα λόγια.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ¨ΡΟΥΜΠΩΣΕΙΣ¨ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ψ Η Φ Ο Φ Ο Ρ Ο Υ Σ.

    Αν δεχθούμε ότι το πασοκ έχασε ψήφους προς τα αριστερά, σκέφτεστε πόσους θα χάσει με αρχηγό τον Βενιζέλο;; Ο Βενιζέλος έχει κάποια επιρροή, αν και μειούμενη καθώς εξελίσσονται τα πράγματα, στους ψηφοφόρους του Πασόκ.Έχετε μιλήσει με ψηφοφόρους άλλων κομμάτων και ειδικά με προοδευτικούς ανθρώπους για να σας πουν τη γνώμη τους;;;
    Το προφίλ των ανθρώπων που συμπαθεί το στύλ Βενιζέλου έχει το πρωτότυπο να ψηφίσει. Και αυτό είναι ο Καραμανλής.
    Δεν χρειάζονται απομιμήσεις.
    Συγνώμη για την πολυλογία.
    παρακαλώ για τα σχόλιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση