GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Απαντάμε με πόλεμο για τον ΠΑΟΚ..."

.... Ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4. Επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη... "Επειδή πολλά τρελά διαβάζουμε στις εφημερίδε...

....
Ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4. Επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη...

"Επειδή πολλά τρελά διαβάζουμε στις εφημερίδες της πόλης, όποιος ΠAOKτσής νομίζει ότι ο νέος υφυπουργός αθλητισμού θα είναι έστω φιλικός απέναντι στην ομάδα μας ζει σε έναν δικό του ευτυχισμένο κόσμο.
Για να μην ξεχνιόμαστε, πρόκειται για τον άνθρωπο που μισεί παθολογικά τον ΠΑΟΚ. Αυτόν που στηρίζει έμπρακτα τον κολλητό του Πανελούδη για να είναι το μπάσκετ μας στην αφάνεια και να προχωρούν χωρίς εμπόδια οι κολλητοί της ΓΕΝΕΣΙΣ.
Αν δεν κάνουμε λάθος είναι αυτός που δεν δίστασε να βάλει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στο ΣΕΦ για να κερδίσει ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος. Μήπως είναι αυτός που προσπαθεί να αποτρέψει οποιοδήποτε μεγάλο οικονομικό μέγεθος να εμπλακεί στα κοινά του Δικεφάλου. Ξυπνήστε όλοι! Από αυτόν τον ορκισμένο αντιΠαοκτσή δεν έχετε να περιμένετε τίποτα.
Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί αξιοκρατικά. Δεν υπουργοποιεί όποιον κι όποιον, αλλά καθηγητές. Έστω και της αλητείας.
Οι μάσκες έπεσαν. Θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό και αδύναμο και 100% ελεγχόμενο. Το έργο που ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση με αιχμή του δόρατος τον Βενιζέλο συνεχίζεται από τους "Αλογοσκούφηδες" του Καραμανλή. Όλοι αυτοί που άφηναν ανεξέλεγκτους τον Μπατατούδη και τον Γούμενο να ρημάζουν και να τρώνε τις σάρκες του συλλόγου, τώρα εξαντλούν την αυστηρότητα τους απέναντι στη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Κορόιδεψαν την Παοκτσήδικη οικογένεια προεκλογικά υποσχόμενοι λύσεις που θα έβαζαν τέλος στο πρόβλημα και τώρα που το πανηγύρι τελείωσε προσπαθούν να οδηγήσουν τον Δικέφαλο στον αφανισμό.
Αφού τακτοποίησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλες τις ομάδες της Super League φθάνοντας σε σημείο να πληρώσουν τα χρωστούμενα σε ποδοσφαιρικές ομάδες από το άρθρο 44, έφτιαξαν με μπροστάρη τον Ορφανό μια ρύθμιση που στραγγαλίζει το σωματείο και το κρατά δέσμιο για τα επόμενα τουλάχιστον δέκα χρόνια. Αυτοί που ευαγγελίζονται την εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου θα περίμενε κανείς να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια άφθαρτων παραγόντων που έχουν την απόλυτη στήριξη του Ασπρόμαυρου κόσμου.
Επειδή όμως ζούμε στη χώρα της λαμογιάς και όχι σε κάποιο προηγμένο Ευρωπαϊκό κράτος η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει τους απατεώνες και να πολεμά τις καθαρές λύσεις. Από κοντά και οι διαπλεκόμενοι της Σούπερ Λίγκας που θέλουν τον ΠΑΟΚ μακριά από κάθε διεκδίκηση στόχου.
Με μπροστάρηδες τους γνήσιους απογόνους του "Θρυλικού" Καμπάνη, τους καλύτερους συνεργάτες των δυνάμεων καταστολής, έχουν επιδοθεί σε έναν βρώμικο αγώνα προκειμένου να εμποδίσουν τον ΠΑΟΚ να βρει και πάλι τον δρόμο του.
Απέναντι σε όλους αυτούς έχουμε να αντιπαρατάξουμε μόνο ένα άλλο τεράστιο όπλο. Τη δύναμη του κόσμου μας. Πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η σωτηρία του συλλόγου εξαρτάται από εμάς του ίδιους. Αν και καθυστερημένα, και σε αυτό έχει ευθύνη η διοίκηση που παραπλανήθηκε από υποσχέσεις τυχοδιωκτών της πολιτικής, ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν τυχάρπαστο πολιτικό και κανέναν υποχθόνιο ρουφιανάκο να πειράξει τον αγαπημένο μας σύλλογο. Στο πόλεμο που μας κήρυξαν απαντάμε με πόλεμο".
Θεσσαλονίκη, 29 Οκτωβρίου 2007
ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4

129 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ?ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΕΣΩΣΕ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΙΝΟ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ 300 ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά μιλάει και ο αιώνια ευνοημένος λαός του παοκ? σε ποιά άλλη ομάδα της έφτιαξαν τζάμπα κλειστό γυμναστήριο? μας δουλεύετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άπό τη συνέντευξη Κακλαμάνη στη Κυριακάτικη Ε

    με αηδιάζουν και με εξοργίζουν όσα εναντίον αλλήλων απευθύνουν ελάχιστα πρόσωπα, που εμφανίστηκαν συχνά απρόσκλητα σαν «Ηρακλείς» των υποψηφίων προέδρων------Να απομακρύνουν από κοντά τους τους «Ηρακλείς», που τους εκθέτουν βάναυσα, και να καταγγείλουν τις γελοίες, αλλά τόσο επικίνδυνες για το ΠΑΣΟΚ δραστηριότητές τους. Η ενότητά μας, όμως, παρέμεινε αρραγής. Και τώρα, μαζί θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, αγνοώντας τα αρνητικά περιστατικά και τους ελάχιστους παραγωγούς τους.----

    δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος και κανένα αξιόλογο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να «παίξει» με την ενότητά του. Υπάρχουν κάποιοι, λίγοι, ανόητοι ή ιδιοτελείς, που δημιουργούν μια τέτοια εικόνα καθημερινά στα τηλεοπτικά «παράθυρα» και στις γειτονιές.

    ---

    Στη Βουλή ανέφερα αυτό που είναι κοινό μυστικό σήμερα στους εκδοτικούς κύκλους, αλλά και στους κύκλους των ισχυρών οικονομικών παραγόντων, και φυσικά στον «ξένο παράγοντα». Συνεχής και εμπεριστατωμένη αρθρογραφία ικανών στρατηγικών αναλυτών σε έγκυρα ελληνικά και ξένα περιοδικά και εφημερίδες διακινούν τη θεωρία της «εθνικής» ανάγκης, να επιμεριστεί το όποιο κόστος συνεπάγεται μια «τολμηρή» πολιτική για τα μεγάλα εσωτερικά, καθώς και τα προβλήματα του εξωτερικού μετώπου της χώρας, σε μια κυβέρνηση συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων. Η θεωρία αυτή οδηγεί ευθέως στην ανάγκη τα δύο κόμματα εξουσίας να μην κατακτήσουν αυτοδυναμία, γεγονός για το οποίο ενισχύθηκε ιδιαιτέρως η φιλολογία περί «δικομματισμού» στον τύπο και τα κανάλια στις τελευταίες εκλογές, θύμα της οποίας, όπως είχα προβλέψει σε συνέντευξή μου στην «Ε» παραμονές των εκλογών, ήταν το ΠΑΣΟΚ, με τις διαρροές ψηφοφόρων του στα αριστερά κόμματα


    Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ 'ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ' ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 'ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 'ΑΠΟΨΕΙΣ' ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ 'ΑΓΝΟΟΥΝ'

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ 'ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ' ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ 'ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ' ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΡΣΑΤΟΥΝ ΘΩΚΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 'ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ'.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ
    ΤΗ ΜΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΝΕΟΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΧΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ 'ΜΕΘΟΔΟΥΣ' ΠΕΡΙ 'ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ'

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ 'ΕΥΘΥΜΙΟΥ'.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ

    -----------------------------------
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    -----------------------------------

    ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΔΟΡΗΤΟΡΕΙΑ, ΩΣ 'ΕΞΩΘΕΝ' ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ 'ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ' 'ΦΟΡΕΑ'.

    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΑΠΗΥΔΥΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 'ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ' ΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΗΓΕΙΤΟ.

    Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ'ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ' ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΡΙΖΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΙ Κ.Κ. 'ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ'.

    ----------------------------------
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ 'ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ) ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε δεν πατε στον διαολο
    κωλοπαοκια,που ολο ζητατε ,ζητατε
    και ολο δεν χορτενετε.
    Οταν σας τα εφερε ο Μπατατουδης ,ηταν ηρωας και Ο βενιζελος αρχηγαρα που του ταδινε.
    Τωρα ολα σας φταινε.Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει-εκει στην βητα εθνικη.
    με τον Θρασυβουλο και τ αλλα παιδια
    παοκια του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περήφανε λαέ του ΠΑΟΚ μην πτοείσαι από τους κακόβουλους.

    Άπλωσε περήφανα το χέρι σου και ζητιάνεψε για άλλη μια φορά.

    Βγάλε την περήφανη γλώσσα σου και γλείψε όσους περήφανα σας σπρώχνουν.

    Ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ (άραγε πόσοι είστε που στο συλλαλητήριο πέρσυ μαζέψατε 500 παπάκια αλλά κάνατε ζημιές για 5000;) ελπίζουμε να ζήσει ένα περήφανο υποβιβασμό...

    Της πόλης το αφεντικό.

    Vamos campeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με γαμάγανε και τσίριζα
    και απ'τον πόνο σφύριζα
    μου κόψανε τ'αρχίδια σύριζα
    και τελικά ψήφισα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ
    ΚΕΡΔΙΖΕΙ
    1) ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
    2) ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ
    3) 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΘΡΑΚΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ)
    4) ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1922

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
    ΣΤΟ Press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 48% ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΙΚΝΩΣΩ ΣΤΟ 38%, ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 30% ΜΕ 35%, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΓΩ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, PERIOD!
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ! ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περήφανε λαέ του ΠΑΟΚ μην πτοείσαι από τους κακόβουλους.

    Άπλωσε περήφανα το χέρι σου και ζητιάνεψε για άλλη μια φορά.

    Βγάλε την περήφανη γλώσσα σου και γλείψε όσους περήφανα σας σπρώχνουν.

    Ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ (άραγε πόσοι είστε που στο συλλαλητήριο πέρσυ μαζέψατε 500 παπάκια αλλά κάνατε ζημιές για 5000;) ελπίζουμε να ζήσει ένα περήφανο υποβιβασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου Γ.Α.Π. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από τους τοποτηρητές των Αμερικάνικων συμφερόντων στην Ελλάδα και διορίστηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε ο εμφύλιος των Ελλήνων πασόκων.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τις αδερφές μου στο κούνημα που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Γ.Α.Π. να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και σεξουαλική συνεύρεση.
    Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και απολαύστε το γαμήσι.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν μπορει να ασχολουμαστε με 10-20 πρεζακια και ατομα με νοητικες διαταραχες που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο και ισχυει για ολες τις ομαδες. Ειδικα οσο αφορα τις εισφορες στο ΙΚΑ θα πρεπει να γυρισουν πισω οι ομαδες οτι τους "χαρηστικε" απο το κρατος. Κοινος, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να πάνε να γαμηθούνε όλα τα χουλιγκάνια και τα ζώα που παίρνουν στα σοβαρά το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγνώμη εαν σας ενοχλώ αλλά τοχω ανάγκη (μόνο για άντρες)
    Kai gia sas toys podosfairofilous
    an s aresi to sex xoris tampou kai thes na to xairese se oles tou tis morfes steile moy email sto

    http://el.wordpress.com/tag/babisblack/

    o babis einai kayla. opou mporis na me dis se foto apeuthinomai mono se antres apoklkistika.filia

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Milane oloi milaei kai h diamantopoulou. Akoyw twra thn Tonia Antwniou

    KAI TRAVELIA ME TO BENNY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. fola sth xontri kariola

    eipe ton Papandreou Mhtsotakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Prodotes p pigate sto Venizelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. alhth Venizelo, ante kai gamisou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Pigainete sto Sporting na gamisete einai i Milena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. re kakaounaki mathe na milas.

    POU PIGE H MARA PSOFISE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρώτα πρώτα ο ΠΑΟΚ δεν είναι ελληνοκή ομάδα. Μπορεί να είναι αφρικανική διότι περισσότεροι αφρικανοί παίζουν σε αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. MALAKA KIRTSO THELEIS NA TON KSEKANEIS TON KAKAOUNAKH?
    TI TOU LES ANTHRWPE MOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΙΣΣΗ Η ΒΑΝΔΗ ?

    (γιωργακης η βαγγελακης ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. VENIZELO, SOURNEIS KAI THN OIKOGENEIA SOU MAZI. MH KAI DE DOUME TA TERATA. AI STO DIAOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ELEOS ME TH LESBARA TON PRETENTERH.
    REEEEE STO MEGA SOVAREUTEITE PIA, DIWKSTE TON PRETENTERH.
    MILANE OLOI NILAEI KAI H ANNA.
    EXEI AGWNIES, FOVATAI MI DE VGEI STIS EPOMENES PROEDROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. VISSH=GIWRGOS
    VANDI=VAGGELAKIS

    DLD ENA PYROTEXNIMA, OUSIASTIKA ATALANTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΡΕ ΠΑΟΚΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΣΙΒΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ; ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ; ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. KALHNYXTA MALAKES TOU VENIZELOU.
    ANTE NA PSOFISETE DOSILLOGOI, DIASPASTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. EINAI THESSALONIKEIS DLD PSIFOFOROI TOU PSOMIADH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  33. Αφήστε ρε ΠΑΟΚτζήδες τις βλακείες!

    Ο υπουργός της ΝΔ δε μισεί ειδικά τον ΠΑΟΚ. Ολο αδικημένοι το παίζετε...


    Η κυβέρνηση της ΝΔ μισεί εξίσου ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ...καλά εντάξει,
    ίσως λίγο περισσότερο την νεολαία και τους συνταξιούχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΡΑ _ ΚΡΑ _ ΚΡΑ

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    ΚΡΑ _ ΚΡΑ _ ΚΡΑ

    ΚΡΑ _ ΚΡΑ _ ΚΡΑ

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    Πρετεντέρη Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. H Μακεδονια ειναι ανεξαρτητη!!

    Αρκετα με την κατοχη τοσους αιωνες απο βαρβαρους!

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    Υ.Σ.: Kαι με γαμανε καλυτερα αυτοι απο οτι εσεις!!Χυνουν και περισσοτερο μεσα στον κωλο μου και με ξεδιψουν καλυτερα!!Και αμα δουν οτι μου τον ματωνουν μου το χωνουν και απο το στομα για να μην χαθει ουτε σταγονα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εφυγε το πουλμαν για Θεσ/νικη που εβαλε ο Ψωμιαδης και μας αφησε εδω .Υπαρχει κανενας εδω στην Αθηνα που ψηφιζει Μπενι να με φιλοξενησει και εγω θα του κανω οτι θελει,ακομη και πιπες πισογλεντης απο τα Λαδαδικα με αγαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ε Ε Ε Ο Ο Ο Παρτε τον Μπουχεσα τον Μπενι και φυγετε απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 9.04

    spyrosmicha,

    Αντε κουρελου μου εσυ να δεις αν ερχομαι.
    Και μετα,τραβα να πηδηχτεις,γιατι το ονειρο που βλεπεις ειναι σεξουαλικο και το ερμηνευεις λαθος.
    Παρε μαζι σου και τον χοντρο.

    Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  44. Το έργο του Κώστα Σημίτη:

    "Ευχαριστώ την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για την πρωκτοβουλημία και την βοήθεια τους".

    Αυτό το παράδειγμα θα ακολουθήσουμε, αυτό το έργο θα συνεχίσουμε... (όπως με το βιβλίο της ιστορίας κε "ελευθέριος"???)

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. sryromixa Παρε το πουτσο μου για ΠΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. «ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΡ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ».ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ» ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΒΡΩΜΟΠΑΟΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΟΤΑΝ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΟΚ» ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΖΙΟΣ. ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΚΑΜΠΑΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΤΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΣΕΛΓΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ. ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:το πολυ μεσα σε δεκα χρονια θα το εχουν ξεχασει (το ονομα) Ετσι ειχε πει ο μαλακας ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ δεν το ξεχασαμε θα το λεμε συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΗΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ.ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ......ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ Ο Α Ρ Η Σ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΗΣΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλα σας εξηγηθηκε ο OΡΦΑΝΟΣ κλεφτοκοταδες τωρα θα σας φυγει ο κολος τωρα που επεσε το ΠΑΣΟΚ λαμογια θα σας ξεπατοσουμε στο γαμησι κομουνια κολοπασοκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Βγαλτε τη ΛΙΛΗ στο σφυρι να μαζεψετε μπικικινια σκερβελεδες μπαοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κ Λ Α Ψ.....Κ Λ Α Ψ....Κ Λ Α Ψ....ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΗΤΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΙ !!!!

    pasok2007.blogspot.com


    _______________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τι λέτε μωρέ τώρα, θα μας τρελάνετε;Ο άλλος λέει αφρικανική ομάδα,οι άλλοι αδυνατούν ακόμα να καταλάβουν το απλούστερο: Όταν ρυθμίζω,δεν διαγράφω χρέη.Προγραμματίζω δόσεις για να αποπληρωθούν τα χρεωστούμενα (έστω και με "εκπτώσεις", όχι στο αρχικό χρέος αλλά σε πρόστιμα και προσαυξήσεις).
    Χρέη διεγράφησαν:
    1)Με την ειδική εκκαθάριση στο μπάσκετ για ΠΑΟΚ,Άρη,ΟΣΦΠ
    2)Με το άρθρο 44 για ΑΕΚ,Άρη και ΟΦΗ
    Η πολιτεία, ανεξαρτήτως κυβέρνησης,έχει στηρίξει στις παρανομίες τους τις προηγούμενες διοικήσεις,εις βάρος τελικά του ΠΑΟΚ αφού "φαγώθηκαν" χρήματα και δημιουργήθηκαν υπέρογκα χρέη από "κακοδιοίκηση".Το απλό που αναφέρει η ανακοίνωση,είναι ότι η πρώτη νοικοκυρεμένη διοίκηση στον ΠΑΟΚ,προς όφελος της ομάδας καιτου κράτους,όχι μόνο δεν χαίρει της στήριξής του αλλά δέχεται πόλεμο.Είναι δυνατόν μόλις υπογράφεται η ρύθμιση,να τίθεται θέμα αν πρέπει να μπουν σ'αυτήν χρέη που βρίσκονται στα δικαστήρια;Μόνο στην Ελλάδα!
    Την ίδια στιγμή ορισμένοι έχουν κύριο χορηγό κρατικές επιχειρήσεις, ξοδεύουν υψηλά ποσά σε μεταγραφές με την ανοχή του κράτους παρότι τα κεφάλαιά τους προέρχονται από δανεισμό,λαμβάνουν δυσανάλογα με το θέαμα που προσφέρουν ποσά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην κρατική τηλεόραση ή αναπλάθονται για πάρτη τους εκτάσεις για περιβάλλοντες χώρους νέων γηπέδων και δεν συμμαζεύεται!
    Κατά τ'άλλα ευνοημένος είναι ο ΠΑΟΚ!

    ΑΛΕΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παλιοπρεζάκια χουλιγκανια παοκάκια.
    Πιπα κόλο θα σας παει η Αθηνα και ο Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. kala re den drepeste na lete tetoia pragmata gia ton PAOK?entaxei mh trelathoyme kiolas!!afhste tous anthrwpous ekei na poume.oloi exoune mpei se rythmiseis-aek44 aris44 neos panionios neos ofh larisa 1964 panathinaikos xorhgies apo ote kai neo ghpedo kai milate gia ton PAOK pou den exei fetos oute mia kratikh xorhgia?hmarton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. tha sas gamhsouyme olous re kolo athinaioi
    olous kai xwris salio

    PAOKARAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΨΩΛΑΡΑΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ

    ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΜΟΥΝΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Για όποιον δεν ζει στη Θεσ/νίκη.

    Ο Καραμανλής με τον Βιλδιρίδη τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρα;
    ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΙ ΑΛΦΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. σχολιο προς βενιζελο και αλλους πολιτικους;


    οι πολιτικοι ειναι οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που υπαρχουν και πληρωνονται αδρα για τα καραγκιοζιλικια τους.

    και εσυ κυριε βενιζελο εισαι ενας καραγκιοζης. καλα ,ρε δεν εχεις λιγη αξιοπρεπεια εσυ και οι ομοιοι σου?λιγη τσιπα δεν εχετε ρε ? τι κανει ο ανθρωπος για να παρει μια καρεκλα? οι φτωχοι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη αξιοπρεπεια απο εσας....

    εκανες και καλα παρτυ για τη κορη σου για να γιορτασετε που περασε στο πανεπιστημιο.
    και το εκανες μετα απο 3 μηνες αφοτου μαθατε που περασε η κορη σου.
    και το εκανες λιγο πριν τις εκλογες για να δειξεις ενα αλλο προφιλ. ατυχησες ομως. οι ξεκαρδιστικες σου ποζες να χορευεις σαν αρκουδα μπροστα στη καμερα εφεραν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
    ο κοσμος γελαει με τα τερτιπια σας και τα καραγκιοζιλικια σας.προσπαθειτε να συμπεριφερθειτε και καλα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι αλλα ειστε παραφυσικοι και παραφυσιν.οπως ο καραμαλης που εβαλε μπουφαν με 45 βαθμους κελσιου......

    μην φοβασαι ομως .δεν τα λεω αυτα γιατι ειμαι fun του georgakis η καποιου αλλου ηλιθιου.
    και αυτος ενας αχρηστος αξεστος ηλιθιος καραγκιοζης ειναι. καραγκιοζης ισαξιος του καραμαλη και των αλλων ηλιθιων που μας τυρρανανε.

    ποιο το νοημα να εχουμε κυβερνησεις ?
    τα πραγματα τοσο χαλια δεν θα γινονταν αμα δεν ειχαμε κυβερνησεις.

    ποιθο το νοημα να παμε στρατο? για να προσεχουμε τις βιλλαρες σας ?

    και το σημαντικοτερο. δεν θα πληρωναμε μια σε καραγκιοζηδες σαν κα σενα (και τους αλλους βουλευτες) μονο και μονο για να ξυνετε , να τα κανετε σκατα και αποσκατα, να αυνανιζεστε στα εδρανα της βουλης και να λετε και καμια μαλακια για το καλο του χρονου.

    ο κοσμος υποφερει. οι τιμες εχουν εκτιναχθει. αλλα εσενα και τους αλλους δεν σε απασχολει. ειστε βολεμενοι με τις μιζες που κονοματε απο τους επιχειρηματιες(για δημοσια εργα και μη).
    μετα μου λες εισαι σοσιαληστης......
    σοσιαλιστης ηταν ο τσε .κατι τυποι σαν και σενα και τον αντιζηλο σου γιωργακη ειναι απλως νουμερα σε θεατρα του παραλογου . για να μην πω για καμια επιθεωρηση με το ταμτακο και τον ταξιαρχο θεοχαρη(γιωργος βασιλειου) που εγινε βουλευτης! απιστευτο αλλα μας κυβερνουν απιστευτα ηλιθιοι ανθρωποι.....

    δεν κανετε ολοι εσεις για τη βουλη.για το τσιρκο κανετε. ειστε νουμερα .μεγαλα νουμερα. και σας προτεινω ρολο κλοουν- γελωτοποιου στο τσιρκο.
    τα φυλακισμενα αγρια ζωα του τσιρκου δεν φταινε σε τιποτα να συγκρινονται με τα ''ζωα'' τους πολιτικους.

    και να θυμασαι .καποτε τα αγρια θηρια του τσιρκου θα βγουν απο τα κλουβια και θα φανε τους δεσμοφυλακες και τους κλοουν....

    ξερω οτι η γλωσσα που χρησιμοποιησα ειναι σκληρη και απρεπεις για κονφορμιστες παπαρολογους σαν και σενα αλλα τα ιδια σκεφτεται με αυτα που λεω και η κοινωνια. σας θεωρει μαλακες.και οταν μιλαω για κοινωνια δεν λεω για τα κομματοσκυλα που σε περιτρυγυριζουν και σε γλυφουν.και πιστευω οτι δεν εχεις τα αρχιδια να δημοσιευσεις αυτα που γραφω.

    αντε γεια και να μασας καλα στης εξουσιας τα εδρανα .

    ολους εσας σας εχουμε γραμμενους σε ενα οργανο που ακομα δεν μας το εχετε κοψει.
    και οταν σας εχουμε γραμμενους δεν μπορειτε να μας κανετε τιποτα. παραμονο να μας κλασετε τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Περήφανε λαέ του ΠΑΟΚ μην πτοείσαι από τους κακόβουλους.

    Άπλωσε περήφανα το χέρι σου και ζητιάνεψε για άλλη μια φορά.

    Βγάλε την περήφανη γλώσσα σου και γλείψε όσους περήφανα σας σπρώχνουν.

    Ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ (άραγε πόσοι είστε που στο συλλαλητήριο πέρσυ μαζέψατε 500 παπάκια αλλά κάνατε ζημιές για 5000;) ελπίζουμε να ζήσει ένα περήφανο υποβιβασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. σχολιο προς βενιζελο και αλλους πολιτικους;


    οι πολιτικοι ειναι οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που υπαρχουν και πληρωνονται αδρα για τα καραγκιοζιλικια τους.

    και εσυ κυριε βενιζελο εισαι ενας καραγκιοζης. καλα ,ρε δεν εχεις λιγη αξιοπρεπεια εσυ και οι ομοιοι σου?λιγη τσιπα δεν εχετε ρε ? τι κανει ο ανθρωπος για να παρει μια καρεκλα? οι φτωχοι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη αξιοπρεπεια απο εσας....

    εκανες και καλα παρτυ για τη κορη σου για να γιορτασετε που περασε στο πανεπιστημιο.
    και το εκανες μετα απο 3 μηνες αφοτου μαθατε που περασε η κορη σου.
    και το εκανες λιγο πριν τις εκλογες για να δειξεις ενα αλλο προφιλ. ατυχησες ομως. οι ξεκαρδιστικες σου ποζες να χορευεις σαν αρκουδα μπροστα στη καμερα εφεραν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
    ο κοσμος γελαει με τα τερτιπια σας και τα καραγκιοζιλικια σας.προσπαθειτε να συμπεριφερθειτε και καλα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι αλλα ειστε παραφυσικοι και παραφυσιν.οπως ο καραμαλης που εβαλε μπουφαν με 45 βαθμους κελσιου......

    μην φοβασαι ομως .δεν τα λεω αυτα γιατι ειμαι fun του georgakis η καποιου αλλου ηλιθιου.
    και αυτος ενας αχρηστος αξεστος ηλιθιος καραγκιοζης ειναι. καραγκιοζης ισαξιος του καραμαλη και των αλλων ηλιθιων που μας τυρρανανε.

    ποιο το νοημα να εχουμε κυβερνησεις ?
    τα πραγματα τοσο χαλια δεν θα γινονταν αμα δεν ειχαμε κυβερνησεις.

    ποιθο το νοημα να παμε στρατο? για να προσεχουμε τις βιλλαρες σας ?

    και το σημαντικοτερο. δεν θα πληρωναμε μια σε καραγκιοζηδες σαν κα σενα (και τους αλλους βουλευτες) μονο και μονο για να ξυνετε , να τα κανετε σκατα και αποσκατα, να αυνανιζεστε στα εδρανα της βουλης και να λετε και καμια μαλακια για το καλο του χρονου.

    ο κοσμος υποφερει. οι τιμες εχουν εκτιναχθει. αλλα εσενα και τους αλλους δεν σε απασχολει. ειστε βολεμενοι με τις μιζες που κονοματε απο τους επιχειρηματιες(για δημοσια εργα και μη).
    μετα μου λες εισαι σοσιαληστης......
    σοσιαλιστης ηταν ο τσε .κατι τυποι σαν και σενα και τον αντιζηλο σου γιωργακη ειναι απλως νουμερα σε θεατρα του παραλογου . για να μην πω για καμια επιθεωρηση με το ταμτακο και τον ταξιαρχο θεοχαρη(γιωργος βασιλειου) που εγινε βουλευτης! απιστευτο αλλα μας κυβερνουν απιστευτα ηλιθιοι ανθρωποι.....

    δεν κανετε ολοι εσεις για τη βουλη.για το τσιρκο κανετε. ειστε νουμερα .μεγαλα νουμερα. και σας προτεινω ρολο κλοουν- γελωτοποιου στο τσιρκο.
    τα φυλακισμενα αγρια ζωα του τσιρκου δεν φταινε σε τιποτα να συγκρινονται με τα ''ζωα'' τους πολιτικους.

    και να θυμασαι .καποτε τα αγρια θηρια του τσιρκου θα βγουν απο τα κλουβια και θα φανε τους δεσμοφυλακες και τους κλοουν....

    ξερω οτι η γλωσσα που χρησιμοποιησα ειναι σκληρη και απρεπεις για κονφορμιστες παπαρολογους σαν και σενα αλλα τα ιδια σκεφτεται με αυτα που λεω και η κοινωνια. σας θεωρει μαλακες.και οταν μιλαω για κοινωνια δεν λεω για τα κομματοσκυλα που σε περιτρυγυριζουν και σε γλυφουν.και πιστευω οτι δεν εχεις τα αρχιδια να δημοσιευσεις αυτα που γραφω.

    αντε γεια και να μασας καλα στης εξουσιας τα εδρανα .

    ολους εσας σας εχουμε γραμμενους σε ενα οργανο που ακομα δεν μας το εχετε κοψει.
    και οταν σας εχουμε γραμμενους δεν μπορειτε να μας κανετε τιποτα. παραμονο να μας κλασετε τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. σκουλικακι αντε μεσα στο χωμα σου μαλακακο
    500 παπια ε?και 10000 λαου με τα ποδια βλημα
    αντε μαζευτειτε εσεις 200 και πολλοι ειπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ουστ από δω. Γρήγορα στη συμπρωτεύουσα.Τι μοναδική συμπρωτεύουσα στον κόσμο για να ικανοποιηθεί το κόμπλεξ σας, κομπλεξικά ανθρωπάκια.

    Ρε τους συμπρωτευουσιάνους που κάνουν τους ψωροπερήφανους αλλά έρχονται σαν ζήτουλες στην Αθήνα για να βρούνε πρόεδρο.Ουτε έναν με λεφτά δεν μπορούνε να βρούνε εκελι πάνω.Ο άλλος από τη Ρωσία τι έγινε? Τρέχει ακόμα?

    Σας φταίνε πάντα οι άλλοι ρε θύματα.Αντε και στη Δ' Εθνική να ηρεμήσετε και μετά από χρόνια τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΒΡΩΜΟΜΠΑΟΚΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 44 ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΑΧΟΥΔΑΝΗΔΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ» ΣΑΣ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΚΑΙ «ΜΑΥΡΙΣΑΝ» ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ Η Ν.Δ. ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥΜΠΑ -ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ-ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΙΑΡΑ.
    ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ (ΟΥΕΦΑ) ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΜΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. σχολιο προς βενιζελο και αλλους πολιτικους;


    οι πολιτικοι ειναι οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που υπαρχουν και πληρωνονται αδρα για τα καραγκιοζιλικια τους.

    και εσυ κυριε βενιζελο εισαι ενας καραγκιοζης. καλα ,ρε δεν εχεις λιγη αξιοπρεπεια εσυ και οι ομοιοι σου?λιγη τσιπα δεν εχετε ρε ? τι κανει ο ανθρωπος για να παρει μια καρεκλα? οι φτωχοι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη αξιοπρεπεια απο εσας....

    εκανες και καλα παρτυ για τη κορη σου για να γιορτασετε που περασε στο πανεπιστημιο.
    και το εκανες μετα απο 3 μηνες αφοτου μαθατε που περασε η κορη σου.
    και το εκανες λιγο πριν τις εκλογες για να δειξεις ενα αλλο προφιλ. ατυχησες ομως. οι ξεκαρδιστικες σου ποζες να χορευεις σαν αρκουδα μπροστα στη καμερα εφεραν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
    ο κοσμος γελαει με τα τερτιπια σας και τα καραγκιοζιλικια σας.προσπαθειτε να συμπεριφερθειτε και καλα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι αλλα ειστε παραφυσικοι και παραφυσιν.οπως ο καραμαλης που εβαλε μπουφαν με 45 βαθμους κελσιου......

    μην φοβασαι ομως .δεν τα λεω αυτα γιατι ειμαι fun του georgakis η καποιου αλλου ηλιθιου.
    και αυτος ενας αχρηστος αξεστος ηλιθιος καραγκιοζης ειναι. καραγκιοζης ισαξιος του καραμαλη και των αλλων ηλιθιων που μας τυρρανανε.

    ποιο το νοημα να εχουμε κυβερνησεις ?
    τα πραγματα τοσο χαλια δεν θα γινονταν αμα δεν ειχαμε κυβερνησεις.

    ποιθο το νοημα να παμε στρατο? για να προσεχουμε τις βιλλαρες σας ?

    και το σημαντικοτερο. δεν θα πληρωναμε μια σε καραγκιοζηδες σαν κα σενα (και τους αλλους βουλευτες) μονο και μονο για να ξυνετε , να τα κανετε σκατα και αποσκατα, να αυνανιζεστε στα εδρανα της βουλης και να λετε και καμια μαλακια για το καλο του χρονου.

    ο κοσμος υποφερει. οι τιμες εχουν εκτιναχθει. αλλα εσενα και τους αλλους δεν σε απασχολει. ειστε βολεμενοι με τις μιζες που κονοματε απο τους επιχειρηματιες(για δημοσια εργα και μη).
    μετα μου λες εισαι σοσιαληστης......
    σοσιαλιστης ηταν ο τσε .κατι τυποι σαν και σενα και τον αντιζηλο σου γιωργακη ειναι απλως νουμερα σε θεατρα του παραλογου . για να μην πω για καμια επιθεωρηση με το ταμτακο και τον ταξιαρχο θεοχαρη(γιωργος βασιλειου) που εγινε βουλευτης! απιστευτο αλλα μας κυβερνουν απιστευτα ηλιθιοι ανθρωποι.....

    δεν κανετε ολοι εσεις για τη βουλη.για το τσιρκο κανετε. ειστε νουμερα .μεγαλα νουμερα. και σας προτεινω ρολο κλοουν- γελωτοποιου στο τσιρκο.
    τα φυλακισμενα αγρια ζωα του τσιρκου δεν φταινε σε τιποτα να συγκρινονται με τα ''ζωα'' τους πολιτικους.

    και να θυμασαι .καποτε τα αγρια θηρια του τσιρκου θα βγουν απο τα κλουβια και θα φανε τους δεσμοφυλακες και τους κλοουν....

    ξερω οτι η γλωσσα που χρησιμοποιησα ειναι σκληρη και απρεπεις για κονφορμιστες παπαρολογους σαν και σενα αλλα τα ιδια σκεφτεται με αυτα που λεω και η κοινωνια. σας θεωρει μαλακες.και οταν μιλαω για κοινωνια δεν λεω για τα κομματοσκυλα που σε περιτρυγυριζουν και σε γλυφουν.και πιστευω οτι δεν εχεις τα αρχιδια να δημοσιευσεις αυτα που γραφω.

    αντε γεια και να μασας καλα στης εξουσιας τα εδρανα .

    ολους εσας σας εχουμε γραμμενους σε ενα οργανο που ακομα δεν μας το εχετε κοψει.
    και οταν σας εχουμε γραμμενους δεν μπορειτε να μας κανετε τιποτα. παραμονο να μας κλασετε τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. σχολιο προς βενιζελο και αλλους πολιτικους;


    οι πολιτικοι ειναι οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που υπαρχουν και πληρωνονται αδρα για τα καραγκιοζιλικια τους.

    και εσυ κυριε βενιζελο εισαι ενας καραγκιοζης. καλα ,ρε δεν εχεις λιγη αξιοπρεπεια εσυ και οι ομοιοι σου?λιγη τσιπα δεν εχετε ρε ? τι κανει ο ανθρωπος για να παρει μια καρεκλα? οι φτωχοι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη αξιοπρεπεια απο εσας....

    εκανες και καλα παρτυ για τη κορη σου για να γιορτασετε που περασε στο πανεπιστημιο.
    και το εκανες μετα απο 3 μηνες αφοτου μαθατε που περασε η κορη σου.
    και το εκανες λιγο πριν τις εκλογες για να δειξεις ενα αλλο προφιλ. ατυχησες ομως. οι ξεκαρδιστικες σου ποζες να χορευεις σαν αρκουδα μπροστα στη καμερα εφεραν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
    ο κοσμος γελαει με τα τερτιπια σας και τα καραγκιοζιλικια σας.προσπαθειτε να συμπεριφερθειτε και καλα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι αλλα ειστε παραφυσικοι και παραφυσιν.οπως ο καραμαλης που εβαλε μπουφαν με 45 βαθμους κελσιου......

    μην φοβασαι ομως .δεν τα λεω αυτα γιατι ειμαι fun του georgakis η καποιου αλλου ηλιθιου.
    και αυτος ενας αχρηστος αξεστος ηλιθιος καραγκιοζης ειναι. καραγκιοζης ισαξιος του καραμαλη και των αλλων ηλιθιων που μας τυρρανανε.

    ποιο το νοημα να εχουμε κυβερνησεις ?
    τα πραγματα τοσο χαλια δεν θα γινονταν αμα δεν ειχαμε κυβερνησεις.

    ποιθο το νοημα να παμε στρατο? για να προσεχουμε τις βιλλαρες σας ?

    και το σημαντικοτερο. δεν θα πληρωναμε μια σε καραγκιοζηδες σαν κα σενα (και τους αλλους βουλευτες) μονο και μονο για να ξυνετε , να τα κανετε σκατα και αποσκατα, να αυνανιζεστε στα εδρανα της βουλης και να λετε και καμια μαλακια για το καλο του χρονου.

    ο κοσμος υποφερει. οι τιμες εχουν εκτιναχθει. αλλα εσενα και τους αλλους δεν σε απασχολει. ειστε βολεμενοι με τις μιζες που κονοματε απο τους επιχειρηματιες(για δημοσια εργα και μη).
    μετα μου λες εισαι σοσιαληστης......
    σοσιαλιστης ηταν ο τσε .κατι τυποι σαν και σενα και τον αντιζηλο σου γιωργακη ειναι απλως νουμερα σε θεατρα του παραλογου . για να μην πω για καμια επιθεωρηση με το ταμτακο και τον ταξιαρχο θεοχαρη(γιωργος βασιλειου) που εγινε βουλευτης! απιστευτο αλλα μας κυβερνουν απιστευτα ηλιθιοι ανθρωποι.....

    δεν κανετε ολοι εσεις για τη βουλη.για το τσιρκο κανετε. ειστε νουμερα .μεγαλα νουμερα. και σας προτεινω ρολο κλοουν- γελωτοποιου στο τσιρκο.
    τα φυλακισμενα αγρια ζωα του τσιρκου δεν φταινε σε τιποτα να συγκρινονται με τα ''ζωα'' τους πολιτικους.

    και να θυμασαι .καποτε τα αγρια θηρια του τσιρκου θα βγουν απο τα κλουβια και θα φανε τους δεσμοφυλακες και τους κλοουν....

    ξερω οτι η γλωσσα που χρησιμοποιησα ειναι σκληρη και απρεπεις για κονφορμιστες παπαρολογους σαν και σενα αλλα τα ιδια σκεφτεται με αυτα που λεω και η κοινωνια. σας θεωρει μαλακες.και οταν μιλαω για κοινωνια δεν λεω για τα κομματοσκυλα που σε περιτρυγυριζουν και σε γλυφουν.και πιστευω οτι δεν εχεις τα αρχιδια να δημοσιευσεις αυτα που γραφω.

    αντε γεια και να μασας καλα στης εξουσιας τα εδρανα .

    ολους εσας σας εχουμε γραμμενους σε ενα οργανο που ακομα δεν μας το εχετε κοψει.
    και οταν σας εχουμε γραμμενους δεν μπορειτε να μας κανετε τιποτα. παραμονο να μας κλασετε τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΑΛΕΚΟ:ΓΡΑΦΕΙΣ
    «λαμβάνουν δυσανάλογα με το θέαμα που προσφέρουν ποσά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην κρατική τηλεόραση». Η ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑ; ΟΥΣΤ ΕΜΠΑΘΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ Ο Ο Ο Ο.ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!
    ΜΙΛΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?
    ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΉΦΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ??
    ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΕΦΑΛΑΣ ΣΑΣ!!!
    ΒΛΑΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. EKEI EKEI STH B ETHNIKH SKOULIKIA MIA ZWH

    DEN EISTE OUTE MIA TRIXA APO TA ARXIDIA TOU LAOU MAS KAI ZORIZESTE

    PAOKARA RE DEN PA NA LETE ESEIS

    TRALALA LALA DEN EIMASTE KALA STA MYALA MAS

    TRELA SAS POULAME MIA ZWH TIS MANES SAS GAMAME AI SIXTIR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. BLAKES OI ATHINAIOI EXOUN TAKIMIASEI OI LOUGKRES KAI EMEIS MALWNOUME MIA ZWH
    DEN ASXOLOUMAI MAZI SOU SKWLHKS

    PAOK REVOLUTION

    THA SAS GAMHSEI O ZAGORAKHS POUSTARES KAI THA TREXETE

    MIA ZWH TOUMPA ANARXIA

    PAOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Λίγο προσοχή όταν μιλάτε για τον ΠΑΟΚ. Κάθε ομάδα είναι σεβαστή για το λαό και την ιστορία της. Μην νομίζουμε πάντα ότι τα ξέρουμε όλα. Η ιστορία έχει πολλές παραμέτρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς των γεωσκωληκα που θελει να ασχολειται συνεχεια με τον ΠΑΟΚ. Προς τον πινοκιο που κανει λογκιν καθε 2 λεπτα γραφοντας ιδια ή σχεδον σχολια καθε φορα, θελοντας κατα την γνωστη προπαγανδα των γκαιμπελισκων να δειξε οτι ειναι"ρευμα ", οτι ειναι περισσοτεροι απο τα δαχτυλα του ενος χεριου.

    Λοιπον καμπια καμπι-ονε, προπαγανδιστη, που μας αποκαλεις ολη την ωρα "ζήτουλες", εσυ ω περηφανε οπαδε του αρεως (χαχαχα!!)
    εξηγησε μας τι ειναι αυτα:

    http://img142.imageshack.us/my.php?image=xrehskoylikia1ts5.jpg


    http://img229.imageshack.us/my.php?image=syllalitirioymca39998ad7.jpg

    ps: κανε ενα sold out μια φορα και συ ρε ανυπαρκτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ελλας ελλας η χωρα της πουστιας

    μαζι σου Παοκτση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μεγάλο Νομό της χώρας μας που δεν είχε ποτέ ομάδα του ούτε στη Β.Εθνικη. Κάποια εποχή για λίγο υπήρξε μια τέτοια ομάδα στη Β.Εθνικη και η οποία ήταν εξ ολοκλήρου από νέους που προερχόταν από άλλα μέρη….
    Ο λόγος αυτής της αντιποδοσφαιρικης νοοτροπίας ήταν ότι κυριαρχούσε η αντίληψη ποδόσφαιρο
    = αλητεια. Έτσι μεγάλωσε τότε η γενιά μου εκεί και η αντίληψη αυτή είναι και σήμερα εδραιωμένη και πιο πολύ μάλιστα.
    Πέραν αυτού το ποδόσφαιρο σαν «βασιλιάς» των σπορ έχει τη μαγεία του την οποία πολλές φορές απήλαυσα κυρίως τη δεκαετία του 70 και του 80. Μετά κυριάρχησε δυστυχώς η αλητεία , ο χουλιγκανισμός και τα περιθωριακά στοιχεία πάσης μορφής και απόχρωσης βρήκαν πρόσφορο έδαφος . Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ζούμε σήμερα.
    Η πολιτεία είναι ανίκανη να επιβάλει κανόνες και το νόμο και ο χώρος του ποδόσφαιρου ως εκ τούτου χρησιμοποιείτε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για απίθανες ρεμούλες και πάσης μορφής παρανομίες..
    Αυτό είναι σήμερα το ποδόσφαιρο με την ανοχή και την στήριξη πολιτικών και χαμηλής αισθητικής και νοητικής απόδοσης ανθρώπων.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Δεν χρωστάμε τίποτα να παρακολουθούμε τους ανεγκέφαλους ποδοσφαιριστές και τους χειρότερους ποδοσφαιρόφιλους! ΜΙΑ ΧΑΡΑ εχει καταφερει το ποδόσφαιρο να αποκοιμίσει όλους σας! Αξιολύπητοι και άξιοι της μοίρας σας όσοι ασχολείστε με αυτές τις κενότητες! ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μηπως μιλατε για τις ομαδες που εχουν ακομα τον βυζαντινο δικεφαλο για εμβλημα? Αυτα τα ανθελληνικα ανατολικορομαϊκα σκατα?

    Και καθεστε και ανοιγετε κουβεντες ? Που δεν υπαρχει βλαχος απο την Ν. Αμερικη που να μην τον εχουν πλευρισει για να τον αποκτησουν, και εχουν γεμισει με ανεγκεφαλους παοκτσηδες και αεκτζηδες οπαδους που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα?

    Γι αυτους μιλατε ρε σεις?

    Θα μου πειτε ομως, πως να πειτε καμια αληθεια, αφου εσεις ειστε ακομα χειροτεροι που δεν εχετε αφησει σερβο για σερβο, χαζομαλθακες.

    Ή μηπως δεν ειναι ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μεγάλο Νομό της χώρας μας που δεν είχε ποτέ ομάδα του ούτε στη Β.Εθνικη, αλλά τέτοιοι μαλάκες ήμασταν. Κάποια εποχή για λίγο υπήρξε μια τέτοια ομάδα στη Β.Εθνικη και η οποία ήταν εξ ολοκλήρου από νέους που προερχόταν από άλλα μέρη….
    Ο λόγος αυτής ήταν ότι όλα τα παιδιά της περιοχής μου ξέσκιζαν την σούφρα και ήταν τόσο κουρασμένα που δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους (οι αλήτες). Έτσι μεγάλωσε τότε η γενιά μου εκεί δεν ασχολείτο με το ποδόσφαιρο αλλά με τη σούφρα μου, αλλά και σήμερα το ίδιο συμβαίνει αλλά με συμπλήρωμα αλβανών και πιο πολύ μάλιστα.
    Πέραν αυτού ο babis σαν «βασιλιάς» του σεξ έχει τη μαγεία του την οποία πολλές φορές απήλαυσα κυρίως τη δεκαετία του 70 και του 80 αλλα και του 90 και του 2000. Μετά βγηκαν καινούργια φυντάνια πιο νέα δυστυχώς και τώρα βολεύομαι μόνο με Αλβανούς και από περιθωριακά στοιχεία πάσης μορφής και απόχρωσης Δυστυχώς αυτη είνα ι κατάσταση που ζούμε σήμερα.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μεγάλο Νομό της χώρας μας που δεν είχε ποτέ ομάδα του ούτε στη Β.Εθνικη, αλλά τέτοιοι μαλάκες ήμασταν. Κάποια εποχή για λίγο υπήρξε μια τέτοια ομάδα στη Β.Εθνικη και η οποία ήταν εξ ολοκλήρου από νέους που προερχόταν από άλλα μέρη….
    Ο λόγος αυτής ήταν ότι όλα τα παιδιά της περιοχής μου ξέσκιζαν την σούφρα και ήταν τόσο κουρασμένα που δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους (οι αλήτες). Έτσι μεγάλωσε τότε η γενιά μου εκεί δεν ασχολείτο με το ποδόσφαιρο αλλά με τη σούφρα μου, αλλά και σήμερα το ίδιο συμβαίνει αλλά με συμπλήρωμα αλβανών και πιο πολύ μάλιστα.
    Πέραν αυτού ο babis σαν «βασιλιάς» του σεξ έχει τη μαγεία του την οποία πολλές φορές απήλαυσα κυρίως τη δεκαετία του 70 και του 80 αλλα και του 90 και του 2000. Μετά βγηκαν καινούργια φυντάνια πιο νέα δυστυχώς και τώρα βολεύομαι μόνο με Αλβανούς και από περιθωριακά στοιχεία πάσης μορφής και απόχρωσης Δυστυχώς αυτη είναι η κατάσταση που ζούμε σήμερα.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΤΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΩΡΑ
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ.ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ?

    ΠΑΟΚ ΕΣΑΕΙ

    ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙΝ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Παλιοπρεζάκια χουλιγκανια παοκάκια.
    Πιπα κόλο θα σας παει η Αθηνα και το
    ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ουστ από δω. Γρήγορα στη συμπρωτεύουσα.Τι μοναδική συμπρωτεύουσα στον κόσμο για να ικανοποιηθεί το κόμπλεξ σας, κομπλεξικά ανθρωπάκια.

    Ρε τους συμπρωτευουσιάνους που κάνουν τους ψωροπερήφανους αλλά έρχονται σαν ζήτουλες στην Αθήνα για να βρούνε πρόεδρο.Ουτε έναν με λεφτά δεν μπορούνε να βρούνε εκελι πάνω.Ο άλλος από τη Ρωσία τι έγινε? Τρέχει ακόμα?

    Σας φταίνε πάντα οι άλλοι ρε θύματα.Αντε και στη Δ' Εθνική να ηρεμήσετε και μετά από χρόνια τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. PAOK RETSINA MALAMATINA

    ANTE GEIAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Συγνώμη εαν σας ενοχλώ αλλά τοχω ανάγκη (μόνο για άντρες)
    Kai gia sas toys podosfairofilous
    an s aresi to sex xoris tampou kai thes na to xairese se oles tou tis morfes steile moy email sto

    http://el.wordpress.com/tag/babisblack/

    o babis einai kayla. opou mporis na me dis se foto apeuthinomai mono se antres apoklkistika.filia

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    Υ.Γ.έχω άποψη για τα πάντα και με τρώει ο χιλιοτρυπημένος μου κώλος να πετάξω την παπάρα μου.
    (με αποτέλεσμα να τρώω μπινελίκια)
    εξ άλλου τρελαίνομαι για αυτά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αν δεν απαντήσετε με επιχειρήματα, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

    ΑΛΕΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Καλά μιλάει ο νταβατζής/ζήτουλας της Μακεδονίας ΠΑΟΚ;
    Καρντάσια έχετε γίνει περίγελος της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Η Θεσσαλονίκη από μητρόπολη, κατέντησε μια ξεπεσμένη, μίζερη επαρχιακή πόλη.
    Γκρίνια και μιζέρια, με το σύνδρομο του δεύτερου, αλλά και του Πόντιου, αυτού δηλαδή που ήρθε τρέχοντας στη χώρα μας, χωρίς να ρίξει μια σφαίρα. Αυτό το σύνδρομο το αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο ο ΠΑΟΚ κι ο νομάρχης της, γι'αυτό κι αν δεν αλλάξουν μυαλά μια ζωή από κάτω θα είναι τα καρντάσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Όπως είπε κι ο Τζιμάκος "η Μακεδονία είναι εμείς οι Πελοποννήσιοι."
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι Πόντιοι είναι περισσότερο Μακεδόνες από τους ντόπιους Σλαβομακεδόνες, ή από τους Κρητικούς και τους Πελοπονήσιους, που απελευθέρωσαν την Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ναι ρε 11:49, περίμενε να πας μπροστά με το μαλάκα τον Ζουράρη, το πουτανάκι της δεξιάς.
    Που είναι αυτοί οι πατριωτάρες να μιλήσουν για τη Μακεδονία;
    Που κρύφτηκαν ο Παπαθεμελής και η Κανέλη;
    Γαλαζοκόκκινοι φασίστες ετοιμαστείτε για τα γαμήσια που θα σας ρίξει ο Παπανδρέου από 11 Νοέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Λοιπον Παοκια στηθειτε στην Τουμπα για ενα χοντρο-πηδημα.
    Βαλτε τις κωλαρες σας στη γυρα μηπως και μαζεψετε κανενα ευρουλακι για τον Προεδρο σας τον κλαψιαρη.
    Δεν το εχετε παρει χαμπαρι ακομη οτι πατε τσιφ για βητα εθνικη.
    Ξυπνατε,σας εχουν για πλακα οι Αθηναιοι.Ολα εδω πληρωνονται-Το ειπε καιο ο Αγιος Ζακυνθου.Εσας ειχε υπ οψιν του,μαλακες.
    Θα πατε στην υπογα να δειτε πως ειναι η ζωη εκει.
    Και θα ξεβρωμισει και η πολη μας απο την παρουσια σας,αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. H Μακεδονια ειναι ανεξαρτητη!!

    Αρκετα με την κατοχη τοσους αιωνες απο βαρβαρους!

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    Υ.Σ.: Kαι με γαμανε καλυτερα αυτοι απο οτι εσεις!!Χυνουν και περισσοτερο μεσα στον κωλο μου και με ξεδιψουν καλυτερα!!Και αμα δουν οτι μου τον ματωνουν μου το χωνουν και απο το στομα για να μην χαθει ουτε σταγονα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. LOIPON EXOUME KAI LEME SINTOMA GIA NA MI KOURASOUME KAI TOUS ALOTHRISKOUS POU MPENOUN EDO NA PAROUN MATI MPAS KAI KATALAVOUN KATI APO TO MEGALEIO TOU PAOK.
    OMADARA DEN EXOUME(EIXAME KAPOTE KAI KSEREI OLH H ELLADA TI GINOTAN KAI TI KATHESTOS EIXAME TOTE)KI OMOS EIMASTE O 2os LAOS STIN ELLADA.PONAEI POLI AYTO E?
    ESEIS OI ANYPARKTOI SIMPOLITES TIS ODOU PAPANASTASIOU(ALITHIA RE PAIDIA PATATE ENA KOUMPI KAI EMFANIZESTE OLOI MAZI STO TRIARIDIS KAI META EKSAFANIZESTE?GIATI STIN POLI DEN SAS EIDAME POTE NA KOVEVE VOLTES.KAI OPOTE TO KANATE EIDATE TI PATHATE.THIMITHEITE PERISI EKSO APO TO PALE ZAVLAKES,OPOS KAI TA LAGOSKOUFEIA)MPIKATE EDO MESA GIA NA EFARMOSETE TIS YPEROXES TAKTIKES TOU GKEMPELS.AN KAI EVRAIOI TIS THESSALONIKIS MATHATE KALA TA KOLPAKIA TOU XITLER.LEGOSASTAN XAPOEL THESSALONIKIS RE PIGOLAMPIDES H KI AYTO EINAI PSEMA?O KAMPANIS ITAN XOUNTIKOS TOU KERATA KAI GI'AYTO EIXATE FTIAKSEI TO SKEPASTRO-EKTROMA H KAI AYTO PALI PSEMA EINAI?PRIN PESETE GIA 2H FORA STIN B ETHNIKI VALATE MIA PROPOLEMIKI SEIRINA(APO POION DOSILOGO,KOUKOULOFORO PAPPOU SAS TIN KLIRONOMISATE?)NA XTYPAEI STIN HROIKI KERKIDA TON 1000 PAOKTSIDON(ME 500 EISITIRIA XAXAXAA)GIATI TROGATE POUTSA STO GHPEDO KAI POUTSA STIN EKSEDRA KAI AKOUGOMASTAN MONO EMEIS H KAI AYTO EINAI PSEMA?ALITHEVEI OTI OTAN O SIGXOREMENOS DEDEOGLOU EDOSE TO OIKOPEDO STO OPOIO KAMARONOUME SHMERA TO PAOK SPORTS ARENA ESEIS TROGATE LEFTA SE FAKELAKIA-DORA-MPOUZOUKIA-GOUNES-POUTANES SE STANKOVITS KLP KLP???H MARINELLA AKOMI APO EKEINA TA LEFTA TROEI RE ELEINOI.ALITHEVEI POS EIPATE NA KANETE POLEMO STON DIMARXO PANORAMATOS EPEIDI EDOSE EGKATASTASEIS STON PAOK KAI APO 87 TO POSOSTO TOU PIGE STO 92%?XAXAXAXA ALITHEVEI OTI AN DEN EIXATE TON GKALH H KALAMARIA THA EIXE PERISSOTERO KOSMO APO ESAS?ALITHEVEI POS TIS 2(DYO,DUO,TWO,DUE,ΔΥΟ)(POS ALLIOS NA TO GRAPSO O ANTHROPOS?)FORES POU PESATE STIN B ETHNIKI ZOUSATE MONO ME TO ONEIRO NA EISTE APENANTI MAS?OTI ZOUSATE GIA OPOIA APOTYXIA TOU PAOK?ALITHEVEI OTI O POUSTARAS AKLHROS(ANATHEMA TIN TEXNHTH GONIMOPOIHSH)KATHIGITIS TIS ALITEIAS ME TIN POUTANOMADA SAS EFERE TOUS PROTOUS "ELLINOPOIHMENOUS"(SOUMPOTITS,PETSARSKI,TON PORTOFOLA SKOPIANO MISOUNOF KLP KLP...).TIN PERIVOITI KINISI STIN DEKAETIA TOU 80 APO OMADES TIS A ETHNIKIS POU MONO ESEIS KAI O PANIONIOS STATHIKATE STOUS GAVROVAZELOXANOUMOUS TIN THIMASTE? TO OTI O "PATRIARXIS" TIS SKOULIKOOIKOGENEIAS ANESTIS PETALIDIS VGIKE APO SISKEPSI SAS AGANAKTISMENOS KAI EIPE KALA MAS LENE SKOULHKIA TO THIMASTE? TO OTI SAS SVISTIKAN XREH STO MPASKET ALLA KAI STO PODOSFERO(AKOMH SAS KINIGANE APO PODOSFERISTES MEXRI PROMITHEYTES ATHLITIKON EIDON)TO THIMASTE?TO OTI KATEVIKATE STIN ATHINA KAI KANATE EPI TOPOU ANASTROFI OTAN DEN THA SAS SINODEVAN OI MPATSOI STIN XAVOUZOPROTEVOUSA TO THIMASTE?KAI KATI AKOMI TA KERAKIA TA EXOUME KRATISEI STIN KERKIDA OSES FORES ITAN NA SAS APOXERETISOUME GIA TO MAKRINO SAS TAKSIDI STIN B ETHNIKI.ANTI NA MAS PEITE KI EYXARISTW AXARISTOI.MEXRI KAI AEROPLANO SAS VALAME THIMASTE???ELPIZO NAI NA TA THIMASTE OLA AYTA GIATI EINAI APLA ELAXISTA POU MOU HRTHAN STO MIALO NA PO GIA TIN OMADA TIS GEITONIA SAS KAI EINAI MONO LIGA APO OSA THA AKOLOUTHISOUN TA EPOMENA XRONIA.EXETE NA FATE POLLES AKOMI KSEFTILES PAIDAKIA ME TA SPIRAKIA.EMEIS AKOMI KAI SE AYTI TIN XEIROTERI FASI GIA TIN AGONISTIKI KATASTASI TIS OMADAS MAS EIMASTE STIN MESH TOU PINAKA TIS A ETHNIKIS.ESEIS ME TO ZORI ANEVIKATE TIN 2i FORA NA SAS THIMISO.PAIDIA TOU KAKASXIMOU ANTIPROERDOU TIS PAPAROLEAGUE...AYTA KAI POLI ASHOLITHIKA ME TIN ANIPARKTI PARTY SAS.MONO GIA COPY PASTE EDO MESA EISTE MPAS KAI FANEITE.
    TORA ORA NA PO KAI 2 PRAGMATAKIA GIA TOUS FILOUS MOU TOUS XAMOUTZIDES.TON TITLO SIMPROTEVOUSA ZWA PROSPATHISATE NA MAS TON KOLISETE ESEIS.EXETE LOIPON YPOPSIN SAS OTI KANENAS EDO PANO DEN TO DEXETE.APO EKEI KAI PERA TI NA PO.KOSKOTAS,PSOMIADIS,VARDINOGIANNIS.3 ONOMATA H IDIA OUSIA.REMOULA.MI PAO KAI STIS EPOXES TIS XOUNTAS TOU ARXILAMOGIOU GOULANDRI KLP KLP...ALITHIA TI OMADA ITAN O DIKTATORAS PAPADOPOULOS KAI O PATAKOS???O KOKKALIS ME TON OTE TI SXESI EIXE?POU EPREPE NA PESEI O GAYROS META TO SKANDALO KOSKOTA OTAN ME LEFTA APO TIN TRAPEZA KRITIS EPERNE PAIXTES?(NTETARI KLP)
    KAI TORA LIGA LOGAKIA GIA OLOUS TOUS ALOTHRISKOUS.AYTO POU ZITAEI O KATHE PAOKTSIS EINAI ISONOMIA.AYTO POU EGINE GIA TIS YPOLOIPES OMADES NA GINEI KAI GIA EMAS.RYTHMISH XREON KAI OXI DIAGRAFH.TORA GIA OPOION DEN KSEREI TIN DIAFORA AYTON TON DYO LEKSEWN SORRY ALLA DEN MPORO NA KANO KAI EKMATHISI ELLINIKWN.OSO GIA TOUS KSENOUS...DEITE OLES TIS ATHLITIKES ANONIMES ETAIRIES SE OLON TON KOSMO KAI PEITE MOU MIA POU NA MIN EXEI ENAN KSENO STIN SINTHESI TIS.AKOMI KAI O YPEROXOS MAGIKOS KOSMOS TOU NBA GEMISE ME EVROPAIOUS.KAI KATI AKOMI POU EIPWTHIKE GIA TOUS DIKEFALOUS AETOUS.EGO EIMAI PERIFANOS GIA TO EMVLIMA TIS OMADAS MOU(DEN EXW TON DAFNOSTEFANO POUSTI,OUTE TON MIKRO XESTH,OUTE TO SHMA TON KOLOFARDWN).MOU DEIXNEI POIOS EIMAI KAI KYRIWS APO POU ERXOMAI.EIMAI PERIFANOS GIA TO OTI STA 80 XRONIA TIS OMADAS MOU EIDA EKPROSOPOUS TIS EKKLISIAS MAS.GIA TO OTI MORFOMENOI ANTHROPOI KAI KATHIGITES PANEPISTIMIOU MILISAN GIA XAMENES PATRIDES.GOUSTARW APLA NA EIMAI PAOK.ESEIS OI YPOLOIPOI AN OI OMADOULES SAS DEN EIXAN EPITYXIES THA GOUSTARATE?POLI AMFIVALLO...
    KAI APLA THA KLEISO LEGONTAS POS EISTE POLI ATYXOI POU DEN EISTE PAOKTSIDES KAI MONO GI'AYTO SAS LYPAMAI...
    PAOK PAOK TREMOUN TO ONOMA SOU KAI STO PERASMA SOU TREMEI OLI H GH,PAOK PAOK ALLH TETOIA OMADA S'OLH TIN ELLADA DEN THA KSANAVGEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Προς σκεπτομενους γαβρους (λεμε τωρα...)

    http://sports.pathfinder.gr/today/564709.html


    29/10/07
    1988 Το σκάνδαλο Κοσκωτά ξεκινάει όταν ο υπουργός Παιδείας Γ. Παπανδρέου καταγγέλει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Κοσκωτά για παράνομες συναλλαγές με την τράπεζα Μέριλ Λιντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
    ΤΣΟΥΖΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙΑ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Θα τρελαθούμε τελείως μιλάμε
    για τον ΠΑΟΚ?? ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ??

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Μήπως έχουν δίκιο οι Σκοπιανοί και μας ζητάνε τη Θεσσαλονίκη?

    Μήπως ήρθε η ώρα να τους την δώσουμε πακέτο όμως με τους ΠΑΟΚτζήδες, τους Αρειανούς, τον Ψωμιάδη, τον Παπαγεωργόπουλο, τον Παπαθεμελή, τον Τσοχατζόπουλο, τον Βενιζέλο, τον Άνθιμο και τους λοιπούς κάφρους?

    Έτσι θα λυνόντουσαν πολλά προβλήματα της Ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. σχολιο προς βενιζελο και αλλους πολιτικους;


    οι πολιτικοι ειναι οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που υπαρχουν και πληρωνονται αδρα για τα καραγκιοζιλικια τους.

    και εσυ κυριε βενιζελο εισαι ενας καραγκιοζης. καλα ,ρε δεν εχεις λιγη αξιοπρεπεια εσυ και οι ομοιοι σου?λιγη τσιπα δεν εχετε ρε ? τι κανει ο ανθρωπος για να παρει μια καρεκλα? οι φτωχοι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη αξιοπρεπεια απο εσας....

    εκανες και καλα παρτυ για τη κορη σου για να γιορτασετε που περασε στο πανεπιστημιο.
    και το εκανες μετα απο 3 μηνες αφοτου μαθατε που περασε η κορη σου.
    και το εκανες λιγο πριν τις εκλογες για να δειξεις ενα αλλο προφιλ. ατυχησες ομως. οι ξεκαρδιστικες σου ποζες να χορευεις σαν αρκουδα μπροστα στη καμερα εφεραν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
    ο κοσμος γελαει με τα τερτιπια σας και τα καραγκιοζιλικια σας.προσπαθειτε να συμπεριφερθειτε και καλα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι αλλα ειστε παραφυσικοι και παραφυσιν.οπως ο καραμαλης που εβαλε μπουφαν με 45 βαθμους κελσιου......

    μην φοβασαι ομως .δεν τα λεω αυτα γιατι ειμαι fun του georgakis η καποιου αλλου ηλιθιου.
    και αυτος ενας αχρηστος αξεστος ηλιθιος καραγκιοζης ειναι. καραγκιοζης ισαξιος του καραμαλη και των αλλων ηλιθιων που μας τυρρανανε.

    ποιο το νοημα να εχουμε κυβερνησεις ?
    τα πραγματα τοσο χαλια δεν θα γινονταν αμα δεν ειχαμε κυβερνησεις.

    ποιθο το νοημα να παμε στρατο? για να προσεχουμε τις βιλλαρες σας ?

    και το σημαντικοτερο. δεν θα πληρωναμε μια σε καραγκιοζηδες σαν κα σενα (και τους αλλους βουλευτες) μονο και μονο για να ξυνετε , να τα κανετε σκατα και αποσκατα, να αυνανιζεστε στα εδρανα της βουλης και να λετε και καμια μαλακια για το καλο του χρονου.

    ο κοσμος υποφερει. οι τιμες εχουν εκτιναχθει. αλλα εσενα και τους αλλους δεν σε απασχολει. ειστε βολεμενοι με τις μιζες που κονοματε απο τους επιχειρηματιες(για δημοσια εργα και μη).
    μετα μου λες εισαι σοσιαληστης......
    σοσιαλιστης ηταν ο τσε .κατι τυποι σαν και σενα και τον αντιζηλο σου γιωργακη ειναι απλως νουμερα σε θεατρα του παραλογου . για να μην πω για καμια επιθεωρηση με το ταμτακο και τον ταξιαρχο θεοχαρη(γιωργος βασιλειου) που εγινε βουλευτης! απιστευτο αλλα μας κυβερνουν απιστευτα ηλιθιοι ανθρωποι.....

    δεν κανετε ολοι εσεις για τη βουλη.για το τσιρκο κανετε. ειστε νουμερα .μεγαλα νουμερα. και σας προτεινω ρολο κλοουν- γελωτοποιου στο τσιρκο.
    τα φυλακισμενα αγρια ζωα του τσιρκου δεν φταινε σε τιποτα να συγκρινονται με τα ''ζωα'' τους πολιτικους.

    και να θυμασαι .καποτε τα αγρια θηρια του τσιρκου θα βγουν απο τα κλουβια και θα φανε τους δεσμοφυλακες και τους κλοουν....

    ξερω οτι η γλωσσα που χρησιμοποιησα ειναι σκληρη και απρεπεις για κονφορμιστες παπαρολογους σαν και σενα αλλα τα ιδια σκεφτεται με αυτα που λεω και η κοινωνια. σας θεωρει μαλακες.και οταν μιλαω για κοινωνια δεν λεω για τα κομματοσκυλα που σε περιτρυγυριζουν και σε γλυφουν.και πιστευω οτι δεν εχεις τα αρχιδια να δημοσιευσεις αυτα που γραφω.

    αντε γεια και να μασας καλα στης εξουσιας τα εδρανα .

    ολους εσας σας εχουμε γραμμενους σε ενα οργανο που ακομα δεν μας το εχετε κοψει.
    και οταν σας εχουμε γραμμενους δεν μπορειτε να μας κανετε τιποτα. παραμονο να μας κλασετε τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΟΚΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΟΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΛΙΛΗ - Λ Ι Λ Η -Λ Ι Λ Η....Λ Ι Λ Η παρε μας μια ΠΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΛΙΛΗ - Λ Ι Λ Η -Λ Ι Λ Η....Λ Ι Λ Η παρε μας μια ΠΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΑΝΩΝΥΜΕ 4.21 π.μ. ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 1-0 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟ 1970 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ; ΟΣΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΗ ΤΕΤΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ- ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 4.21, to kauli exei ftasei polu vathia. se katalavaino. exete loufaksei kai den kserete ti na kanete. mia zoi me ta skatenia muala sas psaxnete gia sinomosies kai aoratous exthrous. lefta xreiazeste malaka ki epidi h lilh den ta vriksei apo pouthena exei lusaksei gia na min ton kraksete. fate ki allh mia fola. sas aksizei apoluta. alloste tosa xronia eiste oi poutanes kathe apateona paragonta. zwa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    29/10/07
    Χ.Α.Α. 5.289,22 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πισω, με τόκο και εύ-
    λογο κέρδος, ότι μας αρπάξανε με
    αδελφίστικο τρόπο τα πράσινα λαμό-για.

    Σημ. Το ΠΑΣΟΚ αν δέν πέσει στά γό-
    νατα ,να αναλάβει τις ευθύνες του,
    (και όχι σαν πουστράκι να λέει ξέ-
    ρετε ήσαν και δεξιοί μέσα,εμ βέβαια
    και δεξιοί ήσαν, και πασοκοι, και
    συνασπισμίτες, και κουκουεδες, και
    το μουνί της μάνας τους),και να
    ζητήσει συγνώμην, τον Αβραάμ Πάπα
    να βάλει αρχηγο, θα αργήσει πάρα
    πολύ να ξανακυβερνήσει.
    Το παραπάνω το έστειλα σήμερα το
    πρωί SMS, στη Πρώτη Γραμμή στη ΝΕΤ
    πού είχανε τον Βενιζέλο, αλλά τον
    προστατέψανε και δεν το διαβάσανε.

    Ο Μαλάκας ( που τώρα όμως πίνει
    πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Συγνώμη εαν σας ενοχλώ αλλά τοχω ανάγκη (μόνο για άντρες)
    Kai gia sas toys podosfairofilous
    an s aresi to sex xoris tampou kai thes na to xairese se oles tou tis morfes steile moy email sto

    http://el.wordpress.com/tag/babisblack/

    o babis einai kayla. opou mporis na me dis se foto apeuthinomai mono se antres apoklkistika.filia

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    Υ.Γ.έχω άποψη για τα πάντα και με τρώει ο χιλιοτρυπημένος μου κώλος να πετάξω την παπάρα μου.
    (με αποτέλεσμα να τρώω μπινελίκια)
    εξ άλλου τρελαίνομαι για αυτά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΤΑ ΝΟΗΜΑ Η ΑΝΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ;ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ;ΘΑ ΒΡΑΖΑΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΦΟΣΑΣΤΑΝ;ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΣΚΟΥΛΗΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΞΑΝΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΣΑΣΤΑΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ;ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ.Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ.
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Π.Α.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ οσφπ,αρη,αεκ,οφη,νεο?πανιωνιο ο ΠΑΟΚ δεν ξευτελισε το ελληνικο δημοσιο είτε με νομοσχέδιο-ρυθμιση αποκλειστικα για μια ομαδα(ΟΣΦΠ)ειτε με νομοσχεδια φωτογραφιες (44) για να καταληστευθει η περιουσια του ελληνικου λαου απο αεκ,αρη κτλ.Ο ΠΑΟΚ ζητησε να μπει σε ρυθμιση χρεων και η απαντηση του ελληνικου δημοσιου ήταν να ενταχθουν σε αυτην και μη βεβαιομενα χρεη της ομαδας πριν τελεσιδικησουν. Η απαντηση του υπουργειου οικονομικων ηταν σε αντιθεση με την αποφαση του συμβουλιου επικρατειας. Η αποφαση του ΠΑΟΚ για κινητοποιησεις ειναι υπερ την νομιμοτητας και οχι υπερ της αυθαιρεσιας. Οι αλλες ομαδες πρεπει καποτε να λογοδοτησουν για την καταληστεψη των χρηματων του ελληνικου δημοσιου καθως και βεβαια το ιδιο το ελληνικο δημοσιο που εφαρμοζει διακριτικη μεταχειριση στα αθλητικα σωματεια σε βαρος του δημοσιου συμφεροντος(αληθεια ο δικηγορος του δημοσιου στηνδικη της αεκ βρηκε τελικα τον δρομο ή οχι απο την Θήβα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ οσφπ,αρη,αεκ,οφη,νεο?πανιωνιο ο ΠΑΟΚ δεν ξευτελισε το ελληνικο δημοσιο είτε με νομοσχέδιο-ρυθμιση αποκλειστικα για μια ομαδα(ΟΣΦΠ)ειτε με νομοσχεδια φωτογραφιες (44) για να καταληστευθει η περιουσια του ελληνικου λαου απο αεκ,αρη κτλ.Ο ΠΑΟΚ ζητησε να μπει σε ρυθμιση χρεων και η απαντηση του ελληνικου δημοσιου ήταν να ενταχθουν σε αυτην και μη βεβαιομενα χρεη της ομαδας πριν τελεσιδικησουν. Η απαντηση του υπουργειου οικονομικων ηταν σε αντιθεση με την αποφαση του συμβουλιου επικρατειας. Η αποφαση του ΠΑΟΚ για κινητοποιησεις ειναι υπερ την νομιμοτητας και οχι υπερ της αυθαιρεσιας. Οι αλλες ομαδες πρεπει καποτε να λογοδοτησουν για την καταληστεψη των χρηματων του ελληνικου δημοσιου καθως και βεβαια το ιδιο το ελληνικο δημοσιο που εφαρμοζει διακριτικη μεταχειριση στα αθλητικα σωματεια σε βαρος του δημοσιου συμφεροντος(αληθεια ο δικηγορος του δημοσιου στηνδικη της αεκ βρηκε τελικα τον δρομο ή οχι απο την Θήβα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΠΑΟΚΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Είναι πολύ αστείο, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να αθρώσει λέξη από νοητική προσπάθεια και παπαγαλίζει ότι ακούγεται έντονότερα στο περιβάλλον του, βρισιές. Για όλους τους κακόμοιρους που βρίζετε σ'έναν χώρο που άλλοι καταθέτουν σκέψη έχω να πώ ότι σας καταλαβαίνω, και γω θα εκνευριζόμουνα αν οι άλλοι έκαναν κάτι τόσο απλό και γω δε μπορούσα ούτε να το καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΕΤΣΙ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.
    ΝΑΙ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Μπετονιέρα
    3.Μπετατζής
    4.Πάγκαλος
    5.Μπουχέσας
    6.Ντέμης Ρούσσος
    7.Μπιφτέκιman
    8.Κ.Χάμπουργκερ
    9.Τσιχλόφουσκας
    10.Πατσαβούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. kala re den drepeste na lete tetoia pragmata gia ton PAOK?entaxei mh trelathoyme kiolas!!afhste tous anthrwpous ekei na poume.oloi exoune mpei se rythmiseis-aek44 aris44 neos panionios neos ofh larisa 1964 panathinaikos xorhgies apo ote kai neo ghpedo kai milate gia ton PAOK pou den exei fetos oute mia kratikh xorhgia?hmarton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.
    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..
    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    3:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ,
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ,
    ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    1:17 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ...

    Ποιός Σημίτης ρε βλαμένα !!
    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.
    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".
    Μπορεί να ήταν Πρωθυπουργός ο Σημίτης αλλά στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.
    Απλά ο Σημίτης δεν καταλάβαινε τίποτε γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχουν κλέφτες.
    Μόλις ακούστηκε κάτι για μερικούς συνεργάτες του τους έστειλε (Τσουκάτος, Νεονάκης, Μαλέσιος, Μανίκας).
    Να σκεφτήτε ότι ο άνθρωπος άφηνε τον μισθό του του Καθηγητή της Παντείου υπέρ του ιδρύματος και κάποια λαμόγια τον έκλεβαν.
    Αυτά για τον Σημίτη και η ιστορία θα τον γράψει με χρυσα γράμματα.

    ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..

    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".

    στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.

    η Συμμορία του Νονού

    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Το ποιο αγαπημένο μου είναι αυτό που λέμε στο Παλε όταν αρχίζει το παιχνίδι και πετάμε τα χαρτάκια

    Άρη θυμήσου
    πριν λίγα χρόνια
    μέσα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια
    Μόναχο Γάνδη και Ισπανία
    οι οπαδοί σου γράψαν ιστορία
    και στο Τορίνο ξανά μαζί σου
    όλοι εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου
    μαστουρωμένοι να τραγουδάμε
    και οι Τουρκαλάδες να παραμιλάνε
    Άρης ολεο Άρη ολεο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ; ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΕΒΡΑΙΟΣΚΩΛΗΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΛΛΟ...
    ΜΟΝΑΧΟ,ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ...
    ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΙΚΟ;
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!
    ΝΑΙ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Λοιπόν ομαδούλα της Παπαναστασίου για να τελειώνουμε μια και καλή με εσάς(αν και από μόνοι σας τελειωμένοι είστε).Διαβάστε λίγο παρακάτω...
    Στο δρόμο του ΠΑΟΚ

    31/10/2007 18:34

    Στην υπαγωγή του νόμου για τη ρύθμιση των χρεών του μπήκε και ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» θα εξοφλήσουν σε περισσότερες και άτοκες δόσεις τις οφειλές 300.000 ευρώ προς το δημόσιο, και γι’ αυτή τη θετική εξέλιξη του θέματος για την ΠΑΕ, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Σκόρδας στα Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης τονίζοντας πως «θα ήμασταν ηλίθιοι αν δεν εκμεταλλευόμασταν τις δυνατότητες που δίνει η νομοθεσία».

    http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=63413

    Είδατε τι κάνει ο σκοδοντίατρος.Πάντα ο Π.Α.Ο.Κ. ανοίγει τους δρόμους και μετά πάντα ακολουθείτε εσείς βρωμερές και ύπουλες πουτάνες.Για νομοθεσία κάνει λόγο ο ασχημοπρόεδρός σας.Έτσι για να μπαίνει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.Άντε γεια καθίκια.
    ρούλη ξανά εκεί στην Β ΕΘΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση