GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικραίνει κι άλλο η διαφορά...

... μεταξύ Βενιζέλου - Παπανδρέου σε δύο νέα γκάλοπ για το ΠΑΣΟΚ .. Δύο νέα γκάλοπ έγιναν για την μάχη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, από τις εταιρείες...

... μεταξύ Βενιζέλου - Παπανδρέου σε δύο νέα γκάλοπ για το ΠΑΣΟΚ
..
Δύο νέα γκάλοπ έγιναν για την μάχη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, από τις εταιρείες GPO και Metron Analysis. Και στα δύο, το προβάδισμα του Ε. Βενιζέλου από τον Γ. Παπανδρέου, στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, έχει μικρύνει.

47 σχόλια

  1. ENNOEIΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΟΛ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ Η GPO KAI H METRON ANALYSIS ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΒΟΥΒΑΛΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥS.

    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ..
    ΣΥΝΕΛΘΕ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    KAI NA KEΡΔΙΣΗΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΦΘΑΡΜΕΝΗΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
    ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά δεν θα το πιστέψετε.
    Πήγα στο περίπτερο για τσιγάρα και όλοι συζητούσαν για το Μανιφέστο του Βενιζέλου.

    Εχει πάθει πλάκα όλος ο κόσμος.

    Ολοι λένε, ότι με την πολιτική γραμμά Βενιζέλου, θα ανασάνει επιτέλους ο κοσμάκης, θα χτυπηθεί το μεγάλο κεφάλαιο, οι τραπεζίτες από αύριο θα βγάζουν τα ευρώ στην Ελβετία.

    Επι τέλους μια νέα Εποχή χαράζει.

    Μπράβο Βαγγέλλαρε, τους σάπισες όλους.
    Ο Καραμανλής, έβγαλε ήδη εισιτήρια.

    Την κάνει. Δεν αντέχει το ρεζίλεμα.

    --------
    Ψίτ, Βαγγέλη, μήπως έκανες λάθος στις τσέπες.
    Αυτό ούτε για τους Προσκόπους δεν κάνει.

    Αφού δεν ξέρεις από πολιτική, γιατί δεν μένεις στα καθήκοντα του "παραθυράκια", να λές και καμμία εξυπναδούλα να περνάει η ώρα.

    Είναι δυνατόν, με τέτοια "ψυχικά κίνητρα", να πιστέψει κανείς στην "αγωνία" σου το βράδυ των εκλογών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τέλος της κούρσας θα βρει το Μπένυ στα αζήτητα.Η διαγραφές θα πρέπει να γίνουν με μαζικό τρόπο για να ανασάνει το ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος βλέπει τους Σιμητανθρώπους και βγάζει αύτρες. Δεν το έχετε καταλάβει πια τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΩΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ (ΛΟΒΕΡΔΟΣ) ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΙΞΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    pitie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Διαμαντοπούλου σηκώνει διαγραφή μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ ΤΟΥ Β-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ-ΠΥΛΑΡΙΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Ο δεύτερος είναι ο ¨επί των οικονομικών¨ του Κ. Μητσοτάκη την περίοδο 1992-1993. Στη συνέχεια έγινε ο ¨επί των οικονομικών¨ της Εκκλησίας - Χριστόδουλου. Είναι δηλαδή αυτός που συναποφασίζει για την επιλογή των κατασκευαστικών εταιρειών στα ¨μεγάλα αναπτυξιακά έργα¨ της Εκκλησίας σε δασικές περιοχές και σε εκτός σχεδίου περιοχές ( που κατέχει η Εκκλησία ).
    Εάν υποθέσουμε ότι ο ¨Μπένι¨ είναι επίσης ο άνθρωπος του Μητσοτάκη ( μέσω Μπακατσέλου ) και των εργολάβων (εκτός των νταβατζήδων των MEDIA ) τότε είχε η μεγάλη συμβολική σημασία η χειραψία του με τον Πυλαρινό.

    Ας εξετάσει κανείς τις σχέσεις του με μεγάλο-εργολάβους κατά την περίοδο της υπουργίας του στο ΥΠΠΟ . Όπως Μπατατούδη , Καλλιτσάντση( Ελληνική Τεχνοδομική)-Λ.Μπόμπολα(Άκτωρα). Ας δει κανείς τις αναθέσεις έργων για το ¨Ακροπόλ¨ , ΕΑΜ , Φυλακές της Αίγινας ( δηλαδή το ύψος των χαμένων κονδυλίων και τους σκανδαλώδεις όρους επιλογής και ανάθεσης ), και θα καταλάβει.
    Και βέβαια με την χειραψία αυτή ήθελε επίσης να εξασφαλίσει και την εύνοια της Εκκλησίας στην εκλογή του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ... είναι ¨έξυπνος¨ άνθρωπος ο Βενιζέλος. Εάν έχεις στην Ελλάδα την υποστήριξη του Κεφαλαίου και της Εκκλησίας. Εάν επιπλέον έχεις και την εύνοια της Νέο-Γερμανικής ¨5ης Φάλαγγας¨ ( Δ. Τσάτσος, Μιχ. Σταθόπουλος , Βερελή , Α/φους Σημίτη κ.α. ) ποιους άλλους χρειάζεσαι για σου ανατεθεί το δικαίωμα άσκησης Εξουσίας ;;;

    Βέβαια ο Γ. Παπανδρέου δεν χρειάζεται την υποστήριξη του Ελληνικού ¨παρασιτικού ¨ κεφαλαίου ( σύμφωνα με τον Στ. Τσουμάκα ) , της Εκκλησίας και της Γερμανίας... , του είναι αρκετή η ενεργός υποστήριξη της Αυτοκρατορίας ( της μεγάλης πολύ-πολιτισμικής - πολύ-εθνικής ¨Δημοκρατίας¨ των ΗΠΑ ).

    Και οι δύο έχουν το ¨δίκιο τους ¨. Και οι δύο μπορούν να ελπίζουν . Δεν είναι ¨αουτσάιντερ¨ (όπως ο ελληνικός λαός) , αλλά ¨φαβορί¨ ΑΛΟΓΑ όντα που μπορεί κανείς να ποντάρει ¨για ένα καλλίτερο αύριο...¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως γράφαμε, όταν όλοι θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, η ίδια δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία αν δεν είχε πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα (όχι απαραίτητα τη νίκη). Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει, το ποσοστό που συγκέντρωνε ήταν γύρω στο 10%. Έτσι θεώρησε καλύτερο να αναβάλει τις αρχηγικές τις βλέψεις για το μέλλον, χωρίς να τσαλακώσει την εικόνα της από τώρα. Άλλωστε είναι μόλις 48… Είναι περιττό να πούμε ότι η «παραίτησή» της ουσιαστικά είναι υπέρ της υποψηφιότητας Βενιζέλου, ενώ επίσης λέγεται ότι ρόλο σε αυτή της την απόφαση έπαιξε και η συμβουλή του (πολιτικού της μέντορα) Κ. Σημίτη εδώ και λίγες μέρες ήταν να μην «κατέβει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΜΑΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εριμένω με αγωνία να δω ειδήσεις, θα γίνει της τρελής υποψιάζομαι (εννοείται όχι μεγκα που θα εξάρει τις ηγετικές ικανότητες του Βενιζέλου). Αυτές οι δηλώσεις είναι ανεπίτρεπτες και φασιστικές. Που είναι όλοι εκείνοι που εγγυόνται την ενότητα;
    Βενιζελάκο, ο οργανισμός σου θα την τράβαγε μία απάντηση, άλλα σε αντίθεση με εσένα ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, σέβεται την ενότητα.
    Σήμερα ο Βενιζέλος προσέβαλε βαριά τον Γιώργο. Σήμερα ο Βενιζέλος έκανε το μεγαλύτερό του λάθος.
    Σήμερα Γιώργο οφείλεις να τον καταγγείλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρόβλημα στα στελέχη του κόμματος είναι να ξεπεράσουν το σύμπλεγμα της «εν αναμονή εξουσίας». Η Νέα Δημοκρατία τελικά δεν ήταν η παρένθεση που ήλπιζαν. Τώρα φάνηκε περίτρανα ότι κάποιοι λούφαζαν όπως ο Μπένυ, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εκλογών. Αν κέρδιζε ο Γιώργος τώρα θα ήταν από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του ο Βενιζέλος! Είναι αδίστακτος καιροσκόπος και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Πιστεύω ότι και αν δεν κερδίσει ο Γιώργος θα πρέπει να κάνει τη δική του δυναμική κίνηση έστω και με νέο κόμμα...και τότε θα δούμε πιος θα έχει τον πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, ο Μπένυ ή ο Γιώργος. Θα πρέπει να ξεκαθαρίζει άμεσα το πολιτικό τοπίο από τους πολιτικούς τσαρλατάνους της συμμορίας του ...πλέον καταλληλότερου! Ο κόσμος έδειξε με τη στάση του ότι σιχαίνεται πια αυτά τα πρόσωπα. Αρκεί και μόνο να δείτε ποιους έφτυσε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ με την ψήφο του και θα βγάλετε συμπεράσματα. Κάποιοι «ξέφευγαν» εντέχνως αλλά αποκαλύφθηκαν στην συνέχεια για το ρόλο που έπαιξαν και παίζουν πίσω από την πλάτη του Γιώργου. Είναι ώρα για οριστική ρήξη με το παρελθόν. Αν θέλουμε πραγματικά να ξεφύγουμε από το τέλμα και να δώσουμε ελπίδες και προοπτική στον κεντρώο χώρο. Εκεί ήταν και θα παραμείνει η μεγάλη δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΑ.
    ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ.
    ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟΦΑΤΣΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kata t alla diarreoun oti o Giwrgos paei na diaspasei to pasok.Oi axreioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ( Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΛΩΝ)ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΣΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εΕ Κ Τ Α Κ Τ Η Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο Τ Η Τ Α

    ο χΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΟ ''ΠΑΡΟΝ'' ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΙ Η ΨΑΛΛΙΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ'Λεβεντες Βενιζελικοι συντομο ηταν το ονειρο σας ,ερχεται η πατσαβουρα στον χοντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πως θα μπορέσουμε όμως να απαλλαγούμε από τα λαμόγια μετά την εκλογή του Γιώργου; Θα κατηγορηθούμε ότι κάνουμε εκκαθάριση των πολιτικών εσωκομματικών αντιπάλων που έχασαν με δημοκρατικές διαδικασίες. ΠΡΟΤΑΣΗ:
    Να εισηγηθούμε ως κόμμα την κατάρτιση λίστας για τις επόμενες εκλογές. Και ο Κωστάκης δεν θα πεί όχι. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεβρομίσει ο τόπος οριστικά...και δεξιά και αριστερά. Τώρα τι θα κάνουν οι βαρόνοι των ΜΜΕ; Να μαντρώσουν όλους τους απόβλητους σε ένα κόμμα και να πάνε στην ευχή του θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ , Ο ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ κύριε Βενιζέλο.

    Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον σας με καινοφανή επιχειρήματα του στύλ,βιάστηκε το βράδι των εκλογών,βιάστηκε με τον Ρέλλο,είναι δεξιός,το επίθετο του είναι άλλο,έχει πεθερό δεξιό,τον υποστηρίζουν τα συμφέροντα.

    Ας τα πάρουμε ένα-ένα.

    Το βράδι των εκλογών το σημαντικό δεν ήταν οι δηλώσεις σας και ο χρόνος τους,το σημαντικό ήταν η καινούργια βαριά ήττα με 4 μονάδες και η καταβαράθρωση των ποσοστών μας.Οσοι δεν το βλέπουν είναι άξιοι της μοίρας τους.

    Επεισόδιο με Ρέλλο.
    Είναι το μόνο που σας προσάπτω και εγώ.Βιαστήκατε να κάνετε δηλώσεις και να ανακαλύψετε δολοπλοκίες εκεί που δεν υπήρχαν.
    Παρ'όλα αυτά,χάρηκα που σας άκουσα να αναγνωρίζετε την λάθος αντίδραση,όταν είχατε πια ηρεμήσει.

    Το ότι είστε δεξιός σε σχέση με τον ΓΑΠ,ασφαλώς μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.
    Οι υποψηφιότητες Μάνου και Ανδριανόπουλου,η πρόταση για ανασφάλιστη εργασία των νέων,αλήθεια πόσο αριστερές προτάσεις μπορεί να θεωρηθούν?

    Για το επίθετο σας φυσικά,τι να πώ?
    Πρόκειται για γκεμπελικές μεθόδους,αισχρές και φασιστικής νοοτροπίας.

    Για τον πεθερό σας.Μάλιστα,σοβαρό επιχείρημα.Κι ο δικός μου πεθερός δεξιός είναι,και λοιπόν?
    Ο ίδιος μου είπε ότι θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ,αυτός,η πεθερά μου και η γυναίκα μου,εφ'όσον εκλεγείτε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.Αυτό έπρεπε να κάνουμε όλοι μας.Να πείσουμε ακόμα και τους δεξιούς για την ανωτερότητα των προτάσεων μας και για την ικανότητα του ηγέτη μας να τις πραγματοποιήσει.

    Λένε ότι σας υποστηρίζουν οι εφημερίδες της παράταξης?
    Δηλαδή τον ΓΑΠ δεν τον στήριξαν τα τελευταία τρειάμιση χρόνια?
    Αν έχει παράπονο από τον παραταξιακό τύπο και τα ΜΜΕ,ας επανιδρύσει την "Εξόρμηση".
    Απλά εμείς οι Ελληνες είμαστε εξπέρ στην συνομωσιολογία.Παντού βλέπουμε τους νταβατζήδες,τους μεγαλοεργολάβους,και πάει λέγοντας.
    Ενώ την ίδια ώρα ελάχιστοι μιλάνε για το γεγονός ότι η σύζυγος του Υπουργού προπαγάνδας της κυβέρνησης,είναι βασική παρουσιάστρια σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι.Πως είπατε?Διαπλοκή?Μπά,σωπάτε καλέ.Σεμνότητα και ταπεινότητα είναι.

    Κύριε Βενιζέλο.

    Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σας στηρίζουν.
    Αλλά υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά ποιοί θα ψηφίσουν.
    Η Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται κυριολεκτικά υπό διάλυση,από προσωπική εμπειρία το λέω.

    Προσέχτε πολύ.Θα πέσει μεγάλο μαγείρεμα όσον αφορά το μητρώο των μελών και φίλων.

    Με εκτίμηση


    Ενα μέλος του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ , ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ . ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,

    ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΤΖΙΩΤΗ.

    ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ.

    ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΛΕΓΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O Τζιώτης προοριζόταν για πρόεδρος του Κάθε Μέρα Πολίτης, και στην ουσία ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει να επαναφέρει το ΚΜΠ στο προσκήνιο του ΠΑΣΟΚ.

    Επίσης, έχει κάνει διατριβή στα 24 του (σ.σ. 1993) με θέμα το Μακεδονικό και έχει κάνει ίδιες σπουδές με τον Καραμανλή.

    Πρόκειται για ιδαίτερα ευφυή άνθρωπο που έχει τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

    Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα για αυτόν όταν ανακοίνωσε υποψηφιότητα στον Δήμο Βουλιαγμένης ενάντι στον Κασιδόκωστα.

    Το ποσοστό που έλαβε, είναι ποσοστό ρεκόρ για το ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης στην Βουλιαγμένη.

    Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πλήρη πρόταση για το Πρόγραμμα η οποία άρεσε ιδιαίτερα αλλά κρίθηκε αυστηρά απο την αυλή του ΓΑΠ.

    Ο ΓΑΠ τον εκτιμά απεριόριστα, όπως και ο Νίκος Παπ. ένω οι σχέσεις του με τον Β.Β. είναι άριστες.

    Χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην Χαριλάου Τρικούπη και ακτιμήθηκε ιδιαίτερα η στάση του να προσφαίρει τις ΄εθελοντικές΄ υπηρεσίες του κοθόλη την διάρκεια της Προεκλογικής περιόδου.

    Οι γλώσσες λένε, πως άν τον αφήσουν οι δημοσιογράφοι να μιλήσει για πολιτική, θα αλλάξει εντελώς το τοπίο γύρω απ΄το ονομα του καθώς είναι πολύ έξυπνος και με απόλυτα προοδευτικό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Blepw ton Benny twra sto Alter.Ti antipa8htikos.Egw egw egw.Aytos tha katastrepsei to pasok an to parei sta xeria tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΒΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ
    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»
    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ !

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ , ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ . ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ??????


    Αν έβρισκες κι εσύ τρείς δεξιούς αγαπητέ φίλε,να μας ψήφιζαν,τότε θα μπορούσαμε κάποια μέρα να ξαναδούμε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

    Αν βέβαια προτιμάς ένα ΠΑΣΟΚ σε στύλ ΣΥΡΙΖΑ,μικρό και πάντα αντιπολιτευόμενο,μπράβο σου.

    Αγωνιστείτε,δουλέψτε,πείστε.

    Αυτή είναι η δουλειά μας από εδώ και μπρός.

    Τα υπόλοιπα είναι λόγια του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 7:28

    Η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη είναι ένα κενό γράμμα διότι ακόμη και στην 8ετία του Ανδρέα που είχε όλο τον λαό μαζί του, δεν υλοποίησε ούτε το 10% αυτών των διακηρύξεων! Και όσα υλοποίησε τα έκανε μαντάρα και πέταξε δισεκατομμύρια σε οπαδούς του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΣΕΠΤ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΒΓΑΔΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...

    Μήπως τον έχεις μεγαλοποιήσει λιγουλάκι τον ρόλο του Μπακατσέλου?
    Τόσο μεγιστάνας είναι?
    Κι άλλωστε είναι γνωστό ότι είναι φόλα δεξιός.
    Ούτε τον γαμπρό του δεν ψηφίζει.

    Αλλά αλήθεια,για τον ρόλο του Ρουσόπουλου,δεν θα μας πεί κανείς τίποτα?
    Εκεί δεν υπάρχουν νταβάδες.
    Στο κάτω,κάτω,αυτός ασκεί εξουσία,όχι ο Βενιζέλος.
    Απλά σας έχει πιάσει ο πόνος γιατί βλέπετε την δυναμική του Μπένυ και ξέρετε καλά ότι μετά τις 11/11 θα σφίξουν οι κόλοι.
    Το ΠΑΣΟΚ παιδική χαρά του Γιωργάκη ξεχάστε το.

    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΕΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΒΕΝΙΟΖΕΛΟ. Η ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑΛΟΥΣ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ (ΟΥΑΟΥ) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΣΤΑ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ. ΧΟΥΝΤΟΜΠΕΜΠΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1965

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ:ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    1989

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ:ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    2007

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ|:????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σήμερα πηρα τηλεέφωνο να μάθω σε ποιά δημοτική οργάνωση ανήκω.

    Μου απάντησε ένα κοριτσάκι,το οποίο ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήξερε τι του γινόταν.
    Την άκουσα να ρωτάει κάποιο δίπλα της,πως θα βρεί την οργάνωση που ανήκω.

    Ο άλλος της απάντησε ότι μάλλον ανήκω στην οργάνωση της περιοχής που γράφει η καρτέλα εγγραφής μου.

    Οποία αποκάλυψις!

    Ξαναρώτησα την κοπέλα αν γνωρίζει τα στοιχεία της οργάνωσης,διεύθυνση και τηλέφωνο και φυσικά η απάντηση ήταν αρνητική.

    Στην εύλογη απορία μου πως θα βρώ αυτά τα στοιχεία,μου είπε να απευθυνθώ στον Δήμο της περιοχής μου.

    Αν αυτό είναι εικόνα σοβαρού κόμματος,τότε εγώ είμαι Εσκιμώος και κακώς βρίσκομαι στο Ελλαδιστάν.

    Γειά σου ρε ΓΑΠ με το "ανοιχτό κόμμα".Μάλλον ανοιχτό μπουρδέλο τα κατάντησες.

    Ενας αγανακτισμένος Πασόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1965

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ:ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΧΟΥΝΤΑ

    1989

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ:ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

    2007

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ:????
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λόγοι που ο ΓΑΠ είναι πιο άξιος του Βενιζέλου για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

    Περού, Λίμα - Παρασημοφόρηση από τον ΥΠΕΞ Περού κ. Allan Wagner Tizon, με τον Μεγαλόσταυρο " Ήλιος του Περού ", 31 Οκτωβρίου 2003

    ΗΠΑ, Ουάσιγκτον - Βραβείο: Υπερασπιστής της Δημοκρατίας- του Parliamentarians for Global Action Κοινοβουλευτικοί για Παγκόσμια Δράση , 17 Σεπτεμβρίου, 2003

    Ιταλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας (2003)

    Ουγγαρία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Αξίας (2003)

    Βράβευση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου με το ανθρωπιστικό βραβείο "Jackie Robinson" από United States Sport Academy (U.S.S.A.) (26 Ιουλίου 2002)

    Βατικανό-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πίου ΙΧ από τον Πρέσβη της Αγίας Έδρας Mgr Paul Tabet, Εκπρόσωπο του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β' (Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2002)

    Πορτογαλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Infante dom Henrique (2002)

    Βέλγιο-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Στέμματος (2001)

    Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής (2001)

    Eastwest Institute 2000 Awards - Peace Building Awards . Βραβείο "Σημαίνων ανήρ του έτους 2000". Στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ismail Cem, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην βελτίωση των διμερών σχέσεων (2 Μαΐου 2000)

    Γερμανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας, πρώτης τάξεως (2000)

    Αναγόρευση σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου και Απονομή του Μεγαλόσταυρου από τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Διόδωρο Α' (30 Σεπτ. 1999)

    Σουηδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πολικού Αστέρος (1999)

    Αυστρία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, πρώτης τάξεως (1999)

    Εσθονία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λευκού Αστέρος (1999)

    Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την "Προαγωγή της Δημοσιογραφίας, τους πολύπλευρους αγώνες του για να γίνει θεσμός του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος η Ελεύθερη Ραδιοφωνία" (1988)

    Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Πολιτικής Αξίας (1998)

    Ειδικό Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί (Ιούνιος 1997) "για τη δραστηριότητά του υπέρ της Ελληνο-Τουρκικής Προσέγγισης κατά την περίοδο 1995 - 1996, ως Υπουργού Παιδείας"

    Βραβείο από την Οργάνωση " SOS Ρατσισμός " για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στο Ρατσισμού και την Ξενοφοβία (1996)

    Πολωνία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Πολωνικής Δημοκρατίας (1996)

    Φινλανδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λέοντος (1996)

    Ουκρανία-Ταξιάρχης του Τάγματος του Yaroslav (1996)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πριν από λίγο ο κ. Βενιζέλος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή :


    "Εγώ .....υπερασπίστηκα τον Ανδρέα Παπανδρέου όταν όλοι τον εγκατέλειψαν!Υποθήκευσα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία σε αντίθεση με κάποιους που έφευγαν στο εξωτερικό για μεταπτυχιακά ... ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου κινδύνευε να μπει φυλακή.. "

    Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν εννοεί τον Γ.Παπανδρέου είπε :

    "Δεν απαντώ!! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαζοχιστές (!!!) χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν τον Γ.Παπανδρέου ο κ.Χαρβαλιάς σε δήλωση του σε τηλεοπτική εκπομπή μεγάλου καναλιού.Υπενθυμίζουμε για όσους δεν γνωρίζουν οτι ο κ.Χαρβαλιάς είναι διευθυντής της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 1965

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ:ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΧΟΥΝΤΑ

    1989

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ:ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

    2007

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ:????
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχει μικρύνει, πιθανόν, αλλά όχι ότι πέρασε ο Γιώργος μπροστά. Η Rass που έγραψε ότι προηγείται ο Γιώργος, είχε προβλέψει νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές... Τα παιδιά της Χαρ. Τρικούπη μαθαίνουν και τις δημοσκοπήσεις, οπότε έχουν τώρα αντικείμενο πρακτικής άσκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 7:28 μμ

    διαχωρίζεται οριστικά η εκκλησία από το κράτος και κοινωνικοποιείται η μοναστηριακή περιουσία.

    Αυτό πότε έγινε και δεν το καταλάβαμε?? Κι αν δεν τα κατάφερε το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια στην κυβέρνηση, γιατί θα τα καταφέρει τώρα στην αντιπολίτευση? Είδες τί γράφει στο πρόγραμμά του για την εκκλησία? Γλείφει ασύστολα τον Χριστόδουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11:36 μμ

    Το 1989, όταν υπήρχε μεγάλη πίεση και τεχνολογική ευκολία για ιδιωτικούς σταθμούς, ο μεν Μαρούδας έλεγε ότι οι τηλεοπτικοί δορυφόροι θα καταρριφθούν από την αεροπορία και ο Γιωργάκης που ήταν αρμόδιος υφυπουργός, έλεγε ότι πρέπει να μελετηθεί το θέμα. Τότε κατάλαβε ότι ήταν αδιάβαστος τόσα χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Έβερτ στην Αθήνα και ο ΚΟύβελας στη θεσ/νίκη έστηναν σταθμούς και ο Γιωργάκης διάβαζε για να συμπληρώσει τα κενά. Άμα θέλεις να βάλεις στο κόλπο και τον Λαμπράκη, καλά κάνεις, αλλά κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ. Ας πρόσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΚΑΤΑΧΘΩΝΙΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ Ο ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΙ Η ΣΙΜΙΤΗΣ!
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΜΙΤΟΜΑΖΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ Η ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΕΤΑΙΡΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ, ΣΥΝΟΜΟΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ,ΣΕ ΣΥΝΧΟΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΧΟΛΟΥΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΙΜΙΤΗ!
    ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ 4ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρώτησε ο Γιωργάκης τον πρωθυπουργό στη Βουλή αν θα αυξήσει τον Φ.Π.Α. «επιβαρύνοντας τη λαϊκή κατανάλωση»! Δύσκολο να καταλάβει η προεδράρα ότι η αφηρημένη έννοια, η κατανάλωση, ούτε επιβαρύνεται ούτε ελαφρύνεται. Μπορεί να διευκολύνεται ή να παρακωλύεται. Επιβαρύνεται ή ελαφρύνεται μόνο ο άνθρωπος, ο καταναλωτής.
    Ανάλογης συγχύσεως ήταν και άλλες βαρύγδουπες ρήσεις και «δεσμεύσεις» (από προσωπικές εγγυήσεις και δεσμεύσεις άλλο τίποτε!) του Γιωργάκη. Στην Κόρινθο (10-6-07) υποσχέθηκε αγροτικές συντάξεις «Για να στηρίξουμε την ανάγκη να μπουν και νέοι στον αγροτικό χώρο». Την ανάγκη, προεδράρα μου, δεν την στηρίζεις! Την καλύπτεις. Και την καλύπτεις στηρίζοντας τους νέους να ασχοληθούν με τα αγροτικά (και όχι να ... μπουν στον αγροτικό χώρο).
    Υποσχέθηκες ακόμη, προεδράρα, «επιχορήγηση επιδόματος θέρμανσης». Τι είναι ρε το επίδομα θέρμανσης για να το επιχορηγήσεις; Ένα πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) επιχορηγείς παρέχοντάς του επίδομα, εν προκειμένω θέρμανσης. Εσύ πώς θα καταφέρεις να επιχορηγήσεις το επίδομα;
    Έχω θησαυρίσει και άλλους μαργαρίτες του σοφού προέδρου, που αντί να αναφέρεται, ως όφελε, σε ανθρώπους μεταβαίνει σε αφηρημένες έννοιες. Με τους ανθρώπους φαίνεται έχει μια δυσκολία, δεν μπορεί να τους αντιληφθεί. Προσφεύγει λοιπόν στα αφηρημένα, τα οποία αγνοώντας πελαγοδρομεί και τελικώς σπάει τα μούτρα του.
    Κρατήστε τον για Πρόεδρο. Είναι χρήσιμος σε όλα τα λοιπά κόμματα. Ένας άλλος θα είναι χρήσιμος μόνο στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε ότι αφορά το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι και ο ίδιος προσωπικά διαφωνεί έντονα με πολλές από τις αναφορές που περιείχε, αλλά πρόσθεσε ότι μια σοβαρή κυβέρνηση, που σέβεται τους θεσμούς και τους νόμους, δεν αποσύρει το βιβλίο. Ανέφερε ότι ανατέθηκε στους αρμόδιους οργανισμούς και στην Ακαδημία Αθηνών να κάνουν παρατηρήσεις οι οποίες έγιναν όλες αποδεκτές και οι αλλαγές προχώρησαν. Για την ευρύτερη γνώση του θέματος της Μικρασιατικής καταστροφής, πρόσθεσε, διανέμεται δωρεάν και το βιβλίο της Διδώς Σωτηρίου.
    ---------------------------------
    Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τις υποκλοπές τόνισε ότι "θα ήθελα να μάθω και εγώ πρώτος ποιοι μου παρακολουθούσαν το τηλέφωνο".
    ---------------------------------
    Σε ό,τι αφορά τον ΦΠΑ ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του κ. Καραμανλή την Κυριακή από το βήμα της ΔΕΘ, όταν ρωτήθηκε εάν θα προχωρήσει σε αύξηση του φόρου μετά τις εκλογές. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις του, αλλά πρόσθεσε ότι «κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, σε δύο τρία ή τέσσερα χρόνια», διατύπωση που αφήνει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο.

    ---------------------------------
    Καραμανλής speaking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 2.2. Aκρiβεια-Πληθωρισμoς

    Eξίσου σοβαρό πρόβλημα με την ανεργία θεωρούν οι πολίτες την ακρίβεια, η οποία τα τελευταία χρόνια κατατρώγει συστηματικά το εισόδημά τους.

    Oι τιμές πολλών βασικών αγαθών και υπηρεσιών εκτοξεύτηκαν στα ύψη, όπως και οι τιμές των υπηρεσιών που προσφέρουν στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις οι δημόσιοι οργανισμοί. O ρυθμός του πληθωρισμού στη χώρα μας είναι σχεδόν διπλάσιος του μέσου όρου της E.E., γεγονός που υποσκάπτει συστηματικά την ήδη αδύναμη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

    Oι κυβερνώντες όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάλαβαν ότι οι τιμές δεν συγκρατού­νται με διοικητικά μέτρα, με απειλές και φοβέρες, αλλά με μέτρα διαρθρωτικά και αναπτυξιακά, με μέτρα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, με την εξασφάλιση της λειτουργίας του ελεύθερου ανταγωνισμού, με την πληροφόρηση και τη διαφάνεια στην αγορά και την οργάνωση ενός γνήσιου κινήματος των καταναλωτών, ώστε να δημιουργηθεί καταναλωτική συνείδηση και συμπεριφορά.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ποιες είναι οι κύριες επιδιώξεις μας:

    • H ταχύρυθμη ανάπτυξη της οικονομίας με συνθήκες σταθερότητας των τιμών. Aνάπτυξη σημαίνει αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος, βελτίωση της κατανομής του εθνικού εισοδήματος μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής, μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας με γοργό ρυθμό, ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχει υποχωρήσει κατά 2,5-3 ποσοστιαίες μονάδες δηλ. κάτω του μέσου όρου της E.E. και η αύξηση της απασχόλησης από το 56,7% του συνολικού πληθυσμού σε άνω του 60%, ώστε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας θα προέλθουν κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Oι νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στους τομείς της παραγωγής, σε αντίθεση μ’ αυτό που κάνει η σημερινή Kυβέρνηση, δηλαδή να προχωρεί σε πρόσκαιρες ψευτοαπασχολήσεις και ημιαπασχόληση στο δημόσιο, στους O.T.A. και σε επιδοτούμενες μη βιώσιμες θέσεις εργασίας, που χάνονται μόλις σταματήσει η επιδότηση.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    • H σύγκλιση μέσα σε 8-10 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της E.E.
    -----------------------------------
    • H παροχή σε όλους τους πολίτες κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δημόσιας ωφέλειας υψηλού επιπέδου (υγείας, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και ασφάλισης, δημόσιας ασφάλειας, υποδομής κ.λπ.). Για την επίτευξη του στόχου της σύγκλισης με τις άλλες χώρες της E.E. δεν αρκεί μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος στα επίπεδα των άλλων χωρών της E.E. Xρειάζεται να γίνει ένα τεράστιο ποιοτικό και ποσοτικό άλμα σε κρίσιμους τομείς της κοινωνικής ζωής, ιδίως στην παιδεία, την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, για να μπορέσει η χώρα μας να προσεγγίσει τις άλλες χώρες της E.E. και ως προς το επίπεδο ευημερίας.

    • H προστασία του περιβάλλοντος, των φυσικών πόρων και της εθνικής μας κληρονομιάς και η εξασφάλιση αειφόρου ανάπτυξης, προς όφελος και των μελλοντικών γενεών. Mε το εθνικό χωροταξικό σχέδιο που θα εφαρμόσουμε, θα επιτευχθεί η κατανομή στο χώρο των ανθρώπινων και παραγωγικών δραστηριοτήτων κατά τρόπο συμβατό με την προστασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τις ρυπαίνουσες παραγωγικές δραστηριότητες υιοθετούμε τη δίκαιη αρχή: “ο ρυπαίνων πληρώνει το κόστος της περιβαλλοντικής προστασίας και της απορρύπανσης”.
    ----------------------------------------------------------------------
    Mείωση φορολογικών συντελεστών στη φορολογία των επιχειρήσεων.
    -----------------------------------
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ 2004
    ΤΟ 2007 ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ?
    ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ.
    ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 'Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ' (ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑΣ ΤΑΞΗΣ)

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

    Ρώτησε ο Γιωργάκης τον πρωθυπουργό στη Βουλή αν θα αυξήσει τον Φ.Π.Α. «επιβαρύνοντας τη λαϊκή κατανάλωση»! Δύσκολο να καταλάβει η προεδράρα ότι η αφηρημένη έννοια, η κατανάλωση, ούτε επιβαρύνεται ούτε ελαφρύνεται. Μπορεί να διευκολύνεται ή να παρακωλύεται. Επιβαρύνεται ή ελαφρύνεται μόνο ο άνθρωπος, ο καταναλωτής.
    Ανάλογης συγχύσεως ήταν και άλλες βαρύγδουπες ρήσεις και «δεσμεύσεις» (από προσωπικές εγγυήσεις και δεσμεύσεις άλλο τίποτε!) του Γιωργάκη. Στην Κόρινθο (10-6-07) υποσχέθηκε αγροτικές συντάξεις «Για να στηρίξουμε την ανάγκη να μπουν και νέοι στον αγροτικό χώρο». Την ανάγκη, προεδράρα μου, δεν την στηρίζεις! Την καλύπτεις. Και την καλύπτεις στηρίζοντας τους νέους να ασχοληθούν με τα αγροτικά (και όχι να ... μπουν στον αγροτικό χώρο).
    Υποσχέθηκες ακόμη, προεδράρα, «επιχορήγηση επιδόματος θέρμανσης». Τι είναι ρε το επίδομα θέρμανσης για να το επιχορηγήσεις; Ένα πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) επιχορηγείς παρέχοντάς του επίδομα, εν προκειμένω θέρμανσης. Εσύ πώς θα καταφέρεις να επιχορηγήσεις το επίδομα;
    Έχω θησαυρίσει και άλλους μαργαρίτες του σοφού προέδρου, που αντί να αναφέρεται, ως όφελε, σε ανθρώπους μεταβαίνει σε αφηρημένες έννοιες. Με τους ανθρώπους φαίνεται έχει μια δυσκολία, δεν μπορεί να τους αντιληφθεί. Προσφεύγει λοιπόν στα αφηρημένα, τα οποία αγνοώντας πελαγοδρομεί και τελικώς σπάει τα μούτρα του.
    Κρατήστε τον για Πρόεδρο. Είναι χρήσιμος σε όλα τα λοιπά κόμματα. Ένας άλλος θα είναι χρήσιμος μόνο στο ΠΑΣΟΚ.

    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
    ΕΙΣΑΙ ΚΡΟΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 12.06

    ΣΥΓΧΕΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΟΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 3.58πμ,σωστός,να γράφεις συχνότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΙΤΟΣΚΥΛΑ

    ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση