GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Νέα νικηφόρα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ..."

Κείμενο ομάδας στελεχών της Νεολαίας του . Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. των εκλογών του 2007 δεν έπεισε την κοινωνία και καμία από τις κοινωνικές ομάδες που...

Κείμενο ομάδας στελεχών της Νεολαίας του
.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. των εκλογών του 2007 δεν έπεισε την κοινωνία και καμία από τις κοινωνικές ομάδες που το 2004 του απέδωσαν ευθύνες και το καταψήφισαν, όπως τους αγρότες του εισοδήματος πείνας ή τους εκατοντάδες χιλιάδες συμβασιούχους που η δεξιά διακυβέρνηση απέλυσε. Κυρίως δεν έπεισε τη νεολαία της χώρας, έχοντας ως αποτέλεσμα την εκτόξευση των ποσοστών των έτερων αριστερών κομμάτων στους νέους ανθρώπους. Την οποία όμως η παραδοσιακή αριστερά προφανώς και δεν «κέρδισε» πολιτικά, πόσο μάλλον δεν «παρήγαγε», αλλά απλά εισέπραξε από το χώρο μας ως ισχυρή δυσαρέσκεια και αποστροφή. Η νέα γενιά από τη μία αντιμετωπίζει τη λογιστική διαχείριση της ανεργίας από την κυβέρνηση, και από την άλλη τον ξύλινο και αόριστο λόγο της αριστεράς. Η μόνη διέξοδος μπορεί και πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ που αγκαλιάζει τα οράματα και τις προσδοκίες τους.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μπόρεσε να αφουγκραστεί σε κάθε εποχή τον παλμό της κοινωνίας και οδηγήθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη σε 5 εκλογικές νίκες μέσα σε 20 χρόνια.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Γιώργο Παπανδρέου στο τιμόνι κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες και έδωσε μάχες. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Γιώργο Παπανδρέου στο τιμόνι δεν έπεισε, και γνώρισε ήττες.
Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, ως όφειλε, θα οδηγηθεί στις δημοκρατικές και εγγυήτριες διαδικασίες του, που θα επιτρέψουν και πάλι στη βάση του να καθορίσει το μέλλον του.
Η ουσία αυτών των διαδικασιών οφείλει να είναι ο ορθός του πολιτικός και κοινωνικός επαναπροσδιορισμός,
Φορέας υλοποίησης όλων αυτών οφείλει να είναι μια νέα ηγεσία.
Τη νύχτα της 16ης Σεπτεμβρίου, η συντριπτική ήττα όφειλε να βρει τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργο Παπανδρέου έτοιμο από καιρό και θαρραλέο να αποδείξει πως, όπως ο ίδιος είχε φροντίσει να δηλώσει, δεν είναι προσκολλημένος σε καρέκλες. Αλλού όμως αποφάσισε ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να εστιάσει κατά το διάγγελμά του στο λαό, τονίζοντας πως θα ζητήσει εκ νέου την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του..
Ωστόσο, υπήρξε την ίδια εκείνη δύσκολη νύχτα το στέλεχος αυτό, που μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας ως προς το αποτέλεσμα και τη γλώσσα της ευθύνης απέναντι στο κόμμα, δήλωσε "παρών", δείχνοντας έτσι στον συντετριμμένο ψηφοφόρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πως υπάρχει μέλλον, υπάρχει νέα ελπίδα, υπάρχει νέα προοπτική.
Ότι υπάρχει η δυνατότητα μιας νέας νικηφόρας ηγεσίας. Μιας νέας ηγεσίας, φρέσκιας και ισχυρής, με την απαραίτητη και έκδηλη δυναμική, με αισθητή απήχηση στην κοινωνία, που πλέον θα πείσει και θα καθηλώσει, με νωπή την εντολή από τη λαϊκή βάση. Αυτή τη νέα ηγεσία θέλουμε και για αυτή θα αγωνιστούμε.

Αυτά είναι αποσπάσματα από κείμενο ομάδας στελεχών της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για την εκλογή ηγεσίας του (Διαβάστε το πλήρες κείμενο εδώ).
Το κείμενο υπογράφουν οι:

ΚΑΡΤΣΑΓΚΟΥΛΗΣ ΧΑΡΗΣ,
ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟΚ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,
ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ,
ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ
ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ,
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΕΜΠ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ,
ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ ΕΜΠ
ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΑΡΗΣ,
ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΕΜΠ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΧΑΡΟΥΠΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,
ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΕΜΠ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΑΣΟΣ,
ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΕΜΠ
ΠΑΤΣΙΛΙΝΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ Κ.Σ. ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ

55 σχόλια

  1. ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε καλως τους ''νεους'' αλλα οχι ωραιους.
    Παλληκαρια αυτα που ειπωθηκαν για την νεολαια στο Συμβουλιο τα ακουσατε,τα ξερατε? Δεν μας τα ειπατε ομως ποτε,ας οψεται η καρεκλα.
    Κατι για μπανανες και μαιμουδες,κατι για ''πρωιμα'' αποτελεσματα και μετα στησιμο της καλπης,τα ακουσατε,τα ξερατε ? Δεν μας τα ειπατε ομως.

    Τωρα με ποιον αερα και ποιο θρασσος ερχεστε να μας μιλησετε.
    Εσεις γερασατε πριν την ωρα σας και η αποψη σας πια ειναι τωρα για τα γιαουρτια.
    Αντε λοιπον να πνιγειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα πολυ σωστο γραμμα.
    Ο ΓΑΠ επρεπε να ειχε τη γεναιοτητα και την αξιοπρεπεια να παραιτηθει αμεσως μετα την ηττα και οχι να ριχνει το βαρος της ηττας σε συνωμοσιες που μπορει να υπηρχαν αλλα μπορει και να μην υπηρχαν. Ο λαος μας λεει οτι "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    και

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρείς κι ο κούκος!
    Και σχεδόν όλοι "πρώην" η "τεως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι φοιτητοπατερες μιλησαν! Οι αυριανοι αργοσχολοι του δημοσιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΑ!!

    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

    ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!!

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εκεινο το δυσκολο βραδυ δεν ειχαμε αναγκη απο "σωτηρες" απο "ιουδες" απο τοσο ανηθικες αποπειρες "υφαρπαγης προεδριας"...ουτε απο δηλωσεις του στυλ "ειμαι ο μελλοντικος ηγετης ολης της παραταξης" (στο επεισοδιο με τον καφε) (αληθεια πως το ελεγε με τοση σιγουρια, ακυρωνοντας την βουληση των μελων και φιλων)..για δες λοιπον...ο ενας εθετε τον εαυτο του στην κριση της παραταξης και των φιλων της, ζητωντας την ανανεωση της εμπιστοσυνης τους, δηλωνοντας πως εχει μεριδιο ευθυνης για την ηττα, και ο αλλος χωρις να αναλαβει καμμια ευθυνη ακυρωνε τον προεδρο λεγοντας "εγω ειμαι εδω"(δοξαστε με)..ο ενας ζητουσε την ανανεωση της εμπιστοσυνης και ο αλλος δηλωνε "μελλοντικος ηγετης της παραταξης"..εδω δεν εχουμε να κανουμε απλα με δυο προσωπα και ποιο απο τα δυο θα διαλεξουμε αλλα με δυο διαφορετικους "κοσμους" ..ας δουμε λοιπον ποιον επιλεγουμε για να δουμε και που βρισκομαστε ως "ανθρωποι"...
    Ο Γιωργος Παπανδρεου εκανε αυτοκριτικη, ανελαβε την ευθυνη που του αναλογει,εδωσε στιγμα,ιδεολογια,προτασεις,οραμα,προοπτικη,εν ολιγοις προτεινε "ουσια"
    με το ηθος και την ποιοτητα που τον διακρινει, και δεν εμεινε στην επιφανεια ,ουτε σε οτι αφορα τα της παραταξης αλλα ουτε σε οτι αφορα τα της κοινωνιας..! ..το κριτηριο "ποιος μπορει να νικησει τον Καραμανλη" για μενα δεν ειναι το πρωτευον (αν μας ενδιαφερει βεβαια κατι πιο βαθυ και πιο ουσιαστικο και οχι απλα η εξουσια).
    το θεμα ειναι ποιος μπορει να βοηθησει αυτον τον τοπο να προχωρησει, να παει μπροστα , απο οποια μερια και αν βρισκεται (κυβερνηση η αντιπολιτευση)..Δεν αρκει να παρει καποιος απλα την εξουσια για να αλλαξει τα πραγματα..εδω χρειαζομαστε καποιον με ηθος και ποιοτητα και βαθος και ουσια ωστε να μας δειχνει δρομους και να μας βοηθαει να τους περπατησουμε..καποιον που να θελει την εξουσια για να την χρησιμοποιησει σαν εργαλειο για να υπηρετησει τον τοπο μας...και οχι καποιον που να θελει απλα να διωξει την μια εξουσια για να εγκαθιδρυσει την δικια του...
    απο τις πραξεις, τα λογια, την σταση, τις κινησεις του καθενα νομιζω πως μπορουμε να καταλαβουμε πολλα...ας διαβασουμε ομως και τις ομιλιες τους..!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσεις παντως "νεολαιοι" του ΠΑΣΟΚ
    μην ανησυχειτε.

    Δεν θα αντιμετωπισετε την ανεργια.
    Φροντισατε να μπειτε νωρις στον
    "οικο" και εχετε εξασφαλισει το μελλον σας.

    Ενας ανενταχτος που υπηρξε για μακρο χρονο ανεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Χαρης Καρτσαγκούλης είναι μια επένδυση για το ΠΑΣΣΟΚ. Με έντονη πολιτική δράση τα τελευταία 10 χρόνια. Το κείμενο αυτό αποτελεί μια δυναμική απάντηση της οργάνωσης του ΕΜΠ σε όλους αυτούς που την θεωρούσαν οργάνωση χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά. Βαγγέλης Βενιζέλος και Χάρης Καρταγκούλης αποτελούν το ηγετικό δίδυμο του Νέου ΠΑΣΟΚ.
    Διαδώστε αυτό το κείμενο σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του ΠΑΣΟΚ. Αν νομίζεται πως κάνω πλάκα σύντροφοι του ΕΜΠ δεν φταίω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απο το liberopoulos.gr

    ΜΕΝΙΟΣ: Πάει και το συνέδριο των πρασίνων... ΜΕΜΟΣ: Σαν τους Παναθηναικούς στην άλωση της Τριπολιτσάς... ΜΕΝΙΟΣ: Θα ψηφίζουν τα δεκαεξάρικα,ο κάθε πολίτης της Ευρωπαικής Ένωσης και οι μετανάστες... ΜΕΜΟΣ: Δηλαδή μπορεί να βγάλει η κάλπη αντί Γιώργο ή Βαγγέλη, Κώστα ή Ντόρα, Μεχμέτ ή Φατμέ; ΜΕΝΙΟΣ: Γιατί όχι, παγκοσμιοποίηση με το σχέδιο Ανάν σε Κύπρο και Ελλάδα να επικρατεί τελικά, αφού εκείνοι κάνουν πέντε παιδιά κι΄εμείς ένα... ΜΕΜΟΣ: Δεν λες ένα στα δυό ζευγάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ante re ta malakismena toy politexneiou. ta kolopaida tou eksixronismou na pa na gamithoune kai prota o gartsakoulis pou exei kapsei ta paidakia me tis malakies toy kai ton arivismo tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ
    (ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ )
    ....................................................................................................................
    Τα αίτια της εκλογικής ήττας του ΠΑΣΟΚ εστιάζονται στον θολό πολιτικό λόγο, στις κεντρικές επιλογές που έγιναν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του 2004 και στο ευρωψηφοδέλτιο, στους ατυχείς χειρισμούς στη λίστα Επικρατείας το 2007, αλλά και στις θέσεις του κόμματος σε μια σειρά από σοβαρά ζητήματα, όπως το άρθρο 16 του Συντάγματος.
    Σύμφωνα με όλους τους πιο έγκυρους πολιτικούς αναλυτές , από το 2004 μέχρι σήμερα ο πολιτικός λόγος του ΠΑΣΟΚ ήταν θολός, χωρίς κεντρικό στίγμα, δεν ήταν επιθετικός, ούτε συσπειρωτικός.
    Οι ειδικοί επί των δημοσκοπήσεων επισήμαναν τη σύγχυση που προκάλεσαν κεντρικές επιλογές -με πολιτικό συμβολισμό- όπως το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του 2004 (συμμετοχή του κ. Μάνου και του κ. Ανδριανόπουλου), καθώς «δημιούργησαν αναπάντητα ερωτηματικά μέχρι και σήμερα για το πού πάμε και τι θέλουμε».
    Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης ειδικότερα για τον εγκλωβισμό- κυρίως για το άρθρο 16, που , ενίσχυσε την άποψη ότι «είναι ίδιο το Πασοκ με τη ΝΔ».
    Σε μια σειρά ζητημάτων, όπως οι μικρομεσαίοι, οι συμβασιούχοι, οι τρίτεκνοι, αλλά και θέματα της εξωτερικής πολιτικής, το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καθαρό λόγο και του κόστισαν εκλογικά .
    Το 2006 , σχετικά με το αποτέλεσμα των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών δεν έγινε κεντρικός απολογισμός, ενώ αντί να καταλάβουν στην Χαριλάου Τρικούπη ότι το αποτέλεσμα ήταν δυσμενές , ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε περί ανατροπής του πολιτικού σκηνικού .Ξύπνησαν αργά και όταν ο Γ.Α.Π. το κατάλαβε προέβη στην αντικατάσταση του γραμματέα του Κινήματος.
    Σημαντικά προβλήματα εντοπίστηκαν, σε όλη την Ελλάδα , με τα ψηφοδέλτια, μερικά από αυτά, καταρτίστηκαν ερήμην των οργανώσεων, υπήρξαν κραυγαλέα κενά και ανεξήγητοι αποκλεισμοί, οι οποίοι έδιναν την εντύπωση ότι έγιναν με τη λογική της «επόμενης μέρας».
    Αποκλειστική ευθύνη του Γ.Α.Π. ήταν οι ατυχείς χειρισμοί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπως και τις αντιπαραθέσεις με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων .
    Σοβαρά λάθη έγιναν και στη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ, διότι η «ομοσπονδιοποίηση» των νομαρχιακών οργανώσεων διέλυσε τη ραχοκοκαλιά του κόμματος, ότι δεν φτάνει η φωνή της βάσης στο «κέντρο», ενώ αντίθετα υπήρξε προνομιακή μεταχείριση σε θεσμούς, όπως «Κάθε Μέρα Πολίτης».
    Τεράστιο πρόβλημα ήταν και η διάλυση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ για περισσότερο από τρία χρόνια.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΤΟ PRESS-GR ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ(ΜΕ ΤΙΣ
    ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ)ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΝΡΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ,ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ……………………..

    Ακούσαμε πολλά φαιδρά αυτό το Σαββατοκύριακο στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Πασοκ αλλά το άκρο άωτον ήταν ο Θόδωρος Πάγκαλος .
    Ο πρωταθλητής σε δηλώσεις (διαχρονικά) εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου .
    Ο υπονομευτής ΟΛΩΝ των Προέδρων του Πασοκ.
    Ηταν η δεν ήταν ο Πάγκαλος που κατηγόρησε αισχρά τον συχωρεμένο Ανδρέα για δόλια απόκτηση της βίλλας στην Εκάλη και για φοροδιαφυγή ;;
    Ήταν η δεν ήταν ο Πάγκαλος που ως υπουργός του Σημίτη έκανε συνέχεια (εκτός οργάνων) αντικυβερνητικές δηλώσεις και ανάγκασε τον Σημίτη να το βγάλει από το υπουργείο ;;
    Πόσες δηλώσεις έχει κάνει εναντίον της σημερινής ηγεσίας του Πασοκ ο Θόδωρος τις έχει μετρήσει;;

    ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΟΠΗ ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ……………………..

    Ακούσαμε πολλά φαιδρά αυτό το Σαββατοκύριακο στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Πασοκ αλλά το άκρο άωτον ήταν ο Θόδωρος Πάγκαλος .
    Ο πρωταθλητής σε δηλώσεις (διαχρονικά) εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου .
    Ο υπονομευτής ΟΛΩΝ των Προέδρων του Πασοκ.
    Ηταν η δεν ήταν ο Πάγκαλος που κατηγόρησε αισχρά τον συχωρεμένο Ανδρέα για δόλια απόκτηση της βίλλας στην Εκάλη και για φοροδιαφυγή ;;
    Ήταν η δεν ήταν ο Πάγκαλος που ως υπουργός του Σημίτη έκανε συνέχεια (εκτός οργάνων) αντικυβερνητικές δηλώσεις και ανάγκασε τον Σημίτη να το βγάλει από το υπουργείο ;;
    Πόσες δηλώσεις έχει κάνει εναντίον της σημερινής ηγεσίας του Πασοκ ο Θόδωρος τις έχει μετρήσει;;

    ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΟΠΗ ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ.
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ
    ΧΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ
    ΜΑΛΑΚΕΣ.

    7 Οκτώβριος 2007 7:12 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΣΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ..
    ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..
    ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ.
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ
    ΧΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ
    ΜΑΛΑΚΕΣ.

    7 Οκτώβριος 2007 7:12 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΣΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ..
    ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..
    ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΤΣΑΓΚΟΥΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O kartsagkoulis konta sta 30 profanws xwris antikeimeno synexizei na to paizei ntabatzis... afou ton anexontai na kseftilizei mia organwsi kala kanei. Foititopateras argosxolos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O kartsagkoulis konta sta 30 profanws xwris antikeimeno synexizei na to paizei ntabatzis... afou ton anexontai na kseftilizei mia organwsi kala kanei. Foititopateras argosxolos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σας παρακαλω να συμπληρωσει διπλα στο ονοματακι του ο καθενας,που ειναι διορισμενος απο το πασοκ για να εχουμε μια πληρη εικονα των μαιμουδων και της ...εγκυρης ψηφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΦΡΑΖΕΙ ΤΗΥΝ ΠΑΣΠ ΕΜΠ.ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΣΥΡΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΡΟΛΟ.ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΕΜΠ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 30ΑΡΗΔΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΝΙΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΝ ΚΑΡΤΣΑΓΚΟΥΛΗ.ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι τουλάχιστον αστείο κάποιοι που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους να αφήνουν υπονοούμενα για διορισμένους και ανεπάγγελτους. Αν γνωρίζουν κάτι ας το πουν ευθέως. Και τελικά το θέμα είναι αν δουλεύουν στο δημόσιο; Η ορθότητα της αποψής τους εξαρτάται από το που δουλεύουν;
    Και για να προλάβω τους κακοπροαίρετους διαφωνώ με την ανάλυση τους σε αρκετά σημεία και σίγουρα στη στήριξη του Β. Βενιζέλου (και δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. με τον παχτα, με το γιαννο, το νεονακη και τα άλλα παιδια, προχωράμε στην κουταλα
    όπως καναμε και παλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. «Είναι ενδεχόμενο, όπως και άλλοι μεγάλοι μεταρρυθμιστές της ελληνικής πολιτικής ιστορίας, όπως ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, να αποδοκιμασθεί ο Κώστας Σημίτης και η κυβέρνηση. Εμείς έχουμε αναλάβει αυτόν τον κίνδυνο. Δεν κάνουμε πολιτική καρέκλας» είπε ο υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στην «Απογευματινή». Παραδέχεται ότι πλευρές της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση ενοχλούν τους πολίτες και προσθέτει: «Στα επόμενα δύο χρόνια είναι ενδεχόμενο ο πολίτης να έχει κεφαλαιοποιήσει τα αποτελέσματα της πολιτικής μας, που σήμερα τον ενοχλεί. Αυτή είναι η πολιτική μας. Εάν το επιτύχουμε, έχει καλώς. Εάν δεν το έχουμε επιτύχει, τι να κάνουμε, δημοκρατία έχουμε. Ουδέποτε θεώρησα ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κυβερνά ισοβίως και αιωνίως τον τόπο. Υπάρχει μια μεγάλη παράταξη στην αντιπολίτευση...».

    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ?
    ΔΕΝ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ.ΜΑ,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Mιλάνε οι πάγκαλοι
    μιλάν κι οι κάλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μιλάνε οι πάγκαλοι
    μιλάν κι οι κάλοι
    και οι παρτσαγκάλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το ΜΕΓΚΑ κάνει ζημιά στο ΠΑΣΟΚ! Δες εδώ: ww.sofistis.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μιλάν οι πάγκαλοι
    μιλάν κι οι παρτσαγκάλοι
    κι όλοι τού πασοκ οι κάλοι

    ενω η φοραδα μας στ' αλωνι ...

    ( σέβομαι το πρεςς όπως βλέπετε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


    08/10/07
    Χ.Α.Α. 5202 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι
    μοχαμετι να μας δωσει πισω οσα
    μας πηρανε, εντελως αδελφιστικα,
    τα πρασινα λαμογια.

    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει
    πρασινο αιμα)που δεν προσεχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.GR

    Διαβάστε ποιός είναι ο...μέντορας του Πετσάλνικου!


    WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O Πατσιλινάκος κοντεύει τα 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ας ρίξουμε μια ματια σε αυτους που υπογραφουν για να αξιολογήσουμε και το κείμενο
    1)Καρτσαγκούλης-> χρόνια επαγγελματιας φοιτητοπατεράς με αγαπημένη ενασχόληση την καθοδήγηση "ανικανων" συνδικαλιστών ανημπορων να ξεφύγουν απο την κηδεμονια του. Τσιράκι Τσιλίκη κτλ και πάντα απο την πελυρά των χαμενων για να κλαίγεται.
    2)Γκορογιας -> γνωστός παραγοντας..αγαπημενη ενασχόληση το να περιπλανιεται στη ΓΣΕΕ και σε γραφεια πολιτικων να προσπαθει να εξαργυρώσει ότι ηταν γραμματεας. Μάταια προς το παρον βεβαια. Πολλά έχουν ακουστει για τη θητεια του σα γραμματέας...
    3)Μουστακίδης -> Τσιράκι των ανωθι, επιφανειακός συνδικαλιστης χωρις καμια ιδιαιτερη αναφορα σε τιποτα.
    4)Καλογιαννάκης->Υποτακτικός του Καρτσαγκούλη, χωρις κανεναν σεβασμό στο χωρο της νεολαίας απλά περιφέρεται σα βαστάζος του μεντορα του. Σα ανταμοιβη τον έναλε στη Εθνικη Αντιπροσωπεία.
    5)Σωτηρίου-> Ανυπαρκτος πολιτικά και συνδικαλιστικα παιδι του Καρτσ. Χωρις ρόλο ποτέ στο χώρο της νεολαίας που τωρα ψαχνει και αυτος μια γωνίτσα να φανεί.
    6)Καπετάνιος -> Αποτυχημένος στη σχολή του και στο χωρο του ΕΜΠ. Δεν εχει τελειωσει τη σχολή του ενω ο πολιτικός του λόγος περιορίζεται στα συνθηματα και στα οπαδιλικια.
    7)Πατσιλινάκος-> Μονο και αναφορα σε τετοια ατομα ειναι αστεια. Δεν εχει πετυχει τιποτα σε κανενα επίπεδο και συμφωνω με όλα τα προηγούμενα
    8)Κατσίλας->Εν ενεργεια γραμματεας, τσιρακι των μεγαλύτερων του, πολιτικα αδαης και ανυπαρκτος στη νεολαία. Ικανός στον να οργανωνει τη παλη με άλλες παραταξεις.. Κατι ειναι και αυτο.
    9)Χαρούπιας-> ότι ανέφερα για καρτσαγκούλη απλά αυτόν τον αποχωρησαν νωρίς...
    10)Παπαντώνη-> Αστείο μονο να αναφερθούμε.. Ανεκδοτο μεταξύ των νεολαίων η σταθμη του μυαλού της. Αξιζει να την ακουσει καποιος να μιλάει να καταλάβει που μπορεί να φτάσει η γυναίκεια "αφέλεια".

    Σημείωση. Στις υπογραφές λείπει και άλλο ενα βασικό στέλεχος της όλης γκρούπας. Αν δεν ειναι τυπογραφικό σίγουρα θα συμπληρωθεί συντομα. Κάτι θα ζήτησε από την πίτα και δε θα το πήρε αλλά μην ανησυχούν οι ηλεκτρολόγοι μια οικογενεια ειναι θα προσαρτηθεί η υπογραφη και αυτουνου μιας και ειναι το ιδιο λαμογιο και πάντα συντεταγμένος με Καρτσαγκούλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βρε, καλώς τα παιδιά 3-0!
    Καλώς τα παλικάρια που 'χουν μυαλό σαν τα μοσχάρια!
    Η οριστική διάλυση του Πασόκ θα γίνει αν εκλεγεί ο τερατόμορφος φονιάς των χάμπουργκερ.
    Η σίγουρη συρρίκνωση του Πασόκ έχει όνομα και επώνυμο.Λέγεται Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτό παιδιά το γνωρίζετε;
    ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ. ΤΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Εντάξει παιδιά; το ελάβατε το μήνυμα; οκ.
    Βουλώστε το τώρα και συνεχίστε να ψάχνετε να βρείτε καμιά μπανάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΓΝΗΣΙΟΥΣ" ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΕΝΑ "ΚΑΤΑΠΤΑΙΣΤΟ" ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ...

    ΡΕ, ΡΕ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ????....

    ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕ.....

    ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΛΙΓΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:

    1. Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.

    2. Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΕΣΦΑΞΕ" ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.

    3. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΤΟ '89 ΖΗΤΗΣΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΘΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΙΚΟ.

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ.

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ 2004 ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ.

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 07:55 ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ 100 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ.

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ".

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΩΡΕΣ...

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΙΚΙ ΡΕΕΕΕ;;;;;;

    ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ;;;

    ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ;;;;...

    ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;...

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΟΙΑΣΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΥΧΙ, ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΜΑΣ...

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ, ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:

    1. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΓΑΠ;;;...

    2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ;;;...

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΗ Η "ΝΕΟΛΑΙΑ" ΚΑΙ Η "ΦΡΑΣΚΑΔΟΥΡΑ" ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;;;

    ΚΑΙ ΠΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΥΓΕΙΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ;;;;

    Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;;;

    Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ;;;

    Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ;;;

    Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ;;;

    Ο ΛΙΒΑΝΗΣ;;;

    Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ;;;

    ΡΕ ΕΛΕΟΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ....

    ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..

    " ΗΡΘΕ Ο "ΞΕΝΟΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ;;; ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! "...

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΡΕ;;;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;;;...
    ΕΣΕΙΣ, ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΝΔΡΕΪΣΤΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;;;...

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ;;;

    ΟΠΩS ΕΙΠΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ,.. :
    " AΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΤΟ '89, ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ 1 9 7 4 ..."...

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ....

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ:

    " ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ".

    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ;;;;

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;

    ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗ;;;

    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΠ, ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ...

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΙΚΟ, ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ;;;

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι. , ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ;;;

    ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;;;

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΝΙΚΗΣ.

    ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ.

    ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΑ 'Η ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΟΥΜΕ..
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...

    ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ 'Η ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΠΡΙΝ, ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...

    ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...

    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΓΑΠ ΧΑΝΕΣΤΕ....

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε νούμερο ξυπνητήρι είσαι ή μαλακιστήρι;
    Διάβασε αυτό (το δανείζομαι) να συνέλθεις από την χοντρομαλακία που σε δέρνει:
    Γιατί εκθειάζεις τον αρχιληστή του ελληνικού λαού Κώστα Σημίτη και την βρωμερή συμμορία του;
    Ποιός ευθύνεται για την καταλήστευση των αποταμιεύσεων των Ελλήνων (30 τρις δρχ!!!) στο χρηματιστήριο;
    Πότε έγινε η λέξη λαμόγιο λέξη του καθημερινού λεξιλογίου όλων μας; μήπως θυμάσαι;
    Τα Ίμια ξέρεις που πέφτουν;
    Ο Οτσαλάν μήπως ξέρεις που βρίσκεται;
    Ποιά ήταν η περίοδος της μεγαλύτερης ατιμωρησίας κοινών ληστών (που παρίσταναν τους πολιτικούς) και αποθεώθηκε το βίσμα και το "κονέ";
    Πότε άρχισε να καλπάζει η ακρίβεια και ο κόσμος να φυτοζωεί με 500 και 600 ευρώ το μήνα;
    Πότε εδραιώθηκαν οι νταβατζήδες εργολάβοι των ΜΜΕ και οι "εθνικοί" προμηθευτές; τα ξέχασες τάχα και αυτά;
    Τουλάχιστον ξέρεις πότε ο εκλεκτός των αρχιληστών κολοδεξιών "εκσυγχρονιστών" κύριος Χάμπουργκερ θα πάει στον αγύριστο;
    Να σου πω εγώ ξυπνητήρι-μαλακιστήρι για να μην κουράζεσαι άλλο:
    ΤΗΝ 11η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ :

    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ Α.Μ.Ε.Α. ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...

    2. ΤΟΣΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ Α.Μ.Ε.Α. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩς ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ...

    ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;...

    3. ΑΚΟΥ ΣΑΝΤΟΥΡΟΠΑΙΧΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ:

    Α. ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 8ΕΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ,
    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ!

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΗΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ, ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ 2004...

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ,

    ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ...

    3. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠ ΜΕ ΕΞΕΦΡΑΣΕ.

    ΓΙΑΤΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ,

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΤΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ...

    ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ,

    ΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,

    ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ,

    ΣΤΟ ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΠΟΣΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ...

    ΔΙΑΒΑΣΕ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΣΤΟ POST ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ Α.Μ.Ε.Α. ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ..

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ Η ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΜΥΩΠΙΑ ΣΟΥ..

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΑΡΡΑΛΕΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΩΝ..

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΣΑΝ ΕΤΣΟΥΞΕ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΝ...

    ΦΙΛΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απάντηση στο γελοίο κείμενο ρουφιάνων και ανεπάγγελτων της δήθεν Νεολαίας Πασόκ:

    (Αντιγράφω)

    «Είμαι ο μόνος αυτοδημιούργητος από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι από τζάκι, δεν έχω πλάτες και δεν παίζω με επιχειρηματικά συμφέρονται»
    Β. Βενιζέλος.

    «Βαγγέλης, το φτωχόπαιδο»: αυτό φαίνεται το τελευταίο επικοινωνιακό τέχνασμα του κ. Βενιζέλου, αυτή η νέα επινόηση των συμβούλων του, αφού είναι πλέον γεγονός ότι η εξόφθαλμη στήριξή του από τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα έχει γίνει μπούμερανγκ.
    Πέρα από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, όμως, υπάρχει η αλήθεια. Και είναι καλό να απαντήσει ο διεκδικητής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ σε ορισμένα απλά ερωτήματα:
    - Δεν είναι παντρεμένος με τη Λίλα Μπακατσέλου, θυγατέρα της πλουσιότερη -και γνωστών δεξιών φρονημάτων - οικογένειας της Βορείου Ελλάδας;
    - Δεν ανήκει η οικογένεια Μπακατσέλου στα μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια της χώρας μας; Και δεν τον έχει υποστηρίξει οικονομικά στην πολιτική του διαδρομή;
    - Δεν είναι ο αδελφός του πεθερού του ο επιχειρηματίας που λειτούργησε σαν ταμίας του Μητσοτάκη την εποχή της αποστασίας; Δεν έχει αυτό κάποια αμυδρή σχέση με την φιλική σε βαθμό παρεξηγήσιμο αντιμετώπιση της Ντόρας από τον κ. Βενιζέλο στα τηλεοπτικά παράθυρα, στις ουκ ολίγες κοινές εμφανίσεις τους; Ή με τις αλλεπάλληλες τοποθετήσεις Μητσοτάκη κατά του Γιώργου Παπανδρέου;
    - Δεν συμμετέχει η οικογένεια Μπακατσέλου με ποσοστό 33% στην εταιρεία ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, που εκδίδει την εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ; Δεν είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος (με 33% μέσω του ΔΟΛ) στην ίδια εταιρεία ο κ. Χρήστος Λαμπράκης; Δεν είναι αντιπρόεδρος στην ίδια εταιρεία (με συμμετοχή επίσης σε ποσοστό 33%, μέσω της Πήγασος) ο κ. Γιώργος Μπόμπολας; Και αν όλα αυτά δεν αποτελούν συνδετικό κρίκο του κ. Βενιζέλου με τα ισχυρότερα εκδοτικά συμφέροντα της χώρας, τότε τι ακριβώς είναι;
    - Δεν διαθέτει ο αδελφός της γυναίκας του κ. Βενιζέλου ένα από τα μεγαλύτερα κότερα των Βαλκανίων; Δεν περνά στο κότερο αυτό ένα μεγάλο μέρος των θερινών του διακοπών το «φτωχόπαιδο»;
    Αυτά για τον «αυτοδημιούργητο» κ. Βενιζέλο προς το παρόν. Όσο για το αν έχει λάβει ως υπουργός από διάφορα πόστα αποφάσεις που σκανδαλωδώς ευνόησαν επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, αυτό είναι μια άλλη, πολύ μεγάλη (δυστυχώς για τον ίδιο…) συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. (Αντιγράφω)

    «Είμαι ο μόνος αυτοδημιούργητος από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι από τζάκι, δεν έχω πλάτες και δεν παίζω με επιχειρηματικά συμφέρονται»
    Β. Βενιζέλος.

    «Βαγγέλης, το φτωχόπαιδο»: αυτό φαίνεται το τελευταίο επικοινωνιακό τέχνασμα του κ. Βενιζέλου, αυτή η νέα επινόηση των συμβούλων του, αφού είναι πλέον γεγονός ότι η εξόφθαλμη στήριξή του από τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα έχει γίνει μπούμερανγκ.
    Πέρα από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, όμως, υπάρχει η αλήθεια. Και είναι καλό να απαντήσει ο διεκδικητής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ σε ορισμένα απλά ερωτήματα:
    - Δεν είναι παντρεμένος με τη Λίλα Μπακατσέλου, θυγατέρα της πλουσιότερη -και γνωστών δεξιών φρονημάτων - οικογένειας της Βορείου Ελλάδας;
    - Δεν ανήκει η οικογένεια Μπακατσέλου στα μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια της χώρας μας; Και δεν τον έχει υποστηρίξει οικονομικά στην πολιτική του διαδρομή;
    - Δεν είναι ο αδελφός του πεθερού του ο επιχειρηματίας που λειτούργησε σαν ταμίας του Μητσοτάκη την εποχή της αποστασίας; Δεν έχει αυτό κάποια αμυδρή σχέση με την φιλική σε βαθμό παρεξηγήσιμο αντιμετώπιση της Ντόρας από τον κ. Βενιζέλο στα τηλεοπτικά παράθυρα, στις ουκ ολίγες κοινές εμφανίσεις τους; Ή με τις αλλεπάλληλες τοποθετήσεις Μητσοτάκη κατά του Γιώργου Παπανδρέου;
    - Δεν συμμετέχει η οικογένεια Μπακατσέλου με ποσοστό 33% στην εταιρεία ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, που εκδίδει την εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ; Δεν είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος (με 33% μέσω του ΔΟΛ) στην ίδια εταιρεία ο κ. Χρήστος Λαμπράκης; Δεν είναι αντιπρόεδρος στην ίδια εταιρεία (με συμμετοχή επίσης σε ποσοστό 33%, μέσω της Πήγασος) ο κ. Γιώργος Μπόμπολας; Και αν όλα αυτά δεν αποτελούν συνδετικό κρίκο του κ. Βενιζέλου με τα ισχυρότερα εκδοτικά συμφέροντα της χώρας, τότε τι ακριβώς είναι;
    - Δεν διαθέτει ο αδελφός της γυναίκας του κ. Βενιζέλου ένα από τα μεγαλύτερα κότερα των Βαλκανίων; Δεν περνά στο κότερο αυτό ένα μεγάλο μέρος των θερινών του διακοπών το «φτωχόπαιδο»;
    Αυτά για τον «αυτοδημιούργητο» κ. Βενιζέλο προς το παρόν. Όσο για το αν έχει λάβει ως υπουργός από διάφορα πόστα αποφάσεις που σκανδαλωδώς ευνόησαν επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, αυτό είναι μια άλλη, πολύ μεγάλη (δυστυχώς για τον ίδιο…) συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΙΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΩΝΗΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ:
    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ 2 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. παιδια ηρεμια παντα η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. δεν ειναι σωστο να χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλο επειδη εχουμε διαφορετικεσ αποψεις.ποσο μαλλον οταν αφορουν το πασοκ. το προβλημα δεν ειναι βενιζελος ή παπ αλλα μια σωστοτερη πολιτικη του πασοκ με λαικα μετρα υπερ του λαου που θα καταφερουν να πεισουν γιατι μπορουν να εφαρμοστουν. οσο το πασοκ πλακωνεται μονο του η ΝΔ ξεκιναει το παρτυ και τα νεα αντιλαικα μετρα ειναι προ των πυλων. και σιγουρα θα μας θιξει γιατι ειμαστε η γενια των 1000 ευρω. το θεμα ειναι κατα ποσο μπορει νατα αλλαξει το κομμα που υποστηριζουμε αυτο και οχι ποιος θα ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ αρχηγοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αν νομιζουν αυτοι οι ξεπεσμενοι αποτυχημενοι και σφάλματα της κοινωνιας 30άρηδες (καρτσαγκουλης και σια) οτι εκφραζουν το ε.μ.π. έχουν πέσει από το τρένο και δεν το έχουν πάρει είδηση.Αυτοί που όντως έχουν ένεργόπ πάσο από το εμπ στηρίζουν τον Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ"....
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ "ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ....
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ.ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...!!!!Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑΝΝΟΙ, ΠΑΧΤΕΣ ΚΤΛ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΥΣΑΝΕ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΗΤΑΝΕ....ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ...ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠ...ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΑΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ...ΧΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ(ΠΡΩΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ) ΗΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ.. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ...ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΕΟΠΣΟΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ?
    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 23%?ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 3,2% ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 18,50% ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ?

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ....
    ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BIULDEBERG ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!


    ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ.ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ).ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΑΟΔΕΣ,ΑΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!!ΓΙΑ ΤΑ BLOGS,ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΚΟ ΜΕ ΠΑΚΤΟΛΟ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΜΩΣ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ!!!

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BIULDEBERG!ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΤΖΙΑΣ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΜΙΜΗΣ?ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, Η ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΜΕ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΑΝ ΑΒΓΑΛΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. KALA TA ELEGAN KAPOIOI DHTHEN "ROYFIANOI", ALLA POY NA AKOYSOYN KAPOIOI DHTHEN SOSIALISTES (ME TZIP KAI GONEIS DIORISMENOYS EPI PASOK STO DHMOSIO)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. twra loipon pou kapoioi ebgalan ton komleksismo meta thn htta tous stis ekloges proedrou, as soareutoyn kai as analhsoyn me pragmatika epixeirhmata thn kakh poreia toy PASOK kai oxi me opadismous kai xerekakies. syntrofe to problhma einai olou tou PASOK kai oxi mono toy G.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση