GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «όλον» πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ...

, Του Αγίου , Βενιζέλος εναντίον Παπανδρέου . Ο πρώτος δείχνει να πιστεύει ότι η συναίνεση είναι αποτέλεσμα της ηγεμονικής επιβολής και προ...

,
Του Αγίου
,
Βενιζέλος εναντίον Παπανδρέου. Ο πρώτος δείχνει να πιστεύει ότι η συναίνεση είναι αποτέλεσμα της ηγεμονικής επιβολής και προϊόν του πολιτικού ανταγωνισμού, ενώ ο δεύτερος ότι η συναίνεση αποτελεί ορθολογική ανάγκη για την επιβίωση ενός πολιτικού οργανισμού. Ενώ ο Βενιζέλος μοιάζει να προτάσσει ότι σκοπός της ανάδειξης του ηγέτη στο ΠΑΣΟΚ είναι η κυριαρχία του κόμματος στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα, ο Γιώργος πιστεύει ότι στόχος είναι η προσωποποίηση της συναίνεσης στον ηγέτη, που θα εκφράζει τις ηθικοπολιτικές αρχές του κόμματος στην συγχρονία.
Ο Γιώργος δεν μιλά με τη γλωσσα του ηγέτη, καθώς ακολουθεί μια διαβουλευτική προσέγγιση, σύμφωνα με την οποία θεωρείται εφικτή μια μορφή ορθολογικού διαλόγου εντός του κόμματος, ελεύθερου από σχέσεις εξουσίας που θα επιτρέπει τη θεμελίωση της νομιμότητας στο πρόσωπο του προέδρου, συναινετικά.
Ο Βαγγέλης ομιλεί ηγετικά. Δεν πιστεύει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντιπροσωπεύει απλώς τα συμφέροντα προδιαμορφωμένων πολιτικών ταυτοτήτων εντός του κόμματος, αλλά ότι διαμορφώνει τις ίδιες τις ταυτότητες σε ένα πεδίο πρόσκαιρων και πάντοτε τρωτών σχέσεων που τις συνδέει το κοινό συμφέρον για την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας.
Ο Γιώργος, ακολουθώντας τις αρχές του διαβουλευτικού πλουραλισμού, φαίνεται να εμφορείται από την πεποίθηση πώς, όσο πιο δημοκρατικό επιδιώκει να είναι ένα κόμμα, τόσο μικρότερος είναι ο ρόλος της ηγεσίας στη διαμόρφωση των εσωκομματικών σχέσεων.
Ο Βαγγέλης δεν απασχολείται με αυτό το ζήτημα, τον ενδιαφέρει να συγκροτηθούν μορφές εξουσίας πάνω σε πολύ βασικές δημοκρατικές αρχές, που θα εξυπηρετούν λειτουργικά την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την επανακατάκτηση της πολιτικής ηγεμονίας και σε αυτό ταυτίζεται απολύτως με τον Κ. Σημίτη.
Ο Γιώργος μοιάζει να αγνοεί ότι κάθε κοινωνική αντικειμενικότητα συγκροτείται μέσα από πράξεις εξουσίας. Ο Βαγγέλης το ξέρει και το υπερτονίζει, παραλείποντας όμως να πει ότι τούτο σημαίνει ότι κάθε κοινωνική αντικειμενικότητα είναι κατά βάθος πολιτική και ως τέτοια φέρει τα ίχνη του αποκλεισμού που διέπουν την συγκρότηση της.
Άρα, η πολιτική θεώρηση του Βενιζέλου δεν μπορεί να αναφέρεται στο «όλον» ΠΑΣΟΚ, αν δεν θέλει σκόπιμα να παραπλανά, ενώ ο Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει διαπιστώσει ότι το «όλον» ΠΑΣΟΚ οδηγεί στο απολιτικό ΠΑΣΟΚ, που ξέμεινε από πολιτικές δυνάμεις και πολιτικό όραμα.

48 σχόλια

  1. ___________________








    MHN ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ PRESS-GR ....ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΙΛΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ....


    pasok2007.blogspot.com


    TO BLOG TOY ΠΑΣΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ------------------------------
    MHN ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ PRESS-GR ....ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΙΛΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ....


    pasok2007.blogspot.com


    TO BLOG TOY ΠΑΣΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ____________________________

    MHN ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ PRESS-GR ....ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΙΛΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ....


    pasok2007.blogspot.com


    TO BLOG TOY ΠΑΣΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά όλα αυτά φίλε Άγιε,
    πλην όμως,να είσαι σίγουρος πως το
    99% αυτών που θα ψηφίσουν,δεν έχουν εντρυφήσει και τόσο πολύ στο θέμα.Για όλους αυτούς το θέμα είναι αρκετά πιο απλό,από την μία έχουν έναν άνθρωπο ιδιαιτέρως ευφυή,και από την άλλη έχουν μία μετριότητα που απλά τυγχάνει να φέρει το όνομα Παπανδρέου...
    Εκεί λοιπόν εστιάζεται το όλο ζήτημα, και το δίλημμα που προκύπτει εξ αυτών.
    Ναι στον ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο,η ναι στον υιό του του ιδρυτή?
    Μην αναλώνεσαι λοιπόν φίλε Άγιε
    σε βαθυστόχαστες αναλύσεις,το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό.
    Ο κύβος ερρίφθη !
    Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ θα επικρατήσει πάλι.
    Δεν τα αντέχει αυτός ο τόπος
    τα λαμπερά μυαλά,γιαυτό και είναι
    όλα εκτός Ελλάδος...

    Έχω και μία απορία όμως,η στήριξη
    έστω και "διακριτικά" του ΓΑΠ
    από την ΝΔ,κατανοητή πλήρως.
    Η λυσσαλέα όμως μάχη του ΣΥΡΙΖΑ
    έναντι του Βενιζέλου γιατί ???
    Ειδικά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η γνωστή ομάδα του blog που έχει δηλώσει ότι στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ,και μας έχει αποδείξει ότι έχει κάποιο "επίπεδο",επιτίθεται
    στον Βενιζέλο με χαρακτηρισμούς
    που μόνο στα γήπεδα και στην λαχαναγορά ακούμε...
    ΣΕΒΑΣΤΟΤΑΤΗ η άποψή σας φίλοι
    bloopers,είτε με επιχειρήματα,
    είτε χωρίς αυτά!
    Προς τι λοιπόν οι πεζοδρομιακοί χαρακτηρισμοί οι οποίοι σίγουρα δεν συνάδουν με την παιδεία σας???
    Γιατί τόσο μένος,για κάποιο πρόσωπο που διεκδικεί την προεδρία
    ενός κόμματος που εσείς διατείνεστε ότι δεν έχετε καμία
    απολύτως σχέση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος ο Γιωργάκης στην αυτοκριτική και την αυτομεμψία του. Οίκτιρε τον εαυτό του γιατί δεν αποκεφάλισε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δεν έβαλε τη σφραγίδα της μαλακίας του σε όλες τις εκφάνσεις του κόμματος!
    Ψηφίσετέ τον, ρε παιδιά. Ε ρε γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου του ΠΑΣΟΚ, ήταν επιδίωξη - υπόσχεση πάσης θυσίας και ο διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος. Για τον λόγο αυτό το ΠΑΣΟΚ πήρε τα 48%. Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου σαν δημαγωγός έκανε πίσω και έδωσε παραπάνω προνόμια στην ανθελληνική ηγεσία της εκκλησίας κατάλαβε ο λαός με τι πρόστυχο δημαγωγό είχε να κάνει. Έκτοτε πίστευε στον Τρίτση ο οποίος επέμενε στην θέση αυτήν. Με τον θάνατο αυτού και το θέατρο του Ανδρέου Παπανδρέου με τους ηγούμενους στην Πάτμο και εξ αυτών το οικόπεδο στην οικογένεια του, που και εξ αιτίας του έγιναν τα Ίμια πίστεψε στον Σημίτη που υποσχέθηκε διαχωρισμό. Όμως και αυτός και πάλι εκτός από τις ταυτότητες που ζητήθηκαν από το ΚΙΣ των εβραίων δεν έκανε τίποτα. Τώρα μας παρουσιάζονται οι Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος που τίποτα δεν λένε για τον διαχωρισμό της εκκλησίας από το κράτος, διότι και οι δύο προσκυνούν με γλοιώδη τρόπο την ιεραρχία της Εκκλησίας. Όποιος εκ των δυο ανέλθει, το ΠΑΣΟΚ της 3 Σεπτέμβρη δεν θα ανέλθει στην εξουσία, διότι είναι τώρα κόμμα δημαγωγικό. Άλλα λέγει ή γράφει και άλλα κάνει. Η διάλυση του ΠΑΣΟΚ θα είναι ένας απολυτρωτικός σπασμός. Τώρα το μόνο κόμμα που θα επιδιώξει πάσης θυσίας τον διαχωρισμό της ανθελληνικής ιεραρχίας την εκκλησιάς της Ελλάδος και του κράτους είναι το ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6.26 Εγραψες ότι ακριβώς σκέπτομαι,αλλά εκφράστηκες με καλύτερο τρόπο.Για τον μελλοντικό αρχηγό του Πασόκ έχω την ίδια γνώμη και για τους bloopers την ίδια απορία.Δεν ξέρω γιατί τόσο μίσος ίσως είναι ο φόβος ότι θα προκαλέσει μεγαλύτερο κακό στο κόμμα τους (ΣΥΡΙΖΑ) από τον Παπανδρέου.Προσωπικά αδιάφορο,γιατί συμπαθώ άλλους ,αλλά ειδικά ο Αράπης έχει προ πολλού ξεπεράσει σε δυσοδία αυτούς που κατηγορούσε ότι βρωμίζουν το μπλογκ.
    Αγιε,βαθυστόχαστος ως συνήθως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΡΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΩΝ
    Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι το καράβι διοικεί ο καπετάνιος .
    Πολλοί λίγοι όμως γνωρίζουν ότι η ’’καρδιά του πλοίου ’’ είναι αυτός που λέμε ’’γραμματικός’’ (ο επίσημος βαθμός του είναι υποπλοίαρχος).
    Ο ’’γραμματικός’’ πρέπει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο πλοίο από την πλώρη μέχρι την πρύμη και ποιά δουλειά κάνει το κάθε μέλος του πληρώματος .
    Γνωρίζει την κατάσταση του πλοίου , που χρειάζεται επισκευή , που χρειάζεται συντήρηση και δίνει καθημερινά σχετικές αναφορές στον καπετάνιο .
    Το καράβι που λέγεται Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα ευτύχησε να έχει σε διαφορετικές εποχές με διαφορετικούς καπετάνιους πολύ καλούς γραμματικούς τους λεγόμενους Γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής .
    Ιδιαίτερα θα αναφέρω τον Κώστα Σκανδαλίδη που ήταν στο πόστο αυτό σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο και τα έβγαλε πέρα θαυμάσια αποσπώντας τα συγχαρητήρια των πάντων . Αλλά και αυτοί που ακολούθησαν οι σύντροφοι Λαλιώτης και Χρυσοχοίδης ήταν πάρα πολύ καλοί και επιτυχημένοι .
    Ποιοί τους διαδέχτηκαν ;;
    Με ποιά προσόντα ;;
    Στο Εμπορικό Ναυτικό ο εφοπλιστής προσλαμβάνει τους ναυτικούς βάσει της προϋπηρεσίας του καθενός που φαίνεται από το Ναυτικό του φυλλάδιο .
    Τι έγραφε το φυλλάδιο ,(βιογραφικό), της κυρίας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου;
    Ήταν βοηθός γραμματέας του τότε Επιτρόπου μας στην Ε.Ε. κ.Παπουτσή και μετά ήταν γραμματέας του στο Υ.Ε.Ν. !!!
    Αν η βοηθός γραμματέας του Επιτρόπου μας στην Ε.Ε. μπορεί να γίνει γραμματέας του Κινήματος , τότε απορώ γιατί δεν κάναμε την κανονική γραμματέα του , Πρόεδρο του όλου Πα.σο.κ. .
    Τα αρνητικά αποτελέσματα των δραστηριοτήτων της διαδόχου των 3 επιτυχημένων’’γραμματικών ΄΄ ήταν τόσο εμφανή που ο Καπετάνιος-Πρόεδρος του Κινήματος την ξεμπαρκάρισε .
    Περί του διαδόχου της κ.Μαριλίζας συντρόφου κΝίκου Αθανασάκη δεν θα γράψω σήμερα τίποτε .Στην πολιτική όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα .
    Οι καλοί καπεταναίοι πάνω από όλα πρέπει να είναι γενναίοι άνδρες .
    Το να πει ο καπετάνιος ’’έφταιξα που το έκατσα το καράβι ’’ και μετά να στέλνει όλο το πλήρωμά του να φωνάζει στα κανάλια ότι ’’τον σαμποτάρισε ο απαίσιος Σημίτης’’ πάνω απ’όλα δεν είναι ένδειξη ανδρικής γενναιότητας .

    Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον του Κινήματος.
    Δεν υπάρχει σύγκριση με το 1996 . Τότε ήμασταν εξουσία .
    Πήρε ο Άκης το υπουργείο που ήθελε .
    Έκανε ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ για να συμβάλει στα όποια αρνητικά της διακυβέρνησης Σημίτη . Άκης με τους κολλητούς του ήταν η ουσιαστική αντιπολίτευση της περιόδου και κάναμε Συνέδριο για να ...αλλάξει Υπουργείο ο Άκης .
    Το μέλλον του Κινήματος , υπό την σημερινή του μορφή , είναι σκοτεινό.


    ARIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Άγιε, να με συγχωρείς αλλά, όσο κατάλαβα (γιατί ομολογώ πως δεν τα κατάλαβα όλα), διαφωνώ με τις απόψεις σου για τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Λες ότι «Ο Γιώργος δεν μιλά με τη γλωσσα του ηγέτη...» και άλλα συναφή. Όμως, ήδη από πριν εκλεγεί, κατά την περίοδο που ήταν (ο μόνος πάντως και σίγουρος) υποψήφιος Πρόεδρος συμπεριφέρθηκε ως δικτάτορας που αποφασίζει μόνος του, σκληρά μέχρι απανθρωπίας, στενοκέφαλα και άδικα. Και ούτε όταν του επισημάνθηκε η οφθαλμοφανής αδικία μέρους τουλάχιστον της απόφασής του, επέφερε την οικεία διόρθωση. Ό,τι είπε, όσο κι αν ανόητο και άδικο, να μην αναιρεθεί! Αναφέρομαι βέβαια στη διαγραφή των δέκα (Για να μη λέω περισσότερα, μπορείς να δεις το άρθρο τού Σ. Βέγα: τραγελάφου όψεις, όπου αναλυτική αναφορά http://press-gr.blogspot.com/2007_08_01_archive.html). Και στη συνέχεια τον ίδιο αυταρχισμό επέδειξε. Μόνος του αποφάσιζε για τα πάντα. Αυτό αναδύθηκε και από την αυτοκριτική του: δεν έκανα, δεν έδιαξα, δεν συγκρούστηκα, δεν ανανέωσα... Άκουσε κανείς τίποτε που να σχετίζεται με διάλογο και συλλογικότητα;

    Στον 6:26 πμ, με τον οποίο συμφωνώ κατά τα άλλα, να διατυπώσω και εγώ την απορία μου, γιατί απορεί για το επίπεδο των ... συριζαίων. Αυτό είναι. Το μένος τους εναντίον του Βενιζέλου είναι γιατί γνωρίζουν ότι μόνο με τον Γιωργάκη Πρόεδρο μπορούν να τρώνε από τις σάρκες του ΠΑΣΟΚ και να κομπάζουν για λαϊκή απήχηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΕΥΤΕΣ
    .............
    Με έκπληξη παρακολουθούμε όσα ανυπόστατα λέγονται από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Πασοκ για την κοινωνική πολιτική των κυβερνήσεων Σημίτη.Από απογευματινή εφημερίδα αντιγράφω τα κάτωθι στοιχεία :

    Κοινωνικό κράτος
    ----------------------
    Οσον αφορά το κοινωνικό κράτος:

    1. Οι συνολικές δαπάνες κοινωνικής προστασίας αυξήθηκαν από το 23% του ΑΕΠ το 1996, στο 28% του ΑΕΠ το 2004 σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες επεκτάσεις του κοινωνικού κράτους στη μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας.

    Με τη δραστική αυτή αύξηση χρηματοδοτήθηκαν πολλές νέες πολιτικές, όπως το ΕΚΑΣ, η Βοήθεια στο Σπίτι, προγράμματα στήριξης χαμηλοσυνταξιούχων και πολλές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και συνοχής.

    2. Στην Παιδεία, οι δημόσιες δαπάνες ήταν κάτω από το 3% του ΑΕΠ το 1995, αλλά μέχρι το 2004 αυξάνονταν σταθερά και προσέγγισαν το 4% με στόχο να φτάσουν το 5% του ΑΕΠ το 2008, όπως ρητά προέβλεπε η Χάρτα Σύγκλισης. Την ίδια περίοδο, διπλασιάστηκαν οι εισακτέοι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τετραπλασιάστηκαν τα μεταπτυχιακά, έγινε μαζική εισαγωγή υπολογιστών στα σχολεία και δημιουργήθηκαν δεκάδες νέα διδακτήρια με 1.350 νέες αίθουσες διδασκαλίας.

    3. Στην Υγεία, οι δημόσιες δαπάνες διπλασιάστηκαν από 1,5 δισ. το 1995 σε πάνω από 3 δισ. το 2003, κτίστηκαν 11 νέα νοσοκομεία και επεκτάθηκαν πολλά υφιστάμενα. Διπλασιάστηκαν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και βελτιώθηκαν οι υποδομές και η στελέχωση των νοσοκομείων καθώς και οι αποδοχές του προσωπικού. Το βελτιωμένο επίπεδο περίθαλψης οδήγησε σε δραστική μείωση κατά 75% του αριθμού των ασθενών που χρειάζεται πλέον να μεταβαίνουν για θεραπεία στο εξωτερικό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί φίλοι που με ανέχεστε,
    θα σας πω γιατί συμμετέχω σε αυτό το διάλογο με τον συγκεκριμένο τρόπο.

    Ενοχλούμαι αφόρητα από την έλλειψη του «πολιτικού» και της πολιτικής στην όλη υπόθεση της κρίσης που διέρχεται το ΠΑΣΟΚ.

    Από τη μια μεριά βλέπω τον Γιώργο, που τόσα χρόνια έμοιαζε να έχει μια μεταφυσική σχέση με το την εξουσία, τώρα να την ανακαλύπτει, αλλά να προβληματίζεται πως θα την διαχειριστεί και με ποιους.
    Από την άλλη, παρακολουθώ την μεγάλη ομάδα στελεχών και διάσημων φίλων του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν επώνυμα τον Βενιζέλο να αποφεύγουν να προσεγγίσουν την πολιτική διάσταση της κρίσης και να εστιάζουν απλώς στο ζήτημα της πολιτικής ηγεμονίας.
    Αντιδρώ λοιπόν ο άνθρωπος και αναρωτιέμαι μήπως αυτοί που με ενέπενευσαν κάποτε να ασχοληθώ με την μελέτη των θεσμών και την ανάλυση του δημοκρατικού φαινομένου, ξέχασαν να στοχάζονται και κυρίως να δρουν πολιτικά;
    Βλέπω τον Τσάτσο και τον Τσουκαλά που αφιέρωσαν κάποτε χρόνο για να με εισαγάγουν ατομικά – δεν υπήρξα μαθητής τους με την τυπική έννοια - ο καθένας στο δικό του πεδίο μελέτης του "πολιτικού" να μιλούν για πολιτική αγνοώντας την οντολογία του "πολιτικού".

    Αγαπητοί μου, πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι:
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ δηλώνει το σύνολο των πρακτικών, λόγων και θεσμών – αδιάρρηκτα – που αποσκοπούν στη καθιέρωση μιας ορισμένης, ιδεολογικά προσδιορισμένης τάξης και οργάνωσης της ανθρώπινης συνύπαρξης.
    Ο πυρήνας της πολιτικής είναι το ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Αυτό την κάνει επιθετική και συγκρουσιακή, καθώς αναφέρεται στην εξουσιαστική διάσταση: τον ανταγωνισμό για την ηγεμονία.
    Μόνο που η διάσταση αυτή δεν μπορεί να είναι κενή περιεχομένου.
    Δεν μπορεί να έχει το περίβλημα: τη μορφή ενός ηγέτη, στερούμενη της ουσίας που παρακινεί σε συγκεκριμένη δράση: ιδεολογία.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.09
    Αγαπητέ φίλε
    Άλλο μιλώ ηγετικά: αρθρώνω πολιτικο-ιδεολογική άποψη εξουσίας και άλλο συμπεριφέρομαι ηγετικά: υιοθετώντας κάποιο ηγετικό πρότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. index

    Δεν θα αισθανόμαστε καλά με το να αποπροσανατολίσουμε την συζήτηση σε αυτό το το πόστ από σεβασμό και φιλικά αισθήματα για τον "ΑΓΙΟ" αλλά και όσους άλλους προσπαθούν να κάνουν συζήτηση επί της ουσίας και πάντα εντός θέματος.

    ΑΓΙΕ,
    You said it all, δεν γίνεται να το θέσουμε καλύτερα το πρόβλημα, αντικειμενική και εύστοχη η ανάλυση όπως πάντα. Τους χαιρετισμούς μας.

    Για τους άλλους φίλους:
    Θα ακολουθήσει πόστ, πάντως δεν είμαστε το ΣΥΡΙΖΑ, δεν το "εκπροσωπούμε", δεν το στηρίζουμε, μάλιστα δε σε ορισμένα σημεία είμαστε από ιδεολογική άποψη αντιδιαμετρικά αντίθετοι και πράξαμε δεόντως. Απλώς το ψηφίσαμε μερικές φορές ελλείψει καλύτερου την δεδομένη στιγμή.

    ΑΓΙΕ,
    Δεν θα ήταν πολύ καλά να μπορούσε να υπάρχει ένα κόμμα με το οποίο δεν θα διαφωνούσαμε σε τίποτα; Ρητορικό ερώτημα και ανέφικτο πρακτικά αλλά τα όνειρα δεν απαγορεύονται...

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ
    ΤΟ 2003
    47% ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    32% ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    ΝΑΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ..

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκλογές-εξπρές έως το Πάσχα, πριν αρχίσει το ΠΑΣΟΚ να βρίσκει τον ρυθμό του

    Ο απόλυτος εκλογικός αιφνιδιασμός. Η κυβέρνηση προωθεί μέχρι το Πάσχα την πολιτική της σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα (οικονομικά μέτρα, Ασφαλιστικό, Ολυμπιακή και εκλογικός νόμος) και προχωρεί σε εκλογές εντός του 2008. Ο στόχος του κ. Καραμανλή δεν είναι άλλος από το να «κάψει» τον

    ισχύοντα εκλογικό νόμο, να ανανεώσει εκμεταλλευόμενος την εσωτερική ένταση στο ΠΑΣΟΚ τη λαϊκή εντολή -έστω και με ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία- και να έχει τον χρόνο και τη δυνατότητα να κάνει εκλογές με το νέο σύστημα, το 2010, με αφορμή την προεδρική εκλογή. Το σενάριο αυτό, σύμφωνα με τους υποστηρικτές του, δίνει τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να κυβερνήσει μέχρι το 2014 και μάλιστα στην τελευταία 4ετία με σχετικά άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Βασικές προϋποθέσεις, φυσικά, για να «βγει» το ρίσκο αυτό, είναι οι αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ να συνεχιστούν για τουλάχιστον έξι μήνες ακόμη και η κυβέρνηση να αποφύγει τεράστια λάθη το αμέσως προσεχές διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ
    (ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ )
    ....................................................................................................................
    Τα αίτια της εκλογικής ήττας του ΠΑΣΟΚ εστιάζονται στον θολό πολιτικό λόγο, στις κεντρικές επιλογές που έγιναν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του 2004 και στο ευρωψηφοδέλτιο, στους ατυχείς χειρισμούς στη λίστα Επικρατείας το 2007, αλλά και στις θέσεις του κόμματος σε μια σειρά από σοβαρά ζητήματα, όπως το άρθρο 16 του Συντάγματος.
    Σύμφωνα με όλους τους πιο έγκυρους πολιτικούς αναλυτές , από το 2004 μέχρι σήμερα ο πολιτικός λόγος του ΠΑΣΟΚ ήταν θολός, χωρίς κεντρικό στίγμα, δεν ήταν επιθετικός, ούτε συσπειρωτικός.
    Οι ειδικοί επί των δημοσκοπήσεων επισήμαναν τη σύγχυση που προκάλεσαν κεντρικές επιλογές -με πολιτικό συμβολισμό- όπως το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του 2004 (συμμετοχή του κ. Μάνου και του κ. Ανδριανόπουλου), καθώς «δημιούργησαν αναπάντητα ερωτηματικά μέχρι και σήμερα για το πού πάμε και τι θέλουμε».
    Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης ειδικότερα για τον εγκλωβισμό- κυρίως για το άρθρο 16, που , ενίσχυσε την άποψη ότι «είναι ίδιο το Πασοκ με τη ΝΔ».
    Σε μια σειρά ζητημάτων, όπως οι μικρομεσαίοι, οι συμβασιούχοι, οι τρίτεκνοι, αλλά και θέματα της εξωτερικής πολιτικής, το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καθαρό λόγο και του κόστισαν εκλογικά .
    Το 2006 , σχετικά με το αποτέλεσμα των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών δεν έγινε κεντρικός απολογισμός, ενώ αντί να καταλάβουν στην Χαριλάου Τρικούπη ότι το αποτέλεσμα ήταν δυσμενές , ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε περί ανατροπής του πολιτικού σκηνικού .Ξύπνησαν αργά και όταν ο Γ.Α.Π. το κατάλαβε προέβη στην αντικατάσταση του γραμματέα του Κινήματος.
    Σημαντικά προβλήματα εντοπίστηκαν, σε όλη την Ελλάδα , με τα ψηφοδέλτια, μερικά από αυτά, καταρτίστηκαν ερήμην των οργανώσεων, υπήρξαν κραυγαλέα κενά και ανεξήγητοι αποκλεισμοί, οι οποίοι έδιναν την εντύπωση ότι έγιναν με τη λογική της «επόμενης μέρας».
    Αποκλειστική ευθύνη του Γ.Α.Π. ήταν οι ατυχείς χειρισμοί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπως και τις αντιπαραθέσεις με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων .
    Σοβαρά λάθη έγιναν και στη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ, διότι η «ομοσπονδιοποίηση» των νομαρχιακών οργανώσεων διέλυσε τη ραχοκοκαλιά του κόμματος, ότι δεν φτάνει η φωνή της βάσης στο «κέντρο», ενώ αντίθετα υπήρξε προνομιακή μεταχείριση σε θεσμούς, όπως «Κάθε Μέρα Πολίτης».
    Τεράστιο πρόβλημα ήταν και η διάλυση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ για περισσότερο από τρία χρόνια.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. nomizo iti atoma sa to beni paizoun sta daktyla thn ideologia-pseudi upoothesi alloste-.auto pou tou leipei einai h politiki ithikh.o tupos einai kalphs.exeidosei deigmata grafis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»

    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ PASOK poisonous!

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Η PASOK poisonous ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.

    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ Η PASOK poisonous ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Ο ΑΡΑΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επιτέλους, το ΠαΣοΚ του Γ.Παπανδρέου κατάλαβε γιατί έχασε τις εκλογές: φταίει το κυβερνητικό παρελθόν του και πρωτίστως οι κυβερνήσεις Σημίτη. Η παραπάνω διαπίστωση στηρίζεται στην εξής ατράνταχτη λογική επεξεργασία:

    Τετρακόσιες χιλιάδες ψηφοφόροι που το 2004 είχαν ψηφίσει ΠαΣοΚ αποφάσισαν να το καταψηφίσουν το 2007 επειδή αιφνιδίως θυμήθηκαν ότι προ τεσσάρων ετών πρωθυπουργός στη χώρα ήταν ο Σημίτης.Οι ίδιοι αυτοί ψηφοφόροι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ψηφίσουν ΠαΣοΚ το 2004,όταν ο Σημίτης ήταν όντως πρωθυπουργός και το ΠαΣοΚ στην κυβέρνηση.

    Αισθάνθηκαν,όμως,μια επείγουσα ανάγκη να καταψηφίσουν και το ΠαΣοΚ και τον Γ. Παπανδρέου στις επόμενες εκλογές, όταν δεν υπήρχε μεν Σημίτης αλλά θυμήθηκαν πόσο χάλια τα είχε πάει το ΠαΣοΚ και ο Σημίτης όταν ακόμη κυβερνούσαν τον τόπο.

    Παράξενα πλάσματα οι ψηφοφόροι. Τους πήρε τέσσερα χρόνια να θυμηθούν ποιον έπρεπε να καταψηφίσουν. Διότι, σύμφωνα με την κρατούσα άποψη της ηγεσίας του ΠαΣοΚ, οι άνθρωποι δεν ψηφίζουν αυτό που βλέπουν αλλά αυτό που θυμούνται.

    Πού οδηγεί αυτή η θεωρία; Πολύ απλό. Ο Σημίτης δεν κέρδισε ποτέ τις εκλογές του 1996 και του 2000. Απλώς οι ψηφοφόροι ψήφισαν τότε ΠαΣοΚ επειδή θυμούνταν ότι πριν από τον Σημίτη ήταν αρχηγός ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ετσι και τώρα. Οι ψηφοφόροι δεν καταψηφίζουν τον Γ.Παπανδρέου. Καταψηφίζουν το ΠαΣοΚ επειδή θυμούνται ότι πριν από τον νεότερο Παπανδρέου αρχηγός ήταν ο Σημίτης. Αυτή είναι η βασική ευθύνη του Σημίτη σύμφωνα με τη λογική Παπανδρέου. Διότι υπάρχει και μια δεύτερη: δεν φτάνει που ο Σημίτης καταδικάζει το ΠαΣοΚ σε αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες,αλλά τώρα αποκαλύπτεται ότι επί μία ολόκληρη οκταετία είχε καταδικάσει τους αυθεντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού σοσιαλισμού στα κάτεργα του «κυβερνητισμού» και του «καθεστωτισμού».

    Ποτέ άλλοτε τόσοι αριστεροί αντιεξουσιαστές δεν υποχρεώθηκαν σε τόσο αυστηρή τιμωρία. Με δάκρυα στα μάτια προσερχόταν ο Παπανδρέου να ορκιστεί στις κυβερνήσεις του Σημίτη από τις οποίες δεν έλειψε ούτε μία ημέρα. Με το περίστροφο στον κρόταφο κουβαλούσαν τον Πετσάλνικο στα υπουργικά συμβούλια. Με χειροπέδες και φρουρά κρατούσαν τον Ρέππα και τον Καστανίδη μη δραπετεύσουν από τα υπουργεία τους. Και ο Παπουτσής ακόμη θα στέναζε στα υπουργικά μπουντρούμια του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αν δεν τον είχε ελευθερώσει το «Σαμίνα». Ολους αυτούς τους αριστερούς ο Σημίτης τους είχε καταστήσει ομήρους του κυβερνητισμού. Και ευτυχώς, τώρα που έχασε τις εκλογές, μπορούν επιτέλους να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»

    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ PASOK poisonous!

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Η PASOK poisonous ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.

    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ Η PASOK poisonous ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Ο ΨΩΛΑΡΑΣ ΑΡΑΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Νατάσσας Κ. της αδελφής του ‘’Αράπη’’
    ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Η Νατάσσα Κ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η Νατάσσα Κ. η αδελφή του ‘’Αράπη’’ ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»

    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ Κ. ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ‘’ΑΡΑΠΗ’’!

    Η ΝΑΤΑΣΣΑ Κ. ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ‘’ΑΡΑΠΗ’’ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ Κ. ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ‘’ΑΡΑΠΗ’’ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Η ΝΑΤΑΣΣΑ Κ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ‘’ΑΡΑΠΗ’’ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.

    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ Η ΝΑΤΑΣΣΑ Κ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ’’ΑΡΑΠΗ’’ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Ο ΓΑΜΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ‘’ΑΡΑΠΗ’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SNB,άντε να στο πω εγώ,καλοπροαίρετα,γιατι μάλλον οι συνεργάτες σου ντρέπονται να σε διορθώσουν.Αλλά έτσι δεν θα μάθεις ποτέ!Λοιπόν,αντιδιαμετρικά αντίθετοι δεν υπάρχει.Διαμετρικά αντίθετοι λέμε.By the way,όλοι ψηφίζουμε ένα κόμμα ελλείψει καλύτερου τη δεδομένη στιγμή,κάτι μας είπες τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»

    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ PASOK poisonous!

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Η PASOK poisonous ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.

    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ Η PASOK poisonous ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Ο ΨΩΛΑΡΑΣ ΑΡΑΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous


    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΔΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΡΝΗ PASOK poisonous


    Ο ΨΩΛΑΡΑΣ ΑΡΑΠΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΜΙΛΙΑ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ
    ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο/Η rellos15 είπε...
    Ο/Η rellos15 είπε...
    ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ
    ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    [ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1981] Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ
    [ΕΚΛΕΙΣΕ ] ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ
    700,000 ΤΟΝΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΝΩ Η ΟΛΑΝΔΙΑ [ΕΚΛΕΙΣΕ] 10,600,000
    ΤΟΝΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ
    ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
    ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ [ΕΩΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΟΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΤΑ 100,000 ΤΟΝΟΥΣ ]ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
    ΣΤΗΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ[ Π.Χ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ] ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΥΞΗΣΕ
    ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    [ΠΕΡΙΠΟΥ 190 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ
    700,000 ΤΟΝΟΥΣ * 10,000,000 ΕΛΛΗΝΕΣ]
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΥΡΙ [ 4 ΕΩΣ 5 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΥΡΙ ΠΑΓΩΤΑ. ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Κ.Λ.Π ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΛΥΨΕ
    ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ [ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ]ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ
    ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΤΘΙΑ Ως ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ [ PIT BULL]ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΩΣ
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ
    ΜΟΥ.
    MΟRE ON www.youtube.com/nemesisrellos
    ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ ΑΠΕΙΛΗ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    1:46 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΠΟΤΕ…
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η λογικη λεει οτι ο βενιζελος ειναι
    ανικανος να νικηση τον καραμανλη.
    εχει μαζι του
    ολες τις εφημεριδες και καναλια.
    αντιπαλο εναν ηττημενο και απαξιωμενο ηγετικα γιωργο,
    και εχει κανει τοσες γκαφες που
    κινδυνευει να χαση.
    τωρα που δοκιμαστηκε σε εκλογικο
    αγωνα υπο πιεση αποδειχθηκε ανικανος.
    σε δευτερο ρολο καλος ειναι.

    αποκλειεται να νικηση αυτος τον
    καραμανλη.
    αλλο μπλα μπλα στα τηλεοπτικα παραθυρα και αλλο ηγετης.
    οταν οι νταβατζηδες σχολιαζουν τα προσοντα του βενιζελου λενε..
    "λιγος αλλα υπακουος"
    ο λαος δεν θα ψηφιση ποτε εναν
    αχυρανθρωπο.
    συμφωνω οτι και ο γιωργος ειναι
    λιγος.
    ο παπανδρεου εχει λιγες ελπιδες να κερδιση τον καραμανλη.
    ο βενιζελος καμμια.
    τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εξαφάνισαν την ομιλία του Ευ. Βενιζέλου από τον επίσημο κόμβο του ΠΑΣΟΚ

    Δείτε εδώ σε αυτό το link.

    Στο επίσημο site του ΠΑΣΟΚ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας .

    Ο σύντροφος Βενιζέλος δεν υπάρχει, και ο σύντροφος Σκανδαλίδης (ειδικότερα τώρα που κάποιοι αποφάνθηκαν ότι δεν «κόβει» από τον Γιώργο Παπανδρέου) άρχισε να “παίζει”.

    Σύντροφοι πάρτε θέση: Στείλτε e-mail διαμαρτυριας στην παρακάτω διεύθηνση επικοινωνίας. pasok@pasok.gr

    Ας ελπίσουμε οτι αυτή η ντροπή για το ΠΑΣΟΚ θα τελειώσει γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Διαβάστε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οτι σας έχω γράψει εδώ και καιρό για τα σχέδια του Ν.Παπανδρέου.

    Ποιές είναι οι φιλοδοξίες του,και γιατί ο ΓΑΠ τον έχει θέσει στο περιθώριο,τις τελευταίες μέρες.


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Βάσω Παπανδρέου, είπε φωναχτά αυτό που ψιθυρίζει ολη η Ελλάδα.
    Το γεγονός οτι πολλοί σύντοφοί της, μέσα στο ΠΑΣΟΚ, έκαναν περιουσίες απο τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τις μίζες,τις προμήθειες και πάει λέγοντας.
    Το γεγονός αυτό είναι και η αιτία, του εξευτελισμού στον οποίο υποβάλλει το Πασόκ, ο ελληνικός λαός και την πληρώνει ο Γιώργος, δυσανάλογα με τις ευθύνες που του αντιστοιχούν
    "Ολους αυτούς τους θέλουμε στο ΠΑΣΟΚ; Αν τους θέλουμε πρόσθεσε πρέπει να το πούμε, αλλά εγώ δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με ένα τέτοιο ΠΑΣΟΚ..."
    Ισως, η πιο ουσιαστική αυτοκριτική που ακούστηκε στο ΠΑΣΟΚ, απο το 2000. Μπράβο, Βάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιατί ο Γ. Παπανδρέου και το ΠαΣοΚ έχασαν τις εκλογές; Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο και η δημοκρατία: επειδή δεν τους ψήφισαν οι ψηφοφόροι. Και γιατί δεν τους ψήφισαν οι ψηφοφόροι; Επειδή δεν τους έκριναν άξιους για τη διακυβέρνηση του τόπου.

    Η πολιτική είναι πάντα μια υπόθεση απλών απαντήσεων σε απλές ερωτήσεις. Σε σημείο που αναρωτιέμαι για ποιον λόγο χρειάζεται να συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο για να συζητεί τα αυτονόητα και τα αυταπόδεικτα.

    * Φέρει η διακυβέρνηση Σημίτη τη βασική ευθύνη για την ήττα του 2004; Προφανώς. Διαφορετικά, ο Σημίτης θα ήταν ακόμη πρωθυπουργός.

    * Φέρει η προεδρία Παπανδρέου τη βασική ευθύνη για την ήττα του 2007; Προφανέστατα. Διαφορετικά, ο Παπανδρέου θα ήταν τώρα πρωθυπουργός και θα συνεδρίαζε η ΝΔ για να βρει διάδοχο του Καραμανλή.

    Ειλικρινά δεν πιστεύω να υπάρχει καλόπιστος άνθρωπος στοιχειώδους νοημοσύνης στη χώρα μας που στα ερωτήματα αυτά να μη δίνει την ίδια απάντηση. Και όλα θα ήταν ευκολότερα στο ΠαΣοΚ αν οι αυτονόητες απαντήσεις στα αυτονόητα ερωτήματα είχαν αποσυνδεθεί από τη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού.

    Αυτό θα είχε συμβεί αν ο Γ. Παπανδρέου δεν ήταν υποψήφιος για τη διαδοχή του, όπως έπραξε ο Κ. Μητσοτάκης το 1993 ή όπως συνηθίζεται στα περισσότερα ευρωπαϊκά κόμματα. Επέλεξε το αντίθετο, κάτι το οποίο αξιολογείται ποικιλοτρόπως αλλά αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά του. Εκ των πραγμάτων λοιπόν οι ευθύνες της ήττας και η εκλογή αρχηγού παραμένουν συνδεδεμένες και το ερώτημα είναι αν αυτή η εμπλοκή αποσαφηνίζει ή συσκοτίζει την εκλογή.

    Κακά τα ψέματα, τα πολιτικά κόμματα δεν είναι εταιρείες πολιτικής ανάλυσης. Οταν αναλύουν μια ήττα δεν το κάνουν από καθήκον απέναντι στην ιστορική έρευνα. Το κάνουν επειδή θεωρούν ότι ερμηνεύοντας την ήττα θα μπορέσουν να οικοδομήσουν μια επόμενη νίκη. Εχει κανείς την αίσθηση ότι αυτό χρειάζεται επειγόντως το ΠαΣοΚ; Ασφαλώς. Εχει κανείς την αίσθηση ότι αυτό κάνει σήμερα το ΠαΣοΚ; Οχι.

    Κάποτε ο Φρανσουά Μιτεράν είχε πει ότι μεταξύ της προεκλογικής και της μετεκλογικής περιόδου μεσολαβεί ένα κορυφαίο γεγονός που είναι οι εκλογές. Νομίζω ότι κανείς δημοκράτης δεν θα διαφωνήσει μαζί του. Οι εκλογές δεν είναι απλώς μια διαδικασία επιλογής. Είναι μια λαϊκή ετυμηγορία. Την οποία οι πολιτικοί, τα κόμματα, τα μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να αγνοούν, ούτε να παρακάμπτουν. Ο λαός εγκρίνει και ο λαός απορρίπτει. Και εξ όσων γνωρίζω είναι η μοναδική διαδικασία που αποδεχόμαστε στη δημοκρατία.

    Υπό αυτήν την έννοια το ΠαΣοΚ μπορεί να συζητάει όσο θέλει γιατί έχασε. Αλλά δεν μπορεί να προσποιείται ότι δεν έχασε. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα. Οχι για λόγους πολιτικής τάξης. Αλλά επειδή αυτός είναι ένας σίγουρος δρόμος για να χάσει και τις επόμενες εκλογές.

    (το ανωτέρω κείμενο το αντέγραψα από μια εκ των ''σατανικών'' εφημερίδων που λεει ο Γ.Α.Π. οτι τον κτυπούν πισώπλατα , μου άρεσε όμως η άποψη του αρθρογράφου)

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στο ΠΑΣΟΚ μου φαίνεται ότι ψάχνουν για χαρισματικό ηγέτη!
    Εγώ λοιπόν που δεν ασχολούμαι με τον πυρήνα της πολιτικής – όπως καλή ώρα ο άντρας μου- τους λέω ότι άδικα ψάχνουνε.
    Κανείς δεν βρήκε τους χαρισματικούς ψάχνοντας.
    Αυτοί ξεφυτρώνουν εκεί που δεν το περιμένεις.
    Το περιβάλλον είναι αυτό που γεννά τις χαρισματικές μορφές και μια απρόβλεπτη τύχη και κοινωνική ανάγκη τους δίνει το χρίσμα.
    Υπομονή λοιπόν. Όταν θα έρθει η ώρα θα ξεφυτρώσει ο νέος Ανδρέας, που δεν είναι ανάγκη να λέγεται Παπανδρέου, ούτε να είναι ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και ο Γιώργος από το χρήμα του ΠΑΣΟΚ και του κράτους ζει. Ο αδελφός του διαχειρίζεται περί τα 80 εκατομμ. ευρώ και όλη η οικογένεια έχει τεράστιες επενδύσεις στην Αμερική, από τις κληροδοτήσεις του Αντρέα. Πρώτα πρώτα πρέπει να φύγει ο Γιώργος από το ΠΑΣΟΚ, αν είναι ειλικρινής η Βάσω - και μάλλον αυτό το καταχθόνιο σχέδιο είχε στο μυαλό της :-)

    Ούτε που φανταζόταν ο Κωστάκης ότι θάχουμε τέτοιες πλάκες, όταν προκήρυσσε πρόωρες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. AKOUSA NA LEEI O ARXIGOS TOU PASOK OTI TO LATHOS TOU ITAN POU STROGGILOPOIOUSE TA PRAGMATA

    POLI THA ITHELA NA ELEGE ENA PARADEIGMA,,, AS POUME GIA TA NARKOTIKA

    KAI META NA DO TI POSOSTA THA EIXE TO PASOK STIS EPOMENES EKLOGES

    POLISILEKTIKO KOMMA XORIS STROGGILOPOIISEIS DEN GINETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ
    .........................
    Ακούσαμε πολλά φαιδρά αυτό το Σαββατοκύριακο στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Πασοκ αλλά το άκρο άωτον ήταν ο Θόδωρος Πάγκαλος .
    Ο πρωταθλητής σε δηλώσεις (διαχρονικά) εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου .
    Ο υπονομευτής ΟΛΩΝ των Προέδρων του Πασοκ.
    Ηταν η δεν ήταν ο Πάγκαλος που κατηγόρησε αισχρά τον συχωρεμένο Ανδρέα για δόλια απόκτηση της βίλλας στην Εκάλη και για φοροδιαφυγή ;;
    Ήταν η δεν ήταν ο Πάγκαλος που ως υπουργός του Σημίτη έκανε συνέχεια (εκτός οργάνων) αντικυβερνητικές δηλώσεις και ανάγκασε τον Σημίτη να το βγάλει από το υπουργείο ;;
    Πόσες δηλώσεις έχει κάνει εναντίον της σημερινής ηγεσίας του Πασοκ ο Θόδωρος τις έχει μετρήσει;;

    ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΟΠΗ ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ.
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ
    ΧΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ
    ΜΑΛΑΚΕΣ.

    7 Οκτώβριος 2007 7:12 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΣΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ..
    ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..
    ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μίλησε και ο ηλικίας 88 ετών Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας ΓΑΠ. Οι συνέπειες της παρέμβασης έγιναν αμέσως αισθητές: οι ευλαβείς έχουν πεισθεί ότι επίκειται η Δευτέρα Παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου και μελετούν μανιωδώς Λιακόπουλο προσπαθώντας να βρουν την ημερομηνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Γιώργος, ακολουθώντας τις αρχές του διαβουλευτικού πλουραλισμού, φαίνεται να εμφορείται από την πεποίθηση πώς, όσο πιο δημοκρατικό επιδιώκει να είναι ένα κόμμα, τόσο μικρότερος είναι ο ρόλος της ηγεσίας στη διαμόρφωση των εσωκομματικών σχέσεων.

    Αυτό και τα άλλα που γράφεις πότε τα ακολούθησε ο Παπανδρέου? Όταν προσέλαβε στα ψηφοδέλτια τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο? Όταν έβαλε Γ.Γ. στο ΠΑΣΟΚ την τέως γραμματέα του Παπουτσή, την Ξενο-τέτοια? Όταν έκανε τις γκάφες με τη Γκούφη Γεννηματά και την Πατούλα Πατουλίδου?

    Ρεσύ άγιε, θα μας τρελλάνεις τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  40. Η Βάσω γιατί είπε ότι αν δεν φύγουν από το κόμμα τα λαμόγια που πλούτισαν επί κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ, θα φύγει αυτή! Τί εννοούσε? Έφαγαν λεφτά τα στελέχια του ΠΑΣΟΚ? Πότε έγινε και δεν το καταλάβαμε βρε? Και γιατί βγαίνει και το λέει τώρα η Βάσω? Τόσα χρόνια δεν είχε δει, δεν είχε ακούσει τίποτα? Μήπως είναι συνυπεύθυνη που έκανε πως δεν ξέρει τόσα χρόνια για βίλες, ταξίδια, πριγκιπικούς γάμους, σπατάλες κ.ά.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!"

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Βάσω Παπανδρέου, είπε φωναχτά αυτό που ψιθυρίζει ολη η Ελλάδα.
    Το γεγονός οτι πολλοί σύντοφοί της, μέσα στο ΠΑΣΟΚ, έκαναν περιουσίες απο τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τις μίζες,τις προμήθειες και πάει λέγοντας.
    Το γεγονός αυτό είναι και η αιτία, του εξευτελισμού στον οποίο υποβάλλει το Πασόκ, ο ελληνικός λαός και την πληρώνει ο Γιώργος, δυσανάλογα με τις ευθύνες που του αντιστοιχούν
    "Ολους αυτούς τους θέλουμε στο ΠΑΣΟΚ; Αν τους θέλουμε πρόσθεσε πρέπει να το πούμε, αλλά εγώ δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με ένα τέτοιο ΠΑΣΟΚ..."
    Ισως, η πιο ουσιαστική αυτοκριτική που ακούστηκε στο ΠΑΣΟΚ, απο το 2000. Μπράβο, Βάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φίλε μου 9.02
    Εγώ γιατί να σας τρελάνω!
    Αν ο Γιώργος δεν πράττει όπως ομιλεί δεν φταίω εγώ, αλλά μάλλον αυτός.
    Άλλο πεποίθηση, άλλο πολιτική δράση.
    Οι παρατηρήσεις μου αφορούν το πλαίσιο των διακηρύξεων Παπανδρέου- Βενιζέλου, αποκλειστικά.
    Ένα ενδιαφέρον θέμα είναι, γιατί οι ηγεσίες είναι τόσο σπάταλες σε διακηρύξεις και όρκους και τόσο αδύναμες και απρόθυμες στην πραγματοποίηση τους.
    Στον απολογισμό τους ποτέ δεν λένε ότι στοχάστηκαν λάθος ή ότι έσφαλαν μεθοδολογικά, αλλά πάντοτε αναζητούν τα εξωτερικά αίτια που προκάλεσαν την έκδηλη αντινομία. Στη προκειμένη περίπτωση, τουλάχιστον, ο Γιώργος τόλμησε και να αναφερθεί και στην εσφαλμένη μέθοδο που ακολούθησε…
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε μουνακια ΑΓΙΕ

    ασε τις παπαρολογιες και
    πες μας πως ακολουθώντας
    τις αρχες του διαβουλευτικου πλουραλισμου θα ριχνουμε
    ευκολοτερα τα γκομενακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οπως τα λεει ο 1:31 μμ
    ειναι και οχι ο παπαρολογος
    μουνακιας ΑΓΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε συ ''PASOK poisonous'' πεστο
    οτι σου αρεσει ο Πρετεντερακος
    (αυτο το υποδειγμα ανεξαρτητης δημοσιογραφιας).

    Μην ντρεπεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Α! όλα κι όλα εγώ είμαι με τον Πρετεντέρη και τον άντρακλα το αφεντικό του στην εφημερίδα.Δεν μπορώ να το κρύψω άλλο.Αγαπώ την πούτσα όσο κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση