GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Commandante Che Polydora....‏

... Του Δημολόγου http://dimolog.blogspot.com ... Με απειλές οτι θα τους κάνει ντα απαντά η κυβέρνηση στο αντάρτικο των βουλευτών της. Αυ...

...
Του Δημολόγου
http://dimolog.blogspot.com
...


Με απειλές οτι θα τους κάνει ντα απαντά η κυβέρνηση στο αντάρτικο των βουλευτών της. Αυτοί όμως το χαβά τους.
Πρώτος και καλύτερος ο Βύρωνας. Καλά, αυτός έχει γίνει πιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη ! "Θα με κάνουν να σωπάσω μόνο δια της φυσικής εξόντωσης ". Μην τους βάζεις ιδέες Βύρωνα...
Ο Γιάννης ο Μανώλης το πηγαίνει λάου-λάου. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Μία τσαμπουκάς, μία παραταξιακός.
Η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη πάλι, μας βγήκε outsider. Αυτή ξέρει να παίζει το παιχνίδι. Από τη μια εκδικείται που αναγκάστηκε να κατέβει υποψήφια με σταυρό και όχι στο Επικρατείας (με αποτέλεσμα να σκίσει το καλσόν της) και από την άλλη κερδίζει τις εντυπώσεις ως πιστή στο κομματικό φρόνημα.
Αντάρτες νέας κοπής λοιπόν, εκ του ασφαλούς, που πολεμάνε άσφαιρα. Ο καθένας για τον προσωπικό του "πόλεμο". Άλλες εποχές, άλλα ήθη...

22 σχόλια

  1. Στην Ελλάδα ψάχνουν τον next ΤV Star, στην Αμερική την «Next porn star»
    Το bollywood-gr τώρα δικαιώνεται για τον τίτλο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή δεν συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μεγάλος αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟκ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη ποδοσφαιρικού επιπέδου διαδικασία. Εχομε και γνώση και άποψη . Απλά θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια ανίκανη και θλιβερή κυβέρνηση , «έτσι χωρίς πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να επιπέσει φορολογικά επί δικαίων και αδίκων , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας και της ανικανότητας της , είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο.
    Εξάλλου το ΠΑΣΟΚ έχει και τη δύναμη και την ικανότητα την επόμενη της εκλογής να ανακάμψει και να ασχοληθεί με την αποστολή που του ανέθεσε με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός Οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν . Ο «Κωστάκης ο Μικρός» τα γνωρίζει όλα αυτά πολύ καλά και ότι μετρά μέρες , γιαυτο και η πρεμούρα του να τακτοποίηση τους κολλητούς που έχει μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δεν έχει καταγραφεί στο παρελθόν. Ενέργειες και πράξεις που ούτε ο Μητσοτάκης διανοήθηκε να πράξει….
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Είναι γνωστό εδώ μέσα από παλιά ότι δεν έχω ουδεμία σχέση με αισχρολογίες, συκοφαντίες και πάσης φύσεως αισχρότητες και προβοκάτσιες οι οποίες ως γνωστόν αποτελούν αποκλειστικά χαρακτηριστικό και κύριο γνώρισμα των Δεξιών και Νεοδεξιων υποκειμένων υποστηρικτών ΝΔ ΛΑΟΣ κλπ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» για τον ΟΠΑΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


    Οι σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», αναδεικνύουν για μια ακόμη φόρα τι εννοούσε ο κ. Καραμανλής, όταν διακήρυσσε την «επανίδρυση του κράτους» και αποδεικνύουν με τρόπο σχεδόν πανηγυρικό την αντίληψη μιας κυβέρνησης που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τα πλέον αθέμιτα μέσα για να επιτύχει τους στόχους της.

    Στο παιχνίδι «ψήφοι αντί χορηγιών» που στήθηκε προεκλογικά μέσω του ΟΠΑΠ, χαμένοι είναι οι Έλληνες πολίτες αλλά εντέλει και η αξιοπιστία ενός Οργανισμού που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην Ελληνική κοινωνία και τον Αθλητισμό και που τώρα η κυβέρνηση σκοπεύει να προσφέρει βορρά σε «ημετέρους».

    Το ΠΑΣΟΚ, θα ζητήσει δια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, να κατατεθούν όλα τα σχετικά στοιχεία που αποκαλύπτουν τον «πολιτικό πολιτισμό» της κυβέρνησης Καραμανλή και την επιχείρηση εξαγοράς συνειδήσεων.

    Το ίδιο ισχύει και για την σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ, για την οποία το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή είχε τοποθετηθεί και είχε φέρει το θέμα στην Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μικρός αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη σεξουαλικού επιπέδου διαδικασία. Εχουμε και γνώση και άποψη . Απλά σαν γνήσιες αδερφές θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια τόσο ικανή κυβέρνηση , «έτσι με πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να μας εκδιώξη από την Συγγρού , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της σεξουαλικότητας της,είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με πίπες άν και προσωπικά με τρελαίνουν.
    Εξάλλου το κούνημα έχει και τη δύναμη και την ικανότητα να ασχοληθεί με το κλέψιμο και το νταβατσιλίκι που του ανέθεσαν οι αδερφές.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Είναι γνωστό ότι είμαι με τον Βενιζέλο
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΑΠ άκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οπως σας εχω ξαναπει εγω ειμαι ομοφυλοφιλος.
    Εγω ενδιαφερομαι μονο για την πολιτικη ομως.

    Οι σεξουαλικες ιδιαιτερoτητες μου δεν αφορουν κανενα
    Και ουτε θαπρεπε.

    Αλλα πρεπει με αρχηγο μας το Ευαγγελο Βενιζελο ,ολοι οι ομοφυλοφιλοι να διεκδικησουμε και να καταχτησουμε τα δικαιωματα μας.

    Οχι στον ρατσισμο.

    Βενιζελος εδω και τωρα.
    Οχι στο ρατσισμο εναντια στα "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ-ΓΑΠάκια" .
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στίχοι:Λουτράδης Χρήστος

    ALBUM :ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
    Έρχομαι από τόπο πασοκικό
    ζηλεύω με το τι γαμήσι πέφτει εδώ
    Οι γκόμενοι σας είναι καύλα
    Το μέλλον καυλωτικό
    το όργιο σαν τρελλή το αναζητώ
    Διότι εγώ γλύφω τη ψωλί του αράπη
    και τρελαίνομαι από ηδονή.

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΕΛΑ
    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ…

    ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    Υ.Γ. Δεκτές οι συμβουλές σας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας , 70 χρόνια μετά, να υπάρχουν υμνητές του γελοίου δικτατορίσκου Μεταξά. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από άλλο ένα άλλο γελοίο πράκτορα και τοποτηρητή των Αγγλικών συμφερόντων στην Ελλάδα ,Βασιλιά Γεώργιο Β, και διορίστηκε κυβερνήτης γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε αργότερα το αιματοκύλισμα των Ελλήνων με τον εμφύλιο που επακολούθησε.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τα παιδαρέλια που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Μεταξά να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα νεοφασιστικών και αντιδημοκρατικών γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και συνεργασία .Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγωνιστείτε. Βασιλιάδες και κυβερνήτες και αυτόκλητοι σωτήρες δεν υπάρχουν….

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου Γ.Α.Π. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από την C.I.A.τοποτηρητή των Αμερικάνικων συμφερόντων στην Ελλάδα και διορίστηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε ο εμφύλιος των Ελλήνων πασόκων.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τις αδερφές μου στο κούνημα που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Γ.Α.Π. να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και σεξουαλική συνεύρεση.
    Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και απολαύστε το γαμήσι.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που εξαφανίσθηκε η Ελλη Στάη; Ποιοι την κρατάνε αιχμάλωτη; Μήπως της έριξε υδροκυάνιο στη σαμπάνια, η Μάρα Ζαχαρέα; Την κρατάει έγκλειστη, ο Γουλανδρής; Γιατι ψάχνεται η Αγγελική Νικολούλη, με την εξαφάνιση της Ελλης; Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα; Τι συμβαίνει, επιτέλους με την Ελλη Στάη; Ποιοι θέλουν να φιμώσουν, αυτη την ελεύθερη δημοκρατική φωνή της ελληνικής τηλεόρασης;
    FREE ΕΛΛΗ, ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. COMMANDANTE ΜΥΓΑ CHE CHE POLYPORDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥΔΩΡΑ


    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ


    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ


    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΔΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
    "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ,
    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..
    ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ
    ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η
    ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ
    ΤΗΣ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ,ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΣΗ Ο ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΗ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ
    ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ.
    ΕΔΩ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΚΟΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΛΑ.
    Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΕΓΩ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:39 μμ

    δηλαδη τι θες ρε καριολη ? να του πουμε και ευχαριστω του πανιβλακα του πολυδωρα ?

    το παραδειγμα της αμερικης ειναι ασχετο . οι ΗΠΑ εχουν παραδοση να τα κανουν σκατα σε καταστροφες .εδω στη νεα ορλεανη καταστραφηκαν τα παντα και τους αφησαν ολους αβοηθητους........

    το θεμα ειναι οτι στη φωτια της παρνηθας μπορουσαν να τη σβησουν αμεσα και στην αρχη αλλα καναν μαλακειες στελνοντας τη πυροσβεστικη αλλου.

    και ο πολυπορδας εκανε την ιδια στιγμη συγκεντρωση για τους αγροφυλακες!!!!!!

    οποτε , μην προσπαθεις να δικαιολογησεις ενα βλακα ,ανικανο και ανευθυνο πολιτικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.59
    είσαι ψεύτης ,συκοφάντης και μίζερος.Τράβα γράψε κανα σύνθημα για την κακούργα κοινωνία στο δημόσιο ουρητήριο που συχνάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΛΥΔΩΡΑ


    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ


    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ


    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Otan megaloseis tha rtho na sta klaso.Polydoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΤΙΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ..ΒΛΕΠΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..
    ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΙΣΑΝ..
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,
    ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ
    ΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. babis
    - «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω;)

    τζων
    - «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

    babis
    - «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

    τζων
    - «Άαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

    babis
    - «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)

    τζων
    - «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

    babis
    - Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα;)

    τζων
    - «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως;)

    babis
    - «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)

    τζων
    - «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

    babis
    - «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

    τζων
    - «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

    babis
    - «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

    τζων
    - «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Άάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο;)

    babis
    - «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)

    τζων
    - «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση