GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ιδιωτικά" πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία...

. Ο νέος Νόμος Πυρηνικών Κέντρων που προωθεί στην Τουρκική Βουλή η Κυβέρνηση ΕΡΝΤΟΓΑΝ διευκολύνει τη δυνατότητα δημιουργίας μικρών πυρηνικ...

.
Ο νέος Νόμος Πυρηνικών Κέντρων που προωθεί στην Τουρκική Βουλή η Κυβέρνηση ΕΡΝΤΟΓΑΝ διευκολύνει τη δυνατότητα δημιουργίας μικρών πυρηνικών εργοστασίων από ιδιωτικές εταιρείες με στόχο την εξαγωγή της παραγομένης ηλεκτρικής ενέργειας και στο εξωτερικό.
Η ‘Κεμαλιστική’ αντιπολίτευση προειδοποίησε ότι η εφαρμογή του Νόμου θα αφήσει ανεξέλεγκτα στα χέρια ιδιωτών τα πολυπληθή πυρηνικά κέντρα που θα δημιουργηθούν και θα μετατρέψει τη χώρα σε χωματερή πυρηνικών αποβλήτων.
Ο Πρόεδρος της Αρχής Ατομικής Ενέργειας Τουρκίας εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με επιδόξους μεν, ‘αεριτζήδες’ δε, ‘μελλοντικούς παραγωγούς’.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ’ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ;
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΤΛΑΝΤΑ…
iolkos

7 σχόλια

  1. http://koukios.wordpress.com
    Αγαπητοί μου,

    την προηγούμενη φορά είχαμε ακυρώσει σαν χώρα σχέδιο πυρηνικού αντιδραστήρα στην Ραιδεστό (tekir Dag στα τουρκικά). Με το να μπλοκάρουμε την απόφαση εξαγωγής τεχνολογίας από τον Καναδά. Ναι τον ίδιο Καναδά που τώρα αναγνώρισε τα ΣΚόπια!!!
    Τώρα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο; Τα πυρηνικά στη γειτονιά μας, μαζί με την απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας από την Τουρκία μας ενδιαφέρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ατομική βόμβα στον κώλο μου.....
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να υπενθυμησουμε επίσης και τους αντιδραστήρες της Βουλγαριας που αδειάζει τα πυρηνικά της απόβλητα στον Έβρο, και στις νεροποντές ανοίγει τα φράγματα και τα στέλνει όλα στην Ελλάδα γεμίζοντας τον Έβρο και το Βόρειο Αιγαίο με τοξικά απόβλητα!

    Τα ΜΜΕ εκαναν κάποιες σχετικές αναφορές με τις τρομερές προπέρσυνες πλημμύρες που είχαν πνίξει τον Εβρο αλλά το θέμα γρήγορα τουμπεκιάστηκε.

    Επίσης για αντιδραστήρα πάει τώρα και η Αλβανία εκτος απο τους άλλους λατρεμένους μας γείτονες, πράγμα φυσικά παρακινδυνευμένο για την ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ γειτονιά των Βαλκανίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για του λόγου το αληθές και επειδή κάποιοι ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ, πάρτε και τις σχετικές έρευνες που είχαν γίνει, για να δείτε πως οι γείτονες μας μας βάζουν αν κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου σε ένα ολομέταξο ΠΥΡΗΝΙΚΟ μαξιλάρι!

    Διαδυκτιακά άρθρα αποδείξεις που άλλα υπάρχουν στο νετ ακόμα και άλλα έχουν χαθεί αλλά έχουν κρατηθεί ακόμα αποθηκευμένα προς ανάγνωση.

    http://www.ellhnismos.org/showthread.php?t=250

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.

    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ AGB ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΕ "ΧΕΙΡΙΣΤΗ",ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕ,
    ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΕ ΟΡΓΟΥΕΛ ,ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"...ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ

    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκοι ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    Στο διάολο μας τα έχετε πρίξει με τον Τουρκουτσογλου και τον Τσαντ Μινεικο Παπανδρέου, γαμω τα σπαμ σας! Δεν σέβεστε τίποτα ηλίθιοι!

    Την προηγούμενη φορά σπαμάρατε ακόμα και στο θέμα με το κωφό κοριτσάκι που της εκλεψαν τα ακουστικά της!

    Μαζέψτε τους γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση