GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παρανομία βαφτίσθηκε «κώδικας δεοντολογίας»...

. .. ...με νονό τον «επανιδρυτή» του ΕΣΥ Δ. Αβραμόπουλο. . Αποκτήσαμε και "κώδικα δεοντολογίας" για τις απροκάλυπτες δωροδοκίες ...

.
..
...με νονό τον «επανιδρυτή» του ΕΣΥ Δ. Αβραμόπουλο.
.
Αποκτήσαμε και "κώδικα δεοντολογίας" για τις απροκάλυπτες δωροδοκίες των γιατρών. Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας «τακτοποιεί» τα του οίκου του και προσδιορίζει τα όρια των δωροδοκιών. Μάλιστα παρουσίασε τον "κώδικα" του σε μεγαλειώδη εκδήλωση με την παρουσία του Υπουργού Υγείας εκλαμπρότατου κ. Δ. Αβραμόπουλου.
Αξιοθαύμαστη προσπάθεια
. Η ιδιωτική πρωτοβουλία νομοθετεί και ο υπουργός χειροκροτεί. Αυτό κι αν είναι μεταρρύθμιση.
Ο επανιδρυτής υπουργός, είτε αγνοεί παντελώς τους νόμους τους οποίους υποτίθεται ότι υπηρετεί , είτε τους έχει γραμμένους κανονικά και ενεργεί ως εξέχον μέλος της συμμορίας που λυμαίνεται τα οικονομικά των ασφαλιστικών ταμείων με όπλο την ανεξέλεγκτη καθοδηγούμενη συνταγογράφηση.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι για το θέμα των «δώρων» που οι φαρμακευτικές εταιρείες προσφέρουν αφειδώς στους συνεργαζόμενους γιατρούς, υπάρχει πλήρες, σαφές και επαρκές νομικό οπλοστάσιο. Μπροστά του όμως ορθώνεται το ισχυρό τείχος της επανιδρυτικής νοοτροπίας με κεντρικό σύνθημα : «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ », συνοδευόμενο από το γνωστό παρασύνθημα «ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
Σε οποιαδήποτε αξιοπρεπή δημοκρατική χώρα, η απόλυτη και προκλητική προτροπή κι επιδοκιμασία υπουργού σε πολίτες και επιχειρηματίες που παρανομούν, όπως έπραξε ο επανιδρυτής υπουργός με την λαμπρή του παρουσία στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, θα οδηγούσε σε άμεσα μέτρα και αποπομπή του.
Στην πατρίδα μας το γεγονός θεωρείται ως φαίνεται ασήμαντο ακόμη και από την κεφαλή της κυβέρνησης. Δεν είναι όμως ασήμαντα τα εκατομμύρια ευρώ εθνικής περιουσίας που αρπάζουν οι «δεοντολόγοι» από τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Το τεράστιο πρόβλημα της αιμορραγίας των ασφαλιστικών ταμείων – όπως και πολλά άλλα – απαιτεί άμεση εφαρμογή των νόμων. Ιδού πεδίο δόξης για τους συνδικαλιστές και τους πάσης φύσης και απόχρωσης αγωνιστές των λαϊκών συμφερόντων.
ermippos.blogspot.com

11 σχόλια

  1. Pressόπαιδα το θεματάκι του Θέμου κάτι μου λέει ότι θα το κάνετε γαργάρα... χι χι αχααααχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω σεξ με τον Αβραμό....

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.

    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ AGB ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΕ "ΧΕΙΡΙΣΤΗ",ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕ,
    ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΕ ΟΡΓΟΥΕΛ ,ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"...ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ

    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτε θα του δωσουν καμια γερη κλωτσια αυτουνου του Βλαχου που μπερδευεται στην Ελληνικη πολιτικη σκηνη σαν κολλιτσιδα?
    Τοσο πολλοι ειναι οι βλαχοι που ζουν στην Αθηνα?
    Φταιει αρκετα και ο Καραμανλης που για να κερδισει τις εκλογες δεν πιστεψε στις δικες του μονο δυναμεις και εβαλε συνεταιρο αυτο το μουτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αβραμόπουλος είναι από τους πιο τίμιους υπουργούς υγείας που πέρασαν ποτέ. Όσοι δεν γνωρίζετε τα περί υγείας καλύτερα να μη μιλάτε.

    Καλύτερα να δίνεις 1 και να το ξέρεις, παρά 10 και να μην το ξέρεις. Ασχετοι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αβραμόπουλος είναι από τους πιο ανίδεους υπουργούς υγείας που πέρασαν ποτέ. Επί ημερών του οι υπηρεσίες υγείας πήραν τη μεγάλη κατρακύλα ενώ το έργο του είναι παντελώς ανύπαρκτο αφού το μόνο που τον απασχολεί είναι η δημόσια εικόνα του και τίποτα άλλο. Όσοι δεν γνωρίζετε τα περί υγείας καλύτερα να μη χρειαστείτε ποτέ τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το ελληνικό κράτος.

    Καλύτερα να λες 1 και να το κάνεις, παρά 10 μπροστά στις κάμερες και να μην κάνεις τίποτα.

    Ο άσχετος είσαι ΕΣΥ εγκάθετε του κ. Τίποτα! Έχεις χρειαστεί ποτέ να νοσηλευτείς; Σου εύχομαι να μην χρειαστείς ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αβραμόπουλος πήρε προικα το Υπουργείο Υγειας. Πηγαίνετε στο site του υπουργείου και μετρήστε πόσοι διαγωνισμοί γίνονται την ημέρα.

    Στο Υπουργείο υπάρχει σύστημα. Οι δουλιές δίνονται σε δικά μας παιδιά αφού πρώτα σκάσουν τα ανάλογα στο "ταμείο" που το κρατάει καρδιακός φίλος του υπουργού εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος.

    Δωστε και μια ματιά ΄πόσα έργα υπογράφτηκαν την Παρασκευή προ των εκλογών.

    Το χρήμα ρέει και απο τα πατζάκια τους. Είναι ακριβά τα γούστα εξάλλου του κυρίου Υπουργού κάποιος εργολάβος πρέπει να τα καλύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 12:54

    Τα ελληνικά νοσοκομεία μου έχουν σώσει την ζωή, πανηλίθιε άχρηστε κουμμουνιστή για πέταμα. Βλακα, άσχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @10:45

    δεν σου έσωσαν το σκατόμυαλό σου όμως. ό,τι και να κάνεις όμως είναι καταδικασμένο τσανακογλύφτη και λακέ του αβραμόπουλου. μαζί τις τρώτε τις μίζες από τις φαρμακευτικές κοροϊδάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση