GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν κανένας δεν ψήφιζε αυτή την Κυριακή...

. ...ίσως κάτι ν΄άλλαζε σ΄αυτόν τον τόπο... . Του Δημήτρη Λυμπερόπουλου . Ο Σταμάτης Φασουλής λέει στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία&quo...

.
...ίσως κάτι ν΄άλλαζε σ΄αυτόν τον τόπο...
.
Του Δημήτρη Λυμπερόπουλου
.
Ο Σταμάτης Φασουλής λέει στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" (κλικ εδώ): "Δεν δέχονται ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι εξυπνότερος, ικανότερος αυτών, κι έτσι εξυφαίνουν το εξής απώτερο σχέδιο: Πάμε τώρα με τον Γιώργο, για να την πατήσει ο άχρηστος, ο ηλίθιος -γιατί έτσι τον λένε όλοι οι δικοί του, τους έχω ακούσει- ώστε να ακυρώσουμε πολιτικά τον Βενιζέλο. Και μετά τη νέα ήττα στις εκλογές, έρχεται η σειρά μας."...
Αυτά ως προς τον Φασουλή και τους Περικλέτους της πολιτικής...

Και τώρα, τα δικά μας:
Κάτι τέτοιο συμβαίνει συνήθως και στις Συνόδους αρχιερέων, όπου εκεί ψηφίζεται ο γεροντότερος ως μητροπολίτης , ώστε σε σύντομο χρόνο να έρθη η σειρά των νεωτέρων και μετρίων...
Το μπάχαλο της εκλογής προέδρου σε ένα πολιτικό κόμμα δεν τελειώνει την Κυριακή στις 11 Νοέμβρη... θα συνεχιστεί στο εγγύς μέλλον και στο άλλο μεγάλο κόμμα- ίσως και σε μικρότερα- γιατί και ο πολιτικός είναι άνθρωπος φτιαγμένος απο απληστία και έπαρση... όπως και ο απλός πολίτης που έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι το μεροκάματο, ο μισθός, η είσπραξη στο μαγαζί του και η προσφορά υπηρεσίας, δεν λύνει τη φιλοδοξία του για καλυτέρευση της δικιάς του ζωής και της οικογένειάς του... το μπαξίσι, η μίζα, το φακελάκι, το κλέψιμο στην εφορία, είναι οι κουβάδες με το νερό στην παραοικονομία... και ο τίμιος φορολογούμενος πολίτης το ζώο που γυρίζει το μαγγανοπήγαδο της διαφθοράς και της διαπλοκής...
Ο Καζαντζάκης είπε κι΄έγραψαν στο τάφο του : "δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος!" Δυστυχώς ο άνθρωπος, όσο ζει, θα ελπίζει, θα φοβάται και θα είναι σκλάβος ακόμη και της απληστείας και έπαρσής του...
Αν δεν πήγαινε κανένας να ψηφίσει σ΄αυτή την κωμωδία της 11ης Νοέμβρη, ίσως κάτι ν΄ άλλαζε σ΄αυτό τον τόπο...

28 σχόλια

  1. Ετσι είπε ο Φασουλής??
    Ααα ν αγιάσει το στόμα του!!
    Αννυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


    Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης του διεθνούς οικονομικού συστήματος όπου το φαινόμενο της περιθωριοποίησης και του αποκλεισμού κοινωνικών ομάδων αποκτά μεγάλες διαστάσεις τόσο στις ανεπτυγμένες χώρες όσο και στις αναπτυσσόμενες, ο σεβασμός της διαφορετικότητας πρέπει να αποτελεί μια μορφή έκφρασης της κοινωνικής αλληλεγγύης η οποία είναι απαραίτητη για τη εξασφάλιση της μελλοντικής συνοχής των κοινωνιών. Επομένως περισσότερο από ποτέ η σημασία της ανεκτικότητας και του σεβασμού των ισότιμων δικαιωμάτων όλων και ειδικότερα αν αυτά εστιάζουν στην σεξουαλική προτίμηση, αποκτά όλο και μεγαλύτερη αξία. Σήμερα, η μεγάλη πλειοψηφία των ειδικών πιστεύει ότι ο ομοφυλόφιλος άντρας και η ομοφυλόφιλη γυναίκα πρέπει να θεωρηθούν σε σχέση με την κληρονομικότητα, με το περιβάλλον στο οποίο ζουν και φυσικά με τις θετικές επιλογές που κάνουν στο αν θα αποδεχτούν και σε ποιο βαθμό τα συναισθήματά τους. Συγχρόνως εμφανίστηκε και ένα ενδιαφέρον για την ομοφυλοφιλία ως κοινωνικό φαινόμενο. Κοινωνιολόγοι, ανθρωπολόγοι, ιστορικοί και ερευνητές έχουν επισημάνει, ανάμεσα σε πολλά άλλα και το πως έχει μεταβληθεί η άποψή μας για την ομοφυλοφιλία σε σχέση με το χρόνο καθώς και τις σημαντικές διαφορές που υπάρχουν στην αντιμετώπισή της από διαφορετικούς πολιτισμούς. Έτσι η συζήτηση για ένα θέμα ταμπού, όπως η ομοφυλοφιλία, παίρνει διαστάσεις μεγαλύτερες από ότι θα περίμενε κανείς σ’ έναν κόσμο που τα ουσιαστικά προβλήματα (οικονομικά, πολιτικά, οικολογικά) είναι τεράστια και πιεστικά. Είναι προφανές όμως ότι στη συνείδηση του μέσου ανθρώπου το ερώτημα του χαρακτηρισμού της απόκλισης από τον γενικό κανόνα παραμένει αναπάντητο, αλλά δραματικά ενδιαφέρον. Ποιοι δεν ανέχονται το ρατσισμό, τον αποκλεισμό, τις διακρίσεις και την προβολή; Ίσως τα πολιτικά κόμματα, οι πολιτικοί και πολιτευτές, οι κληρικοί, οι δημοσιογράφοι και γενικά οι διανοούμενοι θα πρέπει να αντιληφθούν και να σεβαστούν την ομοφυλοφιλία ως διαφορά με δικαίωμα ή αλλιώς να μην περιμένουν την κατανόηση ή τη στήριξη σε τυχόν εκκλήσεις τους. Πρέπει να βρουν το θάρρος να αναφερθούν στην ομοφυλοφιλία όταν κατονομάζουν τις διάφορες ομάδες πολιτών και υπολογίζουν στη στήριξή τους. Αυτό σε όποια πολιτική ή θρησκευτική παράταξη ανήκουν. Σήμερα, γνωρίζουν ότι ο αγώνας για την δική τουε ελευθερία έχει πάρει άλλη μορφή. Οι νέοι ομοφυλόφιλοι έχουν να παλέψουν το ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον αυταρχισμό, την καταστολή, τον οικονομικό αποκλεισμό, τη θρησκευτική μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, το φασισμό, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την αισθητική τρομοκρατία, τη βαρετή ομοιομορφία, τις μικροαστικές αξίες, το φανατισμό, τη συντήρηση, το μιμητισμό και την άγνοια του άλλου, του ξένου, του διαφορετικού μαζί με εκατομμύρια ανθρώπων άλλων ομάδων.






    Οι συντάκτες της πρότασης, όπως και πολλοί υπέρμαχοι της ρύθμισης, φοβήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «γάμος», η οποία είναι και θρησκευτικά φορτισμένη, γι' αυτό επέλεξαν τον όρο «συμβίωση». Ακόμη και στην ομοφυλοφιλική κοινότητα οι απόψεις είναι διχασμένες, κάποιοι είναι υπέρ μιας τελετής για όλα τα ζευγάρια, χωρίς διακρίσεις, και θεωρούν άτολμη την πρόταση, ενώ άλλοι δεν θέλουν να ταυτίσουν μια ριζοσπαστική ρύθμιση με παραδοσιακές διαδικασίες.


    Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η πρόταση που συζητεί η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠαΣοΚ, τη σύνταξη της οποίας έχουν αναλάβει οι κκ. Γρ. Βαλλιανάτος και N. Αλιβιζάτος. Ο κ. Παπανδρέου γνωστοποίησε τις προθέσεις του κόμματός του για το θέμα στη συνέντευξη που έδωσε στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στις 12 Δεκεμβρίου.


    ==============================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eπειδή, όμως, προχθές ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του A. Παπανδρέου, την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου τίμησε το πρωί με την παρουσία του στο θρησκευτικό μνημόσυνο και το απόγευμα με το... επιμνημόσυνο ζεϊμπέκικο, που αφιέρωσε στον πατέρα του, υπό τα παλαμάκια του κ. Tζεμ, συνάδει να θυμίσουμε ότι: Στις 24.6.1985, ο A. Παπανδρέου τόνιζε στη Bουλή: «Aκούω καμιά φορά μια περίεργη φράση: Mα το θέλει ο Θεός να έχει η Tουρκία μονάχα 3% από την υφαλοκρηπίδα; Δεν ξέρω, τι θέλει ο Θεός, αλλά τυχαίνει τα 97% να ανήκουν στην Eλλάδα και έργο της Kυβέρνησης είναι να προασπίσει τα εθνικά δικαιώματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΠ

    Είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη της διακυβέρνησης.(2004)

    Είμαι ήδη διαφορετικός. Εμαθα, άλλαξα, αποφάσισα. (2007)

    Εγώ, δεν είμαι στην πολιτική για να γίνω πρωθυπουργός. (2007)

    Μάλλον πρόκειται για σύνδρομο διχασμένης προσωπικότητας,δεν εξηγείται αλλοιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ :
    «Οι μετρήσεις δείχνουν ότι όσο το υποτιθέμενο εκλογικό σώμα της Κυριακής περιορίζεται περί τον κομματικό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, έχει προβάδισμα ο κ. Παπανδρέου. Αυτό είναι το ηττημένο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ που δεν εννοεί να βγει από την ψυχολογία της ήττας». (ΝΕΤ 105,8)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Ωριμάσαμε,ωρίμασα και εγώ ». Η φράση αυτή ήταν η κορύφωση της αυτοκριτικής του Γιώργου στην πρώτη ομιλία που απηύθυνε στα μέλη της εθνικής συνδιάσκεψης.

    (Κάνω μικρή παύση, λόγω της συγκίνησης... Αχ, αν ζούσε ο πατέρας του! Αχ, πόσο υπερήφανος θα ένιωθε πληροφορούμενος ότι και το ΠαΣοΚ και ο πρωτότοκός του ωρίμασαν!..) Επειτα από αυτή την ασυνήθιστη δήλωση, εκ μέρους ενός άνδρα 55 ετών και ενώπιον τεσσάρων χιλιάδων συνέδρων, ουδείς δικαιούται να αμφισβητήσει τη γενναιότητα της αυτοκριτικής του προέδρου του ΠαΣοΚ. Ελάχιστοι θα τολμούσαν να παραδεχθούν κάτι τέτοιο στην ηλικία του. Εκτός αν δεν ήσαν σε θέση να αντιληφθούν τη σημασία της παραδοχής. Αυτό όμως δεν νομίζω να ισχύει στην περίπτωση του Γιώργου, για τον λόγο ότι κάτω από το βήμα του ομιλητή υπήρχαν περίπου 4.000 άνθρωποι, κατά τεκμήριον ώριμοι. Για να μην ξεσηκωθούν μαζικά οι άνθρωποι αυτοί, οι περισσότεροι των οποίων συνιστούν το στελεχιακό δυναμικό που κυβέρνησε την Ελλάδα σχεδόν επί μία εικοσαετία, το γεγονός σημαίνει δύο τινά: είτε ότι δεν έδωσαν και πολλή σημασία στην αυτοκριτική του αρχηγού τους είτε ότι του αναγνωρίζουν το δικαίωμα να ωριμάζει στα 55 του.

    Αν ισχύει το δεύτερο, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά στο ΠαΣοΚ. Διότι αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος ηγείται του ΠαΣοΚ κληρονομικώ δικαιώματι και ελέω Θεού. Θα πείτε: « Χαίρω πολύ!Το ξέραμε αυτό ». Απαντώ: Ναι, εσείς και εγώ το είχαμε καταλάβει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Προφανώς το γνωρίζουν και τα στελέχη του ΠαΣοΚ, διότι- το επαναλαμβάνω- οι άνθρωποι αυτοί είναι κάθε άλλο παρά ηλίθιοι. Τουλάχιστον για εμένα όμως η έκπληξη είναι ότι το αποδέχονται...

    Θέλετε κάτι σαχλό για να φαιδρύνουμε την ατμόσφαιρα;

    Ονειρευόμενος το μέλλον του ΠαΣοΚ (το απώτατο, μετά τον Γιώργο και τους απογόνους του...), ο Μιλτιάδης «Γκούφη» Παπαϊωάννου κουβεντιάζει ηγεσία... Φώφης Γεννηματά !

    Μπορεί να μην το γνωρίζει ο ίδιος, αλλά κάνει χιούμορ.

    Απλώς, πρόκειται για ιδιόρρυθμη αντίληψη του χιούμορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου

    Σε αντίθεση με την παγωμαρα που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο λόγω του φιάσκου των Ζωνιανών, λόγω της παρουσίας του κ. Ζορμπά στη Βουλή αλλά και λόγω της αδυναμίας του οικονομικού επιτελείου να κλείσει τον προϋπολογισμό του 2008 , στο ΠΑΣΟΚ των αγώνων και του λαού επικρατεί υψηλό αίσθημα αισιοδοξίας και χαράς εν όψει της μεθαυριανής ψηφοφορίας.
    Ο κ. Παπανδρέου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κρήτη, η οποία χαρακτηρίζεται ως «κάστρο» του και ο κ. Βενιζέλος μιλάει σήμερα στο δικό του «κάστρο», τη Θεσσαλονίκη.
    Ο κ. Σκανδαλίδης επιμένει ως μοναχικός «καστροφύλακας» του ΠΑΣΟΚ ότι «την Κυριακή θα εκλεγεί πρόεδρος χωρίς υποσημειώσεις, αστερίσκους και προϋποθέσεις που θα αφορούν την ισχύ και τον ρόλο του». Όλα αυτά σημαίνουν ότι όλα τα στελέχη, από όποιον στρατό κι αν προέρχονται, οφείλουν να στηρίξουν και να υπηρετήσουν πιστά τον νέο αρχηγό διότι, όπως υπενθυμίζει, προέχει η ενότητα και σημειώνει ότι αυτός θα είναι δίπλα σε όποιον εκλεγεί.
    Ταυτόχρονα και οι τρεις υποψήφιοι κάνουν έκκληση για μαζική προσέλευση στις κάλπες την Κυριακή, αφού ξέρουν ότι, όσοι πιο πολλοί ψηφίσουν τόσο πιο πολύ νομιμοποιημένος θα είναι ο νικητής. Και αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται έναν αρχηγό που θα μπορεί να κοντρολάρει, όχι τόσο τους δικούς του αλλά αυτούς της άλλης πλευράς .Η αισιοδοξία , η πίστη στις αρχές του κινήματος , το υψηλό συναίσθημα της προσφοράς που διακρίνει τα πλείστα των στελεχών , είναι η εγγύηση ότι από μεθαύριο αρχίζει μια νέα ιστορία που θα οδηγήσει τη χώρα μας σε λαϊκές νίκες και κατακτήσεις . Το νέο ΠΑΣΟκ που θα ξεκινήσει από μεθαύριο το δρόμο του , θα οδηγήσει τη χώρα μας σε νέες κατακτήσεις ι που είναι απαραίτητες στο νέο παγκοσμιοποιημενο περιβάλλον και η χώρα μας έχει υστερήσει χαρακτηριστικά με την ατυχία της διακυβέρνησης της νεοδεξιας που έχει οδηγήσει σε στασιμότητα ,οπισθοδρόμηση και γενικό πλιάτσικο και μπάχαλο παντού…
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου


    Ο πολυσυζητημένος πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για την προέλευση του «βρώμικου» χρήματος, τέως εισαγγελεύς κ. Ζορμπάς, έκανε προχθές τους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση διακίνησης μαύρου χρήματος από τα ομόλογα που αγόρασαν τα ασφαλιστικά ταμεία, να ανατριχιάσουν…!
    Τον άκουσαν να απαντά ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ !!!!!! στην ερώτηση του κ. Κουβέλη, αν έχει στοιχεία ότι τα λεφτά από το αμαρτωλό δομημένο ομόλογο του ΤΕΑΔΥ πήγαν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Άφησε να εννοηθεί ότι έχει τεκμηριώσει επαρκώς το πόρισμά του, όχι μόνο με προφορικές μαρτυρίες, αλλά και με αδιάσειστα στοιχεία! Υπάρχουν και έγγραφα, είπε.
    Ο κ. Τραγάκης και η κα Μπενάκη προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά επαναφέροντας το επιχείρημα ότι το πόρισμά του, κατά τον κ. Σανιδά, δεν είναι «σύννομο» και να αποκλείσουν τη δημοσιοποίηση του συνόλου του. Όπως εκτιμάται και όπως και μετά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή επιβεβαιώθηκε πλέον, αυτό το πόρισμα ήταν η αφορμή για την επίσπευση των πρόωρων εκλογών, προκειμένου να μη συζητηθεί προεκλογικά και ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Θα μου πείτε ότι εδώ, όπως αποκαλύφθηκε από υπεύθυνα χείλη στα κανάλια, στο παρελθόν, δικογραφία εναντίον εγκληματία εκ Ζωνιανών εξαφανίστηκε και παραδόθηκε στην πυρά με αντάλλαγμα την απελευθέρωση υψηλόβαθμου αστυνομικού τον οποίο κρατούσαν ως όμηρο, και δεν θα εξαφανίσουν το πόρισμα Ζορμπά που κρατεί όμηρο κοτζάμ κυβέρνηση; Οι μέρες τους είναι μετρημένες πια. Η κυβέρνηση των αθλίων πολιτικών απατεώνων μετρούν μέρες κυριολεκτικά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την αναβάπτιση του στην λαϊκή εντολή από μεθαύριο θα δείξει το δρόμο…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή Νεράιδα,
    Ειμαι 65 κ πολυ ωραιος αντρας που παντα ειχα πολυ ωραιους άντρες στην ζωη μου. Οταν καναμε ερωτα τρελενομουνα να μου βαζουν πουτσοδαχτυλο στον κολο μου με ερεθιζε πολυ και συγχρόνως να παίρνω πίπα και να τα καταπίνω. Ειδικα ειχα ενα δεσμο καποτε που ηξερε οτι μου αρεσε κ του αρεσε να μου το βαζει τρελα. Οταν εμεινα μονος μου ενα διαστημα τον επαιζα κ εβαζα δαχτυλο μονος μου. Μια μερα πηρα κ ενα δονητη με δονηση κ καυλωσα πολυ. Απο τοτε εχω τρελλη φαντασιωση να με γαμούν μια από παντού πρόστυχα και ανωμαλα. Δυστυχως τώρα βολεύομαι με αλλοδαπούς ξοδεύοντας όλη τη σύνταξη μου.
    Πως σε αυτή τη ηλικία θα βρώ έναν άνδρα που με γαμάειν χωρίς χρήματα και να του αρεσει? Φιλια πολλα κ ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων!
    Παντα με εκτίμηση
    babis!

    Βολεψου με τον δονητή.
    Καλή επιτυχία!
    Η εξαιρετικά Καλή Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tsouzei alla mou aresei

    babis

    Tsouzei alla mou aresei

    babis

    Tsouzei alla mou aresei

    babis

    Tsouzei alla mou aresei

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια παρατήρηση σε επί μέρους. Είπε μεν ο Καζαντζάκης και έγραψαν στον τάφο του το «δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι λεύτερος», το απόφθεγμα όμως δεν είναι δικό του. Είναι του Κύπριου φιλοσόφου Δημώνακτα (2ος μ.Χ. αι.). Όταν τον ερώτησε κάποιος τι θεωρεί ως όρο ευδαιμονίας, απάντησε ότι μόνος ευδαίμων είναι ο ελεύθερος. Όταν εκείνος του παρατήρησε ότι πολλοί είναι οι ελεύθεροι, απάντησε ότι «θεωρώ ελεύθερο εκείνον που ούτε ελπίζει ούτε φοβάται τίποτε». Αυτό έκανε δικό του ο Καζαντζάκης. Ενδιαφέρει ίσως και η συνέχεια της συζητήσεως. Πώς είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; παρατήρησε πάλι ο ερωτών, αφού όλοι ως επί το πλείστον σε αυτά είμαστε υποδουλωμένοι. Όμως, απάντησε, αν κατανοήσεις τα ανθρώπινα πράγματα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι άξια ούτε φόβου ούτε ελπίδας, και οπωσδήποτε θα παύσουν και τα λυπηρά και τα ευχάριστα.
    Μην έχομε λοιπόν και εμείς τόσο πάθος για τα κυριακάτικα.
    Και κάτι τελευταίο για τον Δημώνακτα. Όταν τον ρώτησε ένας σοφιστής ποια εφόδια έχοντας έφτασε από παιδί στη φιλοσοφία; Απάντησε: όρχεις!
    Άππιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ-ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 2004 (ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ) ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ E MAIL ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ GIORGO ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θέλουμε Μπενίτο
    δεν θέλουμε σκλαβιά
    θέλουμε Παπανδρέου
    θέλουμε ελευθεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία
    που έδιωξε απ' την Αθήνα τα θηρία
    που έδιωξε βασιλείς και βουλευτάδες
    τους ψευταράδες και τους μασκαράδες

    Και στην άμυνα εκεί όλοι οι αξιωματικοί
    πολεμάει κι ο Βενιζέλος
    που αυτός θα φέρει τέλος
    και ο κάθε πατριώτης θα μας φέρουν την ισότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία
    που έδιωξε απ' την Αθήνα τα θηρία
    που έδιωξε βασιλείς και βουλευτάδες
    τους ψευταράδες και τους μασκαράδες

    Και στην άμυνα εκεί όλοι οι αξιωματικοί
    πολεμάει κι ο Βενιζέλος
    που αυτός θα φέρει τέλος
    και ο κάθε πατριώτης θα μας φέρουν την ισότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάρτα το κίνημα στα χέρια σας. Ψηφίζουμε-Στηρίζουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

    Πάρτα το κίνημα στα χέρια σας. Ψηφίζουμε-Στηρίζουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

    Πάρτα το κίνημα στα χέρια σας. Ψηφίζουμε-Στηρίζουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. επισκευθειτε το neo blog μερίδας μελών του ΠΑΣΟΚ που πιστεύουν ακόμα στον σοσιαλισμό και στην εθνική ανεξαρτησία και που παραμένουν πιστοί στην ιδρυτική διακύρηξη της 3ης Σεπτέμβρη.

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    www.laikokinima.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι γνωστό το είδος δημοσιογραφίας που υπηρέτησε ο Λυμπερόπουλος.

    Αντε για κανα φασκόμηλο παλιόγερε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζεις ακόμα ρε παλιόγερε;

    Αν ψοφήσεις μπορεί επιτέλους να αλλάξει κάτι σ' αυτόν τον τόπο!

    Ψόφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λυμπερόπουλε εσύ είσαι δεξιός, τι ενδιαφέρεσαι για το ΠΑΣΟΚ; Σε έπιασε ο πόνος φίλε του Παλατιού και του Ωνάση; Αντε και παράτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακροδεξιός είναι και κοσμικογράφος, τι δουλειά έχει με τα πολιτικά;
    Ουστ φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε φίλε μπες στην ιστοσελίδα του γέρου και διάβασε κανα βιβλίο του και θα καταλάβεις ότι ούτε δεξιός είναι ούτε κοσμικογράφος... μη κρίνεις λοιπόν χωρίς να έχεις διαβάσει κείμενά του... προφεσόρε Κακαουνάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. διόρθωση: Αμπελοφιλοσοφιτζής είναι ο άνθρωπος αφου στην ιστοσελίδα του αναφέρει άποφθέγματα του Καζαντζάκη και του Λιαντίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. φίλε, ιδού το πιό πρόσφατο κείμενο στο liberopoulos.gr για να καταλάβεις περι τίνος πρόκειται :

    σκεπτόμενα όντα στο μπάχαλο της τερατογονίας
    ο Σεραφείμ Φυντανίδης και ο Λάκης Λαζόπουλος θα συναντηθούν το πρωί της Κυριακής (11 Νοεμβρίου) στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ... ο πρώτος ως δημοσιογράφος (που έχει τραγουδίσει με θαυμαστή απλότητα σε αρκετά τσιμπούσια της τηλεόρασης) και ο δεύτερος ως καλλιτέχνης (που τσακίζει κόκκαλα με το ρεπορτάζ του στο τσαντίρι νιούζ)... Διακεκριμένα όντα και οι δυό, σε μιά εποχή τερατογονίας, τα εκτιμώ και τα αγαπώ και προσπαθώ να μαντέψω τα θέματα που θα τα απασχολήσουν στην εκπομπή... φυσικά κύριο θέμα, το θέμα της ημέρας... θα ήθελα όμως ο Σεραφείμ να μιλήσει και για τον επίκαιρο Δον Κορλεόνε, μιά που είναι και κινηματογραφόφιλος και ο Λάκης να επανορθώσει τη τοποθέτησή του για το ΟΧΙ του Μεταξά... (για να διαλέξουν όμως τέτοια ημέρα, μάλλον για τους Κορλεόνε-νονούς της πολιτικής και των μίντια ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν - θα μιλήσουν όμως;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΜΕ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.


    ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,
    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.


    ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ
    ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ..
    ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΣΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ..

    9:38 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΕΚΑ ΘΑ ΣΕ
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
    ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ
    ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    5:55 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?

    3:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗ
    ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
    Η Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ?
    ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ?
    ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ?
    ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ?

    3:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ
    ΔΕΗ.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ?

    3:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?

    ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..
    ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΩΝΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

    3:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ
    ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
    ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ?
    TI ΦΟΒΑΤΑΙ?

    5:55 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΕΗ
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΗΡΕ ΜΙΑ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ..
    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.
    ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΟΛΟΙ...
    H EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ..
    Η "ΑΓΟΡΑ" ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΑΣΤΑΤΗ..

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ..

    ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
    ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ,Η ΓΕΝΟΠ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΚΑΙ
    ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ...

    ΕΙΝΑΙ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?


    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ,ΤΩΡΑ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΕΙΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ..
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ
    ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΔΕΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ.

    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.


    Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ.

    5:56 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ,
    ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΔΕΗ.

    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ,ΤΗΝ
    ΔΕΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ.

    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.

    5:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ?
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ?
    Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ?
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?
    ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ,ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ?

    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ?
    ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ
    ΖΩΝΙΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ
    ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΝΤΑΞΕΙ, OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ,ΓΙΑ ΛΙΓΑ
    ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ..

    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΠΟΥ
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ.
    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ?


    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ,ΚΑΝΑΛΙΩΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ?





    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ,ΠΟΥ
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ,ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ..
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
    ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ,
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.


    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ?

    Ο ΚΑΚΑΟΥΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΤΕ?

    ΟΙ ΖΩΝΙΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΑΝ
    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ,ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ?

    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?


    ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ?

    ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ
    ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ?

    ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΠΟΥ
    ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΩΝΕΙ?

    ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΙΤΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?

    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ?

    Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ
    ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?



    ΙΣΩΣ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ...
    ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ...
    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΩΡΓΟ
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ..
    "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ"

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΣΥΛΕΧΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟ "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ".
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΣΤΟ
    "ΚΕΦΑΛΑΙΟ".
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟΥ "ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ
    ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..

    ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΘΟΥΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΑΣ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΡΤΕΛ,ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ
    "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ" ΠΑΡΑΣΙΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
    "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟ
    ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

    Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΟΤΥΡΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ " ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,
    ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ" ΣΤΟ
    ΣΥΣΤΗΜΑ" ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ,
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ
    ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ,
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ
    ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ..

    ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
    ΣΑΣ.

    ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ....

    ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ

    ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

    ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.



    OI ΠΑΛΙΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ
    ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


    Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
    ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΗΝ ΤΟ
    ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ
    ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση