GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιλέγουν ...κολλητούς του Γ. Παπανδρέου...

...για χειριστές στην ψηφοφορία της Κυριακής στο ΠΑΣΟΚ! . ,, Θυμάστε την επιστολή που έστελναν μαζικά και σε κατάσταση πανικού τα κεντρικά...

...για χειριστές στην ψηφοφορία της Κυριακής στο ΠΑΣΟΚ!
. ,,
Θυμάστε την επιστολή που έστελναν μαζικά και σε κατάσταση πανικού τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ προς αναζήτηση χειριστών για την καταχώρηση των ψήφων; (ειχε δημοσιευτεί στο press-gr παλιοτερα το εν λογω mail)
E,λοιπον ύστερα απο 2 τέτοια mail είπα σαν φίλος του κινήματος να βοηθήσω (και φυσικά μην ξεχναμε και τα 60 ευρω...)।

Ειμαι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ, πραγμα που σημαίνει από τους πλεον κατάλληλους για την δουλειά. Κάνω λοιπον τη αίτηση και μάλιστα από τους πρώτους και μου στέλνουν σε μια εβδομάδα και 2ο mail να προωθήσω τα πρώτα τους mail και σε όσους γνωρίζω γιατι υπάρχει έλλειψη ατόμων!
Το κανω λοιπον και το στελνω σε 2 συναδελφους μου (από την ίδια σχολή). Χθες που ήταν η ημερα ενημέρωσης σιγη...
Ρωταμε και μας απαντουν οτι δεν εχουμε επιλεγει... Επιμένω λοιπον να μάθω τι έχει συμβει και ενω πριν δεν είχαν άτομα να στελεχώσουν τώρα βγάζουν απ'εξω πλεον καταλληλα ατομα...
Με μια "ξερη" απαντηση με παραπέμπουν στην νομαρχιακη του ΠΑΣΟΚ. Και εκει μαθαινω τα εξής: Ατομο και προφανώς όχι μονο στη δική μου νομαρχιακή είχε βάλει τα "δικά του άτομα" στις θέσεις και μάλιστα εν αγνοια του γραμματεα με φαξ που εστειλε στα κεντρικα!!
Όταν ρωτώ για λεπτομέρειες μαθαίνω το εξής: Yπάρχει κινητοποίηση ατόμων του Γ. Παπανδρέου έτσι ώστε την Κυριακή να υπάρξει το καταλληλο "σπρώξιμο" για να σιγουρευτει η νικη του και μαλιστα απο την πρώτη Κυριακη!
Για να προλάβω αντιδράσεις θα ήθελα όποιος είναι στην ιδια κατάσταση με αυτη που εγω ήρθα αντιμέτωπος να επικοινωνησει και να την γνωστοποιήσει στο press-gr!
Αυριο έπεται και συνεχεια. Θα γινει απλά χαμος στα γραφεια ....το θεμα δεν θα μεινει ετσι!
Και είχα αποφασίσει να ψηφισω τον Γ. Παπανδρέου... Αυτη ειναι η συμμετοχική δημοκρατια κ. Παπανδρέου;;
Τωρα πλεον σκεφτομαι να καθησω σπίτι μου ή ακόμα καλύτερα να περάσω απο τα εκλογικα κεντρα και να τους πετάξω τα 60ευρα στη μουρη τους!!

Παναγιωτης Ι.

93 σχόλια

  1. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

    ΖΩΝΙΑΝΙΣΤΑΝ

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ

    Αδωνις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


    Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης του διεθνούς οικονομικού συστήματος όπου το φαινόμενο της περιθωριοποίησης και του αποκλεισμού κοινωνικών ομάδων αποκτά μεγάλες διαστάσεις τόσο στις ανεπτυγμένες χώρες όσο και στις αναπτυσσόμενες, ο σεβασμός της διαφορετικότητας πρέπει να αποτελεί μια μορφή έκφρασης της κοινωνικής αλληλεγγύης η οποία είναι απαραίτητη για τη εξασφάλιση της μελλοντικής συνοχής των κοινωνιών. Επομένως περισσότερο από ποτέ η σημασία της ανεκτικότητας και του σεβασμού των ισότιμων δικαιωμάτων όλων και ειδικότερα αν αυτά εστιάζουν στην σεξουαλική προτίμηση, αποκτά όλο και μεγαλύτερη αξία. Σήμερα, η μεγάλη πλειοψηφία των ειδικών πιστεύει ότι ο ομοφυλόφιλος άντρας και η ομοφυλόφιλη γυναίκα πρέπει να θεωρηθούν σε σχέση με την κληρονομικότητα, με το περιβάλλον στο οποίο ζουν και φυσικά με τις θετικές επιλογές που κάνουν στο αν θα αποδεχτούν και σε ποιο βαθμό τα συναισθήματά τους. Συγχρόνως εμφανίστηκε και ένα ενδιαφέρον για την ομοφυλοφιλία ως κοινωνικό φαινόμενο. Κοινωνιολόγοι, ανθρωπολόγοι, ιστορικοί και ερευνητές έχουν επισημάνει, ανάμεσα σε πολλά άλλα και το πως έχει μεταβληθεί η άποψή μας για την ομοφυλοφιλία σε σχέση με το χρόνο καθώς και τις σημαντικές διαφορές που υπάρχουν στην αντιμετώπισή της από διαφορετικούς πολιτισμούς. Έτσι η συζήτηση για ένα θέμα ταμπού, όπως η ομοφυλοφιλία, παίρνει διαστάσεις μεγαλύτερες από ότι θα περίμενε κανείς σ’ έναν κόσμο που τα ουσιαστικά προβλήματα (οικονομικά, πολιτικά, οικολογικά) είναι τεράστια και πιεστικά. Είναι προφανές όμως ότι στη συνείδηση του μέσου ανθρώπου το ερώτημα του χαρακτηρισμού της απόκλισης από τον γενικό κανόνα παραμένει αναπάντητο, αλλά δραματικά ενδιαφέρον. Ποιοι δεν ανέχονται το ρατσισμό, τον αποκλεισμό, τις διακρίσεις και την προβολή; Ίσως τα πολιτικά κόμματα, οι πολιτικοί και πολιτευτές, οι κληρικοί, οι δημοσιογράφοι και γενικά οι διανοούμενοι θα πρέπει να αντιληφθούν και να σεβαστούν την ομοφυλοφιλία ως διαφορά με δικαίωμα ή αλλιώς να μην περιμένουν την κατανόηση ή τη στήριξη σε τυχόν εκκλήσεις τους. Πρέπει να βρουν το θάρρος να αναφερθούν στην ομοφυλοφιλία όταν κατονομάζουν τις διάφορες ομάδες πολιτών και υπολογίζουν στη στήριξή τους. Αυτό σε όποια πολιτική ή θρησκευτική παράταξη ανήκουν. Σήμερα, γνωρίζουν ότι ο αγώνας για την δική τουε ελευθερία έχει πάρει άλλη μορφή. Οι νέοι ομοφυλόφιλοι έχουν να παλέψουν το ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον αυταρχισμό, την καταστολή, τον οικονομικό αποκλεισμό, τη θρησκευτική μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, το φασισμό, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την αισθητική τρομοκρατία, τη βαρετή ομοιομορφία, τις μικροαστικές αξίες, το φανατισμό, τη συντήρηση, το μιμητισμό και την άγνοια του άλλου, του ξένου, του διαφορετικού μαζί με εκατομμύρια ανθρώπων άλλων ομάδων.






    Οι συντάκτες της πρότασης, όπως και πολλοί υπέρμαχοι της ρύθμισης, φοβήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «γάμος», η οποία είναι και θρησκευτικά φορτισμένη, γι' αυτό επέλεξαν τον όρο «συμβίωση». Ακόμη και στην ομοφυλοφιλική κοινότητα οι απόψεις είναι διχασμένες, κάποιοι είναι υπέρ μιας τελετής για όλα τα ζευγάρια, χωρίς διακρίσεις, και θεωρούν άτολμη την πρόταση, ενώ άλλοι δεν θέλουν να ταυτίσουν μια ριζοσπαστική ρύθμιση με παραδοσιακές διαδικασίες.


    Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η πρόταση που συζητεί η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠαΣοΚ, τη σύνταξη της οποίας έχουν αναλάβει οι κκ. Γρ. Βαλλιανάτος και N. Αλιβιζάτος. Ο κ. Παπανδρέου γνωστοποίησε τις προθέσεις του κόμματός του για το θέμα στη συνέντευξη που έδωσε στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στις 12 Δεκεμβρίου.


    ==============================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ "ΕΜΑΘΕΣ" ΚΑΙ "ΑΚΟΥΣΕΣ"?????????????????????

    ΡΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ????????

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ????

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eπειδή, όμως, προχθές ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του A. Παπανδρέου, την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου τίμησε το πρωί με την παρουσία του στο θρησκευτικό μνημόσυνο και το απόγευμα με το... επιμνημόσυνο ζεϊμπέκικο, που αφιέρωσε στον πατέρα του, υπό τα παλαμάκια του κ. Tζεμ, συνάδει να θυμίσουμε ότι: Στις 24.6.1985, ο A. Παπανδρέου τόνιζε στη Bουλή: «Aκούω καμιά φορά μια περίεργη φράση: Mα το θέλει ο Θεός να έχει η Tουρκία μονάχα 3% από την υφαλοκρηπίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eπειδή, όμως, προχθές ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του A. Παπανδρέου, την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου τίμησε το πρωί με την παρουσία του στο θρησκευτικό μνημόσυνο και το απόγευμα με το... επιμνημόσυνο ζεϊμπέκικο, που αφιέρωσε στον πατέρα του, υπό τα παλαμάκια του κ. Tζεμ, συνάδει να θυμίσουμε ότι: Στις 24.6.1985, ο A. Παπανδρέου τόνιζε στη Bουλή: «Aκούω καμιά φορά μια περίεργη φράση: Mα το θέλει ο Θεός να έχει η Tουρκία μονάχα 3% από την υφαλοκρηπίδα; Δεν ξέρω, τι θέλει ο Θεός, αλλά τυχαίνει τα 97% να ανήκουν στην Eλλάδα και έργο της Kυβέρνησης είναι να προασπίσει τα εθνικά δικαιώματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λύσσαααααααααααα οι νταβάδες και ο χοντρός.

    Δεν πειράζει αγορίνες μου, αρχίστε τα νούμερα για να δώσετε αφορμή για διαγραφές.

    Άντε να ξεβρωμίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε, να ζητήσεις σήμερα κιόλας εξηγήσεις και να επνέλθεις με το όνομά σου στο μπλογκ.
    Μόνο τόυε θα γίνεις πιστευτός . Αλλιώς ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακόμα χειρότερα εγω βρήκα το ιδιο ατομο αντιπρόσωπο του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και του ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά και εγώ δήλωσα για χειριστής, αλλά τίποτα. Πέφτει τρελό μαγείρεμα.
    Με το ζόρι να κάνουμε τον Γιωργάκη πρωθυπουργό ρε πούστη μου! Γαμώ το ΠΑΣΟΚ μου, γαμώ.
    Όλο κάτι e-mail με μυνήματα του Σκανδαλίδη μου στέλνουν!
    Κάλώ όλους τους λογικούς ανθρώπους να ψηφίσουν Βενιζέλο, γιατί στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Κωστάκη! Έλεος με αυτόν τον Γιωργάκη! Να μην τον φάμε άλλο στην μάπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ :
    «Οι μετρήσεις δείχνουν ότι όσο το υποτιθέμενο εκλογικό σώμα της Κυριακής περιορίζεται περί τον κομματικό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, έχει προβάδισμα ο κ. Παπανδρέου. Αυτό είναι το ηττημένο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ που δεν εννοεί να βγει από την ψυχολογία της ήττας». (ΝΕΤ 105,8)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΙΠΕΣ?
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Ωριμάσαμε,ωρίμασα και εγώ ». Η φράση αυτή ήταν η κορύφωση της αυτοκριτικής του Γιώργου στην πρώτη ομιλία που απηύθυνε στα μέλη της εθνικής συνδιάσκεψης.

    (Κάνω μικρή παύση, λόγω της συγκίνησης... Αχ, αν ζούσε ο πατέρας του! Αχ, πόσο υπερήφανος θα ένιωθε πληροφορούμενος ότι και το ΠαΣοΚ και ο πρωτότοκός του ωρίμασαν!..) Επειτα από αυτή την ασυνήθιστη δήλωση, εκ μέρους ενός άνδρα 55 ετών και ενώπιον τεσσάρων χιλιάδων συνέδρων, ουδείς δικαιούται να αμφισβητήσει τη γενναιότητα της αυτοκριτικής του προέδρου του ΠαΣοΚ. Ελάχιστοι θα τολμούσαν να παραδεχθούν κάτι τέτοιο στην ηλικία του. Εκτός αν δεν ήσαν σε θέση να αντιληφθούν τη σημασία της παραδοχής. Αυτό όμως δεν νομίζω να ισχύει στην περίπτωση του Γιώργου, για τον λόγο ότι κάτω από το βήμα του ομιλητή υπήρχαν περίπου 4.000 άνθρωποι, κατά τεκμήριον ώριμοι. Για να μην ξεσηκωθούν μαζικά οι άνθρωποι αυτοί, οι περισσότεροι των οποίων συνιστούν το στελεχιακό δυναμικό που κυβέρνησε την Ελλάδα σχεδόν επί μία εικοσαετία, το γεγονός σημαίνει δύο τινά: είτε ότι δεν έδωσαν και πολλή σημασία στην αυτοκριτική του αρχηγού τους είτε ότι του αναγνωρίζουν το δικαίωμα να ωριμάζει στα 55 του.

    Αν ισχύει το δεύτερο, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά στο ΠαΣοΚ. Διότι αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος ηγείται του ΠαΣοΚ κληρονομικώ δικαιώματι και ελέω Θεού. Θα πείτε: « Χαίρω πολύ!Το ξέραμε αυτό ». Απαντώ: Ναι, εσείς και εγώ το είχαμε καταλάβει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Προφανώς το γνωρίζουν και τα στελέχη του ΠαΣοΚ, διότι- το επαναλαμβάνω- οι άνθρωποι αυτοί είναι κάθε άλλο παρά ηλίθιοι. Τουλάχιστον για εμένα όμως η έκπληξη είναι ότι το αποδέχονται...

    Θέλετε κάτι σαχλό για να φαιδρύνουμε την ατμόσφαιρα;

    Ονειρευόμενος το μέλλον του ΠαΣοΚ (το απώτατο, μετά τον Γιώργο και τους απογόνους του...), ο Μιλτιάδης «Γκούφη» Παπαϊωάννου κουβεντιάζει ηγεσία... Φώφης Γεννηματά !

    Μπορεί να μην το γνωρίζει ο ίδιος, αλλά κάνει χιούμορ.

    Απλώς, πρόκειται για ιδιόρρυθμη αντίληψη του χιούμορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου

    Σε αντίθεση με την παγωμαρα που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο λόγω του φιάσκου των Ζωνιανών, λόγω της παρουσίας του κ. Ζορμπά στη Βουλή αλλά και λόγω της αδυναμίας του οικονομικού επιτελείου να κλείσει τον προϋπολογισμό του 2008 , στο ΠΑΣΟΚ των αγώνων και του λαού επικρατεί υψηλό αίσθημα αισιοδοξίας και χαράς εν όψει της μεθαυριανής ψηφοφορίας.
    Ο κ. Παπανδρέου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κρήτη, η οποία χαρακτηρίζεται ως «κάστρο» του και ο κ. Βενιζέλος μιλάει σήμερα στο δικό του «κάστρο», τη Θεσσαλονίκη.
    Ο κ. Σκανδαλίδης επιμένει ως μοναχικός «καστροφύλακας» του ΠΑΣΟΚ ότι «την Κυριακή θα εκλεγεί πρόεδρος χωρίς υποσημειώσεις, αστερίσκους και προϋποθέσεις που θα αφορούν την ισχύ και τον ρόλο του». Όλα αυτά σημαίνουν ότι όλα τα στελέχη, από όποιον στρατό κι αν προέρχονται, οφείλουν να στηρίξουν και να υπηρετήσουν πιστά τον νέο αρχηγό διότι, όπως υπενθυμίζει, προέχει η ενότητα και σημειώνει ότι αυτός θα είναι δίπλα σε όποιον εκλεγεί.
    Ταυτόχρονα και οι τρεις υποψήφιοι κάνουν έκκληση για μαζική προσέλευση στις κάλπες την Κυριακή, αφού ξέρουν ότι, όσοι πιο πολλοί ψηφίσουν τόσο πιο πολύ νομιμοποιημένος θα είναι ο νικητής. Και αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται έναν αρχηγό που θα μπορεί να κοντρολάρει, όχι τόσο τους δικούς του αλλά αυτούς της άλλης πλευράς .Η αισιοδοξία , η πίστη στις αρχές του κινήματος , το υψηλό συναίσθημα της προσφοράς που διακρίνει τα πλείστα των στελεχών , είναι η εγγύηση ότι από μεθαύριο αρχίζει μια νέα ιστορία που θα οδηγήσει τη χώρα μας σε λαϊκές νίκες και κατακτήσεις . Το νέο ΠΑΣΟκ που θα ξεκινήσει από μεθαύριο το δρόμο του , θα οδηγήσει τη χώρα μας σε νέες κατακτήσεις ι που είναι απαραίτητες στο νέο παγκοσμιοποιημενο περιβάλλον και η χώρα μας έχει υστερήσει χαρακτηριστικά με την ατυχία της διακυβέρνησης της νεοδεξιας που έχει οδηγήσει σε στασιμότητα ,οπισθοδρόμηση και γενικό πλιάτσικο και μπάχαλο παντού…
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί μου και εξαιρετικοί φίλοι.
    Έμενα σε ένα μικρό χωριό, όπου οι γυναίκες το κρατάνε για το γάμο. Ετσι λοιπόν καθώς δεν είχα ελπίδα με γυναίκες, ερωτεύτηκα την κατσίκα
    μας. Από τον πολύ έρωτα προέκυψε και η σεξουαλική επαφή. Με την κατσίκα.
    Μετά ήρθε ο Τράγος.........

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εγώ τελειόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικος και Η/Υ στην Πάτρα , εκανα και εγώ αιτηση για χειριστής αλλα τιποτα.Εχεις Δικιο συναδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου


    Ο πολυσυζητημένος πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για την προέλευση του «βρώμικου» χρήματος, τέως εισαγγελεύς κ. Ζορμπάς, έκανε προχθές τους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση διακίνησης μαύρου χρήματος από τα ομόλογα που αγόρασαν τα ασφαλιστικά ταμεία, να ανατριχιάσουν…!
    Τον άκουσαν να απαντά ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ !!!!!! στην ερώτηση του κ. Κουβέλη, αν έχει στοιχεία ότι τα λεφτά από το αμαρτωλό δομημένο ομόλογο του ΤΕΑΔΥ πήγαν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Άφησε να εννοηθεί ότι έχει τεκμηριώσει επαρκώς το πόρισμά του, όχι μόνο με προφορικές μαρτυρίες, αλλά και με αδιάσειστα στοιχεία! Υπάρχουν και έγγραφα, είπε.
    Ο κ. Τραγάκης και η κα Μπενάκη προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά επαναφέροντας το επιχείρημα ότι το πόρισμά του, κατά τον κ. Σανιδά, δεν είναι «σύννομο» και να αποκλείσουν τη δημοσιοποίηση του συνόλου του. Όπως εκτιμάται και όπως και μετά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή επιβεβαιώθηκε πλέον, αυτό το πόρισμα ήταν η αφορμή για την επίσπευση των πρόωρων εκλογών, προκειμένου να μη συζητηθεί προεκλογικά και ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Θα μου πείτε ότι εδώ, όπως αποκαλύφθηκε από υπεύθυνα χείλη στα κανάλια, στο παρελθόν, δικογραφία εναντίον εγκληματία εκ Ζωνιανών εξαφανίστηκε και παραδόθηκε στην πυρά με αντάλλαγμα την απελευθέρωση υψηλόβαθμου αστυνομικού τον οποίο κρατούσαν ως όμηρο, και δεν θα εξαφανίσουν το πόρισμα Ζορμπά που κρατεί όμηρο κοτζάμ κυβέρνηση; Οι μέρες τους είναι μετρημένες πια. Η κυβέρνηση των αθλίων πολιτικών απατεώνων μετρούν μέρες κυριολεκτικά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την αναβάπτιση του στην λαϊκή εντολή από μεθαύριο θα δείξει το δρόμο…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου

    Σε αντίθεση με την παγωμαρα που επικρατεί στο κωλάντερο μου λόγω της απεργίας των γαμιάδων των Ζωνιανών, λόγω της παρουσίας του κ. Ευαγγελόπουλου της εθνικής στάρ που μου τρώει τους γκόμενους αλλά και λόγω της αδυναμίας του τσέπης μου, στο ΠΑΣΟΚ των πούστηδων και των νταβάδων επικρατεί αίσθημα καύλας και χαράς εν όψει της μεθαυριανής παρτούζας.
    Ο κ. Παπανδρέου ολοκλήρωσε στην κωλοτρυπίδα μου η οποία χαρακτηρίζεται ως «κάστρο» του και ο κ. Βενιζέλος γαμάει σήμερα στο δικό του «κάστρο», τη Ευαγγελόπουλο.
    Ο κ. Σκανδαλίδης επιμένει ως μοναχικός «μουνοφύλακας» του κουνήματος μας ότι «την Κυριακή θα γαμήσει στην παρτούζα τους περισσότερους χωρίς προφυλακτικά.
    Όλα αυτά σημαίνουν ότι όλοι οι πούστηδες, από όποιο μπουρδέλο κι αν προέρχονται, οφείλουν να πάρουν πίπες και να γαμήθούν πιστά από τον νέο νταβά διότι, όπως υπενθυμίζει, προέχει το γαμήσι και σημειώνει ότι αυτός θα είναι δίπλα σε όποιον εκλεγεί.
    Ταυτόχρονα και οι τρεις υποψήφιοι κάνουν έκκληση για μαζική προσέλευση στην παρτούζα την Κυριακή, αφού ξέρουν ότι, όσοι πιο πολλοί γαμηθούν τόσο πιο πολύ νομιμοποιημένος θα είναι ο νταβάς. Και αυτή τη στιγμή το κούνημα χρειάζεται έναν νταβά που θα μπορεί να γαμήσει, όχι τόσο τους δικούς του αλλά αυτούς της άλλης πλευράς.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tsouzei alla mou aresei

    babis

    Tsouzei alla mou aresei

    babis

    Tsouzei alla mou aresei

    babis

    Tsouzei alla mou aresei

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σήμερα ο Γιώργος της Μargaret
    Έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας: "άργησα για τα σκουπίδια;"

    Ο οδηγός του είπε

    "Όχι πήδα μέσα!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή Νεράιδα,
    Ειμαι 65 κ πολυ ωραιος αντρας που παντα ειχα πολυ ωραιους άντρες στην ζωη μου. Οταν καναμε ερωτα τρελενομουνα να μου βαζουν πουτσοδαχτυλο στον κολο μου με ερεθιζε πολυ και συγχρόνως να παίρνω πίπα και να τα καταπίνω. Ειδικα ειχα ενα δεσμο καποτε που ηξερε οτι μου αρεσε κ του αρεσε να μου το βαζει τρελα. Οταν εμεινα μονος μου ενα διαστημα τον επαιζα κ εβαζα δαχτυλο μονος μου. Μια μερα πηρα κ ενα δονητη με δονηση κ καυλωσα πολυ. Απο τοτε εχω τρελλη φαντασιωση να με γαμούν μια από παντού πρόστυχα και ανωμαλα. Δυστυχως τώρα βολεύομαι με αλλοδαπούς ξοδεύοντας όλη τη σύνταξη μου.
    Πως σε αυτή τη ηλικία θα βρώ έναν άνδρα που με γαμάειν χωρίς χρήματα και να του αρεσει? Φιλια πολλα κ ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων!
    Παντα με εκτίμηση
    babis!

    Βολεψου με τον δονητή.
    Καλή επιτυχία!
    Η εξαιρετικά Καλή Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά και εγώ δήλωσα για χειριστής, αλλά τίποτα. Πέφτει τρελό μαγείρεμα.
    Με το ζόρι να κάνουμε τον Γιωργάκη πρωθυπουργό ρε πούστη μου! Γαμώ το ΠΑΣΟΚ μου, γαμώ.
    Όλο κάτι e-mail με μυνήματα του Σκανδαλίδη μου στέλνουν!
    Κάλώ όλους τους λογικούς ανθρώπους να ψηφίσουν Βενιζέλο, γιατί στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Κωστάκη! Έλεος με αυτόν τον Γιωργάκη! Να μην τον φάμε άλλο στην μάπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γ Α Μ Ω - ΤΗ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και ολα τα πουστρονια του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Apelpisia, apelpisia, apelpisia
    tzampa ta fragka sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σήμερα ο Γιώργος της Μargaret
    Έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας: "άργησα για τα σκουπίδια;"

    Ο οδηγός του είπε

    "Όχι πήδα μέσα!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σήμερα ο Γιώργος της Μargaret
    Έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας: "άργησα για τα σκουπίδια;"

    Ο οδηγός του είπε

    "Όχι πήδα μέσα!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σήμερα ο Γιώργος της Μargaret
    Έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας: "άργησα για τα σκουπίδια;"

    Ο οδηγός του είπε

    "Όχι πήδα μέσα!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τζιώτης Τζιώτης αρχηγός και ο Μπένι υπουργός! Της Maggie το παιδί τα Πι Αρ του να κάνει έξω στη Διεθνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ Η ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ. ΔΗΜΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παναγιώτη γιατί δεν λες και το όνομά σου δημόσια, αφού θα τα καταγγείλεις? Δεν είναι δα και τόσο φοβερό! Αμα έλεγες το ονοματάκι σου θα σε κάναν θέμα όλα τα κανάλια. Πες το λοιπόν δημόσια και εάν έχεις να καταγγείλεις κάτι κάντο. Μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ...Kαι συνεχίζω το αρθρο...

    ..εγινε χαμος σήμερα...πλακώθηκαν στελέχη στην νομαρχιακή επιτροπη και ματέψτε...

    ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ...!!

    ΣΤΑ 6 ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ Κ Α Ι ΟΙ ΤΡΕΙΣ.

    Φυσικα αναγκάστηκαν να το δεχτουν και εγινε ακυρωση της "στημενης" επιλογης.

    Παναγιωτης Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ-ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 2004 (ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ) ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ E MAIL ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ GIORGO ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩς ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επισης να πω πως η καταγγελια εγινε ΕΠΩΝΥΜΑ και στους 3 υποψηφίους..


    οι απαντησεις ειναι οι εξης :

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : NA AΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΑΣ

    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ : ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ (ΑΣΧΕΤΟ ?????!!!!!)

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

    Παναγιωτης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΤΟΝ 11:33 Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΛΝΕΙ SMS ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΤΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Λαθος φιλε μου.Οι χειριστες περνουν ηλεκτρονικα τα στοιχεια και δημιουργουν το νεο μητρωο.Αν καποιος ερθει με 50 ταυτοτητες απο ολο το σοι του και τους καταγραψει μπορει στη συνεχεια να ριξει και τον αντιστοιχο αριθμο ψηφοδελτιων στην καλπη..

    Παναγιωτης Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΧΙ ΕΣΥ. ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΗΦΟ. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεν θέλουμε Μπενίτο
    δεν θέλουμε σκλαβιά
    θέλουμε Παπανδρέου
    θέλουμε ελευθεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Kai i malakia paei synnefo...Kai egw Venizelikos eimai se periferia pou einai oloi Papandreikoi kai me gnwrizoun kala...Kai i neolaia kai to komma...Eimai enantiwn tous..ki omws 8a eimai xeiristis h/y tou pasok kai malista stin perioxi mou...
    An den sou kanei o Papandreou gi'auto prepei na psifiseis Venizelo...Gia na fygei i oikogeneiokratia A.E!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Πηγα να ψηφισω και μου εδωσαν μονο ενα ψηφοδελτιο μονο τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!! εγω ηθελα να ψηφισω τον ΒΑΓΓΕΛΑ αλλα δεν μου εδωσαν;κανανε μεγαλη απατη.Αυριο θα παω να κανω καταγγελια στον κ.Ψωμιαδη για να βγουμε στους δρομους,γιατι κλεβουνε ψηφους απο τον φιλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Πηγα να ψηφισω και μου εδωσαν μονο ενα ψηφοδελτιο μονο τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!! εγω ηθελα να ψηφισω τον ΒΑΓΓΕΛΑ αλλα δεν μου εδωσαν;κανανε μεγαλη απατη.Αυριο θα παω να κανω καταγγελια στον κ.Ψωμιαδη για να βγουμε στους δρομους,γιατι κλεβουνε ψηφους απο τον φιλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Πηγα να ψηφισω και μου εδωσαν μονο ενα ψηφοδελτιο μονο τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!! εγω ηθελα να ψηφισω τον ΒΑΓΓΕΛΑ αλλα δεν μου εδωσαν;κανανε μεγαλη απατη.Αυριο θα παω να κανω καταγγελια στον κ.Ψωμιαδη για να βγουμε στους δρομους,γιατι κλεβουνε ψηφους απο τον φιλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 11:48


    To ιδιο λεμε...

    Αν έχουν δικούς τους σ'ενα τμήμα κάποιοι και φερουν μαζι τους απλα ταυτοτητες μια χαρα γινονται οι καταχωρήσεις...

    Μετα τι φασαρία που εγινε τελικα ειμαστε μέσα και οι τρεις μας και την Κυριακή θα δουμε τι θα γινει..


    Παναγιωτης Ιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία
    που έδιωξε απ' την Αθήνα τα θηρία
    που έδιωξε βασιλείς και βουλευτάδες
    τους ψευταράδες και τους μασκαράδες

    Και στην άμυνα εκεί όλοι οι αξιωματικοί
    πολεμάει κι ο Βενιζέλος
    που αυτός θα φέρει τέλος
    και ο κάθε πατριώτης θα μας φέρουν την ισότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Πηγα να ψηφισω και μου εδωσαν μονο ενα ψηφοδελτιο μονο τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!! εγω ηθελα να ψηφισω τον ΒΑΓΓΕΛΑ αλλα δεν μου εδωσαν;κανανε μεγαλη απατη.Αυριο θα παω να κανω καταγγελια στον κ.Ψωμιαδη για να βγουμε στους δρομους,γιατι κλεβουνε ψηφους απο τον φιλο του Α ρε φουκαραδες αρχησατε να καταγγελετε απο τωρα;Αυτο φανερωνει ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ και προετοιμασια για μεγαλη ηττα οπως ειναι ορατο απο τα λεγομενασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ενταξει Παναγιώτη μας έπεισες. Άντε Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Πηγα να ψηφισω και μου εδωσαν μονο ενα ψηφοδελτιο μονο τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!! εγω ηθελα να ψηφισω τον ΒΑΓΓΕΛΑ αλλα δεν μου εδωσαν;κανανε μεγαλη απατη.Αυριο θα παω να κανω καταγγελια στον κ.Ψωμιαδη για να βγουμε στους δρομους,γιατι κλεβουνε ψηφους απο τον φιλο του Α ρε φουκαραδες αρχησατε να καταγγελετε απο τωρα;Αυτο φανερωνει ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ και προετοιμασια για μεγαλη ηττα οπως ειναι ορατο απο τα λεγομενασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Πηγα να ψηφισω και μου εδωσαν μονο ενα ψηφοδελτιο μονο τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!! εγω ηθελα να ψηφισω τον ΒΑΓΓΕΛΑ αλλα δεν μου εδωσαν;κανανε μεγαλη απατη.Αυριο θα παω να κανω καταγγελια στον κ.Ψωμιαδη για να βγουμε στους δρομους,γιατι κλεβουνε ψηφους απο τον φιλο του Α ρε φουκαραδες αρχησατε να καταγγελετε απο τωρα;Αυτο φανερωνει ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ και προετοιμασια για μεγαλη ηττα οπως ειναι ορατο απο τα λεγομενασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πάρτα το κίνημα στα χέρια σας. Ψηφίζουμε-Στηρίζουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πάρτα το κίνημα στα χέρια σας. Ψηφίζουμε-Στηρίζουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πάρτα το κίνημα στα χέρια σας. Ψηφίζουμε-Στηρίζουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Χαχα. Αφού με το πρωτοφανές σπρώξιμο από κανάλια και τηλεοράσεις δεν καταφέρατε να κάνετε «ηγέτη» τον Μπενίτο, και μπροστά στη διαφαινόμενη συντριβή, πιάσατε από τώρα το νέο σκοπό. Ανακαλύψατε νοθεία πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές. Χαχαχα!

    Άντε, να τα πείτε και τη Δευτέρα αυτά. Αυτό περιμένει ο Παπανδρέου (αλλά και όλοι εμείς που θα τον ψηφίσουμε) για να σας δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Θα είναι και καλύτερα για σας, η ΝΔ είναι σίγουρα πιο οικείος χώρος για κάποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:08 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:08 πμ

    1:08 πμ
    Ο/Η spyrosmicha είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:08 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:08 πμ

    1:08 πμ
    Ο/Η spyrosmicha είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:08 πμ

    1:08 πμ
    Διαγραφή
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:08 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:08 πμ

    1:08 πμ
    Ο/Η spyrosmicha είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    1:07 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    11:18 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:54 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    8:55 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ Ε.ΚΑ.Π ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ?? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΦΕΛΩΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ??
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΡΔΟΜΕΝΩΝ, ΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ!!
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΛΕΥΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ "ΝΤΟΥ", ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΡΗΝΑΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΛΩΝΕΙ ΕΚΚΕΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ, ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 48000 ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 16ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!
    Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΗΦΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ

    ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ

    ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΦΙΛΕ, ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΜΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ "ΜΠΛΟΚ" ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 40%, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΛΕΕΙ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΗ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, Ο ΜΠΕΝΥ ΣΑΝ ΟΡΗΜΟ ΦΡΟΥΤΟ!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!! ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!!
    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ!!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΦΙΛΕ, ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΜΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ "ΜΠΛΟΚ" ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 40%, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΛΕΕΙ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΗ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, Ο ΜΠΕΝΥ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!! ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!!
    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ!!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΛΕΩ:

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!

    ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΑ! ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ!

    ΗΛΙΘΙΕ! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΕ!

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΛΑΔΙΑ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ!!!!

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ!!!

    ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δωσε το όνομα σου ρε "συνάδελφε Παναγιώτης".

    Να σε βρω στη επετηρίδα..

    VG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Σήμερα ο Γιώργος της Μargaret
    Έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας: "άργησα για τα σκουπίδια;"

    Ο οδηγός του είπε

    "Όχι πήδα μέσα!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Σήμερα ο Γιώργος της Μargaret
    Έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας: "άργησα για τα σκουπίδια;"

    Ο οδηγός του είπε

    "Όχι πήδα μέσα!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ο γιωργακης εχει ξεπουλησει το ονομα του με το χειροτερο τροπο.μεχρι και το μνημοσυνο θυμηθηκε του παππου του ενω περσι ειχε ξεχασει και το πατερα του και πηγε τελευταια στιγμη αρον αρον. το μονο που τον νοιαζει ειναι να τρωει τα λεφτα του πασοκ μαζι με την αθλια παρεα του δρουτσα γερουλανο και σια.... στη συνειδηση του κοσμου ειναι τελειωμενος και καλα θα κανει καποια στιγμη να το καταλαβει πριν διαλυσει το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μιά ερώτηση μόνο.Θα αποφασίσουν δηλαδή οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί για τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας;

    Δηλαδή μπορώ κι εγώ να πάω στην Αλβανία ή στο Πακιστάν και να ψηφίσω τον Φάτος Νάνο,ή την Μπούτο;

    Και τα συμφέροντα τα δικά μου ως Ελληνα ταυτίζονται με αυτά των Αλβανών;

    Με ποιά ανταλλάγματα θα δώσουν οι μετανάστες την ψήφο τους;

    Τι οδηγίες θα πάρουν από τις πρεσβείες τους;

    Σύντροφοι,αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα.

    Εδώ δεν κρίνεται μόνο η αρχηγία του ΠΑΣΟΚ,αλλά και το ποιός θα είναι μελλοντικός πρωθυπουργός.

    Θέλουμε πρωθυπουργό που να εκπροσωπεί τους Ελληνες ή τους Αλβανούς,τους Πακιστανούς,τους Ρώσους κ.λ.π.

    Πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    Πέιτε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε έναν αρχηγό υποταγμένο σε ανθελληνικά κέντρα.

    Πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εξαθλίωση και στην υποβάθμιση της ζωής μας.

    Πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

    ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΒΑΣΤΗ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ.


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Βάζουμε στοίχημα πως αν η ψηφοφορία πάει δεύτερη Κυριακή ο Σκανδαλίδης θα πάει με Γιωργάκη;Βαζουμε;Για να δούμε μετά ποιος ήταν στημένος και ποιος όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. index

    12.45

    ...ενώ ο απλώς συνονόματος συνωμότης άλλαξε το όνομά του από βαγγέλης σε ελευθέριος για να μην προκληθεί σύγχυση... χαχαχα

    Ρε σεις, δεν φτάνει που θέλετε να αλλάξετε την πραγματικότητα παρουσιάζοντας το ασπρο για μαύρο, γιατί δεν σας βολεύει, μήπως πρέπει να αλλάξει και το όνομά του ο άνθρωπος γιατί ο άλλος... "δεν εξυπηρετείται" από αυτό;

    ρε δε μας χέζετε ρε στόκοι!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. index

    12.45

    ...ενώ ο απλώς συνονόματος συνωμότης άλλαξε το όνομά του από βαγγέλης σε ελευθέριος για να μην προκληθεί σύγχυση... χαχαχα

    Ρε σεις, δεν φτάνει που θέλετε να αλλάξετε την πραγματικότητα παρουσιάζοντας το ασπρο για μαύρο επειδή δεν σας βολεύει, μήπως πρέπει να αλλάξει και το όνομά του ο άνθρωπος γιατί ο άλλος... "δεν εξυπηρετείται" από αυτό;

    ρε δε μας χέζετε ρε στόκοι!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

    ΠΑΣΟΚΤΖΗ

    ΑΠΟ ΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ

    ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ

    ΚΙ Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αυτοι δεν τρωγονται με τιποτα.

    Χρειαζεται να επεξηγησω οτι προκειται για τους ισχυροτερους αυτη τη στιγμη εχθρους της Ελλαδος?

    Εξω οι πασοκιν απο τη χωρα!

    ( μελετηστε τι γνωμη εχουν οι υποψηφιοι αρχηγοι κινηματιες, οταν ρωτηθηκαν απο τον δημοσιογραφο του Αλφα τβ, στην εκπομπη Μηχανη του Χρονου. Εαν ειστε Ελληνες, θα φριξετε με τις ιδεες που εξεφρασαν τα παπαδοπαιδια και το αγγουρι )

    Απελαση!
    Εξω απο την Ελλαδα!


    ΔΙΑΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΜΕ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.


    ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,
    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.


    ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ
    ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ..
    ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΣΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ..

    9:38 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΕΚΑ ΘΑ ΣΕ
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
    ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ
    ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    5:55 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?

    3:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗ
    ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
    Η Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ?
    ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ?
    ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ?
    ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ?

    3:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ
    ΔΕΗ.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ?

    3:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?

    ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..
    ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΩΝΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

    3:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ
    ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
    ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ?
    TI ΦΟΒΑΤΑΙ?

    5:55 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΕΗ
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΗΡΕ ΜΙΑ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ..
    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.
    ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΟΛΟΙ...
    H EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ..
    Η "ΑΓΟΡΑ" ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΑΣΤΑΤΗ..

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ..

    ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
    ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ,Η ΓΕΝΟΠ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΚΑΙ
    ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ...

    ΕΙΝΑΙ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?


    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ,ΤΩΡΑ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΕΙΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ..
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ
    ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΔΕΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ.

    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.


    Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ.

    5:56 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ,
    ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΔΕΗ.

    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ,ΤΗΝ
    ΔΕΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ.

    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.

    5:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ?
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ?
    Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ?
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?
    ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ,ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ?

    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ?
    ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ
    ΖΩΝΙΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ
    ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ελληνες, ζουμε σε μια εποχη στην οποια μπορειτε και ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να επιτελεσετε το καθηκον σας απεναντι στην Ελλαδα
    οπως ακριβως και οι προγονοι μας.

    Απομονωστε τους εχθρους της, κανοντας δυσχερη την προσπαθεια τους να δυναμιτισουν τις θεμελιες αξιες της.

    Ρωτηστε οποιονδηποτε πασοκο βρειτε μπροστα σας, τι ακριβως φρονουν οι συμμοριτες αρχηγοι τους.
    Εαν δεν ξερουν να απαντησουν, σημαινει οτι ειναι κανονικα θυματα προπαγανδας.

    Εαν, παλι, ξερουν... Τοτε εχετε μπροστα σας εναν οργανωμενο εχθρο σας. Απομονωστε τον. Δεν αξιζει ουτε ενα γραμμαριο της εμπιστοσυνης σας.

    Ειναι υποχρεωση του καθενος Ελληνα, να αποτρεψει τον Πασοκο Ανωφελη να οργανωνεται απροσκωπτα και να προωθει με θρασος μεσω τηλεορασης, ΜΜΠ, μηνυματων κινητης τηλεφωνιας και πληρωμενης "δημοσιογραφικης" αλητειας, την αποσαθρωση του κοινωνικου-εθνικου ιστου ενος Εθνους το οποιο κατα βαθος του προξενει δεος και εν συνεχεια μια απεχθεια, αναλογη με εκεινη που νοιωθει κανεις για το Ανωτερο και Ξενο. Ο Ελληνισμος, ορθα το καταλαβατε, ειναι για τον Πασοκο τον Ανωφελη, κατι Ξενο, δυσνοητο, ανωτερο, και συνεπως τρομακτικο!

    Δεν ειναι οι μονοι. Υπαρχουν ομοιως και αλλα πασοκοειδη που ιδρυουν κομματα και αρπαζουν τα χρηματα που ανηκουν στους Ελληνες πολιτες απο κοινου, με μεθοδους που μολις προσφατα αρχισαν να γινονται γνωστες στο ευρυτερο και αγουροξυπνημενο κοινο.

    Πιστευω οτι δεν μπορει κανεις Ελληνας να ειναι ικανοποιημενος με τη σκεψη οτι μεσω ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, αφηνει σε αναξιους και ανθελληνες τοσο μεγαλο χωρο για να παιζουν παιγνια εις βαρος της Ελλαδος, ειτε αυτα ειναι οικονομικης φυσεως ειτε εθνικου ειδικου βαρους.

    ΜΜΠ =Μεσα Μαζικης Προπαγανδας

    ΔΙΑΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..

    "ΤΑ ΜΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ"

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο
    ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ
    ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙ..
    ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ..
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ..

    ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ..

    10:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΤΟΝ
    ΠΑΓΚΑΛΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΞΑΡΗΣ..
    ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

    10:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ
    ΧΑΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ,ΤΗΣ
    ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    6:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
    ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΛΕΨΑΜΕ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,
    ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΣ..
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ
    ΔΕΞΙΑΣ,ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,
    ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΚΤΛ...
    ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

    ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΗΜΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΝΤΑΞΕΙ, OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ,ΓΙΑ ΛΙΓΑ
    ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ..

    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΠΟΥ
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ.
    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ?


    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ,ΚΑΝΑΛΙΩΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ?





    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ,ΠΟΥ
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ,ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ..
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
    ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ,
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.


    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ?

    Ο ΚΑΚΑΟΥΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΤΕ?

    ΟΙ ΖΩΝΙΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΑΝ
    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ,ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ?

    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?


    ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ?

    ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ
    ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ?

    ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΠΟΥ
    ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΩΝΕΙ?

    ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΙΤΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?

    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ?

    Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ
    ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?



    ΙΣΩΣ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ...
    ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ...
    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΓΙΩΡΓΟ
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ..
    "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ"

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΣΥΛΕΧΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟ "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ".
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΣΤΟ
    "ΚΕΦΑΛΑΙΟ".
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟΥ "ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ
    ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..

    ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΘΟΥΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΑΣ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΡΤΕΛ,ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ
    "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ" ΠΑΡΑΣΙΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
    "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟ
    ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

    Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΟΤΥΡΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ " ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,
    ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ" ΣΤΟ
    ΣΥΣΤΗΜΑ" ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ,
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ
    ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ,
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ
    ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ..

    ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
    ΣΑΣ.

    ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ....

    ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ

    ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

    ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.



    OI ΠΑΛΙΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ
    ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


    Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
    ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΗΝ ΤΟ
    ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ
    ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. βρε άσχετοι,ο χεριστής περνάει τα στοιχεία της ταυτότητας του ψηφοφόρου στην εφαρμογή και αν είναι στον εθνικό κατάλογο η στο μητρώο του πασοκ κάνει τη διαπίστευση.αν δεν είναι τότε ο ψηφοόρος κάνει αίτηση μέλους η φίλου και ψηφίζει κανονικά.τι σχέση έχει αν είναι του Γιώργου?και την εφορευτική την αποτελούν 2 μέλη του Γαπ και 2 του Βεnny.ότι να ναι κάθονται και λένε,Εγώ επιλέχτηκα επειδή στηρίζω Γιώργο δηλαδη?κι ο δικός μου ο αναπληρωτής στηριζε Σκανδαλίδη ε και τι να λέει?...σταματήστε την κλάψα πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση