GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συμμορία Αλβανοπαίδων στο Παγκράτι

. Από (προ)χθες είχε φτάσει στα γραφεία εφημερίδων επώνυμη καταγγελία καθηγητών και γονέων, ότι 5 Αλβανοί μαθητές είχαν καταλάβει το 28ο Λύ...

.
Από (προ)χθες είχε φτάσει στα γραφεία εφημερίδων επώνυμη καταγγελία καθηγητών και γονέων, ότι 5 Αλβανοί μαθητές είχαν καταλάβει το 28ο Λύκειο στο Παγκράτι. Την "επιχείρηση" συντόνιζε εξωσχολικός Αλβανός μετανάστης, γνωστός στο Παγκράτι ως ντήλερ ναρκωτικών, συγγενής, όπως λένε, Κοσοβάρου του UCK.
Η συμμορία τρομοκρατούσε μαθητές, καθηγητές και γονείς. Οι Αλβανοί, όπως κατήγγειλε καθηγήτρια απειλούσαν ότι θα κατηγορήσουν την διεύθηνση του σχολείου για "ρατσιστικό επεισόδιο", αν καλούσαν την αστυνομία. Τελικά παρενέβη η αστυνομία και συνέλαβε κάποιους.
Το θέμα βγήκε και στα πρωϊνάδικα, όμως όλοι απέφυγαν να αναφέρουν λεπτομέρειες (εθνικότητες, ιδιότητες κλπ), , Μάλιστα στο youtube υπάρχουν και βίντεο σχετικά (τα βρίσκεις με το λήμμα pagrati)
Μεγκουλίνα
.
.

131 σχόλια

  1. kai o pavlopoulos ...xtenizetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λεξη αλβανος ειναι ταμπου,κανεις δεν την αναφερει.Το πολυ πολυ να πουν αλβανικης υπηκοοτητος.Τετοιο χαιδεμα παραβατικων και εγκληματικων στοιχειων δεν εχει ξαναγινει ποτε και πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να χαιρόμαστε τους Αλβανούς που τους κάναμε ανθρώπους. Αντίδραση.Αντίδραση ρεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KANENA ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγά ρε ελληναρα εσύ.
    ευτυχώς που υπήρχαν μερικοί αρβανίτες το 21 και κανεις εσύ τώρα τον έλληνα, τουρκόσπορε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.22

    Εκτός απο ημιμαθής είσαι και ανιστόρητος.

    Και ο Ιουστινιανός ήταν απο την Ιλλυρία- και λοιπόν; Τι θέλεις να μας πεις; Οτι οι λαθρο-αλήτες σημερινοί μαφιόζοι απο την Αλβανία είναι οι ένδοξοι απόγονοί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει μια συνομωσία σιωπής σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ για ό,τι εγκληματικό συμβαίνει απο τους αλήτες λαθρομετανάστες. Στο όνομα δήθεν της "προστασίας προσωπικών δεδομένων" δεν αναφέρουν όχι μόνο το όνομά τους αλλά ουτε καν την εθνικότητά τους!

    Ο λαός όμως γνωρίζει πολύ καλά οτι απο τότε που ο αρχιμασώνος - μέλος της Μπίντελμπεργκ Σαμαράς ένοιξε διάπλατα τα σύνορα της χώρας κατ' εντολήν των σκοτεινών αφεντικών του, η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.22
    Αλβανέ καθήκι ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:22 αμα γουσταρεις να τους παρεις σπιτι σου ολους αυτους.Κουρδους,αλβανους,ρουμανους,πολωνους,γυφτους,βουλγαρους,σκοπιανους και οσους ξεχνω ακομα.
    Α, να σε ρωτησω και κατι εσενα αντιρατσιστη(του κωλου).
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΣ ΣΕ ΓΥΦΤΟ?
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΛΦΗ Η ΚΟΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕΣ ΣΕ ΓΥΦΤΟ Η ΑΛΒΑΝΟ Η ΑΡΑΠΗ?
    Πες μου αντιρατσιστη( του κωλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως πάει το πράγμα, δεν θα αργήσει η μέρα που οι Έλληνες θα ξεσηκωθούν και θα πάρουν με τις πέτρες τόσο τους "αντιρατσιστές" πολιτικάντηδες όσο και τα αλλοδαπά ρεμάλια που κατέκλυσαν τη χώρα μας.

    Γιατί δεν μπορεί να ισχύει εσαεί το ρητό "Μάθανε πως γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:53 πμ
    νασαι σιγουρος γιαυτο.
    Οταν για "τον καλυτερο κοσμο" και "την καλυτερη ζωη" που αναζητουν ολοι εδω, κατεστρεψαν την δικη μας, τοτε ναι.
    Η κρεμαλα θα στηθει πρωτα για τους προσκυνημενους πολιτικαντηδες.
    Και στην συνεχεια για ολα αυτα τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ που σαν κυματα χτυπουν κατα χιλιαδες την ελλαδα καθημερινα.
    Οσο για καποιες γνωμες εδω που μιλανε για φασισταρια και ακροδεξιους θελω να σας πω οτι(μιλω ατομικα για εμενα), ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.Ειναι τιμη μου και καμαρι μου.Δεν κρυβομαι κατω απο τον μανδυα του ανθρωπιστη του κωλου.Να θελω φαι για τους ξενους κλεινοντας τα ματια μου στους χιλιαδες ελληνες ανεργους,στα χιλιαδες παιδια που λειωνουν για 500 ευρω με τον μπαμπουλα του φτηνου αλλοδαπου εργατη που ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΣΚΑΤΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι αρβανιτοβλαχοι και τουρκαλβανοι υπηρξαν εχθροι της Ελλαδος. Αφου δεν εκδιωχτηκαν ολοι, τωρα τους τρωμε - ακομα - στη μαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ»

    23.11.07
    Προκλητική επιστολή προς τον Νίμιτς - Αμφισβητούν την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων - Ο Νίμιτς στην πρότασή του θα θέσει θέμα προστασίας των δικαιωμάτων των… «μακεδόνων» του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ!
    Προκλητική επιστολή απηύθυναν στον αμερικάνο μεσολαβητή Νίμιτς οι εκπρόσωποι του Ουρανίου Τόξου, στην οποία ξεκάθαρα επαναλαμβάνουν τον ανιστόρητο ισχυρισμό τους περί «μακεδονικής εθνικής μειονότητος» στην Ελλάδα. Αρχίζουν δε την επιστολή τους ως εξής: «5 Νοεμβρίου 2007, Αξιότιμε κ. Nimetz, Επιτρέψτε μας για ακόμη μια φορά, ως μέλη της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, να εκφράσουμε την άποψή μας όσον αφορά το ζήτημα των αντιρρήσεων εκ μέρους της Ελλάδας σχετικά με την χρήση της ονομασίας «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από το γειτονικό κράτος της Ελλάδας. Η αμφισβήτηση από την Ελλάδα του δικαιώματος του λαού της γειτονικής χώρας να επιλέγει τη ταυτότητά του, έμμεσα έχει αντίκτυπο και στη δική μας μακεδονική εθνική ταυτότητα…»
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Στην συνέχεια της επιστολής τους λένε και το εξής:

    «Ο ελληνικός εθνικισμός έχει το εξής βασικό γνώρισμα, δημιούργησε τον εθνικό του μύθο και ιδεολογικά «έπεισε» τους πολίτες του, ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, και ότι το σύγχρονο ελληνικό έθνος αποτελεί τον συνεχιστή και κληρονόμο της αρχαίας Ελλάδας. Αυτή είναι σήμερα η κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα…»

    Είναι οι μόνοι που την αμφισβητούν; Όχι βέβαια. Την ίδια άποψη με το Ουράνιο Τόξο έχει και η πλειοψηφία των «προοδευτικών» αυτής της χώρας.

    Λένε και κάτι άλλο όμως στην επιστολή τους: «Από το 1945 έως το 1991 υπήρχε η «Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας» και στη συνέχεια η «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ως ομόσπονδη συνιστώσα της πρώην Γιουγκοσλαβίας και από το 1991 ανεξάρτητη κρατική οντότητα, η Δημοκρατία της Μακεδονίας. Ο όρος «Μακεδονία» και όροι σχετικά με αυτόν χρησιμοποιούνταν από το γειτονικό στην Ελλάδα κράτος από το 1945 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1990, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς ποτέ η Ελλάδα να προβάλλει αντιρρήσεις. Υπάρχουν άλλωστε πληθώρα επίσημων κρατικών εγγράφων στην Ελλάδα που αναφέρονται στη «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας», αφού η Ομόσπονδη Δημοκρατία είχε το δικαίωμα της απ’ ευθείας διμερούς συνεργασίας υπό προϋποθέσεις, με άλλα κράτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Σ. - ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ»

    Δυστυχώς έχουν δίκαιο! Η μεταπολεμική Ελλάδα του ΝΑΤΟ, ΟΛΩΝ των πολιτικών αποχρώσεων και καθεστώτων κατ’ εντολήν της Ουάσιγκτον δεν είχε κανένα πρόβλημα με την Γιουγκοσλαβία του Τίτο για το μέγα αυτό εθνικό ζήτημα, που σερνότανε για 45 ολόκληρα χρόνια!

    ZΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ» ΘΑ ΘΕΣΕΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Νίμιτς στην πρότασή του θα συμπεριλαμβάνει και θέμα δικαιωμάτων των «μακεδόνων» του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ., καθώς η σκοπιανή πλευρά επιμένει στην θέση της για «προστασία των «μακεδονικών εθνικών μειονοτήτων» στις γειτονικές χώρες, κάτι που θα διατηρήσει ζωντανή την πιο ακραία μορφή αλυτρωτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ" ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Η ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"
    http://www.bulgarmak.org/byzantium_terror.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε φασιστομουτρα ουστ στις τρυπες σας κοπριτες .
    Τι σημαινει ρε συγγενης ου=τσε-κα .
    Αμα ηταν συγγενης κοσσοβαροφαγου σερβου η ελληνα αδελφου θα ηταν οκ ;
    Μαλακες ελληναρες γρηγορα στις τρυπες σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:26 μμ
    τιναξε τον κωλο σου να πεσουν οι καποτες μωρη πουσταρα.
    Λουφαξε εσυ στην τρυπα σου προδοτη κωλοτρυπιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. στη τσιτα εισαι ρουφιανε ;
    τοσο γρηγορη απαντηση !
    πως πλερωνεσαι παλουκαρι μου , με το κομματι η με το κεφαλι ;
    Ουστ στη τρυπα σου φασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.26 συνεχισε τη μαλακια αγορι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πολυ γρηγορος ευγε ασφαλιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΑΜΗΣΤΕ


    ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ


    ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ

    ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΨΕΙ.


    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Giauto to logo olou psifo sto KKE kai ston Siriza oustttt re prodotes na figoun ta katakathia apo tin Ellada oi vromiarides dite ti egine sto kossovo xipnare re pseftokoultouriarides se 20 xronia tha mas pnixoun oi pinales kai tha leme kai efxaristo gia tis doulies pou th kanoume gia autous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μην παραξενευτείτε αν αρχίσει το καθάρισμα της κοπριάς σε λίγο...
    Αρκετά τους ανεχθήκαμε.
    hit and run

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να χαιρομαστε τους αριστερους που πανε να μας καταντησουν μεταναστες στην χωρα μας . Μη πεις τιποτα για Αλβανο γιατι θα εισαι ρατσιστης Ε!! ρε ΣΤΑΛΙΝ που τους χρειαζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και μη ξεχνατε αυτοι που τους φερανε
    ηταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    Και ερχοντε ακομη χειροτερα με τους Αξιοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτη την "επώνυμη" καταγγελία μπορούμε να τη δούμε και εμείς?

    Ετσι για να επιβεβαιώσουμε την είδηση...

    Επειδή το press-gr τελευταία κάνει πολλά νερά με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΑΜΗΣΤΕ


    ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ


    ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ

    ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΨΕΙ.


    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ακουστε να δειτε...
    Επειδη προσωπικα εχω αρχισει να μισω τους Αλβανους οπως επισης και τους αλλοδαπους που δεν σεβονται τον τοπο που τους φιλοξενει, θα φορεσω την μαυρη κουκουλα μου και θα αρχισω να ξυλοκοπω οποιον μου δωσει αφορμη..
    Ηδη ξυλοκοπησα την προηγουμενη εβδομαδα εναν πακιστανο που ειχε απλωσει τον παγκο του με ρουχα στην Πλατεια Βικτωριας ακριβως απεξω απο την εισοδο του ηλεκτρικου εμποδιζοντας την διελευση του κοσμου...
    Του εκανα μια παρατηρηση και επειδη με εγραψε στα αρχιδια του την δευτερη μερα του εριξα ντιρεκτ και μαζευε τα σαγονια του απο το πεζοδρομιο..
    Το ιδιο γαμησι θα ριχνω σε οποιον βρωμαλβανο με ενοχλησει...Δεν το παιζω μαγκας ουτε γαμω και δερνω τους παντες. Μπορει να φαω και ξυλο..
    Αλλα τουλαχιστον ριχνω οσο ξυλο μπορω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11.21 τράβα στην τρύπα σου και άσε τα ηρωικά κομμάτια του Ελληνισμού που έσπασαν τους αριστρερόστροφους το 55 και τους τουρκαλβανούς προγόνους σου στο ξύλο το 1821 ήσυχους. Η ανθελληνική σας προαγάνδα θα διακοπεί σύντομα απο αυτούς που προβοκάρετε απο το 90 μέχρη σήμερα.

    Για διαβάστε εδώ τα ενδιαφέροντα να δείτε τι έγινε:

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2007/11/blog-post_1570.html

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2007/11/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και μέχρι να έρθει η ώρα να τελειώνει οριστικά ο συρφετός που έχουν φέρει εδώ δήθεν σαν μετανάστες, γρηγορείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Διώξτε τους όλους τώρα από την χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μάγκες, πείτε ότι θέλετε, αλλά οι Αλβανοί πρέπει να γαμούν φοβερά.

    Την είδατε την Ρούλα.
    Τάδοσε όλα η κοπέλα, κλαίει και γυρίζει από κανάλι σε κανάλι, παρακαλώντας τον να γυρίσει πίσω.

    Αυτό δεν το έχω δεί για κανέναν Ελληνα να γίνεται.

    Φυλάξτε τις γυναίκες σας μη σας τις γαμήσει αλβανός. Δεν θα σας θέλουν ούτε ζωγραφιστούς.

    Πρέπει νάναι πολύ γλυκοτσούτσουνοι.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μη φωνάζετε πολύ γιατί μπορεί κανένας να σας τον U-C-Kάτσει και μετά θα κλαίτε.

    Θα απαρνηθείτε και φυλή και φύλο.

    Η Ρούλα κάτι ξέρει.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν τους διώξουμε, φοβάμαι ότι θα γίνει κύμα ελληνίδων προσφύγων πάνω στην Πίνδο, που θα θέλουν να βρούν τον αλβανό τους.
    Καλά δεν το συζητάω για τον τουρισμό από Ελλάδα για Αλβανία.

    Γι'αυτό λέω κόψτε τις μαλακίες και κοιτάξτε να ικανοποιήσετε τις ελληνίδες. Είναι ο αδύνατος κρίκος.

    Θα γίνουμε διεθνώς ρεζίλι.
    Πάει το πρεστίζ μας.

    Σκεφτείτε το άλλη μια φορά πριν τους διώξετε.

    Εμένα η Ρούλα με έχει προβληματίσει πολύ.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ψευτοαλβανούλη προβοκάτορα...Δέλβινο και Τσαμουριά, Δέλβινο και Τεπελένι πάλι Ελληνικό θα γένει.

    Τραβα στα αλμπανοπαίδια σου και στους κωλοδημοσιογράφους που τους χαιδεύουν να τους το πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Ελληνα" αλβανικής προελεύσεως (sic!)

    Ρε κούκλα μου αφού φωνάζει απο μακριά οτι είσαι μια αδερφή που ψωνίζεται στην Ομόνοια και αλλού, τι τα θελεις τα σχόλια εδώ μέσα; Αντε πήγαινε να βρεις κανένα αλλοδαπό να "βολευτείς" και άσε τις πολιτικές αναλύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ta mperdepses!

    "MALAKAS alvanikis proeleyseos" eprepe na ypografeis.

    Episeis na soy thimiso pos oi "Alvanoi Malakes Alvanikis Proelefseos" stis toyristries sistinontai os Ellines.

    Krima poy yparxoyn kai sostoi-timioi Alvanoi, kai mazi toys irthate merikes leres. Alios tha tsapizes xorafia ekso apo ta Tirana . De tha egrafes sta Ellinika blogs!

    Troba!

    Ki an eisai ano ton 18, aneva na se pao mia volta!

    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 6:58 μμ rota ton pato tis manas soy pou eperne 2 2 tous metanastes mesa arxidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ελληνας αλβανικης προελευσης???
    σαν ρουχο ακριβο ραμμενο στην κινα με 2 ευρω.
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ,ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΑΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕΤΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Eσεις ακομα δεν εχετε παρει ειδηση ποιοι ειναι οι αληθινοι αλλοδαποι.

    Ειναι αυτοι που ψηφιστηκαν και ειναι μεσα στην Ελληνικη Βουλη.

    Ενας απ' αυτους υπηρξε και ο Sammara, που τους εβαλε μεσα.

    Η τραγικοτητα του να μην ξερεις ποιος ειναι ο ( εσωτερικος ) εχθρος, προκαλει θλιψη τουλαχιστον.

    Εαν δεν εκδιωχτουν οι αλλοδαποι πολιτικοι, δεν προκειται να λυθει το προβλημα με τους Αλμπανι.

    Μην τους ψηφιζετε, μην τους δινετε δουλεια, μην τους δινετε δικαιωμα να φθειρουν την Ελλαδα μπροστα στα ματια μας. Αναγκαστε τους να επιστρεψουν στην Ιταλια, Ρομανια, Αλβανια και Βουλγαροσκοπια. Υπαρχουν τροποι. Απομονωστε τους.
    Οι Γερμανοι, Εβραιοι, Αρμενιοι, Αραβες, ειναι επισης παροντες, και εχουν διαφορετικη επιρροη και διαθεσεις ο καθενας τους ξεχωριστα.
    Κανεις γενικα αλλοδαπος δεν πρεπει να διαλαθει της προσοχης μας.

    Ποιος νομιζετε, εν τελει, οτι θα μας διαφυλαξει την συνοχη και το μελλον? Οι καμερες?

    Ποιος, αν οχι εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αλβανοί που καταστρέφουν;
    Και εγώ που νόμιζα ότι αυτή η χώρα βγάζει μόνο σημαιοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Malista, ton vrikame ton enoxo!

    O Samaras!!!!

    An den kano lathos omos, ta sinora anoiksan to 1992 kai o Samaras (mazi me tin ND) piran podi to 1993.

    Oi ypoloipoi ti kanane 15 xronia?

    Na soy po:
    Afinane averta-koyverta alodapoys na mpainoyn stin xora kai me xyma ellinopoiiseis konomoysan psifoys.

    Ligi eilikrinia den vlaptei...

    filika,
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αλβανούς με 300 κιλά χασίς ,ένα καλασνικοφ και 27 φυσίγγια,συνέλαβαν στα Γρεβενά.
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=852163&lngDtrID=24

    Να τους χαίρονται οι "αντιρατσιστές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 9.40
    "Συνολικά, στα 2 από τα 3 αυτοκίνητα οι αστυνομικοί βρήκαν 307 κιλά χασίς. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο συλληφθέντες είχαν άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα μας, ενώ τα στοιχεία των δύο που διέφυγαν παραμένουν άγνωστα."

    Αυτοί είναι οι "νομιμοποιηθέντες" με άδεια παραμονής και εργασίας λαθρο αλήτες Αλβανοί που έχουν κατακλυσει την Ελλάδα .

    Αλλά κρεμάλα θέλουν πρώτα οι δικοί μας "πολιτικάντηδες" που τους δίνουν άδειες και μετά αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΟ φοβερο ειναι οτι ενω στηριζουμε την οικονομια της αλβανιας αυτα τα καθικια μας μισουν θανατερα.Ρατσα σκληρη,μοχθηρη,εγκληματικη.Δε ξερω πως μπορουμε να τους ξεφορτωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει...
    για ποιό λόγο εσείς οι ελληναράδες αγωνίζεστε;
    ΤΙ υπερασπίζεστε; πέστε μου ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ πραγμα που έχει να επιδείξει η σημερινή ελλάδα.
    Την παπαρίζου; την εθνική ελλάδας στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ; τι;
    τη βιομηχανία της; την κουλτούρα της; τον σύγχρονο πολιτισμό της; την αξιοκρατία; τον αλληλοσεβασμό; το φιλότιμο που υπήρχε ΚΑΠΟΤΕ;
    γιατί εγώ το μόνο που βλέπω είναι σκυλάδες που παρκάρουν όπου βρουν, μίζες, αρπαχτές, σκάνδαλα, νεόπλουτους, 4Χ4 μόνο στις πόλεις, ανύπαρκτα πεζοδρόμια, γιατρούς που τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές, σκυλοκουρτουριάρηδες που κοιτάνε να υπερτιμολογήσουν για να πάρουν έξτρα λεφτά από τις επιδοτήσεις, ανύπαρκτη παιδεία, σχολεία άχρηστα που αναγκάζεσαι να πας για να πάρεις ένα χαρτί μονο, φροντιστήρια, σχολές του κώλου που περιμένουν να γίνουν πανεπιστήμια, ... (ουφ.. βαρέθηκα να γράφω... για να δω έναν από τους "άλλους" τι θα έχει να αντιπαρατάξει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 10.34

    Molis aneferes ton ENAN KAI MONADIKO logo!

    To "paradigma pros apofigin" poy dinei i ellada ston kosmo.

    Toys dixnoyme pos na MHN ginoyn. Gia na prosexoyn kai na exoyn...

    Gia alli mia fora to kaname to xreos mas stin anthropotita.

    Tora exei allos seira.

    kissez,
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. aneprokopos:
    giati moytepses 10.34?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 10.34

    Για να αλλάξουν όλα αυτα που αναφέρεις και πολλά άλλα αγωνιζόμαστε.

    Και μην ξεχνάς ποιοί ευθύνονται για όλα αυτά...
    Εννοώ κάποιους "πολιτικούς" που έκαναν τη διαφθορά καθημερινή πρακτική.

    Μην ξεχνάς τι είχε πει και ο Ανδρέας για εκείνο το "δωράκι"...

    Απο εκεί ξεκίνησαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παιδιά με λύπη μου σας λέω, πρέπει να το παραδεχτούμε.
    Οι Αλβανοί πρέπει να είναι καλοί στο κρεβάτι.

    Εβλεπα την Ρούλα να ουρλιάζει και ο άκαρδος Αλβανός να την γράφει κανονικά και ένιωθα προσβεβλημένος.
    Γιατί ρε κερατά δεν το θέλεις το κορίτσι;

    Δυστυχώς, παρ'ότι πιστεύω ότι μάλλον θα ήταν κανένας έλληνας της Βορείου Ηπείρου -που δεν το ξέρει-, εντούτοις αυτή η ιστορία μας έχει καταρακώσει το "ηθικό".
    Μας πήραν το μάτς μέσα στο γήπεδό μας που το κρατούσαμε -όχι και τόσο φανατικά- από αρχαιοτάτων χρόνων.

    Γαμούνε καλύτερα, πάει τέλειωσε. Το πιστεύουν, έχει άλλη ψυχολογία η ομαδα τους.

    Αστα να πάνε. Είμαστε όλοι για σεξολόγο μου φαίνεται.

    Πρέπει να το παραδεχτούμε , δεν μας κάνει κούκου και γι'αυτό τους βρίζουμε, δηλαδή εσείς τους βρίζετε , όχι εγώ.

    Νομίζω ότι όποιος φωνάζει περισσότερο εναντίον τους ΄, το κάνει για να κρύψει ότι είναι αδερφή.

    Οπως λέγαμε το μουστάκι είναι ο φερετζές του π..., τώρα πρέπει να λέμε, ότι ο ρατσισμός είναι ο φερετζές του π....

    Είστε αδερφούλες και ντρέπεστε να το πείτε.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 11.09

    Για να το λες εσύ με τόση βεβαιότητα μάλλον θα τον έχεις δοκιμάσει τον ... αλβανικό!!!

    Με τις υγείες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. pios se gamaei ki esena re karagiozi alvanikis proelefseos?

    alla problimata den exoyme me to moyni tis roylas tha asxoloymaste?

    edo den asxoloymaste me to moyni tis manas soy poy exei kseskistei kai xoraei mesa oli tin ellada.

    tambelaki "Της Εθνικής Συμφιλίωσης" tha toy kremasoyme sto telos.

    Δε Ανεπρόκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, γι'αυτό και δεν τους βρίζω.

    Είπαμε, δεν είπαμε;

    Οποιος φωνάζει προσπαθεί να κρυφτεί, ότι είναι σπυριδούλα.

    Εσύ τώρα γιατί φωνάζεις; Είσαι κρυμμένη;

    Ελα μη καταπιέζεσαι. Πέστο ελεύθερα. Θα δείξουμε κατανόηση.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν είναι παράξενο ρε παιδιά, το ότι έχουμε ακούσει τα πάντα για τους Αλβανούς. Οτι είναι κλέφτες, ότι είναι ληστές, ότι είναι επικίνδυνοι, ότι είναι βάρβαροι κλπ κλπ.

    Κανένας όμως , ούτε ένας δεν τους είπε αδερφές.

    Τί στο διάολο, ούτε ένας;

    Σε κανένα κανάλι δεν άκουσα ποτέ να πεί Αλβανό αδελφή, να δείξει Αλβανό αδελφή.

    Πόντιο αδελφή, έχω ακούσει, πελλοπονήσιο έχω ακούσει ακόμη και κρητικό έχω ακούσει. Αλβανό ποτέ.

    Εχουν DNA αρσενικό; Τί γίνεται, ξέρει κανείς επιστήμονας να μας πεί;

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. tha se paradexomoyn na bgeis kai na peis: "eimai alvanos kai thelo na sas vriso gia na ksekayloso"

    Kai tote ego na soy po kai mia signomi gia to mpineliki poy efage i mana soy poy ti ftaei i ginaika poy o gios einai kseftilas kai exei ksepetsiastei stin malakia.

    ase tis paparies. eisai esy i spyridoyla.

    ge ge?

    aneprokopus-aneprokopus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 11.21
    "Εγώ δεν έχω πρόβλημα, γι'αυτό και δεν τους βρίζω."
    ΄Καλά κουκλα μου. Αφού δεν εχεις πρόβλημα να γαμιέσαι με Αλβανούς, συνέχισε έτσι. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
    Εκτός και αν τα λες όλα αυτά γιατι θα ήθελες να είσαι η Ρούλα στη θέση της Ρούλας. Οπότε, πάλι πάσο...

    Τα πολιτικά όμως τι τα θες; Αυτά άστα για τους άντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. opa re adrakla alvane!!!!

    se oles tis xores exoyn poystides stin alvania den exoyn eeE?

    apla stis alles xores oi aderfes exoyn pio megala arxidia apo tis dikes sas aderfes kai den to krivoyn. to lene sta isia.

    o filos soy o Aneprokopos eimai pali!

    ps:
    ama thes na me taposeis pes oti "aneprokope, stis alles xores exoyn politismo kai den krinoyn ton kosmo apo ton tropo poy gamietai"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανεπρόκοπε, μην εκδηλώνεσαι.
    Είσαι ο πιό φανατικός.
    Σαν να ψάχνεις ευκαιρία να σου κλείσει ραντεβού κανένας αλβανός, κάνεις.
    Ηρέμησε ρε λυσάρα. Ηρέμησε.

    Αλλά , αν είσαι της πιάτσας -μη μου απαντήσεις αν δεν είσαι- πές μου αλήθεια. Εχεις γνωρίσει αλβανό αδελφή;

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 11.32

    Πήγαινε στο gaydar.uk.com να δεις πόσοι αλβανοί γαμιούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μωρέ τόξερα εγώ ότι έχω να κάνω με γκαίη. Ωστε εκεί συχνάζεις 11.36;

    Εντάξει μωρέ, σας βαρέθηκα.

    Συνεχίστε να φωνάζετε, εναντίον τους.

    θα τους πείσετε όλους ότι έχετε "πολιτικούς λόγους".

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Να υποθέσω ότι σου παίρνουν τους πελάτες 11.36 και γι'αυτό τους βρίζεις;

    Ελα καλό μου, μη κάνεις έτσι. Ολο και θα βρεθεί και κάποιος και για σένα.

    Ψυχούλα είσαι.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. den tha mpo stin diadikasia. Gia na deis poso moyfas eisai, an egrafes:

    "Ναι, δεν είμαστε όλοι οι Αλβανοί άγιοι. Όμως είναι άδικο να στιγματιζόμαστε εμείς οι υπόλοιποι που δεν πειράξαμε ποτέ τίποτα και κανέναν. "

    tha soy bgazane oloi to kapelo.

    Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 11.38

    χαχαχαχα

    την πάτησες κούκλα μου προοδευτικιά και αντιρατσίστρια.

    Εκεί συχνάζεις ΕΣΥ.

    Εγώ απλώς σε ψάρεψα.

    Άντε τώρα, βάλε τις γόβες σου και βγες στο σεργιάνι για κανέναν Αλβανό.

    καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Να τα αφήσεις αυτά ανεπρόκοπε.

    Πρώτον, εγώ είμαι έλληνας και δεν θα κάνω την ατιμία να το παίξω αλβανός.

    Δεύτερον, δεν θα με τουμπάρεις προσωπικά με το να μου βγάλεις ή να μη μου βγάλεις το καπέλο σου.

    Τρίτον, μη φοράς πολύ το καπέλο, γιατί θα χάσεις τα μαλιά σου.

    Τέταρτο.

    Και πειράξαν και θα συνεχίσουν να πειράζουν κόσμο οι αλβανοί. Δεν θα γίνουν "υποτελείς" επειδή αυτό θα σε ικανοποιούσε. Θα σου γαμήσουν το κέρατο, αν τολμήσεις να σηκώσεις το χέρι σου και καλά θα σου κάνουν.

    Κούληδες να πάς να βρείς στο χωριό σου.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως, που γίνεται αλβανός όταν βλέπει καταγκιόζηδες που θέλουν γύρω τους ανθρώπους, σαν οικόσιτα ζωάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ναι μωρέ 11.51, το καταλαβαίνω ότι εσύ θελεις το καλό τους και γι'αυτό τους θέλεις νεκρούς, αλλά μη το παρακάνεις, είναι αντεθνικό.
    Κάνε το καλό σου στους Ελληνες.
    Αστους αυτούς άχρηστους.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ετσι που βλέπω να το επαναλαμβάνεις με ρυθμό και ένταση, είναι σαν να σε πηδάνε και ουρλιάζεις.

    Κόφτο, είναι βράδυ και θέλουμε να κοιμηθούμε.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός








    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.


    Ρωτήστε και στα νεκροτομεία.

    Εχουμε παντού τα πρωτεία. Είμαστε οι πρώτοι.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κόψε τα ψέματα.
    Εχεις δεί νεκρό Ελληνα;

    Δεν παίζεται.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.


    Ρωτήστε και στα νεκροτομεία.

    Εχουμε παντού τα πρωτεία. Είμαστε οι πρώτοι.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός



    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός



    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός



    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός


    Καλός Αλβανός ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κόψε τα ψέματα.
    Εχεις δεί νεκρό Ελληνα;

    Δεν παίζεται.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.

    Καλός Αλβανός ο Νεκρός Αλβανός, αλλά καλύτερος ο Νεκρός Ελληνας.


    Ρωτήστε και στα νεκροτομεία.

    Εχουμε παντού τα πρωτεία. Είμαστε οι πρώτοι.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως

    Υ.Γ. Δεν ξέρω αν τόχεις προσέξει, αλλά το μαγνητόφωνο χάθηκε. Μάλλον το έφαγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 11.48

    "fanerose moy tin maska poy kriveis, kato apo tin maska poy foras"

    1on: an isoyn ellinas den tha egrafes tis paparies soy. Anth-elinas mporei... poly eykola apopioithikes tin katagogi soy!

    2on: to kapelo sto vazo ston kolo

    3on: kai ta pesmena moy malia sta vazo ston kolo

    4on: oi "dikoi" soy alvanoi, poy moy toys periegrapses san adrakia,
    den me xonepsan pote. panta thelane na me piraksoyn. den tha ginoyn "oikositoi" gia ton idio logo poy kai ena fidi den tha ginei "oikosito" kai tha se dagosei oti kai na toy doseis.

    episeis: tha moy klasete ta arxidia.

    5on: oi dikoi moy alvanoi. oi anthropoi poy gnorisa kai poy koitazane ton allon sta matia einai o monadikos logos poy edo sto xorio moy, den bgalame ta loyria na sas pame kinigontas pisto stin alvania.

    vromiari

    nai ksereis pios,
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τί έγινε. Πρόωρη εκσπερμάτωση είχαμε πάλι;

    Γιατί σταμάτησες ρε μαλάκα.

    Πάνω που είχα αρχίζει να το διασκεδάζω, τόκοψες;


    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. "Ελληνας αλβανικής προελεύσεως"

    Καλα ρε τσογλανάκι ακόμα στην κατάληψη είσαι;

    Σε πήραμε χαμπάρι μαλακισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανεπρόκοπε

    είσαι πολύ βαρετή υπόθεση.

    Νύσταξα, με τις μαλακίες σου.

    Φιλιά στο χωριό σου.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    Υ.Γ. Μη μαιμουδίζεις.
    Αρχισε τώρα να γράφεις και σύ πρώτον και δεύτερον κλπ.
    Μην επεκτείνεσαι περισσότερο από μία σειρά γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις και μη πολυκοιτάς στα μάτια τους αλβανούς στο χωριό σου. θα σε παραξηγήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. kala...
    xairetismoys stin mama soy

    mia Aneprokopi kalinixta :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Βρωμιάρα

    το παίζεις "ανεπρόκοπος" και μετά το γυρίζεις στο "ανεπρόκοπη".

    Εντάξει Ρούλα
    Καλυνύχτα και να μη σκέφτεσαι συνέχεια τους αλβανούς, όσο και αν κάτι τέτοιο σου είναι αβάσταχτο.

    Ρίχνε και καμμιά ματιά στους ελληνάρες, γιατί έχουν αφηνιάσει από την α....μία.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. καλά έχω παραφρονήσει.
    Μιλάω τόσες ώρες με ένα θαμώνα των γκαίη φόρουμ και με μία ανεπρόκοπη, που μου το παίζουν μουστακαλήδες που θα σφάξουν και θα σκίσουν και τα καλσόν τους.

    Ελληνας αλβανικής προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ax moy eleipses trelo agori!!
    eipa ki ego me paratises!!!!

    osi ora elipes paratirisa pos apantoyses poly grigora kai xoris orthografika lathi malista!

    pithanon na ksereis tiflo sistima... episeis den evrises kai kratoyses xamiloys tonoys..

    mallon eisai ellinas kai malista valtos! to thema einai giati paparizese systimatikotata?

    pes mas loipon!
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. pssssss
    kapnos egines pali :D

    ektos ki an exeis apasxolimena ta xeria soy....

    the aneprokopos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ελληνας αλβανικής προελεύσεως

    Αν η προέλευσή σου είναι αλβανική τότε πρέπει να ξέρεις και ποιός είναι ο προορισμός σου... Στα θυμαράκια παλιόπουστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Να χαίρεστε τους καταληψίες όλοι εσείς οι ¨προοδευτικοί¨.

    Οι γονείς των καταληψιών μαθητών είναι αμέτοχοι ευθυνών?

    Όλοι αυτοί που άφηναν τα παιδάκια τους και πήγαιναν στην κατάληψη....
    Αυτοί δεν φταινε ?

    Συγχύστηκα πάλι...

    Τρεχάτε να σβήσετε τις φωτιές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για να σας δείξω πόσο σας φροντίζω σας δίνω μερικές συμβουλές για την τέχνη μου.....

    Θεωρώντας μεγάλη την πρόσφορά μου στον ανδρικό πληθυσμό σκέφτηκα να σας προσφέρω κι εγώ τις γνώσεις μου για τον στοματικό έρωτα!
    Οδηγίες λοιπόν για πίπα ή τσιμπούκι ή πεολειχία.

    Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι η καθαριότητα του πέους. Ασφαλώς και αυτό λειτουργεί πολλές φορές ως ανασταλτικός παράγοντας.
    Λειτουργεί όμως και ως δικαιολογία για να αποφύγει κάποιος το στοματικό σεξ. Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα.
    Προτιμήστε ο σύντροφός σας να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η καλύτερη στάση από άποψη ευκολίας και λιγότερων προβλημάτων είναι να πλησιάσετε το πέος από κάτω, δηλαδή να είστε ανάμεσα στα πόδια του και να πάρετε το πέος του στο στόμα σας χωρίς να το τραβάτε προς τα κάτω, δεν πρέπει να το ζορίζετε, να πηγαίνετε όπως πάει η γραμμή του. Πάρτε αρχικά το πέος στο χέρι σας. Αγκαλιάστε το απαλά με τα δάχτυλά σας. Με ήρεμες κινήσεις μπορείτε να παίξετε το πέος ενώ τραβάτε απαλά το πετσάκι ώστε να φανεί όλη η βάλανος (το πάνω μέρος του πέους ή αλλιώς το «αγύριστο κεφάλι). Η εξωτερική περίμετρος της βαλάνου είναι η κορόνα. Αυτή χωρίζει τη βάλανο από το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αν ακολουθήσετε την κορόνα, στο κάτω μέρος της, θα βρείτε ένα σύνδεσμο που ενώνει τη βάλανο με το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αυτός ο σύνδεσμος θα ενώνει τη βάλανο με το πετσάκι και είναι καθοριστικής σημασίας για τον ερεθισμό του συντρόφου σας. Πιο κάτω από τη βάλανο όπως είπαμε είναι το κυρίως σώμα του πέους. Το μέρος αυτό δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις και ως συνέπεια δεν παρέχει ιδιαίτερα ικανοποιητικό ερεθισμό. Επομένως το ουσιαστικό παιχνίδι παίζεται με τη βάλανο του πέους και όχι με το υπόλοιπο σώμα.
    Ο πρώτος τρόπος πίπας είναι με το μεγαλύτερο μέρος του πέους στο στόμα σας. Είναι λάθος να καταναλώνετε ενέργεια ρουφώντας ολόκληρο το πέος! Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο φροντίστε ο ουρανίσκος από το στόμα σας να παίζει με τη βάλανο του πέος ώστε να μεγαλώνει ο ερεθισμός. Ο ρυθμός σας δεν πρέπει να είναι γρήγορος. Αρχικά τουλάχιστον προτιμήστε αργό ρυθμό και ανάλογα με τους αναστεναγμούς του συντρόφους σας μπορείτε να επιταχύνετε.
    Ο δεύτερος τρόπος πίπας (για καλύτερα αποτελέσματα) είναι η πίπα με τη χρήση χεριών. Με το δείκτη και τον αντίχειράς σας τραβάτε κάτω το πετσάκι του πέος και καθώς το χέρι σας πηγαίνει στη βάση του πέους η βάλανος είναι διαρκώς ακάλυπτη και ακινητοποιημένη. Εκεί αρχίζετε να κάνετε παιχνίδι με τη γλώσσας και στη συνέχεια ρουφώντας μόνο τη βάλανο. Όσο ο ερεθισμός του συντρόφους σας αυξάνει τόσο περισσότερο τραβάτε το πέος με το χέρι σας προς τα κάτω. Μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός σας.

    Εξυπακούεται ότι προσέχετε τα δόντια σας διότι άλλο πεολειχία και άλλο δάγκωμα.

    Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού του συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.

    Βέβαια οι τρόποι μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το πόσο ερεθίζεται ο σύντροφός σας. Κάτι που αγνοούν πολλοί είναι οι όρχεις ή αλλιώς τα αρχίδια ή μπαλάκια. Τα αγνοούν πιστεύοντας ότι δεν αποτελούν πηγή ερωτισμού και ερεθισμού. Λάθος μεγάλο. Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.
    Το άλλο ζήτημα είναι τι κάνουμε όταν ο σύντροφός μας εκσπερματώσει στο στόμα μας?
    Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα καυτό ερώτημα. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός της πίπας είναι η ικανοποίηση του συντρόφου μας. Οπότε η εκσπερμάτωση σημαίνει (τις περισσότερες φορές) και την ικανοποίησή του.
    Που πάει όμως το σπέρμα? Το φτύνουμε διακριτικά ή το καταπίνουμε? Βέβαια υπάρχει η κλασική ανδρική ρήση ότι «η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι» αλλά αυτό είναι ζήτημα που καλύτερα να το κουβεντιάσετε με το σύντροφό σας. Η γεύση από το σπέρμα μη σας τρομάζει. Είναι κάτι ανάλογο με τη γεύση από το αιδοίο και έχει άμεση σχέση με τη διατροφή του συντρόφου σας.
    Βέβαια κάποιοι «πολύ άντρες» που την ώρα τις εκσπερμάτωσης προσπαθούν με τη βία και την πίεση του κεφαλιού του ερωτικού συντρόφου τους προσπαθούν να τον κάνουν να τα πιει είναι για φτύσιμο… Στο σεξ δεν υπάρχει καταναγκασμός! Αυτό πρέπει να είναι αρχή!

    Και οπωσδήποτε μετά το τέλος της πίπας φιλήστε το σύντροφό σας διότι όπως λέει ο babis “Τέλος να διευκρινίσω ότι μετά o σύντροφος θα σας φιλήσει, είναι ένδειξη ότι δεν σιχαίνεται το σώμα τους και σας λέει έτσι «ευχαριστώ ζουζούνι μου». Το ίδιο περιμένει από σας όταν βρίσκεστε στην ανάλογη θέση…”

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Για πες μας, έξυπνε, τί είναι οι Αρβανίτες. Όλοι οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν το 21. Την ξέρεις την ιστορία; Εγώ είμαι Αρβανίτης αν θες να ξέρεις. Την προπαγάνδα σας να την κάνατε εκεί που σας παίρνει, στα στέκια σας δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    Καλός Αλβανός ΜΟΝΟ ο ΝΕΚΡΟΣ Αλβανός

    (και κάποιοι αλβανικής προελεύσεως επίσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. καλά ρε τι κάθεστε και απαντάτε στα βρωμοπουστράκια τα αλβανά??

    ρε πιθηκάνθρωπε ,πορδή του μουνιού της μάνας σου, ''αλβανικής προελεύσεως'' ,για πες μας που είσαι να έρθουμε να σε σκοτώσουμε να τελειώνουμε.Μαλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. οι αλβανοί βρωμάνε

    οι αλβανοί είναι άσχημοι

    οι αλβανοί μιλάνε τα ελληνικά με τη χειρότερη προφορά στο σύμπαν

    οι αλβανοί έχουν κόμπλεξ

    οι αλβανοί μας μισούνε βαθιά

    οι αλβανοί είναι αδίστακτοι

    οι αλβανοί φοράνε 6 εκατοστά σόλες για να φαίνονται πιο ψηλοί

    οι αλβανοί διαστρεβλώνουν την ιστορία

    οι αλβανοί είναι αγράμματοι μέχρι αηδίας

    οι αλβανοί δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει η λέξη παιδεία

    οι αλβανοί εγκληματούν

    οι αλβανοί δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα ούτε καν σαν φολκλορ

    οι αλβανοί διεκδικούν εδάφη της πατρίδας που τους ταίζει

    οι αλβανοί από ανθρωποβιολογικής και πνευματικής άποψης βρίσκονται ακόμα στην εποχή του λίθου


    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από όλους τους λαούς και τα έθνη του πλανήτη εμείς πρέπει να έχουμε 1 εκατομύριο από δαύτους μες στο σπίτι μας....
    Λες και βαλθήκαμε να κάνουμε ανθρώπους, την αποδεδειγμένα πιο ελλατωματική και σκάρτη ράτσα στον πλανήτη....
    Τι να πω?
    Να τους χαίρεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 3:23 μμ
    εχεις απολυτο δικιο.
    με καλυψες σε ολα.
    ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Οι Arberesh - Albani - Arnauti - Valassi - Liapi - Laliotti να πανε να μαθουν Ιστορια. Αν υποψιαζονται οτι η Ιστορια γραφει πραγματα που δεν τους κολακευουν, καλα ειναι να μαθαινουν την δικη τους Ιστορια και να μην φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν. Δεν μπορουμε να τους νταντευουμε αλλο.

    Παντως, ψεμματακια θα λενε μονο στα παιδακια τους. Ακριβως ο,τι κανουν και οι Σκοπιανοι Σλαβοι-Τουρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !

    Τσακίστε όχι ρατσιστικά τους "Αλβανούς-γενικά" , αλλά τους συμμορίτες Αλβανούς που τρομοκρατούν στα σχολεία, στις συνοικίες και στα κέντρα διασκέδασης. Κυκλοφορούν ομαδικά , μιλάνε προσβλητικά και φωναχτά με την γλώσσα τους , αδιαφορώντας εάν ενοχλούν.
    Έχω συναντήσει πολλούς πολίτες που δηλώνουν ενοχλημένοι από την "κατακτική τους" συμπεριφορά. Μου λέγανε όμως , ας μην τους προκαλέσουμε , διότι αυτοί είναι συμμορίες και οπλοφορούν , και δεν γνωρίζεις εάν αύριο δεχτούμε επίθεση το βράδυ στο δρόμο η έξω από το σπίτι μας !
    Τι σημαίνει αυτό , να νιώθεις ενοχλημένος και να μην τολμάς να κάνεις μια απλή παρατήρηση ;;;

    Σημαίνει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Εκμεταλλεύονται τη φήμη τους σαν βίαιοι , "άγριοι" ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. Έχω δει οικογενειάρχες Έλληνες , δημοκράτες και όχι ρατσιστές-φασίστες , που σκύβουν το κεφάλι και κλείνονται στα σπίτια τους ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ !!!

    Τρομοκρατήστε τους Τρομοκράτες Αλβανούς , όπου εκδηλώνουν την αλήτικη συμπεριφορά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Στο σχολικό συγκρότημα Παγκρατίου κατέβασαν την Ελληνική σημαία , την έριξαν στο έδαφος και την σκέπασαν με προφυλακτικά.΄Μετά ύψωσαν την αλβανική σημαία.

    Από τις ειδήσεις του ALTER με σχετικό οπτικό ρεπορταζ σήμερα Κυριακή 7.20 μμ.


    Αυτά κάνουν οι Αλβανικές συμμορίες που μας έφερε ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τρομοκρατήστε τους Αλβανούς ΚΑΙ τους προστάτες τους.

    Οφθαλμόν αντι οφθαλμού. ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΆΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ... ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;;;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΠΛΆΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ... (και που μπορεί να μην είναι αλβανός, απλά ... αναρχικός ή αριστερός...)
    κατά τα άλλα... μόνο σεξιστικά παραληρήματα... ωωωω τι πρωτότυπο...
    αλλά από ουσία.. ΟΥΔΕΝ.

    ο 10:34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ελλας και β παγκοσμιος πολεμος

    **Σημειώστε ότι η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.


    ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    Ελλάς: 219
    Νορβηγία 61
    Γαλλία 43 [Η υπερδύναμη της εποχής]
    Πολωνία 30
    Βέλγιο 18
    Ολλανδία 4
    Γιουγκοσλαβία 3
    Δανία 0 μέρες.[ Οι Δανοί παραδώθηκαν σε έναν μοτοσικλετιστή του Χίτλερ ο οποίος μετέφερε στον Δανό βασιλιά αίτηση του Χίτλερ για διέλευση των ναζιστικών στρατευμάτων, ο Δανός βασιλιάς σε ένδειξη υποταγής παρέδωσε το στέμμα του στον μοτοσικλετιστή για να το πάει στο Βερολίνο και στον Χίτλερ……………….]
    Τσεχοσλοβακία 0
    Λουξεμβούργο 0

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
    Οι νεκροί Ελληνες στρατιώτες ανήλθαν κατά την διάρκεια των 219 ημερών στους 13.676.

    Κατά την διάρκεια της τετραπλής κατοχής που ακολούθησε τα κατοχικά στρατεύματα εκτέλεσαν :
    Αλβανοί: 1165 (Πάργα , Μαργαρίτιο, Παραμυθία)
    Ιταλοί: 8000
    Boύλγαροι: 25000
    Γερμανοί: 50000

    Συνολικες απώλειες σε ποσοστό επί του πληθυσμού (εκτελέσεις, κακουχίες, μάχες)
    Ελλάς 10% (750.000)
    Σοβ. Ενωση 2,8%
    Ολλανδία 2,2%
    Γαλλία 2%
    Πολωνία 1,8%
    Γιουγκοσλαβία 1,7%
    Βέλγιο 1,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ρε μεγαλε...
    σημερα, είπαμε ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗ-ΜΕ-ΡΑ!

    εξάλλου, δώσε και μια στατιστική για τότε, π.χ. πόσες χώρες είχαν χούντα, σε πόσες έγινε μετά εμφύλιος, πόσοι σκοτωσαν ομοεθνείς τους μετά το Β παγκ. πολεμο.
    είδες; ακόμα και τότε, χάλι μαύρο ήμασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. @9 43
    άκου να δεις αγόρι μου...

    Και χάλι μαύρο να είμαστε αυτό εμένα δε μου λέει τίποτα.Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
    Μες στο σπιτι μου είμαι ,πολίτης στην πατρίδα μου είμαι,όσο σκατάς γουστάρω γίνομαι.

    Αυτό το δικαίωμα δεν το έχει ο πουστάλβανος γιατί είναι φιλοξενούμενος εδώ μέσα.
    κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ο νοικοκύρης ό,τι γουστάρει το κάνει το σπίτι του άμα θέλει του βάζει και φωτιά.

    Αλλά τα αλβανά δεν είναι νοικοκύρηδες,είναι επήλυδες εισβολείς.
    Αυτήν είναι η λεπτή διαφορά που επιδεικτικά αγνοείς.
    Στην Ελλάδα κάνει κουμάντο ο Έλληνας και κανείς άλλος.
    γκέγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. το οτι το σπίτι(μεταφορικά η πατρίδα) μου μπορεί να έχει ραγισμένους τοίχους και πεσμένους σοβάδες δε σημαίνει οτι δε θα το υπερασπιστώ απέναντι στον κάθε πούστη,βρωμιάρη,πιθηκάνθρωπο,εισβολέα αλβανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Με άλλα λόγια ό,τι προβλήματα πιθανόν να έχει η Ελλάδα θα τα λύσουν οι Έλληνες.
    Δεν είναι επιχείρημα αυτό για να δεχτώ 1 εκατομύριο από την πιο ελλατωματική ράτσα του κόσμου να αλωνίζουν στη χώρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΠΟΥΣΤΑΛΒΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΑΣ

    ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ


    ΠΟΥΣΤΑΛΒΑΝΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ά μπροάβο. συμφωνείς λοιπόν ότι η χώρα σου είναι μπουρδέλο. έτσι μπράβο.
    άρα...
    όποιος έχει λεφτά, μπορεί να έρχεται και να γαμεί όποιον και ό,τι του κάνει κέφι.
    τώρα αμα εσένα σε ενοχλεί, μπορείς να πάς σε άλλο μπουρδέλο να κάνεις τον ευνούχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. @10 34
    Αυτό κατάλαβες άχρηστε?Τόσο σου κόβει?
    Αλβανός θα είσαι μάλλον
    τέτοια διανοητική αναπηρία δεν εξηγείται αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. @10 34
    και αν είσαι όντως αλμπανάκι μάθε οτι σου γαμάω τη μάνα.
    Τράβα γλύψε τα χύσια μου από το βοθροαλμπανέζικο μουνί της.
    πιθήκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. έχω μια απορία.
    γιατί όλα τα ταλιμπαλμπανάκια έχουν πλακουτσωτά κεφάλια??
    ειλικρινά,έχετε δει κανέναν άλλο λαό με τετράγωνα κρανία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Απο την δεκαετία του 90 που πλάκωσαν οι αλβανοουτσεκάδες, η Ελλάδα ΓΑΜΗΘΗΚΕ και πάνε να μας πείσουν οτι είναι...τυχαίο! Πουθενά αλλού δεν έγινε αυτό! Θα πάθουμε οτι και οι Σέρβοι αλλά μην είναι αργά μόνο...Οι άλλοι ξυπνάνε και διώχνουν αλμπανα και ρουμάνια τα οποία φυσικά θα έρθουν εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!

    ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ 'ΡΘΑΝ,
    ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!


    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ


    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ............!!!!

    ΕΞΩ Η ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ!!!!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Hμερομηνία : 26-11-07

    http://www.kathimerini.gr
    Απέδρασαν κρατούμενοι από το Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης

    Ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή, απέδρασαν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης δυο Αλβανοί κρατούμενοι για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών. Πρόκειται για τους GJESAR NIKO ετών 30 και TOCA BARDHUL οι οποίοι διέφυγαν από παράθυρο εξαερισμού διαστάσεων 20 επί 65 εκατοστών και αφού προηγουμένως αφαίρεσαν κιγκλίδωμα χρησιμοποιώντας μεταλλική λάμα που αποκόλλησαν από παράθυρο τουαλέτας των κρατητηρίων.
    Σύμφωνα με την Αστυνομία η απόδραση των δυο κρατουμένων έγινε με τη βοήθεια Έλληνα συγκατηγορουμένου τους, ο οποίος όμως δεν διέφυγε.
    Από την Ελληνική Αστυνομία διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ 'ΡΘΑΝ,
    ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ακουστε να δειτε...
    Επειδη προσωπικα εχω αρχισει να μισω τους Αλβανους οπως επισης και τους αλλοδαπους που δεν σεβονται τον τοπο που τους φιλοξενει, θα φορεσω την μαυρη κουκουλα μου και θα αρχισω να ξυλοκοπω οποιον μου δωσει αφορμη..
    Ηδη ξυλοκοπησα την προηγουμενη εβδομαδα εναν πακιστανο που ειχε απλωσει τον παγκο του με ρουχα στην Πλατεια Βικτωριας ακριβως απεξω απο την εισοδο του ηλεκτρικου εμποδιζοντας την διελευση του κοσμου...
    Του εκανα μια παρατηρηση και επειδη με εγραψε στα αρχιδια του την δευτερη μερα του εριξα ντιρεκτ και μαζευε τα σαγονια του απο το πεζοδρομιο..
    Το ιδιο γαμησι θα ριχνω σε οποιον βρωμαλβανο με ενοχλησει...Δεν το παιζω μαγκας ουτε γαμω και δερνω τους παντες. Μπορει να φαω και ξυλο..
    Αλλα τουλαχιστον ριχνω οσο ξυλο μπορω...

    5:03 μμ

    Μπράβο ρε αδερφέ ούτε και εγώ είμαι ρατσιστής αλλά πρέπει επειτέλους να μπει ένα τέλος στην είσοδο λαθρομεταναστών. Ας πάνε στην Αφρική ή όπου αλλού θέλουν. Και όσοι μείνουν εδώ να μάθουν να σέβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. να πας εσύ στην Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει...
    για ποιό λόγο εσείς οι ελληναράδες αγωνίζεστε;
    ΤΙ υπερασπίζεστε; πέστε μου ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ πραγμα που έχει να επιδείξει η σημερινή ελλάδα.
    Την παπαρίζου; την εθνική ελλάδας στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ; τι;
    τη βιομηχανία της; την κουλτούρα της; τον σύγχρονο πολιτισμό της; την αξιοκρατία; τον αλληλοσεβασμό; το φιλότιμο που υπήρχε ΚΑΠΟΤΕ;
    γιατί εγώ το μόνο που βλέπω είναι σκυλάδες που παρκάρουν όπου βρουν, μίζες, αρπαχτές, σκάνδαλα, νεόπλουτους, 4Χ4 μόνο στις πόλεις, ανύπαρκτα πεζοδρόμια, γιατρούς που τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές, σκυλοκουρτουριάρηδες που κοιτάνε να υπερτιμολογήσουν για να πάρουν έξτρα λεφτά από τις επιδοτήσεις, ανύπαρκτη παιδεία, σχολεία άχρηστα που αναγκάζεσαι να πας για να πάρεις ένα χαρτί μονο, φροντιστήρια, σχολές του κώλου που περιμένουν να γίνουν πανεπιστήμια, ... (ουφ.. βαρέθηκα να γράφω... για να δω έναν από τους "άλλους" τι θα έχει να αντιπαρατάξει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Η νέα «βρυσιά» που χρησιμοποιούν τα μαλακιστήρια του τΣΥΡΙΖΑ είναι το «ελληναράδες»!!! Σας πειράζει που είμαστε έλληνες; Άραγε σας πειράζει που οι αλβανοί είναι αλβανοί, ακόμα και σε ξένη χώρα; Μήπως πουσταριά του πΣΥΡΙΖΑ είσαι αρχηρατσίσταροι του κερατά του πατέρα σας (γιατί σας γάμησα την μάνα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Οποιος ανθρωπιστής ενδιαφέρεται για τους μετανάστες να τους πάρει σπίτι του.Να τους πάρει και ο Αλαβάνος με τα 50 σπίτια να σπιτώσει όλους τους Πακιστανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. τους φεραμε στη χωρα μας κι αυτοι σκοτωνουν,βιαζουν,κλεβουν...ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ενα μπουρδελο εχουμε γινει εξαιτιας τους....ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ????
    Μεγαλυτερους υποκριτες,μεγαλυτερα κοθωνια,μεγαλυτερους εγκληματιες,κλεφτες,αλητες απο τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ δεν υπαρχουν!!!!
    Κυκλοφορουν και γαμπριζουν κι ολας,δε βλεπουν οτι ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΝΕ απ'ακρη σ'ακρη!!! κι αμα τους πει τιποτα κανενα ανθρωπακι κοιτα να σε γαμησει κι ολας...
    ΟΣΟ ΖΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΩ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. @ 10,34 Σου γαμω οτι εχεις αλβανικο!!! αν εισε "ελληνας" παραταυτα,μαθε πως εισε χειροτερος κι απο το μεγαλυτερο πιθηκοαλβανο!!! εισε ντροπη του εθνους και στυγνος προδοτης,το μονο που σου απομενει να κανεις ειναι να βαλεις ενα αλβανο να σου πηδα τη μανα και την αδερφη.
    ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΟΡΓΙΟ,ΞΥΠΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ρε μην το πάτε μακρια....Δημοσίευμα το Αγγελιοφόρου την περασμένη Κυριακή:

    Οκτώ αλμπανά απήγαγαν Καμερουνέζο υπήκοο Γαλλίας και αδερφό Γαλλίδας βουλευτή! Ζητούσαν λύτρα και μέχρι τότε τον βίαζαν κάθε μερα! Τελικά επενέβη η αστυνομία με γαλλική πρωτοβουλία και τον βρήκαν και τους έπιασαν, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει! Τον κατέστρεψαν τον άνθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. "Οκτώ αλμπανά απήγαγαν Καμερουνέζο υπήκοο Γαλλίας και αδερφό Γαλλίδας βουλευτή! Ζητούσαν λύτρα και μέχρι τότε τον βίαζαν κάθε μερα!"

    για τετοια ζωα μιλαμε!!!! οποιος τους γουσταρει ας τους παρει σπιτι του κι ας τον πηδανε κι απο πανω!! ολα κι ολα! τ'ακους ρε "ελληνα με αλβανικη καταγωγη" ??? για εσενα λεω! παρε τον αλβανο σπιτι σου να στον φορμαρει τετοια λουγκρα ξεφωνημενη που εισε!!! κριμα τα παντελονια που φορας,φανταζομαι τους αμοιρους γονεις σου ποσο ντρεποντε για παρτη σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΤΕΣΤ για Αλβανοφάγους:
    --γιατί δεν κάνετε ένα ντου στην αλβανία να την πάρετε όλη;
    α. επειδή όλοι μαζί είμαστε πάρα πολλοί και δε χωράμε στο ταξί
    β. επειδή και να μπούμε θα βγούμε όπως βγήκαν και οι ένδοξοί μας πρόγονοι το 1940, μιας και άλλοι κάνουν τα κουμάντα, εμείς απλώς γαυγίζουμε
    γ. επειδή δεν έχουμε τα κότσια να το κάνουμε, είμαστε χέστηδες στην πραγματικότητα, παλικαράδες της φακής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. οι αλβανοί είναι βλάκες. και ξέρετε γιατί;




    επειδή έπρεπε να απαγάγουν και να βιάζουν έναν ελληναρά πατριώτη σαν και αυτούς εδώ μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. KΡIMA τα παντελονια που φορας ρε ξεφτιλισμενε αντρα!!!! αντε πηγενε στην αλβανια κι ανοιξε το πατο σου να δεις ασπρη μερα,στη χωρα μας υποκειμενα σαν εσενα δε τα θελουμε...οξω κοπριτη,παλιοπροδοτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. δεν παω πουθενά.
    τη βρίσκω να θυμίζω στους ελληναράδες πόσο πίσω βρίσκονται, πόσο αποτυχημένη είναι η χώρα που νομίζουν ότι ζούνε (εγώ δεν νομίζω τίποτα, γιατί ξέρω) και πως πρόκειται για φυλή υπό εξαφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. @ 10,34

    που να πας ρε μιασμα,εισαι μια ντροπη απο μονος σου,που να πας ρε κακομοιρη κι αθλιο υποκειμενο,ιχνος ανδρισμου δεν εχεις πανω σου,σου αρεσει μια ζωη να εισε ΧΕΣΤΗΣ και ΚΟΤΑ ?? Λοιπον με ολα αυτα που λες ειμαι σιγουρος πως κατι δε παει καλα με τον εγκεφαλο σου,καποιο σφαλμα δε ξερω,τι να πω...
    Εκτος αν παιρνεις ναρκωτικα και γραφεις υπο την επηρεια τους οποτε σε δικαιολογω περα για περα!!! Κοψε λοιπον τα βαρβιτουρικα γιατι εχεις καει αγορι μου,βρες και καμια κοπελιτσα να ξεδωσεις πανω της γιατι σ'εχει φαει η μαλακια (συμβουλη μη πας με αλβανιδα,ειναι ολες συφιλλιαρες κι εχουν "τη σαρα τη μαρα και το κακο συναπαντημα" στο "πραμα" τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση