GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τα κλεμμένα του Χρηματιστηρίου...

. ...ο Πέτρος Λάμπρου χρηματοδοτεί την επανεκλογή του Γ. Παπανδρέου! .. Είχαμε γράψει ότι ο Πέτρος Λάμπρου -"ταμίας" του ΠΑΣΟΚ κ...

.
...ο Πέτρος Λάμπρου χρηματοδοτεί την επανεκλογή του Γ. Παπανδρέου!
..
Είχαμε γράψει ότι ο Πέτρος Λάμπρου -"ταμίας" του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα γνωστός από τα ...κόλπα την εποχή του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου- εντάχθηκε από τις πρώτες ημέρες στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου εν όψει της 11ης Νοεμβρίου (διαβάστε εδώ), και ότι ήταν αυτός που ανέλαβε να συγκεντρώσει το χρήμα -ακόμη και μαύρο- για τον σκοπό αυτό (διαβάστε εδώ).
Νεότερες πληροφορίες λένε ότι ένα σημαντικό τμήμα από το χρήμα που μάζεψε για την χρηματοδότηση της επανεκλογής του Γ. Παπανδρέου (εκδηλώσεις και άλλα έξοδα), προήλθε από ...υπεραξίες που δημιουργήθηκαν την περίοδο του Χρηματιστηρίου, το 1999 -2000. Εγινε ...έρανος σε μερικούς που είχαν βγάλει τέτοιες υπεραξίες και τώρα κλήθηκαν να δώσουν τον ...οβολό τους. (Οχι μικροποσά πάντως).
Αυτό χρειάστηκε να γίνει γιατί το επίσημο ταμείο του ΠΑΣΟΚ είναι ...μειον, ακόμη και οι κρατικές επιχορηγήσεις για τα επόμενα χρόνια είναι υποθηκευμένες.
Λεπτομέρεια: Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου έγινε επί πρωθυπουργίας Σημίτη την οποία ως γνωστόν έχει ...καταγγείλει ο Γ. Παπανδρέου!

134 σχόλια

  1. "Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου έγινε επί πρωθυπουργίας Σημίτη την οποία ως γνωστόν έχει ...καταγγείλει ο Γ. Παπανδρέου!"

    Προφανώς εννοείτε ότι την κατήγγειλε εκ των υστέρων.
    Διότι καθ' όλη τη διάρκεια της κυβερνήσεως του Σημίτη,
    ο Γιώργος ήταν επίλεκτο στέλεχος της,αλλά δεν έβγαλε λέξη .
    Τώρα όχι μόνο την κατακρίνει,αλλά την θεωρεί αυτή τη περίοδο,
    σαν την κυριότερη αίτια που έχασε τις εκλογές !

    Θαυμάστε την λογική,την ευφυία,
    αλλά κυρίως το ήθος του ανδρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ... ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΚΟΜΑΖΟΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΑΓΑΚΗ...
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΝΑΙ ΑΥΤΆ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ

    Καλωσήλθατε στο δικτυακό χώρο της ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΕΒΕ.

    Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης , των γραφικών τεχνών και της επικοινωνίας, διαθέτοντας μια πλήρη και καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής έντυπου υλικού και οπτικοακουστικών μέσων.
    H E ταιρεία μας ιδρύθηκε το 1991 στην αρχή της ίδρυσής της η έδρα της ήταν στη οδό Αριστοτέλους 36 και η βασική της ασχολία της χαρακτηρίζεται ως ένα ΑΤΕΛΙΕ δημιουργικό γραφείο.

    Την εποχή εκείνη η επιχείρηση απασχολούσε τρείς εργαζόμενους.

    Με ιδιαίτερη σκληρή δουλειά προσπάθησε να μπεί στην αγορά των Γραφικών Τεχνών και να καθιερωθεί ως ένα δημιουργικό ΑΤΕΛΙΕ που θα το χαρακτήριζε η ποιότητα και η πρωτοτυπία στις ιδέες και στην εφαρμογή τους.

    Προσέφερε καινούργιες ιδέες και βοήθησε αποφασιστικά κοινωνικούς φορείς και επιχειρησεις στην διαμόρφωση των εντύπων τους και στην επικοινωνιακή πολιτική τους.

    Ο επόμενος σταθμός της επιχείρησης μπορεί να χαρακτηριστεί το 1996 όπου η επιχείρηση υλοποίησε μια πρώτη σημαντική επενδυτική της δραστηριότητα μπαίνοντας ουσιαστικά στο χώρο της εκτύπωσης παράλληλα με το χώρο της δημιουργίας.

    Η ΚΑΜΠΥΛΗ διαμορφώνεται σε μια καθετοποιημένη επιχείρηση Γραφικών Τεχνών - ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.

    Η επιχείρηση σταθεροποιείται στην αγορά μεγενθύνει τον όγκο των εργασιών και αναπτύσσει σημαντικά το πελατολόγιο της σε όλους τους τομείς της αγοράς, τον ιδιωτικό τομέα, δημόσιους οργανισμούς και κοινωνικούς φορείς.

    Στο τέλος του 2000 η επιχείρηση έχει 14 εργαζόμενους ενώ επίσης το 2000 είναι ο επόμενος σταθμός όπου η ΚΑΜΠΥΛΗ αναπτύσσει περαιτέρω την επενδυτική της δραστηριότητα.

    Μεταφέρεται σε ενιαίο 4όροφο κτίριο χώρο στην οδό Αντιγόνης 60 όπου διατάσσει την επιχείρηση σύμφωνα με τις νέες διαμορφούμενες ανάγκες της καθετοποιημένης παραγωγής.

    Στο χώρο αυτό η επιχείρηση έχει αναπτύξει τμήμα δημιουργικού ,τμήμα Ατελιέ , μονάδα φίλμς και μοντάζ και πλήρη εκτυπωτική μονάδα η οποία περιγράφεται αναλυτικά σε άλλο σημείο.

    Διαθέτει βιβλιοδετική μονάδα και βεβαίως εκτελεί η ίδια κατά κύριο λόγο το έργο της παράδοσης των προϊόντων της μέσω των μεταφορικών της μέσων στους πελάτες.

    Η επιχείρηση μας όλο αυτό το διάστημα και μέχρι σήμερα που απασχολεί 30 εργαζόμενους και έχει μεγενθύνει τον τζίρο της σημαντικά από την μέρα που ξεκίνησε δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σταθερή σχέση με τους πελάτες της τους οποίους έχει διατηρήσει τους περισσότερους από αυτούς από την εποχή του ξεκινήματός της, την συνεχή ποιοτική αναβάθμισή της, την βελτίωση των κανόνων λειτουργίας της αξιοποιώντας διαδικασίες job descriptions οργανωτικά μέτρα και υλοποιώντας το ISO 9001 : 2000.

    Η Επιχείρηση μας δίνει επίσης μεγάλη βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό το μεγαλύτερο μέρος του οποίου βρίσκεται από χρόνια μέσα στην επιχείρηση διότι θεωρεί ότι όλα αυτά παραπάνω μαζί με τον συνεχή επενδυτική δραστηριότητα οδηγούν στην καλή σχέση με τους πελάτες στην υλοποίηση νέων τεχνολογιών και στην δημιουργία μιας εταιρείας υψηλής ποιότητας και υψηλής πιστότητας που μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα της σε λογικό κόστος.



    ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΚΕΘΙ)
    UNICEF
    Σ.Ε.Γ.Α.Σ
    Β.Ε.Α
    Δ.Ε.Π.Α
    Ο.ΚΑ.ΝΑ.
    Ο.Α.Ε.Δ.
    Ο.Α.Σ.Α.
    Ο.Τ.Ε A.E
    Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ελλάδας (ΟΚΕ)
    ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
    ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ
    Ο.Η.Ε (Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες)
    Ο.Σ.Ε.
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


    • Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ)

    • Εργατικό Κέντρο Αθηνών (ΕΚΑ)

    • Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ

    • Ινστιτούτο Εργασίας ΙΝΕ-ΓΣΕΕ

    • ΠΟΣΤ-ΕΛΤΑ

    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών ΟΤΕ (ΠΕΤ-ΟΤΕ)

    • Σύλλογος Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ)

    • Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών Φροντιστών (ΕΙΣΦ)

    • Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ)

    • ΕΔΟΠ-ΔΕΗ

    • ΤΑΠ-ΟΤΕ

    • Σύλλογος Ταμιακών-Τεχνικών Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΤΑΤΕ)

    • Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ)

    • Union Eurobank

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπάρχει ένα δημοσιογραφικό blog (δραστηρίων ανωνύμων δημιουργών) που φιλοξενεί διαμάντια και σκουπίδια, αποκαλύπτει τα πάντα, ξεμπροστιάζει τους πάντες, αλλά προστατεύει τον αρχιμαριονετίστα της διαπλοκής... είναι η νέα τάξη πραγμάτων στον ηλεκτρονικό κυβερνοχώρο;
    γράφει σήμερα ιστοσελίδα παλιού δημοσιογράφου-υπήρξε μέγας ρεπόρτερ, ας μας αποκαλύψει πιό μπλογκ εννοεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή φαίνεται πως γνωρίζετε τα σχετικά με τα του σκανδάλου του χρηματιστηρίου δεν μας λέτε αν οι Χριστοδουλάκης, Νεονάκης Παπαντωνίου που είναι στο επιτελείο του Βενιζέλου χρηματοδοτούν ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ τον Ευάγγελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Yiorgo, μιλησες για υπονομευση επειδη ο Παπαδοπουλος ειπε κατι για συνταξεις?
    Εαν βγεις Προεδρος, λεμε εαν, εκει να δεις υπονομευση απο τον πραγματικο κοσμο του ΠΑΣΟΚ. Πως να το κανουμε ρε φιλε, αρκετα πια με μαλακες και ηλιθιους. Μπουχτησαμε, δεν παει αλλο. Σε οποιαδηποτε εταιρια αν δουλευες θα σε ειχαν απολυσει απο τον πρωτο μηνα. Το 'πε και ο Δρακουλας. Εισαι καλο παιδι αλλα δεν κανεις για το ποστο. Παρε λοιπον την μανουλα σου αγορι μου και πηγαινε στην πατριδα σου να γινεις οτι θελεις, ισως και ραβινος. Μακρια μονο απο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως μπορει καποιος να μου πει πια ειναι τα πιο επικινδυνα συμφεροντα?
    Τα εκδοτικα που υποτιθεται οτι παρατησαν τον Γιωργακη και υποστηριζουν τον Βαγγελη, η τα Αμερικανικα που στηριζουν και ενεργουν εκ μερους του Γιωργακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν φταιτε εσεις.Φταινε ολοι αυτοι ,για τους οποιους γραφετε,που δεν σας εχουν ψοφησει στις μηνυσεις για τις μαλακιες που γραφετε χωρις ντροπη και χωρις αποδειξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
    & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ












    ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης
























    Αθήνα, 2 Μαΐου 2007




    ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Κ.Υ.Α.
    ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
    ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
    Η Επιτροπή Συντονισμού της Κυβερνητικής Πολιτικής στον τομέα του Χωροταξικού Σχεδιασμού και της Αειφόρου Ανάπτυξης
    Α. Έχοντας υπ’ όψιν:
    1. Τις διατάξεις του ν. 2742/1999 «Χωροταξικός σχεδιασμός και αειφόρος ανάπτυξη και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 207 Α΄).
    2. Τις διατάξεις της υπ’ αρ. ΥΠΕΧΩΔΕ/ΕΥΠΕ/οικ.107017/28.08.2006 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων και του Υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης «Εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων ορισμένων σχεδίων και προγραμμάτων, σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της οδηγίας 2001/42/ΕΚ «σχετικά με την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων ορισμένων σχεδίων και προγραμμάτων» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Ιουνίου 2001» (ΦΕΚ 1225 Β΄/5.9.2006).
    3. Τη μελέτη του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό, που εγκρίθηκε με ……….
    4. Την από …. Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό.
    5. Την από … ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες … και …. , με την οποία γνωστοποιήθηκε στο κοινό η έναρξη της διαδικασίας διαβούλευσης επί της οικείας ΣΠΜΕ.
    6. Τις υπ’ αρ. …. γνωμοδοτήσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας, αντιστοίχως .
    7. Τις υπ’ αρ. … γνωμοδοτήσεις των Εκτελεστικών Επιτροπών των Οργανισμών Αθήνας και Θεσσαλονίκης αντιστοίχως.
    8. Τα υπ’ αρ. …..έγγραφα των Διευθύνσεων Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Ελέγχου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Θορύβου (ΕΑΡΘ) του ΥΠΕΧΩΔΕ.
    9. Τα υπ’ αρ. … έγγραφα των Διευθύνσεων … του Υπουργείου Πολιτισμού, τα υπ’ αρ…. έγγραφα των Διευθύνσεων … του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα υπ’ αρ. … έγγραφα των Διευθύνσεων … του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, τα υπ’ αρ. … έγγραφα των Διευθύνσεων …… του Υπουργείου Ανάπτυξης, τα υπ’ αρ. … έγγραφα των Διευθύνσεων … του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και τα υπ’ αρ. …. έγγραφα των Διευθύνσεων … του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.
    10. Την από .... εισήγηση της Διεύθυνσης Χωροταξίας του ΥΠΕΧΩΔΕ προς το Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης.
    11. Τη γνωμοδότηση ........ του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης.
    12. Την από .... εισήγηση της Διεύθυνσης Χωροταξίας του ΥΠΕΧΩΔΕ προς την Επιτροπή Συντονισμού της Κυβερνητικής Πολιτικής στον τομέα του Χωροταξικού Σχεδιασμού και της Αειφόρου Ανάπτυξης.
    13. Το γεγονός ότι από τις κανονιστικές διατάξεις της απόφασης αυτής δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού,
    Β. Εκτιμώντας ιδίως τα ακόλουθα:
    1. H τουριστική δραστηριότητα διογκώνεται ραγδαία ως οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό φαινόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο και αποκτά νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά, υπό το καθεστώς ενός διαρκώς εντεινόμενου διεθνούς ανταγωνισμού. Ειδικότερα, αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται παγκόσμια μεσοπρόθεσμα με ετήσιο ρυθμό άνω του 6%. Η εκτίμηση αυτή, αν συνδυαστεί με το γεγονός ότι το 1/3 περίπου της τουριστικής δραστηριότητας έχει ως προορισμό την Ευρώπη, αναδεικνύει μια συνεχιζόμενη ανοδική πορεία στην ευρύτερη περιοχή μας. Άλλωστε οι μακροχρόνιες προβλέψεις (και για τη Μεσόγειο) είναι θετικές.
    2. Οι αλλαγές που συντελούνται στην παγκόσμια τουριστική αγορά έχουν άμεσα αποτελέσματα στα χαρακτηριστικά, τον τρόπο διάθεσης και τις απαιτήσεις για τη διαμόρφωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Ιδιαίτερα επισημαίνεται η αυξημένη ζήτηση κατοικίας σε οργανωμένα συγκροτήματα τουρισμού καθώς και μορφών διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων (π.χ. condo hotels) στη λογική της πώλησης ή και της μακροχρόνιας μίσθωσης σε τρίτους, ενός ποσοστού της τουριστικού συγκροτήματος υπό τη μορφή ανεξάρτητων διαμερισμάτων ή κατοικιών που χρησιμοποιούνται από τον φορέα της τουριστικής επιχείρησης ως τμήμα του ξενοδοχείου δυνάμει μισθωτικών συμβάσεων που συνάπτονται μεταξύ αυτού και των κυρίων των δημιουργούμενων αυτοτελών ιδιοκτησιών,
    3. Η έλλειψη κοινής τουριστικής πολιτικής στο πλαίσιο της ΕΕ, δυσχεραίνει τη σχεδιασμένη τουριστική ανάπτυξη της χώρας, μειώνει τις δυνατότητες προγραμματισμού και ελέγχου επί της τουριστικής πολιτικής, περιορίζει τη δυνατότητα της χώρας να υποστηρίξει με υποδομές τη χωρική διάχυση και την ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικής δραστηριότητας, ενώ ταυτόχρονα οξύνει τους κινδύνους που προέρχονται από τις απαιτήσεις που διαμορφώνει ο διεθνής ανταγωνισμός,
    4. Το σύνολο των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας (πολιτισμικό κεφάλαιο, κλίμα, πολυνησιακός χαρακτήρας, μήκος και ποιότητα των ακτών, ποικιλία και έντονη εναλλαγή της μορφής και του είδους των πόρων, πυκνότητα και ποικιλία των περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους), την καθιστούν μοναδική στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη ως προς τις δυνατότητες ανάπτυξης των περισσοτέρων από τις σύγχρονες μορφές τουρισμού και μάλιστα υψηλών απαιτήσεων,
    5. Τα κύρια χαρακτηριστικά του ελληνικού τουρισμού και ειδικότερα:
     Η απήχηση της χώρας κυρίως στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης.
     Η επικράτηση του μαζικού τουρισμού και η περιορισμένη ανάπτυξη άλλων μορφών τουρισμού.
     Η περιβαλλοντική υποβάθμιση σε μερικούς προορισμούς.
     Η έντονη εποχικότητα που καθιστά αναγκαίο τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος με δραστηριότητες που επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο (προώθηση αστικού τουρισμού, συνεδριακού τουρισμού, τουρισμού γκόλφ).
     Η μειωμένη προσβασιμότητα των προορισμών.
     Η κυριαρχία του αεροπλάνου ως μέσου άφιξης αλλοδαπών επισκεπτών.
     Το μη ικανοποιητικό επίπεδο υπηρεσιών, η απαξίωση σημαντικού ποσοστού των τουριστικών καταλυμάτων παρά την επιχειρούμενη αργή αλλά σταθερή ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού δυναμικού βάσει νέων πρότυπων, οι ελλείψεις σε ειδικές τουριστικές υποδομές καθώς και οι δυσλειτουργίες (κυκλοφοριακή συμφόρηση, έλλειψη χώρων στάθμευσης κ.λπ.) που παρουσιάζουν πολλοί τουριστικοί προορισμοί με την παρεπόμενη υποβάθμιση του περιβάλλοντος.
     Η ριζική ανασυγκρότηση της προβολής της στις διεθνείς αγορές και η ανάδειξη νέων μορφών τουρισμού.
    6. Με τον κατάλληλο χωρικό σχεδιασμό η τουριστική ανάπτυξη μπορεί να επηρεάσει θετικά ένα σημαντικό τμήμα των λοιπών παραγωγικών δραστηριοτήτων μιας περιοχής.
    7. Η υιοθέτηση ενός επιστημονικά ολοκληρωμένου χωροταξικού σχεδιασμού αποτελεί προϋπόθεση για την ορθολογική ανάπτυξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων (μεταξύ των οποίων ο τουρισμός στο χώρο). Ο χωροταξικός σχεδιασμός προσφέρει ένα επιχειρησιακό πλαίσιο αναφοράς για την αναζήτηση συμπληρωματικότητας και συνέργειας στις επιμέρους τομεακές πολιτικές καθώς και για τη διευθέτηση των ενδεχόμενων συγκρούσεων ως προς τη χρήση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων και ιδίως ως προς τις χρήσεις γης.
    8. Η οργάνωση της τουριστικής ανάπτυξης μέσω του χωροταξικού σχεδιασμού που βασίζεται στις αρχές της αειφόρου και ισόρροπης ανάπτυξης, συμβάλλει στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης των επενδυτών και αναδεικνύει τη χώρα σε ώριμο τουριστικό προορισμό.
    Εγκρίνουμε:
    Το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό (Ε.Π.Χ.Σ.Α.Α), το οποίο έχει ως εξής:
    Άρθρο 1
    ΣΚΟΠΟΣ
    Σκοπός του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό είναι η παροχή κατευθύνσεων, κανόνων και κριτηρίων για τη χωρική διάρθρωση, οργάνωση και ανάπτυξη του τουρισμού στον ελληνικό χώρο και των αναγκαίων προς τούτο υποδομών καθώς και η διατύπωση ενός ρεαλιστικού προγράμματος δράσης για την επόμενη δεκαπενταετία (2007 – 2021).
    Με το εν λόγω Ειδικό Πλαίσιο επιδιώκεται επίσης η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος, η εξασφάλιση της προστασίας και της βιωσιμότητας των πόρων, η ενίσχυση των πολιτικών περιφερειακής ανάπτυξης καθώς και η διαμόρφωση ενός σαφέστερου πλαισίου κατευθύνσεων προς τον υποκείμενο σχεδιασμό, τις αδειοδοτούσες αρχές και τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

    Άρθρο 2
    ΣΤΟΧΟΙ
    Το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό στοχεύει στη διαμόρφωση συνθηκών για:
     Την ποιοτική περιβαλλοντική αναβάθμιση, θεματική, χρονική και χωρική διεύρυνση της τουριστικής δραστηριότητας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος, με ειδική μέριμνα για την ανάδειξη και προβολή της ταυτότητας του,
     Την προσαρμογή του σχεδιασμού στις νέες προκλήσεις και πολιτικές, για τη βελτίωση της απόδοσης στον τομέα του τουρισμού.
     Τη προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας, μέσα από τη δημιουργία σταθερού πλαισίου κανόνων που αφορούν στη χωροθέτηση, επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό και τη δημιουργία συνθηκών για την προσέλκυση σημαντικών, για την εθνική οικονομία, τουριστικών επενδύσεων.
     Την εξειδίκευση και συμπλήρωση των βασικών κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και επιλογών του υπό κατάρτιση Γενικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, στον τομέα του τουρισμού.
     Την προώθηση της αειφόρου και ισόρροπης ανάπτυξης της χώρας, σύμφωνα με τις φυσικές, πολιτιστικές, οικονομικές και κοινωνικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.
     Τη διάχυση της ανάπτυξης του τουρισμού σε περισσότερες γεωγραφικές περιοχές με πολιτικές που θα ενθαρρύνουν ή θα αποθαρρύνουν τη συγκέντρωση των επενδύσεων στον τουρισμό.
     Τη διάχυση των αποτελεσμάτων του τουρισμού στους υπολοίπους τομείς της οικονομίας, με πολιτικές οι οποίες ενισχύουν τη διασύνδεσή τους
     Τη βελτίωση του συνολικού (άμεσου και έμμεσου) οικονομικού αποτελέσματος της τουριστικής δραστηριότητας και του βαθμού απόδοσής της
     Την ενσωμάτωση στο παρόν ειδικό πλαίσιο των σχετικών με τον τουρισμό κατευθύνσεων, παρεμβάσεων και έργων των προγραμμάτων δημοσίων επενδύσεων, των προγραμμάτων περιφερειακής ανάπτυξης, καθώς και άλλων γενικών ή ειδικών αναπτυξιακών προγραμμάτων που έχουν αξιόλογες επιπτώσεις στη διάρθρωση και ανάπτυξη του εθνικού χώρου, καθώς και τη διατύπωση προτάσεων για νέες παρεμβάσεις, έργα κ.λπ.
     Την παροχή των αναγκαίων κατευθύνσεων προς τα υποκείμενα επίπεδα χωρικού σχεδιασμού για την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης στο πλαίσιο της αειφόρου, ισόρροπης, συνεκτικής και ολοκληρωμένης διαχείρισης του χώρου.
     Την εξειδίκευση και αναπροσαρμογή των στόχων, κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της αναπτυξιακής νομοθεσίας, όσον αφορά στην τουριστική ανάπτυξη και την παροχή ειδικότερων κατευθύνσεων ως προς την αξιοποίηση των αναπτυξιακών κινήτρων.

    Άρθρο 3
    ΟΡΙΣΜΟΙ
    1. Μια περιοχή διαθέτει «αναγνωρίσιμη τουριστική ταυτότητα» όταν:
    - Αποτελεί δημοφιλή τόπο (τουριστικό προορισμό) με ισχυρή φήμη.
    - Χαρακτηρίζεται από διαμορφωμένη υψηλή και συνεχή ζήτηση ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών ηλικίας και εισοδηματικής τάξης των επισκεπτών.
    2. Ως «μαζικός» ορίζεται ο τουρισμός, ο οποίος, διαμορφώνεται και διεκπεραιώνεται με οργανωμένο τρόπο από τουριστικούς φορείς και επιχειρήσεις και συνδέεται με τις εκάστοτε κυρίαρχες μορφές του.
    3. Ως «εναλλακτικές μορφές τουρισμού» ορίζονται αυτές που ακολουθούν διαφορετικό τρόπο οργάνωσης από αυτό του μαζικού τουρισμού και στηρίζονται κατά κανόνα στην αξιοποίηση διαφορετικών πόρων από το κυρίαρχο μοντέλο τουρισμού (ήλιος – θάλασσα) με ήπιο τρόπο.
    4. Ως «υψηλή συγκέντρωση τουρισμού» νοείται η συγκέντρωση επισκεπτών σε περιοχές εγγύς των ορίων της φέρουσας ικανότητας των πόρων του περιβάλλοντος και των υποδομών. Μπορεί να αφορά μαζικό τουρισμό ή εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
    5. Ως «αξιόλογη ανάπτυξη τουριστικών δραστηριοτήτων» μιας περιοχής, νοείται η ανάπτυξη εντός των ορίων των δυνατοτήτων του περιβάλλοντος και των υποδομών της.
    6. Ως «αποδεκτό επίπεδο υποδομών» μιας περιοχής, ορίζεται αυτό που εξασφαλίζει την ικανοποίηση των βασικών αναγκών για το περιβάλλον, τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες.
    7. Ως «σύνθετη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη τουριστικών υποδομών σταθερού παραθερισμού» νοείται η συνδυασμένη ανάπτυξη ξενοδοχείων διαφόρων λειτουργικών μορφών / τύπων υψηλών προδιαγραφών, τουριστικών επιπλωμένων επαύλεων, εγκαταστάσεων ειδικής τουριστικής υποδομής (συνεδριακά κέντρα, γκολφ, κέντρα θαλασσοθεραπείας κ.ά) καθώς και κατοικιών προς πώληση στις οποίες θα προβλέπεται η δυνατότητα παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

    Άρθρο 4
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
    Για τις ανάγκες του παρόντος Ειδικού Πλαισίου, ο εθνικός χώρος, που προσεγγίζεται βάσει της έντασης και του είδους της τουριστικής δραστηριότητας, της γεωμορφολογίας και της ευαισθησίας των πόρων του, κατατάσσεται στις ακόλουθες κατηγορίες περιοχών που απεικονίζονται διαγραμματικά στο χάρτη που ακολουθεί σε σμίκρυνση.
    (Α) Αναπτυγμένες τουριστικά περιοχές. Διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:
    - Αναγνωρίσιμη τουριστική ταυτότητα με ισχυρή φήμη.
    - Υψηλή συγκέντρωση μαζικού τουρισμού.
    - Αυξημένη πιθανότητα για φθίνουσα οικονομική απόδοση του τουριστικού πόρου.
    Υψηλό βαθμό εξάρτησης της τοπικής οικονομίας από την τουριστική δραστηριότητα.
    (Β) Αναπτυσσόμενες τουριστικά περιοχές. Χαρακτηρίζονται από τα εξής στοιχεία:
    - Συγκέντρωση ιδιαίτερων χαρακτηριστικών φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος.
    - Αξιόλογη ανάπτυξη τουριστικών δραστηριοτήτων.
    - Δυνατότητα για περαιτέρω βιώσιμη αξιοποίηση των πόρων.
    - Δυνατότητα διαφοροποίησης και εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος καθώς και διάχυσης της ζήτησης.
    - Ύπαρξη αποδεκτού επιπέδου υποδομών.
    Περαιτέρω, σε αυτήν την κατηγορία περιοχών διαμορφώνονται τρεις υποκατηγορίες, ως εξής:
    (Β1) Περιοχές με περιθώρια ανάπτυξης μαζικού τουρισμού και
    (Β2) Περιοχές με περιθώρια ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
    Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται μεγάλος αριθμός νησιών καθώς και οι υπό τα στοιχεία Β2.1 – Β2.11 περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
    B2.1 Δαδιά – Σουφλί
    B2.2 Κερκίνη

    Διάγραμμα 1

    B2.3 Βέρμιο – Καϊμακτσαλάν – Έδεσσα – Βέροια – Νάουσα
    2.4 Καστοριά – Φλώρινα – Πρέσπες
    B2.5 Περιοχή Β. Πίνδου, Ζαγορίου, Τζουμέρκων και ορεινός χώρος Δυτικής Θεσσαλίας
    B2.6 Όλυμπος – Κίσσαβος – Μαυροβούνι
    B2.7 Ορεινός χώρος Στερεάς Ελλάδας (Οίτη, Παρνασσός, Γκιώνα, Βαρδούσια, Τυμφρηστός, Χελιδόνα, Καλιακούδα, Παναιτωλικό, Όρη Ναυπακτίας)
    B2.8 Δίρφυς
    B2.9 Ορεινός χώρος Πελοποννήσου (Παναχαϊκό, Χελμός, Ζήρεια, Ερύμανθος, Μαίναλο, Πάρνωνας και Ταΰγετος)
    B2.10 Ορεινός χώρος Κεντρο-Δυτικής Κρήτης (Λευκά Όρη – Ίδη)
    B2.11 Ορεινός χώρος Κεντρικής Κρήτης (Δίκτη)
    (Β.3) Αναπτυγμένοι πυρήνες μαζικού τουρισμού εντός ευρύτερων αναπτυσσόμενων περιοχών με περιθώρια ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού.
    Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται οι περιοχές εγκαταστάσεων των υφιστάμενων χιονοδρομικών κέντρων Χελμού, Παρνασσού Τυμφρηστού και Βερμίου καθώς και των οικισμών που τα περιβάλλουν.
    (Γ) Περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος με κυρίαρχες χρήσεις άλλες από τον τουρισμό, και δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
    Χαρακτηρίζονται από τα εξής στοιχεία:
    - Κυρίαρχη άλλη χρήση πλην τουρισμού.
    - Οι περιοχές αυτές διαθέτουν ορισμένα χαρακτηριστικά τουριστικής έλξης (φυσικά και ανθρωπογενή στοιχεία ιδιαίτερης αξίας, κ.α.), αλλά για ποικίλους λόγους η μέχρι σήμερα ανάπτυξή τους υποστηρίχθηκε από άλλους τομείς, ιδίως τον πρωτογενή, και δεν αξιοποίησε αυτά τα χαρακτηριστικά.
    - Δυνατότητα συμπληρωματικής λειτουργίας της τουριστικής δραστηριότητας για την «ενίσχυση» άλλων - κυρίαρχων – χρήσεων και δραστηριοτήτων.
    - Χαμηλό επίπεδο ή έλλειψη τουριστικών υποδομών.
    Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οι υπό τα στοιχεία Γ1- Γ3 περιοχές της ηπειρωτικής χώρας:
    Γ1 Πομακοχώρια (Βόρεια Ξάνθης – Κομοτηνής)
    Γ2 Ροδόπη (Ελατιά)
    Γ3 Άγραφα – Ασπροπόταμος
    (Δ) Μητροπολιτικές περιοχές: Ταυτίζονται με τα όρια των μητροπολιτικών συγκροτημάτων Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
    (Ε) Νησιά και παράκτιες περιοχές: Αναφέρεται στο σύνολο της εδαφικής περιφέρειας των νήσων πλην της Εύβοιας και στην επιφάνεια των παράκτιων δημοτικών διαμερισμάτων της ηπειρωτικής Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης της Εύβοιας) μέχρι του υψομέτρου των 200 μ. και βάθους μέχρι 5 χλμ.
    (ΣΤ) Ορεινές περιοχές. Πρόκειται για τις περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης της Εύβοιας καθώς και της νήσου Κρήτης που εκτείνονται σε υψόμετρο άνω των 600 μ.
    (Ζ) Πεδινές και ημιορεινές περιοχές. Πρόκειται για τις περιοχές, που δεν κατατάσσονται στον παράκτιο ή ορεινό χώρο. Συμπεριλαμβάνει τον πεδινό ή ημιορεινό χώρο της Εύβοιας και της Κρήτης.
    (Η) Περιοχές που περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Τόπων Κοινοτικής Σημασίας (περιοχές του Δικτύου Φύση (NATURA) 2000) και λοιπές περιοχές περιβαλλοντικής ευαισθησίας, όπως κηρυγμένοι ιστορικοί τόποι, καταφύγια άγριας ζωής κ.λπ., όπως έχουν οριοθετηθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    (Θ) Παραδοσιακοί οικισμοί όπως έχουν χαρακτηριστεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    (Ι) Αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία, όπως έχουν οριοθετηθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    Όπου από την διαγραμματική απεικόνιση του συνημμένου χάρτη «Βασικών κατευθύνσεων χωρικής οργάνωσης του τουρισμού» δεν προκύπτουν με σαφήνεια τα όρια των υπό τα στοιχεία Α – Γ περιοχών του άρθρου αυτού η ακριβής οριοθέτησή τους θα γίνει στο πλαίσιο του υποκείμενου σχεδιασμού ήτοι με Γ.Π.Σ. ή Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. ή άλλα σχέδια χρήσεων γης.

    Άρθρο 5
    ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΧΩΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
    Κατωτέρω καταγράφονται ενέργειες και δράσεις που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εξυπηρέτηση του τουρισμού ανά κατηγορία περιοχών του άρθρου 4.
    Στις περιπτώσεις περιοχών που εμπίπτουν σε περισσότερες, της μιας, κατηγορίας ακολουθούνται σωρευτικά οι σχετικές κατευθύνσεις χωρικής οργάνωσης και ανάπτυξης του τουρισμού που δίδονται ανά κατηγορία περιοχών.
    (Α) Αναπτυγμένες τουριστικά περιοχές
    α Ανάδειξη στοιχείων ταυτότητας και αναγνωρισιμότητας της περιοχής.
    β Μέτρα βελτίωσης των εισόδων των πόλεων.
    γ Μέτρα βελτίωσης της σήμανσης των πόλεων.
    δ Ένταξη των αναξιοποίητων τουριστικά πόρων της ενδοχώρας στο προσφερόμενο προϊόν, με παράλληλη προστασία και διαφύλαξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.
    ε Μέτρα εξυγίανσης και βελτίωσης των περιοχών που συγκεντρώνουν σημαντικό αριθμό σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος καθώς και των τουριστικών διαδρομών.
    στ Ανάληψη δράσεων αύξησης της χωρητικότητας με παράλληλη προστασία και αποκατάσταση του περιβάλλοντος και του τοπίου μέσω της βελτίωσης των παραμέτρων που το συνθέτουν.
    ζ Ανάληψη δράσεων αναβάθμισης του δομημένου χώρου, με πολεοδομικές παρεμβάσεις, όπως αναπλάσεις κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων με αύξηση των ελεύθερων χώρων και του πρασίνου
    η Ανάληψη δράσεων οργάνωσης του άτυπα οικιστικά διαμορφωμένου εξωαστικού χώρου.
    θ Προστασία, ανάδειξη και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος
    ια Κατασκευή νέων, συμπλήρωση και αναβάθμιση υφιστάμενων τεχνικών, κοινωνικών (περίθαλψης και αθλητισμού), περιβαλλοντικών και πολιτιστικών υποδομών (μουσεία κ.λπ.).
    ιβ Κατασκευή νέων καταλυμάτων 4 και 5 αστέρων.
    ιγ Παροχή κινήτρων για ολοκληρωμένο εκσυγχρονισμό τουριστικών υποδομών.
    ιδ Κατασκευή νέων υποδομών φιλοξενίας και εστίασης, κατά προτεραιότητα, εντός οικισμών και οργανωμένων υποδοχέων.
    ιε Επανάχρηση αξιόλογων κτιρίων ή συνόλων.
    ιστ Παροχή κινήτρων για μερική ή ολική απόσυρση μη αξιόλογων και απαξιωμένων κτιρίων χρήσης τουρισμού συνδυαζόμενη με τη διερεύνηση της σκοπιμότητας χορήγησης νέων αδειών.
    ιζ Παροχή κινήτρων για κατεδάφιση κτιρίων χρήσης τουρισμού που προσβάλλουν το τοπίο.
    ιη Προσανατολισμός των ιδιωτικών επενδύσεων προς τη συμπλήρωση ελλείψεων σε τύπους και τάξεις καταλυμάτων και σε υποδομές που εμπλουτίζουν και αναβαθμίζουν το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν.
    ιθ Προώθηση μέτρων για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ασφάλεια των πεζών.
    κ Ανάπτυξη τοπικών προγραμμάτων με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών με παράλληλη παρακολούθηση και αξιολόγηση της εφαρμογής τους.
    Για τις περιοχές της κατηγορίας αυτής (αναπτυγμένες τουριστικά περιοχές) το όριο αρτιότητας για τη δόμηση τουριστικών καταλυμάτων, εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών, ορίζεται σε δέκα πέντε (15) στρέμματα με μέγιστη πυκνότητα 6 κλίνες / στρέμμα. Οι ρυθμίσεις αυτές δεν έχουν εφαρμογή για τον εκσυγχρονισμό υφισταμένων κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος τουριστικών καταλυμάτων.
    Ρυθμίσεις σχεδιασμού του χώρου που προβλέπουν μεγαλύτερα όρια αρτιότητας κατισχύουν των ανωτέρω ορίων.
    (Β) Αναπτυσσόμενες τουριστικά περιοχές
    (Β1) Περιοχές με περιθώρια ανάπτυξης μαζικού τουρισμού
    Ισχύουν οι κατευθύνσεις για τις περιοχές (Α) πλην των περιπτώσεων στ, ιβ και ιστ καθώς και οι ακόλουθες:
    - Λήψη μέτρων για την έγκαιρη πρόληψη φαινομένων υποβάθμισης της ποιότητας των φυσικών και ανθρωπογενών πόρων και συνδυασμένη προβολή τους
    - Βελτίωση της προσβασιμότητας των δυσπρόσιτων τουριστικών πόρων.
    - Ενθάρρυνση χωροθετήσεων που αξιοποιούν τους εναλλακτικούς πόρους (εκτός ήλιου – θάλασσας) κάθε προορισμού.
    - Κατασκευή νέων καταλυμάτων 3, 4 και 5 αστέρων.
    - Παροχή κινήτρων για αναβάθμιση παλαιότερων καταλυμάτων.


    (Β2) Περιοχές με περιθώρια ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού
    - Διατήρηση, προστασία και ανάδειξη του χαρακτήρα, της κλίμακας και των χαρακτηριστικών των οικισμών.
    - Λήψη μέτρων για την έγκαιρη πρόληψη φαινομένων υποβάθμισης της ποιότητας των φυσικών και ανθρωπογενών πόρων και συνδυασμένη προβολή τους.
    - Συγκρότηση τοπικών πολυθεματικών δικτύων και βελτίωση της προσβασιμότητας μεταξύ των πόλων και πόρων που τα συγκροτούν με περιβαλλοντικά ήπιες παρεμβάσεις στις οδικές συνδέσεις.
    - Κατασκευή νέων, συμπλήρωση και αναβάθμιση υφιστάμενων τεχνικών, κοινωνικών (περίθαλψης και αθλητισμού), περιβαλλοντικών και πολιτιστικών υποδομών (μουσεία κ.λπ.).
    - Περιορισμός της δόμησης νέων υποδομών φιλοξενίας, εστίασης και λοιπών σχετικών με τον τουρισμό υποδομών, στον Ηπειρωτικό χώρο, εντός οικισμών καθώς και σε μια ζώνη πλάτους 500 μέτρων από τα όρια τους στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται σχετικός κορεσμός (ποσοστό αδόμητων γηπέδων <40%).
    - Προσαρμογή της τυπολογίας των καταλυμάτων (μορφολογικοί περιορισμοί, δυναμικότητα, τάξεις) και άλλων σχετικών με τον τουρισμό υποδομών σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής και των ειδικών μορφών που υποστηρίζουν.
    - Προστασία και ανάδειξη περιβάλλοντος και τοπίου.
    - Επανάχρηση αξιόλογων κτιρίων ή συνόλων
    - Αξιοποίηση των πόρων με την ανάπτυξη ήπιων μορφών τουρισμού (αγροτουρισμού, περιηγητικού, πεζοπορικού, πολιτιστικού τουρισμού κ.α.).
    - Στήριξη δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εικόνας και γενικότερα στην ανάδειξη και προβολή των χαρακτηριστικών και της φυσιογνωμίας του αγροτικού χώρου.
    - Δημιουργία δικτύων μονοπατιών (εθνικών, ευρωπαϊκών) και διαδρομών («δρόμοι» καπνού, αμπέλου, ελιάς κ.α.).
    - Προώθηση προγραμμάτων στήριξης αγροτικών δραστηριοτήτων φιλικών προς το περιβάλλον (στήριξη ολοκληρωμένης ή βιολογικής γεωργίας, προϊόντων ονομασίας προέλευσης, παραδοσιακών τεχνικών).
    - Ενίσχυση του προσανατολισμού των συνεχιζόμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τον αγροτικό χώρο (Leader+, ΟΠΑΑΧ), προς μια ολοκληρωμένη αγροτική ανάπτυξη πέραν της αποκλειστικής χρηματοδότησης καταλυμάτων.

    (Β.3) Αναπτυγμένοι πυρήνες μαζικού τουρισμού εντός ευρύτερων αναπτυσσόμενων περιοχών με περιθώρια ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού.
    Εφαρμόζονται οι κατευθύνσεις των υπό στοιχείο Β2 περιοχών του παρόντος άρθρου με εξαίρεση τους αναπτυγμένους πυρήνες τους που ακολουθούν τις κατευθύνσεις των υπό στοιχείο Α περιοχών του παρόντος άρθρου.
    Για όλες τις υπό το στοιχείο Β περιοχές του άρθρου 4 (αναπτυσσόμενες τουριστικά περιοχές) το όριο αρτιότητας για τη δόμηση τουριστικών καταλυμάτων, εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών, ορίζεται σε οκτώ (8) στρέμματα με μέγιστη πυκνότητα 6 κλίνες / στρέμμα. Οι ρυθμίσεις αυτές δεν έχουν εφαρμογή για τον εκσυγχρονισμό υφισταμένων κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος τουριστικών καταλυμάτων.
    Ρυθμίσεις σχεδιασμού του χώρου που προβλέπουν μεγαλύτερα όρια αρτιότητας κατισχύουν των ανωτέρω ορίων.
    (Γ) Περιοχές με κυρίαρχες χρήσεις άλλες από τον τουρισμό και δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού
    - Διαφύλαξη φυσικών, ιστορικών, αρχιτεκτονικών κ.α. σημείων του χώρου με «μοναδικά» χαρακτηριστικά.
    - Δημιουργία θεματικών διαδρομών με ανάδειξη στοιχείων των κυρίαρχων χρήσεων («δρόμοι» ελιάς, αμπέλου, καπνού, κ.α.).
    - Αποκατάσταση και αξιοποίηση παλαιών κελυφών.
    - Δημιουργία μουσείων, κέντρων ερμηνείας του χώρου ή άλλων εγκαταστάσεων απαραίτητων για την ανάδειξη της κυρίαρχης χρήσης - δραστηριότητας, εντός οικισμών.
    - Κατασκευή νέων, συμπλήρωση και αναβάθμιση υφιστάμενων τεχνικών, κοινωνικών (περίθαλψης και αθλητισμού) και περιβαλλοντικών.
    - Αξιοποίηση των πόρων με την ανάπτυξη ήπιων μορφών τουρισμού (αγροτουρισμού, περιηγητικού, πεζοπορικού, πολιτιστικού τουρισμού κ.α.).
    - Ανάδειξη και προστασία περιβάλλοντος και τοπίου (προστασία φυσικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, άϋλης πολιτιστικής κληρονομιάς, δημιουργία μουσείων κ.α.).
    - Προώθηση προγραμμάτων στήριξης αγροτικών δραστηριοτήτων φιλικών προς το περιβάλλον (στήριξη ολοκληρωμένης ή βιολογικής γεωργίας, προϊόντων ονομασίας προέλευσης, παραδοσιακών τεχνικών).
    - Δημιουργία υποδομών στήριξης, προώθηση προγραμμάτων εκπαίδευσης και πιστοποίησης (Eco-Management and Audit Scheme- EMAS).
    Για τις περιοχές της κατηγορίας αυτής (περιοχές με κυρίαρχες χρήσεις άλλες από τον τουρισμό και δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού) το όριο αρτιότητας για τη δόμηση τουριστικών καταλυμάτων, εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών, ορίζεται σε τέσσερα (4) στρέμματα με μέγιστη πυκνότητα 6 κλίνες / στρέμμα. Οι ρυθμίσεις αυτές δεν έχουν εφαρμογή για τον εκσυγχρονισμό υφισταμένων κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος τουριστικών καταλυμάτων.
    Ρυθμίσεις σχεδιασμού του χώρου που προβλέπουν μεγαλύτερα όρια αρτιότητας κατισχύουν των ανωτέρω ορίων.
    (Δ) Μητροπολιτικές περιοχές
    Ισχύουν οι κατευθύνσεις για τις υπό στοιχείο (Α) περιοχές του παρόντος άρθρου πλην των περιπτώσεων δ, η, θ, ιστ, ιζ και κ καθώς και οι ακόλουθες:
    - Επιτάχυνση των ρυθμών ανάπλασης του ιστορικού κέντρου και του θαλασσίου μετώπου της Αθήνας και Θεσ/νίκης.
    - Προστασία, ανάδειξη και συνδυασμένη προβολή των πόρων του ευρύτερου περιαστικού τους χώρου (ορεινοί όγκοι, κ.α.).
    - Παροχή κινήτρων για απόσυρση παλαιών κτιρίων, που προσβάλουν υπέρμετρα την αισθητική της πόλης.
    - Αναβάθμιση του ρόλου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς
    - Ενίσχυση της πολιτιστικής δραστηριότητας με διοργάνωση εκδηλώσεων διεθνούς ενδιαφέροντος.
    Ειδικότερα για την μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας:
    - Συνέχιση και εντατικοποίηση της προσπάθειας ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων
    - Η δημιουργία ζωνών εναλλακτικών δραστηριοτήτων και υπαιθρίων πάρκων αναψυχής και αθλητισμού, στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
    - Η δρομολόγηση αναπλάσεων σε περιοχές με βιομηχανικό ενδιαφέρον, που έχουν χωρική συνέχεια με άλλες περιοχές αστικού τουρισμού.
    Για τις περιοχές της κατηγορίας αυτής (μητροπολιτικές περιοχές) το όριο αρτιότητας για τη δόμηση τουριστικών καταλυμάτων, εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών, ορίζεται σε δέκα (10) στρέμματα με μέγιστη πυκνότητα 6 κλίνες / στρέμμα. Οι ρυθμίσεις αυτές δεν έχουν εφαρμογή για τον εκσυγχρονισμό υφισταμένων κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος τουριστικών καταλυμάτων.
    Ρυθμίσεις σχεδιασμού του χώρου που προβλέπουν μεγαλύτερα όρια αρτιότητας κατισχύουν των ανωτέρω ορίων.
    (Ε) Νησιά και παράκτιες περιοχές
    1. Για την ορθολογική ανάπτυξη του τουρισμού στα νησιά διακρίνονται τέσσερις κατηγορίες / ομάδες νησιών που απεικονίζονται στο χάρτη που ακολουθεί, για τις οποίες δίδονται αντίστοιχες κατευθύνσεις.
    Ομάδα Ι: Νησιά με σχετικά μικρή γεωγραφική έκταση, τα οποία αντιμετωπίζουν κατά κανόνα σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης, πολλά εκ των οποίων χαρακτηρίζονται από συνεχή μείωση πληθυσμού, σοβαρές ελλείψεις σε υποδομές, ελάχιστο βαθμό αξιοποίησης των πόρων του ή περιορισμένους (ποσοτικά και ποιοτικά) πόρους και αισθητή γεωγραφική απομόνωση.
    Τα νησιά που περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτή είναι τα παρακάτω:
    Αγαθονήσι, Άγιος Ευστράτιος, Αμμουλιανή, Ανάφη, Αντικύθηρα, Αντίπαξος, Αντίπαρος, Αρκοί, Γαύδος, Γαυδοπούλα, Δεσποτικό, Δονούσα, Ηρακλειά, Θηρασιά, Κέρος, Κίμωλος, Κίναρος, Κουφονήσι (μικρό και μεγάλο), Λεβίθα, Λειψοί, Μάραθος, Λεβίδι, Νίσυρος, Οθωνοί, Οινούσσες, Καλόλιμνος, Κάτω Αντίκερι, Παξοί, Πλατή, Ρω, Σαμιοπούλα, Σαρία, Σίκινος, Στρογγυλή, Σχοινούσα, Τέλενδος, Τήλος, Φαρμακονήσι, Φολέγανδρος, Φούρνοι, Χάλκη, Ψέριμος.
    Στην ομάδα αυτή επιτρέπονται μικρές ξενοδοχειακές μονάδες (μέχρι 100 κλινών) εντός ορίων οικισμών. Ο αριθμός των νέων κλινών δεν μπορεί να υπερβαίνει ετησίως το 5% του αριθμού των υφισταμένων κλινών στην αρχή του έτους με ελάχιστο όριο της 30 κλίνες. Εκτός ορίων οικισμών μπορούν να αναπτυχθούν οργανωμένες κατασκηνώσεις (camping).
    Ομάδα ΙΙ: Νησιά που αναπτύσσονται τουριστικά ενώ παράλληλα διαθέτουν και άλλες παραγωγικές δραστηριότητες και εκμεταλλεύσιμους πόρους. Σε αυτά η έμφαση πρέπει να δοθεί σε δράσεις που σκοπό έχουν την αντιμετώπιση των συγκρούσεων μεταξύ των δραστηριοτήτων και την αποτροπή της εξάρτησής τους από τη μονόπλευρη τουριστική ανάπτυξη.
    Τα νησιά που περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτή είναι τα παρακάτω:
    Αίγινα, Αλόνησος, Αμοργός, Άνδρος, Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Θάσος, Ιθάκη, Ικαρία, Ίος, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Κέα, Κεφαλλονιά, Κύθηρα, Κύθνος, Λέρος, Λευκάδα, Λήμνος, Μήλος, Νάξος, Πάτμος, Σαμοθράκη, Σάμος, Σέριφος, Σίφνος, Σκιάθος, Σκόπελος, Σκύρος, Σπέτσες, Σύμη, Τήνος, Ύδρα, Χίος.

    Διάγραμμα 2

    Στην ομάδα αυτή ο σχεδιασμός των χρήσεων γης (ΓΠΣ / ΣΧΟΟΑΠ, ΕΧΜ) πρέπει να διερευνά τη σκοπιμότητα καθορισμού ζωνών τουριστικής ανάπτυξης στις εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών περιοχές και να τις ορίζει κατά περίπτωση.
    Ανώτατο όριο δυναμικότητας νέων τουριστικών εγκαταστάσεων εντός ορίων οικισμών και σχεδίων πόλεως 100 κλίνες.
    Ομάδα ΙΙΙ: Νησιά με σημαντική τουριστική δραστηριότητα όχι μόνο σε Περιφερειακό αλλά και σε Εθνικό και Κοινοτικό Επίπεδο (ή/και με άλλη ιδιαίτερα δυναμική παραγωγική δραστηριότητα), με αυξανόμενες περιβαλλοντικές πιέσεις, πληθυσμιακή αύξηση και συγκέντρωση, με άμεση ανάγκη ελέγχου του είδους της ανάπτυξής τους.
    Τα νησιά που περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτή είναι τα παρακάτω:
    Θήρα, Κέρκυρα, Κρήτη, Λέσβος, Σύρος, Μύκονος, Κως, Πάρος, Ρόδος.
    Στην ομάδα αυτή ο σχεδιασμός των χρήσεων γης (ΓΠΣ / ΣΧΟΟΑΠ, ΕΧΜ) πρέπει να διερευνά τη σκοπιμότητα καθορισμού ζωνών τουριστικής ανάπτυξης στις εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών περιοχές και να τις ορίζει κατά περίπτωση.
    Ανώτατο όριο δυναμικότητας νέων τουριστικών εγκαταστάσεων εντός ορίων οικισμών και σχεδίων πόλεως εκτός των νήσων Κρήτης, Κέρκυρας και Ρόδου: 100 κλίνες.
    Ομάδα ΙV: Βραχονησίδες και ακατοίκητα νησιά
    Κατατάσσονται σε δύο κατηγορίες με βάση τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά τους, το μέγεθος και την εγγύτητά τους με κατοικημένες περιοχές. Στην πρώτη κατηγορία θα επιβάλλεται η απόλυτη προστασία τους. Στη δεύτερη κατηγορία θα επιτρέπεται η ανάπτυξη τουριστικών εγκαταστάσεων με τον όρο ότι κάλυψή τους δεν θα υπερβαίνει το 2% του νησιού, τηρουμένης της λοιπής νομοθεσίας.
    2. Επιπρόσθετα στις παράκτιες περιοχές των υπό στοιχείων Α, Β, και Δ του άρθρου 4 κατηγοριών χώρου (Αναπτυγμένες τουριστικά περιοχές, Αναπτυσσόμενες τουριστικά περιοχές, και Μητροπολιτικές Περιοχές) και στα νησιά που σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της ενότητας αυτής κατατάσσονται στις ομάδες ΙΙ και ΙΙΙ, διακρίνεται ζώνη υψηλής ανταγωνιστικότητας διαφόρων οικονομικών δραστηριοτήτων, η οποία εκτείνεται σε απόσταση 200 μ. από τον αιγιαλό και έχει ιδιαίτερη σημασία για την ανάπτυξη του τουρισμού. Στη ζώνη αυτή που παρατηρείται υψηλός ανταγωνισμός χρήσεων γης και δραστηριοτήτων όλων των ειδών, με άμεση ή έμμεση επίπτωση στον τουρισμό, δίδονται οι παρακάτω κατευθύνσεις:
    - Ο περιορισμός της δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων – χρήσεων μη συμβατών με την τουριστική δραστηριότητα (ιδίως βιομηχανικές / βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις χονδρικού εμπορίου, εμπορικών εκθέσεων, κτίρια και γήπεδα αποθήκευσης, γραφεία, κτίρια περίθαλψης, πρατήρια καυσίμων) ιδιαίτερα στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως ανεπτυγμένες τουριστικά. Στις υπόλοιπες περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος (περιοχές υπό στοιχεία Β και Δ του άρθρου 4) η χωροθέτηση άλλων χρήσεων επιτρέπεται σε τμήματα τους που δεν παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον είτε μεμονωμένα είτε σε οργανωμένους υποδοχείς.
    - Η κατά προτεραιότητα προώθηση δράσεων αποκατάστασης της αισθητικής του τοπίου και αναβάθμισης της λειτουργίας του χώρου
    - Η διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών της ζώνης υψηλής ανταγωνιστικότητας σε ορισμένα τμήματα της ακτογραμμής.
    3. Για το σύνολο του παράκτιου χώρου και τα νησιά ορίζεται ελάχιστη απόσταση Ε τοποθέτησης των κτισμάτων από τη γραμμή αιγιαλού πενήντα (50,00μ.) μέτρα. Σε περίπτωση που η υψομετρική στάθμη του φυσικού εδάφους Υ στο πλησιέστερο στην ακτογραμμή σημείο τοποθέτησης του κτιρίου είναι μικρότερη των δέκα (10,00) μέτρων από την στάθμη της θάλασσας, η ελάχιστη απόσταση τοποθέτησης των κτισμάτων Ε από τη γραμμή του αιγιαλού δίδεται από τη σχέση Ε=50+(10-Υ)Χ5.
    Ρυθμίσεις σχεδιασμού του χώρου που προβλέπουν μεγαλύτερες αποστάσεις στην τοποθέτηση των κτισμάτων από την ακτογραμμή κατισχύουν της ανωτέρω διάταξης.
    (ΣΤ) Ορεινές περιοχές
    Η βασική κατεύθυνση τουριστικής αξιοποίησης του ορεινού χώρου συνίσταται στη μέριμνα για την προστασία αναβάθμιση και ανάδειξη των πόρων, τη βελτίωση της προσβασιμότητας, τη συγκρότηση τοπικών πολυθεματικών δικτύων, την αξιοποίηση του οικιστικού πλεονάσματος των φθινόντων και εγκαταλελειμμένων οικισμών και την προβολή των προορισμών.
    Στο πλαίσιο αυτό επιβάλλεται, επιπρόσθετα των όσων προβλέπονται ειδικά για κάθε κατηγορία χώρου και μορφή τουρισμού που συναντάται στον ορεινό χώρο, τα εξής:
    - Η διατήρηση της ποιότητας των φυσικών (στοιχεία χλωριδικά, πανιδικά, γεωλογικά – υδρογεωλογικά, τοπιακά κ.α.) και ανθρωπογενών (οικισμοί, κατασκευές, υποδομές, μνημεία, παραδοσιακές ασχολίες, εκδηλώσεις κ.λπ.) πόρων με μέτρα πρόληψης των κινδύνων υποβάθμισης τους,
    - Λήψη ειδικών μέτρων ενσωμάτωσης τρίτων δραστηριοτήτων αναγκαίων για τη λειτουργία του χώρου που παρουσιάζουν ασυμβατότητες με την τουριστική δραστηριότητα και ειδικότερα μέτρων αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης των υποδομών τους (π.χ. σύνταξη ειδικών προδιαγραφών κατασκευής και λειτουργίας).
    - Δημιουργία βασικών προτύπων καθώς και εξειδικευμένων κατά περίπτωση κανόνων για το σχεδιασμό και τη δόμηση λαμβάνοντας υπόψη την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τις τοπικές παραδόσεις, χρήσης, υλικών και μορφών δόμησης,
    - Υιοθέτηση πρακτικών που θα εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.
    - Δημιουργία ειδικών κατασκευαστικών προτύπων για την εκτέλεση έργων συμβατικών υποδομών στον ορεινό χώρο (οδοποιία, κατασκευές δημόσιων κτιρίων, εγγειοβελτιωτικά, διαμορφώσεις χώρων κ.λπ.).
    (Ζ) Πεδινές και ημιορεινές περιοχές.
    Αποτελούν περιοχές προτεραιότητας τουρισμού στο μέτρο που εμπίπτουν στις υπό τα στοιχεία Α, Β, και Γ περιοχές του άρθρου 4. Στις περιπτώσεις αυτές ακολουθούν κατά περίπτωση τις κατευθύνσεις των υπό τα στοιχεία Α, Β, Γ, Η, Θ και Ι περιοχών του παρόντος άρθρου.
    Σε αντίθετη περίπτωση τα χαρακτηριστικά του χώρου και η αναμενόμενη εξ αυτών ένταση των τουριστικών δραστηριοτήτων δεν δικαιολογούν, για την προγραμματική περίοδο του παρόντος Ειδικού Πλαισίου, τη λήψη ειδικών μέτρων, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τη χωροθέτηση τουριστικών δραστηριοτήτων εφόσον δεν υπάρχει σαφής αντίθεση με άλλες ρυθμίσεις σχεδιασμού του χώρου.
    Σε κάθε περίπτωση είναι δυνατή η χωροθέτηση σύνθετων και ολοκληρωμένων αναπτύξεων τουριστικών υποδομών σταθερού παραθερισμού του άρθρου 9 του παρόντος Ειδικού Πλαισίου με τους όρους και προϋποθέσεις που τίθενται σε αυτό.
    (H) Περιοχές του Δικτύου Φύση (NATURA) 2000
    - Αξιοποίηση των πόρων με την ανάπτυξη ήπιων μορφών τουρισμού (αγροτουρισμού, περιηγητικού, πεζοπορικού, πολιτιστικού τουρισμού κ.α.).
    - Ανάδειξη και προστασία περιβάλλοντος και τοπίου (προστασία φυσικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, άϋλης πολιτιστικής κληρονομιάς, δημιουργία μουσείων κ.α.).
    - Δημιουργία δικτύων μονοπατιών (εθνικών, ευρωπαϊκών) και διαδρομών («δρόμοι» καπνού, αμπέλου, ελιάς κ.α.).
    - Προώθηση προγραμμάτων στήριξης αγροτικών δραστηριοτήτων φιλικών προς το περιβάλλον (στήριξη ολοκληρωμένης ή βιολογικής γεωργίας, προϊόντων ονομασίας προέλευσης, παραδοσιακών τεχνικών).
    - Δημιουργία υποδομών στήριξης, προώθηση προγραμμάτων εκπαίδευσης και πιστοποίησης (Eco-Management and Audit Scheme- EMAS).
    - Οργανωτική και λειτουργική υποστήριξη των Φορέων Διαχείρισης.
    - Θέσπιση ειδικού τέλους υπέρ των Φορέων Διαχείρισης, επί των δραστηριοτήτων του τουρισμού που αναπτύσσονται στις περιοχές αυτές, με σκοπό να χρησιμοποιείται για την προστασία, διαχείριση και ανάδειξη των πόρων.
    Μέχρι τον καθορισμό χρήσεων και δραστηριοτήτων στις περιοχές αυτές προτείνεται:
    Ο περιορισμός της δόμησης μικρών, σύμφωνα με την κείμενη τουριστική νομοθεσία, τουριστικών καταλυμάτων στις εντός σχεδίου και εντός ορίων οικισμών περιοχές, καθώς και σε μια ζώνη πλάτους 500 μέτρων από τα όρια τους στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται σχετικός κορεσμός (ποσοστό αδόμητων γηπέδων <40%).
    Ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για την ανάπτυξη σύνθετων και ολοκληρωμένων αναπτύξεων τουριστικών υποδομών σταθερού παραθερισμού με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στο άρθρο 9 του παρόντος.
    Σε κάθε περίπτωση κατά την αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων πρέπει να δίδεται η δέουσα βαρύτητα στην οικολογική συνιστώσα.
    (Θ) Αρχαιολογικοί χώροι & Μνημεία
    - Εξασφάλιση της προσβασιμότητας, της επισκεψιμότητας και της οργάνωσής τους, εξωραϊσμός του περιβάλλοντος χώρου, έλεγχος χρήσεων και της εγκατάστασης δικτύων υποδομής, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ανάδειξη τους.
    (Ι) Παραδοσιακοί οικισμοί
    - Δημιουργία μηχανισμού ελέγχου των χρήσεων γης και της έντασης της τουριστικής δραστηριότητας βάσει των εξής κριτηρίων: επιφάνεια δομημένου χώρου, συνολικός αριθμός τουριστικών επιχειρήσεων με έδρα ή πραγματική λειτουργία στον οικισμό, αριθμός υφιστάμενων κλινών. Στόχος είναι η διαφύλαξη της αξίας του πόρου και η προστασία του παραδοσιακού χαρακτήρα.
    - Διαμόρφωση αυστηρότερων κανόνων για τη μορφολογία των νέων κτισμάτων, ενίσχυση δράσεων αποκατάστασης κελυφών και ειδικότερα για τους εγκαταλελειμμένους και φθίνοντες προώθηση πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση αναζωογόνησης τους.
    - Ελαχιστοποίηση των επεκτάσεων των οικισμών.
    - Άμεσος έλεγχος της δόμησης εκτός σχεδίου πόλης και ορίων οικισμών.
    - Αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων ορεινών οικισμών που παρουσιάζουν αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, με τη μετατροπή κτιρίων σε καταλύματα ή και με νέες μεγαλύτερου μεγέθους επενδύσεις (αύξηση μέχρι και 40% της υφισταμένης δομημένης επιφάνειας), με κίνητρα είτε προς τους σημερινούς ιδιοκτήτες είτε προς ενδιαφερόμενους επενδυτές.
    - Η ανάπτυξη δράσεων τοπικών συμφώνων ποιότητας (πέρα από τους κατά περίπτωσιν ισχύοντες κτιριολογικούς κανονισμούς), που αφορούν στη διατήρηση και ανάδειξη αξιόλογων μορφολογικών στοιχείων και την ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική παραδοσιακών οικισμών.

    Άρθρο 6
    ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
    Κατωτέρω δίδονται κατευθύνσεις για τη χωρική οργάνωση και ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού.
    (Α) Συνεδριακός τουρισμός
    Προωθείται η ανάπτυξη συνεδριακού τουρισμού στα αστικά κέντρα της υπό στοιχείο B του παρόντος άρθρου ειδικής μορφής τουρισμού και στις αναπτυγμένες τουριστικά περιοχές της χώρας (περιοχές υπό στοιχείο Α του άρθρου 4) με επαρκή συγκοινωνιακή σύνδεση (κυρίως αεροπορική) και ευκαιρίες για απόλαυση εκδηλώσεων σύγχρονου πολιτισμού (μουσεία, φεστιβάλ, εκθέσεις κ.α.), γαστρονομία, επίσκεψη αξιοθέατων κ.λπ.
    Επιπρόσθετα, είναι δυνατή η δημιουργία εγκαταστάσεων συνεδριακού τουρισμού μικρότερης κλίμακας σε μικρότερα αστικά κέντρα και άλλους τουριστικούς προορισμούς, βάσει κριτηρίων, όπως: ύπαρξη Α.Ε.Ι. ή ερευνητικών κέντρων, παρουσία κάποιου ισχυρού / κυρίαρχου παραγωγικού τομέα στην περιοχή, ύπαρξη αξιόλογων στοιχείων του φυσικού ή ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, ιστορίας, αθλητικών ή πολιτιστικών εκδηλώσεων κ.α.
    Για την ενίσχυση του συνεδριακού τουρισμού απαιτούνται:
    - Μέτρα για τη βελτίωση της ελκυστικότητάς των πόλεων / τουριστικών περιοχών, τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και τη δημιουργία νέων, είτε αμιγών είτε συνδυασμένων με καταλύματα υψηλών προδιαγραφών με συνεδριακά κέντρα.
    - Δράσεις ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών στις υποδομές του συνεδριακού τουρισμού.
    - Πρόσθετα κίνητρα για αποκατάσταση και επανάχρηση αξιόλογων παλαιών κελυφών.
    - Η προώθηση δράσεων σύνδεσης του συνεδριακού με τον εκθεσιακό τουρισμό.
    (Β) Αστικός Τουρισμός
    Προωθείται κατά προτεραιότητα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγάλες πόλεις (Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο) και σε τουριστικές περιοχές με αξιόλογα αστικά κέντρα (Βόλος, Ναύπλιο, Χώρα Κέρκυρας, Χώρα Ρόδου, Πόλη Χανίων, Ιωάννινα, Καστοριά, Καβάλα, Ξάνθη, Ερμούπολη, Μυτιλήνη, Κω, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Ρέθυμνο).
    Σε όλα τα ανωτέρω αστικά κέντρα προτείνεται η κατά προτεραιότητα προώθηση δράσεων, που αφορούν στην ανάδειξη και αναβάθμιση των ιστορικών κέντρων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων και λοιπών αξιόλογων στοιχείων του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντός τους.
    Περαιτέρω για την ανάπτυξη του απαιτείται η προώθηση δράσεων :
    - Δικτύωσης βάσει θεματικών ενοτήτων π.χ. κοινή ιστορία, αρχιτεκτονική, τοπική παραγωγή κ.α.
    - Εμπλουτισμού παρεχόμενων υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, όπως μουσεία, εκθετήρια, σύγχρονες εγκαταστάσεις πληροφόρησης, φεστιβάλ και άλλες θεματικές εκδηλώσεις.
    - Εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της ποιότητας του ξενοδοχειακού δυναμικού των παραπάνω αστικών περιοχών.
    - Ενημέρωσης των επισκεπτών για τη θέση και το περιεχόμενο των τουριστικών πόρων και η εξασφάλιση της εύκολης πρόσβασης σε αυτούς.
    - Βελτίωσης της κυκλοφορίας και της ασφάλειας των πεζών.
    (Γ) Θαλάσσιος Τουρισμός
    Ο θαλάσσιος τουρισμός προσδιορίζεται από τη δυνατότητα χρήσης ιδιόκτητων και εκμισθωμένων σκαφών αναψυχής διαφορετικών μεγεθών και εμβέλειας ταξιδίων, με ή άνευ πληρώματος και με ποικίλους τρόπους κίνησης.
    Για την ανάπτυξή του επιβάλλεται:
    - Η δημιουργία έντεκα (11) κέντρων, για την υποστήριξη εννέα (9) ενοτήτων θαλάσσιου τουρισμού, τα οποία θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές ελλιμενισμού, ανεφοδιασμού και επισκευών και υπηρεσίες διοικητικής υποστήριξης για πρακτορεύσεις, ενοικιάσεις, αγοραπωλησίες κ.λπ. Τα κέντρα αυτά εξυπηρετούν το μεγαλύτερο δυνατό συνδυασμό θαλάσσιων δραστηριοτήτων του τουρισμού. Βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη αυτών των κέντρων αποτελεί η ύπαρξη σύγχρονης υποδομής φιλοξενίας, εστίασης και ψυχαγωγίας και η γειτνίαση με αεροδρόμιο. Οι εννέα ενότητες και τα κέντρα που τις υποστηρίζουν ορίζονται ως εξής :
    - Λαύριο και η ζώνη με τους υφιστάμενους τουριστικούς λιμένες από τον Πειραιά μέχρι τη Βουλιαγμένη, με ακτίνα επιρροής τις Β-Β.Δ. Κυκλάδες και τον Αργοσαρωνικό αντιστοίχως,
    - Θεσσαλονίκη με ακτίνα επιρροής το Θερμαϊκό και τη Χαλκιδική,
    - Νάξος, με ακτίνα επιρροής τις Κεντρικές, Νότιες και Ανατολικές Κυκλάδες,
    - Ρόδος και Κως, με ακτίνα επιρροής τα Νότια Δωδεκάνησα και τα Βόρεια Δωδεκάνησα και Σάμο – Ικαρία αντιστοίχως,
    - Σκιάθος, με ακτίνα επιρροής τις Βόρειες Σποράδες, Μαγνησία, Βόρεια Εύβοια και Σκύρο,
    - Κέρκυρα και Λευκάδα, με ακτίνα επιρροής τις ακτές της Δυτικής Ελλάδας, της Β.Δ. Πελοποννήσου και των νησιών του Ιονίου.
    - Καλαμάτα με ακτίνα επιρροής τις ακτές της Ν. Δ. και Ν.Α. Πελοποννήσου,
    - Ηράκλειο με ακτίνα επιρροής κυρίως τις βόρειες ακτές της Κρήτης.
    - Η πύκνωση του δικτύου των τουριστικών λιμένων κατά τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργική συνοχή του δικτύου κάθε επιμέρους ενότητας θαλάσσιου τουρισμού.
    - Η βελτίωση των υποδομών των σημείων ελλιμενισμού (μαρίνες, αγκυροβόλια) και η δυνατότητα εποχικής αύξησης της χωρητικότητάς τους (ειδικά στο Ιόνιο, στις Κυκλάδες και στις Σποράδες).
    - Η ανάπτυξη «πράσινων υποδομών» (ενέργεια, διαχείριση απορριμμάτων κ.λπ.).
    - Η ανάπτυξη και λειτουργία συστημάτων ηλεκτρονικής ενημέρωσης για διαθεσιμότητα θέσης, κόστος κ.λπ.
    (Δ) Πολιτισμικός Τουρισμός
    Για την ανάπτυξη του πολιτισμικού τουρισμού απαιτείται :
    - Η ιεραρχημένη αναβάθμιση του μουσειακού, μνημειακού και αρχαιολογικού κεφαλαίου της χώρας.
    - Η εξασφάλιση της προσβασιμότητας, της επισκεψιμότητας και οργάνωσης των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων που θα ενταχθούν σε τουριστικά δίκτυα.
    - Η δημιουργία θεματικών πάρκων που αφορούν στον πολιτιστικό πόρο της εκάστοτε περιοχής.
    - Η ενίσχυση δράσεων τύπου RI-SE (μεταξύ άλλων προωθείται η σύνδεση καινοτομίας-πολιτισμού), για τη δημιουργία πολυχώρων ψηφιακής αναπαράστασης ιστορικών, μυθολογικών και άλλων πολιτιστικών σεναρίων.
    - Η ενίσχυση, προβολή και καθιέρωση φεστιβάλ, πολιτισμικών θεσμών και άλλων σχετικών εκδηλώσεων.
    - Η ανάπτυξη του γαστριμαργικού τουρισμού και η ένταξή του στο τουριστικό προϊόν (ανάπτυξη βιολογικών προϊόντων, συστημάτων διασφάλισης της ποιότητας τους και πιστοποίησης της αξίας και της μοναδικότητας τους).
    (Δ.1) Θρησκευτικός Τουρισμός
    Για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού απαιτείται:
    - Η ιεραρχημένη ανάδειξη πόλων ανάπτυξης θρησκευτικού τουρισμού (π.χ. Μετέωρα, Πάτμος, Άγιο Όρος).
    - Συγκρότηση, οργάνωση και προβολή τους σε δίκτυα.
    - Βελτίωση της προσβασιμότητας τους καθώς και των μεταξύ των συνδέσεων.
    - Προώθηση μέτρων εξωραϊσμού / αναβάθμισης των λατρευτικών χώρων, των συνοδών τους εγκαταστάσεων διημέρευσης και διαμονής καθώς και του περιβάλλοντα χώρου τους.
    - Στήριξη δράσεων που αφορούν στην οργάνωση σχετικών εκδηλώσεων.
    - Προώθηση / στήριξη προγραμμάτων ανταλλαγής επισκέψεων μεταξύ θρησκευτικών κοινοτήτων.
    (Ε) Αθλητικός Τουρισμός
    Για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού απαιτείται:
    - Η αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Ηράκλειου και του Βόλου, ιδίως για τη διοργάνωση τακτικών διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων.
    - Η ενίσχυση των υφιστάμενων εξειδικεύσεων (αγώνες ταχύπλοων σκαφών στην Κέρκυρα, κωπηλατικοί αγώνες στα Ιωάννινα κ.λπ.) σε πόλεις που διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών αθλητικές εγκαταστάσεις και ξενοδοχειακή υποδομή καθώς και αεροδρόμια.
    - Η ανάπτυξη προπονητικών κέντρων σε περιοχές του ορεινού και ημιορεινού χώρου που διαθέτουν ήδη ικανοποιητική πρόσβαση και δεν απαιτούν περαιτέρω βελτίωσή της, καθώς και ικανοποιητική ξενοδοχειακή υποστήριξη καθώς επίσης σε παραθαλάσσιες και παραλίμνιες περιοχές για τα αθλήματα του θαλάσσιου σκι, ιστιοδρομίες κ.λπ.
    - Τα προπονητήρια και οι λοιπές σχετικές υποδομές πρέπει να εναρμονίζονται με την κλίμακα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής εγκατάστασης.
    - Η προώθηση της σύνδεσης δράσεων αθλητικών φορέων (συλλόγων και σωματείων) με την τουριστική δραστηριότητα.

    (Ε.1) Άλλες μορφές αθλητικού τουρισμού
    (Ε.1.1) Γκολφ
    Είναι μια μορφή τουρισμού που η ζήτηση της αυξάνει διεθνώς και επιπλέον δεν έχει εποχικό χαρακτήρα. Για την ανάπτυξή του δίδονται οι παρακάτω κατευθύνσεις :
    - Δημιουργία εγκαταστάσεων γκολφ στις ευρύτερες περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων που αποτελούν τουριστικούς προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ιωάννινα, στις νήσους Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο και Ζάκυνθο, στους νομούς, Ηλείας, Μεσσηνίας και Χαλκιδικής καθώς και ως τμήμα σύνθετων ολοκληρωμένων τουριστικών επενδύσεων με την προϋπόθεση εξασφάλισης των απαιτούμενων υδατικών πόρων της εγκατάστασης ύστερα από την ικανοποίηση υδρευτικών, αρδευτικών και οικολογικών αναγκών της περιοχής που επηρεάζεται ή τη χρήση ανακυκλωμένου νερού από αξιοποίηση των λυμάτων μετά από τριτοβάθμια επεξεργασία (αφαλάτωση).
    - Αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων γηπέδων golf
    Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται η λήψη μέτρων ορθής περιβαλλοντικής διαχείρισης καθώς και η διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα των υδάτινων πόρων, από κινδύνους εξάντλησης και ρύπανσης.
    Θετική για τη χωροθέτηση γηπέδων γκολφ θεωρείται η ύπαρξη άλλων ή η συνδυασμένη ανάπτυξη στην ίδια περιοχή δύο ή περισσοτέρων γηπέδων γκολφ.
    (Ε.1.2) Χιονοδρομικός τουρισμός
    Δεν προβλέπεται η ανάπτυξη νέων χιονοδρομικών κέντρων.
    Απαιτείται ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένης πιθανής συμπλήρωσης, επέκτασης και αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στα σημαντικότερα τουλάχιστον χιονοδρομικά κέντρα και η ταυτόχρονη βελτίωση της ασφάλειας των υποδομών πρόσβασης (οδικό δίκτυο).
    Προτείνεται η δημιουργία δικτύων διαδρομών ορειβατικού σκι σε υφιστάμενες δασικές οδούς και ορειβατικά μονοπάτια, κατά προτεραιότητα σε ορεινά συγκροτήματα που δεν διαθέτουν χιονοδρομικά κέντρα καθώς και γύρω από ορεινούς οικισμούς, οι οποίοι διαθέτουν ικανοποιητική υποδομή φιλοξενίας και εστίασης.
    Όσον αφορά στη βελτίωση της προσβασιμότητας, θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και του τοπίου. Τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά των οδών να είναι στο αναγκαίο μέτρο για την εξυπηρέτηση των περιοχών και γενικότερα να λαμβάνεται μέριμνα για τον περιορισμό των επιπτώσεων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των περιοχών.
    (Ε.1.3) Καταδυτικός Τουρισμός
    Ο καταδυτικός τουρισμός προτείνεται να προωθηθεί για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος σε περιοχές όπου ο τουρισμός είναι ήδη αναπτυγμένος και διαθέτουν τους απαιτούμενους προς τούτο πόρους (υποθαλάσσιοι γεωλογικοί σχηματισμοί και οικοσυστήματα, ναυάγια, ενάλιες αρχαιότητες κ.λπ). Ως τέτοιες περιοχές καταρχήν προτείνονται:
    - Κάλυμνος
    - Λέρος
    - Παγασητικός Κόλπος
    - Νότιος Ευβοϊκός Κόλπος
    Πύλος κ.λπ.
    Προωθείται η δημιουργία «θεματικών υποθαλάσσιων πάρκων» υπό την προϋπόθεση της διαφύλαξης των στοιχείων του περιβάλλοντος .
    Προωθείται η κατασκευή χερσαίων εγκαταστάσεων υποστήριξης της υποβρύχιας δραστηριότητας (μουσείων, ενυδρείων κ.λπ.) σε περιοχές που γειτνιάζουν με αυτές όπου αναπτύσσονται οι καταδυτικές δραστηριότητες. Ως τέτοιες περιοχές προτείνονται κατ’ αρχήν η Κάλυμνος (μουσείο σπογγαλιείας), η Λέρος (μουσείο μάχης της Λέρου).
    (Ε.1.4) Αθλητικές δραστηριότητες του ορεινού χώρου
    Προώθηση δράσεων που αφορούν στην ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων (σπορ) του ορεινού χώρου (π.χ. ορειβασία, αναρρίχηση, κανόε-καγιάκ, rafting, αιωροπτερισμός, αλεξίπτωτο πλαγιάς).
    Η ενίσχυση σωματείων και των συλλόγων των αθλημάτων του ορεινού χώρου.
    (ΣΤ) Ιαματικός και θεραπευτικός τουρισμός
    α) Προτείνεται η ανάπτυξη κέντρων θερμαλισμού στις εξής καταρχήν περιοχές:
    - Αιδηψός – Καμένα Βούρλα – Θερμοπύλες – Υπάτη – Σμόκοβο
    - Κυλλήνη – Καϊάφας
    - Κύθνος
    - Μέθανα
    - Λουτράκι
    - Νιγρίτα
    - Κως – Ρόδος – Νίσυρος
    - Σάμος – Ικαρία
    - Χίος – Μυτιλήνη
    - Λουτράκι Πέλλας
    - Σιδηρόκαστρο
    με προτεραιότητα σε όσες διαθέτουν ήδη επαρκή ξενοδοχειακή υποδομή και εγκαταστάσεις άθλησης.
    Απαιτείται η λήψη μέτρων για τη διαφύλαξη του φυσικού πόρου (πηγών) από τη ρύπανση και γενικότερα κάθε είδους υποβάθμιση προερχόμενη από κατασκευή τεχνικών έργων κ.λπ.
    Απαιτείται επίσης η ανάπτυξη σχετικής επιστημονικής έρευνας και εκπαίδευσης.
    β) Προτείνεται η δημιουργία κέντρων θαλασσοθεραπείας και θεραπευτικού τουρισμού με έμφαση στον συνδυασμό θεραπείας, αναψυχής και παραθερισμού κατά προτεραιότητα σε ανεπτυγμένες ή αναπτυσσόμενες τουριστικά περιοχές της χώρας με καλή συγκοινωνιακή σύνδεση.
    (Ζ) Τουρισμός φύσης
    Ο τουρισμός φύσης αναπτύσσεται στον ορεινό χώρο και σε ενδιαφέρουσες περιβαλλοντικά περιοχές (π.χ. περιοχές του δικτύου Φύση (NATURA) 2000, δάση).
    Επιπρόσθετα των δράσεων που αναφέρονται στις υπό τα στοιχεία ΣΤ και Η του άρθρου 5 περιοχές επιβάλλεται:
    - Η καθιέρωση ενός συστήματος ιεράρχησης των περιβαλλοντικά ευαίσθητων περιοχών που μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά με κατά περίπτωση κριτήρια που θα αφορούν στις επιτρεπόμενες δραστηριότητες σε κάθε περιοχή.
    - Δράσεις ανάδειξης προστατευόμενων περιοχών που διαθέτουν σχετικούς πόρους (φύση, τοπίο), ως πόλων ανάπτυξης τουρισμού φύσης ευρύτερης ακτινοβολίας. Τέτοιες περιοχές αποτελούν καταρχήν:
    • οι Εθνικοί Δρυμοί Ολύμπου, Πρεσπών, Βίκου – Αώου και Σαμαριάς,
    • οι υγρότοποι που περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Ραμσάρ,
    • τα Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα Ζακύνθου και Βορείων Σποράδων κ.λπ.
    - Η αξιοποίηση επιλεγμένων περιοχών προστασίας της φύσης ή του τοπίου (περιοχές Δικτύου Φύση (NATURA) 2000 και αξιόλογα καταγεγραμμένα φυσικά τοπία), ως πόλων ανάπτυξης, τοπικής ή ευρύτερης εμβέλειας, ενός ήπιου ρεύματος τουρισμού φύσης.
    - Η καθιέρωση τοπικών δικτύων, διαδρομών - μονοπατιών, πολυθεματικού χαρακτήρα με έμφαση στη φυσιολατρική διάσταση.
    - Η σήμανση των διαδρομών σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην ΕΕ και η έκδοση χαρτών ορεινής περιήγησης.
    - Ο εμπλουτισμός των διαδρομών με εναλλακτικές δραστηριότητες (πίστες mountain bike, ιππασία) και η ένταξη σε αυτές, όπου είναι δυνατόν, παραδοσιακών οικισμών με υποδομές εστίασης και αναψυχής.
    - Η διατήρηση και ανάδειξη των στοιχείων του παραδοσιακού τρόπου ζωής.
    - Η δημιουργία υποδομών παρατήρησης και ερμηνείας της φύσης (π.χ. παρατηρητήρια, κέντρα ενημέρωσης επισκεπτών, μουσεία και ορειβατικά καταφύγια).

    Άρθρο 7
    ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
    (Α) Μεταφορικές υποδομές
    Τα όσα προτείνονται παρακάτω αφορούν στη βελτίωση της προσβασιμότητας των περιοχών στην κατεύθυνση της διεύρυνσης των τουριστικών προορισμών
    Γενικά σε ότι αφορά τις μεταφορές προτείνεται η προώθηση του «θεσμού» των συνδυασμένων μεταφορών με έμφαση στη βελτίωση της προσπελασιμότητας των πλέον δυσπρόσιτων γεωγραφικών ενοτήτων με αναξιοποίητο ή ήδη αξιοποιημένο δυναμικό.
    (Α.1) Αεροδρόμια
    Απαιτείται:
    - Η αναβάθμιση, συμπλήρωση και βελτίωση όλων των αναγκαίων υποδομών των διεθνών αεροδρομίων (αεροδρόμια διεθνών συγκοινωνιών) Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Ρόδου και Κέρκυρας ώστε να λειτουργούν ως διεθνείς πύλες εισόδου με στόχο την υποδοχή της τουριστικής κίνησης αλλοδαπών και τη διοχέτευσή της προς τους λοιπούς τουριστικούς προορισμούς.
    - Η κατά προτεραιότητα αναβάθμιση, βελτίωση και συμπλήρωση των υποδομών των αεροδρομίων Μυκόνου, Σαντορίνης, Ζακύνθου και Νάξου, τα οποία αποτελούν σημεία υποδοχής σημαντικής κίνησης (κυρίως διεθνούς),
    - Η λειτουργία ως κόμβών εξυπηρέτησης ευρύτερων περιοχών προτεραιότητας τουρισμού τα αεροδρόμια:
    - Καβάλας και Αλεξανδρούπολης
    - Ιωαννίνων και Ακτίου
    - Καλαμάτας
    - Χανίων
    - Σητείας
    - Σάμου και Μυτιλήνης
    - Ν. Αγχιάλου
    - Κω
    - Η αξιοποίηση του συνόλου των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, με τη συμμετοχή τους στα ευρύτερα δίκτυα υποδοχέων πτήσεων low cost καθώς και η ενεργοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων ανενεργών αεροδρομίων και η λειτουργία ορισμένων από αυτά ως έδρες εταιρειών χαμηλού κόστους.
    - Η διερεύνηση της δυνατότητας ορισμένα από τα στρατιωτικά αεροδρόμια να αποκτήσουν και πολιτική χρήση σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος που δεν εξυπηρετούνται επαρκώς.
    - Η δημιουργία τοπικών δικτύων σύνδεσης τουριστικών προορισμών μέσω της χρήσης υδροπλάνων, με στόχο την ικανοποίηση αναμενόμενης μεγάλης τουριστικής ζήτησης σε παράκτιες, παραλίμνιες περιοχές και νησιά, που υποεξυπηρετούνται σήμερα .
    (Α.2) Λιμάνια
    Απαιτείται:
    - Η αναβάθμιση των ρόλων των λιμανιών διεθνούς σημασίας της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας, ως κυρίων πυλών εισόδου στη χώρα με παράλληλη διερεύνηση της δυνατότητας διάνοιξης του διαύλου που συνδέει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με την ανοιχτή θάλασσα του Ιονίου και υπολογισμό του μέγιστου φόρτου του .
    - Η αναβάθμιση του ρόλου των λιμένων του Πειραιά, του Ηρακλείου και της Ρόδου, ως λιμένων εθνικής σημασίας και δυνάμει διεθνών πυλών.
    - Η βελτίωση της σύνδεσης μεταξύ των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, με την πύκνωση των δρομολογίων, την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και τη βελτίωση των υπαρχουσών λιμενικών υποδομών.
    - Η κατά προτεραιότητα αναβάθμιση, βελτίωση, επέκταση και εκσυγχρονισμός όπου, κατά περίπτωση, απαιτείται, των λιμένων – κόμβων εθνικής και (δια)περιφερειακής εμβέλειας της χώρας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση της τουριστικής κίνησης (ημεδαπών και αλλοδαπών). Ως επιπλέον λιμάνια εθνικής εμβέλειας προτείνονται τα ακόλουθα:
    - Θεσσαλονίκη
    - Λαύριο.
    - Η αναβάθμιση του ρόλου των λιμένων Καβάλας – Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Νάξου, Κω, Μυτιλήνης Χίου και Χανίων ως λιμένων περιφερειακής εμβέλειας για τον τουρισμό.
    Οι κατά τα παραπάνω κόμβοι – λιμάνια τόσο εθνικής όσο και περιφερειακής εμβέλειας πρέπει να ενισχυθούν με τρόπο ικανό ώστε η κίνηση προς τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας να κατανέμεται και εξυπηρετείται με το βέλτιστο τρόπο.
    (Α.3) Οδικό δίκτυο
    Απαιτείται:
    - Η ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. και της Εγνατίας οδού.
    - Η ταχύτερη κατασκευή:
    o της Ιόνιας οδού και του αυτοκινητοδρόμου Ε 65.
    o των αυτοκινητοδρόμων Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και Λεύκτρου – Σπάρτης.
    o του αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνας – Κορίνθου - Πάτρας - Πύργου –Τσακώνας.
    - Η ολοκλήρωση ειδικών σημάνσεων των τουριστικών πόρων.
    (Α.4) Σιδηροδρομικό δίκτυο
    Απαιτείται:
    - Ο εκσυγχρονισμός και η ολοκλήρωση του σιδηροδρομικού άξονα Π.Α.Θ.Ε.
    - Η ανάπτυξη ολοκληρωμένων σιδηροδρομικών τουριστικών διαδρομών σε περιοχές με ιδιαίτερη αισθητική αξία, στις οποίες έχουν ήδη εγκαταλειφθεί ή προβλέπεται να εγκαταλειφθούν τμήματα σιδηροδρομικών γραμμών (λειτουργία τουριστικών τραίνων, αναστήλωση, ανάδειξη και επαναλειτουργία παλαιών σταθμών, γεφυρών κ.λπ., δημιουργία πεζοπορικών διαδρομών κ.α.).
    - Η προώθηση της ένταξης του σιδηροδρόμου στη διακίνηση τουριστών – επισκεπτών.
    (Β) Ύδρευση
    Είναι αναγκαία η εξασφάλιση ποσοτικής και ποιοτικής επάρκειας των υδατικών πόρων που προορίζονται για την ύδρευση των περιοχών με προτεραιότητα τουρισμού. Προς την κατεύθυνση αυτή, απαιτείται, κατά προτεραιότητα, η αποτελεσματικότερη διαχείριση των υδατικών πόρων, η διαφύλαξη των οικοσυστημάτων, η προστασία της φυτοκάλυψης για τον εμπλουτισμό των υδροφοριών, ο έλεγχος της ρύπανσης, η βελτίωση των δικτύων διανομής και η περιστολή της σπατάλης.

    (Γ) Διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων
    Απαιτείται:
    - Να επιταχυνθεί και ενισχυθεί η προσπάθεια για ορθολογικό σχεδιασμό και οργάνωση της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων.
    - Να ληφθούν μέτρα για τον καθαρισμό και αποκατάσταση των χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων στις περιοχές με προτεραιότητα τουρισμού.
    - Με σκοπό τη διατήρηση της αξίας και ποιότητας των τουριστικών πόρων, να μην εγκαθίστανται χώροι υγειονομικής ταφής ή άλλου τρόπου διάθεσης / διαχείρισης απορριμμάτων στις περιοχές του Δικτύου Φύση (NATURA) 2000 και στην άμεση περίμετρό τους καθώς και στις περιοχές που προτείνονται για προστασία ως τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλους.
    - Η κατασκευή συγχρόνου, φιλικού προς το περιβάλλον αποχετευτικού συστήματος με επεξεργασία λυμάτων (βιολογικό καθαρισμό) σε όλες τις περιοχές με προτεραιότητα τουρισμού.
    (Δ) Ενέργεια
    Σε όλες τις περιοχές με προτεραιότητα τουρισμού απαιτείται:
    - Να εξασφαλισθεί η ενεργειακή επάρκεια.
    - Να θεσπισθούν κανονισμοί και να δοθούν κίνητρα για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας υφιστάμενων και νέων κτιρίων φιλοξενίας, εστίασης και αναψυχής.
    (Ε) Τηλεπικοινωνίες
    Σε όλες τις περιοχές με προτεραιότητα τουρισμού απαιτείται:
    - Να καλυφθούν οι ελλείψεις των τηλεπικοινωνιακών υποδομών.
    - Η λήψη μέτρων για την εξασφάλιση της πρόσβασης με υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο, με χαμηλό κόστος.
    - Με σκοπό τη διατήρηση της ποιότητας και της αξίας των τουριστικών πόρων στις περιοχές του Δικτύου Φύση (NATURA) 2000 και τα τοπία ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους κατά την εγκατάσταση κεραιών πρέπει να λαμβάνεται ιδιαίτερη μέριμνα για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων τους στο περιβάλλον και το τοπίο.
    - Προτείνεται η ανάπτυξη κέντρων τηλεργασίας που να διαθέτουν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους τηλεπικοινωνίας.


    (ΣΤ) Υγεία
    Στις περιοχές με προτεραιότητα τουρισμού απαιτείται:
    - Η πύκνωση και αναβάθμιση των υποδομών υγείας καθώς και ο συσχετισμός τους με τις κυρίαρχες τουριστικές δραστηριότητες.
    - Ειδικά στις δυσπρόσιτες ορεινές ή νησιωτικές περιοχές απαιτείται η άμεση, τουλάχιστον, προώθηση των εφαρμογών της τηλεϊατρικής

    Άρθρο 8
    ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ &
    ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
    1. Κατευθύνσεις για κατηγορίες χώρου με ειδικό καθεστώς
    Α. Δάση και δασικές εκτάσεις
    Τίθεται ως γενική αρχή ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η διάσπαση της ενότητας των δασών που προκύπτει από την παρουσία μικρών και διάσπαρτων θυλάκων.
    Να επιτρέπεται η εγκατάσταση ελαφρών, μη μόνιμων, υποδομών εξυπηρέτησης ειδικών μορφών τουρισμού φύσης, αποκλειστικά για τη φύλαξη εξοπλισμού και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.
    Β. Αγροτική γη
    Αγροτική γη υψηλής παραγωγικότητας: Επιβάλλεται η διατήρηση του υψηλού καθεστώτος προστασίας που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία με εξαίρεση τις περιπτώσεις δημιουργίας τουριστικών υποδομών μεγάλης κλίμακας στον ηπειρωτικού χώρο, που συμβάλλουν στην αναβάθμιση ή και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος ύστερα από στάθμιση παραγόντων κόστους ωφέλειας σε κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.
    Λοιπή γεωργική γη: Τα ΓΠΣ / ΣΧΟΟΑΠ και λοιπά σχέδια χρήσεων γης πρέπει να παρέχουν κατευθύνσεις για τον καθορισμό ζωνών τουριστικής ανάπτυξης και για την προστασία της γεωργικής γης από τη δόμηση.
    2. Επίλυση συγκρούσεων με άλλες χρήσεις
    Α. Τουρισμός – βιομηχανία: Σε περιοχές με προτεραιότητα τουρισμού, είναι κατά κανόνα επιθυμητή η συγκέντρωση βιομηχανικών εγκαταστάσεων μέσης και υψηλής όχλησης σε οργανωμένους υποδοχείς. Η τυχόν επιτρεπόμενη σημειακή χωροθέτηση της βιομηχανίας δεν πρέπει να θίγει το περιβάλλον και το τοπίο ως τουριστικούς πόρους.
    Η συνύπαρξη της παραδοσιακής βιοτεχνίας – χειροτεχνίας καθώς και μονάδων τυποποίησης τοπικών προϊόντων ονομασίας προέλευσης με τον τουρισμό κρίνεται επιθυμητή.
    Β. Τουρισμός – ενέργεια: Εντός των περιοχών με προτεραιότητα τουρισμού, απαιτείται η ελεγχόμενη συγκέντρωση έργων ΑΠΕ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ειδικού Πλαισίου για τις ΑΠΕ.
    Γ. Τουρισμός – υδατοκαλλιέργειες: Η χωροθέτηση νέων μονάδων υδατοκαλλιεργειών πρέπει να αποφεύγεται στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως ανεπτυγμένες τουριστικά. Στις υπόλοιπες περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος η χωροθέτηση μονάδων επιτρέπεται σε τμήματα τους που δεν παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον είτε μεμονωμένα είτε σε οργανωμένους υποδοχείς.

    Άρθρο 9
    ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ.
    Α. Η ανάπτυξη σύνθετων και ολοκληρωμένων τουριστικών υποδομών σταθερού παραθερισμού προωθείται τόσο σε αναπτυσσόμενες και ήδη ανεπτυγμένες τουριστικά περιοχές συμπεριλαμβανομένων των μητροπολιτικών περιοχών όσο και στον πεδινό ή ημιορεινό χώρο εφόσον:
    - Συμβάλλουν στον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, ύστερα από συνεκτίμηση και της κατάστασης / δυνατοτήτων του πόρου που τίθεται προς εκμετάλλευση, συμπεριλαμβανομένης και της ικανότητας των δικτύων και των υποδομών να υποστηρίξουν υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες.
    - Ενισχύουν την κοινωνική, οικονομική, και παραγωγική βάση της ευρύτερής των περιοχής.
    - Εξασφαλίζουν ικανοποιητική ζήτηση για τη βιωσιμότητα των επιμέρους υποδομών της.
    - Διαθέτουν ικανοποιητική πρόσβαση.
    Β. Σε κάθε περίπτωση κατά την αξιολόγηση των εν λόγω επενδυτικών σχεδίων εκτιμάται θετικά η τυχόν :
    - Παράλληλη προώθηση δράσεων ανάδειξης / προβολής στοιχείων της φυσικής ή και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής (κέντρα πληροφόρησης, λαογραφικά κ.ά. μουσεία, αποκατάσταση και προβολή τόσο πολιτιστικών μνημείων όσο και νεώτερων χαρακτηριστικών κτισμάτων της υπαίθρου, όπως παλιοί νερόμυλοι ή ανεμόμυλοι, βρύσες) ή και αναβίωσης παραδοσιακών δραστηριοτήτων.
    - Η ενσωμάτωση αξιόλογων στοιχείων της τοπικής αρχιτεκτονικής.
    - Η υιοθέτηση σύγχρονων προτύπων περιβαλλοντικής διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας και υδάτινων πόρων.
    - Αποκατάσταση και αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων οικισμών και γενικότερα παλαιών κελυφών, καθώς και αλλοιωμένων φυσικών / τουριστικών πόρων (π.χ. παλιά λατομεία)
    Γ. Ειδικά για τις περιοχές του δικτύου Φύση (NATURA) 2000:
    Θετική θα μπορούσε να θεωρηθεί η συγκέντρωση της δόμησης με ταυτόχρονο περιορισμό της όσο και της χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ. πυκνότητα κλινών ανά στρέμμα), σε συνδυασμό με την προστασία και αναβάθμιση των οικολογικών χαρακτηριστικών του χώρου στη βάση των αναγκών διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής.
    Σε κάθε περίπτωση στις περιοχές αυτές η κάλυψη των εγκαταστάσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 2% της έκτασης του γηπέδου και πρέπει να αποδεικνύεται με την κατάλληλη επιστημονική μελέτη ότι η επένδυση δεν θα επηρεάσει την οικολογική ισορροπία των οικοτόπων προτεραιότητας.
    Δ. Ειδικά για τις περιοχές που παρουσιάζουν στοιχεία κορεσμού:
    Εκτιμάται θετικά ο τυχόν συνδυασμός τους με δράσεις απόσυρσης απαξιωμένων τουριστικών υποδομών.
    Ε. Οι ρυθμίσεις του παρόντος άρθρου δεν εφαρμόζονται στον ορεινό χώρο, στα μικρά ακατοίκητα νησιά και βραχονησίδες.
    Κατ’ εξαίρεση μπορεί να εξετάζεται η δυνατότητα για πιλοτικές επενδύσεις σε περιορισμένο αριθμό (έως 5 στο σύνολο του εθνικού χώρου) μικρών ακατοίκητων νησιών, υπό την προϋπόθεση ότι θα τεκμηριώνεται πλήρως η θετική συμβολή της επένδυσης στη βιώσιμη ανάπτυξη του ευρύτερου χώρου στον οποίο εντάσσονται, ύστερα από συνεκτίμηση κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών παραμέτρων.
    ΣΤ. Ως ενδεικτικές περιοχές προτεραιότητας για ανάπτυξη σύνθετων κι ολοκληρωμένων μορφών τουρισμού προτείνονται οι ακόλουθες περιοχές:
    - Παράκτιες περιοχές Δυτικής Πελοποννήσου
    - Παράκτιες περιοχές Αιτωλοακαρνανίας
    - Παράκτιες περιοχές Ηπείρου
    - Παράκτιες περιοχές Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
    - Παράκτιες περιοχές Ανατολικής και ΝΑ Κρήτης
    - Παράκτιες περιοχές Νότιας Ρόδου
    - Δυτικές ακτές Ζακύνθου
    - Ευρύτερη περιοχή πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου
    Ζ. Η ανάπτυξη σύνθετων κι ολοκληρωμένων μορφών τουρισμού είναι δυνατή είτε σε οργανωμένους υποδοχείς (Π.Ο.Τ.Α., Π.Ο.Α.Π.Δ., Π.Ε.Ρ.ΠΟ.) είτε σε εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών περιοχές με τις διατάξεις για τη δόμηση τουριστικών εγκαταστάσεων στις περιοχές αυτές. Τα όριο αρτιότητας στη δεύτερη περίπτωση ορίζεται σε 150.000 τμ.

    Άρθρο 10
    ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
    Στις ιδιαίτερα αναπτυγμένες περιοχές, να καθορίζονται ζώνες αναβάθμισης του αστικού χώρου και εν γένει του οικιστικού και εξωαστικού, μέσω πολεοδομικών παρεμβάσεων, αναπλάσεων κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων κ.λπ.
    Στις περιοχές με περιθώρια ανάπτυξης μαζικού τουρισμού να καθορίζονται ζώνες για την οργάνωση του άτυπα διαμορφωμένου εξωαστικού χώρου.
    Να επιβληθούν πρότυπα και εξειδικευμένοι κανόνες για τον πολεοδομικό σχεδιασμό, τη δόμηση και την εκτέλεση έργων με γνώμονα τη διαφύλαξη των χαρακτηριστικών και της κλίμακας και την ανάδειξη του φυσικού και δομημένου χώρου (τοπική αρχιτεκτονική, υλικά και μορφές δόμησης, περιορισμός των γεωμετρικών χαρακτηριστικών δρόμων και λοιπών έργων στο αναγκαίο, για την εξυπηρέτηση των περιοχών, μέτρο κ.α.).
    Στις περιοχές περιβαλλοντικής ευαισθησίας, όλες οι κατασκευές πρέπει να προσαρμόζονται στην κλίμακα και τη φυσιογνωμία του τόπου, να χρησιμοποιούνται υλικά παραδοσιακά και φιλικά προς το περιβάλλον και τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.
    Τα δίκτυα ενέργειας και τηλεπικοινωνιών να υπογειοποιηθούν εντός των παραδοσιακών οικισμών και αρχαιολογικών χώρων και να μη διέρχονται, κατά το δυνατόν, από τις περιοχές του Δικτύου Φύση (NATURA) 2000 και τα προτεινόμενα τοπία ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους.
    Απαιτείται η προσαρμογή της πολεοδομικής νομοθεσίας κατά τρόπο που να υποστηρίζουν την εξυγίανση, οργάνωση και γενικότερα την ανάπλαση τουριστικών περιοχών και ιδιαίτερα των άτυπα διαμορφωμένων, με τις διατάξεις της εκτός σχεδίου δόμησης τουριστικών περιοχών.
    Απαιτείται η εισαγωγή στη νομοθεσία:
    α) νέων μορφών διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων που θα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αγοράς από τρίτους, για χρήση και εκμετάλλευση, τμημάτων τουριστικού συγκροτήματος υπό τη μορφή ανεξάρτητων διαμερισμάτων ή κατοικιών, με την υποχρέωση να το παραχωρούν, στο φορέα της τουριστικής επιχείρησης, ελεύθερο για χρήση ως τμήμα του ξενοδοχείου, ένα τμήμα τουλάχιστον του χρόνου βάσει ιδιωτικών συμφωνιών. Το ποσοστό του ξενοδοχειακού καταλύματος που θα μπορεί να μεταβιβαστεί δύναται να διαφοροποιείται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης και δεν μπορεί να υπερβεί το 70% της επιφανείας των δωματίων. Αντίστοιχες ρυθμίσεις μπορεί να προβλεφθούν με μακροχρόνιες μισθώσεις ξενοδοχειακών τμημάτων ή με την αγορά κάθε «αυτοτελούς τμήματος» από ένα μικρό αριθμό αγοραστών. Η ρύθμιση αυτή θα έχει εφαρμογή και σε υφιστάμενες τουριστικές εγκαταστάσεις.
    β) νέου τύπου τουριστικής εγκατάστασης που θα προβλέπει τη συνδυασμένη ανάπτυξη ξενοδοχείων διαφόρων λειτουργικών μορφών και τύπων υψηλών προδιαγραφών, τουριστικών επιπλωμένων επαύλεων, εγκαταστάσεων ειδικής τουριστικής υποδομής (συνεδριακά, γκολφ, κέντρα θαλασσοθεραπείας κ.ά.) καθώς και κατοικιών προς πώληση στις οποίες θα προβλέπεται η δυνατότητα παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Στις περιπτώσεις αυτές το ποσοστό των κατοικιών, που μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα με τα είδη των ειδικών τουριστικών υποδομών που περιλαμβάνει, μπορεί να φτάσει το 30% της συνολικής επιφανείας των εγκαταστάσεων φιλοξενίας (δωμάτια ξενοδοχείου και κατοικίες).
    Οι εγκαταστάσεις των εδαφίων (α) και (β) δομούνται στο σύνολο τους ως κύρια τουριστικά καταλύματα. Σε περίπτωση συνδυασμένης χρήσης των εδαφίων αυτών (α και β) το συνολικά μεταβιβαζόμενο ποσοστό δεν μπορεί να υπερβαίνει 70% της συνολικής επιφάνειας των εγκαταστάσεων φιλοξενίας. Η ρύθμιση αυτή θα έχει εφαρμογή και σε εκτάσεις που έχουν ενεργοποιηθεί πολεοδομικά με προγενέστερα καθεστώτα δόμησης.
    Απαιτείται να περιληφθούν στα κίνητρα του αναπτυξιακού νόμου:
    α) Η ίδρυση, επέκταση και ο εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων και υποδομών που αφορούν στην ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού που περιλαμβάνονται στο Ε.Π.Χ.Σ.Α.Α. για τον Τουρισμό.
    β) Η προώθηση δράσεων ανάδειξης, προβολή, υποστήριξης, κατάρτισης – επιμόρφωσης, εφαρμογής συστημάτων αξιολόγησης, δεικτών επίδοσης – απόδοσης, εγκαταστάσεων, υπηρεσιών και περιβαλλοντικής ποιότητας όλων των επιλεγμένων ειδικών μορφών τουρισμού που περιλαμβάνοντα στο Ειδικό Πλαίσιο Χ.Σ.Α.Α. για τον Τουρισμό.
    γ) η ίδρυση, επέκταση και ο εκσυγχρονισμός τουριστικών λιμένων σκαφών αναψυχής (μαρίνες) και αγκυροβολίων…».
    Απαιτείται επίσης να εξεταστεί
    - η περαιτέρω ενίσχυση των κινήτρων για την επανάχρηση κελυφών αξιόλογων κτιρίων ή συνόλων για χρήση τουρισμού τόσο στα όρια παραδοσιακών οικισμών όσο και εκτός αυτών
    - η δυνατότητα παροχής πρόσθετων κινήτρων, στις αναπτυσσόμενες τουριστικά περιοχές με περιθώρια ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, για την ανάληψη του κόστους επιβολής μέτρων ενσωμάτωσης τρίτων δραστηριοτήτων αναγκαίων για τη λειτουργία του χώρου που παρουσιάζουν ασυμβατότητες με την τουριστική δραστηριότητα και ειδικότερα μέτρων αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης των υποδομών τους.

    Άρθρο 11
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
    Το πρόγραμμα δράσης αφορά στην δεκαπενταετή (15ετη) προγραμματική περίοδο 2007 – 2022 και περιλαμβάνει :
    Α. ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
    1. Προσαρμογή Προγραμμάτων, δράσεων και ενεργειών των Υπουργείων, Περιφερειών και Αυτοδιοίκησης στις κατευθύνσεις του παρόντος Πλαισίου
    α. Ενέργεια: Προσαρμογή των Προγραμμάτων, δράσεων και ενεργειών των Υπουργείων, Περιφερειών και Οργανισμών Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, οι αρμοδιότητες και δραστηριότητες των οποίων συνδέονται ή επηρεάζουν, κατά οποιοδήποτε τρόπο, τον Τουρισμό, με τις κατευθύνσεις και επιλογές του παρόντος Πλαισίου.
    β. Αρμόδιοι φορείς: Υπουργεία, Περιφέρειες, Οργανισμοί Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης
    γ. Αναγκαία μέτρα και δράσεις: Κατάρτιση εκθέσεων αξιολόγησης των σχεδίων, ενδιάμεσων και τελικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (τομεακών, ΠΕΠ κ.λπ.) και ενέργειες προσαρμογής.
    δ. Χρηματοδότηση: Ανά Πρόγραμμα.
    2. Εναρμόνιση των Περιφερειακών Πλαισίων Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης
    α. Ενέργεια: Εναρμόνιση των εγκεκριμένων Περιφερειακών Πλαισίων προς τις κατευθύνσεις του παρόντος Ειδικού Πλαισίου.
    β. Αρμόδιος φορέας: ΥΠΕΧΩΔΕ
    γ. Αναγκαία μέτρα και δράσεις: Κατάρτιση εκθέσεων αξιολόγησης των Περιφερειακών Πλαισίων Χωροταξικού Σχεδιασμού και εκπόνηση μελετών για την τροποποίηση / αναθεώρησή τους και την εναρμόνισή τους προς τις κατευθύνσεις του παρόντος (άρθρο 8 παρ. 6 και 5 ν. 2742/1999).
    δ. Χρηματοδότηση: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» - ΕΣΣΑ 2007-2013.


    3. Εναρμόνιση των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΓΠΣ) και των Σχεδίων Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ)
    α. Ενέργεια: Εναρμόνιση των εγκεκριμένων ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ προς τις κατευθύνσεις του παρόντος Ειδικού Πλαισίου.
    β. Αρμόδιοι φορείς: ΥΠΕΧΩΔΕ – Περιφέρειες – ΟΤΑ.
    γ. Αναγκαία μέτρα και δράσεις: Εκπόνηση μελετών για την τροποποίηση / αναθεώρηση των ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ και την εναρμόνισή τους προς τις κατευθύνσεις του παρόντος Ειδικού Πλαισίου (άρθρο 9 ν. 2742/1999, άρθρο 4 παρ. 7 ν. 2508/1997 όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 19 του ν. 3212/2003)).
    δ. Χρηματοδότηση: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» και ΠΕΠ - ΕΣΣΑ 2007-2013.
    4. Τροποποίηση των προδιαγραφών εκπόνησης των ΓΠΣ και των ΣΧΟΟΑΠ
    α. Ενέργεια: Προσαρμογή των προδιαγραφών εκπόνησης ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ, με σκοπό την υποστήριξη της εφαρμογής των κατευθύνσεων του παρόντος Ειδικού Πλαισίου (Υπουργική Απόφαση 9572/1845/2000, ΦΕΚ 209 Δ’/2000).
    β. Αρμόδιος φορέας: ΥΠΕΧΩΔΕ .
    γ. Αναγκαία μέτρα και δράσεις: Ενσωμάτωση σχετικής δράσης επικαιροποίησης – προσαρμογής των προδιαγραφών εκπόνησης των ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ προς τις κατευθύνσεις του σχεδιασμού εθνικού επιπέδου.
    δ. Χρηματοδότηση: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» - ΕΣΣΑ 2007-2013.
    5. Προσαρμογή της νομοθεσίας που αφορά στις αναπλάσεις, στις απαιτήσεις του τομέα του τουρισμού.
    α. Ενέργεια: Προσαρμογή της νομοθεσίας περί αναπλάσεων, ώστε να εξυπηρετεί τις κατευθύνσεις του παρόντος σχεδίου.
    β. Αρμόδιοι φορείς: ΥΠΕΧΩΔΕ –Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.
    γ. Αναγκαία μέτρα και δράσεις: Ανάθεση σχετικής δράσης προσαρμογής και τροποποίησης της νομοθεσίας.
    δ. Χρηματοδότηση: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη»- ΕΣΣΑ 2007-2013.



    6. Πιλοτικές μελέτες οργάνωσης και ανάπλασης περιοχών σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του παρόντος.
    α. Ενέργεια: Εκπόνηση πιλοτικών μελετών με αντικείμενο την οργάνωση και ανάπλαση περιοχών εξειδικεύοντας τις κατευθύνσεις που παρέχει το παρόν.
    β. Αρμόδιος φορέας: ΥΠΕΧΩΔΕ.
    γ. Αναγκαία μέτρα και δράσεις: Προκήρυξη – ανάθεση σχετικών μελετών.
    δ. Χρηματοδότηση: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη»- ΕΣΣΑ 2007-2013.
    Β. ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
    1. Δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης και αξιολόγησης της εφαρμογής του Ειδικού Πλαισίου
    α. Ενέργεια: Δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης και αξιολόγησης της εφαρμογής του σχεδιασμού κατά τρόπο που να υποστηρίζει και τις ανάγκες του Ειδικού Πλαισίου για τον Τουρισμό.
    β. Αρμόδιος φορέας: ΥΠΕΧΩΔΕ .
    γ. Αναγκαία μέτρα και δράσεις: α) συλλογή, ταξινόμηση και επεξεργασία στοιχείων και δεδομένων για τη χωρική διάρθρωση και οργάνωση του τουρισμού, β) επεξεργασία δεικτών παρακολούθησης και αξιολόγησης της εφαρμογής του Ειδικού Πλαισίου, γ) παρακολούθηση των σημαντικών επιπτώσεων στο περιβάλλον από την εφαρμογή του Ειδικού Πλαισίου, εντοπισμός απρόβλεπτων επιπτώσεων και πρόταση για τη λήψη επανορθωτικών μέτρων, δ) παρακολούθηση και αξιολόγηση της τήρησης των βασικών επιλογών, προτεραιοτήτων και κατευθύνσεων του Ειδικού Πλαισίου (άρθρα 7 παρ. 6 και 14 ν. 2742/1999, άρθρο 9 ΚΥΑ 10701/28.08.2006, ΦΕΚ 1225Β’/5.9.2006).
    δ. Χρηματοδότηση: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» - ΕΣΣΑ 2007-2013.
    2. Αξιολόγηση του ρόλου των παραδοσιακών οικισμών για τον τουρισμό
    α. Ενέργεια: Δημιουργία μηχανισμού ελέγχου των χρήσεων γης και της έντασης της τουριστικής δραστηριότητας, με στόχο τη διαφύλαξη της αξίας των παραδοσιακών οικισμών ως τουριστικού πόρου και την προστασία του παραδοσιακού χαρακτήρα τους.
    β. Αρμόδιοι φορείς: Υπουργεία ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. – Τουριστικής Ανάπτυξης – Πολιτισμού – Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και Μακεδονίας – Θράκης (Συντονισμένη δράση).
    γ. Αναγκαία μέτρα και δράσεις: α) δημιουργία ενός τμήματος σε καθένα Υπουργείο, β) επεξεργασία κριτηρίων και δεικτών (προτεινόμενα: επιφάνεια δομημένου χώρου, συνολικός αριθμός τουριστικών επιχειρήσεων με έδρα ή πραγματική λειτουργία στον οικισμό, αριθμός υφιστάμενων κλινών).
    δ. Χρηματοδότηση: Επιχειρησιακά Προγράμματα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» και «Ανταγωνιστικότητα».
    Άρθρο 12
    ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
    Κάθε διάταξη που αντίκειται στις διατάξεις της παρούσας απόφασης ή ανάγεται σε θέματα που ρυθμίζονται από αυτήν, παύει να εφαρμόζεται.
    Άρθρο 13
    ΕΝΑΡΞΗ ΙΣΧΥΟΣ
    Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
    Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.



    Αθήνα, Απριλίου 2007





    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΧΩΔΕ



    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

    ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.
    ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό)
    (2310 993506 & 2310 993944)
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ..... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ......ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ.!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΜΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.
    ----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ.
    ΟΜΩΣ ΠΟΥ? ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ.
    ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ.
    ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    -----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
    ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.
    -----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΧΟΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ SPECIAL ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΤΡΑΚΙΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
    -----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΜΑ.
    ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΜΩς Η ΔΕΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ.
    ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΜΗΝ ΔΙΩΞΕΙ 500- 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ(ΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΣΙΝΕ)
    -----------
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ??
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ PRESS

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ!

    ΟΙ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!

    ΕΧΕΤΕ ΕΜΜ0ΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΟΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΑΣ!

    ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο δρόμο της 11 Νοεμβρίου
    http://politicalvigilance.blogspot.com/2007/11/11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.06

    Ayta poy gamane ti mana sou mpakatselomalaka!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.01

    ti milas re malaka afou eisai mpoukomenos apo tin poutsa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ZITO TA ZONIANA!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλο μαλακίες γραφετε!!!
    Τωρα που σας ερχεται ο Βενιζέλος με τον κώλο να δω τι θα κανετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 100 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΖΟΥΔΙΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝ ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα πέσει ηΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΝΕΦΟ την Κυριακή πείτε του μπουχεσα της χοντρης μπαλαρίνας που δεν θα ξερει που να κρυφετι απο το φιασκο που θα παθει.

    ΚΑΤΑΛΒΕΣ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ Η ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Benny ο μπουχέσας, τωρα και σε DVD!

    Βenny η μπαλαρίνα σε χορογραφία η Λίμνη των Κύκνων!

    Γαμιόλα χοντρέ πλύσου ξυρίσου κάνε χωρίστρα και σκύψε.

    Και με τέτοια κωλάρα που να πάρει χαμπάρι η μπαλώτσα.

    Κανένα πυροσβεστήρα θα πρέπει να του χώσουν για να την ακούσει.

    Benny ο μπουχέσας, τωρα και σε DVD!

    Βenny η μπαλαρίνα σε χορογραφία η Λίμνη των Κύκνων!

    Γαμιόλα χοντρέ πλύσου ξυρίσου κάνε χωρίστρα και σκύψε.

    Και με τέτοια κωλάρα που να πάρει χαμπάρι η μπαλώτσα.

    Κανένα πυροσβεστήρα θα πρέπει να του χώσουν για να την ακούσει.

    Benny ο μπουχέσας, τωρα και σε DVD!

    Βenny η μπαλαρίνα σε χορογραφία η Λίμνη των Κύκνων!

    Γαμιόλα χοντρέ πλύσου ξυρίσου κάνε χωρίστρα και σκύψε.

    Και με τέτοια κωλάρα που να πάρει χαμπάρι η μπαλώτσα.

    Κανένα πυροσβεστήρα θα πρέπει να του χώσουν για να την ακούσει.

    Benny ο μπουχέσας, τωρα και σε DVD!

    Βenny η μπαλαρίνα σε χορογραφία η Λίμνη των Κύκνων!

    Γαμιόλα χοντρέ πλύσου ξυρίσου κάνε χωρίστρα και σκύψε.

    Και με τέτοια κωλάρα που να πάρει χαμπάρι η μπαλώτσα.

    Κανένα πυροσβεστήρα θα πρέπει να του χώσουν για να την ακούσει.

    Benny ο μπουχέσας, τωρα και σε DVD!

    Βenny η μπαλαρίνα σε χορογραφία η Λίμνη των Κύκνων!

    Γαμιόλα χοντρέ πλύσου ξυρίσου κάνε χωρίστρα και σκύψε.

    Και με τέτοια κωλάρα που να πάρει χαμπάρι η μπαλώτσα.

    Κανένα πυροσβεστήρα θα πρέπει να του χώσουν για να την ακούσει.

    Benny ο μπουχέσας, τωρα και σε DVD!

    Βenny η μπαλαρίνα σε χορογραφία η Λίμνη των Κύκνων!

    Γαμιόλα χοντρέ πλύσου ξυρίσου κάνε χωρίστρα και σκύψε.

    Και με τέτοια κωλάρα που να πάρει χαμπάρι η μπαλώτσα.

    Κανένα πυροσβεστήρα θα πρέπει να του χώσουν για να την ακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 100 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΖΟΥΔΙΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝ ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΚΟΥΡΗΔΕΣ, ΤΟΥ PRESS-GR.blogspot.com, ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ(3+1) ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ!
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ!
    ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΤΣΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ!
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΗ? ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ??
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥΡΟΥΜΕ "ΠΡΑΜΑ"!
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΙΛΔΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΕΙ(ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΙΑΠΙΚΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR.blogspot.com????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιωργάκη είσαι ο πιο φαιδρός πολιτικός που έχει περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τα τελευταία 40 χρόνια. Ευτυχώς τα ψέματα τελειώνουν. Το μαύρισμα που έφαγες στις 16/9 θα το θεωρείς θρίαμβο μπροστά σ’ αυτό που σε περιμένει. Θα φύγεις νύχτα από το ΠΑΣΟΚ.
    Και μαζί με σένα και όλοι οι τυχάρπαστοι ? καιροσκόποι ψευτοβαρόνοι που θα βουλιάξουν μαζί σου και για πάντα στο βυθό της πολιτικής λήθης. Αποτελείται την κακή παρένθεση στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ που ευτυχώς κλείνει λίαν συντόμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΛΑΚΑ 3:22 μμ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?
    ΑΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ, ΣΕ ΕΚΑΝΕ "ΝΤΑΟΥΝΑΚΙ" ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΦΤΑΙΜΕ??
    ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΞΕΛΑΜΠΗΚΑΡΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 3.26

    Σκουπίσου κι απόφαγες...

    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 100 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΖΟΥΔΙΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝ ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε καλως τον μαλακα 3:26 μμ!!
    Και εσυ σε μπουρδελο γεννηθηκες??
    Δεν εξηγειται αλλιως??
    Γι'αυτο σκουζεις?
    Επειδη εισαι τρυπιος??
    Που εισαι μην ξαναφωναξεις!!!!
    θα του πουμε την μαμα σου, να μην σε γαμαει πολυ ο πατριο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 3.28

    καταλαβαίνει...

    ΚΑΝΕΙ οτι δεν καταλαβαίνει!
    Το χρήμα είναι θεός κι άμα σου κάνουν τάμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 3.26

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ...
    ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΟ.....

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΥΦΑΛΟΚΑΡΓΙΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στο τοίο της απόλυτης λαμογιάς, κάλλιο παρέα με τη Βέρα Λάμπρου , παρά στο ίδιο στρατόπεδο με τον πέτρο Λάμπρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στο τοπίο της απόλυτης λαμογιάς, κάλλιο παρέα με τη Βέρα Λάμπρου , παρά στο ίδιο στρατόπεδο με τον πέτρο Λάμπρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στα @@ μας.

    Το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε μια συμμορία όπου κανείς ποτέ δεν διώκεται και δεν αποβάλλεται για τίποτα, για καμία του πράξη, αντίθετα όλοι θα έχουν "εξέχουσα θέση".

    300 χρόνια αντιπολίτευση θα είσαστε κλέφτες κι απατεώνες!
    Μαφιόζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε μια συμμορία όπου κανείς ποτέ δεν διώκεται και δεν αποβάλλεται για τίποτα, για καμία του πράξη, αντίθετα όλοι θα έχουν "εξέχουσα θέση".

    300 χρόνια αντιπολίτευση θα είσαστε κλέφτες κι απατεώνες!
    Μαφιόζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 3.32

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ...
    ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΟ.....

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΥΦΑΛΟΚΑΡΓΙΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε μια συμμορία όπου κανείς ποτέ δεν διώκεται και δεν αποβάλλεται για τίποτα, για καμία του πράξη, αντίθετα όλοι θα έχουν "εξέχουσα θέση".

    300 χρόνια αντιπολίτευση θα είσαστε κλέφτες κι απατεώνες!
    Μαφιόζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΥ ΓΚΑΛΛΟΠΑΚΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ!

    Το σήμα της ανοιχτής παλάμης, κάνουν οι περισσότεροι έλληνες, οταν βλέπουν στις τηλεοράσεις, αυτή τη φάτσα.
    Οι σύμβουλοι του Καραμανλή, που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους γκαλλοπάκηδες-επικοινωνιολόγους, εχουν πάρει γραμμή τις μούτζες του κόσμου και εισηγήθηκαν στον Κωστάκη, να περιορίσει τις τηλεοπτικές εξόδους του υπουργού Αλογοσκούφη.
    Ετσι απο δω και στο εξής, ο λαομίσητος δεν θα εμφανίζεται για ψύλλου πήδημα στο γυαλί.
    Δυστυχώς για τον Κωστάκη, ο χειμώνας θα είναι τόσο ζόρικος, που δεν τον έχει φανταστεί κανείς επικοινωνιολόγος, απο τα γραφεία της Κηφισίας και του Κολωνακίου.
    Οι καταλήψεις, δεν είναι παρα μόνο η αρχή, σ ενα ντόμινο καταιγιστικής αντίδρασης του κόσμου, που καμια χαμούρα επικοινωνιολόγος και προπαγανδιστής του Μαξίμου, δεν πρόκειται ν ανακόψει. Καλύτερα να μαζέψεις τον Αλογοσκούφη σου και τον υπόλοιπο θίασο και να μας αδειάσετε τη γωνιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

    Μεγάλη χάρη, χρωστάει ο Καραμανλής στο σημερινό "ΒΗΜΑ". Κι αυτο γιατί ο Λαμπράκης με τον Ψυχάρη, του δίνουν τράτο ως την Ανοιξη. Κι ομως δύσκολα θα ξεχειμωνιάσει αυτή η κυβέρνηση. Μεγαλόψυχος είναι ο αφέντης-Σταύρος, με τον Κωστάκη που απέτυχε σ ολα τα μέτωπα κι εχει γίνει παιδί της καρπαζιάς, για τους νταβατζήδες. Το χειρότερο που θα του συμβεί, είναι να φύγει με την ρετσινιά του "δικού του Κοσκωτά". Μπορεί να την έβγαλε καθαρή με την υπόθεση των ομολόγων-οπως και ο Αλογοσκούφης, αλλά με τον "νέο Κοσκωτά", δεν καθαρίζει εύκολα, οταν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου!
    Ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας είναι ανάστατος, με την βίαιη αναδιανομή των οικονομικών μεγεθών, οπως αυτή ξετυλίγεται με τις επιθετικές εξαγορές μετοχών, απο τον γνωστό γίγαντα, που μοιάζει νάχει πήλινα πόδια. Αυτές είναι οι εκτιμήσεις της αγοράς και οι φήμες δίνουν και παίρνουν για υπουργούς της κυβέρνησης, που είναι χωμένοι ως το λαιμό στον βούρκο, του βρώμικου χρήματος. Δυστυχώς ο σημερινός πρωθυπουργός στάθηκε ανίκανος, να προστατέψει ακόμη κι αυτόν τον ίδιο, απο τους τυχοδιώκτες υπουργούς και υφυπουργούς, οι οποίοι στην βουλιμία τους για προσωπικό πλουτισμό, παρασύρουν σε μια πρωτόγνωρη δίνη την κυβέρνηση.
    Ο Καραμανλής, που δεν έχει καμιά σχέση με τον ιδρυτή της παράταξης οσο αφορά την πυγμή και την αποφασιστικότητα, κινδυνεύει να βρεθεί στο περιθώριο εντελώς απαξιωμένος. Ας πρόσεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. AKOMH KAI ME THN BANA MΠΑΡΜΠΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ , ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!


    Ας μην ανησυχούν, οι πασόκοι. Αυτός ο Καραμανλής, θα χάσει τις επόμενες εκλογές, ακόμη και με τον Σκανδαλίδη επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ. Το παλληκάρι, σε λίγο δεν θα τολμά να ξεμυτίσει απο το Μαξίμου και τα τείχη της Ραφήνας. Θα τον δέρνουν απο δεξιά ο καρατζαφεροπλεύρηδες κι απο αριστερά οι αλαβανοπαπαρήγες. Μετράει μέρες στην εξουσία ο Καραμανλής, ο Β'. Στα παρασκήνια κάνουν λόγο για σκάνδαλο τύπου Κοσκωτά, αλλά πολλαπλάσιας ισχύος, που θα βουλιάξει εν ριπή οφθαλμού την καραμανλοκυβέρνηση.
    Ακόμη και η Βάνα Μπάρμπα -την οποία έστω και τώρα, καλούμε να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία των πασοκανθρώπων- μπορεί να ρίξει κατάχαμα την παράλυτη κυβέρνηση Καραμανλή. Ο Καραμανλής ηδη αναζητά τρόπους, να δραπετεύσει οπως ο Σημίτης, φορτώνοντας σε κάποιον άλλο το κόμμα. Μόνο που μετά το δαχτυλίδι του Γιώργου, ολοι ειναι υποψιασμένοι-κυρίως η Ντόρα.
    Δεν χρειάζεται λοιπόν, να κομπάζει και να φουσκώνει ο Βενιζέλος και οι γκαλλοπατζήδες του. Τον Καραμανλή τον κερδίζει άνετα ο Γιώργος, αλλά και η Βάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. O ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΟΡΑΣ!

    Ο Καραμανλής κατάφερε μέσα σε μια τετραετία ν αποδομήσει τον όποιον μύθο του θείου του ιδρυτή και τώρα πλέον το μόνο που περιμένει, είναι να τον σπρώξει στην άκρη η ιστορία.
    Ο τωρινός πρωθυπουργός, επικεφαλής ενος τσούρμου ανίδεων, τεμπέληδων και ανίκανων υπουργών και υφυπουργών, οδηγεί τη χώρα απο μια περιπέτεια στην άλλη. Η παραδοσή του στους νταβατζήδες, σε συνδυασμό με τους ερασιτεχνισμούς του Αλογοσκούφη στην οικονομία, δεν αφήνουν περιθώρια παρα μόνο αντιλαικών μέτρων, σε βάρος ενος λαού που ζει με δανεικά και στριμώχνεται διαρκώς απο τις τράπεζες.
    Η εξωτερική πολιτική του Κωστάκη και της Ντόρας, εξαντλούνται σε δεκάρικους στη διάρκεια ιστορικών επετείων, οπως η χθεσινή. Τζάμπα μαγκιές, εσωτερικής κατανάλωσης.
    Ο Αντώνης Σαμαράς, αφου περίμενε χρόνια στη γωνία ν αποτινάξει απο πάνω του το στίγμα του προδότη που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιστρέφει στην πρώτη γραμμή. Σήμερα δηλώνει σε συνεντευξή του, οτι δεν πρέπει ν αυξηθεί ο ΦΠΑ, αφήνοντας υπονοούμενα για την (αν)ικανότητα Αλογοσκούφη.
    Οσο περνάνε οι μέρες και ξεφουσκώνει ο Καραμανλής, κάτω απο τα διαρκή "αντάρτικα" των βουλευτών του, τοσο θα ξεπροβάλλει, η λύση Αντώνη Σαμαρά. Απεναντί του, θα βρίσκει την Πάπισσα της Ιντριγκας, Ντόρα Μπακογιάννη-ως τη μέρα της τελικής μάχης.
    Ο μεσσήνιος, συγκεντρώνει μεθοδικά εδω και καιρό τα "πολεμοφόδια" του. Ισχυρούς επιχειρηματίες και ικανά πολιτικά στελέχη, οχι μόνο απο τη Νέα Δημοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2007
    ΚΩΣΤΑΚΗ, Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ "ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ" ΜΕΤΡΑΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΑΝΙΑΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑΡΑΣ;

    Κωστάκη, είναι άλλη η δουλειά της παρουσιάστριας του Πρωινάδικου του Αντ1 κι άλλη του Πρωθυπουργού. Μη μπερδεύεσαι. Η Ελεονώρα, μπορεί να λέει οτι δεν θα ξαναφορέσει βαθύ ντεκολτέ στην εκπομπή της και παρ όλα αυτά να μην βάζει μπαλκόνι μέσα. Εσυ ομως Κωστάκη, κυβερνάς μια χώρα. Εστω και την βαλκάνια Ελλάδα, των χαχόλων.
    Επίσης εσυ Κωστάκη, φοράς παντελόνια και ανεξάρτητα απο την πρωθυπουργική ιδιότητα, οι άντρες πρέπει να τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε, κρατώντας τον λόγο τους.
    Σε εκλέξαμε να μας κυβερνήσεις, γιατί είχες κάνει σημαία σου τη διαπλοκή. Στου Μπαιρακτάρη, μίλησες σκληρός, σαν τον Κλίντ Ιστγουντ, κατά των κακοποιών νταβατζήδων. Εσφιγγες τη γροθιά σου και μιλούσες για επανίδρυση του κράτους. Που πήγαν ολα αυτά παλληκάρι μου; Κι αν εσυ, θέλεις να υποτιμάς την προσωπικότητά σου, δικαιωμά σου. Κάντο ομως σπίτι σου, με τους φίλους σου κι οχι απο το Μαξίμου.
    Αποφάσισε εαν θα είσαι πρωθυπουργός, η "Ελεονώρα Μελέτη". Γιατι έτσι ακριβώς σ αντιμετωπίζουν, οι διαπλεκόμενοι. Σαν ξανθιά κι οτι αυτό συνεπάγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΙ "ΛΙΓΟΣ" ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ!...


    Αγαπητέ Κώστα, φαντάζομαι οτι γνωρίζεις οτι η κυβερνησή σου είναι στέρεα και αξιόπιστη, οσο ενα καρυδότσουφλο, στα 9 μποφόρ. Η προσωπική σου ήττα απο την υπόθεση Κόκκαλη-ΟΠΑΠ, είναι ολέθρια, μια και δεν έχεις το ηθικό άλλοθι και το δικαίωμα να ευαγγελίζεσαι την επανίδρυση και τις μεταρυθμίσεις. Πήγαινε παλληκάρι μου, για κανα τσίπουρο στην Ραφήνα κι αφησέ μας στην αυτοκαταστροφή μας.
    Δεν έχουμε ανάγκη εσένα και τον Αλογοσκούφη, για να ξεπουλήσουμε τα πάντα στον Κόκκαλη και στους νέους Κοσκωτάδες που επωάζει η κυβέρνησή σου. Ειδικά ο ενας απ αυτούς, θα σε στείλει αδιάβαστο μια κι εσυ δεν διαθέτεις τα γκάτς, ενος Ανδρέα Παπανδρέου, για να γυρίσεις το παιγνίδι. Πάντως αυτή η ξεφτίλα με τον Κόκκαλη, δεν εχει πάτο.
    Για μια ακόμη φορά μπράβο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, που ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στο βάθρο της. Μιλάμε για την ημερήσια ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ μια και η Κυριακάτικη του Βλαστάρη, παραμένει μια άνευρη σούπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ. ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ 230 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!...


    Πράγματι με τον Σημίτη, η παρέα του Κόκκαλη και των νταβατζήδων έκανε πάρτυ. Κάθε μέρα, ηταν γιορτή γι αυτούς. Ελαμπαν τα προσωπά τους απο ευτυχία, σαν διαφήμιση σερβιέτας ολγουεης πλας. Μόνο που ακόμη και ο Σημίτης, που συνέτρωγε στη Ράτκα με τα πνευματώδη ζεύγη, Ευθυμίου, Κωστόπουλου, Πρετεντέρη, μας έβαλε στην ΟΝΕ.
    Εσυ αγόρι μου, το μόνο έργο που κατάφερες να ολοκληρώσεις ηταν η παράδοση του αστείου ΟΠΑΠ, στον Σωκράτη. Απορώ που δεν σου ζήτησε να του φτιάξεις και γραφείο στα κεντρικά του σκανδαλιάρη οργανισμού.
    Για να μην σε αδικούμε, στα υπέρ σου θα καταγραφεί και το κάψιμο της Πελοποννήσου, οπως και της υπόλοιπης Πεντέλης. Αλήθεια Κωστάκη, γιατι δεν ξεκίνησε η αναδάσωση στα φιλέτα της Πεντέλης; Μπας και δεν σ αφήνει ο αρχηγός των καταπατητών Γιώργος Σουφλιάς.Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, που χτίζει παράνομα τη βίλλα του στην Ανάβυσσο;
    Κωστάκη, συνέχισε να μας διασκεδάζεις-οσο δεν μας παραδίδεις στις φλόγες και στις θεομηνίες. Η μόνη προσωπική σου απώλεια, είναι οτι δεν έχεις μούτρα να πας για σουβλάκια στου Μπαιρακτάρη. Κι αυτό δεν είναι λίγο, αγαπητε Ηλία Μαμαλάκη, του Μαξίμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΦΟΥΜΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑΡΓΙΛΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

    ΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΕΣΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;

    Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της σημερινής ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, η οποία δείχνει αποφασισμένη να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό της, ( τοτε που έκανε παιγνίδι ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ γίγαντας Κίτσος Τεγόπουλος), δίνοντας ξανά ένα ιδεολογικό στίγμα, ανεξάρτητης, αξιόπιστης και ανένταχτης δημοσιογραφίας. Επιτέλους μια ανάσα οξυγόνου στην απέραντη χαβούζα σήψης της ελληνικής κοινωνίας που αργοπεθαίνει παραδομένη στη διαπλοκή.
    Τι να μας πει ο Καραμανλής, μετα απ όλα αυτά; Ειναι τελικά και ο ιδιος, ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ-όπως αποκαλούσε τον Σημίτη-η μήπως η κυβερνησή του κατάντησε άβουλο, υποταγμένο, υπάκουο και παιγνιδιάρικο (με λένε Λόλα και τα κάνω όλα) ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του Κόκκαλη και των άλλων διαπλεκόμενων μεγαλονταβατζήδων (Μπόμπολας κλπ) οι οποίοι βάζουν πρωθυπουργό και υπουργούς να χορεύουν τον χορό της κοιλιάς, μέσα στον οντά κι εκείνοι, πασάδες -διαπλεκόμενοι, τους παρακολουθούν φουμάροντας τον ναργιλέ. Στο κάτω-κάτω ο Σημίτης, είχε επιλέξει να κάνει πλάτες στον Κόκκαλη, επειδή τον θαύμαζε προσωπικά και τον θεωρούσε σπουδαίο επιχειρηματία, σε αντίθεση με τους Βαρδινογιάννηδες που τους αντιμετώπιζε σαν "τεξανούς πετρελαιάδες".
    Τη παρθενιά της κυβέρνησης Καραμανλή, πήρε ο Κόκκαλης με την υπόθεση του γελοίου ΟΠΑΠ, ο οποίος δεκαετίες τώρα αποτελεί άντρο διαπλοκής και εστία ηθικής μόλυνσης της κοινωνίας μια και διαδίδει τον τζόγο, συντελώντας στον ξεπεσμό της οικογένειας. Κανονικά θάπρεπε να παρέμβει ο εισαγγελέας και να βάλει λουκέτο στον ΟΠΑΠ, ο οποίος μπουκώνει πάσης φύσεως (και ποινικού μητρώου) μήντια, με διαφήμισεις στη προσπάθειά του, να βουλώσει στόματα.
    Είναι ντροπή αυτή η σύμβαση για την κυβέρνηση Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα άλλοθι. Για μια ακόμη φορά εμφανίζεται να κοροιδεύει-έστω και απο ανικανότητα- τους έλληνες πολίτες, στους οποίους υποσχέθηκε την καταπολέμηση της διαπλοκής και την επανίδρυση του κράτους. Αντίθετα βλέπουμε μια κυβέρνηση που απομυζά τους πολίτες με βάναυσα φορομπηχτικά μέτρα, (τα οποία θα γίνονται όλο και πιο αβάσταχτα) και κάνει πλάτες στους διαπλεκόμενους, παλαιούς αλλά και νεοεισερχόμενους-με αραβικά και άλλα "μυστηριώδη" κεφάλαια- στο κλάμπ της αρπαχτής. Δεν ξέρουμε εαν αξίζει σ αυτή τη κυβέρνηση, εστω και μια μέρα περίοδο χάρητος. Εχασε το άλλοθι της ηθικής, που αποτελούσε σωσίβια λέμβο, προσωπικά για τον πρωθυπουργό. Είναι αποδεδειγμένα ανίκανη και πλέον περίτρανα υποταγμένη στη διαπλοκή. Θέλουμε μια τέτοια κυβέρνηση; Δεν το νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΑΛΛΑ 230 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ 300



    Τζάμπα μάγκας ο Καραμανλής, ο φυγόμαχος. Ο γελοίος ΟΠΑΠ, οπως αποκαλύπτει η ηρωική Αριστέα Μπουγάτσου στην σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, στούμπωσε τον Σωκρατάκια με άλλα 230 εκατομμύρια ευρώπουλα. Ο Οργανισμός έκρυβε επι 82 μέρες το μεγάλο κόλπο της απευθείας ανάθεσης, αλλά η μεγαλύτερη ξεφτίλα αφορά δημοσιογράφους, πολιτικούς και φυσικά τον ιδιο τον πρωθυπουργό που καταπίνουν τη γλώσσα τους και την αστεία κυβερνησή στο συνολό της. Γύρευε τι γέλιο θα πέσει αν ο Κόκκαλης, δώσει μερικά ψίχουλα απ αυτά τα λεφτά και εξαγοράσει κανα δυο απο τα γαλάζια στραβάδια της κυβέρνησης και την ρίξει κατάχαμα.
    Είναι ξεφτίλα και ταπείνωση για εναν πρωθυπουργό (που φούσκωνε οπως ο Ποπάυ, οταν κατάπινε σπανάκι) κατα του Κόκκαλη, οταν ηταν αρχηγός της αντιπολίτευσης και τώρα κάθεται προσοχή μπροστά στον άρχοντα Σωκράτη. Να το χαίρονται το παλληκάρι, οσοι τον ψήφισαν. Μεγάλος κιοτής αποδεικνύεται, ειδικά αν σκεφθεί κανείς τις υποθέσεις των υποκλοπών και τον παλαιότερο πόλεμο που είχε δεχθεί ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο, απο τον μηχανισμό του γίγαντα Σωκράτη. Κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

    Πλάκα εχει, αυτή η κυβέρνηση Καραμανλή. Το παλληκάρι, εχει μοιράσει υπουργεία σ ολους τους ανεπάγγελτους που διετέλεσαν στα νιάτα τους, Οννεδίτες. Οτι έκαναν δηλαδή, οι πασόκοι με τους πρασινοφρουρούς. Βουλγαράκης, Μειμαράκης, Σπηλιωτόπουλος, Καμμένος και σια. Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, στο βιογραφικό του, φαίνεται να έχει εργασθεί στο Ευρωπαικό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου. Διαβάζοντας αυτό τον ψαρωτικό τίτλο, μένεις με την εντύπωση οτι ο Ευρυπίδαρος, κατείχε κάποια βαρύνουσα θέση στη καρδιά των Βρυξελλών. Λάθος, μέγα λάθος. Το περίφημο Ευρωπαικό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου, δεν είναι παρα μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με κτιριακές εγκαταστάσεις στα Λεγρενά του Σουνίου, με τ ονειρικό ηλιοβασίλεμα. Σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη Οργάνωση; Μα στον καθηγητή του Ευρυπίδαρου, στο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σπύρο Φλογαίτη, ο οποίος διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, προεκλογικά. Στο προαύλιο των κτιριακων εγκαταστάσεων του Σουνίου, βλέπεις να κυκλοφορούν νεαρές φοιτήτριες απο ανατολικές κυρίως χώρες, που φιλοξενούνται εδω για να παρακολουθήσουν σχετικά σεμινάρια, πλουτίζοντας τις γνώσεις τους. Ε, λοιπόν σ αυτό το Κέντρο, απασχολήθηκε επαγγελματικά ο Ευρυπίδαρος, που καλείται ν οδηγήσει το σκάφος της παιδείας.
    Ρε Καραμανλάκο, πλάκα μας κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτός που ποστάρει συνέχεια δικό μου κείμενο, παρακαλείται πολύ, αν έχει την ευγενή καλοσύνη να γράψει ένα δικό του και να σταματήσει αυτό το πράμα το οποίο είναι λίγο εκνευρίστικό για να μην του γαμ%$ω καμιά Παν@#%α!

    Αντε μπράβο!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΟΥΙΖ..
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ..
    ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΤΟΥ ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ "ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ".
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ,ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΗ Η ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΤΩΝ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.

    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ AGB ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΕ "ΧΕΙΡΙΣΤΗ",ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕ,
    ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΕ ΟΡΓΟΥΕΛ ,ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"...ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ..
    ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.
    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    4:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ
    ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ
    ΑΝΔΡΕΑ ,ΣΗΜΙΤΗΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ
    ΚΡΥΒΕΤΑΙ...
    ΗΛΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ...

    4:03 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΚΔΟΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ
    ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΕΙΩΝ,
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΑΣ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΝ
    ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ
    ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΑ
    ΦΟΡΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ...ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..

    Η ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    EXOYME KΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..
    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΑ..
    ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    AYTH EINAI H MEΓΚΑΛΗ ΚΡΙΣΗ,
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ,ΑΡΠΑΧΤΙΚΟΥ,
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
    30000000 ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ..
    ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.


    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ
    ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ,
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ...
    ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ..
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΜΕ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    5:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    5:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,
    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    5:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΕΚΑ ΘΑ ΣΕ
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
    ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ
    ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΟΙ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΤΗΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΗ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ..
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ
    ΑΠΛΗΣΤΗΣ "ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ".


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΤΗΝ
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ.
    ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    5:09 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΜΕ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ?

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ"?

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΕΑΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΣΕΝΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ"
    ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΗ ΣΤΑ
    ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ
    ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ?
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΕΣΥ Η ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ..
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ..


    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ
    ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΠΟΤΕ
    "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. και στους δυο υπαρχουν αρκετα λαμογια δεν ξερω αν υπαρχει και κανενας σωστος οποιος ξερει ας το πει να του κανουμε αγαλμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 30 χρονια πρεπει να περιμενει περιπου η Ελλαδα ωσπου να δει να αραιωνουν τα σκοταδια. Τριαντα ολοκληρα χρονια. Ολοι οι πασοκοι, κουκουεδες, σταλινικοι και λοιποι, οπως αυτοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλα και τα τμηματα του ληστρικου στρατου των γυφτορασοφορων, θα εχουν αραξει στα ΚΑΠΗ, ανημποροι να βρουν συνεχιστες και φυλακες των κλοπιμαιων τους.

    Οι κλωτσιες πρεπει να πεσουν βροχη, και να διαλυθουν οι παραγκες των τρωκτικων που κατετρωσαν τη Χωρα.

    Εκεινη την εποχη οι Ελληνες πρεπει να ειναι ετοιμοι με την κλωτσια στο ποδι!

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΔΙΑΛΕΧΤΕ..
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΥΘΥΜΙΟΥ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
    ΛΟΒΕΡΔΟΣ

    ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ..
    ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.




    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ..
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟΥ
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 100 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΖΟΥΔΙΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝ ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ANTIΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    Βιβλίο-«πυξίδα» για την Κεντροαριστερά
    Υπέρ της διαμόρφωσης ενός Συνασπισμού Εξουσίας τάσσεται o Κ. Λαλιώτης

    «Εδώ και πολλά χρόνια πάντα πίστευα ότι ο Μεταπολιτευτικός Κύκλος του 1974, που σηματοδοτήθηκε με τον Δικομματισμό, με τις Μονοκομματικές Κυβερνήσεις, με τις εναλλαγές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ουσιαστικά έχει κλείσει»,

    «Τώρα πια διανύουμε έναν νέο ιστορικό κύκλο, που πρέπει να έχει ως συστατικό στοιχείο τον Διπολισμό και όχι τον Δικομματισμό.

    Ο κ. Λαλιώτης κάνει λόγο για ένα «Νέο Συνασπισμό Εξουσίας», αναφέροντας πως «η ανασύνθεση της σύγχρονης, δημοκρατικής, πολυκομματικής Κεντρο - Αριστεράς

    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ
    ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ..
    πολυκομματικής Κεντρο - Αριστεράς

    ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ?
    ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ?

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ
    Διπολισμό και όχι τον Δικομματισμό.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ
    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ
    Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ?

    ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    11:19 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    OI NTABAΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ
    ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.
    ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ
    ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ..
    ΖΗΤΩ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΟΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ..
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ,
    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ..
    Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ..

    11:29 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΕΞΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ...
    ΤΑ ΣΗΜΙΤΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ..
    ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΕΤΣΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΙΚΟΥ
    "ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ"
    ΕΝΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙ.
    ΣΩΣΤΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ..
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ.
    ΕΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    Δευτέρα, 5 Νοέμβριος 2007
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!
    Η δεύτερη μεγαλύτερη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , μετά την ανακάλυψη της τυπογραφίας συμβαίνει τώρα στο υπέροχα άναρχο διαδίκτυο.Εδω οπου ο όρος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, είναι πραγματικότητα κι οχι σχήμα λόγου. Ακόμη και μέσα απο τις υπερβολές των πολιτών-δημοσιογράφων, το διαδίκτυο εξελίσσεται σε μια πιο αξιόπιστη και κυρίως αντικειμενική πηγή πληροφόρησης. Η ελεύθερη έκφραση άποψης, είναι το απόλυτο όπλο που έχουν στερηθεί τα τελευταία χρόνια της διαπλοκής, οι έλληνες δημοσιογράφοι. Μιλάμε για τους απλούς συντάκτες κι όχι τα ανώτερα στελέχη (διευθυντές κλπ) που στην πλειοψηφία τους είναι φιλιπινέζες των εκδοτών (των πραγματικών εκδοτών κι οσων κρύβονται πίσω απο εκδότες -αχυρανθρώπους).
    Ο ψαγμένος αναγνώστης των εφημερίδων, ιδιαίτερα εκείνων που επιτυγχάνουν με τις προσφορές μεγάλες κυκλοφορίες, μπορεί εύκολα να μυρισθεί τα "πληρωμένα συμβόλαια θανάτου" που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν τα συγκεκριμένα έντυπα. Συνήθως αφορούν μισητούς εχθρούς των επιχειρηματιών που χορηγουν τη μία η την άλλη εφημερίδα-που λειτουργεί σαν το 45αρι της 17Ν. Οι εχθροί-πρόσκαιροι και διαχρονικοί-είναι συνήθως πολιτικοί και επιχειρηματίες. Το φαινόμενο μια εφημερίδα να εκβιάζει κυβερνήσεις η κόμματα για αναθέσεις δημοσίων έργων, η για την επιλογή συγκεκριμένων εταιριών εξοπλιστικών συστημάτων,(πχ Γαλλικών αντι Αμερικανικών) είναι τόσο σύνηθες, οσο και η εμφάνιση του ιστορικού μπούστου της Ελένης Μενεγάκη, για λόγους τηλεθέασης. Σ αυτο το παιγνίδι εκβιασμού, χρησιμοποιούνται οι απλοί συντάκτες και οι πιο αθώοι απο τα στελέχη.
    Οι υποψιασμένοι, ζητούν συνήθως ανταλλάγματα με τον ενα η τον άλλον τρόπο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι όλο και πιο πολλοί διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες , εφοπλιστές κι άλλα τινα λαμόγια αναζητούν τρόπους για να βγάλουν εφημερίδα. Η έντυπη δημοσιογραφία, μέρα με τη μέρα γίνεται ενα απίστευτο μπουρδέλο, με τις τσατσά, τους προστάτες του, και πάει λέγοντας. Οι δημοσιογράφοι που θέλουν να έχουν άποψη-ας έλθουν εδώ στο υπέροχο άναρχο διαδίκτυο

    5:26 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΘΕΜΟΣ-ΜΑΚΗΣ
    ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ,ΙΣΩΣ
    ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΙ..ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ.

    Ο ψαγμένος αναγνώστης των εφημερίδων, ιδιαίτερα εκείνων που επιτυγχάνουν με τις προσφορές μεγάλες κυκλοφορίες, μπορεί εύκολα να μυρισθεί τα "πληρωμένα συμβόλαια θανάτου" που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν τα συγκεκριμένα έντυπα. Συνήθως αφορούν μισητούς εχθρούς των επιχειρηματιών που χορηγουν τη μία η την άλλη εφημερίδα-που λειτουργεί σαν το 45αρι της 17Ν. Οι εχθροί-πρόσκαιροι και διαχρονικοί-είναι συνήθως πολιτικοί και επιχειρηματίες. Το φαινόμενο μια εφημερίδα να εκβιάζει κυβερνήσεις η κόμματα για αναθέσεις δημοσίων έργων, η για την επιλογή συγκεκριμένων εταιριών εξοπλιστικών συστημάτων,(πχ Γαλλικών αντι Αμερικανικών) είναι τόσο σύνηθες, οσο και η εμφάνιση του ιστορικού μπούστου της Ελένης Μενεγάκη, για λόγους τηλεθέασης. Σ αυτο το παιγνίδι εκβιασμού, χρησιμοποιούνται οι απλοί συντάκτες και οι πιο αθώοι απο τα στελέχη.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 100 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΖΟΥΔΙΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝ ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δε βαρεθηκες να διαφημιζεις το βιβλιο του αλβανοπασοκου?

    Θες να φας φτυσιμο, χαζοβιολη?
    Γιατι δεν πας στα Τιρανα να κοιταξεις και λιγο τα δικα σου εσωτερικα προβληματα? Τοσο σε φαγουριζει ο σβερκος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Βιαστηκα ειναι η αληθεια.
    Αυτος κανει κριτικη στο βιβλιο του
    Laliotti. Αλλα και ετσι ακομα, νομιζω οτι δεν χρειαζοταν αυτη η εμμεση διαφημιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΛΙΘΙΟ;
    ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;
    ΕΛΕΟΣ
    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΠΙΟΠΡΙΝ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. MAΓΚΕΣ ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ,
    ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ"
    ΘΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.

    Γκαζωμένοι για έκδοση εφημερίδας "σαν το ΘΕΜΑ", εμφανίζονται οι καλοί φίλοι της Γωγώς Μαστροκώστα και συνεταιράκια Πέτρος Κωστόπουλος και Βίκτωρ Ρέστης. Οι δυο τους κι άλλοι πολλοί επιχειρηματίες, φτιάχνονται στην ιδέα οτι θάχουν ενα υπερόπλο στα χέρια τους, οπως είναι μια εφημερίδα που πουλάει 200.000 φύλλα και βάλε. Κι αυτό γιατί στην Ελλάδα ,είναι πολλά τα λεφτά Αρη! Είναι κατ αρχήν οι ιλιγγιώδεις μίζες των εξοπλιστικών. Είναι οι πάσης φύσεως προμήθειες του διεφθαρμένου κράτους και των οργανισμών τύπου ΟΠΑΠ, που ελέγχει. Είναι ολοι αυτοί οι εκβιασμοί που μπορεί να κάνει κανείς, σε ιδιώτες, πολιτικούς και επιχειρηματίες, όταν εχει στην κατοχή του το 45αρι, μιας μεγάλης σε κυκλοφορία εφημερίδας και δεν κολώνει με το άλλοθι του παραπολιτικού ρεπορτάζ και των lifestories , να ξετινάζει -με το κατάλληλο κέντημα- τις ζωές των θυμάτων του. Οταν εχεις μια τέτοια εφημερίδα, δεν υπάρχει λόγος να την πουλήσεις μια και τα εκαταμμύρια ευρώ της κάθε εταιρίας που εμπλέκεται σε μπίζνες με το δημόσιο η θέλει να βγάλει απο τη μέση τους ανταγωνιστές της, έρχονται και σε βρίσκουν. Εδω υπάρχουν μεγάλοι επιχειρηματίες που έπρωχναν χρήμα με τη σέσουλα σε εφημερίδες για να χτυπήσουν τις πρώην συζύγους τους-ειδικά οταν εκείνες ηταν γνωστά πρόσωπα του δημοσίου βίου. Τα λεφτά είναι πολλά και η στιγμή κατάλληλη, μια και οι φήμες θέλουν τους Τριανταφυλλόπουλο και Αναστασιάδη να εχουν πλακωθεί χοντρά και θανατηφόρα. Μάλιστα το press-gr, έγραψε οτι βρέθηκαν 5 εκατομ ευρώ σε λογαριασμό του Θέμου μετά απο έφοδο του ΣΔΟΕ-κι οτι ο μεγαλοεκδότης είχε συλληφθεί. Η απάντηση του Θέμου, -που δείχνει πολύ καλά στην υγεία του-ηταν να παρακολουθήσει τον χθεσινοβραδινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρεάλ, απο την Προεδρική σουίτα του Καραισκάκη- κάνοντας επίδειξη δύναμης σ όλα τα επίπεδα.

    Το πως θα εξελιχθεί η κόντρα Μάκη-Θέμου εχει πολύ ενδιαφέρον, μια και δεν είναι η πρώτη φορά που οι καλοί εκδότες πλακώνονται. Μόνο που τώρα μοιάζει ναχει ραγίσει το γυαλί...

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ...

    ΔΕΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ 10.ΟΟΟ
    "ΜΠΡΑΒΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"
    ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ
    ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. index

    @4.53
    Υπάρχουν ακόμα ελπίδες.
    Αν κόψεις εγκαίρως τα ναρκωτικά και ακολουθήσεις την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή με τα σωστά ψυχοφάρμακα - που θα σου υποδείξει ένας καλός ψυχίατρος - ενδέχεται να υποχωρήσουν οι εμμονές σου, ίσως δε μάλιστα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να εξαλειφθούν εντελώς και να ξαναβρείς πάλι την ψυχική σου υγεία!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ
    ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ
    ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,
    ΤΟ 99 ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.


    ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ
    ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ
    ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,
    ΤΟ 99 ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.


    ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ
    ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ
    ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,
    ΤΟ 99 ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.


    ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ
    ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ
    ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,
    ΤΟ 99 ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ.!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΜΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.
    ----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ.
    ΟΜΩΣ ΠΟΥ? ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ.
    ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ.
    ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    -----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
    ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.
    -----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΧΟΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ SPECIAL ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΤΡΑΚΙΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
    -----------
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΜΑ.
    ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΜΩς Η ΔΕΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ.
    ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΜΗΝ ΔΙΩΞΕΙ 500- 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ(ΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΣΙΝΕ)
    -----------
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ??
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. index

    @4.53
    Υπάρχουν ακόμα ελπίδες!

    Αν κόψεις εγκαίρως τα ναρκωτικά και ακολουθήσεις την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή με τα σωστά ψυχοφάρμακα - που θα σου υποδείξει ένας καλός ψυχίατρος - ενδέχεται να υποχωρήσουν οι εμμονές σου, ίσως δε μάλιστα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να εξαλειφθούν εντελώς και να ξαναβρείς την ψυχική σου υγεία!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΜΕ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ.

    ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ (ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ)ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ..
    Του Γιώργου Γρηγορίου
    ...
    Η εκλογη του επομενου αρχηγου του ΠΑΣΟΚ εφερε στο προσκηνιο τον ρολο των "διαπλεκομένων", αυτων που πολυ ευστοχα ονόμασε "νταβατζηδες" ο Καραμανλης, 3 χρονια νωριτερα. Ολοι, δεξια και αριστερα, συμφωνουν και τους εξορκιζουν θεωρωντας τους αιτια πολλων κακων. Ομως ξεχνουν οτι δεν ειναι μονο οι "5 οικογενειες", οπως ειπε ο Καραμανλης. Ειναι και αυτοι που δουλευουν γι αυτους. Οι νταβαντηδες δεν γραφουν (ίσως και να μη τα καταφερνουν). Οι δημοσιογραφοι - υπαλληλοι τους, εκφραζουν αυτα που οι νταβαδες τους θελουν. Και αυτοι οι δημοσιογραφοι ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο τους νταβαδες τους. Ειναι οι πορνες τους. Βγαζουν το μεροκαματο τους διαστρεφοντας την αληθεια, σπιλωνοντας συνειδησεις, καταρακωνοντας υποληψεις . Ετσι... για το μεροκαματο, για ενα ..."πιασάρικο" θεμα.
    Κοιτατε τις εφημεριδες, ποσο ευκολα δημιουργουν ενα θεμα απο το τιποτε, και ποσο ευκολα , ποσο ξαφνικα το θαβουν, το εξαφανιζουν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Όλες οι εφημεριδες, οχι μερικες. Και αν το προσεξει κανεις, οι δημοσιογραφοι ειναι παντα αθωοι, φταινε οι μεγαλοεκδοτες, λες και αυτοι γραφουν.
    Δεν ειδα την ΕΣΗΕΑ να διαμαρτυρηθεί ποτε για τους νταβαντζηδες, γιατι βεβαια αν πραγματι υπαρχουν νταβαντηδες, τοτε οπωσδηποτε καποια (πολλα...) απο τα μελη της ειναι ... ταπεινοι υπαλληλοι τους, ετσι δεν ειναι; Ποιος γραφει στις εφημεριδες και στα ΜΜΕ; Φυσικα οι δημοσιογραφοι.
    Λυπαμαι που στην Ελλαδα ολοι θεωρουμε τους εαυτους μας σπουδαιους και εξυπνους και δεν καταλαβαινουμε τιποτα. Γιαυτο προτεινω"Εκλογες Δημοσιογραφων" παραλληλα με τις βουλευτικες. Τουλαχιστον να εχω τη δυνατοτητα (ή τον μαζοχισμό) να εκλεξω εγω αυτον που θα σπιλωσει το ονομα μου, που θα εξευτελισει την οικογενεια μου, που θα ποδοπατησει την τιμη μου.... Μονη ικανοποιηση μου να ακουσω τον δημοσιογραφο να βγαζει προεκλογικο λογο για αυτον: Πώς θα μπορεσει να αρθρωσει λογο χωρις πληρωμη, μη κατηγορωντας εκ του ασφαλους κτλ...
    Σας καλω ολους, εδω και τωρα, να απαιτησουμε "εκλογες δημοσιογραφων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τετάρτη, 7 Νοέμβριος 2007

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν από την αρχή "στο κόλπο" για την υποψηφιότητα του Ε. Βενιζέλου, πολύ καιρό πριν τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Παρά την προσωρινή του δυσαρέσκεια περίπου 3 εβδομάδες πριν, στήριξε και στηρίζει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα του Βενιζέλου, όντας το νούμερο 2 του. Όμως, καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι αυτή η συμμαχία έχει ημερομηνία λήξης την 12η του Νοέμβρη (αν αποδειχτεί μια Κυριακή αρκετή για την επανεκλογή Παπανδρέου). Οι δρόμοι των δύο ανδρών έπειτα θα χωρίσουν και το πιο πιθανό είναι όταν ξαναπροκύψει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ (κάτι που ίσως δεν αργήσει, όπως εκτιμούν οι ίδιες πηγές), ο Λοβέρδος να είναι και ο ίδιος υποψήφιος για την προεδρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Η Mαργκαρετ ειναι που κραταει το μαγαζι με τους αλητες ενωμενους.

    Οπότε αν φαει μια κλωτσια ο γιοκας της, θα το παρει το μαγαζι μαζι της και θα το μετεμφυτεψει στο Ιλινοϊς, ή καπου αλλου στην πατριδα τους, για να συνεχισουν να το δουλευουν με αλλη ταμπελα, οπως πχ, παρτυ οφ ιντερνασιοναλ αλητες.

    Οσους απ' αυτους παρει μαζι της, κερδος θα ειναι για μας. Τους πιο ικανους, εννοειται.

    Τους πιο ικανους μπαγαποντηδες.
    Καλοξυρισμενους, κοστουμαρισμενους, και αλλες τετοιες... "ικανοτητες"!

    Ειναι ευνοητο οτι στο αμερικα, το μαγαζι αυτο θα εχει ανταγωνιστες, διαφορους εντοπιους συμμοριτες που στο μεταξυ εχουν δυναμωσει οικονομικα, και το σοσιαληστρικο αυτο μαγαζι της Μαργκαρετ, κληρονομικο δωρο απο τον αντρα της τον Αντρεϊ Μινεϊκο, θα περασει δυσκολες μερες ωσπου να αρχισει να εχει εσοδα (κλοπιμαια) της προκοπης.
    Θελει εξ αλλου λιγη δουλεια μεχρι να βρεθουν οι καταλληλοι πολιτικοι διαρρηκτες για να αντικαταστησουν τους εδω εγκαταλειμμενους πασοκους.

    Τεινουμε λοιπον να θυμοσοφησουμε οτι: "ΚΑΙ τα κλοπιμαια κοποις κτωνται"

    ΑΛΙΑΚΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.

    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ AGB ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
    ΜΕΓΚΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΕ "ΧΕΙΡΙΣΤΗ",ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕ,
    ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΜΕΓΚΑ-ΛΕ ΟΡΓΟΥΕΛ ,ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"...ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο."

    AlBERT EINSTEIN


    Πόσο ταιριαστό ακούγεται αυτές τις ημέρες το ρηθέν υπό του Αλβέρτου ευφυολόγημα.

    Στο πασοκ αποφάσισαν όλοι μαζί να πάθουν παράκρουση και να μας αποδείξουν ότι η βλακεία είναι όχι μόνο απαραίτητο χάρισμα για έναν αρχηγό,αλλά και επιθυμητό απο την μεγάλη μάζα των στελεχών του.

    Το μόνο αντίστοιχο παράδιγμα στα παγκόσμια χρονικά,έρχεται από την πατρίδα του Giorgakis τις ΗΠΑ.

    Κι εκεί οι Αμερικανοί αποφάσισαν να εναποθέσουν τις ελπίδες τους σ'έναν πανηλίθιο με πατέντα.Τον G.W.BUSH.

    Τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε.Κατάφερε να κανει τον πλανήτη σαν τα μούτρα του.Ενα μάτσο χάλια.

    Ας ελπίσουμε ότι αν εκλεγεί στο Πασοκ ο αντίστοιχος FORREST GUMP,να μην κάνει τα ίδια στο κόμμα του,αν και πολύ αμφιβάλλω.

    Καλώς ή κακώς το πολιτικό μας σύστημα βασίζεται στον δικομματισμό.
    Αν το ένα κόμμα καταρεύσει,είτε θα συμπαρασύρει και το άλλο μεγάλο κόμμα στην καταστροφή,είτε θα του επιτρέψει να κυβερνά ανενόχλητο με αποτέλεσμα διαφθορά,καθεστωτισμό,αλαζονεία.


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε μια συμμορία όπου κανείς ποτέ δεν διώκεται και δεν αποβάλλεται για τίποτα, για καμία του πράξη, αντίθετα όλοι θα έχουν "εξέχουσα θέση".

    300 χρόνια αντιπολίτευση θα είσαστε κλέφτες κι απατεώνες!
    Μαφιόζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε μια συμμορία όπου κανείς ποτέ δεν διώκεται και δεν αποβάλλεται για τίποτα, για καμία του πράξη, αντίθετα όλοι θα έχουν "εξέχουσα θέση".

    300 χρόνια αντιπολίτευση θα είσαστε κλέφτες κι απατεώνες!
    Μαφιόζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε μια συμμορία όπου κανείς ποτέ δεν διώκεται και δεν αποβάλλεται για τίποτα, για καμία του πράξη, αντίθετα όλοι θα έχουν "εξέχουσα θέση".

    300 χρόνια αντιπολίτευση θα είσαστε κλέφτες κι απατεώνες!
    Μαφιόζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    Ολη η μούργα δίπλα στον ανίκανο φουκαρά αυτιστικό. Τι εκθεσούλα θα μας διαβάσει το παιδάκι σήμερα? Θα το βοηθήσει η μαμά του ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΘΕΜΟΣ Η ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Κλέψτε και άλλα, αρπάξτε και άλλα, ρημάξτε τα όλα, οι μαλάκες οι συμπατριώτες μου σας στηρίζουν μην ανησυχείτε

    Κλέψτε και άλλα, αρπάξτε και άλλα, ρημάξτε τα όλα, οι μαλάκες οι συμπατριώτες μου σας στηρίζουν μην ανησυχείτε

    Κλέψτε και άλλα, αρπάξτε και άλλα, ρημάξτε τα όλα, οι μαλάκες οι συμπατριώτες μου σας στηρίζουν μην ανησυχείτε

    Κλέψτε και άλλα, αρπάξτε και άλλα, ρημάξτε τα όλα, οι μαλάκες οι συμπατριώτες μου σας στηρίζουν μην ανησυχείτε

    Κλέψτε και άλλα, αρπάξτε και άλλα, ρημάξτε τα όλα, οι μαλάκες οι συμπατριώτες μου σας στηρίζουν μην ανησυχείτε

    Κλέψτε και άλλα, αρπάξτε και άλλα, ρημάξτε τα όλα, οι μαλάκες οι συμπατριώτες μου σας στηρίζουν μην ανησυχείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ το παλευετε ακομα,με τις προπαγαντες και τον αποπρασανατολισμο του κοσμου.Ρε Λαμογια της Δεξιας, εχετε διαλυση το κρατος και τα ριχνετε αλλου;Εχετε φερει τον κοσμο σε απογνωση απο τη φτωχεια,πεινα,φορους και ακρηβεια.Και μου τα εχετε βαλει με το ΠΑΣΟΚ το Γιωργο κ,α μονο και μονο για να παραπαλανητε και να παραπληροφορητε τον κοσμο για να μη ΒΛΕΠΕΙ την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ το παλευετε ακομα,με τις προπαγαντες και τον αποπρασανατολισμο του κοσμου.Ρε Λαμογια της Δεξιας, εχετε διαλυση το κρατος και τα ριχνετε αλλου;Εχετε φερει τον κοσμο σε απογνωση απο τη φτωχεια,πεινα,φορους και ακρηβεια.Και μου τα εχετε βαλει με το ΠΑΣΟΚ το Γιωργο κ,α μονο και μονο για να παραπαλανητε και να παραπληροφορητε τον κοσμο για να μη ΒΛΕΠΕΙ την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ το παλευετε ακομα,με τις προπαγαντες και τον αποπρασανατολισμο του κοσμου.Ρε Λαμογια της Δεξιας, εχετε διαλυση το κρατος και τα ριχνετε αλλου;Εχετε φερει τον κοσμο σε απογνωση απο τη φτωχεια,πεινα,φορους και ακρηβεια.Και μου τα εχετε βαλει με το ΠΑΣΟΚ το Γιωργο κ,α μονο και μονο για να παραπαλανητε και να παραπληροφορητε τον κοσμο για να μη ΒΛΕΠΕΙ την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ το παλευετε ακομα,με τις προπαγαντες και τον αποπρασανατολισμο του κοσμου.Ρε Λαμογια της Δεξιας, εχετε διαλυση το κρατος και τα ριχνετε αλλου;Εχετε φερει τον κοσμο σε απογνωση απο τη φτωχεια,πεινα,φορους και ακρηβεια.Και μου τα εχετε βαλει με το ΠΑΣΟΚ το Γιωργο κ,α μονο και μονο για να παραπαλανητε και να παραπληροφορητε τον κοσμο για να μη ΒΛΕΠΕΙ την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ το παλευετε ακομα,με τις προπαγαντες και τον αποπρασανατολισμο του κοσμου.Ρε Λαμογια της Δεξιας, εχετε διαλυση το κρατος και τα ριχνετε αλλου;Εχετε φερει τον κοσμο σε απογνωση απο τη φτωχεια,πεινα,φορους και ακρηβεια.Και μου τα εχετε βαλει με το ΠΑΣΟΚ το Γιωργο κ,α μονο και μονο για να παραπαλανητε και να παραπληροφορητε τον κοσμο για να μη ΒΛΕΠΕΙ την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

    1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό- οικουμενισμό.

    2) Δέχομαι την ανάγκη ενός κράτους θεμελιωμένου και οικοδομημένου μ' αυτήν την ιδεολογία που θρέφει και κατευθύνει συνεχώς την ατομική και συλλογική ζωή. Ενός κράτους που εξυπηρετεί αυτές τις αέναες επαναστατικές αρχές της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας διαρκώς, με τελικό σκοπό την μορφοποίηση μιας νέας κοινωνίας κι' ενός νέου τύπου ανθρώπου.

    3) Δέχομαι τις ηθικές επιταγές που απορρέουν από την κοσμοθεωρία μου και λειτουργούν για την ριζική ανανέωση των αχρηστευμένων και κίβδηλων κοινωνικών αξιών. Η ιδεολογία μου δεν επιζητεί να διασώσει τίποτε από τα εγκατεστημένα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα που οδηγούν τα Έθνη, τους Λαούς και τον Πολιτισμό σε παρακμή. Έτσι είμαι εχθρός κάθε εξουσίας που διαιωνίζει αυτή τη σήψη που ‘χει για στήριγμά της την πλουτοκρατία. Κάθε εξουσίας, είτε δικτατορία των στρατιωτικο-οικονομικών συμφερόντων είναι, είτε δικτατορία του κοινοβουλευτισμού. Γιατί είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: του αντεθνικού ισοπεδωτισμού

    4) Έχω αντιληφθεί πως ο Εθνικισμός είναι η μόνη απόλυτη και πραγματική επανάσταση γιατί επιδιώκει γέννηση νέων ηθικών, πνευματικών, κοινωνικών και ψυχικών αξιών. Οι δεξιές και αριστερές λύσεις που δήθεν πολεμούν η μια την άλλη, είναι απλά θέατρο δύο συνεταίρων που διαιωνίζουν την κυριαρχία των διεθνιστικών και κοσμοπολίτικων αντεθνικών και αντιλαϊκών δυνάμεων.

    5) Πιστεύω πως το μοναδικό κράτος που εξυπηρετεί με ορθότητα τον ιστορικό του ρόλο είναι το Λαϊκό κράτος, όπου την πολιτική εξουσία έχει ο Λαός, χωρίς κομματικούς προαγωγούς. Για τον Εθνικισμό ο Λαός είναι όχι μονάχα μια αριθμητική ενότητα ατόμων αλλά μια ποιοτική σύνθεση ανθρώπων με την ίδια βιολογική και πνευματική κληρονομιά, που αποτελεί την πηγή κάθε Δημιουργίας και εκφράζει την δύναμή του στο Λαϊκό κράτος. Το μόνο κράτος που μπορεί να εκφράσει τον Λαό σαν οργανικό και πνευματικό ζωντανό σύνολο.

    6) Τα ψευδεπίγραφα των δεξιών και αριστερών πολιτικών αποτελούν κατευθυνόμενη πλάνη, γιατί δημοκρατία σημαίνει κράτος του δήμου δηλαδή του Λαού που αποτελείται από ανθρώπους κοινής καταγωγής (ορισμός του Πολίτη στην Κλασσική Αθήνα). Και το Λαϊκό κράτος του Εθνικισμού είναι η μόνη άμεση δημοκρατία. Η Πολιτεία όπου ο Λαός είναι η μόνη πραγματικότητα που δεν χρειάζεται εξουσία αλλά ηγεσία. Ο Λαός είναι ο πραγματικός άρχοντας, ηγεμονεύει τον εαυτό του μέσα απ' τον Ηγέτη του. Γι' αυτό το Λαϊκό κράτος μπορεί να πραγματώνει την μοναδική δυνατή ισότητα, (που απορρέει από την Σκέψη και δεν είναι Φυσική, αλλά ανθρώπινο πολιτιστικό - πολιτικό δημιούργημα), την ισότητα ευκαιριών. Σε αντίθεση με την παροδική και εξαγοράσιμη πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής διαχείρισης. η γενική θέληση του λαού είναι ο ύπατος νόμος, η υποταγή στον οποίο επιφέρει την άμεσο δικαιοσύνη από το σύνολο προς κάθε μονάδα. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ το παλευετε ακομα,με τις προπαγαντες και τον αποπρασανατολισμο του κοσμου.Ρε Λαμογια της Δεξιας, εχετε διαλυση το κρατος και τα ριχνετε αλλου;Εχετε φερει τον κοσμο σε απογνωση απο τη φτωχεια,πεινα,φορους και ακρηβεια.Και μου τα εχετε βαλει με το ΠΑΣΟΚ το Γιωργο κ,α μονο και μονο για να παραπαλανητε και να παραπληροφορητε τον κοσμο για να μη ΒΛΕΠΕΙ την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ το παλευετε ακομα,με τις προπαγαντες και τον αποπρασανατολισμο του κοσμου.Ρε Λαμογια της Δεξιας, εχετε διαλυση το κρατος και τα ριχνετε αλλου;Εχετε φερει τον κοσμο σε απογνωση απο τη φτωχεια,πεινα,φορους και ακρηβεια.Και μου τα εχετε βαλει με το ΠΑΣΟΚ το Γιωργο κ,α μονο και μονο για να παραπαλανητε και να παραπληροφορητε τον κοσμο για να μη ΒΛΕΠΕΙ την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ το παλευετε ακομα,με τις προπαγαντες και τον αποπρασανατολισμο του κοσμου.Ρε Λαμογια της Δεξιας, εχετε διαλυση το κρατος και τα ριχνετε αλλου;Εχετε φερει τον κοσμο σε απογνωση απο τη φτωχεια,πεινα,φορους και ακρηβεια.Και μου τα εχετε βαλει με το ΠΑΣΟΚ το Γιωργο κ,α μονο και μονο για να παραπαλανητε και να παραπληροφορητε τον κοσμο για να μη ΒΛΕΠΕΙ την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007

    Η πρώτη προφυλάκιση για το στήσιμο
    του ΧΑΑ είναι γεγονός.
    Ο Αποστολόπουλος μπήκε μέσα.
    Αν νομίζουν τα λαμόγια ότι θα
    γλυτώσουν, είναι πολύ γελασμένα.
    Ο Μπούλης, θα τους πάει πίπα-κώλο
    με το Χρηματιστήριο, ίσα μέχρι το
    2010-11.
    Θα βάλουν την παραγραφή στο λοκώ τους.
    ΕΙΔΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ.
    Λαμόγιο, οι νέοι κοινωνικοί αγωνι-
    στές και ατόφιοι είναι, και καμία
    σχέση με αυτή την αδελφή τον Κουφο-ντίνα δέν έχουν.
    Ο Κουφονίνας ήξερε τι μάρκα σλίπ
    φόραγε ο Σώντερς και δεν είχε
    πάρει πρέφα τι παιζότανε στο ΧΑΑ ??
    Αν είναι δυνατόν.


    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 99-2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ

    Ποιό είναι το πιο πρωτοποριακό που πιστεύει ή/και έκανε το αυτιστικό χαζό παιντί giorgaki;
    1.Η ανασφάλιστη εργασία των νέων.
    2.Το πάντρεμα σοσιαλδημοκρατίας με το νεοφιλελευθερισμό.
    3.Το σχέδιο Α(υ)νάν του Μπους και των "συμμάχων".
    4.Η επανίδρυση του κινήματος από το...ίντερνετ.
    5.Η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
    6.Ο διορισμός της χίππισας Μαριλίζας ως γραμματέα του κινήματος.
    7.Η Ματσούκα ευρωβουλευτής.
    8.Η Φώφη με απόλυτο κώλυμα (!) επικεφαλής του επικρατείας.
    9.Η ελεύθερη καλλιέργεια χασίς στις αυλές και τα περιβόλια!
    10.Η συνεργασία με μάνο και ανδριανόπουλο

    ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΦΟΥΚΑΡΑ

    ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΦΟΥΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΠΑΣΟΚ, ΕΛΑΦΡΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΦΟΥΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. "ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΡΑΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ"
    Ρε πως τσουρνεψανε οι επαγγελματίες
    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.
    Αυτοί που ο ενας γαμάει τη γυναίκα
    του αλλουνού και όλων μαζί τις
    γυναίκες τις γάμαγε ο ΙΔΡΥΤΗΣ.
    Ρε τώρα την είδανε τη φτώχεια.
    Οταν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΧΑΝΕ
    ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ
    ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΙΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ
    ΛΑΟΥ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝΕ
    ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΑΝΕ
    ΤΑ ΙΜΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟ-
    ΠΑΝΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΟ
    ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΜΑΔΡΙΤΗ-
    ΜΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΙ-
    ΔΑΝΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑ-
    ΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
    ΑΝΑΝ (ΦΑΓΑΤΕ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ
    ΖΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ),
    ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΦΟΥΜΑΡΕΙ
    ΟΜΑΔΙΚΑ ΛΗΓΜΕΝΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ
    ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ο γιωργακης δεν ειναι απλα ανεπαρκης. τον τιματε με τετοιο χαρακτηρισμο. ειναι ενας κακομαθημενος σνομπ εστετ που θεωρει οτι δικαιουται να γινει πρωθυπουργος απλα και μονο λογω καταγωγης. το παιζει ανθρωπος του λαου, ενω δεν είναι παρα ενα πλουσιοπαιδο που σπουδασε στο εξωτερικο κοινωνιολογια -αληθεια αν δεν ηταν ο μπαμπακας του πρωθυπουργος τι θα εκανε με αυτο το πτυχιακι? για αυτο τραβηξτε σοσιαλιστικα το καζανακι και στειλτε τον να ιδιωτευσει στο καστρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ...ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΦΟΥΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Γιωργάκη έχεις ξεφύγει τελείως. Ολες αυτές οι κραυγές και φωνές περί ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ του ΠΑΣΟΚ μου θυμίζουν Χιτλερικές θέσεις περί Αρείας Φυλής. Εχεις ξεφύγει εντελώς κι εσύ και οι ΟΠΑΔΟΙ σου. Δεν σου έφτανε που είσαι Νεοφιλεύθερος συνεχώς τραβάς προς τα άκρα. ΚΑΤΑΝΤΙΑ Γιωργάκη. Αντε και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. 29 ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Η αποθέωση του φασισμού.Παλαιότερα εξόριζαν ή φυλάκιζαν τους αντιπάλους. Σήμερα το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ των πουλημένων συνδικαλιστών απειλεί με διαγραφές. Αυτό δεν αρμόζει σε ένα Δημοκρατικό Σοσιαλιστικό Κόμμα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΠΑΓΚΑΛΟΣ:«σοβαρή έλλειψη φρόνησης», «Αυτά είναι αμερικάνικα και επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών», «απαράδεκτη τακτική του κ. Παπανδρέου» «κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική της χώρας"
    Δήλωση Πάγκαλου στα ΝΕΑ την εποχή που το χαζό και αυτιστικό giorgaki ήταν Υπεξ!
    Και τώρα ο Πάγκαλος τον υποστηρίζει!!! Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Η πιο επικίνδυνη ΔΕΞΙΑ κρύβεται μέσα στο ΠΑΣΟΚ!!! Είναι η Νεοφιλευθερη Δεξιά του Γιωργάκη. Αυτή που πέρασε αντιλαικούς Νόμους σαν του ΡΕΠΠΑ.Αυτή που κάνει προτάσεις για Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και ανασφάλιστη εργασία.Αυτή που πουλάει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Eπίσημη Ανακοίνωση του κυβερνητικού σχήματος του ΠΑΣΟΚ μετά από ολονύχτιες διαβουλεύσεις στο Καστρί...

    Πρωθυπουργός και Υπουργός Υγείας:: Γεώργιος Παπανδρέου:
    Οικονομίας: Χρήστος Παπουτσής
    Εσωτερικών: Γ. Παναγιωτακόπουλος
    Δημόσιας Τάξης: Δ. Ρέλος
    Εξωτερικών: Μ. Ξενογιαννακοπούλου.
    Γεωργίας: Τζ. Καραμίχας
    Απασχόλησης : Χρ. Πολυζωγόπουλος(Υφυπουργός. : Μ. Ματσούκα)
    Υπερυπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού: Στ. Τζουμάκας
    Δικαιοσύνης: Φ. Γεννηματά
    Ανάπτυξης: Στ. Μάνος
    ΥΠΕΧΩΔΕ: Γ. Παπακωνσταντίνου
    Τουρισμού: Σπ. Παπασπύρος
    Μακεδονίας-Θράκης: Γκ. Καραχασάν
    Αθλητισμού: Κ.Παταβούκας

    Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ: Α.Παπανδρέου
    Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ: Ν. Παπανδρέου.

    Πρόεδρος της Βουλής θα προταθεί ο Γ. Χαραλαμπόπουλος.
    Ο Κ. Σκανδαλίδης διορίζεται περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ο Β. Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος για την Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΕ, ΠΑΠΑΣΠΥΡΕ και λοιποί τεμπέληδες αργόμισθοι συνδικαλιστικοί και κομματικοί καρεκλοκένταυροι: Φορέστε την κονκάρδα σας στις 11/11: "ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΩΣΤΑΚΗ" και τη Δευτέρα στις 12/11, αν έχει βγεί ο υμνούμενος από τον Τράγκα και όλο το δεξιό τύπο Γιωργάκης, φορέστε την άλλη κονκάρδα:
    " Καημένο ΠΑΣΟΚ, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Να την, πάλι, η κυρία Διαμαντοπούλου να δίνει ποταμηδόν εξηγήσεις για τις δηλώσεις της. Και τι εξηγήσεις! Καθαρό σεμινάριο εξυπνακίστικης ψευδολογίας. Οτι τάχα μου εννοούσε αλλαγή ηγεσίας και όχι αλλαγή ηγέτη όταν μιλούσε για... «αλλαγή ηγεσίας», λίγες μέρες μετά τις εκλογές. Ψευδολογίες ασύστολες: αν δεν εννοούσε την αλλαγή ηγέτη, γιατί διατυμπάνιζε επί ημέρες ότι σκέφτεται να είναι υποψήφια; Εκτός και αν είχε στον νου της κάποια λέσχη, του μπριτζ ας πούμε, και προβληματιζόταν αν θα διεκδικήσει την ηγεσία (...Ετσι. Ιδιοτελώς και κουτοπόνηρα πορεύονται οι φιλόδοξοι «εκσυγχρονισμένοι». Η Διαμαντοπούλου και ο Χρυσοχοΐδης. Ποντάροντας στη λήθη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. θα χρησιμοποιήσω κι εγώ επιτέλους μια λέξη που σας αξίζει" ζωτόβολα" !! Λυσσάξατε με το πιο ανόητο σύνθημα του χρηματιστηρίου που συγκινεί τους απλούς ανθρώπους, που έχασαν τα χρήματά τους στο κυνήγι του κέρδους παίζοντας απέναντι στους αητονύχηδες του χώρου. Μαζική υστερία, που θέλει τώρα να καλύψει των απλών ανθρώπων το λάθος που βλέποντάς το, δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους πώς έγινε! Κανένας δεν κάθεται να πει: τι ήιθελα εγώ με το χρηματιστήριο; Πώς; μπόρεσα να ακούσω τους νταβατζήδες και έτρεχα από καφενείο σε καφενείο να παίζω σάμπως να ήμουνα ο μεγαλύτερος γνώστης, πίσω από κράχτες σε κάθε γωνιά της χώρας; Αλλά τώρα γιατί να ρίξω το φταίξιμο στον εαυτό μου, που είμαι σαϊνι; Άλλοι φταίνε! Και ποιοι είναι; Ο εύκολος στόχος, που μας δείχνει η αντιπολίτευση! Φταίει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Συνταγμένη και πιεστικά μας πρότεινε να πλουτίσουμε!! Δεν υπάρχει ίχνος αυτοκριτικής! Μα προπάντων δεν υπάρχει τσίπα στα στελέχη της Ν.Δ. και τον ίδιο τον αρχηγό της που φρόντισε ως πρωθυπουργός όχι μόνο να αφήσει να κυλήσει η παραγραφή αλλά ούτε καν κατέφυγε στη δικαιωσύνη όπως του πρότεινε κατ' επανάληψη ο ΓΑΠ και φρόντισε μάλιστα να καλύψει και τις ενοχές του για την καταλήστευση των ταμείων, που σήμερα ο Ζορμπάς κατονόμασε και την κατεύθυνση των κλοπημαίων, προκηρύσσοντας εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο και πριν παρουσιάσει καν πρόγραμμα. Η διαφορά της υπεροχής, καμιά σαρανταπενταριά χιλιάδες ψήφοι που κυριολεκτικά με την ευκαιρία!!!! της πυρκαγιάς πληρώθηκαν δήθεν ως αποτέλεσμα κοινωνικής ευαισθησίας !!

    Και επανέρχομαι στη λέξη "ζωντόβολα" για την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα καυτά θέματα που σήμερα έπρεπε να είχαν στριμώξει τον "ακατάλληλο"! Αυτή τη στιγμή παρουσιάζει π.χ. ο ΑΛΦΑ τη σάτυρα του Λαζόπουλου ως ΕΙΔΗΣΗ!!!Πού φτάσαμε; Ένας γελωτοποιός να θεωρείται τεκμήριο κρίσης του άλφα ή βήτα υποψήφιου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

    Υπάρχει ντροπή; Όχι. Γιατί για να τη βρήτε εσείς πρέπει κάποιος να τη χάσει.


    YΓIAINETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Όλο το υπουργικό συμβούλειο του Κώστα Σημίτη τώρα μιλάνε για τον άνθρωπο που τους ανέδειξε σαν να ήταν ο Βελζεβούλ .

    Όπως είχε πει ο Γέρος της Δημοκρατίας ''ουδείς πλεον αχάριστος από τον ευεργετηθέντα ''.

    Είχε πει όμως ο Γέρος και κάτι άλλο (για τον Σοφοκλή Βενιζέλο) , είπε ότι ''είναι ανάξιος υιός ενδόξου πατρός''.

    Η ταπεινότητά μου το επαναλαμβάνει σήμερα για τον υιό του Ανδρέα τον Γιωργάκη που δεν είχε τα κότσια να παραιτηθεί αλλά γαντζώθηκε στην ...καρέκλα .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Καλόπιστε αναγνώστη,
    Είναι ή δεν είναι δεξιά θέση

    α) Η πρόταση του Γιώργου για την ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ εργασία των Νέων? Εχεις παιδιά?
    β) Η πρόταση για ιδιωτικά Πανεπιστήμια όταν μάλιστα ο ίδιος ήταν Υπουργός Παιδείας.Εδώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπήρχε και δόλος. Δηλαδή φθάνουμε την ΔΗΜΟΣΙΑ Παιδεία στην σημερινή κατάντια και μετά προωθούμε τα συμφέροντα μεγαλοεπιχειρηματιών για ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Κέρδος και εκεί?
    γ) Να συνεργάζεται άμεσα με την Νεοφιλεύθερη Δεξιά του Μάνου και Ανδριανόπουλου για την πολιτική των οποίων οι εργαζόμενοι έχουν χάσει πολλούς μήνες απεργίας? Βάζοντας τους και στο κοινοβούλιο μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας Παραγκωνίζοντας μάλιστα πανάξια στελέχη-αγωνιστές?
    δ) Να μην λαμβάνει υπόψη του τον Κυπριακό Λαό και την ηγεσία του και να τρέχει πρώτος αυτός να λέει ΝΑΙ στα σχέδια των Αμερικανών? (Σχέδιο Ανάν)
    ε) Να μην κάνει καθόλου αυτοκριτική για τις νεοφιλεύθερες θέσεις του και τα λάθη του που μας οδήγησαν στην ΗΤΤΑ και αντίθετα να συκοφαντεί και να μιλάει για υπονόμευση? Μήπως φταίει για την ήττα η κυρα Κατίνα η ψιλικατζού?

    ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΦΟΥΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΔΙΟΡΘΩΣΗ:δικαιοσύνη

    ΥΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. 9.05

    Ή είσαιο αφελής ή κάποιος σε έβαλε να πεις τρις ασχετοσύνες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Είπα αναφέρομαι σε καλόπιστους αναγνώστες και όχι σε κάλλους αγράμματους και συναισθηματικά ανεγκέφαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ρε πούστηδες γαμώ τα κέρατα της γιαγιάς σας μη γράφετε τις παπαριές σας 100 φορές και σε κάθε post.

    μου έχετε σπάσει τα νεύρα ρε μαλακιστήρια όλο τα ίδια και τα ίδια γράφετε.

    κόψτε τον πούτσο σας και μασήστε τον καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Αντιγραφή από τα σχόλια του άρθρου: Με τα πολυτελή οχήματά τους...

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    "Με τα πολυτελή οχήματά τους... πήγαν στη Συνδιάσκεψη τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ!"
    Εσύ τι ήθελες δηλαδή, να έχουν μεσαία αυτοκίνητα ή μηχανάκια και "ντε σεβώ", όπως πήγαιναν τις πρώτες μετά την εκλογή τους μέρες στα υπουργεία; Από το 1981 επέπεσαν λυσσασμένοι στην πείνα στο δημόσιο χρήμα και δεν άφησαν ελέηση. Αφαντάστως κλεπτίστεροι της Δεξιάς. Εκείνοι κάπου είχαν χορτάσει και συνέχιζαν βέβαια να κλέβουν, αλλά για συντήρηση. Οι πασόκες λυσσάνε ακόμη και δεν χορταίνουν με τίποτε. Δεν έχουν άλλωστε την αίσθηση ότι διαπράττουν αδίκημα. Ο πρώτος τη τάξει άρπαγας και μέγας "αναμορφωτής"-διαφθορέας της Ελλάδας είχε ονομάσει την κλοπή δημοσίου χρήματος δωράκι που προσφέρει ο πασόκος στον εαυτό του. Και οι διαπρεπείς στην κλοπή και την ψευτιά να πάψουν να το διαψεύδουν και να πάψουν να χαρακτηρίζουν "βρώμικο" το 89, με την έννοια και καλά ότι κηρύχθηκε ένας βρώμικος πόλεμος εναντίον του Ανδρέα. Είναι βρώμικο, πολύ βρώμικο, το 89, γιατί τότε εκπωματίστηκε ο βόθρος και μας έπνιξε η μπόχα των ανδρεϊκών και ευρύτερα πασοκικών σκανδάλων. Και είναι βρώμικο το 89 για τις τότε μεθοδεύσεις του Ανδρέα και της κλίκας του προκειμένου να αποφύγει την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης. Κάτι φωνούλες τώρα, σαν της προτεστάντισσας Βάσως (με την έννοια της διαμαρτυρομένης) για συναδέλφους της που πλούτισαν από την άσκηση της εξουσίας, αποτελούν απλό ηχητικό εφέ. Το ληστρικό κόμμα έχει καλύψει στην θαλπωρή του όσους έκαναν δωράκια στον εαυτό τους. Έτσι, μπορούν τώρα να σκορπούν προκλητικά για το κέφι τους ιλιγγιώδη ποσά και ουδείς δικαιούται να τους εγκαλέσει. Θα υποστεί και δίωξη! Όλες οι πασοκικές κλοπές παραγράφονταν εν τω άμα. Είχαν και το πεπόνι και το μαχαίρι. Αυτοί έκλεβαν οι ίδιοι ψήφιζαν νόμους παραγραφής. Καθαρός ουρανός! Και να κλέβανε τουλάχιστον πλουσίους, να πεις κάπως ανεκτό το αδίκημα και πάντως όχι άντικρυς αντίθετο στις δήθεν αρχές τους. Με τους ισχυρούς όμως η πασοκική σύμπραξη είναι πάντα δεδομένη. Το δήθεν κόμμα των μη προνομιούχων, σε αυτούς τους εξαπατημένους δικούς του επέπεσε.
    Τώρα, τα πολυτελή αυτοκίνητα είναι από τα χθαμαλότερα δωράκια. Δες και τίποτε κότερα και βίλες. Δες, αν μπορείς, και τίποτε ελβετικές Τράπεζες και οφ σορ εταιρίες... Η σοσιαληστρική ... φιλολαϊκή δράση έχει πολλές διαστάσεις.
    Άππιος
    12:28 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Απιε,
    ο χειρότερος εφιάλτης σου έρχεται.
    Ο οχετός σου ξεπέρασε κάθε όριο.
    Ο ψυχίατρος σηκώνει τα χέρια.
    Είσαι ανίατη περίπτωση,μαζί με τον Μητσοτάκη σου...
    1:28 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    @1:28 μμ
    Αγαπητέ, όταν γράφω κάτι δεν δογματίζω. Μετέχω σε διάλογο. Παρατήρησέ μου ό,τι συγκεκριμένο θέλεις και θα σου απαντήσω. Πες μου όμως και συ από πού συνάγεις ότι ο Μητσοτάκης είναι ... δικός μου. Λες: «μαζί με τον Μητσοτάκη σου...». μαζί με τα άλλα που γράφεις και αυτό με προβληματίζει.
    Άππιος
    6:08 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σημείωση: Σημειώνω ότι το βασικό σχόλιό μου δεν το επανέλαβα εγώ. Κάποιος άλλος έκανε copy-paste και το επανέλαβε άλλες δύο φορές. Νομίζω ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι πρέπουσες. Ο συντάκτης τού κάθε κειμένου έχει και την ευθύνη της επαναλήψεώς του ή όχι. Και βεβαίως πιστεύω ότι δεν επιτρέπεται επανάληψη του αυτού σχολίου στα comments του αυτού άρθρου. Κάτι που δυστυχώς συχνά συμβαίνει. Αν ένα σχόλιο ευσταθεί και για άλλο άρθρο, εκεί είναι θεμιτή η επανάληψή του. Σε κάθε περίπτωση, όποιος επαναλαμβάνει σχόλιο άλλου οφείλει να σημειώνει το γεγονός, ότι δεν είναι ο συντάκτης του που το επικολλά εκ νέου.
    Άππιος
    6:21 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Άππιε καλό το σχόλιό σου μπράβο.
    ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΟΧΙ ΔΕΞΙΟΣ)
    11:27 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ....
    Έρχεται ο άλλος που ονομάζεται και Άππιος.(κρίμα)
    Πληροφορίες σταθερές και με ονόματα για τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ! Εδώ ο άλλος προκήρυξε εκλογές μεσοκαλόκαιρο για να μην πάει ο ίδιος φυλακή με την παρέα του, σκόρπισε λεφτά από τις προσφορές του κόσμου σε δικαίους και αδίκους για να αγοράσει σαράντα χιλιάδες ψήφους και ΚΕΡΔΙΣΕ!!!! τις εκλογές και ο Άππιος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!
    Κακομοίρη, διάβασε καλύτερα τα χρονικά των καιρών που αναφέρεσαι, αφού ,όπως φαίνεται, δεν τα έχεις ζήσει. Γιατί αν τα είχες ζήσει και δεν κατάλαβες δεν έχεις ελπίδα!
    και
    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ
    9:58 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κάνω χρήση στα τριάντα εφτά χρόνια που οδηγώ του πέμπτου Ι.Χ. Το τελευταίο το αγόρασα έντεκα εκατομμύρια προ δεκαετίας. Έχω γωνιακό μεγάλο δυάρι σε καλή συνοικία της Αθήνας και έχτισα μεγάλο διώροφο σο χωριό, όπου και μένω. Έξτρα έσοδα έχω μόνο 150 Ευρώ το μήνα. Δεν έχω δεύτερο μισθό από σύζυγο. Βρέστε όλοι εσείς οι ξύπνιοι, που ακόμα πιστεύετε πως η αγορά πολυτελούς αυτοκινήτου είναι δείγμα πλουτισμού, τι δουλειά κάνω! ή για να σας διευκολύνω τι δουλειά έκανα! Και επειδή δεν πρόειται να το βρείτε θα σας πω πως είμαι συνταξιούχος υπηρεσίας που καμιά σχέση δεν είχε με οικονομική διαχείριση ή κάτι τέτοιο και δεν έβγαλα δεκάρα έξω από το μισθό μου.
    Άντε πνιγείτε φτηνούρες!
    10:44 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    9:58 μμ ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ, 10:44 μμ
    Σε κάτι τέτοιους, σαν εσάς -και να πάρει ο διάολος είσαστε μπόλικοι-, ακουμπούν οι κλεφταράδες των κομμάτων. Όσα και να αρπάξομε, λένε, και μπροστά στα μάτια τους και από τους ίδιους, αυτοί θα βγουν στον δρόμο και θα περιλαλούν την αθωότητά μας κραυγάζοντας παράχορδα. Κι αν τολμήσει κανείς να μας οδηγήσει σε δίκη, οι ίδιοι είναι έτοιμοι για εμφύλιο σε περίπτωση καταδίκης μας. Λοιπόν, κλέβομε άνετα. Έχομε καλυμμένα τα νώτα.
    Αυτοί είστε, αγαπητοί μου φίλοι. Οι τυφλοί υποστηρικτές τών κλεπτών. Και τα δήθεν επιχειρήματά σας πάσχουν την ανάλογη ακρισία. Ο ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ "αναιρεί" κατηγορία περί πασοκικών κλοπών έτσι: "Εδώ ο άλλος προκήρυξε εκλογές μεσοκαλόκαιρο για να μην πάει ο ίδιος φυλακή με την παρέα του, ...". Σύμφωνοι, έχεις δίκιο και εγώ μίλησα για κλοπές δεξιών και βεβαίως πρέπει να εγκλειστούν στη φυλακή. Εσύ όμως το αναφέρεις ως επιχείρημα αναιρετικό των πασοκικών κλοπών. Και σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι εννοείς. Από το γεγονός ότι οι νεοδημοκράτες έκλεψαν, τι συμπέρασμα συνάγεις για τους πασόκες, ότι άρα καλώς έκλεψαν και αυτοί; Ή μήπως συμπεραίνεις κάτι ακόμη πιο αθωωτικό, ότι άρα οι πασόκες δεν έκλεψαν; Εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι από τα δύο ή τι ενδεχομένως άλλο εννοείς. Μη μου μπερδεύεις μόνο νεοδημοκρατικές κλοπές ως ισολογιστικό αντίβαρο. Δεν τις υπερασπίζομαι ούτε αυτές!
    Το επιχείρημα του άλλου φίλου, του 10:44 μμ, είναι πολύ εδραίο και αποστομωτικό. Ακούσατε, ακούσατε! Ο ίδιος, λέει, με μόνο τον μισθό παλαιότερα, τώρα τη σύνταξή του και ένα έξτρα έσοδο 150 € τον μήνα έχει δύο σπίτια και πολυτελές αυτοκίνητο. Άρα, το πολυτελές αυτοκίνητο δεν είναι δείγμα πλουτισμού! Και καταλήγει με το ευγενικό: "Άντε πνιγείτε φτηνούρες!", εμείς δηλαδή, όσοι σχολιάσαμε τα πολυτελή αυτοκίνητα των κλεπτών της πασοκικής λαίλαπας. Προσωπικά όμως, χαρακτήρισα τα αυτοκίνητα αυτά ως το χθαμαλότερο από τα δωράκια που έκαναν οι πασόκες στον εαυτό τους. Τα παραπέρα, βίλες κότερα κ.λπ., τα έχει αποκτήσει και αυτά ο φίλος 10:44 με τον μισθό του και τα 150 €;
    Μα είναι ποτέ δυνατόν να διατυπώνονται τέτοια επιχειρήματα; Επειδή ο ίδιος δεν έχει κλέψει και είναι κάτοχος πολυτελούς αυτοκινήτου, άρα και οι άλλοι κάτοχοι ακριβών αυτοκινήτων δεν έχουν κλέψει! Και το ερώτημα δεν είναι αν έτσι νομίζει ότι πείθει τους κομματικούς αντιπάλους, το ερώτημα είναι αν ο ίδιος είναι πεπεισμένος περί της αληθείας του επιχειρήματος.
    Και ο Άκης για παράδειγμα, αφού θέλετε και ονόματα (γατί δεν ρωτάτε τη Βασούλα;) είχε την υπουργική αποζημίωση, που ήταν σίγουρα υψηλότερη από τον δικό σου μισθό, είχε και κανένα "έξτρα" πάλι παραπάνω από το δικό σου. Ας πούμε 500 ή 1000 €, όχι μόνο 150, όπως εσύ. Έτσι, με οικονομίες, κατόρθωσε να χτίσει μια βίλα κάποιων δις δρχ., να κάνει γλέντι οψιγαμίου στο Παρίσι σκορπώντας άλλα δις και όλα τα άλλα που σχολιάζονται ευρύτατα, αλλά είπαμε, κανείς δεν μπορεί να τον εγκαλέσει. Ο Λάλας πάντως είχε την τόλμη να τον ρωτήσει ευθέως σε τηλεοπτική εκπομπή αν η αγορά ενός τύπου πολεμικών αεροπλάνων σχετίζεται με τη μεγάλη οικονομική του επιφάνεια!
    Θέλετε και άλλα ονόματα; Κάνετε μια μικρή έρευνα. Νομίζω η Ελευθεροτυπία ήταν που είχε δημοσιεύσει τις διευθύνσεις κατοικίας των πασόκων βουλευτών πριν και μετά την άνοδο του ... λαού στην εξουσία. Από κάτι παρακατιανές φτωχογειτονιές σε απρόσιτες για τους κοινούς θνητούς. Στο διαδίκτυο σίγουρα θα τα βρείτε. Η τέτοιας φύσεως μεταστέγαση ήταν κοινός τόπος. Ήταν χαριτωμένη και η ατάκα του Γιώργου Λιάνη σε τηλεοπτικό διάλογο για το ... κωλόσπιτο: "Προς Θεού, βρε παιδιά, -είπε- πρωθυπουργός της χώρας είναι, ένα σπίτι στην Εκάλη δεν μπορεί να έχει;". Πρώτα απ’ όλα, αυτό το "της χώρας" τι χρειάζεται; Το λένε οι απαίδευτοι για να μεγεθύνουν την αξία του πρωθυπουργού. Της χώρας είναι βεβαίως. Θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός του χωριού ή του ... Ολυμπιακού; Τέλος πάντων. Επί της ουσίας. Ο πρωθυπουργός, ως τέτοιος, ασφαλώς και δεν μπορεί να αποκτήσει σπίτι στην Εκάλη. Η νόμιμη αποζημίωσή του, αφαιρουμένων των εύλογων δαπανών, σε καμιά περίπτωση δεν επαρκεί για τέτοια αγορά. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι σημαίνει η λιάνειος ρήση; Αν όχι, σας το εξηγώ αμέσως. Λέει τούτο: ρε παιδιά, εμείς οι από κάτω, οι μικροί, κλέβομε τα κέρατά μας, ο πρωθυπουργός δεν θα κλέψει όσα για ένα σπίτι στην Εκάλη; Ιδού το νόημα.
    Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάνης και σε άλλες παρουσίες του. Σε κάποια συζήτηση με τον Χατζηνικολάου περί διαφθοράς είπε τούτο το αμίμητο: "ο Σημίτης όμως δεν κλέβει"! Ένας δηλαδή εξαιρείται από τον κανόνα; Ρωτήστε τον και αυτόν για τους άλλους. Σε άλλη περίσταση, πάλι με τον Χατζηνικολάου και πάλι περί διαφθοράς και διαπλοκής ομολόγησε ότι υπάρχει αλλά είναι "οριζόντια", πιάνει δηλαδή όλα τα κόμματα. Και συμπλήρωσε: «Όχι για ποιον χτυπά η καμπάνα. Για όλους χτυπά η καμπάνα»! Και για τον Σημίτη; Αφού αυτός δεν κλέβει... Τα περί οριζόντιας διαφθοράς, για να μην εντοπίζεται το πράγμα μόνο στο ΠΑΣΟΚ, το είχαν κάνει σημαία. Και η Αννούλα στην εκπομπή της ΝΕΤ "πρώτη γραμμή" είχε μιλήσει για "οριζόντια" διαφθορά. Ο Λυριτζής της παρατήρησε τότε ότι μια τέτοια θέση οδηγεί σε απαξίωση της πολιτικής. Για τους πασόκες αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Τους αρκεί να δείξουν, σαν την αλεπού, ότι δεν είναι κομμένη μόνο η δική τους ουρά. Το πράγμα πάει ... οριζόντια.
    Θα πω άλλον ένα πασοκικό υπερασπιστικό του Ανδρέα λόγο. Σε εκπομπή του Alter με τον Ευαγγελάτο (25-6-03), λόγου γενομένου περί των pampers, ο Μάκης Γιομπαζολιάς (υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές) υπεραμύνθηκε του Ανδρέα λέγοντας ότι τα περί μεταφοράς χρημάτων στο σπίτι του είναι ανοησίες και ψεύδη. Προσέξτε τώρα το αιτιολογικό, γιατί δεν συνέβησαν αυτά τα πράγματα. Επειδή, λέει, ο πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα να αποκομίζει όσα χρήματα θέλει, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από κανένα!!! Μετείχαν στην εκπομπή και δύο υπουργοί (Τσοχατζόπουλος, Κρεμαστινός) και άλλος ένας που δεν τον θυμάμαι σίγουρα και δεν διακινδυνεύω να πω λάθος όνομα. Και ουδείς αντέδρασε!!!
    Ο Αίσωπος λέει ότι "το κλεπτικόν φρόνημα παύσει ουδέπω". Και εμείς οι επικριτές, αν είχαμε την ευκαιρία της ακατάκριτης και ακίνδυνης κλοπής δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα την αρνούμασταν. Οπωσδήποτε, αντιδράμε τώρα στην κλοπή του δημοσίου χρήματος από τους πολιτικούς και τις κλίκες τους. Οι αντιδράσεις αυτές είναι μάλλον αναποτελεσματικές. Νομίζω ότι μπορεί να φέρουν κάποιο, μικρό έστω, αποτέλεσμα αν ο καθένας αντιδρά περισσότερο για τις κλοπές που διαπράττουν μέλη του δικού του κόμματος. Όταν οι πασόκες θεωρείτε τους δικούς σας όσιες παρθένες και κράζετε μόνο νεοδημοκρατών κλοπές και οι άλλοι πράττουν αντιστοίχως τα αυτά, τότε στους κλέφτες παρέχετε στάδιο δράσης λαμπρόν.
    Γι’ αυτό ξεκίνησα λέγοντας ότι: "Σε κάτι τέτοιους, σαν εσάς, ακουμπούν οι κλεφταράδες των κομμάτων". Μην εθελοτυφλείτε και χτυπήσετε ο καθένας τους κλέφτες του δικού του κόμματος. Μην είστε τόσο αφελείς να νομίζετε ότι οι ένοχοι βρίσκονται μόνο στο αντίπαλο στρατόπεδο. Είναι η μόνη ελπίδα για κάποιο περιορισμό της αιμορραγίας που υφίσταται η οικονομία της χώρας μας.
    Άππιος
    2:02 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  126. Λυσσάξτε Σημιτοκαθίκια του χοντρού,

    από τον εισαγγελέα τη σκαπουλάρατε κλέφτες, από τον υγιή πασοκσή ΟΧΙ ακόμα!
    Θα σας γαμήσουμε εμείς να αποκατασταθεί και το όνομα του κινήματος επιτέλους!
    Την 12η του μηνός όλα θα μπουν στο δρόμο τους.

    Ο "μεταρρυθμιστής" προς τα δεξιά τέλειωσε και διαδόχους ΔΕΝ μπόρεσε ν' αφήσει.
    Μαζέψτε τα και άντε στη ΝΔ να κερδίσετε ΕΚΕΙ τον Καραμανλή.

    "Κερδίζει τον Καραμανλή" λέει ο χοντρός Σημιτοδιάδοχος... Σε τι;
    Σε εκτίμηση των ψηφοφόρων και μή;
    Σε αξιοπιστία, που μας φλόμωσε στα στημένα;
    Σε σεβασμό στους θεσμούς, που αμφισβητεί ακόμα και τον πρόεδρο του πασόκ;
    Σε δημοκρατικές αντιλήψεις, που όλες οι ομιλίες και οι συνεντεύξεις είναι προσυμφωνημένες ερωτήσεις;
    Σε διεθνή αναγνώριση; Σε αποδοχή στο εσωτερικό και στον απόδημο Ελληνισμό;
    Σε αυτοσεβασμό, που δεν παραδέχεται ποτε κανένα του λάθος;
    Σε ηθική υπόσταση που... (αυτά από Δευτέρα);
    Στην μπουρδολογία-αοριστολογία όμως, ίσως!
    Ο χοντρός στο σώμα και την ψυχή που τόσο κόπτεται να μας πείσει ότι είναι θύμα συνωμοσίας αλλά απεχθάνεται την... συνωμοσιολογία!

    Ακόμα και αν δεν ήταν έτσι όμως...
    Να το χέσουμε το να τον κερδίσει τον Καραμανλή κάποιος για να κάνει τα ίδια και χειρότερα με εκείνον.
    Το ΠαΣοΚ είναι κόμμα με κεντροαριστερές καταβολές και ιδέες βαθιά ριζωμένο στον λαό - όχι στο ΛΑΟΣ, στο λαό - σ' όποιον "στελεχάρα" αρέσει, οι υπόλοιποι Μπαίνειδες Βαζελίνοι και λοιπαί άλλαι δεξιές δυνάμεις... ΔΡΟΜΟ!

    Δεν θα μας κάνετε εσείς ούτε μπουρδελοΝΔ, ούτε άσυλο εγκληματιών και αλητείας!

    11/11 πέφτει βαρύ καζανάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Άπιε, έγραψες ολόκληρο μυθιστόρημα για να πεις τι; ¨οτι το να έχει κάθε τσόγλανος από το χαρτζιλίκι του πατέρα του αυτικίνητο πολυτελείας είναι και κλέφτης και λαμόγιο και όσα ο ποινικός νόμος κυνηγά! Τράβα μια μέρα, όχι μακριά, εκεί στη μαρίνα του Αλίμου και ρώτησε σε ποιους ανήκουν εκείνα τα κότερα και πόσες εκατοντάδε ς χιλιάδες ενοίκιο πληρώνουν για το καθένα! Και τέτοιες μαρίνες γεμάτες οι παράλιες πόλεις της χώρας. Κατά τα άλλα κλέψανε οι πολιτικοί τα λεφτά του λαού και τα οικονόμησαν στο χρηματιστήριο. Γνωρίζω με όνομα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που δανείστηκε, όπως και όλοι ηλίθιοι και έπαιξε στο χρηματιστήριο γιατί του είχαν, λέει, δώσει πληροφορίες για μελλο ντική αύξηση συγκεκριμένης μετοχής! Έχασε και το σπίτι του. Το αν κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη θέση τους δε σημαίνει πως αυτοί που αναιδίαστα καταγγέλλεις είναι κλέφτες! Δε συμπαθούσα ποτέ τον Τσοχατζόπουλο, και το λέω ειλικρινά, αλλά γνωρίζω χαζοβιόλες που ψοφάνε για επίδειξη που καταξοδεύονται για να επιδειχτούν ανοήτως! Και μη μου πεις πως υποστηρίζω την κάλυψη της κλοπής πολιτικού χρήματος! (Εξάλλου ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έτσι κι αλλιώς απέβαλε από τη Βουλή τον τύπο.) Υποστηρίζω εκείνο που λέγεται καταπολέμηση του λαϊκισμού για να απαξιώνονται οι πολιτικοί, που στο κάτω -κάτω κανένας δεν με υποχρεώνει να τους στέλνω στη Βουλή. Αγανακτώ μ' εκείνους που μικρόψυχα και κακομοίρικα φοβούται μη χάσουν τη φτώχεια τους και δίνουν την εξουσία,και όχι μόνο στη χώρα μας, σε κόμματα που δεν υποψιάζονται πως τους δουλεύουν Μα περισσότερο αγανακτώ με όσους, πιστοποιημένα, έχουν γνώση, αλλά δε ν έχουν συναίσθηση του κακού που προξενούν στους απλούς αυτούς ανθρώπους, ξοδεύοντας για το κακό τους τις ικανότητές τους!
    Μιλώ καθαρά για τους λαϊκιστές που ενσυνείδητα λένε ψέματα!


    ΥΓΙΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. 9:47 μμ ΥΓΙΑΙΝΕ
    Αγαπητέ, και το δικό μου και το δικό σου κείμενο είναι εκτενή. Όποιος κάνει τον κόπο να τα διαβάσει θα διαπιστώσει εύκολα αν ευσταθούν όσα μου καταλογίζεις, αν απαντάς σε όσα επισήμανα. Ο ίδιος θεωρώ ατελέσφορη την περαιτέρω κουβέντα, αφού δεν έχει τα στοιχεία διαλόγου.
    Άππιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ; ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ «ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ» ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ;;; Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΜΗ; ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ. ΤΑ ΒΛΕΠΟΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΌ ... ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση