GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

POLICEWOOD‏...

9 σχόλια

  1. Ti prwini malakia einai pali afti ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Smoke your Myth in Greece by ZΩΝΙΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι μαλάκα είναι καλύτερα να σπάνε και να καίνε την Αθήνα, όρσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Εφυγαν οι μπάτσοι και σταμάτησαν τα σπασίματα οι "ταραχές" και οι φωτιές!

    Αντε, σειρά τους να φύγουν και οι "βουλευτές" με τα κωλάμαξά τους να φύγει το νέφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια και δεν βλεπω να υπαρχει κατι να σχολιαστει, παρτε ενα κειμενο για να καταλαβετε τι εστι πασοκ.


    ---------------------------------
    Το προηγούμενο κείμενο αναφέρεται στο Σαηεντολογικό κέντρο ΚΕΦΕ (Κέντρο Έφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδας), το όποιο έκλεισε με δικαστική απόφαση. Ας δούμε όμως ποιοι υπερασπίστηκαν μια τέτοια οργάνωση.

    O πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της Σαηεντόλοτζυ στη δίκη Σαηεντολόγων για «φακελώματα» πολιτικών, κληρικών, δημοσιογράφων, κ.λ.π. και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας». Υπογράμμισε επίσης ότι η συμμετοχή και υποστήριξη των Συνεδρίων που οργάνωσε ο σύμμαχος της Σαηεντόλοτζυ και αυτοχαρακτηριζόμενος «δερβίσης του τάγματος των Μεβλεβί και Μπεχτασί» κ. Τάκης Αλεξίου (Πρόεδρος της ΠΑΝΙΦΕ - Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό) από πρόσωπα όπως οι κ. κ. Παπανδρέου, Μαρκάτος, κ.λ.π. δείχνει ότι σε αυτά συντελέστηκε θετικό έργο.
    -------------------------------

    Ειναι αντιγραφη ενος αποσπασματος απο μεγαλυτερο κειμενο που βρηκα στο διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν περίπου τέσσερις-πέντε ημέρες ομάδα διαδηλωτών (καμία 10αρια) είχαν κλείσει την Πατησιών.

    Ένα σορό εργαζόμενος κόσμος πήρε τον δρόμο ποδαράτο, μια που ούτε λεωφορεία, ούτε και τρόλεϊ περνούσαν την Πατησίων, και από τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
    Άλλο όμως πορεία διαμαρτυρίας, άλλο τα καιω και σπάζω.

    Δεν έχω παραβατική συμπεριφορά.

    Δεν με ενοχλούν οι κάμερες ούτε της αστυνομίας, ούτε της τροχαίας, ούτε των κάθε jequirity που υπάρχουν.

    Με ενοχλεί που η ελληνική πολιτεία συντηρεί αυτούς που με την πρώτη ευκαιρία βγαίνουν έξω και τα γαμούν τη μανά.

    Πως μπορούμε να προστατευτούμε όλοι εμείς οι μαλάκες φιλήσυχοι πολίτες από όλους αυτούς με την συνεχόμενη παραβατική συμπεριφορά ?

    Αν είναι η αστυνομία να έχει αποτέλεσμα κινηματογραφώντας όλους αυτούς τους ανήσυχους πολίτες τότε ναι.!!!

    Εγώ δίνω την δική μου άδεια.

    Εάν είναι με μια επιχείρηση σκούπα να τους μαζέψει τότε να ξανά δώσω την άδειά μου.

    Ο κάθε πικραμένος ανένταχτος ή επαναστατημένος (με ή χωρίς αιτία) για χάριν γούστου έχει το δικαίωμα, άπαξ και είναι πάνω από 10 να κάνουν οτι γουστάρουν και με την άδεια της αστυνομίας.!!

    Μόνο στα Ζωνιανά εξαντλείτε την αυστηρότητά σας.

    Εκτός αν η προτεινόμενη λύση είναι η οπλοκατοχή.

    Διότι εάν γνώριζε ο ο κάθε παραβατικός οτι περιτριγυρίζετε από πολίτες με 45αρια ίσος και η κοινωνική του συμπεριφορά να ήταν άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δείτε τι συνταξάρες παίρνουν οι βουλευτές- βολευτές: http://e8nos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελευταία, όμως, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που αντιλαμβάνονται ότι δεν αποτελεί απόδειξη ευπρέπειας, αλλά, αντίθετα, ανοησίας η αποφυγή των λέξεων εκείνων οι οποίες περιγράφουν με την επιβαλλόμενη σαφήνεια τις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις τις οποίες μετέρχεται ο Κ. Καραμανλής. Για παράδειγμα, η σωστή καταγραφή της πραγματικότητας σε σχέση με το Ασφαλιστικό δεν είναι ότι «ο πρωθυπουργός αποδεικνύεται ασυνεπής σε σχέση με όσα είχε υποσχεθεί», αλλά ότι «αποδεικνύεται πως ο Κ. Καραμανλής είπε συνειδητά ψέματα και εξαπάτησε το εκλογικό σώμα».

    Δεν λέω, καλό είναι το σαβουάρ βιβρ και οι μετριοπαθείς χαρακτηρισμοί, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραποιούν ή πλαστογραφούν την πραγματικότητα. «Ασυνεπής», για παράδειγμα, είναι αυτός που δεν τηρεί μία ή δύο υποσχέσεις του. Εκείνος που συστηματικά δεν ανταποκρίνεται στις δεσμεύσεις του λέγεται «ψεύτης». Ή, σε πιο ακραία περίπτωση, λέγεται και «απατεώνας». Και καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε κάποτε ότι τις πράξεις και όχι τους χαρακτηρισμούς είναι που πρέπει να φοβόμαστε.

    Για να επανέλθουμε, λοιπόν, στον Κ. Καραμανλή, προσωπικά είχα επιλέξει τη σκληρή γλώσσα πριν ακόμη κερδίσει τις εκλογές. Και όχι επειδή διαφωνούσα πολιτικά με όσα υποσχόταν, αλλά επειδή ήταν πασιφανέστατο ότι δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να χυδαιολογεί αναπόδεικτα σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων του και να ψεύδεται ανερυθρίαστα, υποσχόμενος πράγματα που ήταν μαθηματικά βέβαιο πως ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσει.

    Θυμάμαι - θα μου μείνει αξέχαστη!- εκείνη τη θρυλική σαχλαμάρα των 10 δισ. ευρώ ετησίως που θα εξοικονομούσε, λέει, χτυπώντας τη διαφθορά και τη σπατάλη. Θα τη θυμάστε κι εσείς φαντάζομαι! Και μη μου πείτε ότι προσπάθησε και δεν του βγήκε, γιατί εδώ που έχουμε φτάσει μόνο για καλαμπούρια δεν είμαστε.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πασοκ πισινος

    Μα ποσο βερμπαλιζων μαλακας ειναι τουτος? Τι τενεκες αλλαλαζων? Μηπως ειναι ο αγιος, κεινος ο σκερβελες με τις ιδιες ιδιοτητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση