GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

alimosnews.gr

Μετά την πρώτη δοκιμαστική περίοδο ως blog στο wordpress το Alimos-News αλλάζει διεύθυνση. Έτσι από σήμερα μπορείτε να μας βρίσκετε στο www....


Μετά την πρώτη δοκιμαστική περίοδο ως blog στο wordpress το Alimos-News αλλάζει διεύθυνση. Έτσι από σήμερα μπορείτε να μας βρίσκετε στο www.alimosnews.gr. That's all, που λένε και σε άλλες πολιτείες.Κρατάμε τις ίδιες αρχές και αξίες, κρατάμε τα στοιχεία εκείνα που έκαναν το http://alimosnews.wordpress.com/ να ξεπεράσει τα 1000 χτυπήματα μέσα σε μόλις 3 βδομάδες λειτουργίας! www.alimosnews.gr για κάθε σας κείμενο, κάθε σας σχόλιο, κάθε παράπονο και γνώμη.

5 σχόλια

  1. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;;;;

    ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    Οποιος γνωριζει για την τύχη του Αρχηγου να αφήσει σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POIOS APO TO ALIMOS NEWS XRISIMOPOEI TO SITE GIA NA KATEVEI IPOPSIFIOS DIMOTIKOS SIMVOULOS STON ALIMO SE LIGES MERES..
    SE GNWSTO SITE..
    OXI TO PRESS-GR..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια γλωσσα μιλανε αυτα τα μαλακισμενα του Αλιμοςnews?
    (υποθετω, αλβανικα ή αγγλικα - εγω που δεν τις ξερω, σε ποια σελιδα να τους καταγγειλω? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den ksero an einai alvanika i kinezika pantos ta ellinika tous einai tragika. proti fora pou mpika prepei na grafoun agrammatoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kato apo ti oprela sou 8a mpw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση