GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...and happy new year!‏

.. Από τον Θόδωρο Μακρή http://vavanta.blogspot.com/ ...

..
Από τον Θόδωρο Μακρή
http://vavanta.blogspot.com/
...

6 σχόλια

  1. Και μη νομίζετε ότι είσαστε διαφορετικοί από το εικονιζόμενο ζεύγος. Ο καθρέφτης σάς κοροϊδεύει και έχετε εσφαλμένη αντίληψη για την κατάστασή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας προβλήματα...
    αν πρόσεχες στο δημοτικό θα μάθαινες αριθμητική και δεν θα τη πάθαινες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσοι συχνά κατηγορούν την κυβέρνηση της ΝΔ πως όλο και συχνότερα παραβαίνει τις παλιές καλές εντολές για σεμνότητα, ταπεινότητα και αρετή πιστεύω πως την αδικούν. Οι όποιες ατασθαλίες της ΝΔ (οικονομικά σκάνδαλα, πολεοδομικές ανοησίες, κακοδιοίκηση, βλαβερά νομοσχέδια για Παιδεία και Ασφαλιστικό, ερωτικά μελοδράματα, απονενοημένα διαβήματα κτλ.) δεν οφείλονται, κατά τη γνώμη μου, ούτε σε έλλειψη ήθους ούτε σε έλλειμα ηθικής. Τουναντίον, θα έλεγα. Οι άνθρωποι και ευσεβείς είναι και ήθος διαθέτουν και τις πατροπαράδοτες αξίες τιμούν. Το πρόβλημα δεν είναι ηθικό. Είναι θέμα λογικής προοπτικής, όπως θα έλεγε και ο Σωκράτης. Ουδείς εκών αμαρτάνει. Κανένας δεν σφάλλει με τη θέλησή του. Σφάλλει επειδή αγνοεί το σωστό.

    Αυτό νομίζω ότι είναι το πρόβλημα της ΝΔ. Δεν ξέρει λ.χ. πώς να κρύψει τα οικονομικά σκάνδαλά της. Η ιστορία με τα ομόλογα είναι εξωφρενική. Ενώ θα μπορούσαν οι άνθρωποι έτσι να ενεργήσουν ώστε όλα στο τέλος να είναι ωραία και καλά, αντίθετα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να φανερωθεί η παρανομία. Ενώ ο κ. πρώην υπουργός θα μπορούσε να ακολουθήσει τη συνήθη πρακτική και να οικοδομήσει χωρίς να ρωτήσει κανέναν, η αρχαία άτη, δηλαδή η νεοελληνική «τύφλα», του υπέδειξε να βγάλει άδεια αναψυκτηρίου. Λάθος λογικής προοπτικής.

    Και το τελευταίο. Η ΝΔ ούτε γνωρίζει πώς να ερωτεύεται ούτε πώς να κρύβει την ερωτική απελπισία. Το χειρότερο: πηδάει στον ακάλυπτο. Μα είναι δυνατόν να πηδήξει κάποιος στον ακάλυπτο για να αυτοκτονήσει; Αυτό ούτε οι ιδανικοί αυτόχειρες τ ου Καρυωτάκη δεν θα το επιχειρούσαν. Για τους αποφασισμένους υπάρχουν χίλιοι δυο σοβαροί τρόποι. Η ζωή είναι ιερή. Αλλά και η αυτοκτονία είναι ιερή. Να λοιπόν ένα άλλο θανάσιμο σφάλμα λογικής, που ελπίζουμε να μην οδηγήσει στον θάνατο. Πώς όμως θα επουλώσουμε τη ζωή;

    Συμπέρασμα: η ΝΔ πρέπει πάραυτα να μάθει κάποια πράγματα - πώς λ.χ. να διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά λάθη της, πώς να εμφανίζει ως απόλυτα επιβεβλημένη μια πολεοδομική παρανομία της. Κυρίως πρέπει να μάθει να ερωτεύεται ακίνδυνα. Ούτε φόνοι χρειάζονται στις σκάλες της πολυκατοικίας ούτε πηδήματα στον ακάλυπτο. Η ΝΔ πρέπει όχι μόνο να πολιτεύεται ορθώς, πρέπει και να φαίνεται πως πολιτεύεται ορθώς. Από πού θα διδαχθεί όλα αυτά; Ας μελετήσει την πρόσφατη πολιτική ιστορία. Εκεί βρίσκονται οι μεγάλοι δάσκαλοι, που εκτός των άλλων είχαν και τρόπο και στυλ.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έρθει η ημέρα που οι μαθητές του 18 και 19 θα μου παίρνουν πίπες...

    43 ημέρες ακόμη, και μετά δουλειά. Θα σας κυνηγάω εσείς που με "ταπώνατε" και με κοροϊδεύετε.

    Ο σκράπας σας θα βγάλει πολλά λεφτά. Και μετά θα μου ζητάτε. Η εκδίκηση θα είναι πολύ πικρή. Ουέ κι' αλίμονο.

    ΛΕΛΕΛΕΛΕΛΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ξέρετε γιατί;

    Γιατί εγώ θυσίασα 4 χρόνια "φοιτητικής ζωής" για να κάνω 50 χρόνια χαβαλέ.

    Α,ρε βλάκες. Μου μπαίνετε στο Πανεπιστήμιο και κάθεστε. Να καθόσασταν 1-2 μήνες σαν "περίοδο προσαρμογής" κανενα πρόβλημα.

    Αλλά όχι και να μου παίρνετε πτυχίο μετά από 7 χρόνια. Εξαιρεση αποτελούν αυτοί και αυτές που δουλεύουν.

    Και μαγκιά τους. Αυτοί θα ωριμάσουν και δεν θα γίνουν χλιδάνεργοι.

    Και έχω μόνο πτυχίο. Αλλά μπορώ να ανοίξω συζήτηση σε πολλά θέματα.

    Καιρός να ψαρώσω τους ανωτέρους μου.

    ΛΕΛΕΛΕΛΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση