GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κάποιες φορές είναι απαραίτητη η λογοκρισία‏"...

.. Tου Φιλήμονα . Αγαπητό Press.gr, Mε αγανάκτηση και αηδία παρατηρούμε τη μορφή κάποιων σχολίων που δημοσιεύουν στο blog κάποιοι συνάνθρωπ...

..
Tου Φιλήμονα

.Αγαπητό Press.gr, Mε αγανάκτηση και αηδία παρατηρούμε τη μορφή κάποιων σχολίων που δημοσιεύουν στο blog κάποιοι συνάνθρωποι μας, όταν το blog αποφασίζει να δημοσιεύει posts με αφορμή την υγεία του Αρχιεπισκόπου κ.Χριστοδούλου ή κάποιο άλλο επίκαιρο εκκλησιαστικό ζήτημα.Με φρίκη και αγανάκτηση διαβάζουμε φράσεις του τύπου "καρκινόδουλος", "χουντόδουλος" και άλλες χυδαίες και εμετικές φράσεις εις βάρους ενός ανθρώπου που δίνει τον ύστατο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.Και δεν είναι μόνο αυτό. Για οποιοδήποτε θέμα άπτεται θρησκευτικού ή εκκλησιαστικού ζητήματος ο συγγραφέας του πόστ(π.χ. κ.Ακρωτηριανάκης) δέχεται χυδαίες επιθέσεις. Το ερώτημα είναι το εξής: Γιατί τέτοιο μένος; Γιατί τέτοια χυδαιότητα; Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι άθεος, υλιστής, μαρξιστής, "της πατρώας θρησκείας" ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να βρίζει χυδαία και να δυσφημεί άλλους καλυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία του blog. Γνωρίζω ότι και στο παρελθόν έχει γίνει λόγος για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση με τις ύβρεις αλλά, δυστυχώς, οι χυδαιολόγοι συνεχίζουν ακάθεκτοι.Η πρόταση μου: να λογοκρίνονται οι χυδαίες φράσεις για να πάψουν έτσι να εκφάζονται με λεξιλόγιο του τύπου "χουντόδουλος", "καρκινόδουλος" κτλ. Πιστεύω ΄τι μας θίγουν όλους τέτοιες εκφάσεις. Δεν γνωρίζω αν είναι τεχνικά δυνατό κάτι τέτοιο όμως η κακία και η χυδαιότητα κάποιων που θέλουν να ονομάζονται και άνθρωποι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

41 σχόλια

  1. Πες τα ρε Φιλήδονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιλιόδουλος, χρυσοποίκιλτος, κίναιδος, πεολείκτης, πρωκτόδουλος και πολλά άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ Φιλήμονα προτείνω να λογοκριθείς εσύ.
    Η άποψη σου για την λογοκρισία με προσβάλει.

    Οταν τα κάνουνε είναι καλά, όταν τους τα λένε τους πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή ο άνθρωπος είναι το χειρότερο και το αγριότερο θηρίο στη γή, όλοι αυτοίοι ανωνυμογράφοι χυδαιολόγοι, προσπαθουν να βγάλουν την ανωμαλία τους στο blog. Γι αυτό-επειδή είναι υπάνθρωποι ή καλύτερα ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ-δεν διστάζουν να αυνανίζονται πληκτρολογώντας και να ηδονίζονται χυδαιολογώντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Eίτε ασκηθεί είτε όχι λογοκρισία, η αλήθεια είναι εμάς στο πασοκ μας αρέσει να μας κάνουν έρωτα οι άντρες.

    Οπότε είτε πούστηδες, είτε αδερφές, είτε κίναιδους, είτε τραβεστί, είτε ξεκωλιασμένους, είτε πουτσογλείφες, είτε ότι άλλο σας επιτρέπει η φαντασία σας να μας αποκαλείτε η ουσία δεν αλλάζει. Μας αρέσει η τσαπού.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ babis

    babis 1111111111111111111111

    Ο babis και ο φίλος του την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο φίλος του babis πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον babis να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα οπότε και διαμαρτύρεται. - "Μα απλώς έκλασα!", απαντά o babis.

    babis 22222222222222222222222222

    Ο babis παει στον σεξολογο και αλλοφρων του λεει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει φοßερα ο κωλος µου και θελω να µε εξετασετε!!! Να γδυθωωωωω;;;;

    Ο γιατρος σαλταρει και για να τον αποφυγει, γραφει του babis µια συνταγη και τον διωχνει.
    Μετα απο µια εßδοµαδα ο babis επιστρεφει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει ακοµα ο κωλος µου! Σας ικετευω...εξεταστε µε!!!! Να γδυθωωωωωω;;;;;;;;

    Ο γιατρος του γραφει µια νεα συνταγη και τον διωχνει ξανα. Ο babis οµως επιµενει και τον επισκεπτεται καθε ßδοµαδα.
    Εχουν µε τα πολλα περασει 3 µηνες, οποτε µια µερα ο γιατρος αποφασιζει τελικα να τον εξετασει. Του ζηταει να γδυθει και να πεσει στα τεσσερα.

    Οπως κοιταει απο πισω, ßλεπει να προεξεχει ενα κοτσανι.
    Τραßαει...τραßαει...και σιγα σιγα ßγαινουν και τα φυλλα.
    Συνεχιζει να τραßαει...και χλουπ...ßγαινει ενα κοκκινο τριανταφυλλο , οποτε ο babis γυρναει και του λεει µε λαγνο ßλεµµα:


    -ΓΙΑ ΣΕΝΑ....!!!!!!!

    babis 333333333333333333333333

    Περίμενε o babis στην εθνική οδό και έκανε οτοστόπ σε όλα τα αυτοκίνητα αλλά κανένα δεν σταμάταγε. Είχε πια απελπιστεί ο gay και τελικά σταμάτησε μια νταλίκα. Στο μέσο της διαδρομής πετάγεται μια γάτα στη μέση. Ο νταλικέρης προσπαθώντας να την αποφύγει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Βγαίνουν και οι δυο έξω. Ο babis τα είχε πάρει στο κρανίο. Παίρνει έναν φίλο του για να διαμαρτυρηθεί και αρχίζει:
    -Έλα Γιώργο είχα μπει σε ένα αυτοκίνητο και βγήκαμε έξω από το δρόμο και τραυματίστηκα. Να του κάνουμε μήνυση....
    Λέει ο νταλικέρης:
    -Ναι καλά τα αρχ***α μου θα πάρεις...
    Πετάγεται και ο babis και λέει:
    -Εντάξει Γιώργο λύθηκε το πρόβλημα.

    babis 4444444444444444444

    O babis και δυο γκόμενοί του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική με την Ολυμπιακή. Όταν έφτασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο babis είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
    - Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
    Ο babisς τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
    - Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
    Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
    Μετά από μία ώρα καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
    - Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
    - Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ στον ιδιοκτητη του blog.

    πες τους ποσο κωλοτρυπιδης εισαι κοπελα μου.
    πες στους " αναγνωστες σου " με τι σκατοπατσαβουρα ασχολουνται.
    Αντε κοπελα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Θα σας πω μία ιστορία μου. Είμαι 52χρόνων αποκλειστικά gay παθητικός. H Ιστορία μου ξεκίνα μέσα από το Ιντερνέτ και κάποιο site γνωριμιών, μετά από αρκετό καιρό κάνοντας serf σε διαφορά site και chat αντίστοιχα γνώρισα έναν τύπο γύρω στα 28 και απ ότι μου περιέγραψε τον εαυτόν του ένα ωραίο άντρα, καυτό και πολύ καυλιάρη, που είχε ζήσει πράγματα έντονα με το άλλο φύλο και τώρα έψαχνε εμπειρίες διαφορετικές απ αυτές που είχε ζήσει έως τώρα.
    Μιλούσαμε αρκετά συχνά και νομίζω πως κολλούσαμε όλο και περισσότερο, αυτό που καταλάβαινα ήταν ότι κανείς δεν ζητούσε face to face γνωριμία και ίσως αυτό ήταν που μας έδενε περισσότερο. Οι συζητήσεις μας ήταν κάτι παραπάνω από προσωπικές εκμυστηρεύσεις εκ βαθέων αλλά μερικές φορές καταλήγαμε να κάνουμε και cyper sex και τελικά το απολαμβάναμε!!!!
    Μέχρι τη στιγμή που αποφασίσαμε να γνωριστούμε από κοντά.
    Μου άρεσε και μάλιστα πολύ, ένας πράγματι αληθινός άντρας, όχι ωραίος με την κλασική έννοια του ορού, αλλά ένα ωραίο αρσενικό, τύπος καθημερινός με δυνατό σώμα, μελαχρινός, κοντό μαλλί με μάλλον περίεργα χαρακτηριστικά, λίγο γαμψή μύτη και μεγάλο στόμα. Ανοιχτές πλάτες δυνατό στέρνο και δύο δυνατά και καλοφτιαγμένα ποδιά… πραγματικά μου άρεσε πολύ και μάλλον ένοιωθα ότι καύλωνα όση ώρα τον κοιτούσα. Ήρεμος τύπος που ήξερε ακριβώς για το τι έψαχνε.
    Καθίσαμε και μιλήσαμε αρκετά και τόσο οικία, που νόμιζε κανείς ότι είχαμε ξαναβρεθεί αρκετές φορές και ήμασταν φίλοι. Δεν άργησε λοιπόν να γίνει η πρώτη επαφή τόσο ζεστή και οικεία, που μιλώντας ανακαλύψαμε ότι μάλλον ο ένας θα κολλούσε με τον άλλο. Το βραδύ τράβηξε αρκετά, ο καφές έγινε φαγητό και κρασί σε κάποιο ταβερνάκι και πολύ μπλα μπλα. Όταν ήρθε η στιγμή να φύγουμε, μου πρότεινε να με πάει σπίτι μου και δεν αρνήθηκα, η συνέχεια είναι γνώστη, λίγο πολύ, ανέβηκε πάνω…
    Όταν αγκαλιστήκαμε ήταν το πιο γλυκό πράγμα που είχαμε νιώσει και οι δύο, τα χεριά μου πέρασαν το λαιμό του, τον άγγιξα και δάγκωσα απαλά τα χείλη του, η γεύση από το κρασί και το τσιγάρο μου ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη. Βόγκηξα από καύλα και δάγκωσα με λαχτάρα τα χείλη του. Τα χεριά μου άρχισαν να ψαχουλεύουν το κορμί του, άνοιξα το πουκάμισό του, οι παλάμες μου άγγιξαν το στέρνο του, οι λίγες τρίχες και οι ρόγες του σκληρές μ’ έκαναν να πεθαίνω από καύλα, ξεκούμπωσα αργά το παντελόνι του και το άφησα να πέσει, γονάτισα μπροστά του και τον δάγκωσα απαλά πάνω στο κορμό του πούτσου του, η γλώσσα μου άρχισε να γλύφει τα δυνατά μπούτια του με τις μαύρες τρίχες μμμ μ’ άρεσε πολύ αυτή η αίσθηση και προσπάθησα να τον γευτώ, όσο περισσότερο μπορούσα.
    Έκανε πίσω, έκατσε στην άκρη στο κρεβάτι, άνοιξε τα ποδιά του, έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε επάνω στο πούτσο του δυνατά, βογκώντας, άρχισε να μου τρίβει το κεφάλι μου με τέτοια καύλα πάνω στο πούτσο του, που νόμισα ότι έτσι θα έχυνε, ξάπλωσε ολόκληρος πάνω στο κρεβάτι και κατέβασε το σλιπ του, ήταν υπέροχο… ένας ωραίος και δυνατός πούτσος ανάμεσα σε δύο τριχωτά φουσκωμένα αρχίδια!!!!!!!!!! ήταν πράγματι K A Y Λ A !!!!!!!!!!!.
    Με βουλιμία και τελείως αχόρταγα άρχισα να το γλύφω και να πιπιλάω το κεφάλι προσπαθώντας να χορτάσω, όσο περισσότερο μπορούσα απ’ αυτή την καυτή ψωλαρά!!!!!!!! έγλυφα εναλλάξ το πούτσο τα’ αρχίδια και τις μπουτάρες του… ήθελα να του προσφέρω τα πάντα να τον κάνω να νιώσει την μεγαλύτερη καύλα, πήρα ένα μαξιλάρι και το έβαλα κάτω από τη μέση του, ο κώλος του σηκώθηκε ελαφρά, δαγκώνοντας το πούτσο και το καυλί το βύθιζα αργά μέσα στο στόμα μου σαλιώνοντάς τον πολύ, έβγαλα αργά από το στόμα μου το πούτσο του και συνέχισα με την γλώσσα να χαϊδεύω τον κορμό προς τα κάτω έως τ’ αρχίδια μμμ...
    Μου άνοιξε τα ποδιά και όπως ήμασταν αγκαλιά ένιωσα ο πούτσος του να τρίβεται με τόση καύλα πάνω στα μπούτια μου, ενώ λαχανιασμένος μου έλεγε ότι δεν έβλεπε την ώρα να με ξεσκίσει, απίστευτα, δυνατά και να με πεθάνει από το πολύ γαμήσι… αγκαλιά φιλούσα το κορμί του το λαιμό του το στήθος του… του ψιθύρισα, ότι θα ήθελα πολύ να με σκίσει, αλλά χωρίς προφυλακτικό, ήθελα να τον νιώσω μέσα μου, όσο πιο ζεστό και καυτό μπορούσα… γέλασε και με φίλησε τόσο καυτά και αχόρταγα, που νόμιζα ότι αν το συνέχιζε, θα έχυνα.
    Με γύρισε μπρούμυτα, έπεσε πάνω μου, άνοιξε με τα ποδιά του τα ποδιά μου, ένοιωσα τον πούτσο του να ακούμπα πάνω στην τρύπα μου. Μία δύο φορές τον έτριψε παράλληλα με την κωλοτρυπίδα μου, τον ζήτησα απεγνωσμένα να με σκίσει, βόγκηξα, μμμ δάγκωσα ελαφρά το μαξιλάρι και το καυτό καυλί του άρχισε να μπαίνει μέσα μου μμμ ναιιιιιιιιιιιι. Πονούσα, με γαμούσε αργά, τόσο αργά που θα μπορούσα να λιποθυμήσω από την καύλα, στην αρχή οι κινήσεις του ήταν αργές, αλλά όσο γαμούσε γινόταν άγριος και πιο επιθετικός… ήταν καύλα, ένιωθα την τρύπα μου να γεμίζει αχόρταγα από αυτό το δυνατό καυλί και όσο μπαινόβγαινε τόσο πιο έντονη γινόταν η καύλα!!!!!!!!
    Με γύρισε από πάνω του, με πήρε αγκαλιά, αγκάλιασα τα μπράτσα και το στήθος του, με ακινητοποίησε με τα χεριά του και με ξαναγέμισε ακόμα πιο δυνατά με τον απολαυστικό του πούτσο. Έτρεμα το πολύ και αχόρταγο γαμήσι, έτρεμα πάνω του, ένιωθα τον πάτο μου να καίγεται και να πλημυρίζω από υγρά καύλας. Όταν τον έβγαζε από μέσα μου, νόμιζα ότι θα εκραγώ, αλλά πριν καλά καλά η τρύπα μου επανέλθει, την ξαναγαμούσε ακόμα πιο δυνατά. Μου έδινε δυνατά μπατσάκια στο κωλαράκι μου κι εγώ του έλεγα ότι είμαι το πουτανάκι του και η δική του αποκλειστικά γαμιόλα… και ότι ήθελα να με γαμήσει πολύ και ανελέητα!!!!!!!!!!! Πίεζα την τρύπα μου πάνω στον πούτσο του και έσφιγγα την κωλοτρυπίδα μου γύρω από το καυλί του, μόνο και μόνο για να επιβραδύνω την καύλα.
    Βογκούσαμε απίστευτα, συνέχισε να με γάμα απερίγραπτα, ενώ εγώ ήθελα να τον δοκιμάσω όσο περισσότερο μπορούσα, άρχισε το ξέσκισμα να γίνεται πιο αργό, ενώ μου ψιθύρισε ότι θέλει να με χύσει. Μμμ μωρό μου, μούγκρισα, θέλω να χύσουμε μαζί… ενώ συνέχισε να με γαμάει, βογκούσαμε και κατάλαβα ότι απ’ ώρα σε ώρα θα τελειώναμε. Βγήκε από μέσα μου, κατέβηκα και τον πήρα στο στόμα, άνοιξα τα χείλη μου και τον πήρα καυτά μέσα στο στόμα μου, αχόρταγα ρούφηξα το πούτσο του μέσα μου και τον έπαιξα για λίγο με την γλώσσα. μμμ ννναιιιιιιιιιιιιιιι, έτσι… μούγκρισε και σε δευτερόλεπτα τα καυτά υγρά του άρχισαν να κυλούν έξω από το στόμα μου. Έτριβα με καύλα την υπέροχη ψωλαρά του και τα υγρά του εκτοξευόταν στο στήθος του και στη κοιλία του, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να γλύφω τις χοντρές σταγόνες από το δυνατό κορμί του… ιδρώτας και σπέρμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μείναμε αγκαλιά, το γαμήσι υπέροχο, ο τύπος καταπληκτικός, ίσως το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου!!!

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπαμπη θλεω να σε γαμησω, να ξεσκισω το μουνακι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ


    babis ΜΕ ΚΑΥΛΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. hthela na ksera oloi eseis pou vrizete toso xydaia poulwntas tsampa magkia kapoion ton opoion poy ypoferei ap ayto pou mporei na pathete kai eseis oti gousta ki an exete, eiste oloi straight kai swstoi andres? Ayth thn entypwsh exete?

    ki an nai giati re leventes lene shmera oi gynaikes pws den yparxoun pia antres???

    ektos an den exoun mpei se ayto to blog gia nas kamarwsoun ....kai meta na strafoun stous...gay

    Etsi diatypwnete kritikh sta kakws keimena? Ti nomizete oti epitygxanete ektos apo to na prokaleite eseis gia tous eyatous sas thn emetikh diathesh twn anagnwstwn tou blog? dioti ayto symbainei

    tha eixate perissoterh peithw an milousate politismena kai sigoura perissoterh aphxhsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα πάρω τηλέφωνο τους νταβατζήδες σου κ.κ. Γεώργιο Μπόμπολα και Χρήστο Λαμπράκη για να κανονίσουμε τις λεπτομέριες (οικονομικά κλπ.). Αχ αγάπη μου, πες μου το κάνεις από μικρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ και εξαιρετικέ μου φίλε 8.43...

    Ναι, από τότε που ήμουν παιδάκι και με πρωτοξεκόλλιασε με δημοκρατικές διαδικασίες ο θείος και άλλοι γιδοβοσκοί στην Κρήτη.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ax babis se thelo poly na jeskistoume.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8.42 αντί να αηδιάζεις με τα σχόλια καλύτερα να αηδιάζεις με τα ψέμματα που ανεβαίνουν στο πρεσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΣΕΣ babis ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΩΡΑ ΜΟΥ¨?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 400,000
    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΚΤΛ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.
    Τα εκτονωτικά των σεξουαλικά
    πεινασμένων,ανώμαλων ας αφαιρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σύντροφε μπάμπη,

    ποιός Λαλιώτης κλπ τραβεστί???


    είσαι μακράν η κορυφαία σουφράνο μέσα στο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ και εξαιρετικέ μου φίλε 8.42...

    Mαζύ σου είμαι σύντροφε στον αγώνα ενάντια σε αυτούς που δεν σέβονται τις ιδιαιτερότητες που έχουμε όπως εσύ και εγώ
    Σ ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και ελπίζω να βρεθούμε και από κοντά για αλλαξωκολιές.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis8.43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 8.53 όπου babis βλέπε πασόκος (λαμόγιο και πούστης, ένα και το αυτό δηλαδή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ, ΣΗΜΕΡΙΝΟ
    Ειδήσεις της ημέρας (5-12-07): Τα ελληνικά σχολεία κατατάχθηκαν στην τελευταία θέση της Ευρώπης, σύμφωνα με έρευνα του ΟΟΣΑ, στα πλαίσια του Διεθνούς προγράμματος για την αξιολόγηση των μαθητών.
    Αυτά να τα βλέπει η κυβέρνηση και να τσακίσει κόκκαλα. Να μην επιτρέψει άλλο σε κοινοβουλευτικά και άλλα καθίκια να ενθαρρύνουν τους μαθητές στην κατάργηση της εκπαιδεύσεως με παρακώλυση της λειτουργίας σχολείων. Καταλήψεις, λέει. Καλά, τι είναι εχθρικά υψώματα;
    Και οι εισαγγελείς να επιτελέσουν επί τέλους το χρέος τους. Με ποιο δικαίωμα αδιαφορούν και δεν επιτελούν το καθήκον τους; Γιατί αφήνουν τα κωλόπαιδα να καταλαμβάνουν όλως παρανόμως δημόσιους χώρους και να σμπαραλιάζουν την κοινή περιουσία; Οι μαθητές ιδιωτικών σχολείων δεν τολμούν ανάλογες πράξεις επειδή επικρέμαται πάνω τους η εισαγγελική σπάθη. Δεν λέω βέβαια να αφήσουν απροστάτευτη και την ιδιωτική περιουσία. Όχι! Γιατί όμως να φροντίζουν μόνον αυτήν και όχι τη δημόσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλήμονα

    μην ξεχασεις απο εδω και περα οταν θα λες την οποιαδηποτε αποψη σου, τον επιβραχιονα με την σβαστικα

    και την γνωστη φραση οπου μονο εσυ γνωριζεις....χαιλ χιτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΕΛ.ΠΕ!!!

    ΑΞΙOΤΙΜΟΙ κοι,

    Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την πρωτοφανή ενέργεια ενός πρωτοβάθμιου σωματείου μέλους της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ.
    Στη Σ.Σ.Ε του 2007 παραβαίνοντας και καταπατώντας την νομολογία αλλά και την Ε.Γ.Σ.Σ.Ε συμφώνησαν με την διοίκηση στη Σ.Σ.Ε. 2007 την εξής ρύθμιση :

    • ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΧΡΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 8 ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Σας παραθέτω δε και τη σχετική νομολογία για να διαπιστώσετε και εσείς το μέγεθος ….

    ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
    Εγκύκλιος Β111795 27.6.97 ΟΑΕΔ " Παροχές πρόσθετης σπουδαστικής άδειας"
    Αναφορικά με το ποιες από τις ημέρες της πρόσθετης άδειας του άρθρου 2 του Ν 1346/83 είναι αυτές για τις οποίες υποχρεούται ο ΟΑΕΔ σε καταβολή παροχών στον εργαζόμενο μαθητή, σπουδαστή, φοιτητή σας γνωρίζουμε ότι : Είναι δυνατή η καταβολή των παροχών και για τις τριάντα(30) εργάσιμες ημέρες, δηλαδή , πέραν των τακτικών ημερών των εξετάσεων και για τις ημέρες προετοιμασίας, εφόσον η προ των εξετάσεων άδεια απέχει λογικό χρόνο από αυτές. (ΔΕΝ Τόμος 54/1998 τεύχος 1283 σελ 182)
    2) ΑΠΟΦΑΣΗ 33894/98 Υπ. Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων " συμπλήρωση της 31390/ 14.7.83 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατά το μέρος που αφορά τη χορήγηση σπουδαστικής άδειας και στους μαθητές- σπουδαστές-φοιτητές που υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους" (ΦΕΚ 1276Β 23/12/98). Συμπληρώνουμε την υπ΄αριθμ 31930/83(ΔΕΝ 1996 σελ 797)1 απόφαση μας ως εξής: α) Στους εργαζόμενους μαθητές-σπουδαστές- φοιτητές εκπαιδευτικών μονάδων οποιοδήποτε τύπου και οποιασδήποτε βαθμίδας του Δημοσίου ή μονάδων που εποπτεύονται με οποιονδήποτε τρόπο από αυτό………..που απέχουν από την εργασία τους για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας τους χορηγείται πρόσθετη άδεια τριάντα (30) εργασίμων ημερών κατ΄ ανώτατο όριο το χρόνο ανεξάρτητα από τον χρόνο απασχόλησης τους.
    β) Η ως άνω άδεια χορηγείται και στους εργαζόμενους μαθητές-σπουδαστές- φοιτητές που έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους αλλά μόνο για την προβλεπόμενη διάρκεια των σπουδών που κάθε φορά παρακολουθούν, προσηυξημένη κατά δύο (2) έτη ανεξάρτητα αν οι σπουδές διανύθηκαν συνεχώς ή διακεκομμένα.
    ΕΓΣΣΕ 20002 Αδειες/16 Σπουδαστές-φοιτητές- μαθητές μισθωτοί και άδεια
    Εκτός από την κανονική τους άδεια, οι εργαζόμενοι που είναι μαθητές-σπουδαστές- φοιτητές εκπαιδευτικών μονάδων οποιοδήποτε τύπου και οποιασδήποτε βαθμίδας του Δημοσίου ή μονάδων που εποπτεύονται με οποιονδήποτε τρόπο από αυτό , δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους και πρόσθετη άδεια άνευ αποδοχών διάρκειας τριάντα (30) ημερών συνεχών ή διακεκομμένων κατ΄ έτος για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις ( αρθρο2 Ν1346/83, τροποποιήθηκε με την ΕΓΣΣΕ 2.4.96, εκυρώθη με το άρθρο 22 Ν2556/97 ΔΕΝ 1997 σελ 119- και εν συνεχεία ΕΓΣΣΕ 18.5.98 , ΔΕΝ 1998 σελ 666) .
    Την άδεια δικαιούνται να λάβουν όλοι οι σπουδαστές-φοιτητές- μαθητές χωρίς όριο ηλικίας ( ΕΓΣΣΕ 18.5.98) και ανεξαρτήτως συμπληρώσεως έτους υπηρεσίας (ΔΕΝ 1997 σελ38 και 1999 σελ 242).


    ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
    Στον Δημόσιο Τομέα η άδεια είναι δύο (2) μέρες για κάθε ημέρα εξετάσεων σύμφωνα με τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα.
    Όπως διαπιστώνεται και εσείς πουθενά δεν αναφέρεται συνάφεια με την ειδικότητα του εργαζομένου στην εταιρεία ,ουσιαστικά δηλαδή μιλάμε για απαγόρευση γνώσης. Η ενέργεια τους αυτή παίρνει μεγαλύτερη βαρύτητα γιατί ήταν σε γνώση τους η νομολογία και παρότι είχαν ενημερωθεί ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ :

    • Την απόφαση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του 12/2006 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΣΕ.

    • Την απόφαση ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του 05/2007 ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΣΕ 2007 ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.


    Οι σωματειακές εκλογές που έγιναν πριν από μερικές μέρες δεν ευσταθούν ως δικαιολογία ότι δεν υπήρχε χρόνος (άλλωστε με πρακτικό συμφωνίας που υπογράφηκε κατά τη περίοδο των βουλευτικών εκλογών με ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕΙ)και επειδή οδεύουμε ολοταχώς για την καταγγελία της ΣΣΕ 2007 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ .



    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    Υ.Γ.
    Συγχωρέστε μου την ανωνυμία η οποία γίνεται για προφανής λόγους προστασίας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΣΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΜΑΚΑΒΡΙΟΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΑΤΟΣ
    ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    ΠΡΩΚΤΟΔΟΥΛΟΣ,ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ,ΧΡΥΣΟΔΟΥΛΟΣ,
    ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΚΙΝΟΔΟΥΛΟΣ,ΦΑΣΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,
    ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟ ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ! ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΦΙΛΗΔΟΝΑ ?
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ.

    Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΦΙΛΗΜΟΝΑ
    ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ

    Ο ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι αλητες που βριζουν τον μασκαριοτατο αρχιεπισκατο πουστοδουλο θα καουν στη κολαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ας ςρευνησουμε μια μια τις ονομασιες που δινουν για τον αρχιεπισκοπο για να δουμε αν αληθευουν η οχι.

    χουντοδουλος=ειναι αληθεια μια και ο χριστοδουλος ειναι γνωστος υποστηρικτης της χουντας

    κοιλιοδουλος=αποδυκνειεται απο τη τεραστια κοιλαρα του και τη λαχταρα του για φαι σε πολυτελη ξενοδοχεια

    πουστοδουλος/πρωκτοδουλος=σαν παθητικος ομοφυλοφιλος που ειναι ο αρχιεπισκοτος
    ειναι αληθεια

    καρκινοδουλος= η κοιλαρα του χριστοδουλου ειναι γεματη καρκινους.αρα ειναι αληθεια

    μασκαριοτατος= ειναι οντως ατομο για τα πανηγυρια και για τα καρναβαλια ο χριστοδουλος

    μακαβριοτατος=ειναι ενα ζωντανο πτωμα οποτε ειναι μακαβριος

    αρχιεπισκατος=η μεγαλυτερη κουραδα του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πληροφοριες αναφερουν οτι ο χρυστοδουλος
    ειναι πολυ βιτσιοζος και ανωμαλιαρης στο σεξ.
    του αρεσει και η κοπρολαγνεια αλλα και η κτηνοβασια.

    ετσι, βαζει το κωλοσουζα να χεζει πανω του και μετα ερχεται ενα σκυλι και τον γαμαει απο το γκωλο

    αρα ,πρεπει να τον λεμε και κοπροδουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ babis

    babis 1111111111111111111111

    Ο babis και ο φίλος του την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο φίλος του babis πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον babis να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα οπότε και διαμαρτύρεται. - "Μα απλώς έκλασα!", απαντά o babis.

    babis 22222222222222222222222222

    Ο babis παει στον σεξολογο και αλλοφρων του λεει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει φοßερα ο κωλος µου και θελω να µε εξετασετε!!! Να γδυθωωωωω;;;;

    Ο γιατρος σαλταρει και για να τον αποφυγει, γραφει του babis µια συνταγη και τον διωχνει.
    Μετα απο µια εßδοµαδα ο babis επιστρεφει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει ακοµα ο κωλος µου! Σας ικετευω...εξεταστε µε!!!! Να γδυθωωωωωω;;;;;;;;

    Ο γιατρος του γραφει µια νεα συνταγη και τον διωχνει ξανα. Ο babis οµως επιµενει και τον επισκεπτεται καθε ßδοµαδα.
    Εχουν µε τα πολλα περασει 3 µηνες, οποτε µια µερα ο γιατρος αποφασιζει τελικα να τον εξετασει. Του ζηταει να γδυθει και να πεσει στα τεσσερα.

    Οπως κοιταει απο πισω, ßλεπει να προεξεχει ενα κοτσανι.
    Τραßαει...τραßαει...και σιγα σιγα ßγαινουν και τα φυλλα.
    Συνεχιζει να τραßαει...και χλουπ...ßγαινει ενα κοκκινο τριανταφυλλο , οποτε ο babis γυρναει και του λεει µε λαγνο ßλεµµα:


    -ΓΙΑ ΣΕΝΑ....!!!!!!!

    babis 333333333333333333333333

    Περίμενε o babis στην εθνική οδό και έκανε οτοστόπ σε όλα τα αυτοκίνητα αλλά κανένα δεν σταμάταγε. Είχε πια απελπιστεί ο gay και τελικά σταμάτησε μια νταλίκα. Στο μέσο της διαδρομής πετάγεται μια γάτα στη μέση. Ο νταλικέρης προσπαθώντας να την αποφύγει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Βγαίνουν και οι δυο έξω. Ο babis τα είχε πάρει στο κρανίο. Παίρνει έναν φίλο του για να διαμαρτυρηθεί και αρχίζει:
    -Έλα Γιώργο είχα μπει σε ένα αυτοκίνητο και βγήκαμε έξω από το δρόμο και τραυματίστηκα. Να του κάνουμε μήνυση....
    Λέει ο νταλικέρης:
    -Ναι καλά τα αρχ***α μου θα πάρεις...
    Πετάγεται και ο babis και λέει:
    -Εντάξει Γιώργο λύθηκε το πρόβλημα.

    babis 4444444444444444444

    O babis και δυο γκόμενοί του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική με την Ολυμπιακή. Όταν έφτασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο babis είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
    - Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
    Ο babisς τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
    - Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
    Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
    Μετά από μία ώρα καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
    - Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
    - Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εκείνο το Πουστόδουλος αποφεύγεις να το πεις Φιλήμων.Γιατί άραγες; Να ρωτήσουμε τον παχύ διάκο του Φορ Σήζονς, τον Κωλοσούζα, ή τον Θεόκλητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κι εκείνη την κυταροθεραπεία με τον Καλλίνικο που έγραψε το μπλογκ, κι εκείνη την ηπατήτιδα C;
    Πες μας βρε Φιλήμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ο αρχιεπισκατος μαλιστα ετοιμαζε και επεμβαση για την αφαιρεση του ανδρικου του μοριου.
    ειναι αληθεια οτι στην εκλησσια υοαρχουν 3 ομοφυλοφιλες τασεις.
    η πρωτη αποτελειτε απο αποκλειστικα ενεργητικους ομοφυλοφιλους,η δευτερη απο παθητικους(χριστοδουλος) και η τριτη απο
    ενεργητικους/παθητικους.
    ο πουστοδουλος ανηκει στη δευτερη κατηγορια που μονο παιρνει αλλα δεν δινει ποτε. γιαυτο ετοιμαζε κοψιμο στη τσουτσου του. μαλιστα θα πηγαινε σε ειδικο κεντρο ωστε να του φτιαξουν κολπο
    αλα τζενη χειλουδακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ . ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ . ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μαλακα φιλημονα να κανεις λογοκρισια στον βρωμοστομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. απο τοτε που ψωφησε το καρκινωμα που λεγεται πρωκτοδουλος εχει επελθει ηρεμια στο τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. οσο υπαρχουν μαλακες,αρχιδια και κουραδες σα το φιλημονα θα υπαρχουν και πουστοδουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μπαρβο φιλημονα!
    ειμαι υπερηφανος για τη κινηση σου και τις αποψεις σου .δειχνει ανθρωπο σοβαρο,αρχιδι και μαλακα και κουραδα.
    παλιοπουστα φιλημονα ,γαμημενε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΤΕ ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΕ !ΨΩΦΑ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση