GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσλήψεις στα μουλωχτά...

. ...από τη Νομαρχία Αθηνών! . Προσλήψεις στα μουλωχτα έκανε η Νομαρχία Αθηνών, όπως αποκαλύπτει το diorismos.gr. Με μια απλή ανακοίνωση, τ...

.
...από τη Νομαρχία Αθηνών!
.
Προσλήψεις στα μουλωχτα έκανε η Νομαρχία Αθηνών, όπως αποκαλύπτει το diorismos.gr. Με μια απλή ανακοίνωση, την οποία θυροκόλλησε στο κτίριο της, ο νομάρχης Γ. Σγουρός, ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός χρόνου, για συνολικά 34 άτομα κατηγορίας ΤΕ/ΔΕ/ΥΕ, άνευ ειδικότητας. Οι θέσεις ήταν ένα μέρος από τις 400 θέσεις που είχαν εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής.
Υπήρξαν μάλιστα καταγγελίες ότι ηταν τόσο ...εμφανής η θυροκόλληση που ούτε οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Νομαρχίας δεν γνώριζαν ότι κατατίθενται αιτήσεις για τις θέσεις αυτές. Τυπικά η Νομαρχία δεν είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύει σε μέσα ενημέρωσης τέτοιες ανακοινώσεις, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Η ουσία είναι ότι οφείλει να το κάνει!
Επίσης η διαδικασία έγινε σε χρόνο εξπρές αφού ορίστηκε ότι οι αιτήσεις θα έπρεπε να κατατεθούν μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Δηλαδή προχτές Δευτέρα...
Για λόγους ...ιστορικούς (ή για να ...βρίσετε), αν χρειάζεστε το τηλέφωνο του αρμοδίου γραφείου είναι το 210-6983036. Κι αν έχουν έτσι τα πράγματα, κ. Νομάρχα Γ. Σγουρέ, ...συγχαρητήρια!

53 σχόλια

  1. Re sy Zoula(xtes vradi stin ERT) ti evgales to ksoano ton Tsitouridi mipos eixes grami apo tin rigilis?? Ton arxikleftaro thelete na ton vgalete ladi pali. Mipos tou edose afesi amrtion o Karamalis mipos ton proorizei gia kanena ypourgeio ?? Eine ntropi sas na ksanafernete stin epifania atoma san kai ton Tsitouridi.Min mou peis ksana oti ...paretithike epidi den elegxe tous synergates tou mporei na kaneis ton malaka min mas pernas emas gia malakes ntropisou krima to onoma sou kopsane ta arxidia vre sy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai kapoioi alloi trexoyn oli mera ston asep!!!

    http://skai-anemologio.pblogs.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1224 θεσεις μονιμο προσωπικο στην ΔΕΗ
    αναλυτικα εδω!!!

    http://www.publicpet.gr/profile.asp?UserID=28039

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο θα μας κυβερνούν φασιστικά κόμματα του 30% των ψήφων των ελλήνων, όπως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τόσο η προστυχιά και η αλαζονεία θα θεριεύει στους ηγετίσκους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρέπει να αντισταθούμε στον πρόστυχο, όπως και τα κόμματα που τον θέλουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, εκλογικό νόμο. Είναι ηλίθιοι οι απεργοί που σήμερα νομίζουν ότι με αυτά τα κόμματα της μειοψηφίας του 30% (τόσοι τους ψηφίζουν πραγματικά), θα δικαιωθούν. Η εργασία θα πληρώνεται πιο λίγο και σύνταξη δεν θα δουν στην ζωή τους. Εξ άλλου γέμισε η χώρα λαθρομετανάστες και οι αρχηγικοί φασίστες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν τους έχουν αυτούς τους εργάτες ανάγκη. Ακόμη και υπουργοί αλλά Μαγγίνα παίρνουν λαθρομετανάστες εργάτες για να πλουτίσουν. Κρίμα τόσο μορφωμένοι άνθρωποι, όπως οι συντεχνίες που ζουν παρασιτικά από τον λαό, όπως δικηγόροι, δικαστές, δημοσιογράφοι, μηχανικοί δεν έχουν καταλάβει ότι μόνον δημοκρατικές πλειοψηφίες και όχι δικτατορίες αλλά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, φέρνουν την πρόοδο. Παράδειγμα μπορούν να πάρουν, στην Γερμανία όπου εδώ και πολλές δεκαετίες κυβερνούν σε συνασπισμό κυβερνήσεων, έχουν την πιο πλούσια χώρα και την καλύτερη κρατική διαχείριση. Αυτό δείχνει πόσο μορφωμένοι είναι εδώ στην Ελλάδα οι άνθρωποι. Εκτός από παρασιτικές συντεχνίες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αξιόλογο. Φιλόλαος 19/12/07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To Press GR δυστυχως κανει λογοκρισια και ΔΕΝ δημοσιευει ότι δεν του αρέσει....

    Αυτό, μαζί με το πουσταριό που έχει μαζευτεί .... θα οδηγήσει στον πατο αυτό το πραγματικά χρήσιμο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:23 πμ
    Από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι τι πρόστυχο κουμάσι είσαι. Παρόμοια και τα γραφόμενά σου, με το ήθος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:29

    Επί της ουσίας έχεις να πεις κατι ;

    Μηπως σε θίξαμε ; Είσαι και εσυ από το πουσταριό που συχνάζει εδώ μεσα καταστρέφοντας τα σχολια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ PRESS-GR. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΗΔΗ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ "ΕΥΧΗΘΩ" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1224 θεσεις μονιμο προσωπικο στην ΔΕΗ
    αναλυτικα εδω!!!

    http://www.publicpet.gr/profile.asp?UserID=28039

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσέξτε την τελευταία πρόταση του σχολίου:

    "...Κι αν έχουν έτσι τα πράγματα..."

    Δηλαδή press-gr, για άλλες "ειδήσεις" που ανεβάζεις "έχουν έτσι τα πράγματα"? Και σε αυτήν εδώ επιφυλάσσεσαι?

    Η αξιοπιστία πάει περίπατο.

    Στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά παρατηρώ την επιφύλαξή σας, έναντι άλλων "ειδήσεων" που έχετε αναρτήσει στο παρελθόν και που αποδείχθηκαν (για να το πω κομψά) ανακριβείς για τις οποίες δεν διατυπώσατε καμμία επιφύλαξη.

    Πολύ πιό ενδιαφέρον θα ήταν να ψάξετε να βρείτε με ποιού εντολή/παρέμβαση έφυγε ο Σγουρός από την Alpha Bank (όπου ήταν διευθυντής καταστήματος) για να αναλάβει την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο τυπος αυτος ειναι κανονικη πασοκικη λερα, και με την Ελλαδα δεν εχει καμια σχεση. Ελληνοποιουσε αδιαντροπα, ομοφυλους του απο την Αλβανια για να προσδωσει αιγλη στο κομματικο του συναφι. Εκπαραθυρωση αμεσως!
    Εξω οι βαρβαροι απο Νομαρχιες και απο την χωρα την ιδια.
    Οι ανθελληνες δεν εχουν καμια δουλεια στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε, αλλά μετάλλαξε την Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο πολιτικός και κοινωνικός καρκίνος της χώρας. Η "πανούκλα". Αυτό που έκανε ο Σγουρός δεν είναι τίποτα μπροστά σ' όλα όσα έχουν γίνει κατά καιρούς. Τώρα και η ΝΔ προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι της ρεμούλας, αλλά το κάνει "άγαρμπα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο,τι εκανε παλια ο Σγκουρος και ολοι οι πασοκικοι κινηματιες (ελληνοποιησεις), το κανει σημερα ο Γυφτος της Νεας Δημοκρατιας.

    Φανταζεστε τωρα τι θα γινοταν αν επιτρεπαμε τον κομμουνιστικο ΣΥΝασπισμο ή το σταλινικο βουλγαρικο αδελφατο του, να διαχειριστουν εστω και 3 μηνες τα πολιτικα πραγματα στην Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ "ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ"

    Απεργία πείνας ο Μεταξόπουλος
    18/12/2007

    Ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημιου Αιμίλιος Μεταξόπουλος
    Ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημιου Αιμίλιος Μεταξόπουλος ξεκίνησε την Τρίτη απεργία πείνας ζητώντας την αποφυλάκιση του.

    Πριν από δύο ημέρες το Πενταμελές Εφετείο αναστολών απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισής του, την οποία είχε υποβάλλει ισχυριζόμενος προβλήματα υγείας.

    Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του ζητά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης για την άμεση αποφυλάκισή του, καθώς όπως υποστηρίζει, υπάρχει με ιατρικά πιστοποιητικά κίνδυνος για τη ζωή του.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρύτανης έχει καταδικαστεί σε 25ετή κάθειρξη για οικονομικές ατασθαλίες στο ίδρυμα την περίοδο '92 - '98.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η κυβέρνηση μου θυμίζει μετεωρίτη που πέφτει με αυξανόμενη επιτάχυνση, ώσπου να διαλυθεί στο έδαφος. Οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη πάντα με μεγαλύτερη ταχύτητα, πάντα πιο κωμικές. Σε σημείο που αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι άσχημο ακόμη να πεις γι΄ αυτή την κυβέρνηση που «χάνει» τους υπουργούς με ρυθμό έναν κάθε 2-3 μήνες. Και πάντα για υποθέσεις βρώμικες: χρηματισμού, αυθαιρεσίας, διαπλοκής.

    Το δε μέλλον προμηνύεται- αν είναι δυνατόν...- χειρότερο. Παραφράζοντας ένα σύνθημα του ύστερου ΄68, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η πολιτική πέθανε, η οικονομία πέθανε και η κοινωνία δεν αισθάνεται καλά.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αιμίλιος Μεταξόπουλος σε απεργία πείνας
    Οι άλλοι ειναι ολοι έξω, δυστυχως.Τι πα να πει λόγοι υγείας αυτα επικαλουνται όλοι και ο μεγαλοεκδοτης έξω είναι για λόγους υγέιας είναι αλλα πινει 5 ουίσκια την ωρα.....

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ

    Αλλοι είναι ΜΕΣΑ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ῎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειδήσεις: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


    ΔΕΗ: Στο ΔΣ της 20ης/12 συζητείται το deal με RWE


    Οι εμπιστευτικές συζητήσεις για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των ΔΕΗ και RWE συνεχίζονται, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και περί τις αντιθέτου διαβεβαιώσεις τόσο της διοίκησης της ΔΕΗ όσο και της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΝ.

    Στα πλαίσια αυτά, αναφέρει η ΔΕΗ, το Μνημόνιο θα τεθεί προς συζήτηση και έγκριση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της ΔΕΗ την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007.

    Το Μνημόνιο Συνεργασίας θα υπογραφεί μόνον εφόσον εγκριθεί από τα Δ.Σ. των δύο μερών


    AΛΗΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του επιχειρηματικού κόσμου, ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ-ΑΛΑΒΑΝΟΥ,
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ..

    ΧΙΧΙΧΙ
    ΙΕΡΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΣΥΜΜΑΧΙΑ..
    ΑΛΑΒΑΝΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    Ο ΓΑΠ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ
    ΕΦΗΒΙΚΗ..ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ
    ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ..ΣΤΗΝ
    ΗΜΕΡΗΣΙΑ,ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΚΑΙ
    ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΤΛ,ΚΤΛ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ,
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ...
    ΩΧΩΧΩΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αιμίλιος Μεταξόπουλος σε απεργία πείνας
    Οι άλλοι ειναι ολοι έξω, δυστυχως.Τι πα να πει λόγοι υγείας αυτα επικαλουνται όλοι και ο μεγαλοεκδοτης έξω είναι για λόγους υγέιας αλλα πινει 5 ουίσκια την ωρα.....

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ

    Αλλοι είναι ΜΕΣΑ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ῎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΑΒΑΝΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...



    ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ..

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ..

    ΟΙ ΜΜΕ-ΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ..
    ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ..

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ
    ΣΤΟ ..ΒΟΥΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ..

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"
    ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..

    ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ"..

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΚΟΚΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
    ΣΕΒ-ΚΑΡΤΕΛ-ΑΤΖΗΔΩΝ
    ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

    ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ
    ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ..
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ..

    ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ" ΤΗΣ
    ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ..ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ..

    ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ..ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΟΥΝΑ?
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..Η ΤΗΣ...ΕΛΒΕΤΙΑΣ..

    ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΕΙΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?

    ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
    "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΒΛΟΓΚΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"?


    ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ,ΑΥΤΗ Η
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΑΔΑ?

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ
    "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ"?

    Η MIG ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ?¨
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ?
    .....?
    .....?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?



    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΕΤΕ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
    ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΗ ΤΑ
    "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΛΑΜΟΓΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΟ "ΔΕΞΙΟ" ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?


    ΧΙΧΙΧΙ
    ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΘΑ
    ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ",ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...



    ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΙ
    ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ..

    ΑΡΧΙΣΕ Η "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ" ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ"

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ
    ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ..

    ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΤΩΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ",
    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,
    ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ..

    ΑΓΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ?

    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ
    ΕΣΥ ΤΙΣ.."ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?

    ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ .."ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"?

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ?

    ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ?
    ΑΙΤΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ?

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ?
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΕΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

    ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΑ
    ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ..

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ
    ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ
    ΛΙΜΑΝΙΩΝ?

    Η MIG TOY ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....?


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?



    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ..ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ..ΜΟΝΟ,
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ..
    10ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ..

    ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΣΟ ΘΑ
    ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ?

    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΟΙ
    "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΩΣΤΑΚΗ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
    ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ
    ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,
    ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ"..

    ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ..

    "ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ"
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ..
    ΓΙΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
    ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ...

    ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ..
    ΣΤΗΝ ..ΘΑΛΠΩΡΗ..ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"..
    ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ..ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ,
    ΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ..ΤΩΝ
    "ΚΟΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ"..
    ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ"
    ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ...

    Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ"...
    "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ"..ΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΓΓΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο "ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ"
    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ
    ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
    ΤΟ 99 ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ..
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ..
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ..

    ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ
    "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" ΤΟΥ "ΑΓΩΝΑ" ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ"...

    ΕΛΛΑΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ...ΣΟΥ.

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ..
    "ΚΑΘΑΡΣΗΣ"..



    Ο "ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ"...
    Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ..ΤΟΥ 99,
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ
    ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ
    ΛΑΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΩΝ..

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ...

    Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...

    ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ



    ΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ...ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ,
    ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"...

    ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

    ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΓΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

    ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

    "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ","ΑΞΙΑ","ΗΜΕΡΗΣΙΑ",
    "ΚΕΡΔΟΣ"..ΚΤΛ.

    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ..

    ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ..
    ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ...ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ..
    ΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ
    ΠΟΡΝΕΣ
    ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ,ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛΑΤΖΗΔΩΝ,ΚΑΙ
    ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ"
    ΘΕΑΤΡΟ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.


    Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΣΥΜΜΑΧΙΑ..
    ΤΩΝ
    CIA-MΠΟΥΣ
    ΣΕΒ
    ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ
    ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ "ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ"
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ..
    ΑΛΛΙΕΝΤΕ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΒΑΝΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΡΑΦΙΑ..
    ΔΗΛΩΝΕΙ.."ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"?

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ,ΤΑ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ..
    ΤΣΙΠΡΕΣ?

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ
    ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ..
    ΤΣΙΠΡΙΖΟΥΝ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΖΟΥΝ..
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ..
    ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ..
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ..
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ..ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ..
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΧΑΧΑΧΑ


    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ,ΟΛΑ
    ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ
    ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΧΩΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ
    ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.
    ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ
    ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΟΙ ΖΩΝΙΑΝΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ
    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΕΣ ΣΕ "ΚΙΝΗΜΑ"
    "ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΝΔΥΑ,
    ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ..


    ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ..
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΕΛΛΑΣ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΣΙΚΕΛΙΑ-ΖΩΝΙΑΝΑ
    ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ-"ΑΡΙΣΤΕΡΑ"...ΣΥΜΜΑΧΙΑ.


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    ΜΕ ΤΗΝ CIA ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ
    "ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΑΛΛΑ ΧΙΛΗ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΡΧΙΖΕΙ..Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ..ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ..ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ..ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ..
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

    CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ..
    Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..
    ΠΡΟΧΩΡΑ ..ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ..ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΩΣ ΜΑΧΗΤΗΣ,
    ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ..ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ
    ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΙ ΚΑΡΤΕΛ-ΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟ...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΜΕΣ
    ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ..ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
    ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ

    Αυτό τον καραγκιόζη τον Χαρδαβέλα , δεν τον πάω.
    Κάνω όμως μία ανακωχή , γιατί χθες είχε αφιέρωμα στη
    Μεγάλη ΜΑΛΒΙΝΑ.
    Και τι δεν θυμηθήκαμε , από τον ΤΑΠΕΡΜΑΝ μέχρι τον ΔΑΜΑΛΟ.
    Καταπληκτική η Μαλβίνα. Ποιότητα σάτιρας , και πάντοτε
    κόντρα στην εξουσία , ποτέ κόντρα σε καλτ δυστυχισμένους ,
    π.χ. κάτμαν , η νύφη των Τιράνων Βροχοπούλου, η εθνική
    αδελφή Ευαγγελόπουλος., κ.τ.λ.
    Η Μεγάλη ΜΑΛΒΙΝΑ πάντοτε έξω και μακριά από τα κυκλώματα.
    Η Μεγάλη ΜΑΛΒΙΝΑ πάντοτε κόντρα σε τραγικές φιγούρες της πολιτικής , π.χ. σαν αυτό το πράμα ο Σημίτης.
    Η Μεγάλη ΜΑΛΒΙΝΑ είχε και τεράστια @@@@@@ όπου έγραφε τον ανηλεή πόλεμο που της κάνανε οι 'Εκσυγχρο νιστές’ και τα ντόμπερμαν τους.
    ΜΑΛΒΙΝΑ ΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ


    ΜΑΚΑΚΑΣ VS ΦΟΥΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
    ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΑΡΓΗΣΕΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
    ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ,
    ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ..ΚΑΙ
    ΠΙΣΤΟΣ..ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΜΑΣ..
    ΕΣΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ..

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ
    ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΠΟΥΣ



    ΑΡΧΙΖΕΙ..Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ..ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ..ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ..ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ..
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

    CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μπράβο κ. Σγουρέ!!!
    Ομολογώ ότι η μάσκα σας ήταν από τις καλύτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το μεγκάλο Γκιάννη Σγκουρό μαζί με το άλλο μεγκάλο Κρίστο το προπονητή έκανε εμάς Έλληνες και φέραμε μετάλια στο Ελλάντα. Ζήτω η μεταναστευτική-ατλητική πολιτική του πασοκ που είκε αρκίσει με την Ελληνοποίηση των καλατοσφαιριστών στον Άρη και στον Μπάοκ με τους Σούμποτιτς και Μισούνοφ.

    Πύρρος Ντίμας
    Ακάκιος Κακιασβίλης
    Βαλέριος Λεωνίντης
    Βίκτωρας Μήτρου
    Μιρέλα Μανιάνι
    Γκιώργκο Τζελίλι
    κλπ αλλονταποί ατλητικοί μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αντισταθείτε,
    σε αυτούς που βεβήλωσαν τον πολιτισμό μας,
    καίγοντας την ιστορία μας,
    τη μάνα με τα τέσσερα παιδιά,
    και τώρα μας εξευτελίζουν
    με τον δικό μας παρά.

    Αντισταθείτε,
    στα μαύρα κοράκια,
    στους μαυραγορίτες που αναστήθηκαν,
    στις στρατιές των εργολάβων,
    στους καταπατητές και στους "επενδυτές"
    που ο άνεμος τους έφερε στα σπίτια σας,
    μαζί με τη φωτιά.

    Αντισταθείτε,
    στους δόλιους ευεργέτες, που θέλουν την ψυχή μας
    μαύρη, υπόδουλη και ταπεινωμένη
    το σώμα μας σκλάβο στα έργα τους
    τη μνήμη ξεπλυμένη με το βρώμικο χρήμα τους
    το στομάχι μας "χορτασμένο" με τα μεταλλαγμένα τους.

    Αντισταθείτε,
    σε αυτούς που νύχτα-μέρα σε κλέβουν,
    Βενζινάδες, Τράπεζες, στυγνοί έμποροι
    και αδίστακτοι βιομήχανοι,
    μιλώντας εδώ και τριάντα χρόνια για "Κρίση"

    Αντισταθείτε,
    στους ρουφιάνους που ανέσυραν
    από τη σκοτεινή πλευρά της "ιστορίας" τους,
    στον κομματάρχη, που αναβάπτισαν
    ως ευεργέτη και αρωγό,
    στον μαυραγορίτη του, που σέρνει το χορό.

    Αντισταθείτε,
    στα υβρίδια του Χίτλερ και του Μουσολίνι,
    στους θαυμαστές του Μπερλουσκόνι,
    στους πραίτωρες του Ακη,
    στους υπαλλήλους της νέας Τάξης Πραγμάτων,
    σε αυτούς που σε λένε ΤΑΡΑΞΙΑ.

    Αντισταθείτε,
    στους νοσταλγούς της κρυφής κάμερας,
    στους υποκλοπείς της ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ,
    στα κάλπικα τα γκάλοπ για τον Καταλληλότερο,
    στούς εκβιαστές της ψήφου σου,
    στη Σεμνότητα και την Ταπεινότητα.

    Αντισταθείτε,
    στον τύπο που "σας κοιτά κατάματα"
    μέσ' από τον γυάλινο πύργο του
    μασουλώντας χάρμπουγκερ
    και βλέποντας DVD.

    Αντισταθείτε,
    σε αυτούς,
    που μίσησαν την ομορφιά του τόπου σου,
    που δεν αντέχουν την Τέχνη,
    που απαγορεύουν την Σκέψη.

    Αντισταθείτε,
    σε αυτούς,
    που αποθεώνουν τις Καλομοίρες ως τα ουράνια
    πουλώντας της την Ακρόπολη,
    που αναγόρευσαν τα ριάλιτυ σαν ύψιστη τέχνη.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
    για να μπορεί ο νούς σας να ταξιδεύει,
    για να μπορείτε να ονειρεύεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΩΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΤΟ 1998 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Κ.ΣΓΟΥΡΟ, ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 34 ΑΞΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....

    ΤΑΣΙΑ ΜΑΡΗ
    http://alithies-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρωτηστε τον, τι τον εκανε να ελληνοποιησει τον εαυτο του?

    Τρεφει φοβους οτι θα συρρικνωθει η
    5η Φαλαγγα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ....

    Η μετανάστρια (παραδουλεύτρα -ξεχασμένη λέξη- σε καλό σπίτι) έχει πάει
    σε ένα απ' αυτά τα γραφεία ταξιδίων στην Ομόνοια που ειδικεύονται στα πέρα - δώθε με τις χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού. Θέλει να στείλει στη Γεωργία ένα δέμα με δώρα και πράγματα στα παιδιά της -κλίμα φτωχό, στεγνά έπιπλα, χλωμά πρόσωπα, βυζαντινά μάτια (οι μετανάστες), πονηρά μάτια οι κοντραμπατζήδες- κάτι από βαλκανικό Ντίκενς στην ατμόσφαιρα, παραλαμβάνεται το δέμα, σταμπάρεται - θα φύγει.

    Φεύγει απ' το εν λόγω γραφείο και η μετανάστρια -στην εξώθυρα, στην πόρτα που βγάζει στον δρόμο, δεξιά κι αριστερά σαν παραστάδες δυο μπάτσοι.

    «Χαρτιά!»

    Ψάχνεται η μετανάστρια. Εχει. Καλώς. Την ίδια στιγμή σκάει μία ακόμα. Δεν έχει. Κακώς!

    Κάτι πιάνει το αυτί της για απέλαση. Βάζει τα κλάματα.

    -Γιορτές, κυρ Αστυνόμε! Χρονιάρες μέρες! Δυο πραγματάκια στα παιδιά της είχε στείλει κι αυτή. Επίσης στη Γεωργία.

    Ομως, δεν έχει χαρτιά. Ακλόνητα τα όργανα. «Δεν έχεις χαρτιά». Εχει όμως κάτι λεφτουδάκια. Πόσα; Τόσα! Λίγα είναι.

    Απέλαση. Η τρομερή λέξη

    Βγάζει χέρια και πόδια από παντού, μάτια που δεν τους ξεφεύγεις, δόντια που φρουρούν τον κόσμο όλο - ψάχνεται η έρμη. Βγάζει κι ένα ματσάκι χαρτονομίσματα, διπλωμένα στα τέσσερα, 400 ευρώ. «Φύγε και να μη σε ξαναπιάσουμε, θα σε στείλουμε!» - τα όργανα μοιράζονται τον θησαυρό της φτωχής, φόρα παρτίδα, δίπλα στην άραχλη πόρτα, ξεδιάντροπα, εν Μέση Οδώ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 15-12-2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ..ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ..

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
    ΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ
    ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΔΕΣ

    ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ-ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ

    CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. STON 5.34 ..NAI RE THA TON KSANAKANEI YPOURGO !! ESY KATSE KAIMENE STO KAREKLAKI SOU NA KLAIS!!

    KOBLEXIKO ANTHROPAKI !! OUST APO EDO.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ΜΙΖΑ-ΑΡΠΑΧΤΗ-ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση