GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σύμβαση με την εξαπάτηση και την παρανομία..."

... Ο Βουλευτής Λασιθίου Μιχάλης Καρχιμάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στην σκοτεινή υπόθεση Ζαχόπουλου: «Στις 20...

...
Ο Βουλευτής Λασιθίου Μιχάλης Καρχιμάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στην σκοτεινή υπόθεση Ζαχόπουλου: «Στις 20 Δεκεμβρίου 2007, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ρουσόπουλος, δήλωνε, προφασιζόμενος άγνοια, ότι πίσω από αυτή την απονενοημένη ενέργεια του κ. Ζαχόπουλου υπάρχει ένα μεγάλο “Γιατί;”. Λίγες ώρες μετά, κατέθεταν την κασέτα στον υπηρέτη τους, Εισαγγελέα, που και αυτός με τη σειρά του την απέκρυψε. Το σύστημα Καραμανλή που κυβερνά τον τόπο έχει συνάψει σύμβαση με την εξαπάτηση και την παρανομία.»

32 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ.Ο.Β

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ

    ΑΝΑΚΗΡΥΣΕΙ ΤΟΝ κ.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ

    ΕΠΙΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΟΥ

    ΔΙΑ ΤΟΝ ΖΗΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΣΥΛΟΓΟΣ Γ.Ο.Β
    ΓΑΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΜΕ.

    ΥΓ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΧΕΙ 2,500,000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2007
    Ο Πολυζωγόπουλος, διόρισε τη μισή του οικογένεια στη ΓΣΕΕ!


    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ για το ΠΑΣΟΚ, να είναι βασικό στέλεχος του επιτελείου Παπανδρέου, ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος. Ο γνωστός γλύφτης του Σημίτη το 1996, που σε μια νύχτα έγινε ο μεγαλύτερος υβριστής του και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος γλύφτης του Γιώργου Παπανδρέου. Το εν ελόγω μεγαλοστέλεχος-"μπουμπούκι" της Χαριλάου Τρικούπη διαθέτει όπως διαβάζω και στο http://apasxolisi.wordpress.com/ και άλλα... ταλέντα. Αφού παρότι πρόεδρος της ΓΣΕΕ και δη υπερασπιστής των συμφερόντων των ανέργων, διόρισε τη... μισή οικογένειά του, στη ΓΣΕΕ κατά τη διάρκεια της θητείας του! Δείτε τι αποκαλύπτει το blog για τον Πολυζωγόπουλο:
    "«ΙΔΟΥ πόσες συνολικά προσλήψεις μελών της οικογένειας του ίδιου της συζύγου του και φιλικών του προσώπων , (τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ γιατί η ΓΣΕΕ απασχολεί συνολικά πάνω από 200 άτομα !!) έχει κάνει ο κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος στη ΓΣΕΕ

    1.Την αδερφή της Γυναίκας του από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας την μετέφερε στην ΓΣΕΕ και την έβαλε στο ταμείο της οργάνωσης!


    2.Μετά η αδερφή της Γυναίκας του έφερε την Ξαδέρφη της …και μια ακόμα συγγενή της γυναίκας του σε παράρτημα της ΓΣΕΕ ( ΙNE ΓΣΕΕ)


    3. Δυο ανίψια του στο ΚΕΠΕΑ !


    4. Την Τότε αρραβωνιαστικιά ( μιλάω για την εποχή που εργαζόμουν ακόμα) του γιου του !


    5. Το 2002 την κόρη αδελφικού του φίλου, όπως την παρουσίασε, και επιχείρησε να την παρεμβάλει στο Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων … και της ανέθεσε την Ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ την οποία εγώ είχα πρωτοστατήσει να δημιουργηθεί από το 1998 με αποτέλεσμα να είναι από τους πρώτους κοινωνικούς φορείς που είχε παρουσία στο διαδίκτυο . Και ενώ η ιστοσελίδα ήταν κατασκευασμένη από την πλέον έμπειρη τότε εταιρία την ΟΤΕΝΕΤ ανατέθηκε σε κάποιο ιδιώτη δεν ξέρω με ποιες διαδικασίες και με την συνεργασία της φιλικής αυτής πρόσληψης …και βέβαια παρουσιάζει αυτά τα αισθητικά και λειτουργικά χάλια…( κατά την άποψη μου )


    6. Το 2004 εμφανίζεται από το πουθενά μια δεύτερη πρόσληψη επίσης κάποιας συνεργάτιδας του από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και παρουσιάζεται ως δήθεν δημοσιογράφος …μου αφαιρείται το γραφείο που είχα δίπλα στον Γραμματέα τύπου για να εγκατασταθεί η εν λόγω συνεργάτιδα …»


    Αυτός δηλαδή ο τύπος, ο Πολυζωγόπουλος, "χτίζει" το Νέο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη;................ΤοΆρθρο

    του άνθρακος 2ξίδιο Ώρα Ελλάδος 9:33 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα αλλάξουμε αρχηγό!!!

    Σε πανηγύρι στη Μονή Καψά στα νότια του νομού Λασιθίου, βρισκόταν ο Καρχιμάκης προ ημερών.

    Η κουβέντα στην κομματική ομήγυρη είχε ανάψει για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και κάποια στιγμή ήρθε και η ώρα του ...σοβαρότερο προβληματισμού.

    Η κυρία που καθόταν δίπλα έθεσε το θέμα της ήττας και του τι πρόκειται να γίνει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με σαφείς υπόνοιες για το θέμα της ηγεσίας. Και η φυσική απάντηση του Καρχιμάκη ήταν ότι σε αυτό το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει αρχηγό.

    Δεν απάντησε-πρόβλεψε για το ποιος μπορεί να είναι αυτός (δεν είπε κουβέντα για Τσοχατζόπουλο), αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ήδη τον έχει προβληματίσει το ενδεχόμενο και η θέση του ήταν σαφής: "Θα αλλάξουμε αρχηγό"!!!

    Δεν περιμέναμε ότι σε αυτή τη στιγμή της εκλογικής μάχης ο Καρχιμάκης θα συζητούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θα είχε μάλιστα ξεκάθαρη θέση. Αλλά αν το σκεφτεί κανείς, οι στενές σχέσεις με Τσοχατζόπουλο και Λαλιώτη (που κρατά κουκιά του Γιώργου για τη συμπεριφορά που του επιφύλαξε στο παρελθόν) συμπεραίνουμε ότι οδηγείται σε επιλογές που δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα της ομάδας του.

    Μάλλον, αναζητούν από τώρα εξιλαστήριο θύμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:38 πμ
    Kale mou anthrwpe sygrineis Polyzogopoulo me zaxopoulo?...pou einai to provlhma sou?....tha mou peis poio apo ta tosa pou exoun stivaxtei sthn porta tou mpoulh kai ths tasias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού φτάσαμε να έχουμε βουλευτή τον Καχριμάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σιγα τον μαλακα απο την κρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. karximakis einai gnostos gia tis sxeseis tou me presveies kai emporous oplon

    tora me tin apeythias simfonia gia ta rosika tanks, fenete tha exase to xristougenniatiko doro toy kai exei lissaxei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to parapono tis apagoitevmenis mitras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί μου φίλοι



    Ο Μιχάλης Καρχιμακης είναι από τους πιο δραστήριους ,αγωνιστές και τίμιους βουλευτές της περιφέρειας και αγωνίζεται ολημερίς για τα συμφέροντα των ψηφοφόρων του και της περιφέρειας του. Μακάρι να είχαμε πολλούς σαν αυτόν. Αυτό αλώστε το ξέρουν καλά οι μόνοι αρμόδιοι που είναι οι Λασηθιωτες και κατεπεκταση όλοι KΚρητικοί.
    Ξέρω ότι η δραστηριότητα του ενοχλεί. Ενοχλείτε η Δεξιά και όλες οι ακροδεξιές και αντιδραστικές δυνάμεις γενικότερα και είναι στο στόχαστρο των συνεχώς. Ο Μιχάλης Καρχιμακης είναι μια πολιτική προσωπικότητα που τιμά όλο το ΠΑΣΟΚ και την Κρήτη και αυτό έχει πλέον εμπεδωθεί και δίκαια θεωρείτε ο πρώτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δήλωση λακωνική και τσεκουράτη. Τα είπε όλα.
    Για μιά ακόμα φορά, μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Καρχιμακης δεν είναι ότι το καυλίτερον. Γι΄αυτό και ο ΓΑΠ τον έχει στην συντήρηση. Καλό θα είτανε να κάνει την ψιλοκομένη ο Μιχαήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΘΑ ΗΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ
    ΑΠΟΚΑΛΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    www.youtube,com/nemesisrellos
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΧΡΩΜΑΤΑ
    ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ
    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΣΑΣ
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΥΜΩΣΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Κ....
    ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΚΛΑΣΕ


    ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ


    ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟ ΚΑΒΛΙ ΣΕ

    ΣΤΗΡΙΖΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Ο,τι καυλιτερον" : Ο,τι καυλυτερο!

    Οταν ο Ελληνας μαθει να ξεχωριζει τα επαγγελματικα καθικια απο κεινους που ακομα βρισκονται λογω αγνοιας και αφελειας σε ανθελληνικα κομματα, οπως πασοκ, κκε-σταλιν, κκε-εσωτερικου (ΣΥΝ), τοτε θα παμε μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΚΛΑΣΕ


    ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ


    ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟ ΚΑΒΛΙ ΣΕ

    ΣΤΗΡΙΖΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρρέουν οι καναλαρχικές σκεωρίες για τους αποχαρακτηρισμούς Ζαχόπουλου


    Έχουν ήδη καταρρεύσει πάρα πολλά από τα ψέματα που λέγονται στα κανάλια της διαπλοκής, γύρω από το θέμα Ζαχόπουλου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ). Οι νταβατζήδες όμως δεν κάνουν ποτέ λάθος, άρα και το άρθρο αυτό ανήκει στη σφαίρα της Χαλιμάς.
    Ο Ζαχόπουλος ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και άρα πρόεδρος του ΚΑΣ, όπως ακόμα βλέπετε στο Υπουργείο Πολιτισμού.
    Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.
    Έπειτα, αν πιάσουμε όλες τις περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί σχετικά με τις δραστηριότητες Ζαχόπουλου, οδηγούμαστε στον οχετό της διαπλοκής και τα καναλαρχίας. Ορίστε ορισμένα στοιχεία που αναφέρθηκαν ως αποκλειστικότητες σε όλα τα κανάλια:
    Η ανέγερση του οκταώροφου κτηρίου του γερμανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη(επί Λεωφόρου Νίκης)…..εδώ έδωσε τα ρέστα του, ο Ευαγγελάτος, υπονόησε κλοπή δημοσίου χρήματος, εκβιασμούς, υπερεξουσίες, υπερυπουργίες και εν γένει έδωσε την εντύπωση ότι ο Ζαχόπουλος διέβρωσε τα πάντα για να υπογραφεί η απόφαση για την ανέγερση του συγκεκριμένου κτηρίου: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ 1999, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Το ενοίκιο της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο πρώην Παλλάς είναι έργο Ζαχόπουλου και ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό του1 εκ. € μηνιαίως, εξυπηρετώντας γαλάζιους φίλους (εδώ βρισκόμαστε στην αποκορύφωση του δράματος που συνοδεύεται με τους ανάλογους ειρωνικούς και απαξιωτικούς μορφασμούς): ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 144.000€.
    Η υποβάθμιση των αρχαίων της Πλατείας Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη, για την οποία κλαίει και παραμιλεί η κακομοίρα η Τρέμη του Τόμπολα. Έτσι μας κατάντησαν. Ιππότισα της «αρχαίας στρογγυλής Τραπέζης» μας, η Τρέμη. Φτου κακά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΒΓΑΔΩΝ.
    Αν ασχοληθούμε με όλα τα τεράστια ψέματα της παραπληροφόρησης, θα χρειαστούμε σελίδες και σε αυτό το θέμα. Αυτό που θα ήθελα να σας επισημάνω είναι η περίεργη αναμετάδοση των ίδιων «αποκαλύψεων» αλλά με διαφορετική δραματοποίηση και διαφορετική σκηνοθετική προσέγγιση. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ύπαρξη «Κέντρου Ειδήσεων» στα γραφεία των διαπλεκομένων-νταβατζίδικων συμφερόντων που κατευθύνει τη «ροή των γεγονότων». Με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και η νομική υποστήριξη του θιγομένου, Ζαχόπουλος εδώ, να καθίσταται αδύνατη. Σε όλα τα κανάλια θα κάμεις μήνυση; Δε γίνεται! Πές μου γίνεται;
    Φυσικά, ούτε λόγος για αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TA SEX SHOPS ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    Τώρα που ο Χρηστάρας είναι στην
    εντατική και η Εύη στη στενή, θα
    κλείσουν ΟΛΑ τα SEX SHOPS !!!
    Aυτά τα απο 20ετίας εκατοντάδες
    μαγαζιά ανα την επικράτεια, τα
    συντηρούσε όλα ο Χρηστάρας ο
    Ζαχόπουλος , γιατί πατριώτες μόνο
    ο διεφθαρμένος τέως Γ.Γ. του ΥΠΠΟ
    χρησιμοποιούσε μαστίγια, φίμωτρα,
    μουτσούνες, dildos ,vaibrators, etc
    Αυτός ο γαλάζιος έκφυλος εισήγαγε
    την ανωμαλία σε τούτη τη πατρίδα!!!
    Εμείς οι υπόλοιποι, ως γνήσιοι
    υποκριτές, δεν τα θέλουμε αυτά,
    εμείς βάζουμε στο κώλο μας μόνο
    ζωντανό κρέας.
    Έλεος πατριώτες ,μην τους αφήσουμε
    να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους,
    δηλαδή ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ !!
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!
    Θα μου πείτε ότι τους έχουμε δώσει
    το δικαίωμα. Εμείς δεν είμαστε ο
    Λαός που λάτρεψε ένα ηγέτη που δεν
    σεβότανε τίποτα?? Που γαμούσε άνετα
    τίς γυναίκες των πιο καλών του
    φίλων, ανδρών που είχαν αγωνιστεί
    για λογαριασμό του ?
    Εμείς δέν είμαστε που σηκώναμε στα
    χέρια τον γαμιά των γυναικών μας?
    Θα μου πείτε δεν είμαστε όλοι κε- ρατάδες απο κούνια, τέτοιοι απο- δειχθήκανε οι πράσινοι μόνο.
    Αυτό είναι αλήθεια , αλλά και αυτό
    ως ποσοστό ικανό να χαρακτηρίσει
    ένα λαό.

    SEX AIDS IMPORTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ.ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΑΣΗΘΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ
    ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ
    ΤΙΜΩΝ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ
    ΙΣΩΣ ΧΑΟΣ ΤΟ 2008.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΙΜΩΝ
    ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
    "ΔΕΞΙΑ".
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    "ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?
    ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ 99 ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ
    ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ
    ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ,ΣΕ ΤΙΜΕΣ 99?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ? Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ?

    "ΠΟΛΕΜΑΕΙ" ΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ" ΜΕ
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΓΚΟΜΕΝΕΣ..
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ..
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...ΜΕ ΤΑ "89"
    "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΜΕ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΑ
    ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στο ΠαΣοΚ του Γιώργου κάνουν τα πράγματα με έναν δικό τους τρόπο! Προχθές, λ.χ., συνεδρίαζε το Πολιτικό Συντονιστικό Οργανο του Κινήματος (αυτή είναι η επίσημη ονομασία του) από το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ και τι βγήκε; Αν κρίνω από τις δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση μετά το πέρας της συνεδρίασης, βγήκε μια σούμα όσων γράφουν οι εφημερίδες. Εξαιρώ, βεβαίως, την κύρια πολιτική διαπίστωση της ανακοίνωσης, όπως τη διετύπωσε ο εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ: «Το ΠαΣοΚ,κατά την εκτίμηση του Οργάνου,είναι η μόνη δύναμη μεταβολής και μεταρρύθμισης αυτών των νοσηρών φαινομένων στη χώρα μας». Με άλλα λόγια, κάθησαν όλοι γύρω από ένα τραπέζι και πέρασαν μαζί πολλές ώρες για να καταλήξουν στην εκτίμηση ότι μόνον αυτοί μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Μόνο στις ανακοινώσεις του ΚΚΕ είχα συναντήσει ως τώρα παρόμοιο συνδυασμό μακαριότητας και μοιρολατρίας!

    Και, πάντως, αφού συμπεραίνουν ότι αποτελούν τη μόνη δύναμη μεταβολής και μεταρρύθμισης, δεν είναι σωστό να μη λένε και σε εμάς τους λόγους που τους οδηγούν στη διαπίστωση!.. Αργά ή γρήγορα, θα συνέβαινε κι αυτό... « Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση.Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας,στις αξίες μας,στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.

    Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια* μας.Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας.Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του.Το έχει κατ΄ επανάληψιν αποδείξει.Και θα το αποδείξει και πάλι.Αντίσταση και Ανάκαμψη.Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει».

    ''They are living in their special,separate , imaginary world , the world of Prince George.''

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπράβο στο Μιχάλη. Αποδεικνύει ότι υπάρχουν και ελάχιστοι βουλευτές με αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στο κελί 23, μέσα στον Κορυδαλλό, μετρά ψέματα η Εύη
    μπας και βρει λίγο μυαλό

    Τελικά στα χέρια του ανακριτή η περίφημη ροζ κασέτα. Η ίδια η Ευούλα είχε αρνηθεί την ύπαρξή της…τελικά παίζει με τις μέρες και τα ψέματα. Μάλιστα εμφανίστηκαν θεωρίες του τύπου:εφόσον δεν υπάρχει υλικό εκβιασμού, τότε δεν υφίσταται εκβιασμός, άρα είναι θύμα η κυρία και ο Ζαχόπουλος προσπάθησε απλώς να κατασκευάσει άλλοθι!
    Η κυρία εκβίαζε υποκινούμενη από τη σπείρα των δικηγόρων. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι καταδικασμένη. Έτσι και ξυπνήσει ο Ζαχόπουλος, τότε είναι που κάηκε τελείως γιατί αυτός, τώρα πια, δεν έχει κανένα λόγο να πει οποιοδήποτε ψέμα….θα πει όλη την αλήθεια και η κυρία θα μείνει ξεκρέμαστη, στο κελί 23, να μετρά γραμμές από ψέματα στους τοίχους της εγκληματικής της ηλιθιότητας….
    Η Εύη ελέγχει τα ρεύματα της επικαιρότητας και κινείται ανάλογα.
    Την κατάλληλη στιγμή θα καταλάβει ότι η σπείρα των δικηγόρων την «έκαψε», αρκεί τότε να μην είναι αργά γι’ αυτήν. Ψέμα το ψέμα, άνθρωπος δεν θα την πιστεύει! Πίσω όμως από τη σπείρα των δικηγόρων βρίσκονται βαρύγδουπα ονόματα της οικονομικής ζωής του τόπου. Εδώ η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει όλους όσους επωφελήθηκαν των «εκβιαστικών» αποχαρακτηρισμών και όσους ευνοήθηκαν από «εκβιαστικές διευκολύνσεις» Ζαχόπουλου.
    Αν φτάσει μέχρι εκεί το μαχαίρι θα εκπλαγούμε. Αλλά μάλλον θα καταλήξει πάλι σε ένα μελοδραματικό σήριαλ στα δελτία των οχτώ για να μην φτάσουν οι έρευνες σε οικονομικούς παράγοντες!
    Η Εύη λέει αλήθεια ότι δεν είχε «ερωτική σχέση» με τον Ζαχόπουλο.
    Πραγματικά ποτέ δεν τον ερωτεύτηκε. Ήταν η γυναίκα παγίδα μιας τεράστιας σπείρας που είχε μέλη δικηγόρους, τεχνικούς, πολιτική και οικονομική στήριξη. Η Ευούλα έχωσε στην κρεβατοκάμαρα τον ξελιγωμένο προϊστάμενό της και από την κλειδαρότρυπα έβλεπε ολόκληρη σπείρα δικηγόρων. Στην πραγματικότητα και οι δύο ήταν θύματα μιας τεράστιας οικονομικής πλεκτάνης

    1:38 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σημειολογικές παρατηρήσεις

    Το πολιτικό μέρος για την «επιχείρηση» ενός δεύτερο ʼ89 το αναπτύσσει ο «Παλαίμαχος» στο πρώτο κείμενο.
    Εδώ θα προβώ σε κάποιες άλλες σημειολογικές παρατηρήσεις σχετικά με κάποια πρωταγωνιστικά πρόσωπα του 1989 και σήμερα. Παρατηρήσεις για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.

    Παρατήρηση πρώτη: Αυτοί που πρωταγωνιστούν σήμερα, κάποιοι, από τους φανερούς, εμφανίζονται και ΤΟΤΕ. ΟΛΟΙ «κοσκωτάνθρωποι», των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ και άνθρωποι του Γιωργάκη, ΤΟΤΕ και σήμερα…
    Παρατήρηση δεύτερη: Ο Καλούδης ήταν το δεξί χέρι του Κοσκωτά και η πρώην γυναίκα του, η Όλγα Τρέμη, στέλεχος του Κοσκωτά. Το ίδιο και ο Ματζουράνης (ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τους «κολλητούς» του Πολυζωγόπουλου), ήταν της παρέας!
    Παρατήρηση τρίτη: Μετά το γκρέμισμα του Κοσκωτά, αφού είχε επιτευχθεί πρώτα το γκρέμισμα του Ανδρέα, ο Καλούδης και η παρέα του επάνδρωσαν τον εκδοτικό μηχανισμό του «άσπονδου εχθρού»: Του Μπόμπολα!!!
    Παρατήρηση τέταρτη: Ο Ματζουράνης ήταν «κολλητός» δικηγόρος του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου, γνωστός για τους «παρακρατικούς» του μηχανισμούς!!!
    Παρατήρηση πέμπτη: Η γυναίκα του «σκανδάλου» θήτευσε στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.
    Παρατήρηση έκτη: Και οι δύο δικηγόροι της «σπείρας» της, των ίδιων μηχανισμών είναι: κολλητοί του Πολυζωγόπουλου!!!

    Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Στηριχτείτε στην ανάλυση του «Παλαίμαχου», συνθέστε το παζλ, ερευνήστε το «σκάνδαλο Κοσκωτά», ποιος ήταν ο άνθρωπος και από πού εστάλη, τα πολιτικά του στηρίγματα τότε και θα ξετυλίξετε το μίτο της Αριάδνης…

    Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
    ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΓΚΛΑΒΑ ΒΛΑΧΟ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση