GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επ' αυτοφώρω σύλληψη...

... ...εφόρου της ΔΟΥ Κολωνακίου! Ζητούσε 30.000 ευρώ από ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου... . Έφορο της Δ' ΔΟΥ Κολωνακίου συνέλαβαν χθες άν...

...
...εφόρου της ΔΟΥ Κολωνακίου!
Ζητούσε 30.000 ευρώ από ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου...
.
Έφορο της Δ' ΔΟΥ Κολωνακίου συνέλαβαν χθες άνδρες του ΣΔΟΕ και αστυνομικοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, η έφορος μαζί με μια ελέγκτρια ζητούσε 30.000 από ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ'αυτοφώρω.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο της Δ' ΔΟΥ ήταν μέλος και του υπηρεσιακού Συμβουλίου Προαγωγών! Απίθανα (;) πράγματα σε μια χώρα που όχι μόνο δεν επανιδρύθηκε το δημόσιο, αλλά αντίθετα επανιδρύθηκε η... αρπαχτή!

73 σχόλια

  1. Κομμωτήριο μόνο?

    Ηλιούπολη και Αργυρούπολη να δείτε τι γίνεται!

    ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΣ το ΠΟΥΤΑΝΟ!

    Με 15000-30000 ευρώ, μέχρι επιδότηση επιχειρήσεων με υποθηκευμένα ΟΛΑ τα περιουσιακά τους στοιχεία και με ζημία στα προηγούμενα χρόνια βγάζουν! 200000 ευρώ παράνομες επιδοτήσεις με κομπίνα της εφορίας.

    Δίωρη εκπομπή είναι λίγη, αλλά θα γίνει μία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πουσαι ρε μαλάκα "naxios" να δείς γιατί σε χέζουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον αέρα το portal από το "Πρώτο Θέμα"... με το διακριτικό τίτλο ΘΕΜΑonline
    και με ποιο πορταλ μοιάζει !!!
    http://bollywood-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΑΙΑΙΑ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΟΛΑ

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΒΙΛΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ .........

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα κουκουλωθεί και αυτό όπως τα ομόλογα. Όπως οι κουμπάροι γάλακτος, όπως η κλεψιά του λαού με την μη φορολόγηση της εκκλησίας. Από κλέφτες περιμένει κανείς έλεος; Μόνον ένας εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής θα τους διορθώσει διότι θα ξεσκεπάζονται αλλήλοις και θα σταματήσουν να κλέβουν. Όσαο για την σταθερότητα οι των κυβερνήσεων συνασπισμού το έδειξαν οι γερμανοί που από το 1970 μόνον κυβερνήσεις συνασπισμού έχουν και κρατούν πάντα 4 χρόνια.
    Φιλόλαος, Αγρότης, 55 χρονών, πολύτεκνος με όλα τα τέκνα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λετε τωρα,γινονται στην αγια Ελλαδα τετοια πραγματα;σε λιγο θα μας πειτε οτι επιασαν και γιατρο με φακελακι!Ντροπη σας να διασπειρετε τετοιες ειδησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΟΛΑΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΞΗ ΣΟΥ:Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μεσαία στελέχη του κρατικού μηχανισμού είναι βαθύ πασοκ. Τόσα χρόνια (επί Ανδρέα και Σημίτη) έμαθαν μεσα στη μίζα, τώρα θα αλλάξουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥ ΙΕ ΑΘΗΝΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ!!!

    Πριν προλάβει κανείς να πει τίποτα ας κάνουν έλεγχο σε φανοποιείο συνεργαζόμενο με τη Suzuki στον Κολωνό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έγινε φίλοι και με τον εκλεκτό (απατεώνα;) Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Κεδίκ-ογλού. Ο πρώην πρόεδρος εκλεκτός της ΝΔ και του Καραμανλή, καταλογίζει εκνόμως ενέργειες στην εφημερίδα, τονίζοντας ότι «γνωστοποίησε προσωπικά δεδομένα του γιου του», «υπέκλεψε ασφαλώς τα στοιχεία από την αρμόδια ΔΟΥ, προφανώς κατόπιν δωροδοκίας των δημοσίων υπαλλήλων της», «στοχοποίησε τον ίδιο προσωπικά και τον γιο του, και μάλιστα λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε ο φρουρός της κατοικίας τους στη Γλυφάδα», και «πρόσβαλε χωρίς αιδώ την προσωπικότητά του και του γιου του με ανακριβή στοιχεία». Θα δικαστεί για φορολογικές κλεψιές ή όχι; Πόθεν έσχετε ΝΔ ανδρείκελα; Το παραδικαστικό κύκλωμα δεν ήταν δικό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γαμώ τα σπίτια σας λαμόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. APO KRATOS MPOYRDELO ME OLO TOY TO MEGALEIO TI PERIMENETE RE PAIDIA ???

    DEN TOYS PETSOKOBOYN TA KARMIA TOYS ALLA 8A PERASOYN APO EDE KAI 8A FANE PINH GIA MIA EBDOMADA KAI THAT'S ALL.


    FILIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ με 10:27 +1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιό είναι το όνομα αυτού του λεχρίτη ????
    Όλα στη φόρα! Καμμία ανοχή στα τρωκτικά του Δημοσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ
    ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ
    Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΦΑΡΙΚΙ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ
    ΑΓΙΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!

    Για δεκαετίες παρακολουθούμε απογοητευμένοι τις ενέργειες των ελληνικών κυβερνήσεων στη Θράκη. Συγκάλυψη των προβλημάτων, διαρκείς υποχωρήσεις στις απαιτήσεις της Αγκυρας, παραχώρηση εδάφους σε όσους επιβουλεύονται την κοινωνική γαλήνη και την εθνική μας κυριαρχία. Τελευταίο κρούσμα, το πρόσφατο σχέδιο Νόμου που αφορά την διαχείριση των μουσουλμανικών Βακουφίων στην Θράκη και το οποίο κατατέθηκε στις 7/12/2007 στη Βουλή.

    Πέρα από την ταπεινωτική συγκυρία που επιλέχθηκε (επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν) για την προώθηση της «τακτοποίησης» ενός χρόνιου τουρκικού αιτήματος, το ίδιο το κείμενο έχει δύο μεγάλες υποχωρήσεις.

    *

    Πρώτον αφαιρέθηκε από τον παλαιό νόμο (1091/1980) η «αρχή της διακρατικής αμοιβαιότητας». Έτσι, τα απομεινάρια της Ρωμιοσύνης στην Πόλη, την Ίμβρο και την Τένεδο εγκαταλείπονται στις δικαστικές τους περιπέτειες!
    *

    Και δεύτερον συγκροτούνται 3 μόνον Διαχειριστικές Επιτροπές για τα δεκάδες βακούφια των πόλεων της Θράκης, επιτροπές που θα αποτελέσουν (ειδικά στην Κομοτηνή) ένα νέο κέντρο τουρκικής παρέμβασης. Είναι το τελειωτικό χτύπημα στο φιλειρηνικό ισλάμ και η καθιέρωση του εθνικιστικού κεμαλικού ισλάμ.

    Και σαν να μην έφταναν αυτά, στο άρθρο 23 επιβάλλεται ποσόστωση 0,5% για όλες τις προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ για τους μουσουλμάνους της Θράκης! Το αντίστοιχο προ δεκαετίας «προσωρινό» μέτρο της ποσόστωσης για την εισαγωγή μουσουλμάνων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας, επεκτείνεται και στην κατάληψη θέσεων στο ελληνικό Δημόσιο, καταρρακώνοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και συνταγματικότητας. Οι Έλληνες Χριστιανοί της Θράκης, οι «γκιαούρηδες» του γνωστού προεκλογικού βίντεο, οι οποίοι υφίστανται μια κρατική πολιτική επιβολής ανισοτήτων σε βάρος τους (με προσχήματα ...υψηλών πολιτικών και... λεπτών χειρισμών), δεν παρηγορούνται πια με μυθολογήματα για αναξιοπαθούσες μειονότητες. Αν κάποιοι βιώνουν πραγματικές ανισότητες αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι Ρομά και οι Πομάκοι της Θράκης και όχι το αναπτυγμένο κοινωνικά, μορφωτικά και οικονομικά τουρκογενές κομμάτι της μειονότητας. Η συγκεκριμένη ποσόστωση διευρύνει ένα καθεστώς διακρίσεων σε βάρος των χριστιανών και σύντομα θα δημιουργήσει ανισότητες και εντάσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες για την περιοχή. Όσοι εντός και εκτός Ελλάδος σχεδιάζουν το μέλλον της Θράκης θα πρέπει να μη ξεχνούν ότι εδώ, εκτός από τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, ζουν και χριστιανοί.

    Απαιτούμε: Διατήρηση της αρχής της αμοιβαιότητας για τα βακουφικά, ως ασπίδα προστασίας για τα αντίστοιχα ελληνικά βακούφια στην Τουρκία, όπως προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάνης (την οποία συνθήκη προτάσσει και το ίδιο το νομοσχέδιο στο άρθρο 1). Αποφυγή κάθε τεχνητής ενοποίησης βακουφίων σε παντοδύναμες διαχειριστικές επιτροπές που θα αποτελέσουν έναν ακόμη θεσμό της Θράκης, ελεγχόμενο από την Αγκυρα. Αναβάθμιση του ρόλου των νόμιμων μουφτήδων, οι οποίοι ως ανώτερη ιερή αρχή στο ισλάμ, θα πρέπει να έχουν λόγο και στη διαδικασία αποδοχής υποψηφιοτήτων στις διαχειριστικές. Απόσυρση της ρατσιστικής ποσόστωσης για τους διορισμούς στο Δημόσιο και μέριμνα για την παροχή ελληνικής παιδείας και ίσων ευκαιριών σε όλους τους κατοίκους της Θράκης, χριστιανούς και μουσουλμάνους.

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.32

    No problem!

    Το μόνο που αξίζει να προσθέσω, για σήμερα, είναι ότι χαιρετίζω την υποψηφιότητα ΚΟΥΒΕΛΗ για την ηγεσία του ΣΥΝ.

    Σέβομαι το πρόσωπο και την πολιτική πορεία του ανδρός, αλλά θεωρώ ότι ΔΕΝ ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες και τη δυναμική του χώρου της ανανεωτικής-ριζοσπαστικής αριστεράς.

    Φίλε Φώτη,
    που με στήριξες σε δύσκολες στιγμές και που εκτίμησα όσο λίγοι τον σαφή πολιτικό σου λόγο και τις κρυστάλλινες ιδέες σου, σου λέω ότι …η εποχή μας πέρασε.

    Ζήσαμε σε λάθος εποχή πώς να το κάνουμε!
    Σημασία έχει ότι το παλέψαμε με αξιοπρέπεια.

    Τώρα ας δώσουμε τη σκυτάλη στα νέα παιδιά και ας τα στηρίξουμε όσο μπορούμε.
    Μέσα από την ηγεσία των νεότερων θα παραμείνουμε και μείς πάντα νέοι με φρέσκιες ιδέες και κέφι για σύγχρονους κοινωνικούς αγώνες.

    Τόπο στα νιάτα…και ας μη μάθανε να σέβονται πάντα αυτά που «πατούν».
    Καλή επιτυχία πάντως Φώτη σε ότι εσύ επιλέξεις.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί δε λέτε ονόματα; Mόνο κανάς αγνός παιδεραστής σας φταίει και ο δύστυχος ο Σεργιανόπουλος; Αυτοί οι κρατικοί υπάλληλοι που βιάζουν και ασελγούν σε μια κοινωνία δεν πρέπει να ξεφτυλίζονταιι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΩ 1000000 ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
    ΔΥΣΚΟΛΟ..
    ΥΠΟΜΟΝΗ..
    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ
    ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://tameiouxos.blogspot.com Ρίκστε μια ματιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλόλαε,

    τελευταία το έχεις χέσει εντελώς στο "out of topic comment" δηλαδή σπαμ.

    Θα φας ΑΣΧΗΜΟ μπινελίκι.
    Μαζέψου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΌΛΑΕ, ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ-ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ, ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, (ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ?)ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ NOVO ORDUS SECLORUM (BΛ. ΜΟΝΟΔΟΛΛΑΡΟ Η.Π.Α.) ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΡΑΝΑΜΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ
    ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
    ΧΕΡΑΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΑΓΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΑΒΡΕΧΤΟ
    ΟΥΑΟΥ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΓΙΕ
    Ο ΑΠΟΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...
    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..
    ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

    Σχετ, 7.51πμ και 10.51πμ

    Η καλλίτερη υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς οι
    ενεργοί πολίτες, στα κάθε είδους και προέλευσης λαμόγια , είναι
    να κάνουμε το άσπρο μαύρο, να διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα
    και να μεταλλάσσουμε τις έννοιες.
    Στη περίπτωση μας συνελήφθη δημό-σιος λειτουργός (από το σώμα των
    μεγαλοαπατεώνων των εφοριακών) να εκβιάζει για να αρπάξει 30.000 ευρω.
    Συμπολίτες η παραπάνω αλήτισσα συνελήφθη από άλλους κρατικούς λειτουργούς.
    Αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ δεν έχουμε επανίδρυση της αρπαχτής , εδώ έχουμε επανίδρυση του κράτους , που βγάζει στη σέντρα τους απατεώνες .
    Εδώ έχουμε και κάτι άλλο , που όποιος το προσπερνάει και το αγνοεί , είναι σκέτη 5η φάλαγγα για λογαριασμό όλων των απατεώνων.
    Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (κάθειρξη και παραγραφή μετά από ΔΕΚΑ ολόκληρα χρόνια).
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Φίλοι του ΠΑΣΟΚ , πικρή η αλήθεια, αλλά αυτή είναι. Γίνεται ακόμη πικρότερη αν λάβουμε υπ όψιν μας , ότι το ίδιο είχε νομοθετήσει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και το πρώτο που έκανε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ άμα τη επανόδω της το 1993, επί υπουρ- γίας εκείνου του καραγκιόζη του ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ , ήτανε να το ξανακάνει
    πλημμέλημα.
    Αγαπητέ συμπολίτα που έκανες την ανάρτηση συγχαρητήρια , έτσι θέλουν τα λαμόγια (πλάκα θα έχει αν αυτή η σκύλα είχε κατέβει χθες και στη διαδήλωση για
    την σύνταξη της !!!!!!!!!!!!!!!!!).
    Νομίζω ότι θα ήταν πιο πλήρες αν είχες και το όνομα, τουλάχιστον τα αρχικά, και αν δεν έκλεινες με την επανίδρυση της αρπαχτής , αλλά με τα μπράβο σου. και για την κομμώτρια που την κατήγγειλε και για τα όργανα που την πιάσανε .
    Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για να φέρουμε τούτο τον τόπο σε ένα λογαριασμό, πρέπει όλοι μας να ενθαρρύνουμε τέτοιες περιπτώσεις.
    Τώρα αν έκανες την ανάρτηση μόνο και μόνο για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ για να γράψεις στο τέλος το‘ επαν-ίδρυση της αρπαχτής’, είσαι ένας μικρός αμετανόητος πράσινος καραγκιοζάκος.
    Σχετικό ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, 10.15πμ. Σύντροφε έχεις πάρει πρέφα πότε ο γιος του Κεδίκογλου έκανε τις απατεωνιές του και τη θέση είχε τότε ο πατέρας του ????
    Λοιπόν σύντροφε ο υιός Κεδίκογλου έκανε τις λαμογιές του τότε που οι δικοί σου πράσινοι αλήτες είχαν στήσει όλο το λαό στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ , και τότε ο πατέρας του ήτανε ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗΣ , δηλαδή υπόχρεος σε ετήσιο έλεγχο του
    πόθεν έσχες . Που @@@@@ οι δικοί σου απατεώνες να κάνουν έλεγχο , αφού ήσαν τα πρώτα κλεφτρόνια. Αφού τότε το παραδικαστικό ήτανε στο φόρτε του.
    Η Μπουρμπούλια τότε αθώωνε αβέρτα όλα τα λαμόγια του ΧΑΑ, τότε αυτή η φυγόδικος η Ηλία (δήλωνε και Αριστερή το μεταχειρισμένο μουνό-πανο) έστηνε από το πρωί μέχρι το βράδυ δίκες, και οι πράσινοι κυβερνώντες (ελέω των μαϊμού εκλογών του 2000) αλήτες , τις είχανε από κοντά.
    Μια και το έφερε η κουβέντα ,εμένα μεγάλη εντύπωση και με τη μεγα-λολαμογιά του Χρηματιστηρίου,και με το παραδικαστικό , μου έχει κάνει η απόλυτη απουσία της 17Ν.
    Αυτό το γεγονός με έπεισε ότι οι ‘κοινωνικοί αγωνιστές’ της 17Ν και εντολοδόχοι ενεργούμενα ήσαν , και οι πρώτοι πισωγλέντηδες φονι-άδες.

    Σημ προς 7.51πμ , Φιλόλαος
    Συμπολίτα συμφωνώ με μερικά απο
    αυτά που γράφεις. Επ ευκαιρία θέλω
    να σε πληροφορήσω , η ενημέρωση είναι το οξυγόνο των ενεργών πολι-
    των, ότι μεθαύριο Δευτέρα 17/12,
    αρχίζει η δίκη των κουμπάρων.
    Πρωτοφανές γεγονός για τη πατρίδα
    μας, κομματικά στελέχη του κυβερ-
    νώντος κόμματος, όχι της αντιπο-
    λίτευσης, στο σκαμνί για απατε-ωνιά, και μάλιστα για κακούργημα,
    αν κυβερνούσαν ακόμη οι πράσινοι,
    οι αντίστοιχοι, αν τους στήνανε
    στο σκαμνί, θα ήτανε πλημμέλημα!!!
    Θα παρακολουθώ και θα ενημερώνω.
    Τα παιδιά σπουδάζουν κοντά ή έχεις
    ανοίξει 3 σπίτια?

    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΦΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ.
    ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
    1) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    2) ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Α Ψ Ο Γ Α. ΒΛΕΠΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
    3) ΕΧΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
    4) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 2:08 μμ

    φιλε μου
    οι "κοινωνικοι αγωνιστες" των
    νταβαδων, εκεινη την εποχη επαιζαν
    φουσκες.
    η 17 δεν ηταν επισημο πασοκ,αλλα
    ανηκε στους νταβαδες του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 2:14 μμ

    Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ..
    ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. η 17 νοεμβρη ηταν γιουσουφακι
    του σημιτη και των νταβαδων του.
    οχι του πασοκ γενικως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αθήνα

    Στο ποσό του 1,6 δισ. ευρώ ανέρχονται οι διοικητικές και λειτουργικές δαπάνες των 155 ασφαλιστικών φορέων, σύμφωνα με τον υπουργό Απασχόλησης Β.Μαγγίνα, ο οποίος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή της ΝΔ Φ.Πιπιλή, είπε ότι δεν υπάρχει χώρα στην ΕΕ με τέτοιο μεγάλο αριθμό φορέων κοινωνικής ασφάλισης.

    Όπως είπε, το σύνολο των προϋπολογιζομένων διοικητικών και ασφαλιστικών δαπανών των φορέων αυτών, για το 2007, ανέρχεται σε 1.585.774.000 ευρώ.

    O κ. Μαγγίνας εκτίμησε ότι από το νοικοκύρεμα και την ενοποίηση των ταμείων θα προκύψει προσδοκώμενο όφελος της τάξης του 35%. Ο περιορισμός των δαπανών αυτών είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, και ίσως το γεγονός αυτό να προκαλεί τις γνωστές αντιδράσεις για τις ενοποιήσεις, είπε ο κ. Μαγγίνας.

    Από την πλευρά της, η κ. Πιπιλή είπε ότι το ποσό που ανέφερε ο κ. Μαγγίνας είναι «απίστευτα υψηλό». Η κοινή γνώμη πρέπει να αντιληφθεί ότι κάθε μέλος διοικητικού συμβουλίου αυτών των φορέων είναι «ευρωβόρο» είπε η κ. Πιπιλή και συνέχισε: «Πρέπει να επικοινωνηθεί το μήνυμα ότι οι συγχωνεύσεις ξεβολεύουν κατεστημένες καταστάσεις, που είναι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου».

    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ 30ΔΙΣ ΕΥΡΩ,
    ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ?
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ
    ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...

    ΑΠΕΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ
    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς 2:14 δεν μπορώ να πω τα επιχειρήματα σου είναι... %#@%#@%&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σε ποιά πολιτική παράταξη ανήκε??
    Υπενθυμίζω συμμετείχε στο υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Οικονομικών. Ο νοών νοείτω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Eσυ που εγραψες παρατηρηση στον Φιλολαο, κοιτα πρωτα να μαθεις Ελληνικα.

    Δευτερον, αυστηροτητα να επιδεικνυεις σε σοβαρα θεματα.

    Τριτον, να παψεις να μεταφραζεις τα αγγλικα με αγγλικα.

    Τεταρτον, να μαθεις να μεταφραζεις σωστα.

    Πεμπτον, ασε τις απειλες κατα μερος και διαλεξε ενα αλλο πεδιο για να ξεφορτωνεσαι τον θυμο σου.
    Τετοια, υπαρχουν πολλα και για ολες τις ειδικοτητες!

    Εκτον, τα εντονα γραμματα κράτα τα για εκεινες τις περιπτωσεις για τις οποιες φτιαχτηκαν.

    Εβδομον, κατηγορησε τον Φιλολαο για το οτι ειναι πολυτεκνος, ή για το οτι τα αρρενα τεκνα του ειναι περισσοτερα απο τα θηλεα, ωστε να καταλαβαινουμε καλυτερα την αδυναμια σου να κρινεις την ουσια των σχολιων του.

    Ογδοον, μαθε οτι ειναι πολλοι οι γυφτοι που ξερουν αγγλικα. Το να τα πασαρει καποιος ανα πασα στιγμη, δηλωνει φτωχεια και ανοησια. Εαν θελεις να δειξεις οτι εισαι ξεχωριστος, κανε σχολια στα κινεζικα!

    Ενατον, για να μην ξεχνας την ξενη γλωσσα, κανε εξασκηση στο καταλληλο περιβαλλον. Αλλιως, θα νομισουμε οτι εισαι εχθρος των Ελληνικων, και θα αναρωτηθουμε ποια ειναι η προελευση σου και τι δουλεια εχεις εδω μεσα.

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=856937&lngDtrID=244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νικόλαος Αρνόκουρος, προϊστάμενος στην Δ'ΔΟΥ Κολωνακίου. Επιλογή του Αλογοσκούφη στο πενταμελές συμβούλιο του Υπουργείου Οικονομικών που χειρίζεται ζητήματα μεταθέσεων, κρίσεων και πειθαρχικών παραπτωμάτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάγκας τα έπιανε για τα καλά από εφοριακούς που ήθελαν προαγωγή ή μετάθεση. Κοινώς μιζαδόρος καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα.
    Η άλλη εφοριακός υπάλληλος στη Δ'ΔΟΥ, η οποία πρόσφατα, ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που παρείχε στον προϊστάμενο της, προήχθη απ' αυτόν και τοποθετήθηκε τμηματάρχης στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. Περιττό να πούμε ότι και τα δύο είναι γαλάζια παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. TA MEGALYTERA LAMOGIA PANTVS PARAMENOYN TA PASOKIA

    PLEIOCHFIA STOYS EFORIAKOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πόθεν έσχες... δε αυτόν και τους συγγενείς 1ου βαθμού του να ανοίξουν οι λογαριασμοί του... μέχρι και κωλοτρυπίδα να του ψάξουν μπας και έχει χώσει τίποτα λίρες εκεί μέσα!

    Αστα διάλα με το κάθε λαμόγιο κρεμάλα στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ"
    ΔΙΩΚΕΙ...ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ

    ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν όντως είναι "γαλάζια" παιδιά, αρκεί να το αντιπαραβάλετε με το "είπαμε να κάνετε ένα δωράκι, αλλά όχι και 500 εκ.", το οποίο αποτέλεσε Ευαγγέλιο κλοπής και ατιμωρησίας για τα "πράσινα" παιδιά.

    Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. GAMHSTE TON


    GAMHSTE TON KOLOEFORIAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. GAMHSTE

    TO ARXIDI TON KWLOEFORIAKO

    KAI OLOUS TOUS EFORIAKOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ..
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ
    ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
    ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ:

    1. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    2. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ!

    3. ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ!

    4. ΤΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

    5. ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ!

    6. ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

    7. ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

    8. ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

    9. ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

    10. ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!

    11. ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ!

    ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.........!!!!!!!!!

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ!!!!!!!
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ), ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!!!-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ 5η ΦΑΛΛΑΓΑ (συ.ρι.ζα., μ.κ.ο, μ.μ.ε. κ.τ.λ.)-

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΜ ΚΟΤΖΑΜ ΔΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ?3.000?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 3.49 Σωστόοοοοοοοοοοος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 9.13

    Καλα εσυ κοιμηθηκες νωρις
    Στελέχαρα της Νουδουλας και μελος του Συμβουλιου Επιλογων Προσωπικου του υπουργειου του Γιωργαρου το Θαυματοποιου ειναι ο μαγκας που πιαστηκε.

    Καλα ξυπνητουρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ολοι φωναζουμε λες και τωρα μαθαμε που ειναι η ακροπολη.
    Ολοι ενοχλουμαστε και ολοι κλεφτες γινομαστε οταν μας "χωσει"το μεσον σε καποια θεσουλα με ευχερεια για αρπαχτες. Ασε που οι ιδιοι λεμε μαλακα αυτον που δεν "κονομησε".
    Φταιει το οτι ειμαστε ανεγκεφαλοι.
    Φταιει που ειμαστε κουτοπονηροι.
    Φταιει η παιδεια μας.
    Φταινε οι "πεντακαθαροι" αρχιερεις μας.
    Τους πολιτικους μας τους αφηνω στην κριση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. XIXIXI
    "AΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ",
    ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ "ΑΠΕΙΛΗ" ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
    ΜΕ ΤΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ?
    ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ?


    ΤΣΙΠΡΑΣ....Η ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΕΚΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μηδενική... αντοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΤΟΥ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ
    ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ-ΑΥΤΩ

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Κουβέλης είπε ότι είναι καλοδεχούμενη η παρουσία νέων στο Συνασπισμό, ωστόσο, πρόσθεσε, η πολιτική ανανέωση δεν συναρτάται με την ηλικιακή ανανέωση.


    Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΝ πρέπει να διαθέτει και την κοινοβουλευτική ιδιότητα, ενώ αναφερόμενος στην απόφαση του νυν προέδρου να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία δήλωσε:

    "Η αιφνιδιαστική αποχώρηση, με επίκληση προσωπικών λόγων, του Α. Αλαβάνου από την προεδρία, δεν άφησε περιθώρια προετοιμασίας του κόμματος για οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο, με πιθανή εξέλιξη, αν προχωρήσουμε σε άλλη επιλογή, τη δημιουργία πολλαπλών κέντρων αποφάσεων στο χώρο μας και επομένως, την απορρύθμιση και υποβάθμιση της λειτουργίας του κόμματος".

    ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΓΚ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΑΝΤΙ

    By Factorx | December 13, 2007


    Στο μπλοκ των δημοσιογράφων φώναζαν χθες και τα εξής συνθήματα: «Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε παρέα, εμείς δεν παντρευτήκαμε την Μάρα Ζαχαρέα». «Όταν ο Μαγγίνας πληρώσει τον Ινδό, τότε θα λύσει και το ασφαλιστικό». Δεν είναι άκρως συμβολικά; Κατά τα άλλα, οι συνδικαλιστικές ηγεσίες είναι, λέει, ικανοποιημένες, επειδή όπως εκτιμούν η χθεσινή πανεργατική απεργία, που «κορυφώθηκε με μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών» έστειλε ένα «ηχηρό μήνυμα» στην κυβέρνηση. Άλλο που δεν ήθελε όμως η κυβέρνηση, για να αναδιπλωθεί. Ήδη κυκλοφορεί ότι ο Μαγγίνας θα «παρακληθεί» να κάνει λίγο στην άκρη για να αναλάβει να λύσει το ασφαλιστικό ο …Αλογοσκούφης - που κατά τα άλλα ούτε ένα σωστό προϋπολογισμό δεν καταφέρνει να κάνει. Όσο για το «μήνυμα» που θα στείλει η χθεσινή συγκέντρωση, μέχρι το βράδυ και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, θα είναι τρίτο ή τέταρτο στη σειρά. Ήδη τα κανάλια παίζουν ως πρώτο θέμα τις «κάμερες» και τις «αντιδράσεις», όπως προβλέψαμε χθες. Και στη συνέχεια; Τι θα γίνει στη συνέχεια; Πόσο και πως μπορούν να αξιοποιήσουν τη χθεσινή κινητοποίηση οι ενσωματωμένες στο σύστημα συνδικαλιστικές ηγεσίες και η ανύπαρκτη (επί της ουσίας) αντιπολίτευση; Πόσο σοβαρά πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε, πλέον;

    ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ..


    Πόσο σοβαρή είναι, από την άλλη, μια κυβέρνηση που φοβάται 100.000 περιστασιακούς συγκεντρωθέντες; Άντε 120.000.

    ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΟΒΑΡΗ" ΕΑΝ ΦΟΒΗΘΕΙ..
    ΚΑΤΙ "ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ" ΤΥΠΟΥΣ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ
    ΣΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
    ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΗ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ?
    ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ?
    Η ΑΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ
    ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μού αρέσει πού σας φταίνε όλα εκτός της κακιάς και ψυχρή σας παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. TO ANTI ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΙ
    ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ",
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ...
    "ΔΕΞΙΟ"-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ?
    ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΓΙΕ ΜΟΝΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ
    ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ
    ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ
    ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΤΡΕΛΑ
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο ΣΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ
    ΧΟΥΝΤΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΠΡΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΘΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 4:52 μμ

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ
    ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ..
    ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ρε σεις μη στενοχωρειτε τον αγιο
    Θα παθει καταθλιψη παλι και θα αποσυρθει στο κτημα του στην Σκανδιναβια για καμια δεκαρια χρονια ξανα!!!
    Θα διαβαζει ινδουιστικη φιλοσοφια και θα εκτρεφει αλογοελαφια
    Μη τον οδηγειτε στα ακρα γιατι θα παρει βολτες και θα συγγραψει το πονημα
    'Ο δαλαη-λαμα και η κβαντικη θεωρια στην πολιτικη του μελλοντος'

    Κουβελη μην εισαι κακος με τον αγιο …τον χανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ποιος κουβελης ρε,
    εγω θα επιβαλω το σεξυ αγορι,
    με τρελαινει

    λαμπρακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εγκο ημε ο πακιστανος που φιλοξενουσε ο μαγγινας ο ιπουργο.

    σας λέο αλήθια, μου κολουσε ενσιμα. να τα ντιξο αν θελετα.

    Τη μερα που εφυγα για να παο πακιστανι με φοναξε και σε ενα μεγκαλο χαρτι μου κόλαγε για 2 ορες ενσιμα. Εγκο δεν ηξερα και ροτισα τι εινε αφτα και μου ηπε παρτα και τορα πιγενε στο καλο στο πατριδα σου. με αφτα θα παρισ σινταξη και θαχις και γιατρο ικα.
    Πιγα τοτε αμεσος στο ικα για να με ντει γιατρος και του εντιξα τα ενσιμα. Αφτος μου ηπε να παο στο ταχυδρομιο στη φιλοτελικι πηρεσια.
    Πηγα στι φιλοτελικι και μου ηπαν ξεχνα το γιατρο γιατι ησε πλουσιος. Τους ροτισα γιατι και μου ιπαν πος τα ενσιμα εχουν αξια αλλα ντεν ηνε ενσιμα αλλα γκραματοσιμα. Και αφτοι μου ηπαν πηγκενε στο πατριντα σου και προσεχε μη χασις τα ενσιμα. μια μερα θα εχουν αξια.

    Αφτι ινε η αλιθια και σας τη γκραφο απο το πακιστανι γιατι ιντα πος ο κιριο μαγινα εχι προμπλιμα. Και ιμε πλουσιο απο κιριο μαγγινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΡΑΦΕΙ..

    Πόσο σοβαρή είναι, από την άλλη, μια κυβέρνηση που φοβάται 100.000 περιστασιακούς συγκεντρωθέντες; Άντε 120.000.


    ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙ..

    ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝ 100.000 ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ (ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΒΕΡΝΤΕΡ) ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ..ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
    ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ"?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΑΓΩΓΗ-ΠΡΟΑΓΩΓΗ
    ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ
    ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
    ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΔΕΙΤΕ ΟΝ www.youtube.com/nemesisrellos
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    6:19 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΩ 1000000 ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
    ΔΥΣΚΟΛΟ..
    ΥΠΟΜΟΝΗ..
    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ
    ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 6.44

    Εσυ αγορακι εχεις φαει οχι χορτο Ζωνιανων αλλα νεοκυβερνητικο.
    Μη το ρουφας ετσι αγαρμπα,θα παθεις τιποτε.
    Εισαι ο ιδιος που μας ελεγες χτες για τον πανδοχεα Μαγγινα,τον φιλανθρωπο και σημερα για τον Γιωργαρο τον αφελη και για το Πασοκ που κυβερνα και τι καλα παιδια και αμωμα ειναι τα στελεχια σας.
    Και στοπα θα σε βλαψει το χορτο,κοφτο,εσυ εκει,ρουφας απ ολες τις τρυπες.
    Σε ποια κλαδικη εισαι κι εσυ και ο ''συλληφθεις'' νεοδημοκρατικος αστερας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ






    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ


    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΣΤΟΥΣ

    ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση