GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Σταύροι και ο ...σταυρός

. Τι ρόλο έπαιξε ο Σταύρος Ψυχάρης για να μπορέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης να σπάσει το άβατο του Αγίου Όρους και να γυρίσει την εκπομπή του ...

.
Τι ρόλο έπαιξε ο Σταύρος Ψυχάρης για να μπορέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης να σπάσει το άβατο του Αγίου Όρους και να γυρίσει την εκπομπή του μέσα στην μονή;
Ο ευρών κερδίζει από ένα σταυρό του... 18ου αιώνα!

19 σχόλια

  1. O theodorakis ta pairni apo pantoy. Na einai kala h Ert poy ton ekane ploysio me ta mayra lefta.Apo poy bgike to estiatorio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ "ΑΛΑΤΣΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΟΥ "MONEY LAUDRY"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΚΗΤΙΚΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ. ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο είναι και αυτός της κλαδικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στο Σ. Θεοδωράκη για το ρεπορτάζ του για το Μοναστήρι του Εσφιγμένου στο Αγ.Όρος.Η Εσφιγμένου είναι το πιο πολυπληθές μοναστήρι του Αγίου Όρους.Οι καλόγεροι εκεί μέσα έχουν απαρνηθεί πολλά από τα αγαθά του σύγχρονου πολιτισμού(ηλεκτρικό,κινητά, ραδιόφωνα)αγωνίζονται ενάντια στον Πάπα Ρώμης(ενώ οι του Πατριαρχείου τον αγκαλιάζουν)είναι υπέρ της επαναφοράς του παλαιού ημερολογίου και σε τελική ανάλυση έχουν ορθόξοξο ήθος και φρόνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εκπομπή καθόλου δεν μου άρεσε. Ο Θεοδωράκης παρουσίασε όλους τους καθυστερημένους και έβγαλε λάθος εικόνα για το Ορος, επιμένοντας πολύ στην πρώην κοσμική ζωή τους. Αν είναι δυνατόν η πρώτη ερώτηση που έκανε μόλις πάτησε το πόδι του μέσα, να ήταν "παίρνεις ουσίες?"!!! Το Αγ. Ορος των φωτισμένων ασκητών καμμία σχέση δεν έχει με αυτούς που έδειξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταύρωσε μερικά €υρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!

    Για δεκαετίες παρακολουθούμε απογοητευμένοι τις ενέργειες των ελληνικών κυβερνήσεων στη Θράκη. Συγκάλυψη των προβλημάτων, διαρκείς υποχωρήσεις στις απαιτήσεις της Αγκυρας, παραχώρηση εδάφους σε όσους επιβουλεύονται την κοινωνική γαλήνη και την εθνική μας κυριαρχία. Τελευταίο κρούσμα, το πρόσφατο σχέδιο Νόμου που αφορά την διαχείριση των μουσουλμανικών Βακουφίων στην Θράκη και το οποίο κατατέθηκε στις 7/12/2007 στη Βουλή.

    Πέρα από την ταπεινωτική συγκυρία που επιλέχθηκε (επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν) για την προώθηση της «τακτοποίησης» ενός χρόνιου τουρκικού αιτήματος, το ίδιο το κείμενο έχει δύο μεγάλες υποχωρήσεις.

    *

    Πρώτον αφαιρέθηκε από τον παλαιό νόμο (1091/1980) η «αρχή της διακρατικής αμοιβαιότητας». Έτσι, τα απομεινάρια της Ρωμιοσύνης στην Πόλη, την Ίμβρο και την Τένεδο εγκαταλείπονται στις δικαστικές τους περιπέτειες!
    *

    Και δεύτερον συγκροτούνται 3 μόνον Διαχειριστικές Επιτροπές για τα δεκάδες βακούφια των πόλεων της Θράκης, επιτροπές που θα αποτελέσουν (ειδικά στην Κομοτηνή) ένα νέο κέντρο τουρκικής παρέμβασης. Είναι το τελειωτικό χτύπημα στο φιλειρηνικό ισλάμ και η καθιέρωση του εθνικιστικού κεμαλικού ισλάμ.

    Και σαν να μην έφταναν αυτά, στο άρθρο 23 επιβάλλεται ποσόστωση 0,5% για όλες τις προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ για τους μουσουλμάνους της Θράκης! Το αντίστοιχο προ δεκαετίας «προσωρινό» μέτρο της ποσόστωσης για την εισαγωγή μουσουλμάνων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας, επεκτείνεται και στην κατάληψη θέσεων στο ελληνικό Δημόσιο, καταρρακώνοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και συνταγματικότητας. Οι Έλληνες Χριστιανοί της Θράκης, οι «γκιαούρηδες» του γνωστού προεκλογικού βίντεο, οι οποίοι υφίστανται μια κρατική πολιτική επιβολής ανισοτήτων σε βάρος τους (με προσχήματα ...υψηλών πολιτικών και... λεπτών χειρισμών), δεν παρηγορούνται πια με μυθολογήματα για αναξιοπαθούσες μειονότητες. Αν κάποιοι βιώνουν πραγματικές ανισότητες αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι Ρομά και οι Πομάκοι της Θράκης και όχι το αναπτυγμένο κοινωνικά, μορφωτικά και οικονομικά τουρκογενές κομμάτι της μειονότητας. Η συγκεκριμένη ποσόστωση διευρύνει ένα καθεστώς διακρίσεων σε βάρος των χριστιανών και σύντομα θα δημιουργήσει ανισότητες και εντάσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες για την περιοχή. Όσοι εντός και εκτός Ελλάδος σχεδιάζουν το μέλλον της Θράκης θα πρέπει να μη ξεχνούν ότι εδώ, εκτός από τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, ζουν και χριστιανοί.

    Απαιτούμε: Διατήρηση της αρχής της αμοιβαιότητας για τα βακουφικά, ως ασπίδα προστασίας για τα αντίστοιχα ελληνικά βακούφια στην Τουρκία, όπως προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάνης (την οποία συνθήκη προτάσσει και το ίδιο το νομοσχέδιο στο άρθρο 1). Αποφυγή κάθε τεχνητής ενοποίησης βακουφίων σε παντοδύναμες διαχειριστικές επιτροπές που θα αποτελέσουν έναν ακόμη θεσμό της Θράκης, ελεγχόμενο από την Αγκυρα. Αναβάθμιση του ρόλου των νόμιμων μουφτήδων, οι οποίοι ως ανώτερη ιερή αρχή στο ισλάμ, θα πρέπει να έχουν λόγο και στη διαδικασία αποδοχής υποψηφιοτήτων στις διαχειριστικές. Απόσυρση της ρατσιστικής ποσόστωσης για τους διορισμούς στο Δημόσιο και μέριμνα για την παροχή ελληνικής παιδείας και ίσων ευκαιριών σε όλους τους κατοίκους της Θράκης, χριστιανούς και μουσουλμάνους.

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:04

    ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ? ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ REAL ESTATE, 'H TIΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ(CHEEP CHEROKE) ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ? ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΣΚΗΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταύρος Θεοδωράκης...Ένα από τα παιδιά του Φλωράκη και του Κ.Κ.Ε. που το 1991 , κλείνοντας την εφημερίδα "Πρώτη" με φασιστικό τρόπο , τα ξαπόστειλε να ενισχύσουν την ιδιωτική Τηλεόραση/Ραδιοφωνία ( κυρίως του Αλαφούζου , Μπόμπολα , Λαμπράκη και Κόκκαλη ( Στ. Τσίμα , Γ. Καππόπουλο , Ι.Μάνδρου , Τέλλογλου και... ).
    Η σπορά του ζευγά Φλωράκη ξεκοιλιάστηκε από το 1991 μέχρι σήμερα στο φαγοπότι προσφέροντας αντιδημοκρατικές , αντικομμουνιστικές υπηρεσίες "από πρώτο". Αντιτρομοκρατο-λαγνεία , Ελληνο-Τουρκική φιλία "με το τσουβάλι" , Γκορματσοφ-Σημιτο-σοσιαλδημοκρατικό "εκσυγχρονισμό" με την οκά , όλα αυτά προσέφεραν οι Αλήτες-Ρουφιάνοι έναντι αδράς αμοιβής από τους ιδιώτες νταβατζήδες και τον κρατικό κορβανά.
    Για να καταλήξουν ιδιοκτήτες σχολών δημοσιογραφίας..., ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ηρώδου του Αττικού και σε διάφορα "χάϊ" νησιά.
    Τα σκυλιά αυτά , εδώ και χρόνια δεν υπερασπίζονται βέβαια τη δημοσιογραφία και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ενημέρωση , αλλά προτίστως τα ΤΑΞΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,δηλαδή αυτό που υποκριτικά αποκαλούν τη Δημοκρατία "μας" , η αλλιώς τη δημοκρατία ΤΟΥΣ .

    Εύγε στο "κόμμα πρωτοπορίας της εργατικής τάξης" που τα παρήγαγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού δεν έπεσε κανένας πολυέλαιος ή μανουάλι να τον πλακώσει πάλι καλά... έκανε η Παναγιά το θαύμα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού δεν έπεσε κανένας πολυέλαιος ή μανουάλι να τον πλακώσει πάλι καλά... έκανε η Παναγιά το θαύμα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:10
    Ακριβώς όπως τα γράφεις.
    Ό,τι άλλο γνωρίζεις παραπολιτικά για τα άτομα της ομάδας που αναφέρεις στείλτο, ενδιαφέρει.
    Προχθές το βράδυ με πήγαν στο Αλατσι, με κοίταγε και τον κοίταγα με μισό μάτι.

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού δεν έπεσε κανένας πολυέλαιος ή μανουάλι να τον πλακώσει πάλι καλά... έκανε η Παναγιά το θαύμα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα στοιχεια για ολα τα αλλοδαπα που ζουν στη Χαλκιδικη ( Βουλγαροι, ροσσοι, ρομανοι, σερβοι, "ελληνο"-εβραιοι, λατινοβυζαντινοι, γερμανοι, γεωργιανοι και λοιπες δυναμεις του Γιαχοβα ) γινονται ολο και περισσοτερα. Δραστηριοτητες εμπορικης φυσεως, εμποριο, εμπορια, ξανα εμποριο, και παλι εμποριο, προπαγανδα μεχρι εκει που δεν παει, ανθελληνισμος, υποκρισια, δειλια, αμορφωσια και διπλοπροσωπια. Μια αθλια σφηκοφωλια κηφηνων με εβραϊκο πτυχιο ηλιθιοτητας και ανθελληνισμου.

    Αυτα, σας τα ειπε ο Σ. Θεοδωρακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεχασε να παρουσιαση για την εσφιγμενου ποσοι καλογεροι ειναι ψυχοπαθεις, παιρνουν ψυχοφαρμακα, και εχουν διαταραγμενη προσωπικοτητα. η ορθοδοξη εκκλησια δεν ειναι ταλιμπανισμος. δεν υπαρχει καμια παναιρεση οικουμενισμου κτλ. ειναι κριμα που μερικοι φανατικοι, επειδη δεν μπορουν να αγαπησουν ουτε τον θεο ουτε τους ανθρωπους, ουτε τον ιδιο τον εαυτο τους, ζουν επειδη μπορουν να μισουν, εναν φανταστικο εχθρο, οπως οι αλλες μη ορθοδοξες εκκλησιες, και να εμποδιζουν αυτους που προσπαθουν να εννωσουν τους χριστιανους. και μονο η ατμοσφαιρα πολεμου που επικρατει στην εσφιγμενου, δειχνει ποσο μακρυα βρισκεται απο το πνευμα της προσευχης, της γαληνης και της αγαπης του χριστου. το οτι εχουν αποκοπει μονοι τους απο την εκκλησια, το οτι δεν υπακουουν οχι μονο στον επισκοπο του αγιου ορους αλλα ουτε στις αλλες 19 μονες δειχνει ποσο μακρυα ειναι απο την ορθοδοξη εκκλησια. το οτι Δεν αναγνωριζουν το βαπτισμα μας, και θελουν να μας ξαναβαπτισουν!!! και δεν αναγνωριζουν τα μυστηρια της εκκλησιας δειχνει την διαβολικη περιφανεια τους.το οτι εχουν καταδικαστη απο τα ελληνικα δικαστηρια αμετακλητα, για παρανομες πραξεις , εναντιες στους νομους του κρατους λεει πολλα για το πως οι κατοικουντες την μονη εσφηγμενου εξευτελιζουν την ορθοδοξια. θα ηταν μικροτερη αμαρτια αν γινονταν χουλιγκανς, τουλαχιστο θα μπορουσαν να νοσηλευτουν σε κανενα ψυχιατρειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί δεν μπαίνετε στην ιστοσελίδα του παππούλη του ρεπορτάζ, να μάθαιτε φοβερά για τον Ψυχάρη και να δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ 5:32 ΠΟΙΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΡΕ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΕΙΠΕΣ, ΑΙΡΕΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣΓΗΩΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση