GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Καρβέλας, ο νέος...

...πνευματικός ηγέτης μας! ... Ούτε Παλαμάς, ούτε Βάρναλης, ούτε Γληνός, ούτε Σκαλκώτας. Ο νέος πνευματικός ηγέτης μας είναι ο …Νίκος Καρβέ...

...πνευματικός ηγέτης μας!
...
Ούτε Παλαμάς, ούτε Βάρναλης, ούτε Γληνός, ούτε Σκαλκώτας. Ο νέος πνευματικός ηγέτης μας είναι ο …Νίκος Καρβέλας. Θρασύς, εριστικός και αγράμματος, όπως θέλει η εποχή, στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, προσέβαλε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ως «καθυστερημένη», «αποβλακωμένη» και άκουσον άκουσον ως …άμουση. Από τα σκυλοτράγουδα γίναμε κατ' εικόνα και ομοίωσή του, λέμε εμείς …
Συνέχεια εδώ.
Lupus

59 σχόλια

  1. Τελικα ο ανθρωπος ηταν για λυπηση,πληρη απομυθοποιηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδατε τι κάνει ο συγχρωτισμός μιας Trash Queen και ενός ημιμαθούς υπερόπτη υποκλοπέα που τα κονόμησαν χοντρά; Φτάνουν στο σημείο να θέλουν να παραδώσουν και μαθήματα φιλοσοφίας!

    Αρκεί να τους δοθεί δημόσιο βήμα απο την Trash Company κάποιου Trash-επιχειρηματία σε εκπομπή μεγαλο-trash-δημοσιογράφου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την στιγμή, που ο Ν. Καρβέλας έκανε το μουσικο-θετρικό έργο, για τους εβραίους και με χρήματα των εβραίων, με την γυναίκα του σαν πρωταγωνίστρια εβραία στρατοπέδου συγκεντρώσεως και με σκηνοθέτη εβραίο, σαν ανθέλληνας, από τότε τον πήρε η κατηφόρα, αυτόν και αυτήν. Ανθέλληνες σαν ανδρόγυνο και οι δύο μόνον σκοπό έχουν το χρήμα και από ηθική, άστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καρβέλας ξεφτιλίστηκε (κι άλλο) προσπαθώντας να μας πουλήσει πομφόλυγες για κουλτούρα. Ο άλλος δε ο δημοσιογράφος του έδειξε 10 φορές τον μακάκα μπας και νευριάσει ο Κ και αποκτήσει τηλεθέαση η θλιβερή αυτή εκπομπή θλιβερών ανθρώπων. Ο Κ αυτοανακηρύχθηκε σε πρώτο σκυταλοδρόμο σε ένα αγώνα ενάντια στην ηλιθιότητα του ΟΛΩΝ των άλλων. Κύριοι, σωθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ:Ο Καρβέλας!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΧΛΟΤΡΑΔΟΥΔΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ". ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΚΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ! Ε, ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. protimo ton mamaka anarxoaytonomo karvela me tis lakamies tou para ton foysti-ypokrith pou exei ginei thlekriths ton panton!!!persi htan o kapoutzidhs fetos o lazopoulo-to aderfato kyberna alla kaneis den to phre xampari arage????zito o katman!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα!
    Αυτό το οποίο έμεινε τελικά είναι ότι ο ΦΟΥΣΤΗΣ κλανει ΦΟΥΣΤΙΕΣ και ο ΜΑΚΑΚΑΣ κάνει ΜΑΚΑΚΙΕΣ!
    Κρίμα για τον Μακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποτέ δεν συμπάθησα τον Καρβέλα , αλλά χθές βράδυ τα έχωσε πολύ καλά στην σκατοπουστάρα τον Λαζόπουλο που αφου έχει φλομώσει στην πρέζα και τον έχουν πηδήξει όλοι οι κολωμπαράδες των Βαλκανίων μας το παίζει ‘’Εθνικός Επικριτής ‘’
    Πολύ ωραίος χαρακτηρισμός , ‘’Ο Φύστης και οι Επιβήτορες’’.

    ‘’Παλικάρι από τα Σφακιά ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποτέ δεν συμπάθησα τον Καρβέλα , αλλά χθές βράδυ τα έχωσε πολύ καλά στην σκατοπουστάρα τον Λαζόπουλο που αφου έχει φλομώσει στην πρέζα και τον έχουν πηδήξει όλοι οι κολωμπαράδες των Βαλκανίων μας το παίζει ‘’Εθνικός Επικριτής ‘’
    Πολύ ωραίος χαρακτηρισμός , ‘’Ο Φούστης και οι Επιβήτορες’’.

    ‘’Παλικάρι από τα Σφακιά ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παλικάρι από τα σφακιά κατούρα και λίγο. Πολύ ἀντρες μας το παίζετε οι Κρητικοί, οι αρχικλέφτες του κιαρατά. Ο Λαζόπουλος λέει αλήθειες και σας πονά! Το μόνο που ξέρετε οι Κρητικοί είναι να πουλάτε ψευτομαγκιά και απειλές! Γελοίοι! Κάντε αυτόνομο κράτος να ηρεμήσουμε από εσάς, μαλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mia xara itan exthes o Karvelas, mia xara kai o Lazopoulos, ama den kanei kai xontrades, tipou ta kila tis thodi, to tragoudi tou Karvela pou ontos to sxoliase lathos kai auto me tous mathites pia eleos, giati kaneneas den leei oti ola osa elege i gianakou perisi tha efarmostoun giati etsi exoun grami apo thn E.E? tzapa tis katestrepsan tin kariera, toulaxiston eixe ta kotsia kai paramenei pisti sta pistevo tis.
    ksekolate opoion theloun anevazoun kai opoion theloun katevazoun, open your mind kai mathete na vlepete antikimenika ta panta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλεγε και συνέχεια φούστη τον Λαζόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ:ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ(=NOVUS ORDO SECLORUM). ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΚΕΡΒΕΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα μάθατε χθες ο Καρβδέλας υιοθέτησε το πνευματικό του έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί όταν μιλούσα κοίταζε συνέχεια τα νύχια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν περίμενα οτι ο Λακης θα έπεφτε τόσο έξω και θα δημιουργούσε μια διαμάχη απο το τίποτα τελικά. Το τραγούδι του Καρβέλα στο οποίο στηρίχτηκε ο Λακης για να τον κρίνει έχει σκωπτικό ύφος. Ο Λάκης βέβαια κράτησε μόνο το ρεφραίν, δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περί Μαριέττας
    Δεν είμαι Ν.Δ.
    Αλλά την τιμή των δεξιών έσωσαν δύο γυναίκες όταν έγινε ηγ φασαρία με τις
    ταυτότητες .
    Ήταν Η Μαριέττα και η Ντόρα που δεν συμφώνησαν με τον Παρασκευαίδη .
    Όλοι οι άλλοι πήγαν να υπογραψουν το κωλόχαρτό του .

    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11:01

    ΘΡΗΣΚΕΙΑ = ΤΟ ΟΠΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

    KARL MARX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. rompa o lazopoulos

    prota giati ekane gargara tin ipothesi tou sergianopoulou(na min xehname to therapy, tin koka kai tous polistes sto kotero)

    kai tora o karvelas, pou oso kai na diafonei kapoios mazi tou, ton roumpose kanonika
    ante na paei stin mamaka tou tora, pou xrisimopoiei teleytaia san theatriko skets gia na kanei noumera, na tis pei giati xorise apo tin ginaika tou kai giati xtenizei to kantaifi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11:01 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΛΑΝΗ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!

    ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΟΣΕΙ!!!!!

    ΑΛΛΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΡΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ!!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!
    ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΝ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑ ΤΙΜΩΡΟ!!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. index

    "Ψωμί δεν έχουνε να φαν κι ακούνε τον Καρβέλα" έλεγε ο μεγάλως αρκετά χρόνια πίσω. Εμένα πάντως μ' αρέσει, θέλω την Βίσση, τον Καρβέλα, τα ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ veloutela...

    Τον είδατε;
    Σας άρεσε ο πρεζάκιας Καρβέλας;

    ΤΙΓΚΑ στη κόκα δεν μπορούσε να κάτσει σε ένα μέρος, δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, παίζανε τα μάτια του, χαμογελούσε νευρικά με σπασμούς στο πρόσωπο.

    Η δύναμη των δισκογραφικών εταιριών είναι τέτοια που παραγγέλνουν και επιβάλλουν εκπομπές όπως αυτή την χθεσινή, η, κάποιες άλλες όπου απλά "παρουσιάζεται το νέο CD" του εκάστοτε ηλιθίου.

    Νοσταλγώ τα χρόνια που οι λογιστές δεν είχαν ακόμα αλώσει την μουσική βιομηχανία, τότε που ΚΑΙ μουσική αξιόλογη να παρουσιάσει κανείς υπήρχε, και ΜΠΙΠΕΣ μας παίρναν για να το κάνουμε.

    Μάκη φουσκωμένο παγόνι, φσσσσσς! εξευτελίστηκες σε εμάς που ξέρουμε το παιχνίδι και τους κανόνες του.

    Αντε και εις ανώτερα, το Πάσχα στο ο΄νομα των "εορταστικών κυκλοφοριών" να παρουσιάσεις εκπομπή με χαλιά και κιλίμια.
    Γύφτο!!!

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. " ΤΙΓΚΑ στη κόκα δεν μπορούσε να κάτσει σε ένα μέρος, δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, παίζανε τα μάτια του, χαμογελούσε νευρικά με σπασμούς στο πρόσωπο."

    THA EISAI GNOSTIS TIS KOKA KAI TON PARENERGEION THS GIA NA MPOREIS NA VGAZEIS TETIO SIMPERASMA!
    BRAVO RE!
    OOOOOOOOOOOOOOOOUST MALAKES GINATE OLOI GNOSTES, TYXAIA ANTHROPAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον Καρβέλα και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε χθες...

    1) Ο Μάκης το γύρισε στην ποιοτική δημοσιογραφία...
    2) Ο Καρβέλας υιοθέτησε τα «τέκνα» του δημοσίως.
    3) Ο Καρβέλας είναι μαμάκας ο Λάκης φούστης. Και οι δύο πίνουν?

    ... συμπληρώστε και εσύ μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. στημενη κοντρα για τεραστια τηλεθεαση του λαζοπουλου μηπως ειναι το ολο σκηνικο και ολα τα αλλα ειναι για μαλακες.αντε γιατι θα ξεχασουμε την εθνικη μας λεξη.ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΜΠΙ που απλα πονταρουν στην ΜΑΛΑΚΙΑ που μας εχουν πηξει.για τον ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΓΙΕΝ δεν εχω σχολια.ειναι και θα ειναι ενας απο αυτους.ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ,ΑΞΕΣΤΟΣ,ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΨΟΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ.α ρε ελλαδα τι επαθες απο επαγγελματιες ρουφιανους και δημοφιλεις πρεζακιδες.

    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12.56

    Exei preza to kallitexniliki...

    Esy re dike moy ti eisai? Prezoni h Karvelas kai se peira3e?
    3ereiw "ti doyleia kanei" o KL kai me ti ka8ikia einai anagkasmenos na synergazetai?

    E3ypnakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ είμαι γνώστης της κόκας
    και σας πληροφορώ ότι ο
    Καρβέλλας ήταν πνιγμένος
    ΣΙΓΟΥΡΑ και ο κυρ Μάκης το
    ήξερε αλλά τι να κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. index

    1.48

    Εύγε! Έτσι είναι.

    ...και να σκεφτεί κανείς ότι αναγκαζόμαστε να τρώμε στη μούρη όλα αυτά τα πρεζόνια καθημερινά για να κάνουμε τη δουλειά μας.

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιαννικος - Κουρής - Εκδόσεις - Δισκογραφική - ALTER - Αννίτα Πάνια - Τριανταφυλλόπουλος - Χατζηνίκος - Real FM - Καρβέλας - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ - ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ

    ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Re xaivania, o Karvelas sas pirakse...mes tin malakia tou eipe kai pente alithies....

    Amfivalei kaneis oti olymbiakos einai thryskeia???

    mounia eee mounia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Δεκ. 2007

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!!!

    Τέθηκε σε ισχύ ο νόμος για πλήρη ε ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ(200τ.μ.)
    ΚΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ (1% πέραν
    του αφορολογήτου των 95.000 ευρω,
    επι ΠΑΣΟΚ ήτανε 20.000) ΓΙΑ ΓΟΝΙΚΕΣ
    ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗΣ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ/ΜΑΝΑ ΣΕ
    ΠΑΙΔΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥ/ΓΙΑΓΙΑ
    ΣΕ ΕΓΓΟΝΙ.Μέχρι το 2004 ίσχυε μόνο
    για 1ο βαθμό , δηλαδή απο γονιό σε
    παιδί και μέχρι 20.000 ευρω.
    Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ
    ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    Σημ. Όλα τα ποσα αφορούν αντικει-μενικές αξίες και οχι της αγοράς.
    Π.χ. Διαμέρισμα αγοράς 280.000 ευρω
    έχει αντικειμενική αξία 125.000 .


    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Δεκ. 2007

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!!!

    Τέθηκε σε ισχύ ο νόμος για πλήρη ε ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ(200τ.μ.)
    ΚΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ (1% πέραν
    του αφορολογήτου των 95.000 ευρω,
    επι ΠΑΣΟΚ ήτανε 20.000) ΓΙΑ ΓΟΝΙΚΕΣ
    ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗΣ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ/ΜΑΝΑ ΣΕ
    ΠΑΙΔΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥ/ΓΙΑΓΙΑ
    ΣΕ ΕΓΓΟΝΙ.Μέχρι το 2004 ίσχυε μόνο
    για 1ο βαθμό , δηλαδή απο γονιό σε
    παιδί και μέχρι 20.000 ευρω.
    Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ
    ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    Σημ. Όλα τα ποσα αφορούν αντικει-μενικές αξίες και οχι της αγοράς.
    Π.χ. Διαμέρισμα αγοράς 280.000 ευρω
    έχει αντικειμενική αξία 125.000 .


    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΟΥΣΤΗΣ / ΕΓΡΑΨΕ

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ .
    ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ,
    ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕ-ΡΟΙ.

    ΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ = ΜΑΚΑΚΑΚΑΣ @ ΦΟΥΣΤΗΣ


    Της κατσίκας ο κώλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε άστα διάλα καπνιστέ και λίγο ελληνική φούντα που στηρίζετε την Κολομβιανή παραοικονομία ή Έλληνες παραγωγοί άνθρωποι δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΑΜΗΣΤΕ


    ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΣΟ
    ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μία είναι λύση το φαΐ τα λεφτά και το γαμήσι... και η πρέζα!(Λέω εγώ)

    Ρε πλάκα έχουνε άκου λέει χτυπάει το σταριλίκη αυτός που ήταν χρόνια στο σύστημα και πάει με καγέν στο Μάκη για συνεντευξιαστεί... για σου ρε Τσε Καρβέλα!

    Χαχαχαχα τι άλλο μένει να ακούσουμε στο Ελλάντα. Απλά ΕΛΕΟΣ!

    Είμαστε για πούστο ρεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πάντως ένα είναι σίγουρο θα εξεγερθούν οι απανταχού φούστηδες εν Ελλάδι... Καρβ(δ)έλα αφύπνισες την Β. Μύκονο εύγε!

    Ρε φούστηδες φέρτε μου μια «Καγέν» να χτυπήσω και εγώ το σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ

    όχι τίποτα άλλο αλλά με με τόσο... μαλλί ο Χαρβέλας δεν θα σβήνει με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΔΟΡΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Μ' ΑΥΤΕΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΛΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παντού υπάρχει ένας φούστης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  42. Ρε βλακα με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και την περιΚΕΦΑΛΑΙΑ,

    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΝΕ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ

    ψυχοπαθή!
    ε ψυχοπαθή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. νικος καρβελας ο νεος ... μακακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. http://www.shufuni.com/amateur/
    e5c22e788061565b770d58ca699917e8.html

    η γκομενα του νικου ''μακακα'' καρβελα
    αννιτα πανια οπως την γεννησε η μανα της .μαζι της και η τσιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ο καρβελας ειναι ενας αγραμματος ξιπασμενος βλακας που τα σκυλο-τραγουδακια που βγαζει κανουν μονο για τη λαικη αγορα.
    ειπε καποιες αληθειες για τη θρησκειες αλλα κατα τα αλλα παραμενει ενας μακακας
    και μισος.
    οσο ,για τους ελληνες ειναι λογικο να τους θεωρει αγραμματους μια και αρκετοι ελληναραδες αγοραζουν τα τραγουδακια του.πως να μην τους θεωρει ο μακακας μαλακες οταν αγοραζουν τις μαλακιες που τους πασσαρει ?

    και για αλλαγη παρτε ενα βιντεο

    http://www.shufuni.com/amateur/
    e5c22e788061565b770d58ca699917e8.html

    η γκομενα του νικου ''μακακα'' καρβελα
    αννιτα πανια οπως την γεννησε η μανα της .μαζι της και η τσιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αν σου κόψουνε το ρεύμα
    και το πρωϊνό το γεύμα
    και την προκαταβολή
    να μια συμβουλή

    το καλύτερο μπεγλέρι
    είναι τα κλειδιά στο χέρι
    τάκα τάκα, τάκα τάκα
    κι όλα τα ξεχνάς ατάκα
    το καλύτερο μπεγλέρι
    είναι τα κλειδιά στο χέρι

    Αν εκείνη δεν σε θέλει
    και του έρωτα τα βέλη
    λάθος στη σκοποβολή
    να μια συμβουλή

    το καλύτερο μπεγλέρι
    είναι τα κλειδιά στο χέρι
    τάκα τάκα, τάκα τάκα
    κι όλα τα ξεχνάς ατάκα
    το καλύτερο μπεγλέρι
    είναι τα κλειδιά στο χέρι

    Αν σου πούνε στη δουλειά σου
    πάρε τα συμπράγκαλά σου
    κάνε και μεταβολή
    να μια συμβουλή

    το καλύτερο μπεγλέρι
    είναι τα κλειδιά στο χέρι
    τάκα τάκα, τάκα τάκα
    κι όλα τα ξεχνάς ατάκα
    το καλύτερο μπεγλέρι
    είναι τα κλειδιά στο χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πώς λέγεται στα ρώσικα ο babis;

    Ταρχίδια Νάκοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. o karvelas kai o lazopoulos einai kai oi 2 apofoitoi nomikhs.Eidate epipedo kai oi 2 episthmones? as einai kala oi katines-katinoi pou kathontai na doyn ton "lakh" kai na anevasei noumera o alpha!!(sta paparia mas ola ta kanalia)alla kai oi ypoloipoi pou ftiaxnontai me asmata filosofhmena ,opws vas-vas-kolhmenos-klp ahdies.Kai oi 2 exoun pesei ston yponomo edw kai xronia alla emeis ti tsakonomaste re seis?O lazopoulos einai megalo lougrolamogio (therapin ,kokes ,kalitexniko kyklwma kraounakh k.a palaiotera) alla kai h gria rokou (xa!) kanei mpam molis arxisei na milaei.Eprepe omws na tou thn pei kai kala ekane giati o laz tou edwse to dikaiwma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Καρβέλας είναι σκουπίδι.
    Εύχομαι να πεθάνει από καρκίνο χειρότερο από του Χριστόδουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. και για αλλαγη παρτε ενα βιντεο

    http://www.shufuni.com/amateur/
    e5c22e788061565b770d58ca699917e8.html

    η γκομενα του νικου ''μακακα'' καρβελα
    αννιτα πανια οπως την γεννησε η μανα της .μαζι της και η τσιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ο λαζοπουλος κατηγορειτε οτι παιρνει κοκα.

    γιατι ο μακακας δεν παιρνει?
    φαινοταν λιωμενος χθες

    μην ξεχναμε και την αννουλα που ειχε παει στο νοσοκομειο με σφηνωμενο μπουκαλι στο κωλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ο λαζοπουλος και ο καρβελας ειναι δύο σκυβαλα μιας κοινωνιας που αναθρέφει τετοιους ανθρώπους .Εχω σταματησει να παρακολουθώ τηλεοραση και να ακουω τετοια μουσικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥΣΤΗ,
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΙΠΑΝΕ.
    Υ.Γ.ΚΑΡΒΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ''ΔΙΝΩ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ''.ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΜΕΝΑ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΠΑΩ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σκύβαλα αλλαλάζοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εννοείς δηλαδή ότι η ελληνική κοινωνία ΔΕΝ είναι καθυστερημένη, αποβλακωμένη και άμουση;

    Εδώ γελάμε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς συνολικά με κάποιον, να τον συμπαθείς ή να αγοράζεις το "πνευματικό" του προϊόν για να παραδεχτείς ότι έχει δίκιο σε κάτι που λέει.

    Κι αυτά που είπε ο Καρβέλας για τις θρησκείες ήταν τομή στην ελληνική τηλεόραση και τα εύσημα θα πρεπε να πάνε και στον Τριανταφυλλόπουλο και το Άλτερ που τον άφησαν να τα πει. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να τα πουν αλλά δεν τους αφήνουν τα μέσα.

    Πότε ξανακούσατε εσείς τέτοιες αλήθειες εναντίον ενός τόσου κυρίαρχου, σκληροπυρηνικού (και οπισθοδρομικού) κατεστημένου όπως είναι το ελληνικό παπαδαριό;

    Μπορεί να έχετε δίκιο για την μουσική του αλλά γούστα είναι αυτά και απλώς ακούγεστε κομπλεξικοί ή το ίδιο αγράμματοι με αυτό που κοροϊδεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ο Δημιουργός έφτιαξε τον άνθρωπο σαν πειραματόζωο της σκέψης, για να δει ως που φτάνει η απληστεία και η φαυλότητα... μπορεί όμως να΄ταν ένα παιγνίδι του, που ξεκουρντίζεται ή τελειώνουν οι μπαταρίες του... ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ
    υ.γ. περισσότερα για ΜΑΚΑΚΑ και ΦΟΥΣΤΗ στην ιστοσελίδα του παππούλη liberopoulos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 424 Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση