GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρατσιστική επίθεση στο Αιγάλεω...

. Του Μπάμπη Πετρά . Νέα ρατσιστική επίθεση , αυτή τη φορά εναντίον 5 πακιστανών στην περιοχή του Αιγάλεω και πόσες άλλες άραγε γίνονται κ...

.
.
Νέα ρατσιστική επίθεση, αυτή τη φορά εναντίον 5 πακιστανών στην περιοχή του Αιγάλεω και πόσες άλλες άραγε γίνονται κάθημερινά και δεν τις έχουν "τσιμπήσει" τα κανάλια. Η επίθεση, όπως παρουσιάζεται στα σχετικά δημοσιεύματα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, δεν ήταν απλά μια συμπλοκή όπως υποστηρίζει η ΕΛΑΣ.
Πρόκειται για οργανωμένη επίθεση 25 περίπου ατόμων, προφανώς ακροδεξιών στοιχείων, που μόνο σκοπό είχαν να επιτελέσουν τις απάνθρωπες ιδέες τους περί ανωτερότητας της ελληνικής φυλής και εξόντωσης του "εχθρού". Μα πρόκειται για στροφή στο συντηρητισμό;
"Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά τις εννέα το βράδυ, όταν ομάδα νεαρών άρχισε να τους προκαλεί με βρισιές. Στη συνέχεια απαίτησαν να βγουν από το σπίτι με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί και, όταν οι Πακιστανοί δεν τους πίστεψαν, έφυγαν για να επιστρέψουν, κατά τις 11.30, αυτή τη φορά καμιά 25αριά άτομα, «με ρόπαλα, σίδερα ακόμη και με πιστόλι», λέει στην «Ε» για το περιστατικό ο αντιπρόεδρος του Ελληνοπακιστανικού Συλλόγου Ανουάρ Ικμπάλ: «Φοβισμένοι όταν είδαν τόσους πολλούς, δεν άνοιξαν την πόρτα", γράφει η "Ε". Δυστυχώς η ομάδα των 25 κατάφερε να σπάσει το παράθυρο και εισέβαλε στο σπίτι που έμεναν οι 5 άτυχοι πακιστανοί. Ο ξυλοδαρμός ήταν άγριος, χτυπώντας με λοστούς και σιδερόβεργες στο κεφάλι και το σώμα των θυμάτων. Ένας από τους πέντε νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκεφαλική αιμοραγία ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται εκτός κινδύνου με ράμματα και κακώσεις.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό είναι ένα γεγονός φυσικά όχι μεμονωμένο. Πρόκειται για μια πραγματικότητα που θέλει μεγάλο ποσοστό το πληθυσμού να σιωπά καταφατικά στον ρατσισμό, να αντιμετωπίζει τους μετανάστες ως εγκληματικά στοιχεία και όχι ως ανθρώπους. Μια πραγματικότητα γεμάτη ανίκανους πολιτικούς και καταστροφικούς νόμους περί μετανάστευσης που σκοπό έχουν μόνο την αστυνομική πάταξη του φαινομένου. Μια πραγματικότητα που βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και μιλούν για ανάδειξη συντηρητικών πολιτικών και ιδεολογιών στην ελληνική κοινωνία με αφορμή την είσοδο του ΛΑΟΣ στη βουλή.
Ρίχνοντας μια ματιά στη νεότερη ελληνική ιστορία, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι ουδέποτε υπήρξε φιλελεύθερη και προοδευτική αυτή η κοινωνία, με μοναδική εξαίρεση το δόγμα της πολιτικής επανάστασης του 1821 και το Σύνταγμα του 1844. Από τότε έχει να ακούσει ο τόπος αυτός ανατρεπτικές ιδέες. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μια εντελώς νέα απόπειρα μετασχηματισμού της ελληνικής κοινωνίας και η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.
Η ΕΛΑΣ, και από προσωπική εμπειρία συντακτών του paso.gr φυσικά απότελεί μηχανισμό κουκουλώματος στις καλύτερες των περιπτώσεων, αφού ακόμη υπάρχουν ισχυροί θύλακες φασισμού και αγραμματοσύνης στο εσωτερικό της, η νέα γενιά ακόμη δεν έχει κυριαρχήσει.

34 σχόλια

  1. Υποκινούμενα από τον Πλεύρη και το ΛΑ.Ο.Σ όλα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ!!!
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
    ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗ Α1 ΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.
    Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΟΥ.. (ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ)
    Η ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΤΩΝ "ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ" ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:23 μμ κοψε τα ναρκωτικα γιατι σε πανε πισω οπως λεει και κατελης ρε παπαρα.
    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙς? ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφάζονται μεταξύ τους οι αλήτες οι πακιστανοί...και τα ρίχνουν στους Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο συριζα τι λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλβανοί ή Κούρδοι ήταν οι δράστες δηλ. αυτοί οι "προφανώς ακροδεξιών στοιχείων" (όπως φασιστικά γράφει ο συντάκτης);


    Επίσης ο συντάκτης έχει μπερδέψει τα μπούτια του στο πολιτιακό θέμα.
    Μια Δημοκρατία δεν είναι απαραίτητο να είναι φιλελεύθερη και "προοδευτική" (όπως την εννοεί αυτός). Η αρχή του δήμου αποφασίζει πως θέλει να είναι η κοινωνία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ρε, Αλβανοί ή Κούρδοι σκίνχεντς.

    Τι λέτε βρε φασισταριά...

    Και δημοκρατία σημαίνει προστασία των μειοψηφούντων, αστοιχείωτε. Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε για παράδειγμα να σε δείρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο συντάκτης δεν έχει μπερδέψει τα μπουτάκια του. Ξέρει αυτός γιατί γράφει τέτοιες μαλακίες...

    Κάθε προβοκάτσια που βαφτίζεται σαν δήθεν ακροδεξια επίθεση σπεύδουν όλοι και την καταγγέλουν. Τις επιθέσεις που κάνουν αλλοδαποι και ακροαριστεροι με τις πλάτες του ξύριζα και του σημερινού καθεστωτος δεν τις καταγγέλει κανένας και κουκουλώνονται όλες!

    Το οτι καλπάζει κάτι αυτό είναι σίγουρο, αλλά δεν είναι ο ''ρατσισμός'' που ονειρεύεται ο φιλάρας αλλά η ακροαριστερή ψευτοπροοδευτική χούντα που εγκαινιάστηκε απο τον Σημίτη και συνεχίζει το ξύριζα με επιτυχία έχοντας βάλει όλο τον τόπο στο λερωμένο βρακί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όσο για το ποιος φτιάχνει ομάδες και ξυλοφορτώνει όποιον γουστάρει (κάτι παιδάκια πχ που φοράνε μπλούζα με ελληνική σημαία και τα στέλνουν στην εντατική) και καίνε και 7-8 φορες κάτι βιβλιοπωλεία. μην το θυμηθούμε καλύτερα ε;

    Γιατι κάποιοι προοδευτικοί δημοκράτες του κώλου μίλησαν για δημοκρατία και προστασία των...μειονοτήτων...

    Άνιμαλς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Αυτόκλητοι Ρομπεν των Δασών "προστάτες" των Αλβανών και λοιπών λαθρομεταναστών να ξέρουν οτι οι φυσικοί νόμοι ακόμη λειτουργούν (ευτυχώς).
    Η δράση φέρνει αντίδραση.

    Περιμένετε και άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η δημοκρατία είναι μια έννοια που έχει σαφώς την ιστορικότητά της. Δηλαδή, σε κάθε ιστορική στιγμή με συγκεκριμένο πολιτικό και πολιτισμικό περιβάλλον, λαμβάνει διαφορετικό περιεχόμενο.

    Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μία δημοκρατία στην ιστορίας και πάει τέλειωσε.

    Το κριτήριο του πλήθους και ο αυτοπροσδιορισμός υπάρχουν και σήμερα στη δημοκρατία. Ο "δήμος" αποφασίζει και στη βάση της πλειοψηφίας.

    Ωστόσο εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι ποια θεωρείται πλειοψηφία είναι θέμα εκλογικού νόμου, οπότε εξ ορισμού σχετικοποιείται το πλήθος.

    Αυτά θα λέγαμε ότι αποτελούν ιστορικά συνέχειες στην εννοιολόγηση της δημοκρατίας. Από την άλλη το σύγχρονο πολιτικο πλαίσιο έχει εμπλουτίσει θα λέγαμε την έννοια αυτή.

    Στη δημοκρατία που ζούμε, ως πολιτειακό σύστημα, έχει προστεθεί ο σκοπός της προστασίας των μειονοτήτων. Το πλήθος αποφασίζει αλλά η μειονότητα προστατεύται από τον όχλο. Το δικαίωμα στη διαφορετικοτητα το έχει ακόμη και ένα άτομο ως μοναδικό μέσα στην πλειοψηφία.

    Αυτό νομίζω είναι μία κατάκτηση στην πολιτική ιστορία, σαφώς υπάρχουν προβλήματα βέβαια.

    Τα περί πακιστανών που δέρνουν πακιστανούς τα έλεγε και ο πολύδωρας χεχε! Καλό βράδυ παίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ

    Πείτε ένα βροντερό ΟΧΙ στις πίπες του babis που επιχειρούν να μας αποσπάσουν την προσοχή από τον κώλο του pisinous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτοί που τα λένε και γράφουν αυτά και υπερασπίζονται τους ""αθώους"" Πακιστανούς ας περάσουν μια βόλτα βράδυ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ από την πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω....Ας έχουν μαζί και κάποια γυναίκα (φίλη, γκόμενα, αδερφή, δεν έχει σημασία)....

    Α, ρε δημοκράτες, εξ αποστάσεως, όλοι προοδευτικοί και φιλάνρωποι μου είστε...Ανοίξτε τα ματάκια σας σιγά σιγά και δείτε ότι όπως η παραπάνω περιοχή είναι ΓΚΕΤΟ Πακιστανών, υπάρχει κι η Αττική (μάυρων νταβατζήδων που εκμεταλλέυονται αλλοεθνείς τους, τα 15χρονα μαυράκια της Αθηνάς)...Πηγαίνετε ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ξαναλέω τέρμα Σοφοκλέους, Κολωνό, Μεταξουργείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα πανε γιατί ως γνωστόν έχουν άλλα γούστα!

    Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι όλοι αυτοί οι αντιρατσιστές εξ' αποστάσεως θα πάθουν εκατό εμφράγματα εαν το παιδί τους έρθει και τους πει οτι παίρνει αλβανέζα-αλβανό, ή γύφτισσα/γύφτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλήθεια ρε παιδιά, ο αντιρατσιστής συντάκτης του παρόντος άρθρου γιατί αφου το άρθρο είναι αντιρατσιστικό έχει αριστερά φωτογραφία με έναν μαυρο πιτσιρικά και δυο μογγολόφατσες με όπλο να κοιτάνε απειλητικά τον φακό;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σου κλεινουν το μάτι και γελάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στη δημοκρατία που ζούμε, ως πολιτειακό σύστημα, έχει προστεθεί ο σκοπός της προστασίας των μειονοτήτων. Το πλήθος αποφασίζει αλλά η μειονότητα προστατεύται από τον όχλο. Το δικαίωμα στη διαφορετικοτητα το έχει ακόμη και ένα άτομο ως μοναδικό μέσα στην πλειοψηφία. [...]
    11:50 μμ
    -----------------

    Εδω ο κακομοιρος τα σκατωσε κανονικα.
    Δεν ξερω :
    αν το εκανε επιτηδες.
    αν και ολοι οσοι το διαβασαν, το καταλαβαν.

    Σε μια δημοκρατια, οσοι μετα απο εκλογες δεν βλεπουν να κυβερνα η δικη τους ομαδα πολιτικων, δεν σημαινει οτι ειναι... "μειονοτητες"!

    Ουτε ειναι και "Οχλος" οσοι ψηφισαν και βλεπουν να κυβερνα η πολιτικη ομαδα που ψηφισαν!

    Ουτε οι Πολιτες αυτοι, που βρεθηκαν να ειναι η "πλειοψηφια", εχουν ή ειχαν ποτε προθεση, μετα τις εκλογες, να πλακωσουν στο ξυλο τους στιγμιαιως αντιθετα σκεπτομενους κατα τις εκλογες!

    Σαφως, οι μειοψηφησαντες ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ τα ανθρωπινα και πολιτικα τους δικαιωματα εναντι των αλλων. Δεν αισθανονται ποτε καποιου ειδους απειλη απο κανεναν.
    Απλως, δεν μπορει να γινει το δικο τους` η Χωρα τραβα εναν δρομο, εκεινον που επιθυμουν οι περισσοτεροι (εφ'οσον οι διοικουντες συγκατανευουν και ακολουθουν αυτο που υποσχεθηκαν ή υπαινιχτηκαν )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά; Ποιόν ωφελεί αυτή η κατάσταση; Ασχοληθείτε λίγο με πράγματα που αξίζουν τον κόπο στη ζωή, αγαπήστε, αγαπηθείτε...

    Διαβάζω τα σχόλια και με κάνουν να αρρωσταίνω. Όσοι τα γράφετε, ξαναδιαβάστε τα με καθαρό μυαλό και σκεφτείτε: Τέτοιος άνθρωπος θέλω να είμαι;

    Για κανέναν δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ούτε για σας αλλά ούτε και για κάποιον που αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του για να μπορέσει να ζήσει -ρωτήστε και τους συγγενείς σας που έχουν πάει Γερμανία, αν έχετε.

    Ξέρω οτι έχω να ακούσω τώρα ένα σωρό: βολεμένος, αριστερούλης, διεθνιστούλης, πρακτορίσκος κτλ -δεν με απασχολούν και ιδιαίτερα. Εσάς δεν σας απασχολεί να επαναλαμβάνετε ατάκες άλλων;

    Άντε, καληνύχτα σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ


    ΞΥΛΟ ΡΕ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. den ftaine oi ksenoi gia ta xalia pou perigrafete. emeis ftaime pou eimaste xavaledes kai exoume dialisei olous tous thesmous. astinomia, kratos, pronoia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εάν έρθει κάποιος στο σπίτι σου και θέλει με την βία να κρατήσει ένα δωμάτιο για τον εαυτό του, Έλληνα, θα τον ανεχθείς; Φαίνεται ότι αυτοί που τους ανέχονται, σαν πρόστυχοι (υπάρχουν και πρόστυχοι σε κάθε κράτος) τους δίνουν και τις γυναίκες τους. Όλοι οι Έλληνες όμως δεν είναι έτσι. Φίλοι αλλόφυλοι αλλά από μακριά. Στην πατρίδα τους και στην πατρίδα μας. Μίξη δεν θέλουμε. Αυτούς τους έφεραν πρόστυχοι φασίστες για εργάτες και πόρνες στην ψυχή πλούσιες για υπηρέτριες. Να φύγουν και οι πρόστυχοι φασίστες που τους έφεραν και εκμεταλλεύτηκαν και οι πακιστανοί στο Πακιστάν και από μακριά είμαστε φίλοι. Φιλόλαος 5/12/07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι γειτονιές πρέπει από μόνες τους να αυτό-οργανωθούν. Η αυτοάμυνα ενός λαού δεν είναι «ρατσισμός» που λένε οι φασίστες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Είναι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ αξία της εθνικής του υπόστασης και της δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ola psemata!Allodapoi itan kai i omada ton 25 kai kala tous ekanan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μάλλον ξεχνάς ότι ο ορισμός του "πολίτη" έχει αλλάξει ανα τους αιώνες. Η σύλληψη ενός κοινωνικού σώματος ως τέτοιου που αντιλαμβάνεται ως ίσο το διαφορετικό γίνεται σε έναν κόσμο που η έννοια του πολίτη ενός κράτούς έχει ξεφύγει από το εθνικό κριτήριο.

    Είναι θεμελιώδες, μπορεί δηλδή κάποιος πακιστανός την κατσγωγή να είναι πολίτής της ελληνικής δημοκρατίας.

    Εάν μάλιστα προσθέσει κανεις τόν μετασχηματισμό του πολιτικού σε οικονομικό θα αντιληφθεί το έγκλημα. Οι λόγοι που αφήνουν το σπίτι τους αυτοί οι άνθρωποι είναι πολιτικοί, η φτώχεια είναι η συνέπεια της πολιτικής κρίσης.

    Αν υπήρχε προοπτική, ελευθευρία και δυναμική ανάπτυξης, πολιτικές προόδου δλδ, στη χώρα τους δεν θα έμεναν για ένα καλύτερο μέλλον εκεί;

    Συνεπώς είναι πολιτικοί οι λόγοι της μετανάστευσης και εμείς εδώ τους αντιμετωπίζουμε ως οικονομικά, εγκληματικά στοιχεία.

    Ομολογομένως, οι συνομιλητές εδω, αδυνατούν να δεχτούν έναν πακιστανό ως πολίτη του ελληνικού κράτους. Σαφώς αφού θεωρούν a priori κατώτερη τη φύση τους. Συμφωνούμε λοιπόν ότι όσοι τέτοιοι έχετε μείνει στη γνώση του 19ου αιώνα.

    Για να ξεκαθαρίσουμε, δεν μιλάει κανείς για αυθαιρεσία και αναρχία. Πολίτης τους κράτους σημαίνει ότι είναι ίσος απέναντι σε νόμους, που βέβαια πρέπει όλοι μας να τηρούμε.. λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΚΟΚΚΙΝΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΕΩ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!)ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!

    ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΥΓ: ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡ΄ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να πάνε οι Πακιστανοί πίσω στο Πακιστάν.
    Οι Κούρδοι στο Κουρδιστάν.
    Οι Αλβανοί στο Αλβανιστάν ΚΑΙ
    Οι Έλληνοι στο Ελληνιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ακριβώς αυτό εννοώ, ότι αφήνοντας έξω τους εγκληματίες γιατί ήρθαν και τέτοιοι, εξάλλου αυτοί πάντα έρχονταν όπως έβγαιναν και οι δικοί μας, συμβαίνει ένα άλλο έγκλημα.

    Αντικαθιστώντας το πολιτικό με το οικονομικό, δεν τους αναγνωρίζεις ως πολιτικούς μετανάστες, δεν τους δίνεις άσυλο, τους χαρακτηρίζεις οικονομικές μονάδες και τους εξωθείς στην παρανομία. Δεν θέλει και πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aνδρεας ρομποπουλος..

    Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο ανταποκριτής του Mega Κωνσταντινούπολη και εκδότης της ομογενειακής εφημερίδας Ήχω, Ανδρέας Ρομπόπουλος.Ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση, στις 16:30 περίπου, από τρία άτομα μπροστά στα γραφεία της εφημερίδας του στην περιοχή του Πέρα (Μπέιογλου) στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Αμέσως διακομίστηκε στο Γερμανικό Νοσοκομείο της Πόλης, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι και διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στο χέρι.

    Των ερευνών για την υπόθεση επιλήφθηκε η αντιτρομοκρατική διεύθυνση της Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης.Την επίθεση καταδίκασε το υπουργείο Εξωτερικών, του οποίου ο εκπρόσωπος Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε την εξής δήλωση:

    «Πρώτα απ΄όλα εκφράζουμε τη συμπαράστασή και τις θερμές ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον ομογενή κ. Ανδρέα Ρομπόπουλο, που δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη βάναυση επίθεση από αγνώστους, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του.

    »Πέραν αυτού, θέλω να υπογραμμίσω ότι την ίδια στιγμή που καταβάλλονται προσπάθειες και γίνονται βήματα για την περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών, κάποιοι, με τις απαράδεκτες και εγκληματικές τους ενέργειες, επιχειρούν να εγείρουν εμπόδια. Δεν θα το καταφέρουν.

    »Τους καταδικάζουμε απερίφραστα. Αναμένουμε από τις τουρκικές αρχές τη σύλληψη και παραπομπή των δραστών στη δικαιοσύνη, καθώς και την άμεση λήψη των απαραίτητων μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοια κρούσματα στο μέλλον».

    Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Ιανουαρίου του 2007 δολοφονήθηκε στην Κωνστνταντινούπολη, μπροστά στα γραφεία της εφημερίδας του Agos, ένας άλλος μειονοτικός δημοσιογράφος, ο Αρμένιος Χραντ Ντινκ.Επίσης, το περιστατικό λαμβάνει χώρα σε μία συγκυρία που αυξάνονται οι επιθέσεις με στόχο την ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης. Τον περασμένο μόλις μήνα, στις 13 Νοεμβρίου, μπουλντόζες της τουρκικής δασικής υπηρεσίας κατέστρεψαν τη Μονή της Μεταμορφώσεως της Χάλκης, ενώ λίγα εικοσιτετράωρα μετά άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο ακόμη ελληνικές εκκλησίες της Πόλης.

    Newsroom ΔΟΛ πηγη in.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο ανταποκριτής του Mega Κωνσταντινούπολη και εκδότης της ομογενειακής εφημερίδας Ήχω, Ανδρέας Ρομπόπουλος.Ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση, στις 16:30 περίπου, από δύο άτομα μπροστά στα γραφεία της εφημερίδας του στην περιοχή του Πέρα (Μπέιογλου) στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Αμέσως διακομίστηκε στο Γερμανικό Νοσοκομείο της Πόλης, όπου του έγιναν πέντε ράμματα στο κεφάλι και διαπιστώθηκε ότι έφερε δύο κατάγματα στο δεξί χέρι.Των ερευνών για την υπόθεση επιλήφθηκε η αντιτρομοκρατική διεύθυνση της Ασφάλειας Kωνσταντινούπολης.Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Ιανουαρίου του 2007 δολοφονήθηκε στην Κωνστνταντινούπολη, μπροστά στα γραφεία της εφημερίδας του Agos, ένας άλλος μειονοτικός δημοσιογράφος, ο Αρμένιος Χραντ Ντινκ.

    Την ώρα που ο Ανδρέας Ρομπόπουλος δεχόταν επίθεση ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας βρισκόταν στην Ελλάδα και πραγματοποιούσε επίσκεψη στη Θράκη. Την προηγούμενη ημέρα οι δύο χώρες είχαν ανακοινώσει την υοθέτηση πέντε νέων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιρστοσύνης.Επίσης, το περιστατικό λαμβάνει χώρα σε μία συγκυρία κατά την οποία αυξάνονται οι επιθέσεις με στόχο την ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης. Τον περασμένο μόλις μήνα, στις 13 Νοεμβρίου, μπουλντόζες της τουρκικής δασικής υπηρεσίας κατέστρεψαν τη Μονή της Μεταμορφώσεως της Χάλκης, ενώ λίγα εικοσιτετράωρα μετά άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο ακόμη ελληνικές εκκλησίες της Πόλης.

    Την επίθεση καταδίκασε το υπουργείο Εξωτερικών, του οποίου ο εκπρόσωπος Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε την εξής δήλωση:«Πρώτα απ΄όλα εκφράζουμε τη συμπαράστασή και τις θερμές ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον ομογενή κ. Ανδρέα Ρομπόπουλο, που δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη βάναυση επίθεση από αγνώστους, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του.

    »Πέραν αυτού, θέλω να υπογραμμίσω ότι την ίδια στιγμή που καταβάλλονται προσπάθειες και γίνονται βήματα για την περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών, κάποιοι, με τις απαράδεκτες και εγκληματικές τους ενέργειες, επιχειρούν να εγείρουν εμπόδια. Δεν θα το καταφέρουν.»Τους καταδικάζουμε απερίφραστα. Αναμένουμε από τις τουρκικές αρχές τη σύλληψη και παραπομπή των δραστών στη δικαιοσύνη, καθώς και την άμεση λήψη των απαραίτητων μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοια κρούσματα στο μέλλον».

    Ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, επίσης καταδικάζοντας την επίθεση εις βάρος του κ. Ρομπόπουλου ανέφερε:«Η Τουρκική κυβέρνηση, όπως και οι τοπικές αρχές, φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την προστασία των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας και της ζωής των ομογενών μας. Αποτελεί μάλιστα μια από τις βασικές προϋποθέσεις για την ομαλή ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας και ασφαλώς επηρεάζει και τις διμερείς μας σχέσεις. Οι γνωστοί - άγνωστοι των εθνικιστικών και παρακρατικών κύκλων που δρουν στην Κωνσταντινούπολη δεν θα επιτύχουν τους στόχους τους. Πέρα από την αυτονόητη καταδίκη, περιμένουμε τις άμεσες ενέργειες των τουρκικών αρχών».

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν στην Κομοτηνή

    Επίσκεψη στην Κομοτηνή πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπατζάν όπου συναντήθηκε με μέλη και στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας.

    Ο κ. Μπαμπατζάν μετέβη στην Κομοτηνή στο Μειονοτικό Λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ, όπου τον υποδέχθηκαν μαθητές. Απευθυνόμενος στους μαθητές, ο κ. Μπαμπατζάν ανέφερε ότι είναι έλληνες πολίτες, προτρέποντάς τους ωστόσο να υπερασπιστούν την «τουρκική» ταυτότητά τους και να προασπιστούν τα δικαιώματά τους αν χρειαστεί με προσφυγές στα δικαστήρια.Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας είπε ότι η μειονότητα αριθμεί 100 χιλιάδες και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

    Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε στο τουρκικό προξενείο και με τους αυτοαποκαλούμενους «μουφτήδες» που δεν αναγνωρίζονται από την ελληνική Πολιτεία και άλλους παράγοντες της μειονότητας.Τέλος, επισκέφθηκε τα γραφεία της άτυπης συμβουλευτικής επιτροπής της μειονότητας, όπου τον υποδέχθηκαν νυν και πρώην μειονοτικοί βουλευτές.

    Στην Αθήνα κυβερνητικοί κύκλοι επαναβεβαίωναν ότι «η μουσουλμανική μειονότητα απολαμβάνει ενός καθεστώτος ισονομίας και ισοπολιτείας».

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έρευνες για τον εντοπισμό
    Εξαφανίστηκε F-16 από τα ραντάρ

    Χάθηκε από τα ραντάρ ένα F-16 λίγο πριν στις 19:41 την Τετάρτη το οποίο συμμετείχε σε νυχτερινή άσκηση και πετούσε στο κεντρικό Αιγαίο πάνω από τις Σποράδες.

    Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA χάθηκε η επικοινωνία με τον, κατά πάσα πιθανότητα, έναν χειριστή του αεροσκάφους την ώρα που βρισκόταν στο πεδίο βολής Ψαθούρα. Στην άσκηση μετείχαν τέσσερα αεροσκάφη.
    Ήδη, ένα C-130 και πλοία του ναυτικού διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του F-16.

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ.
    ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΝΑΡΧΕΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ.ΤΟ ΚΡΑΙΣΛΕΡ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση