GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ελεεινοί", "λαμόγια" και "φιλέλληνες"...

Τι είπαν στη Νέα Υόρκη δύο γαλάζια στελέχ η... . Γ. Γιακουμάτος: "Γιατί βιάστηκε να διορίσει την κόρη του ο Μαγγίνας;" . Στο kala...

Τι είπαν στη Νέα Υόρκη δύο γαλάζια στελέχη...
.

Γ. Γιακουμάτος: "Γιατί βιάστηκε να διορίσει την κόρη του ο Μαγγίνας;"
.
Στο kalami.net διαβάζουμε για ... Ρεσιτάλ ''μαγκιάς'' των βουλευτώ της ΝΔ Γερ. Γιακουμάτου και Αλέξανδρου Παρίση, στη Νέα Υόρκη στη συγκέντρωση Νομαρχιακής ''Νέας Δημοκρατίας'' ανατολικών ΗΠΑ, Αστόρια, Νέας Υόρκης, 12:09, ξημερώνοντας 1η Δεκεμβρίου 2007).
- ''Αυτοί είναι ελεεινοί... Αριστεροί με δεξιές τσέπες'' (βουλευτής Κεφαληνίας Αλιβιζάτος, για ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ - συμπεριλαμβανόμενων και των πρώην συναδέλφων του βουλευτών).
-''Ο,τι έκανα εγώ ως βουλευτής στους 2 1/2 μήνες, δεν έκαναν άλλοι σε 10 χρόνια'' (Αλιβιζάτος)
- ''Ο λαός έδιωξε το ΠΑΣΟΚ γιατί ήταν λαμόγια... Ο Καραμανλής δεν πάτησε πόδι. Τότε πράσινα λαμόγια, τώρα γαλάζια'' (Γιακουμάτος, για ομόλογα).
-''Γιατί δεν περίμενε και βιάστηκε να την διορίσει;'' (Γιακουμάτος, για διορισμό κόρης Μαγγίνα)
- ''Εχω την εντύπωση ότι οι διπλωμάτες μας είναι φιλέλληνες και όχι 'Ελλληνες'' (Γιακουμάτος).

45 σχόλια

  1. Αγαπητοι και εξαιρετικοι μου φιλοι.....

    ΑΠΟ ΤΙΣ 28/11 άρχισε ο τρίτος γύρος πίπας (μάλλον τσιμπουκομονολόγου) μου με με τα συνδικάτα. Θέμα; Το προφυλακτικό. Η πορεία μου μέχρι σήμερα αποδεικνύεται παντελώς έμπειρη στη διαχείριση του θέματος. Ας πούμε, το σχέδιο που έθεσα σε εφαρμογή από τις αρχές του Νοέμβρη για να διασπάσω τις αντιδράσεις εντός της πιποπιάτσας είναι «σατανικό»: οι πίπες θα ξεκινούσαν από τους προνομιούχους, για να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον τους όταν εξεγερθούν, και να κερδίσω έτσι τις εντυπώσεις στην αλλαγή φύλου που θα επιχειρήσω. Η μέθοδος αυτή (του λεγόμενου «κοινωνικού πεοθηλασμού» -που και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές-, φαίνεται ότι καταλήγει σε μπούμερανγκ για μένα, μετά και την επιτυχημένη απεργία των εργατών στα εργοστάσια προφυλακτικών.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ κατάφερα προσωπικά είναι να αναγκάσω όλους τους θιγόμενους κλάδους (στο πεοθηλαστικό) να συγκροτήσουν ευρύ αντι-babis μέτωπο με τεράστια επιρροή στην κοινωνία. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκα το πεοθηλαστικό ήδη βρίσκει το 69% του συνόλου (των ρουφηχθέντων) και το 47% των καταποσθέντων να με κρίνουν αρνητικά. Η προσπάθεια, ο καημός, και η αγωνία μου είναι να κατευνάσω τους πελάτες που έχουν διατυπώσει ανοιχτά τη διαφωνία τους με τα σχέδια στο πεοθηλαστικό (paola κ.ά.). Είναι φανερό ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί (παράταση του πεζοδρομίου στα 40 χρόνια πίπας, ελάττωση προφυλάξεων κ.λπ.) δεν θα είναι πεοθηλαστική μεταρύθμιση, αλλά πεοθη-ληστρική επιδρομή με ψευδό-πιπα υπέρ των ολίγων και «φίλων» μου.
    ΜΠΟΡΕΙ να δηλώνω «αποφασισμένος» να προχωρήσω στη μεταρρύθμιση του πεοθηλαστικού συστήματος, όμως και οι πελάτες μου δείχνουν αποφασισμένοι να υπερασπισθούν ό, τι με κόπο και θυσίες κατόρθωσαν να κατακτήσουν. Θα δείξω αποφασιστικότητα στον τρόπο με τον οποίο θα «ρουφήξω» όλους αυτούς που κλέβουν μη πληρώνοντας τις πεοθηλαστικές μου εισφορές στα Ταμεία. Αλλά και διώχνοντας εκείνους που θεωρούν ότι η πίπα είναι «ευκαιριακά χρήματα» για τζόγο! Απ’ τους σταθερούς μου «πελάτες» και φίλους θα ξεκινήσω...

    Με εκτιμηση
    babis

    YG.Το υφος και το επιπεδο της πίπας μου ειναι γνωστο σε ολους εδω μεσα. Ο ανταγωνισμός που βρωμολογει μονιμα χρησιμοποιωντας την υπογραφη μου μεχει κανει να χάνω πελάτες...Τι αλλο να περιμενεις απο ενα γέρο πιπαδόρο σαν κι εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΕΔΩΠΕΡΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΟΥ, ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς press-gr:αυτον που υπογραφει σαν babis γιατι τον αφηνεις να μολυνει το blog;ο ανθρωπος ειναι αρρωστος και για λυπηση,οικτο προκαλει,αλλα περαν οτι ειναι αηδιαστικος εχει γινει και κουραστικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πρεςς είναι πιο κουραστικό και αηδιαστικό με τις πίπες που γράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 9.57.

    ΕΔΩ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣ ΤΖΙ ΑΡ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

    ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΒΟΥΝ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ, ΣΑΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΧΟΛΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.59 ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 10:03

    Ρε μαλακα ΑΛΒΑΝΕ αντε να μαθεις να γραφεις πρωτα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μετα ελα να μου κανεις τον μαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    το ξημέρωμα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 04.10 κινούμενος απο την πιάτσα μας στη Συγγρού προς την πιάτσα μας στη Χαριλάου Τρικούπη και ευρισκόμενος εντός αυτοκινήτου, Ι.Χ.Ε με αρχικά πινακίδων ΑΙ. .... (δεν πρόλαβα να κρατήσω στοιχεία γιατί ήμουν σκυμένος στο κάθισμα του οδηγού) κινούμενο παραλλήλως με εμάς ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στην δεξιά πλευρά μας με αποτέλεσμα να μου φύγει η μασέλλα την ώρα που έκανα πίπα σε πελάτη. Και σαν να μην έφτανε που μου κόψανε την πίπα στη μέση το κακό συνεχίστηκε αφού ο πελάτης με πέταξε από το αυτοκίνητο, την κοπάνησε και ούτε με πλήρωσε ούτε τη μασέλλα μου επέστρεψε.
    Παράκληση, κάντε ότι είναι δυνατό να βρεθεί αυτός ο ...οδηγός για να συνεχίσω την πίπα!!! Τη μασέλλα δεν χρειάζεται να μου την επιστρέψει γιατί οι άλλοι πελάτες προτιμάνε να τους κάνω πίπα με τα ούλα.
    Στείλτε αυτό το μήνυμα σε κάθε σας φίλο.
    Χθές ήταν αυτός ο πελάτης, σήμερα κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να βρεθεί στην θέση του ένας από εσάς!!!
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και δεν θέλει να ερθει σε επαφή μαζί μου (πράγμα ασυνήθιστο γιατί είμαι η πρώτη πίπα) ας απευθυνθεί στην Χαριλάου Τρικούπη!! Πέντε παιδιά περιμένουν απο το δικό μου τσιμπουκοκάματο!!
    Σας ευχαριστώ από όλα μου τα βάθη.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

    ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ, ΣΑΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΧΟΛΕΡΕΣ

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΒΑΣΗ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

    ΑΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.09 ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ, ΒΑΛΕ ΤΗ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΤΗΝ ΚΛΑΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΤΟ babis


    KAI MH ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπα έχει δίκιο ο 9.11.

    Και αριστερός και ρατσιστής, αυτό δε γίνεται. Ουστ ρε βρωμόσκυλα του Καρατζαφέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όπα έχει δίκιο ο 10.11.

    Και αριστερός και ρατσιστής, αυτό δε γίνεται. Ουστ ρε βρωμόσκυλα του Καρατζαφέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    συμφωνώ να μποϋκοτάρουμε τις αυξήσεις της ΔΕΗ γιατί με τις νέες τιμές δε θα μπορώ να πληρώσω για να χρησιμοποιώ το δονητή μου όσο συχνά μου χρειάζεται.

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Mη ξεχνάτε όταν με επισκέπτεστε να έχετε τα σκουφιά σας μαζί γιατί εγώ είμαι περασμένος πολλά χέρια και δε ξέρετε τι μπορεί να κολλήσετε


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Γι’ αυτό κι εμείς στο Κούνημα έχουμε νταβάδες, προς αποφυγή παρόμοιων επιθέσεων. To ότι μας γαμάνε και μας τα παίρνονυ αυτοί είναι άλλο θέμα, αλλά τουλάχιστον όταν πάμε για βίζιτες είμαστε προστατευμένοι.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10.54 ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Πούστρα!" "Ανώμαλη!" Οι λέξεις αυτές μας ανάβουν λαμπάκια συναγερμού. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το δηλητήριό τους; Η ανάκτηση των λέξεων που μας κακοποιούν είναι μια διαδικασία μιθριδατισμού ή μια δύσκολη μπουγάδα.
    Πώς ανακτούμε τις λέξεις που μας κάνουν κακό;

    Το να μας πει κάποιος «λούγκρα» ενοχλεί μόνο στο βαθμό που αφήνουμε αυτή τη λέξη στο δικό του λεξιλόγιο, με τους δικούς του κανόνες χρήσης. Πώς όμως να της δώσουμε πιο θετικό νόημα; Μήπως πρέπει να την καταργήσουμε τελείως; Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μας να την εξαφανίσουμε. Μπορούμε όμως να επηρεάσουμε το περιεχόμενό της.
    Αγγίξτε τη λέξη.................
    Όσο περισσότερη βία έχουμε υποστεί, τόσο δυσκολότερο είναι να βάλουμε αυτή τη λέξη στο στόμα μας. Μόνοι σας, καλύτερα όμως στα πλαίσια μιας στηρικτικής σχέσης (φίλοι, ψυχοθεραπεία), αρθρώστε τη λέξη. Πιθανώς να λυθείτε σε κλάματα ή να εξοργιστείτε. Και τα δύο κάνουν καλό· είναι η αρχή της θεραπείας.
    Δοκιμάστε τη λέξη
    Από τη στιγμή που μπορείτε να λέτε τη λέξη «πούστης» χωρίς να σφίγγεστε πολύ, δοκιμάστε να πείτε μια φράση όπως «είμαι πούστης»,. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις σας. Πονάει; Τι μνήμες φέρνει;
    Φορέστε τη λέξη
    Όταν μπορείτε να λέτε τέτοιες φράσεις στον εαυτό σας χωρίς (μεγάλο) πρόβλημα, δοκιμάστε να την πείτε και σε άλλους, αλλά μόνο σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Πειραματιστείτε. Ίσως η πρώτη φορά να είναι δύσκολη. Ίσως να σοκαριστείτε και εσείς όσο και οι φίλοι σας. Ζητήστε τους να μην τη χρησιμοποιούν προς το παρόν οι ίδιοι προς εσάς ή μπροστά σας.

    Υιοθετείστε τη λέξη

    Βρείτε ποια λέξη απ' όλες σας ταιριάζει· δεν πονάνε όλες οι λέξεις το ίδιο. Π.χ. κάποιοι προτιμούν το «αδερφή» από το «πούστης» γιατί έχει κάτι το αδερφικό· αντίθετα, μερικοί απεχθάνονται το «αδερφή» γιατί είναι θηλυκό. Άλλους τους ενοχλεί το ιατρικό «ομοφυλόφιλος». Βρείτε με ποια αισθάνεστε εσείς πιο άνετα.
    Δανείστε τη λέξη

    Όταν πια νιώθετε ότι η αυτή η λέξη δεν σας πονάει, επιτρέψτε σε ανθρώπους που σας αγαπούν να σας την πουν. Πονάει ακόμα; Η απενοχοποίηση των λέξεων μπορεί να πάρει καιρό.

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΕΙΑ ΣΟΥ babis ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ...

    Σ ΑΓΑΠΑΜΕ

    ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Kαι ακαρτέρει και ακαρτέρει τα τσιμπούκια τα πολλά,
    καταπίνω και ρουφάω
    όλων των ειδών καβλιά

    Με εκτίμηση,
    babis
    (από την Διακύρηξη Αρχών μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοι και εξαιρετικοι μου φιλοι

    Φάε Σκατά Ανδρέα

    Η συζήτηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου, για να παρατεθούν oι απόψεις για την προδοτική-σοσιαληστιρκή διαδρομή του και να αποτιμηθεί η συμμετοχή του στο ξεπούλημα (και όχι μόνο) είναι συζήτηση που δεν έγινε ποτέ. Περιορίζονταν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ σε παπαριές μαρίτσα μου και πάντα επιμέρους προσεγγίσεις. Είναι τούτο, λοιπόν, μία εκκρεμότητα του πολιτικού κόσμου.
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου, πάντως, αποτέλεσε σχολή σκέψης για την ελληνική πολιτική. Καθώς, επίσης, κεντρική συνιστώσα ευρύτερων παπαρολογιών, συνθηματολογιών, ιδεολογικών και πρακτικών κλοπής στη διεθνή πολιτική σκηνή.
    Από τον Ανδρέα μάθαμε τις πρώτες μας κλοπές, την "αλφάβητο" της ελληνικής σοσιαληστρικής και αρπαχτικής ιδέας. Εν συνεχεία, μάθαμε και από άλλους, άλλα. Μα να που τούτη η "αλφάβητος" αποτέλεσε θεμέλιο πλουτισμού και πολιτικής συγκρότησής μας.
    Για τούτο το λόγο σήμερα, ανήμερα της εορτής του μπορούμε να πούμε "σκατά πολλά, σκατά πολλά σου ρίχνουμε Ανδρέα". Όχι μόνο ως ληστρική και προδοτική παρουσία αλλά και ως πράξη. Πράξη κλοπής και πραγμάτωσης ξεσκίσματος του ελληνικής λαού και κράτους. Χωρίς φοβία αλλά και χωρίς.... αιδώ! Λίγη από τούτη την περιουσία να διαφυλάξουμε "σε καλό θα μας βγει".

    Σκατά στον τάφο σου...

    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο babis και δυο γκόμενοι του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική. Όταν έπιασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο babis είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
    - Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
    Ο babis τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
    - Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
    Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
    Μετά από 10 λεπτά καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
    - Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
    - Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου, έχω ένα αίτημα

    Να με πηδάτε συνέχεια όπως με πηδάγατε μέχρι σήμερα και όπως πηδήξατε το πασοκ στις 16 Σεπτεμβρίου

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..


    Ξέχασα να σας πω ότι εγώ βρήκα ποια λέξη απ' όλες μου ταιριάζει - πασόκος. Και δε με πονάει τίποτα πιά.


    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για να σας δείξω πόσο σας φροντίζω σας δίνω μερικές συμβουλές για την τέχνη μου.....

    Θεωρώντας μεγάλη την πρόσφορά μου στον ανδρικό πληθυσμό σκέφτηκα να σας προσφέρω κι εγώ τις γνώσεις μου για τον στοματικό έρωτα!
    Οδηγίες λοιπόν για πίπα ή τσιμπούκι ή πεολειχία.

    Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι η καθαριότητα του πέους. Ασφαλώς και αυτό λειτουργεί πολλές φορές ως ανασταλτικός παράγοντας.
    Λειτουργεί όμως και ως δικαιολογία για να αποφύγει κάποιος το στοματικό σεξ. Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα.
    Προτιμήστε ο σύντροφός σας να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η καλύτερη στάση από άποψη ευκολίας και λιγότερων προβλημάτων είναι να πλησιάσετε το πέος από κάτω, δηλαδή να είστε ανάμεσα στα πόδια του και να πάρετε το πέος του στο στόμα σας χωρίς να το τραβάτε προς τα κάτω, δεν πρέπει να το ζορίζετε, να πηγαίνετε όπως πάει η γραμμή του. Πάρτε αρχικά το πέος στο χέρι σας. Αγκαλιάστε το απαλά με τα δάχτυλά σας. Με ήρεμες κινήσεις μπορείτε να παίξετε το πέος ενώ τραβάτε απαλά το πετσάκι ώστε να φανεί όλη η βάλανος (το πάνω μέρος του πέους ή αλλιώς το «αγύριστο κεφάλι). Η εξωτερική περίμετρος της βαλάνου είναι η κορόνα. Αυτή χωρίζει τη βάλανο από το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αν ακολουθήσετε την κορόνα, στο κάτω μέρος της, θα βρείτε ένα σύνδεσμο που ενώνει τη βάλανο με το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αυτός ο σύνδεσμος θα ενώνει τη βάλανο με το πετσάκι και είναι καθοριστικής σημασίας για τον ερεθισμό του συντρόφου σας. Πιο κάτω από τη βάλανο όπως είπαμε είναι το κυρίως σώμα του πέους. Το μέρος αυτό δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις και ως συνέπεια δεν παρέχει ιδιαίτερα ικανοποιητικό ερεθισμό. Επομένως το ουσιαστικό παιχνίδι παίζεται με τη βάλανο του πέους και όχι με το υπόλοιπο σώμα.
    Ο πρώτος τρόπος πίπας είναι με το μεγαλύτερο μέρος του πέους στο στόμα σας. Είναι λάθος να καταναλώνετε ενέργεια ρουφώντας ολόκληρο το πέος! Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο φροντίστε ο ουρανίσκος από το στόμα σας να παίζει με τη βάλανο του πέος ώστε να μεγαλώνει ο ερεθισμός. Ο ρυθμός σας δεν πρέπει να είναι γρήγορος. Αρχικά τουλάχιστον προτιμήστε αργό ρυθμό και ανάλογα με τους αναστεναγμούς του συντρόφους σας μπορείτε να επιταχύνετε.
    Ο δεύτερος τρόπος πίπας (για καλύτερα αποτελέσματα) είναι η πίπα με τη χρήση χεριών. Με το δείκτη και τον αντίχειράς σας τραβάτε κάτω το πετσάκι του πέος και καθώς το χέρι σας πηγαίνει στη βάση του πέους η βάλανος είναι διαρκώς ακάλυπτη και ακινητοποιημένη. Εκεί αρχίζετε να κάνετε παιχνίδι με τη γλώσσας και στη συνέχεια ρουφώντας μόνο τη βάλανο. Όσο ο ερεθισμός του συντρόφους σας αυξάνει τόσο περισσότερο τραβάτε το πέος με το χέρι σας προς τα κάτω. Μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός σας.

    Εξυπακούεται ότι προσέχετε τα δόντια σας διότι άλλο πεολειχία και άλλο δάγκωμα.

    Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού του συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.

    Βέβαια οι τρόποι μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το πόσο ερεθίζεται ο σύντροφός σας. Κάτι που αγνοούν πολλοί είναι οι όρχεις ή αλλιώς τα αρχίδια ή μπαλάκια. Τα αγνοούν πιστεύοντας ότι δεν αποτελούν πηγή ερωτισμού και ερεθισμού. Λάθος μεγάλο. Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.
    Το άλλο ζήτημα είναι τι κάνουμε όταν ο σύντροφός μας εκσπερματώσει στο στόμα μας?
    Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα καυτό ερώτημα. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός της πίπας είναι η ικανοποίηση του συντρόφου μας. Οπότε η εκσπερμάτωση σημαίνει (τις περισσότερες φορές) και την ικανοποίησή του.
    Που πάει όμως το σπέρμα? Το φτύνουμε διακριτικά ή το καταπίνουμε? Βέβαια υπάρχει η κλασική ανδρική ρήση ότι «η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι» αλλά αυτό είναι ζήτημα που καλύτερα να το κουβεντιάσετε με το σύντροφό σας. Η γεύση από το σπέρμα μη σας τρομάζει. Είναι κάτι ανάλογο με τη γεύση από το αιδοίο και έχει άμεση σχέση με τη διατροφή του συντρόφου σας.
    Βέβαια κάποιοι «πολύ άντρες» που την ώρα τις εκσπερμάτωσης προσπαθούν με τη βία και την πίεση του κεφαλιού του ερωτικού συντρόφου τους προσπαθούν να τον κάνουν να τα πιει είναι για φτύσιμο… Στο σεξ δεν υπάρχει καταναγκασμός! Αυτό πρέπει να είναι αρχή!

    Και οπωσδήποτε μετά το τέλος της πίπας φιλήστε το σύντροφό σας διότι όπως λέει ο babis “Τέλος να διευκρινίσω ότι μετά o σύντροφος θα σας φιλήσει, είναι ένδειξη ότι δεν σιχαίνεται το σώμα τους και σας λέει έτσι «ευχαριστώ ζουζούνι μου». Το ίδιο περιμένει από σας όταν βρίσκεστε στην ανάλογη θέση…”

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου, έχω ένα αίτημα

    Να με πηδάτε συνέχεια όπως με πηδάγατε μέχρι σήμερα και όπως πηδήξατε το πασοκ στις 16 Σεπτεμβρίου

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Ο μόνος πραγματικός φιλέλληνας είναι ο ΓΑΠ.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΘΕΛΩ ΝΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ και εξαιρετικέ μου φίλε..

    Ευχαρίστως, κι εγώ το θέλω, κανόνισε τις λεπτομέρειες με τους νταβάδες μου Λαμπράκη και Μπόμπολα.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΑΧ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;;;;

    ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    Οποιος γνωριζει για την τύχη του Αρχηγου να αφήσει σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΑΧ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ;

    Αγαπητέ μου και εξαιρετικέ φίλε..
    Έμενα σε ένα μικρό χωριό, όπου οι γυναίκες το κρατάνε για το γάμο. Ετσι λοιπόν καθώς δεν είχα ελπίδα με γυναίκες, ερωτεύτηκα την κατσίκα
    μας. Από τον πολύ έρωτα προέκυψε και η σεξουαλική επαφή. Με την κατσίκα.
    Μετά ήρθε ο Τράγοςκαι με ξετρέλανε.........

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση