GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι ιδιαιτέρες για έναν ...αεικίνητο!!!

Ξεπερνά και τους υπουργούς ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου... . Εντύπωση προξένησε στην τοπική κοινωνία στο Παλαιό Φάληρο , ένα άρθρο που δημοσίε...

Ξεπερνά και τους υπουργούς ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου...
.
Εντύπωση προξένησε στην τοπική κοινωνία στο Παλαιό Φάληρο , ένα άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα ’’ΒΗΜΑ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης’’, τον περασμένο μήνα το οποίο θαυμάζει ως αεικίνητο τον Δήμαρχο του Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη ο οποίος , σύμφωνα με το άρθρο , για να κάνει την δουλειά του έχει ... έξη ιδιαίτερες γραμματείς. Μάλιστα δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Έξη (αριθμός 6) γραμματείς. Παρέθετε και σχετική φωτογραφία των γραμματέων με τα ονοματεπώνυμά τους.
Θα πρέπει να ρωτήσουμε αν υπάρχει έστω και ένας υπουργός , της σεμνής και ταπεινής κυβέρνησής μας, που να χρειάζεται έξη ιδιαιτέρες για να κάνει την δουλειά του.
Πόσο άραγε να επιβαρύνει τον Δημοτικό προϋπολογισμό, η πολυπληθής γραμματειακή υποστήριξη του κυρίου Δημάρχου;
Οι απορίες, τα ερωτηματικά όμως μεγάλωσαν όταν μάθαμε ότι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ευρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο. Αυτό φάνηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την 13η Δεκεμβρίου 2007 με θέμα τον Δημοτικό προϋπολογισμό.
Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε, κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης ο οποίος δέχτηκε επικρίσεις ακόμα και από Δημοτικούς Συμβούλους της δικής του παράταξης. Πολλοί δημότες του Παλαιού Φαλήρου σχολιάζουν ότι ο Δήμαρχός τους δεν επιδεικνύει την αρμόζουσα διάθεση για περιορισμό των λειτουργικών δαπανών του Δήμου, αρχίζοντας από το ίδιο του το γραφείο.
Με εκτίμηση
Π . Δ .

13 σχόλια

  1. Όλες είναι φίνες. Να τις χαίρεται. Τι γαυγίζετε για νέα κορίτσια που βρήκαν δουλειά; Τι θέλετε, νούμερα ανεργίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά... Τον ξέρετε τον Νιόνιο τον Χατζηδάκη? Γιά ρωτήστε κανένα στο Πολ. Ναυτικό... Ας μην υπήρχε το Μητσοτακαίικο και θα βλέπαμε, τι θα ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρσσ
    Ανέφερεσ το Βήμα του Σαρωνικού..
    ξέρεις ΤΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ολεσ οι καταχωρήσεις βρωμάνε οτι ειναι πληρωμένες..και στημένες..αποδεξεις θα σου στειλω σε λίγεσ μέρες/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η θέση του Δημάρχου, άσχετε, είναι μονοπρόσωπο όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που λειτουργεί παράλληλα με το δημοτικό συμβούλιο. Με έξι υπαλλήλους που τις λες ιδιαίτερες ίσα-ίσα βγαίνει η δουλειά. Μάλλον δεν έχεις περάσει από δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PE PAIDIA MHRWS TIS EXEI TIS KOPELES MESW STAGE KAI DOYLEYOYNE STO GRAFEIO TOY ????

    OXI ... RWTAW MONO EPEIDH EINAI POLY THS "MODAS" TA STAGE TH SHMERON HMERA... KSERETE TWRA ANASFALISTH ERGASIA - SKAVIA KLP...

    S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A! KAI MHN KSEXNATE!! TA STAGE DEN KOSTIZOYN TIPOTA APOLYTWS!!!

    O MIS8OS TOYS DEN KSEPERNA TA 45O EYRW (ASXETWS PTYXIOY - EIDIKOTHTAS KLP)... APOTELEI EIDIKA PROGRAMMATA TOY OAED XRHMATODOTOYMENA APO THN EE.

    ETSI GIA NA RIXNOYME KAI TO POSOSTO ANERGIAS STHN ELLADARA!!!

    F8HNO PROSWPIKO - APOKTA ERGASIAKH EPEIRIA (H OPOIA GIA OSOYS DEN TO KSEROYN DEN ANAGNWRIZETAI APO TO ASEP - ASXETA AN PIEZOYN TON BEH NA THN PERASEI ME TO ZORI MESW TROPOLOGIAS MOYFA) KAI PANW AP'OLA AYTO TO PROSWPIKO DEN EXEI AKSIWSEIS POY EXEI O KA8E NOMIMA ERGAZOMENOS STHN ELLADA!!!

    TSAMPA PRAMA DHLADH.... ETSI O
    KA8E DHMARXOS - NOMARXHS - BOYLEYTHS - YPOYRGOS KLP MOREI NA EXEI 16 OXI 6 POY EXEI O TYPOS....

    GIA RWTHSTE KAI STA YPOYRGEIA KAI LOIPOYS FOREIS TOY DHMOSIOY POY APO THN ARXH TOY XRONOY EXOYN PAREI PANW APO 3000 ATOMA ME STAGE MONO STHN A8HNA!!! GIA RWTHSTE GIA TA KRITHRIA EPILOGHS KAI
    TOPO8ETHSHS TOYS STIS ANALOGES
    8ESEIS.... GIA RWTHSTE KAI GIA TOYS DANEIKOYS YPALLHLOYS APO ERGOLABOYS POY DOYLEYOYN AKOMA KAI STO YPOYRGEIO OIKONOMIAS (MESW M.O.D. KLP) YPARXOYN KI ALLA POLLA...

    S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:10

    Κύριε ‘’σχετικέ’’ , εγώ έχω περάσει και είδα τόσες πολλές αργόμισθες και αργόμισθους που δεν είχαν καρέκλες να καθίσουν και περιφέρονταν ασκόπως στους διαδρόμους .


    ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:26

    Έχεις δίκιο , αλλά και αυτός για να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς το Μητσοτακέικο
    Κανόνισε να μπεί από ένας σταυρός για τον Κυριάκο σε όλα τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στο Παλαιό Φάληρο .

    ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το λαμόγιο του Μητσοτάκη πραγματικά δεν πιάνεται .
    Λέει ψέμματα ότι είναι Κρητικός για να πέρνει ψήφους .

    ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ !!!!!!!!!

    Κατά τα λοιπά ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι γεμάτος σκουπίδια και
    Σκατά . Ο πιό βρώμικος Δήμος της Παραλίας .
    Μόνο Δημόσιες σχέσεις ο Διονύσης Χατζηδάκης .


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κορίτσια ο Μπάρκουλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ : ΔΗΜΑΡΧΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
    κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

    ΠΡΟΣ :κ. Π.Δ.

    Αγαπητέ φίλε,
    Στο ιδιαίτερο γραφείο του Δημάρχου Π. Φαλήρου εργάζονται όντως 6 υπάλληλοι. Οι εικονιζόμενες στη φωτογραφία.
    Από αυτές οι 4 είναι γραμματείς (οι 3 εργάζονται με πλήρες ωράριο από τις 7:30 – 15:00 και η μια υπάλληλος από τις 15:00-20:00). Μια υπάλληλος εργάζεται στο γραφείο δημοσίων σχέσεων και μια υπάλληλος στο γραφείο τύπου.
    Στην πόλη του Π. Φαλήρου κατοικούν 100.000 δημότες. Στο τηλεφωνικό κέντρο του ιδιαίτερου γραφείου λειτουργούν 5 τηλεφωνικές γραμμές, οι οποίες κουδουνίζουν καθημερινός ασταμάτητα !
    Δε γνωρίζω σε ποιο υπουργείο υπάρχει τέτοια κίνηση.
    Ως προς το οικονομικό αδιέξοδο του Δήμου:
    Οικονομικό αδιέξοδο υπάρχει μόνο στη φαντασία σου!
    Όταν ανέλαβα Δήμαρχος το 2003, τα έσοδα του Δήμου διαμορφώθηκαν ως εξής :
    2003 ή 17.371.000 €
    2004 ή 20.452.000 €
    2005 ή 23.807.000 €
    2006 ή 24.848.000 €
    Το 2007 κλείνω το έτος με 27.000.000 €.
    Ο Δήμος Π. Φαλήρου είναι ένας από τους ελάχιστους Δήμους που δε χρωστάει χρήματα σε τρίτους.
    Ως προς τη «δύσκολη θέση» που βρέθηκα στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, πότε συνέβη κάτι τέτοιο και δεν το αντιλήφθηκα???
    Αντιθέτως, πολλοί μου υπέδειξαν να αυξήσω τα δημοτικά τέλη. Δεν το έκανα, διότι τυχόν διαφορές εάν υπάρξουν, θα καλυφθούν από την περιστολή των δαπανών, την οποία έχω περιορίσει στο 17% των εξόδων και από τα διαφυγόντα έσοδα από τα καταστήματα.
    Έσοδα που θα εισπραχθούν τώρα που προχωρώ τη μηχανογράφηση των καταστημάτων.
    Επειδή γνωρίζω πολύ καλά ποιος είστε , βρείτε άλλο τρόπο να κάνετε πραγματική αντιπολίτευση και όχι ενσυνείδητη παραπληροφόρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώ τον κύριο Δήμαρχο για την απάντησή του .
    Επιμένω όμως ότι ο Δήμος μας έχει πιό πολύ ανάγκη από περισσότερη δύναμη στην υπηρεσία καθαριότητας παρά ανταπόκριση στα πολλά τηλεφωνήματα .
    Είναι θέμα προτεραιότητας .
    Σχετικά με τα οικονομικά θέματα μόλις έχω τις πλήρεις λεπτομέρειες από τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 13.12.07 θα απαντήσω στην απάντηση του Δημάρχου ,κ.Δ.Χατζηδάκη .

    Επιπλέον τον πληροφορώ ότι αδίκως υποπτεύεται τα μέλη του Δ.Σ. για παραπληροφόρηση κλπ

    θα επανέλθω σύντομα

    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση