GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H δίκη Στεφανή...

. Tου Άκανθου http://sfikess.blogspot.com/ . Την Πέμπτη 13/12/2007 στα Δικαστήρια (περιοχή Ευελπίδων), κτίριο 2, περίπου 9π.μ. γινεται η δί...

.
Tου Άκανθου
.
Την Πέμπτη 13/12/2007 στα Δικαστήρια (περιοχή Ευελπίδων), κτίριο 2, περίπου 9π.μ. γινεται η δίκη για το έργο της Εύας Στεφανή που αποκαθηλώθηκε απο την αστυνομία μετα από αίτημα πολιτευτών του ΛΑΟΣ, στην Art Athina 2007.
Οι ελεύθεροι πολίτες πρέπει να είναι εκεί.
.

23 σχόλια

  1. Τελικά τι είναι τέχνη και τι όχι ρε παιδιά?
    Ο αυνανισμός με το άκουσμα του εθνικου ύμνου προσωπικά με αηδιάζει.
    Ο σεβασμός στις αξίες του άλλου είναι Νο1 για να θεωρήσε ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Δηλαδή εαν παρουσίαζε ένας Ακροδεξιός ένα έργο πχ με μουσική υπόκρουση το comadante che guevara και έδειχνε τον Ραφαηλίδη να αυνάνίζεται θα το θεωρούσατε ΤΕΧΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Fysika kai tha eimaste ekei, gia na gioyxaisoyme auto to GRAIKILOSKYLO !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΒ: Συμμεριζόμαστε την εύλογη κοινωνική ανησυχία

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
    Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007 17:28 Εκτυπώστε το Στείλτε το με email Φυλάξτε το


    «Ο ΣΕΒ συμμερίζεται την εύλογη κοινωνική ανησυχία και ανασφάλεια που εκφράζει η αυριανή γενική απεργία. Οι δυνάμεις της εργασίας -εργοδότες και εργαζόμενοι- έχουν κάθε λόγο να αξιώνουν μία ολοκληρωμένη και βιώσιμη λύση του Ασφαλιστικού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος με αφορμή την αυριανή απεργία..

    O ΣΕΒ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ"
    ΧΑΧΑΧΑ

    Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ
    ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ (μισό να διαβάσω τι μαλακίες μου είπαν γράψω πάλι)

    Η Ιδεολογία του Λαϊκού Πτηνοτροφείου "ΧΡΥΣA ΑΥΓA" είναι ο Λαϊκός και Κοινωνικός Αυνανισμός. Για μας τους Χρυσαυγουλάδες η Μαλακία παραμένει η υπέρτατη θεότητα. Το Έθνος για μας είναι πάνω από όλα Απογευματινή, Ελευθεροτυπία, Καρφί (δεν μας καίγεται). Είμαστε κούνημα φασιστικό και αμελητέο. Η καταπίεση των οικονομικά ασθενέστερων συμπατριωτών μας από τους μηχανισμούς της οικονομικής ολιγαρχίας μας βρίσκει σύμφωνους και αποφασισμένους να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας δουλεύοντας με μαλακίες τον λαό για κοινωνική δικαιοσύνη και σκοτώνοντας στο ξύλο όποιον βρεθεί μπροστά μας.

    Για μας τους Χρυσαυγουλάδες η παράδοση, των Ιστορικών Δικαίων του Έθνους μας στον Χίτλερ και η Ιδέα της Φασιστικής Παντοκρατορίας με ένα ακόμα ολοκαύτωμα αποτελούν τις υπέρτατες αξίες, μέσω των οποίων βιώνουμε τον κόσμο και προσεγγίζουμε γονατιστοί την έννοια Αυνανισμός. Πιστεύουμε και αυνανιζόμαστε αενάως για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, του τέταρτου REICH για μια Μεγάλη Σούπα Ιδεών του κόλου και έναν Καταξιωμένο Μακρύ Αυνανισμό.

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ο Αγών μου)

    Ο Πτηνοτροφικός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ είναι ένα νομιμοφανές εγκληματικό συνονθύλευμα εγκληματικών στοιχείων, που αναπτύσσει την δραστηριότητά του μέσα στα όρια του ελληνικού κράτους, αλλά και όπου υπάρχουν κάποιοι να δείρουμε να βιάσουμε να κάψουμε και να κλέψουμε. Θεωρούμε κατάρα για το σινάφι μας το πολιτικό κατεστημένο, που εξουσιάζει την Πατρίδα μας την Γερμανία του μεσοπολέμου και τους μηχανισμούς που το στηρίζουν, δηλαδή, τα μεγάλα και δήθεν ξενοκίνητα οικονομικά συμφέροντα και τη λαϊκή ετυμηγορία, που κατευθύνουν την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως που προσπαθούμε ανεπιτυχώς λόγω βλακείας να ελέγξουμε, και τα οποία παίζουν στην όλη υπόθεση έναν πολύ βρώμικο και σκοτεινό ρόλο σε όφελος όλων εκτός από εμάς.

    Πουτάνα ζωή, πουτάνα μάνα γιατί με έκανες βλάκα και ζηλεύω τους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ των 10.30 δεν πρέπει να απεργούν οι εργαζόμενοι ???

    Τι Γκαιμπελικές ιδέες σου κατεβαίνουν στο σκατοκεφάλι σου ...

    Αμα βρε ηλίθιε το πάμε έτσι τότε κάθε φορά που θα υπάρχει ένα δίκαιο αίτημα και μια κινητοποίηση των σκλάβων θα πετάγεται ένας ΣΕΒ και ΜΑΖΙ ΤΟΥ ένα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ να προβοκάρει.

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒ ΚΑΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OXI KAI ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ..
    ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    Η ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΕ
    ΣΤΑ ΔΙΣ..
    ΠΑΣΟΚ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oksw re koprites...safws kai tha eimaste ekei gia na kraksoume to athlio tsokaro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ?

    Ο ΣΕΒ
    ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    Η ΓΣΕΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Η ΑΛΑΒΑΝΟ-ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    Ο ΣΕΙΧΗΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ...
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ"?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ Ο ΣΕΒ ΤΑ ΛΑΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?
    ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ?
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.
    ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΑΓΑΜΕ ΟΣΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΕΜΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΕΒ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΡΑΓΙΣΕ.

    ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΦ ΕΝΟΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΧΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΚΚΕ
    ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΑ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ
    ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑΤΖΗΔΕΣ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΟΙ ΜΜΕ-ΤΖΗΔΕΣ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ..
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO KKE ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 2 ΑΚΡΑ.
    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΗΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ!
    ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ!
    ΝΑΙ! ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ Η ΣΤΕΦΑΝΗ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πρεπει να ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    Για να μπορεσουμε να την φτυσουμε στην μουρη και να ζητησουμε να την χωσουν ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΟ ΚΕΛΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. poutanes fasistes tha xezoume stis parelasis sas kai tha skoupizomaste me tis simaies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο φασισμός όχι απλώς ζει και βασιλεύει αλλά επεκτίνεται καθημερινώς όλο και περισσότερο. Τέχνη είναι ό,τι ο δημιουργός του λέει πως είναι τέχνη. Κι αν δεν μας αρέσει δεν το βλέπουμε και του ασκούμε κριτική. Αυτό είναι τέχνη, αυτό είναι δημοκρατία. Στο σκαμνί θά'πρεπε νά'ταν όλοι οι φασίστες που υποστηρίζουν την δίωξη οποιουδήποτε ανθρώπου λόγω της τέχνης του ή των ιδεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι λες μωρή μαλάκω;
    τράβα καμιά μαλακία σε video να πάρεις oscar τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προκειμένου να κριθεί αν είναι ή όχι καταδικαστέος ένας καλλιτέχνης εξαιτίας κάποιου από τα έργα του, θεωρώ λάθος το ερώτημα περί του τι είναι ή δεν είναι τέχνη. Το ερώτημα εκλαμβάνει ως αυτονοήτως ακατάκριτο τον καλλιτέχνη, αρκεί να εκτιμηθεί ότι το έργο του ανήκει στον χώρο της τέχνης.
    Αυτό είναι το λάθος, που φέρει ως αποτέλεσμα ατέρμονες αμπελοφιλοσοφίες περί της φύσεως της τέχνης και δεν συμμαζεύεται.
    Το ερώτημα είναι άλλο: αν αυτό που εκφράζει με το έργο του ο καλλιτέχνης είναι ή όχι καταδικαστέο. Λέω για παράδειγμα. Ο νόμος τιμωρεί την εξύβριση ανθρώπου. Δεν ορίζει όμως πουθενά ότι αν η εξύβριση γίνεται με ένα έργο τέχνης (θεατρικό, εικαστικό κ.λπ.) μένει ατιμώρητη.
    Συνεπώς, η συζήτηση για το επίμαχο έργο της Στεφανή αν είναι ή όχι τέχνη είναι άτοπο να διεξάγεται σε δικαστήριο. Περί αυτού είναι άλλοι αρμόδιοι (καλλιτέχνες, κριτικοί κ.λπ.) να κουβεντιάσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν κάπου, όχι οι παράγοντες δίκης!
    Η συζήτηση που μπορεί, και επιβάλλεται, να διεξαχθεί στο δικαστήριο είναι αν με το επίδικο έργο (τελείως αδιάφορο αν αυτό είναι καλλιτεχνικά σπουδαίο ή μηδενικής αξίας) παραβιάζεται κάποιος νόμος και επισύρεται κάποια ποινή.
    Να διαστείλομε επί τέλους τα πράγματα και να μην μπερδεύομε τέχνη με ποινικό αδίκημα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Τέχνη και ποινικό αδίκημα είναι δύο ανεξάρτητες έννοιες. Σε ένα «πράγμα» (με την ευρεία έννοια που χρησιμοποιείται ο όρος στη θεωρία των συνόλων) μπορεί να υπάρχει ή να «συντρέχει» το ένα από τα δύο ή και τα δύο ή κανένα. Κάτι μπορεί να είναι έργο τέχνης, χωρίς να συνιστά αδίκημα (έχει το πρώτο από τα δύο). Μπορεί να μην είναι έργο τέχνης και να συνιστά αδίκημα (έχει το δεύτερο από τα δύο). Μπορεί να είναι έργο τέχνης και να συνιστά αδίκημα (έχει και τα δύο). Μπορεί να μην είναι έργο τέχνης και να μη συνιστά αδίκημα (δεν έχει κανένα από τα δύο).
    Όταν τα ξεκαθαρίσομε αυτά, θα μπορέσομε και να συνεννοηθούμε. Να μη λέμε «ανεμώλια έπη», κουβέντες του αέρα δηλαδή, σαν την μπαρούφα του Άκανθου ότι: «Οι ελεύθεροι πολίτες πρέπει να είναι εκεί». Δηλαδή; Ελεύθερος πολίτης είναι εκείνος που θα υποστηρίξει τον καλλιτέχνη (δεν λέω πως το έργο της Στεφανή δεν είναι τέχνη. Αυτό δεν με ενδιαφέρει καν να το κρίνω), έστω και αν παραβιάζει τον νόμο; Την αξία τέτοιας ελευθερίας μόνο αν του έλθει κατάμουτρα θα μπορέσει να την εκτιμήσει.
    Άππιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αλήθεια....το έργο της Στεφανή τί τίτλο είχε;

    Το μουνί της Εύας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΗΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΤΡΥΒΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ), ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!!

    ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ!!!!!!!!

    ΠΟΡΝΙΔΙΟ!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4:11

    ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!

    ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 4:11

    ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!

    ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση