GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οχι μόνο ποιος έβαλε, αλλά και ποιος ...

...ΔΕΝ έβαλε τους δικούς μας μισθούς! , , Του Μιχάλη Λαδόπουλου . Αγαπητοί φίλοι. Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι, εκτός από το ΠΡΩΤΟ ΘΕ...

...ΔΕΝ έβαλε τους δικούς μας μισθούς!
, ,
Του Μιχάλη Λαδόπουλου
.
Αγαπητοί φίλοι.
Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι, εκτός από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στον χώρο του Press ανήκει και το Sportime. Και σε τούτη τη μαρτυρική εφημερίδα, σίγουρα δεν έχουμε DVD με προσωπικές στιγμές κυβερνητικών παραγόντων και ακόμη πιο σίγουρα δεν έχουμε κάμποσα εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Έχουμε, όμως, δυόμισι μήνες απλήρωτοι, αλλά και οικογένειες που ζουν από εμάς. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με τα προβλήματα του Τύπου, να ρίξουν καμιά ματιά και προς την κατεύθυνση του Μοσχάτου.
Αναρωτιέμαι, δηλαδή, γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε νυχθημερόν με το ποιός και το γιατί έβαλε στο λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και να μην ασχολούμαστε καθόλου με το ποιός (λιγότερο) και το γιατί (κυρίως) ΔΕΝ έβαλε στους δικούς μας λογαριασμούς τους μισθούς του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου και γιατί έβαλε στρογγυλεμένο προς τα κάτω (sic) το δώρο των Χριστουγέννων.

6 σχόλια

  1. σε ποιον ανηκει το sportime?
    Ποιος δεν τα εβαλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai poios sou eipe oti ta mesa kai i kivernisi theloune na asxolithoune me ta pragmatika problimata mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den to katalaves???
    Giati esy eisai ergaths, enw aytoi einai Ekdotes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ

    ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΕΤΑΟ ΤΟΝ ΘΕΜΟ

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ;;;;


    ΕΙΣΤΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝ

    ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
    Σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα
    Όταν ξεκίνησε το πρωθυπουργικό ταξίδι για την Ινδία, για το οποίο έγραψα σχετικά ότι ητο απλά ένα ταξίδι αναψυχής στις εξωτικές χώρες ,μια αναψυχή ,μια φυγή από τη δίνη των προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί εδώ. Η Ινδία λοιπόν , μια χώρα με τον ίδιο μακρύ πολιτισμό με τον δικό μας ,ενώ στα ανώτερα κλιμάκια της πολιτικής ιεραρχίας της χώρας μας διαδραματιζόταν, με εμπλοκή και άμεσου συνεργάτη του κ. Καραμανλή, μια σκοτεινή υπόθεση με πρωταγωνιστές «κολλητούς» οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και τη φιλία του και έδρασαν με τρόπο που τελικά, δεν προσέβαλε μόνο τον ίδιο, αλλά και τον πολιτισμό της αρχαίας μας χώρας. Οι κακοί χειρισμοί των συνεργατών του στο Μαξίμου, έδωσαν αφορμές για να αφηνιάσουν οι φήμες και να ξεχειλίσει βούρκος και χυδαιότητα με άθλιες πορνοφωτογραφίες στα πρωτοσέλιδα. Κανείς δεν θεώρησε απαραίτητο να ενημερώσει κανένα για τα αποτελέσματα του ταξιδιού στην Ινδία, αν και εδώ που τα λέμε, μέσα στο γενικό μπάχαλο και το γενικότερο χαμό που προέκυψε με τα πορνοDVD, τις σακούλες με τα εκατομμύρια ευρώ, τους καυγάδες και τα σφαξίματα εκδοτών και δημοσιογράφων, με τις υπόγειες διαδρομές και τις καταγγελίες για συμφωνίες και συγκαλύψεις κάποιων θεμάτων που αφήνουν άλαλους τους πολίτες , κανείς δεν ενδιαφέρθηκε αν το ταξίδι στην Ινδία ήταν αποτελεσματικό για τη χώρα μας ή αν έγινε εθιμοτυπικά ως ταξίδι αναψυχής . Πάντως, η αίσθηση των… εκδρομέων μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα θα πρέπει να ήταν πικρή. Από το δέος και τον θαυμασμό για το... «Ταζ Μαχάλ» στο δικό μας αφόρητο, άθλιο και χυδαίο... χάλ(ι) Μπαχάλ...που οι ιδιοι εχουν δημιουργησει από τις αδυναμιες τους , από την ελλειψη οραματος και αισθηματος προσφορας για τους πολλους. Είπαμε πάνω απολλα η παρέα της χαράς να περνά καλά.!!!!
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΣΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΟΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΗΣ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΞΑΜΗΝΟ Η ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    Η ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΚΛΕΙΝΗ.
    ΑΜΑ ΦΘΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΗ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
    ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΟΧΙ
    ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Α.Ε. ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
    ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΟ ΙΚΑ.
    ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΛΛΗ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΤΙ ΧΑΣΕΤΕ ΧΑΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση