GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον Κουκοδήμο στον ...Κάκκαλο!

.... "Προσωπική" επίθεση στον Καραμανλή είχε κάνει ο α' επιλαχών στην Πιερία... . Με νύχια και με δόντια προσπαθούν στη ΝΔ να...

....
"Προσωπική" επίθεση στον Καραμανλή είχε κάνει ο α' επιλαχών στην Πιερία...
.
Με νύχια και με δόντια προσπαθούν στη ΝΔ να βάλουν τέλος στο "θέμα Κουκοδήμου".
Δεν θέλουν να τον διαγράψουν για να μην μείνουν με 151 βουλευτές.
Δεν θέλουν και να τον "παραιτήσουν". Ποιος λόγος είναι ο πραγματικός; Οτι πρώτος επιλαχών στην Πιερία που θα πάρει τη θέση του, σε μια τέτοια περίπτωση, είναι ο ...Νίκος Κάκκαλος.
Ο παλιός μητσοτακικός βουλευτής που είχε διαγραφεί το 1998 -με τους Σουφλιά, Μάνο, Κοντογιαννόπουλο κ.α-και στη συνέχεια είχε κάνει σκληρή προσωπική επίθεση στον Κ. Καραμανλή, με υπονοούμενα σεξουαλικού χαρακτήρα.
Γι' αυτό ...προτιμούν τον Κουκοδήμο, παρά τα όσα έκανε (...), για 152ο βουλευτή!

27 σχόλια

  1. Βγάζει η Πιερία τρελά αγόρια.

    Μια ο Κάκκαλος
    Δυο ο Πολύζος
    Τρεις ο Κουκοδήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxa....Ola ta lefta ston KAKKALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει να μας θυμισει καποιος
    τι ελεγε ο Κακκαλος για τον Καραμανλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα κατά γενική ομολογία τον αιώνα που πέρασε αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες, το στήσιμο του νεοελληνικού κράτους και η κατάκτηση της ανεξαρτησίας αποδείχθηκε τελικά δύσκολη υπόθεση.
    Ότι κατακτήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις κατακτήθηκε με αίμα η σε άλλες περιπτώσεις μπορεί και να χύθηκε αίμα χωρίς αιτία. Ο ελληνικός λαός δοκιμάστηκε σκληρά. Πάντα όμως η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική και συνοδευόταν από αποφασιστικότητα και αφοβία απέναντι στις αντιξοότητες της ζωής.

    Στο πέρασμα του χρόνου η πολιτικοοικονομικοκοινωνικη εσωτερική κατάσταση δημιούργησε αρκετές φορές σοβαρά κοινωνικά ή άλλα προβλήματα, έτσι η σωρευμένη οργή, τα πάθη, ή ακόμη και η μάχη της προσωπικής- πολιτικής- κοινωνικής επιβίωσης-ανέλιξης οδήγησε συχνά σε σοβαρές εμφύλιες διαμάχες, τόσο πολιτικές, όσο και ένοπλες.
    Όλα αυτά που έγιναν τις δεκαετίες που πέρασαν έχουν αφήσει ανοιχτές πληγές που ταλαιπωρούν (όσο και να μην είναι ορατό σήμερα, είναι μια πραγματικότητα) ακόμη τη λογική αρκετών. Η μετάβαση ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αυτό το φανερώνει σε αρκετές περιπτώσεις η γενικότερη δραση, η νοοτροπία και η σκέψη ενός μεγάλου και ενεργού κομματιού της ελληνικής κοινωνίας και πηγάζει μέσα από τα προσωπικά βιώματα παλαιών εποχών, με ότι αυτά κουβαλάνε. Το κομμάτι αυτό του πληθυσμού είναι ακόμη στα πράγματα και βρίσκεται λίγο πριν την έξοδο. Δείχνει όμως μια περίεργη εμμονή να υπερασπιστεί τα κεκτημενα ή να τα μεταβιβάσει κατά το δοκούν...( η βασιλεία έχει αφήσει τα σημάδια της)
    Αυτά όμως πρέπει να μείνουν παρελθόν, ο κόσμος αλλάζει , τα δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά, για την πρόοδο απαιτείται ευελιξία και κατάκτηση υψηλότερου βαθμού γνώσης. Επίσης σήμερα στη χώρα μας είναι απαραίτητη η δημιουργία ανθρώπινου κεφαλαίου. Ποτέ η δημιουργία οικονομικού κεφαλαίου δεν θα αντικαταστήσει το ανθρώπινο κεφάλαιο. Φυσικό αν σκεφτούμε ότι το οικονομικό κεφάλαιο δημιουργείται από τον άνθρωπο…
    Ταυτόχρονα έχουν προκύψει νέες ανάγκες. Π.χ. Οι νέες γενιές και το σύνολο των ατόμων πρέπει να εκπαιδευτούν σχετικά με τις νεες κοινωνικές ανάγκες. Το σχολείο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν χρέος να συμβάλουν για την κατασκευή της νέας συνείδησης.
    Σήμερα, στη σύγχρονη Ελλάδα, η Αγωνία, ο φόβος, η ελπίδα, φανερώνονται μπροστά μας κάθε στιγμή, όλα περνούν μπροστά μας με κινηματογραφική ταχύτητα. Η ζωή μας όμως δεν είναι απλή είναι πολυσύνθετη. Πολλές φορές (και εκεί την πατάμε) ο άνθρωπος νομίζει πως είναι μόνο αυτός, οι περισσότεροι θεωρούν τον εαυτό τους μεγάλο. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, παντα ξεχνάμε την τελειότητα του φυσικού περιβάλλοντος και τον κόσμο γύρω μας, συνήθως για το μοναδικό που προσπαθούμε είναι η επιβεβαίωση του εαυτού μας.
    Η χαρά τής ζωής είναι η χαρά τής στιγμής, εμείς όμως(οι άνθρωποι) -χιμήξαμε στον κατήφορο- και χάθηκαν από τον κόσμο μας συναισθήματα όπως η αγάπη για το συνάνθρωπο και η ειλικρίνεια. Σήμερα η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι βαριά πληγωμένη.

    Νομίζω ότι ο δικός μας τρόπος καθορίζει τόσο τη δική μας, όσο και τη στιγμή του κόσμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.

    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή και συνέβη πριν 2 περίπου χρόνια αρχές καλοκαιριού σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, που είχα επισκεφτεί για επαγγελματικούς λόγους. Η δουλειά τελείωσε νωρίς και αποφάσισα να πάω για ένα μπάνιο. Διάλεξα μια ερημική παραλία και βούτηξα αμέσως στα δροσερά νερά. Ήταν οι πρώτες μέρες του Ιουνίου, οι τουρίστες δεν είχαν έρθει ακόμη και οι ντόπιοι δεν φαίνονταν να ενδιαφέρονται για την θάλασσα, οπότε η μικρή παραλία ήταν τελείως έρημη. Αποφάσισα να βγάλω το μαγιό μου για να απολαύσω καλύτερα το νερό και τον ήλιο.

    Είχα ξαπλώσει μπρούμυτα, διάβαζα ένα βιβλίο και κόντευε να με πάρει ο ύπνος, όταν με την άκρη του ματιού μου διέκρινα μια κίνηση. Κάποιος κατηφόριζε από τον κεντρικό δρόμο προς την παραλία. Για μια στιγμή σκέφτηκα να ξαναβάλω το μαγιό μου, αλλά το μετάνιωσα. Σιγά σιγά άρχιζα να ξεχωρίζω τον άνθρωπο που ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν κοντός, περίπου 1.65 γύρω στα 40, ενώ από τα ρούχα του κατάλαβα, ότι ήταν μάλλον κάποιος αλλοδαπός εργάτης. Φορούσε παλιό γκρι φανελένιο παντελόνι, μακρύ πουκάμισο και κάτι φθαρμένα αθλητικά παπούτσια. Πρέπει να έσκαγε από την ζέστη. Τον είδα να πλησιάζει, αλλά δεν κουνήθηκα, παρέμενα ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ η ιδέα ότι το κωλαράκι μου ήταν εκτεθειμένο εκτός από τον ήλιο και στα μάτια ενός άγνωστου άντρα, έκανε το καβλί μου να ξυπνήσει λίγο. Ο άγνωστος πέρασε ακριβώς από δίπλα μου, σήκωσε το χέρι του με χαιρέτησε και μετά προχώρησε γύρω στα 10 μέτρα παρακάτω και έκατσε στην άμμο.

    Συνέχισα να διαβάζω το βιβλίο μου ενώ με την άκρη του ματιού μου παρακολουθούσα και τον άγνωστο. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και τον είδα να σηκώνεται και να έρχεται πάλι προς το μέρος μου. Εγώ εξακολουθούσα να είμαι ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ πίεζα την σηκωμένη μου πούτσα πάνω στην πετσέτα θαλάσσης. Τώρα πια και να ήθελα δεν θα μπορούσα να σηκωθώ αφού θα γινόμουν ρόμπα.

    - Μήπως έχεις τσιγάρο; μου είπε

    - Ναι βέβαια, μισό λεπτό είπα και έψαξα να βρω το πακέτο μου.

    - Θέλεις παρέα ή να φύγω; με ρώτησε

    - Μείνε, του απαντάω, μόνος μου είμαι και δεν περιμένω παρέα

    Πιάσαμε ψιλοκουβέντα και έμαθα ότι τον λέγανε Ηλία, ήταν από την Αλβανία και δούλευε εργάτης σε κάτι έργα στο λιμάνι του νησιού.

    - Είσαι παντρεμένος; τον ρώτησα

    - Ναι, αλλά γυναίκα μου είναι Αλβανία και έχω να την δω 3 μήνες. Δύσκολα άμα δεν έχει γυναίκα.

    - Έλα ρε, σε λίγο θα γεμίσει το νησί τουριστριούλες και κάτι θα γίνει μην στεναχωριέσαι

    - Μπα, δεν αρέσει επειδή είμαι από Αλβανία, προτιμούν Έλληνες. Εσύ έχεις γυναίκα;

    - Μπα όχι αυτόν τον καιρό, απάντησα

    - Γιατί δεν αρέσει εσένα γκόμενες: Ωραίος είσαι, γιατί δεν έχεις;

    - Πως μ’ αρέσουν, είπα και χαμογέλασα

    Συνεχίσαμε την κουβέντα, ενώ σιγά σιγά ο Αλβανός άρχισε να με ακουμπάει με το χέρι του, πρώτα λίγο στην πλάτη φιλικά, μετά μου χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ όσο έβλεπε ότι εγώ δεν τραβιόμουν, τόσο ανοιγόταν. Ξαφνικά έβαλε την χερούκλα του λίγο πάνω από το γόνατό μου και ενώ συνεχίζαμε να μιλάμε, άρχισε να με χουφτώνει και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Εγώ είχα λιώσει από κάβλα και μάλλον το είχε καταλάβει. Γύρισα ανάσκελα και είδε ότι το καβλί μου είχε γίνει πέτρα. Γέλασε λίγο, το έδειξε με το χέρι του και είπε

    - Μάλλον εσένα δεν αρέσει γυναίκες. Προτιμάς άντρες ρε;

    - Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Εσύ έχεις κάνει κάτι με άντρα;

    - Όχι δεν έχω κάνει, μου απάντησε και τον είδα να βάζει το άλλο του χέρι στο καβλί του και άρχισε να το τρίβει πάνω από το παντελόνι.

    Σήκωσε το χέρι του και μου χούφτωσε δυνατά το στήθος. Λίγο πριν το αφήσει, έπιασε με τα δύο δάχτυλα την ρώγα μου και την τράβηξε ελαφρά. Βόγκηξα και το καβλί μου συσπάστηκε μόνο του. Λίγο ακόμη και θα έχυνα επιτόπου. Ανέβασε το χέρι του πιο πάνω και άρχισε να μου χαϊδεύει το μάγουλο

    - Πουστράκι είσαι ρε; με ρώτησε

    Αντί για απάντηση σηκώθηκα στα τέσσερα, σήκωσα λίγο το κεφάλι μου προς τα πάνω και πήρα το δάχτυλό του στο στόμα μου και άρχισα να το πιπιλάω, σαν να ήταν ψωλή. Γρήγορα πήρα και 2ο και 3ο δάχτυλο στο στόμα και άρχισα να τα ρουφάω όλα μαζί. Η ιδέα ότι ήμουν γυμνός σε μια παραλία, γονατιστός μπροστά σε έναν Αλβανό και μου γάμαγε το στόμα με τα δάχτυλα του, με τρέλαινε. Είχα χάσει τον έλεγχο. Θα έκανα ότι μου έλεγε. Τράβηξε τα δάχτυλά του από το στόμα μου, τα σκούπισε στο πρόσωπο μου και μου έριξε ένα ελαφρύ χαστούκι.

    Πήρε ένα από τα τσιγάρα μου το άναψε και σηκώθηκε όρθιος κοιτάζοντας προς την θάλασσα. Όπως ήμουν γονατιστός ολόγυμνος πάνω στην πετσέτα μου, το πρόσωπο μου ήταν στο ύψος του καβλιού του. Από το φούσκωμα στο παντελόνι του κατάλαβα ότι είχε φτιαχτεί κι αυτός όσο κι εγώ. Με χέρια που έτρεμαν από την κάβλα έσκυψα προς το μέρος του ξεκούμπωσα το παντελόνι του και κατέβασα το φερμουάρ. Δεν είπε τίποτε, αλλά γύρισε το κεφάλι του προς την μεριά του δρόμου, για να ελέγχει αν έρχεται κανένας. Έπιασα με τα χέρια μου το εσώρουχό του και το κατέβασα λίγο. Η πούτσα του ήταν κάγκελο και μόλις απελευθερώθηκε από το ελαστικό εσώρουχο πετάχτηκε σαν ελατήριο και με χτύπησε κάτω από το σαγόνι. Ήταν λίγο πιο μεγάλη από την δικιά μου, γύρω στα 15-16 εκατοστά, αλλά ήταν πολύ χοντρή. Χοντρόπουτσα κανονική ενώ στην άκρη το κεφαλάκι ήταν ακόμη πιο μεγάλο και φουσκωμένο.

    Χωρίς να χάσω καιρό άνοιξα το στόμα μου το ρούφηξα αμέσως. Έβγαλα έξω την γλώσσα και έγλειφα παντού την πούτσα του Αλβανού σαν να ήταν παγωτό. Έγλειψα τα αρχίδια του, ενώ του βάραγα μαλακία με το ένα χέρι, έριχνα πουτσοσκάμπιλα μόνος μου και τον ρούφαγα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Έκανα ότι μπορούσα για να ευχαριστήσω τον γαμιά μου, ενώ είχα ξεχάσει τελείως ότι ήμουν σε μια παραλία και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να έρθει κάποιος. Ενώ ακόμη κάπνιζε, έβαλε το άλλο χέρι του στο κεφάλι μου και άρχισε να με σπρώχνει προς το καβλί του, να μου τον χώνει όλο και πιο βαθιά όλο και πιο γρήγορα. Σε λίγο μου γάμαγε τα μούτρα κανονικά, ενώ εγώ πνιγόμουν και είχα γεμίσει την ψωλή του και τα μούτρα μου με σάλια. Δεν έμοιαζε να τον νοιάζει και συνέχισε να με ταΐζει ψωλή όλο και πιο άγρια. Ξαφνικά και ενώ εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω, μου δίνει μια σπρωξιά και με ρίχνει ανάσκελα προς τα πίσω.

    - Κάποιος έρχεται… ντύσου, ενώ άρχισε πανικόβλητος να προσπαθεί να βάλει την όρθια ψωλή του μέσα στο παντελόνι.

    Γύρισα προς τον δρόμο και είδα να κατεβαίνει κάποιος προς την θάλασσα. Δεν μας είχε δει ακόμη, αλλά από στιγμή σε στιγμή θα μπαίναμε στο οπτικό του πεδίο. Έπιασα γρήγορα το σορτσάκι μου και το έβαλα. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την πούτσα μου. Δεν χώραγε με τίποτα μέσα. Ευτυχώς αυτός που κατέβαινε, έκατσε στην άλλη άκρη της παραλίας, περίπου 50 μέτρα μακριά μας και τον είδα να ετοιμάζεται για μπάνιο.

    - Δεν έχεις κανένα μέρος να πάμε; τον ρώτησα με φωνή που έτρεμε ακόμη

    - Όχι δεν μένω μόνος. Εσύ;

    - Ούτε εγώ.

    - Έχει λίγο πιο κάτω ένα παλιό σπίτι. Θέλεις να πάμε εκεί να σε γαμήσω;

    - Πάμε όπου θέλεις, του απάντησα. Πού είναι ;

    - Θα πάω εγώ και εσύ έλα από πίσω

    Σηκώθηκα έβαλα τα παπούτσια μου, μάζεψα τα πράγματά μου και άρχισα να τον ακολουθώ. Λίγο πριν τελειώσει η παραλία έστριψε προς τα πάνω μπήκε σε κάτι ψηλά χόρτα και χάθηκε από τα μάτια μου. Όταν πλησίασα κι εγώ, είδα ένα μικρό μονοπάτι ανάμεσα στα χόρτα και χώθηκα. Με περίμενε λίγα μέτρα παρά κάτω. Μόλις τον έφτασα με άρπαξε άρχισε να με φιλάει, ενώ το ένα του χέρι μπήκε κάτω από το σορτσάκι μου και άρχισε να μου χουφτώνει δυνατά τον κώλο. Εγώ από την άλλη έβαλα το χέρι μου πάνω στο καβλί του και άρχισα να το τρίβω πάνω από το παντελόνι του. Αρχίσαμε να περπατάμε μαζί στο μονοπάτι, ενώ το χέρι του συνέχιζε να με χουφτώνει πότε πάνω και πότε μέσα από το μαγιό. Σε λίγο είδα το σπίτι, που μου έλεγε. Ήταν ερείπιο. Δεν είχε πόρτες, παράθυρα και σκεπή. Μόνο 4 τοίχοι έστεκαν, ενώ μέσα είχαν φυτρώσει ψηλά αγριόχορτα.

    - Εσύ πρώτα και περίμενε. Μη μας δουν μαζί

    Προχώρησα και μπήκα. Ακούμπησα την τσάντα μου στο χώμα, έβγαλα το σορτσάκι μου, γονάτισα δίπλα σε έναν τοίχο και περίμενα γυμνός τον γαμιά μου. Μετά από λίγο άκουσα βήματα πάνω στα χόρτα, να πλησιάζουν. Για μια στιγμή φοβήθηκα, μήπως είναι κανένας άλλος και με δει έτσι, αλλά ευτυχώς ήταν αυτός, που περίμενα. Προχώρησε προς το μέρος μου, στάθηκε μπροστά μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και το κατέβασε ως τα γόνατα, όπως και το εσώρουχό του. Η ψωλή του στεκόταν όρθια λίγα εκατοστά από τα μούτρα μου. Την έπιασε με το χέρι του και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα και να την πιέζει πάνω στα χείλια μου. Άνοιξα το στόμα και την ξαναρούφηξα ενώ ο Αλβανός με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με καθοδηγούσε. Με έβαλε να του γλείψω τα αρχίδια ενώ του χάιδευα το καβλί, μου γάμησε τα μούτρα δυνατά, σαν να ήταν μουνάκι, με μπούκωνε με τα αρχίδια του, ενώ εγώ ζοριζόμουν και πνιγόμουν, αλλά δεν τα παράταγα και έκανα ότι μπορούσα, για να τον ευχαριστήσω. Κάποια στιγμή ενώ με είχε μπουκωμένο με το καβλί του, ένιωσα και την δικιά μου ψωλή να είναι έτοιμη να εκραγεί και χωρίς καν να την ακουμπήσω, άρχισε να χύνει δυνατές ριπές, που έπεφταν πάνω στα μπούτια μου. Ήταν απίστευτο! Είχα καυλώσει τόσο πολύ με την πούτσα που ρούφαγα, που το καβλί μου έχυσε μόνο του.

    Ο Αλβανός δεν κατάλαβε τίποτε και συνέχισε να με ταΐζει με την πούτσα του. Σε κάποια φάση την έβγαλε από το στόμα μου ενώ μια λεπτή γραμμή από σάλιο απλωνόταν από το πουτσοκέφαλό του ως τα χείλη μου.

    - Θέλεις να σε γαμήσω; Γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Έχεις καπότα; τον ρώτησα

    - Όχι είμαι καθαρός, γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Χωρίς καπότα δεν γίνεται, του απάντησα

    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του στα αλβανικά, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα πούστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστός στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ.........
    ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ?
    ΝΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΡΑ ΔΙΩΞΕΙΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κόσμος τόχει τούμπανο και η Ν.Δ. κρυφό καμάρι . Τι φώναζε ο Ζαχόπουλος στο dvd το υπονοεί σαφέστατα η ‘’Πανδώρα ‘’ στο σημερινό ΒΗΜΑ :
    ''δεν συμμερίζομαι την εκτίμηση ότι «ο Καραμανλής τη γλίτωσε». Απλώς, όπως συνέβαινε με τους Γερμανούς στο ανατολικό μέτωπο, κυρίως από το 1943 και έπειτα, ο Κ. Καραμανλής κατάφερε να απαγκιστρωθεί και να υποχωρήσει συντεταγμένα, αφήνοντας όμως πίσω του έδαφος και απώλειες. Τι είδους απώλειες; Και μόνο το γεγονός ότι αναζωπυρώθηκε η χυδαία φημολογία που επικρατούσε πριν από τις εκλογές του 2000 (και την οποία ένας εκ των σημερινών πρωταγωνιστών της υπόθεσης την πλήρωσε τότε από την τσέπη του) έχει τη σημασία του. Αν γνωρίζετε κάποιον βουλευτή επαρχίας της ΝΔ, ο οποίος να είναι και σοβαρός άνθρωπος, ζητήστε του να σας πει τι τον ρωτούν οι ψηφοφόροι του και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ. Βέβαια, η φθορά της κυβέρνησης από τη Ζαχοπουλιάδα δεν προοιωνίζεται ραγδαίες εξελίξεις. Μπορεί ο Νεοκαραμανλισμός να μη διαθέτει Μανστάιν και Μόντελ, ούτε όμως η άλλη πλευρά διαθέτει Ζούκοφ, Κόνιεφ και Ροκοσόφσκι.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενας Κουκος δεν φερνει την Ανοιξη

    Σε ένα μεθυσμένο...βράδι στην εκπομπή του Χαρδαβέλα, ο Χ'νικολάου ξερνάει το όνομα του Κούκοδήμου!
    Το Λουτρό αίματος που υποσχόνταν ο Χαρδαβέλας δεν θα έρ8ει ποτέ Στο Φως..μια και ο Χ'νικολάου(καθοδηγούμενος?..πιος ξέρει?!) "έφαγε" το τηλεοπτικό χρόνο φτύνοντας μόνο το κουκούτσι..Τι κάνει Κου Κου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κάκκαλος είχε δεχθεί πρόταση από τον λαλιώτη να κατέβει υποψήφιος νομάρχης και την αρνήθηκε.
    Συμπέρασμα:
    ο Κάκκαλος ήταν και παραμένει έντιμος, όπως και οι μηχανισμοί πασοκ ήταν και παραμένουν ανέντιμοι...
    Τον Καραμανλή θα τον τρώτε στη μούρη πολλες τετραετίες ακόμη κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OTI EINAI POUSTIS O KARA-AMAN-ALIS OPWS KAI O THEIOS TOU(SKATA STO LAKKO TOU) TO XERAME....
    POSOI EINAI GYRW GYRW POUSTIDES DE MAS EIPAN........
    ALITHEIA TON PAIRNEI I NATASA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sexologos eisai re malaka?
    H sterimenos?
    mallon to deytero giafto tha se gamaei o Karamanlis
    Poustraki anikanopoiito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Katse re megale, 8a mas peis twra oti gamaei kai o Karaman Alis. oust apo thn Ellada krufopoustes tourkosporoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γίνεται κάποιος να μου θυμήσει τον λόγο διαγραφής των βουλευτών που αναφέρονται στο δημοσίευμα; Γνωρίζω ότι ο Έλληνας έχει την ασθενέστερη μνήμη μετά το χρυσόψαρο, αλλά θέλω να ξέρω αν η μνήμη μου δε με γελά. Συγκεκριμμένα δεν καταψήφισαν μέτρα του ΠΑΣΟΚ που θα ήταν σωτήρια για την Ολυμπιακή. Ως αποτέλεσμα διεγράφησαν και αν δεν κάνω λάθος πέρυσι πήρε τα ίδια ακριβώς μέτρα η κυβέρνηση Καραμανλή. Αν κάνω κάποιο λάθος δέχομαι οιαδήποτε διόρθωση, δεν είμαι ιστοριογράφος και προσπαθώ να μην εμπλέκομαι σε πολιτικά ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    [Δημοσιεύτηκε στις 23/1/2008 - 2:54:00 μμ] [Συντάκτης:γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής]



    Τι θα ζητήσουν οι Τούρκοι από τον Πρωθυπουργό - Πως και με ποιο τρόπο επιχειρούν οι Τούρκοι σε συνεργασία με Ελληνες πολιτκούς και επιχειρηματίες την ενεργειακή εξάρτηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου; Ενα άρθρο του Γιώργου Αδαλή που αποκαλύτει την συνεργασία ... Ελλήνων και Τούρκων πίσω από την πλάτη των κατοίκων του Αιγαίου!!!

    Εφτασε σήμερα 23 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του στην Άγκυρα όπου πραγματοποιείται η πρώτη εδώ και 49 χρόνια επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη «Γείτονα», για την οποία σκοπίμως έχουν καλλιεργηθεί χαμηλές προσδοκίες , με δεδομένη την αρνητική στάση της Τουρκίας σχεδόν σε όλο το φάσμα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

    Παρακολουθώντας την ελληνικό και τουρκικό τύπο διαφαίνεται η περίπτωση μιας χειρονομίας καλής θέλησης από την Άγκυρα στο θέμα των ομογενειακών ιδρυμάτων («βακουφίων») με άγνωστα ανταλλάγματα εκ μέρους της ελληνικής πλευράς .

    Σύμφωνα με ανώτατες διπλωματικές πηγές, η ελληνική αντιπροσωπεία θα πιεσθεί στο θέμα των κουρδικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα , θέμα ύψιστης προτεραιότητας για την Τουρκία, η οποία διεξάγει επιχειρήσεις στα ΝΑ σύνορα της με το Ιράκ , κατά του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) με πενιχρά αποτελέσματα , παρά του γεγονότος ότι ο Τουρκικός Στρατός διαθέτει μεγάλο όγκο δυνάμεων και μέσων.

    Ο μοναδικός τομέας στον οποίο υπάρχουν θετικές εξελίξεις είναι ο τομέας της οικονομίας (ενέργεια, εμπόριο κ.λ.π) και πράγματι πρέπει να αναμένονται κάποιες εξελίξεις.

    Παρ όλα αυτά με την αναχώρηση του Κ.Καραμανλή από την Κων/πολη, στις 25 Ιανουαρίου, θα εξέρχεται στο Αιγαίο η νέα πλατφόρμα έρευνας και άντλησης πετρελαίου στη θάλασσα με άγνωστο προορισμό. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η πλατφόρμα αυτή πρόκειται να διενεργήσει «έρευνες» στην ευρύτερη περιοχή του ΒορειοΑνατολικού Αιγαίου (ανοιχτά της Καλλίπολης και κοντά στη θέση του Ακρωτηρίου Μπάμπουρας) καθώς και σε απόσταση 8 με 10 ν.μ. από την … Σκύρο!!!

    Πάντως η Ελληνική πλευρά δεν δείχνει διατεθειμένη να ασχοληθεί με «καυτά ζητήματα» των Ελληνοτουρκικών σχέσεων. Αντίθετα οι Τούρκοι πρόκειται να θέσουν στον Κ.Καραμανλή το ζήτημα των μουσουλμάνων της Θράκης. Ακόμη και την πιο μικρή τουρκική υπαναχώρηση σε θέματα χαμηλής πολιτικής , οι Τούρκοι θα επιδιώξουν να την συσχετίσουν με μια παραχώρηση από την Ελλάδα η οποία είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι θα ζητήσουν ως αντάλλαγμα την αναγνώριση εκ μέρους της Ελλάδας, της ύπαρξης «τουρκικής» μειονότητας στη Θράκη και όχι της μουσουλμανικής η οποία έχει αναγνωριστεί και επίσημα από την Ελλάδα! Αυτό και μόνο που θα τεθεί από την Τουρκική πλευρά και θα συζητηθεί, αποτελεί μια νίκη του Ερντογάν, μιας και καμία Ελληνική Κυβέρνηση δεν δέχτηκε ποτέ να συζητήσει κάτι τέτοιο, διότι πολύ απλά, ως θέμα δεν υφίσταται!

    Η Ελληνική Διπλωματία πρέπει να δώσει στους Τούρκους να καταλάβουν ότι η Ελλάδα είναι μια Δυτική Χώρα με Δημοκρατικό πολίτευμα και δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν μετανάστη να ζητήσει πολιτικό άσυλο. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να απαγορεύσει στους Κούρδους να εισέρχονται στην Ελληνική Επικράτεια και να διεκδικούν πολιτικό άσυλο. Μια «αριστοτεχνική» διπλωματική ενέργεια θα μπορεί να είναι η επίδειξη στους τούρκους, του Κοινοτικού Δικαίου σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να εξαιρεθούν οι Κούρδοι και μόνο. Η μοναδική εξαίρεση που μπορεί να υπάρξει , μπορεί να αφορά ΜΟΝΟ σε όσους Κούρδους αποδεδειγμένα έχουν διατελέσει αξιόποινες πράξεις δηλαδή ότι ισχύει για όλους τους πολίτες του κόσμου που ζητάν πολιτικό άσυλο από μια χώρα της Ε.Ε.!

    Ενας από τους βασικούς λόγους που η Τουρκική πλευρά ζητούσε επίμονα την επίσκεψη του Ελληνα Πρωθυπουργού έχει σχέση με οικονομικούς μεγαλο-παράγοντες των γειτονικών παραλίων. Πριν από δύο μήνες περίπου, είχαμε αποκαλύψει ότι απέναντι από τη Λέσβο έχει κατασκευαστεί ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος , τεραστίων δυνατοτήτων. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αυτόνομο σταθμό παραγωγής ηλ.ρεύματος που δεν εξηγεί τους λόγους κατασκευής του μιας και η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και με μειωμένες απαιτήσεις κατανάλωσης. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο, κατασκευάστηκε με την προοπτική παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με στόχο την μεταπώλησή του στα Ελληνικά νησιά . Ο Κ.Καραμανλής σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναλάβει μια τέτοια δέσμευση για δύο λόγους.

    Πρώτον διότι τα νησιά πρέπει να είναι αυτάρκη σε ηλεκτρικό ρεύμα και ειδικά για το νησί της Λέσβου υπάρχουν πολλές μελέτες για κατασκευή νέου εργοστασίου καθώς και μονάδων παραγωγής ενέργειας με χρήση αιολικών πάρκων. Ο δεύτερος λόγος που μπορεί να αποτελέσει και «επιχείρημα» που θα αναχαιτίσει τις ορέξεις των Τούρκων, έχει σχέση με την πολιτική της Τουρκίας στον Ενεργειακό τομέα. Για παράδειγμα προ μηνών , σε μια περίοδο έντασης με την αυτόνομη κυβέρνηση του Β. Ιράκ , η Τουρκία διέκοψε την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και έκανε «πίσω» όταν η κυβέρνηση του Μπαρζανί απαγόρευσε τον εφοδιασμό με πετρέλαιο της Ν.Α Τουρκίας. Άραγε η χώρα μας σε παρόμοια περίπτωση τι έχει στα χέρια της έτσι ώστε να αντιδράσει;

    Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι τουρκικοί επιχειρηματικοί όμιλοι, έχουν «ενεργοποιήσει» αρκετούς Ελληνες Επιχειρηματίες καθώς και πολιτικούς, τους οποίους χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης προς την Ελληνική Κυβέρνηση, έτσι ώστε η Ελλάδα να αγοράσει (τελικά) ηλεκτρικό ρεύμα από την Τουρκία και να καλύπτει με αυτό τις ενεργειακές ανάγκες των νησιών. Κάτι τέτοιο θα σημάνει αυτόματα την ολοκληρωτική εξάρτηση του ανατολικού Αιγαίου από την «γείτονα» ! Αντίθετα ο Καραμανλής πρέπει να επιδείξει στους Τούρκους τις μελέτες της ΔΕΗ για την κατασκευή εργοστασίων και Αιολικών πάρκων στα νησιά, τα οποία θα αποφέρουν στους καταναλωτές φτηνό ρεύμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει ακόμη και σε μελέτες σχετικές με την «πόντιση» καλωδίων στα στενά του Αιγαίου και θα τις επιδείξουν στην Ελληνική αντιπροσωπία. Παράλληλα θα επιδείξουν άρθρα και δηλώσεις αρκετών πολιτικών (νησιών του Αιγαίου) καθώς και επιχειρηματιών που επιδιώκουν την αγορά «φτηνού» ηλ.ρεύματος από την γειτονική χώρα.

    Αυτά πάνω κάτω θα επιδιώξει η Τουρκική πλευρά από τον Ελληνα Πρωθυπουργό. Αν τώρα αναρωτηθείτε τι πρόκειται να επιδιώξει η Ελληνική πλευρά από την Τουρκία και τι θα φέρει επιστρέφοντας στην Αθήνα, τότε μπορείτε άνετα να σημειώσετε μια και μόνο λέξη : ΤΙΠΟΤΑ !!!


    [Συντάκτης:γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .....ΠΛΗΡΩΝΩ 5.000.000 ΕΥΡΩ ....
    ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ....
    ....Η "ΚΥΡΙΑ" ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ .....
    ...ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΑ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥ...
    ......ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ.....
    .....ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....
    ......ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ........

    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα άρωστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστή στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

    htemos05056969696969

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι από τότε που πρωτοξεκίνησα στη δημοσιογραφία. Πολλά πράγματα άλλαξαν – ένα, όχι: δεν σταμάτησαν ποτέ να μου αρέσουν οι ξεπέτες. Όταν έφερε η 35χρονη το DVD στο γραφείο, δεν της έδωσα πολλή σημασία. Όταν όμως μου είπε πως περιέχει σκηνές καυτού σεξ, ένιωσα τις θηλές μου να σκληραίνουν. Της άρπαξα το DVD από τα χέρια, το έχωσα στον υπολογιστή, πάτησα το play και άρχισα να πλημμυρίζω από ηδονή. Κάθε φορά που άκουγα τον ζαχόπουλο να βρίζει και να γαμάει την 35χρονη τόσο καύλωνα και τα μουνόχειλά μου άνοιγαν σαν τριαντάφυλλο. Τα χύσια μου είχαν μουσκέψει το βρακάκι μου και είχα γίνει κατακόκκινη από την καύλα. Ξαφνικά μπήκε μέσα αυτός ο βρωμιάρης ο βλαχογιάννης και με είδε. Αμέσως δίχως να του πω κάτι έτρεξα άρπαξα την ψωλή του και άρχισε να τον χαϊδεύω. Ο πούτσος του γρήγορα έγινε σκληρός και χωρίς να μου αντισταθεί απολάμβανε τα χάδια μου. Άλλωστε τον είχα καταλάβει από καιρό το μαλάκα πως τον έπαιζε για πάρτη μου μέσα στις τουαλέτες. Έπεσα στα τέσσερα και άνοιξα την κωλάρα μου. «Πω πω ίδια η αδερφή σου είσαι» μου είπε. Τότε καύλωσα ακόμη πιο πολύ. «Έλα βλάχο σκίσε με του λέω» και άρχισε να μου γαμάει το μουνί μου…..

    Με αγάπη Όλγα Τρέμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε παλιοπουστα αι σικτιρ απογευματιατικο πηγαινε να ρουφηξεις την ξωλη του ζαχοπουλου για να μας πεις και τι εγινε!!

    αι σικτιρ καθικοπαλιοπουστομαλακοκαβλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.

    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…

    "Ο ελληνικός λαός, όλοι μας, βρισκόμαστε διαρκώς ενώπιον συγκλονιστικών και βαρύτατων αποκαλύψεων. Αποκαλύψεων, που αποδεικνύουν τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης γι' αυτό το πολύ μεγάλο σκάνδαλο Ζαχόπουλου.
    Αυτό το σκάνδαλο, είπαμε από την αρχή, ότι είναι μπλε χρώματος και αποδεικνύεται καθημερινά, ότι το μπλε, είναι πολύ βαθύ μπλε. Αφορά στον σκληρό πρωθυπουργικό πυρήνα. Αφορά στις επιλογές, στους ανθρώπους που στελεχώνουν αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του ίδιου του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
    Όλες οι προσπάθειες της κυβέρνησης, να συγκαλύψει και να κρύψει την αλήθεια, έχουν αποτύχει και, προειδοποιούμε, ότι θα αποτυγχάνουν διαρκώς. Διότι, ό,τι και να κάνουν, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει. Οι πολιτικές τους ευθύνες, θα τους αποδοθούν στο ακέραιο.
    Έπρεπε ήδη ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ο ίδιος ο κ. Κουκουδήμος, να έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους, τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχουν, για την περαιτέρω δυσφήμιση ολόκληρου του πολιτικού κόσμου, αλλά κυρίως, αυτού το οποίο εκείνοι εκπροσωπούν, δηλαδή, την αντίληψη της κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού κράτους, για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.
    Όλα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον κ. Κουκοδήμο, είναι συγκλονιστικά και έπρεπε ήδη να έχουν αναλάβει, στο ακέραιο, όλες τις ευθύνες που προκύπτουν, απ' αυτά που αποκαλύφθηκαν. Επίσης, έπρεπε ήδη να έχουν αποπέμψει τον κ. Κλαδά. Δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, ο ελληνικός λαός να ανέχεται περαιτέρω, να εξελίσσεται αυτή η τραγωδία στον δημόσιο βίο του τόπου. Δεν πάει άλλο.
    Σε κάθε περίπτωση, για το ΠΑΣΟΚ, μία είναι η λύση. Για τον ελληνικό λαό, μία είναι η ελπίδα. Να υιοθετηθούν και να εφαρμοστούν άμεσα οι προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Κινήματος, για την πάταξη της διαφθοράς, για την θωράκιση των δημοκρατικών μας θεσμών."

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι από τότε που πρωτοξεκίνησα στη δημοσιογραφία. Πολλά πράγματα άλλαξαν – ένα, όχι: δεν σταμάτησαν ποτέ να μου αρέσουν οι ξεπέτες. Όταν έφερε η 35χρονη το DVD στο γραφείο, δεν της έδωσα πολλή σημασία. Όταν όμως μου είπε πως περιέχει σκηνές καυτού σεξ, ένιωσα τις θηλές μου να σκληραίνουν. Της άρπαξα το DVD από τα χέρια, το έχωσα στον υπολογιστή, πάτησα το play και άρχισα να πλημμυρίζω από ηδονή. Κάθε φορά που άκουγα τον ζαχόπουλο να βρίζει και να γαμάει την 35χρονη τόσο καύλωνα και τα μουνόχειλά μου άνοιγαν σαν τριαντάφυλλο. Τα χύσια μου είχαν μουσκέψει το βρακάκι μου και είχα γίνει κατακόκκινη από την καύλα. Ξαφνικά μπήκε μέσα αυτός ο βρωμιάρης ο βλαχογιάννης και με είδε. Αμέσως δίχως να του πω κάτι έτρεξα άρπαξα την ψωλή του και άρχισε να τον χαϊδεύω. Ο πούτσος του γρήγορα έγινε σκληρός και χωρίς να μου αντισταθεί απολάμβανε τα χάδια μου. Άλλωστε τον είχα καταλάβει από καιρό το μαλάκα πως τον έπαιζε για πάρτη μου μέσα στις τουαλέτες. Έπεσα στα τέσσερα και άνοιξα την κωλάρα μου. «Πω πω ίδια η αδερφή σου είσαι» μου είπε. Τότε καύλωσα ακόμη πιο πολύ. «Έλα βλάχο σκίσε με του λέω» και άρχισε να μου γαμάει το μουνί μου…..

    Με αγάπη Όλγα Τρέμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. .....ΠΛΗΡΩΝΩ 5.000.000 ΕΥΡΩ ....
    ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ....
    ....Η "ΚΥΡΙΑ" ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ .....
    ...ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΑ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥ...
    ......ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ.....
    .....ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....
    ......ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ........

    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα άρωστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστή στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

    htemos05056969696969

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.

    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή και συνέβη πριν 2 περίπου χρόνια αρχές καλοκαιριού σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, που είχα επισκεφτεί για επαγγελματικούς λόγους. Η δουλειά τελείωσε νωρίς και αποφάσισα να πάω για ένα μπάνιο. Διάλεξα μια ερημική παραλία και βούτηξα αμέσως στα δροσερά νερά. Ήταν οι πρώτες μέρες του Ιουνίου, οι τουρίστες δεν είχαν έρθει ακόμη και οι ντόπιοι δεν φαίνονταν να ενδιαφέρονται για την θάλασσα, οπότε η μικρή παραλία ήταν τελείως έρημη. Αποφάσισα να βγάλω το μαγιό μου για να απολαύσω καλύτερα το νερό και τον ήλιο.

    Είχα ξαπλώσει μπρούμυτα, διάβαζα ένα βιβλίο και κόντευε να με πάρει ο ύπνος, όταν με την άκρη του ματιού μου διέκρινα μια κίνηση. Κάποιος κατηφόριζε από τον κεντρικό δρόμο προς την παραλία. Για μια στιγμή σκέφτηκα να ξαναβάλω το μαγιό μου, αλλά το μετάνιωσα. Σιγά σιγά άρχιζα να ξεχωρίζω τον άνθρωπο που ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν κοντός, περίπου 1.65 γύρω στα 40, ενώ από τα ρούχα του κατάλαβα, ότι ήταν μάλλον κάποιος αλλοδαπός εργάτης. Φορούσε παλιό γκρι φανελένιο παντελόνι, μακρύ πουκάμισο και κάτι φθαρμένα αθλητικά παπούτσια. Πρέπει να έσκαγε από την ζέστη. Τον είδα να πλησιάζει, αλλά δεν κουνήθηκα, παρέμενα ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ η ιδέα ότι το κωλαράκι μου ήταν εκτεθειμένο εκτός από τον ήλιο και στα μάτια ενός άγνωστου άντρα, έκανε το καβλί μου να ξυπνήσει λίγο. Ο άγνωστος πέρασε ακριβώς από δίπλα μου, σήκωσε το χέρι του με χαιρέτησε και μετά προχώρησε γύρω στα 10 μέτρα παρακάτω και έκατσε στην άμμο.

    Συνέχισα να διαβάζω το βιβλίο μου ενώ με την άκρη του ματιού μου παρακολουθούσα και τον άγνωστο. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και τον είδα να σηκώνεται και να έρχεται πάλι προς το μέρος μου. Εγώ εξακολουθούσα να είμαι ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ πίεζα την σηκωμένη μου πούτσα πάνω στην πετσέτα θαλάσσης. Τώρα πια και να ήθελα δεν θα μπορούσα να σηκωθώ αφού θα γινόμουν ρόμπα.

    - Μήπως έχεις τσιγάρο; μου είπε

    - Ναι βέβαια, μισό λεπτό είπα και έψαξα να βρω το πακέτο μου.

    - Θέλεις παρέα ή να φύγω; με ρώτησε

    - Μείνε, του απαντάω, μόνος μου είμαι και δεν περιμένω παρέα

    Πιάσαμε ψιλοκουβέντα και έμαθα ότι τον λέγανε Ηλία, ήταν από την Αλβανία και δούλευε εργάτης σε κάτι έργα στο λιμάνι του νησιού.

    - Είσαι παντρεμένος; τον ρώτησα

    - Ναι, αλλά γυναίκα μου είναι Αλβανία και έχω να την δω 3 μήνες. Δύσκολα άμα δεν έχει γυναίκα.

    - Έλα ρε, σε λίγο θα γεμίσει το νησί τουριστριούλες και κάτι θα γίνει μην στεναχωριέσαι

    - Μπα, δεν αρέσει επειδή είμαι από Αλβανία, προτιμούν Έλληνες. Εσύ έχεις γυναίκα;

    - Μπα όχι αυτόν τον καιρό, απάντησα

    - Γιατί δεν αρέσει εσένα γκόμενες: Ωραίος είσαι, γιατί δεν έχεις;

    - Πως μ’ αρέσουν, είπα και χαμογέλασα

    Συνεχίσαμε την κουβέντα, ενώ σιγά σιγά ο Αλβανός άρχισε να με ακουμπάει με το χέρι του, πρώτα λίγο στην πλάτη φιλικά, μετά μου χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ όσο έβλεπε ότι εγώ δεν τραβιόμουν, τόσο ανοιγόταν. Ξαφνικά έβαλε την χερούκλα του λίγο πάνω από το γόνατό μου και ενώ συνεχίζαμε να μιλάμε, άρχισε να με χουφτώνει και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Εγώ είχα λιώσει από κάβλα και μάλλον το είχε καταλάβει. Γύρισα ανάσκελα και είδε ότι το καβλί μου είχε γίνει πέτρα. Γέλασε λίγο, το έδειξε με το χέρι του και είπε

    - Μάλλον εσένα δεν αρέσει γυναίκες. Προτιμάς άντρες ρε;

    - Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Εσύ έχεις κάνει κάτι με άντρα;

    - Όχι δεν έχω κάνει, μου απάντησε και τον είδα να βάζει το άλλο του χέρι στο καβλί του και άρχισε να το τρίβει πάνω από το παντελόνι.

    Σήκωσε το χέρι του και μου χούφτωσε δυνατά το στήθος. Λίγο πριν το αφήσει, έπιασε με τα δύο δάχτυλα την ρώγα μου και την τράβηξε ελαφρά. Βόγκηξα και το καβλί μου συσπάστηκε μόνο του. Λίγο ακόμη και θα έχυνα επιτόπου. Ανέβασε το χέρι του πιο πάνω και άρχισε να μου χαϊδεύει το μάγουλο

    - Πουστράκι είσαι ρε; με ρώτησε

    Αντί για απάντηση σηκώθηκα στα τέσσερα, σήκωσα λίγο το κεφάλι μου προς τα πάνω και πήρα το δάχτυλό του στο στόμα μου και άρχισα να το πιπιλάω, σαν να ήταν ψωλή. Γρήγορα πήρα και 2ο και 3ο δάχτυλο στο στόμα και άρχισα να τα ρουφάω όλα μαζί. Η ιδέα ότι ήμουν γυμνός σε μια παραλία, γονατιστός μπροστά σε έναν Αλβανό και μου γάμαγε το στόμα με τα δάχτυλα του, με τρέλαινε. Είχα χάσει τον έλεγχο. Θα έκανα ότι μου έλεγε. Τράβηξε τα δάχτυλά του από το στόμα μου, τα σκούπισε στο πρόσωπο μου και μου έριξε ένα ελαφρύ χαστούκι.

    Πήρε ένα από τα τσιγάρα μου το άναψε και σηκώθηκε όρθιος κοιτάζοντας προς την θάλασσα. Όπως ήμουν γονατιστός ολόγυμνος πάνω στην πετσέτα μου, το πρόσωπο μου ήταν στο ύψος του καβλιού του. Από το φούσκωμα στο παντελόνι του κατάλαβα ότι είχε φτιαχτεί κι αυτός όσο κι εγώ. Με χέρια που έτρεμαν από την κάβλα έσκυψα προς το μέρος του ξεκούμπωσα το παντελόνι του και κατέβασα το φερμουάρ. Δεν είπε τίποτε, αλλά γύρισε το κεφάλι του προς την μεριά του δρόμου, για να ελέγχει αν έρχεται κανένας. Έπιασα με τα χέρια μου το εσώρουχό του και το κατέβασα λίγο. Η πούτσα του ήταν κάγκελο και μόλις απελευθερώθηκε από το ελαστικό εσώρουχο πετάχτηκε σαν ελατήριο και με χτύπησε κάτω από το σαγόνι. Ήταν λίγο πιο μεγάλη από την δικιά μου, γύρω στα 15-16 εκατοστά, αλλά ήταν πολύ χοντρή. Χοντρόπουτσα κανονική ενώ στην άκρη το κεφαλάκι ήταν ακόμη πιο μεγάλο και φουσκωμένο.

    Χωρίς να χάσω καιρό άνοιξα το στόμα μου το ρούφηξα αμέσως. Έβγαλα έξω την γλώσσα και έγλειφα παντού την πούτσα του Αλβανού σαν να ήταν παγωτό. Έγλειψα τα αρχίδια του, ενώ του βάραγα μαλακία με το ένα χέρι, έριχνα πουτσοσκάμπιλα μόνος μου και τον ρούφαγα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Έκανα ότι μπορούσα για να ευχαριστήσω τον γαμιά μου, ενώ είχα ξεχάσει τελείως ότι ήμουν σε μια παραλία και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να έρθει κάποιος. Ενώ ακόμη κάπνιζε, έβαλε το άλλο χέρι του στο κεφάλι μου και άρχισε να με σπρώχνει προς το καβλί του, να μου τον χώνει όλο και πιο βαθιά όλο και πιο γρήγορα. Σε λίγο μου γάμαγε τα μούτρα κανονικά, ενώ εγώ πνιγόμουν και είχα γεμίσει την ψωλή του και τα μούτρα μου με σάλια. Δεν έμοιαζε να τον νοιάζει και συνέχισε να με ταΐζει ψωλή όλο και πιο άγρια. Ξαφνικά και ενώ εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω, μου δίνει μια σπρωξιά και με ρίχνει ανάσκελα προς τα πίσω.

    - Κάποιος έρχεται… ντύσου, ενώ άρχισε πανικόβλητος να προσπαθεί να βάλει την όρθια ψωλή του μέσα στο παντελόνι.

    Γύρισα προς τον δρόμο και είδα να κατεβαίνει κάποιος προς την θάλασσα. Δεν μας είχε δει ακόμη, αλλά από στιγμή σε στιγμή θα μπαίναμε στο οπτικό του πεδίο. Έπιασα γρήγορα το σορτσάκι μου και το έβαλα. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την πούτσα μου. Δεν χώραγε με τίποτα μέσα. Ευτυχώς αυτός που κατέβαινε, έκατσε στην άλλη άκρη της παραλίας, περίπου 50 μέτρα μακριά μας και τον είδα να ετοιμάζεται για μπάνιο.

    - Δεν έχεις κανένα μέρος να πάμε; τον ρώτησα με φωνή που έτρεμε ακόμη

    - Όχι δεν μένω μόνος. Εσύ;

    - Ούτε εγώ.

    - Έχει λίγο πιο κάτω ένα παλιό σπίτι. Θέλεις να πάμε εκεί να σε γαμήσω;

    - Πάμε όπου θέλεις, του απάντησα. Πού είναι ;

    - Θα πάω εγώ και εσύ έλα από πίσω

    Σηκώθηκα έβαλα τα παπούτσια μου, μάζεψα τα πράγματά μου και άρχισα να τον ακολουθώ. Λίγο πριν τελειώσει η παραλία έστριψε προς τα πάνω μπήκε σε κάτι ψηλά χόρτα και χάθηκε από τα μάτια μου. Όταν πλησίασα κι εγώ, είδα ένα μικρό μονοπάτι ανάμεσα στα χόρτα και χώθηκα. Με περίμενε λίγα μέτρα παρά κάτω. Μόλις τον έφτασα με άρπαξε άρχισε να με φιλάει, ενώ το ένα του χέρι μπήκε κάτω από το σορτσάκι μου και άρχισε να μου χουφτώνει δυνατά τον κώλο. Εγώ από την άλλη έβαλα το χέρι μου πάνω στο καβλί του και άρχισα να το τρίβω πάνω από το παντελόνι του. Αρχίσαμε να περπατάμε μαζί στο μονοπάτι, ενώ το χέρι του συνέχιζε να με χουφτώνει πότε πάνω και πότε μέσα από το μαγιό. Σε λίγο είδα το σπίτι, που μου έλεγε. Ήταν ερείπιο. Δεν είχε πόρτες, παράθυρα και σκεπή. Μόνο 4 τοίχοι έστεκαν, ενώ μέσα είχαν φυτρώσει ψηλά αγριόχορτα.

    - Εσύ πρώτα και περίμενε. Μη μας δουν μαζί

    Προχώρησα και μπήκα. Ακούμπησα την τσάντα μου στο χώμα, έβγαλα το σορτσάκι μου, γονάτισα δίπλα σε έναν τοίχο και περίμενα γυμνός τον γαμιά μου. Μετά από λίγο άκουσα βήματα πάνω στα χόρτα, να πλησιάζουν. Για μια στιγμή φοβήθηκα, μήπως είναι κανένας άλλος και με δει έτσι, αλλά ευτυχώς ήταν αυτός, που περίμενα. Προχώρησε προς το μέρος μου, στάθηκε μπροστά μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και το κατέβασε ως τα γόνατα, όπως και το εσώρουχό του. Η ψωλή του στεκόταν όρθια λίγα εκατοστά από τα μούτρα μου. Την έπιασε με το χέρι του και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα και να την πιέζει πάνω στα χείλια μου. Άνοιξα το στόμα και την ξαναρούφηξα ενώ ο Αλβανός με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με καθοδηγούσε. Με έβαλε να του γλείψω τα αρχίδια ενώ του χάιδευα το καβλί, μου γάμησε τα μούτρα δυνατά, σαν να ήταν μουνάκι, με μπούκωνε με τα αρχίδια του, ενώ εγώ ζοριζόμουν και πνιγόμουν, αλλά δεν τα παράταγα και έκανα ότι μπορούσα, για να τον ευχαριστήσω. Κάποια στιγμή ενώ με είχε μπουκωμένο με το καβλί του, ένιωσα και την δικιά μου ψωλή να είναι έτοιμη να εκραγεί και χωρίς καν να την ακουμπήσω, άρχισε να χύνει δυνατές ριπές, που έπεφταν πάνω στα μπούτια μου. Ήταν απίστευτο! Είχα καυλώσει τόσο πολύ με την πούτσα που ρούφαγα, που το καβλί μου έχυσε μόνο του.

    Ο Αλβανός δεν κατάλαβε τίποτε και συνέχισε να με ταΐζει με την πούτσα του. Σε κάποια φάση την έβγαλε από το στόμα μου ενώ μια λεπτή γραμμή από σάλιο απλωνόταν από το πουτσοκέφαλό του ως τα χείλη μου.

    - Θέλεις να σε γαμήσω; Γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Έχεις καπότα; τον ρώτησα

    - Όχι είμαι καθαρός, γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Χωρίς καπότα δεν γίνεται, του απάντησα

    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του στα αλβανικά, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα πούστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστός στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    ΖΑΧΟ:ΚΟΙΤΑ ΕΥΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΠΟΥ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πέφτουν τα πέπλα στη N.Δ.

    Ξεσπάθωσε ο Γ. Kαρατζαφέρης κατά του αρχηγού του, αλλά και του εκπροσώπου της N.Δ., Aρη Σπηλιωτόπουλου, το Σαββατοκύριακο

    Tου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

    «Ξινό» του βγήκε του Κώστα Καραμανλή το ταξίδι στη Ρώμη. Δεν ήταν μόνο η σιωπηρή ενόχληση της Ντόρας Μπακογιάννη, επειδή αν και τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας δεν μετείχε στην αποστολή.

    Ηλθε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, για να προσθέσει έναν ισχυρό πονοκέφαλο στον πρόεδρο της Ν.Δ.,ο οποίος αμήχανα προχθές το βράδυ πληροφορούνταν στην ιταλική πρωτεύουσα, πως ο βουλευτής του, αφ' ενός μεν κατηγορούσε τον ίδιο εμμέσως πως έχασε σκόπιμα τις εκλογές, αφ' ετέρου χαρακτήριζε τον εκπρόσωπο του κόμματος και στενότερο συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, Α. Σπηλιωτόπουλο, ως «τη Σαλώμη της Νέας Δημοκρατίας»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. - Θέλεις να σε γαμήσω; Γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Έχεις καπότα; τον ρώτησα

    - Όχι είμαι καθαρός, γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Χωρίς καπότα δεν γίνεται, του απάντησα

    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    ΖΑΧΟ:ΚΟΙΤΑ ΕΥΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΠΟΥ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ?

    23 Ιανουάριος 2008 7:13 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πέφτουν τα πέπλα στη N.Δ.

    Ξεσπάθωσε ο Γ. Kαρατζαφέρης κατά του αρχηγού του, αλλά και του εκπροσώπου της N.Δ., Aρη Σπηλιωτόπουλου, το Σαββατοκύριακο

    Tου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

    «Ξινό» του βγήκε του Κώστα Καραμανλή το ταξίδι στη Ρώμη. Δεν ήταν μόνο η σιωπηρή ενόχληση της Ντόρας Μπακογιάννη, επειδή αν και τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας δεν μετείχε στην αποστολή.

    Ηλθε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, για να προσθέσει έναν ισχυρό πονοκέφαλο στον πρόεδρο της Ν.Δ.,ο οποίος αμήχανα προχθές το βράδυ πληροφορούνταν στην ιταλική πρωτεύουσα, πως ο βουλευτής του, αφ' ενός μεν κατηγορούσε τον ίδιο εμμέσως πως έχασε σκόπιμα τις εκλογές, αφ' ετέρου χαρακτήριζε τον εκπρόσωπο του κόμματος και στενότερο συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, Α. Σπηλιωτόπουλο, ως «τη Σαλώμη της Νέας Δημοκρατίας»!

    23 Ιανουάριος 2008 7:14 μμ
    όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του στα αλβανικά, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα πούστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα πούστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστός στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To Mega δεν «τόλμησε» να αποδεχτεί την παραίτηση Καμπουράκη!



    Φοβήθηκαν εκεί στο Mega να κάμουν αποδεκτή την παραίτηση

    του επιπόλαιου και λαλίστατου,

    γκαφατζή και "πλακατζή" Καμπουράκη.

    Φοβήθηκαν γιατί θα τα κάμει κώλος έτσι και «βγει έξω».

    Καλύτερα μέσα στο μαντρί

    γιατί έχει φουρτούνα έξω.

    Προς το παρόν τον κρατάνε γιατί και αυτός τους κρατά σφιχτά.

    Ξέρουν ότι ξέρει!

    Το χειρότερο είναι ότι το dvd του Mega

    είναι το αμοντάριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕΡΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση