GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Προστατεύουν" τον Νικολιτσόπουλο...

... ...αν κα έχει βασικό ρόλο στην υπόθεση Ζαχόπουλου! .. Σε εξέλιξη βρίσκεται συντονισμένη προσπάθεια διαφόρων κέντρων και ...παράκεντρων...

...
...αν κα έχει βασικό ρόλο στην υπόθεση Ζαχόπουλου!
..
Σε εξέλιξη βρίσκεται συντονισμένη προσπάθεια διαφόρων κέντρων και ...παράκεντρων, να "προστατευθεί" και να συγκαλυφθεί ο ρόλος του μέχρι πρόσφατα νομικού συμβούλου της ΓΣΕΕ Χρ. Νικολιτσόπουλου, που συνόδευε την Εύη Τσέκου στις ...περιπλανήσεις της στα κανάλια, στην υπόθεση Ζαχόπουλου και ο ρόλος του είναι κεντρικός...
Ποιοι τον προστατεύουν και γιατί;

81 σχόλια

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ο ΠΑΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Νεα υπόθεση εκβιασμού με ερωτικό φόντο και με υπουργό αυτή την φορά.Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε αμηχανία μπρός στις νέες επερχόμενες αποκαλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς τον φίλο μας αρχι-μαλάκα με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Όλα τα παιδάκια του Ρουσόπουλου δεν ξέρουν να γράφουν με μικρά γιατί δεν γνωρίζουν που μπαίνει ο τόνος. "Μορφωμένοι" όπως και το αφεντικό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το "παρακρατος της δεξιας"
    απελευθερωσε τον Κωστα Αγαπιου

    Αθήνα


    Δεκτή έκανε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών την αίτηση αποφυλάκισης του καταδικασμένου στην υπόθεση του ΕΛΑ Κώστα Αγαπίου.

    Το δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση του Κώστα Αγαπίου με την επιβολή χρηματικής εγγύησης τριών χιλιάδων ευρώ και του περιοριστικού όρου της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

    Ο Κώστας Αγαπίου έχει καταδικαστεί σε 25ετή κάθειρξη, ως μέλος της του Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα (ΕΛΑ).

    Στην αίτησή του ο Κώστας Αγαπίου επικαλείτο, μεταξύ άλλων, την απαλλαγή του για παρεμφερείς με τη βασική δίκη υποθέσεις, ενώ τόνιζε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.
    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Όλγα του Μπόμπολα άρπαξε πρώτη την κασέτα.

    Ο Μπόμπολας πήγε να εκβιάσει τον Καραμανλή

    αλλά του χάλασε το σκηνικό, η ευθιξία και η απόπειρα του Ζαχόπουλου.


    Ο νταβατζής που προσπάθησε πρώτος να εκμεταλλευτεί τον εκβιασμό κατά του Ζαχόπουλου ήταν ο Μπόμπολας. Φυσικά η αστυνομική έρευνα δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι εκεί.

    Η γυναίκα που εκβίαζε, αφόρητα, το Ζαχόπουλο, με σκοπό να του αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε και μονιμοποίηση ήταν η "σοσιαλίστρια" Εύη Τσέκου που έστησε την παγίδα της ροζ κασέτας. Πολλές οι φήμες και γι' αυτήν και για μια άλλη αρχαιολόγο που παγίδεψαν από κοινού το Γραμματέα. Άλλες φήμες θέλουν αυτές τις δύο γυναίκες μέχρι και να μαλλιοτραβιούνται έξω από το γραφείο του Ζαχόπουλου και φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πιθανώς ο Ζαχόπουλος θέλοντας να απαλαγεί από την φορτική συμβασιούχα την έπεσε στην αρχαιολόγο.. Η υπόθεση των εκβιασμών κρατά πολλούς μήνες τώρα.

    Η Όλγα Τρέμη κατάφερε να αποσπάσει κόπια του ερωτικού υλικού εν αγνοία της Ευούλας Τσέκου όταν πήγε να της παρουσιάσει την κασέτα, ξεκινώντας τις……. δημοσιογραφικές της επαφές. Τη στιγμή που υποτίθεται η Όλγα το ήλεγχε και το απέρριπτε ως απαράδεκτο..... το αντέγραφε στο σκληρό δίσκο. Συνήθως τα "κλεφτρόνια" αγνούν τις τεράστιες δυνατότητες καταγραφής οποιουδήποτε μαγνητικού ή ψηφιακού υλικού.

    Ο λόγος που έφτασε εδώ η Ευούλα ήταν ή λόγοι αντιζηλίας ή πιθανότερο είναι η αντίσταση του Ζαχόπουλου στις εκρηκτικές και συνεχείς απαιτήσεις της.

    Η Ευούλα έπεσε στο λάκο με τα φίδια……..ούτε ήξερε, ούτε ρώτησε! Καλά να πάθει.

    Η Όλγα αποδείχτηκε έξυπνη αλλά η απόπειρα αυτοκτονίας χάλασε όλα τα σενάρια του άπληστου

    5:33 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    5:34 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κλίμα απογοήτευσης στο Μπομπολέϊκο.


    Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί αυτή την στιγμή στην αυλή του Μπόμπολα. Είχαν υπερεκτιμήσει μια ΣΠΕΙΡΑ κοινών εκβιαστών στο πρόσωπο μιας Ευούλας. Άνθρακες ο θησαυρός που θεώρησαν ότι θα «γκρεμίσει τον Καραμανλή». Τσάμπα τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για "πανικό αστο Μαξίμου". Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι μεγιστάνες των δελτίων ειδήσεων. Οι τρομοκρατημένες Κυβερνήσεις βολεύουν το χυδαίο σύστημα της διαπλοκής. Είναι συνηθισμένος ο Μπόμπολας στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του(βλέπε βρώμικο 89).
    Πόνταρε όμως σε λάθος άλογο που του βγήκε και ανόητο. Η σημερινή υπερασπιστική γραμμή της Ευούλας ήταν από αστεία έως γελοία. Αν την σκαπουλάρει και ο Ζαχόπουλος και πάλι την έκατσαν. Ακόμα και αν έχει πέσει θύμα εκβιασμών από τη ΣΠΕΙΡΑ της Ευούλας με αποτέλεσμα κακοδιαχείριση και αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Ζαχόπουλος. Τα πανίσχυρα και διεφθαρμένα ΜΜΕ αποφεύγουν να ασχοληθούν με το κύκλωμα των εκβιασμών, παίρνουν το μέρος της ΣΠΕΙΡΑΣ (κόρακας κόρακα, μάτι δε βγάζει) γιατί θεωρούν ότι έτσι πλήττεται περισσότερο η Κυβέρνηση. Σκηνικό στημένης παραπληροφόρησης. Η κοινή γνώμη επιτρέπεται να ασχολείται μόνο με ό,τι συμφέρει το θολό, βρώμικο και άπληστο «κόσμο του νταβατζή-επενδυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Αμέρικα δεν ανέχεται την "ανυπακοή" του Καραμανλή. Έρχεται "βρώμικο 89" no2.

    Στο μάτι της Αμερικής, της Τουρκίας, των νταβατζήδων και του αμερικανόδουλου Γιωργάκη βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής. Μία ώρα και είκοσι λεπτά έπινε καφέ με τον Πούτιν και φυσικά δεν έπαιζαν τις κουμπάρες. Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας κυρίως στον ενεργειακό τομέα και στους εξοπλισμούς. Business που ισχυροποιoύν τις μακαραίωνες σχέσεις της χώρας μας με την Αρκούδα του Πλανήτη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός όμως υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εμφανίζεται «ανυπάκουος» στις εντολές του διεθνούς τζετ των συμφερόντων παρεμβαίνοντας στον αμείλικτο αμερικανορωσικό ενεργειακό πόλεμο. Τολμά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ακυρώνει την Τουρκία ως αποκλειστικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κόμβο αμερικανικών συμφερόντων, επεκτείνοντας την ελληνορωσική συμφωνία μέχρι το 2040 με διπλασιασμό των ποσοτήτων φυσικού αερίου.
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής. Ο πολυδιάστατος και πολυκεντρικός χαρακτήρας της εξωτερικής μας πολιτικής έρχεται σε αντίθεση με την ασήμαντη θέση που εξασφάλιζε στην Ελλάδα το παγκόσμιο σχέδιο των Αμερικανικών συμφερόντων. Οι Αμερικανοί «φίλοι» μας είναι σφοδρά ενοχλημένοι γι’ αυτό και επικροτούν τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή από τον Άπληστο Κύκλο των Νταβατζήδων. Η συνέχεια θα είναι μακρά. Κάτι σαν την ηλίθια περίπτωση των ομολόγων που έσκασε ακριβώς μετά τη συμφωνία «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης». Τώρα οι συμφωνίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και άρα οι Νταβατζήδες θα είναι ακόμα πιο λυσσαλέοι. Έτοιμοι για το «Βρώμικο 89», no2. Γιατί στη φιλοσοφία των «νέων μέσων» δεν έχει σημασία να αποδεικνύεις αυτά που λες, αλλά να τα λες. Σύμφωνα με τη θεωρία της «μεθοδευμένης σκανδαλολογίας»:οι υποψίες σκανδάλων έχουν πιο ηχηρά αποτελέσματα από τα ίδια τα σκάνδαλα.

    5:52 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.

    12:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά τον μαλάκα του Ρουσόπουλου με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ να και ο άλλος μαλάκας του υπουργού με τα σεντόνια. Τους μάθαμε τους μαλάκες ένα χρόνο τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Νεα υπόθεση εκβιασμού με ερωτικό φόντο και με υπουργό αυτή την φορά.Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε αμηχανία μπρός στις νέες επερχόμενες αποκαλύψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποτε είχα διαβάσει ότι το θράσος δεν έχει λογική. Οτι είναι μόνο θράσος. Διότι αν υπήρχε λογική σε μια υπόθεση, τότε προφανώς δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει θράσος. Το θράσος αποτελεί (σχεδόν εξ ορισμού) την κατάλυση της λογικής.

    Πέρασαν πολλά χρόνια για να αντιληφθώ ότι, ακόμη κι αν το θράσος δεν έχει λογική, μπορεί θαυμάσια το θράσος να αποτελεί λογική. Είναι από χθες η λογική του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο οποίος διατύπωσε την εξής θρασύτητα υπό μορφήν συλλογισμού: Πρώτον, ότι, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού δεν έχει απολέσει τη δημοσιογραφική ιδιότητα.

    Δεύτερον, εφόσον δεν έχει απολέσει την δημοσιογραφική ιδιότητα, τότε μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο ακόμη και σε μια συναλλαγή που δεν έχει καμία σχέση με την άσκηση αυτής της δημοσιογραφικής ιδιότητας.

    Τι εννοεί ο ποιητής; Πως, εφόσον ο γράφων διατηρεί τη δημοσιογραφική ιδιότητα (χωρίς μάλιστα να έχει διοριστεί στο Μέγαρο Μαξίμου...), δικαιούται να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο και να αρνείται π.χ. την παροχή διευκρινίσεων ή/και πληροφοριών, ακόμη και αν η Εφορία τού κάνει έρευνα στα βιβλία ή αν το ΣΔΟΕ τον κάνει τσακωτό με μια καραμπινάτη παρανομία.

    Με άλλα λόγια, για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο το δημοσιογραφικό απόρρητο δεν είναι μια αρχή προστασίας των πηγών του δημοσιογράφου κατά την άσκηση του επαγγέλματός του αλλά μια γενική ασυλία που παρέχεται στα μέλη της ΕΣΗΕΑ και τους επιτρέπει να κάνουν ό,τι τους γουστάρει όποτε τους γουστάρει, κατά παράβαση όλων των νόμων της ελληνικής πολιτείας. Ωραία αντίληψη για το δίκαιο και τους νόμους έχει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!

    Προσωπικά δεν θα λυπηθώ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού για όσα λένε τώρα: κάπως πρέπει να βγάλουν κι αυτοί το ψωμί τους- άλλωστε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

    Θα τους λυπηθώ γι΄ αυτό που υπήρξαν κάποτε, αν υπήρξαν ποτέ κανονικοί δημοσιογράφοι. Θα τους λυπηθώ διότι γι΄ αυτό το απόρρητο που τόσο αβασάνιστα σήμερα εξευτελίζουν οι πρώην συνάδελφοί τους έχουν δώσει αγώνες, πολλοί έχουν πάει φυλακή, έχουν υποστεί στερήσεις και περιορισμούς. Είναι κάτι που δεν το χάρισε κανείς αλλά διασφαλίστηκε με προσπάθεια και κόστος ώστε να μπορεί σήμερα ο κάθε υπάλληλος του κάθε πολιτικάντη να βγαίνει και να κρύβει τις ανομίες και τις παρανομίες του πίσω από την επίκληση μιας επαγγελματικής κατάκτησης. Τέτοιο θράσος.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    3:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδια μην σκοτώνεστε το dvd στον Ανδριανο το εδωσε ο Θέμος. Μην ξεχνάτε ότι ο άνθρωπος είναι ανοικτός μετά την ιστορία με τα 5 εκ ευρώ. Είναι δέσμιος της κυβέρνησης. γι αυτό ο Μάκης τον κράζει ανοικτά πλέον και μιλάει για γραμματοκομιστή. Το θέμα είναι αν θα μιλήσει ο Ανδριανός. Η εκτίμησή μου είναι πως όχι, διότι ως έμπιστος του Καραμανλή έχει μάθει να κρατάει το στόμα του κλειστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Νεα υπόθεση εκβιασμού με ερωτικό φόντο και με υπουργό αυτή την φορά.Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε αμηχανία μπρός στις νέες επερχόμενες αποκαλύψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"
    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ είναι ο ΜΕΓΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ να το θυμάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mα είσαι τόσο ηλίθιος;
    Πλασάρεις το κείμενο για δικό σου ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΩΝ 2.35 ΚΑΙ 2.48 ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΠΟΜΕΝΕΣ.ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς 3.39.

    Απροσάρμοστε καραγκιοζάκο και μαλάκα του Ρουσόπουλου πάρε τον πούλο και άντε γειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oλοένα και περισσότεροι πια νιώθουν ότι η πολιτική ζωή της χώρας παρασύρεται σε βούρκο. Πρόσωπα που μέχρι χθες δεν μπορούσαν ούτε τα μάτια τους να σηκώσουν από το χώμα, σήμερα ορίζουν τη δημόσια συζήτηση. Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί. Αλλοτε εκβιάζεται και άλλοτε συναλλάσσεται μαζί τους. Το δυστύχημα είναι ότι ούτε η αντιπολίτευση συγκινεί τα πλήθη. Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή, καθώς η φύση απεχθάνεται το κενό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ 3.39.

    ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σφόδρα ενοχλημένος ο Καρατζαφέρης με την εμπλοκή των βουλευτών του στη Ζαχοπουλειάδα.


    Έντονα ενοχλημένος είναι ο Κατατζαφέρης από τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη και τα σενάρια που θέλουν είτε αυτονομημένη ομάδα σκληρής ακροδεξιάς μέσα στο κόμμα του, είτε ομάδα του ΛΑΟΣ, ουρά των νταβατζήδων και του ΠΑΣΟΚ. Ιδίως η εμπλοκή του πατέρα Πλεύρη ενισχύει την άποψη περί αυτονομημένων κύκλων που τα έχει βρει με πανίσχυρους εκδότες(εξού και η υπερπροβολή Γεωργιάδη) και με αυτόνομα παράκεντρα ΠΑΣΟΚ που έχουν στόχο σκληρή αντιΚαραμανλική γραμμή, αδιαφορώντας πλήρως για «παράπλευρες απώλειες». Ο περίεργος αυτός κύκλος νταβατζήδων, σκληροπασόκων και ακραιολάος πιστεύει ότι μόνο με ακραία κατά μέτωπον επίθεση, το ΛΑΟΣ θα εισπράξει πολιτικά κέρδη από το νεοδημοκρατικό ακροατήριο.

    Το ερώτημα που βασανίζει τον Καρατζαφέρη είναι γιατί οι βουλευτές του δεν τον ενημέρωσαν άμεσα για την «εμπλοκή» Κουτελίδα στο γραφείο Πλεύρη, για την επιστολή Κουτελίδα και τις προθέσεις του. Οι εξηγήσεις που δίνουν, ότι θα τον ενημέρωναν μετά τις διακοπές δεν του αρκούν.



    Οι αμφιβολίες ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τον πολιτικό αυτοπροσδιορισμό του Ηρακλή Κουτελίδα:«Ως φοιτητής ήμουν στην Πανσπουδαστική, αλλά στη συνέχεια με κέρδισε ο χώρος της Κεντροαριστεράς, από τον οποίο ξεκίνησαν πολλοί δημοδιδάσκαλοι της πολιτικής….». που σημαίνει ότι ο Κουτελίδας κινούνταν στο χώρο του Πασόκ γεγονός που δεν τον εμπόδιζε καθόλου να «συνεργάζεται» πλήρως με ιδεολογικούς του αντιπάλους(!). Βλέπετε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το Πασόκ γνωρίζει πολύ καλά και τον σκοπό και τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς 3.39.

    ΑΜΟΡΦΩΤΕ
    ΜΑΛΑΚΑ
    ΓΕΡΑ
    ΠΑΡ'ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ 3.44 ΑΠ`ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο babis.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3:47 μμ

    τσιπρας και αδωνις γεωργιαδης
    ειναι τα φρεσκα πορνιδια,
    των νταβαδων.
    καρατζαφερη οι νταβαδες θα κανουν
    και τον αδωνι αρχηγο.
    ε ρε γλεντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μάγκες,

    Από την ασυλία που παρέχει η κυβέρνηση στον Νικολιτσόπουλο μπορείτε άνετα να καταλάβετε ότι ο δημοσιογράφος που έδωσε το dvd ήταν ο Θέμος.

    Όμως,

    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάρφωσε και η Τρέμη. Τέτοιο υλικό δεν μένει αναξιοποίητο από κανένα ΜΜΕ. Τα νέα έφτασαν στο Μαξίμου από δυο πλευρές γι αυτό πυροδότησαν αμέσως εξελίξεις και γι αυτό τώρα αλληλοκατηγορούνται άνετα οι δύο δημοσιογράφοι.


    Από την άλλη,

    Η Τσέκου σκόπευε να χρησιμοποιήσει την εμφάνισή της σε δύο ΜΜΕ ως μέσο έσχατης πίεσης προς τον Ζαχόπουλο.
    Το σίγουρο είναι ότι ο Μεξικάνος θα μάθαινε αμέσως από τους δημοσιογράφους που είδαν το βίντεο ότι κάποιος διαθέτει υλικό και είναι έτοιμος να τον κάψει.

    Να σπύρει φήμες ήθελε δεν θα έδινε να παιχτεί το υλικό (γιατί σκοπός ήταν να το ανταλλάξει) κι έτσι εξηγείται που δεν πήγε στον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος θα το έπαιζε σίγουρα, είχε δεν είχε πολιτικό σκάνδαλο και αποδείξεις μέσα.

    Την πάτησε όμως η ανίδεη γιατί αντί να τους το παίξει σε δικό της λαπτοπ ή φορητό player πήγε και τους το βαλε να το κοπιάρουν.

    Αριστούχα μεν στο πανεπιστήμιο, τούβλο δε στην τεχνολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. OΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΡΟΥΝ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς 3.46
    Άλλος είναι ο Babis. Εγώ είμαι ο αραπάκος που γαμάει κάτι μαλάκες που είναι ανορθρόγραφοι και αμόρφωτοι όπως ο τυπάκος με τα σεντόνια και τα κεφαλαία!
    Άμα σε ενοχλεί έλα και εσύ να μου κάνεις μια πίπα βλαχοδεξιέ του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς 3.51
    Άλλος είναι ο Babis. Εγώ είμαι ο αραπάκος που γαμάει κάτι μαλάκες που είναι ανορθρόγραφοι και αμόρφωτοι όπως ο τυπάκος με τα σεντόνια και τα κεφαλαία!
    Άμα σε ενοχλεί έλα και εσύ να μου κάνεις μια πίπα βλαχοδεξιέ του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 10.000 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ
    ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ?
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ
    ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
    ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΓΙΑ ΕΝΑ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ
    ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κακομοίρηδες δεξιούληδες!..
    Τσακώνεστε μεταξύ σας για το ποιός φταίει για το κακό σας χάλι;
    Μα... Ποιός άλλος;
    Αυτός ο χοντρός που βγάλατε Πρόεδρό σας, το 1997...
    Βγήκε τζούφιος και άχρηστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΕΙΑ ΣΟΥ babis!!!!!ΤΩΝ 3.58ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ
    ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΕΡΝΑΩ..

    Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..
    ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ".
    ΕΙΝΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ".
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ:

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΙΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ
    "ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΕΧΕΙ
    ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,
    ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ?
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο
    ΑΔΩΝΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ:

    Ο... ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ!

    ΓΙ' ΑΥΤΌ ΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!

    ...ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ; ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...
    ...ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 4:36 μμ

    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΡΟΥΦΙΑΝΟ",ΑΛΛΑ
    ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ..
    ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ..

    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "προστατευουν" τον ρουφιανο που
    εδωσε την κασετα στον ανδριανο.

    ποιοι?

    οι δεκα χιλιαδες ρουφιανοι δημοσιογραφοι.

    λογικο

    ρουφιανοι προστατευουν τον ρουφιανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?


    ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ
    ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΕΡΝΑΩ..

    Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..
    ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ".
    ΕΙΝΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ".
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φασιστες Νουδιτσες


    Κλεφτες Νουδιτσες


    Λαμογια Νουδιτσες


    Τραβελια Νουδιτσες


    Πισογλεντιδες Νουδιτσες


    Αρπαχτρες Νουδιτσες


    Ξεκολιαρηδες Νουδιτσες


    Αρχαιοκαπηλοι Νουδιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φασιστες Νουδιτσες


    Κλεφτες Νουδιτσες


    Λαμογια Νουδιτσες


    Τραβελια Νουδιτσες


    Πισογλεντιδες Νουδιτσες


    Αρπαχτρες Νουδιτσες


    Ξεκολιαρηδες Νουδιτσες


    Αρχαιοκαπηλοι Νουδιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Φασιστες Νουδιτσες


    Κλεφτες Νουδιτσες


    Λαμογια Νουδιτσες


    Τραβελια Νουδιτσες


    Πισογλεντιδες Νουδιτσες


    Αρπαχτρες Νουδιτσες


    Ξεκολιαρηδες Νουδιτσες


    Αρχαιοκαπηλοι Νουδιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φασιστες Νουδιτσες


    Κλεφτες Νουδιτσες


    Λαμογια Νουδιτσες


    Τραβελια Νουδιτσες


    Πισογλεντιδες Νουδιτσες


    Αρπαχτρες Νουδιτσες


    Ξεκολιαρηδες Νουδιτσες


    Αρχαιοκαπηλοι Νουδιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φασιστες Νουδιτσες


    Κλεφτες Νουδιτσες


    Λαμογια Νουδιτσες


    Τραβελια Νουδιτσες


    Πισογλεντιδες Νουδιτσες


    Αρπαχτρες Νουδιτσες


    Ξεκολιαρηδες Νουδιτσες


    Αρχαιοκαπηλοι Νουδιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φασιστες Νουδιτσες


    Κλεφτες Νουδιτσες


    Λαμογια Νουδιτσες


    Τραβελια Νουδιτσες


    Πισογλεντιδες Νουδιτσες


    Αρπαχτρες Νουδιτσες


    Ξεκολιαρηδες Νουδιτσες


    Αρχαιοκαπηλοι Νουδιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φασιστες Νουδιτσες


    Κλεφτες Νουδιτσες


    Λαμογια Νουδιτσες


    Τραβελια Νουδιτσες


    Πισογλεντιδες Νουδιτσες


    Αρπαχτρες Νουδιτσες


    Ξεκολιαρηδες Νουδιτσες


    Αρχαιοκαπηλοι Νουδιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. γιατι συνεχιζεται η μπουρδολογια,
    ανδριανολογια?
    τι θελουν να κουκουλωσουν οι
    υστερικα ανδριανολογουντες δημοσιογραφοι?
    γιατι πετανε την μπαλα στην εξεδρα?
    καλυπτουν την κυβερνηση?
    καλυπτουν μυστικες υπηρεσιες?
    προστατευουν τα αφεντικα τους?
    τι συμβαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ?
    ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ?
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δυστυχώς πίσω από το κύκλωμα των εκβιαστών κρύβονται στελέχη του ΠΑΣΟΚ και γιαυτό επίσημα το κόμμα προσπαθεί να επιδείξει τάχα οργή για το πως χειρίστικαν την υπόθεση αλλά αποφεύγει τη συζήτηση για τον εκβιασμό. Ο δικηγόρος της ΓΣΕΕ και φίλος του Πολυζωγόπουλου είχε συναντηθεί με Πολυζωγόπουλο και Παπανδρέου πριν ο Ζαχόπουλος αυτοκτονήσει, για να δουν πως θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την ευκαιρία του εκβιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγαπητοί μου φίλοι.


    Είμαι ΠΑΣΟΚ! Θα μείνω ΠΑΣΟΚ έστω και μόνος μου!
    Στο ΠΑΣΟΚ της εξουσίας! Όσο κι αν θέλετε να με κάνετε και μένα και όλο το λαό να το ξεχάσουμε και να συνταχτούμε με μια χλιαρή φωνούλα έμμεσης στήριξης του Καραμανλή , σαν και αυτή που προέρχεται από τα ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΡΙΖΑ όπως ευφυώς τα λένε ορισμένοι εδώ μέσα δεν θα το καταφέρουν…., εμείς παραμένουμε ΠΑΣΟΚ , δυνατά και σοσιαλιστικά!
    Σύντροφοι μου απογοητευμένοι μη πτοείστε από σειρήνες του πολιτικού marketing!
    Από την εποχή των “Σαλονατων επαναστατών” εποχής Ανδρέα Παπανδρέου στους σημερινούς δήθεν επαναστάτες του τίποτα είδαμε και μάθαμε πολλά…

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! και σε πολύ λίγο διάστημα ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!
    Οι μέρες της πιο διεφθαρμένης και άθλιας παρέας που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα είναι μετρημένες…

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΙΣΩΣ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ
    ΤΟΝΟΥΣ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΠΟ ΤΗΝ
    ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ
    ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΜΩΣ
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. "Είτε αυτοκτονήσουμε είτε όχι,δεν αλλάζει τίποτα" [Σιοράν].Ο μονόλογος των δεξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. index

    babis 6.14
    σοβαρέψου λίγο, ειδικά σε ότι αφορά στη στάση σου πρός άλλα κόμματα.

    Μπορεί κάποιοι - όπως γράφεις - να λένε "ευφυώς" τσίριζα τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι ίδιοι κάποιοι, το ίδιο "ευφυώς", λένε ότι σου αρέσει να ντύνεσαι γυναικεία και να κάνεις κάτι πίπες στη Συγγρού.

    Κόψε λοιπόν τις μαλακίες γιατί μάλλον το τραβάει η ψυχή σου το μπινελίκι, και αυτή τη φορά θα το φας από εμάς...

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οι γοζέ ιστορίες δεν είναι το εθνικό ενδιαφέρον.Εδώ γίνεται της πόρνης το καγκελο στα σπίτια μας. Καθένας εχει δικαίωμα να κάνει τη ζωή του οταν δεν βλάπτει την αξιοπρεπεια του άλλου. Ενδιαφέρον εχει εάν οι ασχολούμενοι με τα κοινά κάνουν σωστά τη δουλειά τους.¨Εχουμε γίνει κυρά κατίνες.
    Δεν νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ?
    ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ?
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?
    ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ?
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. dite afto to video, "simvasiouxi stin epoxi tis neas dimokratias"

    http://www.youtube.com/watch?v=zpqVXtN5tfo&eurl=http://blah-blasphemy.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ "ΑΝΟΙΚΤΟ" ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;

    NOYMERO ENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αγαπητοί μου φίλοι.


    Είμαι ΠΑΣΟΚ και ΠΟΥΣΤΗΣ! Θα μείνω ΠΑΣΟΚ και ΠΟΥΣΤΗΣ έστω και μόνος μου!
    Στο ΠΑΣΟΚ της πουστιάς! Όσο κι αν θέλετε να με κάνετε και μένα και όλες τις άλλες αδερφές να καυλώσουμε και να γαμηθούμε από μια χλιαρή πουτσούλα σαν και αυτή που προέρχεται από τα ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΡΙΖΑ όπως ευφυώς τα λένε ορισμένοι εδώ μέσα δεν θα το καταφέρουν…., εμείς παραμένουμε ΠΑΣΟΚ και ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ , δυνατά και καυλωτικά!
    Συντρόφισες αδερφές μου απογοητευμένες μη πτοείστε από σειρήνες του πούτσου του Τσίπρα!
    Από την εποχή των παρτούζων εποχής Α.Π στους σημερινούς δήθεν ψωλαράδες του τίποτα είδαμε και πήραμε πίπες πολλές…

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με το κώλο ανοικτό! και σε πολύ λίγο διάστημα και πισωκαυλωμένο!!!!!!!!


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αγαπητοί μου φίλοι είμαι και εγώ εδώ......

    Καλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα
    babis παιδιά.
    Tιμώ κυριολεκτικά τα ...eyro και σέβομαι τον πελάτη.
    Πότε δεν θα με δέιτε μουτρομένο.
    Πάντα τσαχπίνης και χαμογελαστός.
    Εχω σφιχτό κώλο και μακρύα καστανά σπαστά μαλλιά (περούκα).
    ιδιάιτερα στο μπρίο και το στήλ.
    Στο δωμάτιο σας κάνω ότι στάση μπορείς να φανταστείς, πάιρνω πρωτοβουλίες, deepthroat πιπα, 69, αλλάζω στάσεις μόνος μου, μέχρι και γονατομαλακία κάνω!
    Ιδανικός για feet sex.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

    - 49 Γενικοί Γραμματείς, Σύμβουλοι και Ειδικοί Συνεργάτες παραιτημένοι και Υπόδικοι

    - 7 Υφυπουργοί και Υπουργοί Παραιτημένοι ως ΚΛΩΣΣΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

    -12 ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ

    - Ο Υπ' αρ. 3 της ιεραρχίας
    της Ν(έας) Δ(ιακυβέρνησης) ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ

    - ΕΝΑΣ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

    - 2 ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΠΗΓΑΝ ΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    - 1 ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ (ο ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ) ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΘ'ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΘΙΜΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ


    ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ.

    και ακόμη δεν κλείσαμε τετραετία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ.

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ
    ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 8.12

    ΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αγαπητοί μου φίλοι είμαι και εγώ εδώ......

    Καλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα
    babis παιδιά.
    Tιμώ κυριολεκτικά τα ...eyro και σέβομαι τον πελάτη.
    Πότε δεν θα με δέιτε μουτρομένο.
    Πάντα τσαχπίνης και χαμογελαστός.
    Εχω σφιχτό κώλο και μακρύα καστανά σπαστά μαλλιά (περούκα).
    ιδιάιτερα στο μπρίο και το στήλ.
    Στο δωμάτιο σας κάνω ότι στάση μπορείς να φανταστείς, πάιρνω πρωτοβουλίες, deepthroat πιπα, 69, αλλάζω στάσεις μόνος μου, μέχρι και γονατομαλακία κάνω!
    Ιδανικός για feet sex.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 8.12

    Ετσι όπως το πάνε αυτοί δεν θα μείνει κανένας τους έξω από τη φυλακή και έξω από τον τάφο!

    Τι σκατα θα καταψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. o ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ

    ΝΙΚΑ

    Χ.Ζ (ΑΠΑΤΑΣ)

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

    =============================

    o ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ

    ΝΙΚΑ

    Χ.Ζ (ΑΠΑΤΑΣ)

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ


    o ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ

    ΝΙΚΑ

    Χ.Ζ (ΑΠΑΤΑΣ)

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

    =============================

    o ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ

    ΝΙΚΑ

    Χ.Ζ (ΑΠΑΤΑΣ)

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

    ==============================


    o ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ

    ΝΙΚΑ

    Χ.Ζ (ΑΠΑΤΑΣ)

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

    =============================

    o ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ

    ΝΙΚΑ

    Χ.Ζ (ΑΠΑΤΑΣ)

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ


    o ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ

    ΝΙΚΑ

    Χ.Ζ (ΑΠΑΤΑΣ)

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

    =============================

    o ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ

    ΝΙΚΑ

    Χ.Ζ (ΑΠΑΤΑΣ)

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

    ==============================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ? Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ο ΘΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗ.ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ Η' ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Είμαι ΠΑΣΟΚ! Θα μείνω ΠΑΣΟΚ έστω και μόνος μου!
    Δυο λόγια για αυτούς που βρωμίζουν το χώρο εδώ μέσα…

    ( Εξαιρούνται οι ανώμαλοι, οι ψυχοπαθείς και οι αισχρολόγοι και κυρίως το υποκείμενο που μόνιμα πλαστογραφεί το όνομα μου, ως έχοντες το ακαταλόγιστο )

    H ευτέλεια, ο φανατισμός, και ο σεξισμός των υποκειμένων που βρωμίζουν το χώρο που ευγενικά μας προσφέρει η Διεύθυνση του blog έχουν ένα κοινό παρονομαστή, είναι μανιωδώς αντιΠΑΣΟΚ , ακροδεξιοί κοινώς φασιστοειδή.

    Εντάξει όλοι αυτοί εκτονώνονται βγάζουν τα εσώψυχα των, εκδηλώνονται. Μοναχικά ,παραμελημένα ,με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα άτομα είναι και εκτονώνονται ,τι να κάνουμε ,συμβαίνουν αυτά. Οι πλείστοι όμως άλλοι εδώ μέσα και είναι πολλοί αυτοί, δεν φταίνε σε τίποτα να μυρίζουν τις βρωμιές των ,να βλέπουν το χάλι των και τελικά αποστρέφονται και τον ιδεολογικό χώρο που εκφράζουν .Γιατί εκφράζουν τον ίδιο ιδεολογικό χώρο. Άρα τελικά άθελα τους ενεργούν σε βάρος της ιδεολογίας των και αυτό που μένει τελικά είναι η βρωμιά των.
    Οι ΠΑΣΟΚ αγαπητοί κύριοι είναι λεβέντες, γαλαντόμοι, αγνοί ιδεολόγοι , αγωνιστές στη ζωή, τίμιοι εργαζόμενοι, σέβονται το άλλο φύλλο, είναι ανεκτικοί, γενικά κοσμούν την κοινωνία μας. Είμαστε οι καλοί. Εμείς δουλεύουμε ,εμείς στηρίζομε την κοινωνία ,εμείς είμαστε ο παραγωγικός ιστός. Οι άλλοι είναι ότι χειρότερο, λαμογια , κουμπάροι, γαλάζιοι κυρίως που την έχουν πέσει στο δημόσιο κορβανά. Οι μέρες των είναι μετρημένες…

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τις μεγάλες αποκριές
    φέραν ένα τσβάλ' ψωλές
    τρέξαν οι πασοκοαδερφές
    τρέξαν και τσ' αρπάξαν ούλες.

    Και μια πούστρα babis γριά
    δεν επρόλαβε καμιά.
    Πιάνει, τνάζει τα τσβάλια,
    βρίσκει μια με δυο κεφάλια.

    Τούτη κάνει για τα μένα
    πούν' τα μηριά μ' σγκαμένα.

    Τήνε βάζει στην τσουκάλα
    για να κάν' μεγάλ' κεφάλα.
    Τήνε βάζει στο λαΐνι
    να χοντρύνει, να μακρύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αγαπητοί μου φίλοι είμαι και εγώ εδώ......

    Καλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα
    babis παιδιά.
    Tιμώ κυριολεκτικά τα ...eyro και σέβομαι τον πελάτη.
    Πότε δεν θα με δέιτε μουτρομένο.
    Πάντα τσαχπίνης και χαμογελαστός.
    Εχω σφιχτό κώλο και μακρύα καστανά σπαστά μαλλιά (περούκα).
    ιδιάιτερα στο μπρίο και το στήλ.
    Στο δωμάτιο σας κάνω ότι στάση μπορείς να φανταστείς, πάιρνω πρωτοβουλίες, deepthroat πιπα, 69, αλλάζω στάσεις μόνος μου, μέχρι και γονατομαλακία κάνω!
    Ιδανικός για feet sex.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση