GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φασιστική συμπεριφορά...

. Η αμφισβήτηση του δικαιώματος ενός προσώπου να παρίσταται σε μια κοινωνική εκδήλωση ( Ο Σγουρός στη κοπή πίτας του ΛΑΟΣ ) είναι φασιστική...

.
Η αμφισβήτηση του δικαιώματος ενός προσώπου να παρίσταται σε μια κοινωνική εκδήλωση ( Ο Σγουρός στη κοπή πίτας του ΛΑΟΣ) είναι φασιστική συμπεριφορά, σαν αυτή που επέδειξε ο Χίτλερ στο ολοκαύτωμα, σαν αυτή που βιώνει ο λαός της Παλαιστίνης.
Αργύρης

12 σχόλια

  1. Μισώ τον αντισημιτισμό, αλλά στ' αρχίδια του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι αν είχαν γίνει σχόλια εις βάρος π.χ. των Φιλιππινέζων. Ο ρατσισμός πονάει το ίδιο απέναντι σε όλους. Για τον ρατσισμό που υπέστη ο Παγδατής από την προπαγάνδα των Αυστραλιανών ΜΜΕ είπαν τίποτα τα μουνόπανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXEI DIKAIWMA NA PAEI OPOU THELEI!!!
    ALLA SOCIALISTIS ME KARATZAFERO-FASISTES DEN PAEI MAZI!
    MAYRO STON SGOURO!
    FASISTES KOUFALES ERXONTAI KREMALES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στην Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στην Βέροια ώστε να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί μου φίλοι.
    Όπως πάντα σημαντικά νέα και συμπεράσματα.
    Μπροστά στη συνεχιζόμενη κρίση, η Νέα Δημοκρατία καταρρέει. Έτσι αποκαλύπτονται πόσο αληθινά ήταν αυτά τα οποία στηλιτευομε εδώ και τέσσερα χρόνια γι' αυτή την κυβέρνηση. Πόσο αληθινά ήταν αυτά τα οποία έχουμε πει για μερικά από τα Μέσα Ενημέρωσης , για την κυβέρνηση για το σύνολο της καθημερινότητας με την αβεβαιότητα και το θολό περιβάλλον και την ατμόσφαιρα που μας έχει περιβάλλει και έχει επιβληθεί από τα λάθη και τις παραλήψεις της κυβέρνησης . Όλο αυτό το διάστημα όλα τα κόμματα της αριστεράς με προεξάρχοντα το ΠΑΣΟΚ και την κοινοβουλευτική του ομάδα ,ανέδειξαν όλα τα θέματα παρ' ότι τότε και ακόμη πολλοί τα θεωρούσαν υπερβολικά και παρά τη σιωπή η τον απροσονατολισμο που ηθελημένα διάφορα ΜΜΕ επέβαλαν.
    Με την κατάρρευση, βέβαια, της Νέας Δημοκρατίας, φοβούνται κάποιοι, εκείνα τα συμφέροντα που θέλουν αυτήν την κυβέρνηση, εκείνοι που εξυπηρετούνται από την παρουσία της στην εξουσία και, αυτοί, έχουν βαλθεί να παρουσιάζουν ότι, το ΠΑΣΟΚ, αποτελεί κι αυτό μέρος της κρίσης, κι όχι μέρος της λύσης.
    Αυτοί είναι που δεν θέλουν εναλλακτική, καθαρή και ισχυρή λύση. Είναι αυτοί που βολεύονται οικονομικά ή και πολιτικά, να αναδειχθεί η έλλειψη οποιασδήποτε νέας πρότασης, που φοβούνται την ανάδειξη μιας πραγματικής εναλλακτικής πρότασης για τη χώρα.
    Αυτό το παραμύθι τελειώνει. Μέρος της κρίσης, είναι αυτοί που δεν έχουν τη βούληση για αλλαγές, και εμείς το ΠΑΣΟΚ , έχουμε τη βούληση για αλλαγές. Μέρος της κρίσης, είναι αυτοί που δεν έχουν προτάσεις για ανατροπές, κι εμείς, έχουμε προτάσεις για ανατροπές.
    Μέρος της κρίσης, είναι αυτοί, που αδυνατούν να κατανοήσουν τις παγκόσμιες αλλαγές, κι εμείς, τις ξέρουμε καλά. Μέρος της κρίσης, είναι αυτοί που ομφαλοσκοπούν, και εμείς, κοιτάμε μπροστά. Μέρος της κρίσης, είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από την επικοινωνία, ενώ εμείς, λέμε την αλήθεια στην κοινωνία.
    Ας το κατανοήσουν όλοι : Είμαστε η ελπίδα , είμαστε η αλλαγή και πάμε μπροστά. Είμαστε ο φορέας ευθύνης και ανατροπής. Κι επειδή οι αρχές μας, οι αξίες μας, η φιλοσοφία μας, οι πολιτικές μας επιλογές είναι γνωστές , γιαυτο ενοχλούν και πολεμούνται με κάθε μέσο.
    Το ΠΑΣΟΚ έχει μοναδική αποστολή και το αυτονόητο καθήκον , της υπεράσπισης των συμφερόντων του ελληνικού λαού, της προώθησης μιας νέας εθνικής στρατηγικής , που βασίζεται σε έναν νέο πατριωτισμό, στην αλλαγή του πολιτικού μας συστήματος , στην ενίσχυση της Δημοκρατίας , στην αποκέντρωση , στην περιφέρεια , στην «πράσινη ανάπτυξη», στο κοινωνικό κράτος , που προστατεύει τον αδύναμο, αλλά και κάθε πολίτη . Σε μια περήφανη εξωτερική πολιτική , με σχέδιο, με στρατηγική, κι όχι με επικοινωνιακούς και συγκυριακούς όρους.. Όλα αυτά τα έχει κατανοήσει πλέον οι περισσότεροι Έλληνες γαιυτο λέμε πια καθαρά : Οι μήνες των είναι μετρημένοι….
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από πολύ έγκυρες πηγές έρχεται η πληροφορία ότι ο Σγουρός θα προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ήξερα εγώ με τι κουμάσι είχα να κάνω.

    Φώφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αργύρη

    Φασίστας, και μάλιστα ναζί, είσαι και φαίνεσαι!

    Το δελτίο δεν του την πέφτει γαι την παρουσία στην κοπή της πίτας αλλά για την εξύμνηση του Καρατζαφέρη:

    «Ο νομάρχης Αθηνών κ. Ι. Σγουρός κατά το χαιρετισμό του τόνισε: Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που είναι παρών ο Γιώργος Καρατζαφέρης γιατί είναι ένας άνθρωπος που δημιούργησε κάτι μόνος του, πέρασε πολλές συμπληγάδες και κέρδισε το στοίχημα. Του εύχομαι να συνεχίσει για το καλό και για τη δημοκρατία της πατρίδας μας γιατί όλες οι φωνές πρέπει να ακούγονται».

    προφανώς εσύ ονειρεύεσαι μια δημοκρατία τύπου Καρατζαφέρη-Πλεύρη-Χίτλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εαν αντι για τον Καρατζαφέρη εξυμνουσε την Τσουπρα ή τον Αλαβάνο θα σκουζατε;;;

    Αντε ρε ακροαριστερά φασισταρια, που και για την τουαλέτα ακόμα θέλετε να παίρνουν ολοι άδεια!

    Αιμορροίδες της Ελλάδας που δεν θεραπεύεστε με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.54
    Me liga logia ta eipes ola. Bravo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί "Φασιστική συμπεριφορά"?
    Έλα πες την λεξούλα. ΣΤΑΛΙΝ! Σταλινισμός! Γκούλαγκ! KGB! Σιβηρία! Ρουφιανιλίκι! Πουτάνες σήμερα!
    Δεν είναι κακό να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρη!
    Σταλινικές είναι αυτές οι συμπεριφορές.
    Για 'μένα το Φασίστας είναι τιμή.
    Γιατί κάποιοι άλλοι ντρέποντε να ομολογήσουν δημόσια ότι είναι οπαδοί του Πατερούλη Στάλιν και των μεθόδων του?
    Αν και αντικομμουνιστής, πολύ θα ήθελα(?!?) να είχε επικρατήσει το ΚΚΕ το '44 στην Ελλάδα. Αν είχα γλυτώσει το κονσερβοκούτι τότε, θα πήδαγα τις πουτάνες τις μανάδες σας σήμερα και τις αδελφές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καρατζαφέρης είναι έργαλείο. Τό χρησιμοποίησα στίς έκλογές καί έκανα μιά χαρά τή δουλειά μου. Έκανα τό σύστημα μπάχαλο. Οσο μού κάνει τή δουλειά μου θά τό χρησιμοποιώ, αλλιώς θά τό πετάξω, θά τό άφήσω στήν άκρη
    θά δώ τί θά κάνω, κάτι καινούργιο θά βγάλει ή ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Καταλάβατε μαλάκες; Άντε γαμηθείτε καί σείς καί τά μαγαζιά σας πού τά βαφτίσατε ίδεολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *