GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί;‏

. Κατανοητή αν και παντελώς απαράδεκτη η αγωνία της κυβέρνησης να γλιτώσει τον Κουκοδήμο. Γιατί όμως το MEGA να θέλει να γλιτώσει τον Καμπ...

.
Κατανοητή αν και παντελώς απαράδεκτη η αγωνία της κυβέρνησης να γλιτώσει τον Κουκοδήμο.
Γιατί όμως το MEGA να θέλει να γλιτώσει τον Καμπουράκη μην κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση του;

phi

7 σχόλια

  1. Εάν ένας άνθρωπος ζει μέσα στην κριτική μαθαίνει να κατακρίνει.

    Εάν ένας άνθρωπος ζει μέσα στην έχθρα, μαθαίνει να καυγαδίζει.

    Εάν ένας άνθρωπος ζει μέσα στην ντροπή, μαθαίνει να αισθάνεται ένοχος.

    Εάν ένας άνθρωπος ζει μέσα στη δικαιοσύνη, μαθαίνει να είναι δίκαιος.

    Εάν ένας άνθρωπος ζει μέσα σε ασφάλεια, μαθαίνει να πιστεύει.


    Εάν ένας άνθρωπος ζει μέσα σε παραδοχή και φιλία,
    μαθαίνει να βρίσκει την αγάπη μέσα στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΜΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΤΡΕΜΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΨΗΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an ton apolusoun eina san na paradexontai oti, oti anaferetai sthn sunomilia einai alh8es, enw twra arkountai na anaferoun tis dhlwseis san atuxh sxoleia xarin asteismou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o themos gia 2-3 kakourgimata kai kapoia plimelimata (xoris tin ipothesi me ta 5ekat. pou einai demeni nomika)
    i trekou gia ekviasi kai tin apopeira zahopoulou
    oi 2 protoi dikigoroi gia ekviasi
    kai tin apopeira zahopoulou
    o nikoloutsopoulos gia ekviasi(isos oxi mono gia zahopoulo) kai sistasi simorias kai tin apopeira zahopoulou
    o tamias kai o dioikitis tis trapezas gia xeplima mayrou xrimatos
    kai paizete an tha kleuthoun sto mega gia psedorkia an kai nomika oti eipe o kampourakis einai aiola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί μου φίλοι.
    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.
    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…
    Ο ελληνικός λαός, όλοι μας, βρισκόμαστε διαρκώς ενώπιον συγκλονιστικών και βαρύτατων αποκαλύψεων. Αποκαλύψεων, που αποδεικνύουν τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης γι' αυτό το πολύ μεγάλο σκάνδαλο Ζαχόπουλου.
    Αυτό το σκάνδαλο, είπαμε από την αρχή, ότι είναι μπλε χρώματος και αποδεικνύεται καθημερινά, ότι το μπλε, είναι πολύ βαθύ μπλε. Αφορά στον σκληρό πρωθυπουργικό πυρήνα. Αφορά στις επιλογές, στους ανθρώπους που στελεχώνουν αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του ίδιου του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
    Όλες οι προσπάθειες της κυβέρνησης, να συγκαλύψει και να κρύψει την αλήθεια, έχουν αποτύχει και, προειδοποιούμε, ότι θα αποτυγχάνουν διαρκώς. Διότι, ό,τι και να κάνουν, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει. Οι πολιτικές τους ευθύνες, θα τους αποδοθούν στο ακέραιο.
    Έπρεπε ήδη ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ο ίδιος ο κ. Κουκουδήμος, να έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους, τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχουν, για την περαιτέρω δυσφήμιση ολόκληρου του πολιτικού κόσμου, αλλά κυρίως, αυτού το οποίο εκείνοι εκπροσωπούν, δηλαδή, την αντίληψη της κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού κράτους, για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.
    Όλα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον κ. Κουκοδήμο, είναι συγκλονιστικά και έπρεπε ήδη να έχουν αναλάβει, στο ακέραιο, όλες τις ευθύνες που προκύπτουν, απ' αυτά που αποκαλύφθηκαν. Επίσης, έπρεπε ήδη να έχουν αποπέμψει τον κ. Κλαδά. Δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, ο ελληνικός λαός να ανέχεται περαιτέρω, να εξελίσσεται αυτή η τραγωδία στον δημόσιο βίο του τόπου. Δεν πάει άλλο.
    Σε κάθε περίπτωση, για το ΠΑΣΟΚ, μία είναι η λύση. Για τον ελληνικό λαό, μία είναι η ελπίδα. Να υιοθετηθούν και να εφαρμοστούν άμεσα οι προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Κινήματος, για την πάταξη της διαφθοράς, για την θωράκιση των δημοκρατικών μας θεσμών.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί μου φίλοι.
    Όπως πάντα σημαντικά νέα και συμπεράσματα.
    Τα «άλματα» ….
    Ειλικρινά δεν μπόρεσα να κατανοήσω την επιμονή της αντιπολίτευσης για την κλήτευση του babis στην επιτροπή Σεξουαλικών υποθέσεων της Βουλής. Πέραν της σημειολογικής σημασίας που προσδίδει ένα τέτοιο γεγονός , επί της ουσίας είναι γνωστό στους πάντες πλέον ότι ουδέν θα προσέφερε στην εξεταζόμενη υπόθεση ως ΥΠ.
    Μάλλον για να τους μιλήσει για τη «θητεία» του στο «Συγγρού»
    να κάνει «άλματα» στο μέλλον όπως ο ίδιος έλεγε στις δηλώσεις του τότε.
    Τα τσιμπούκια μου αρέσουν πολύ. Προχτές το απόγευμα ήμουν πολύ καυλωμένος και είπα να πάω σε ένα τσοντοσινεμά στον Πειραιά στην Φίλωνος. Έκατσα πίσω-πίσω. Ήταν ένας 50άρης ο οποίος χαίδευε τον πούτσο του πάνω απο το παντελόνι. Τον πλησίασα και έφτασα δίπλα του. Έβαλα το χέρι μου στον πούτσο του και άρχισα να τον χαιδεύω έντονα.
    Αυτός κατέβασε το φερμουάρ και τον πέταξε έξω. Είχε πούτσο όχι πολυ μεγάλο αλλά αρκετά χοντρό. Μου κατέβασε το κεφάλι στον πούτσο του και τότε άρχισα να τον γλύφω. Ήταν πολύ καυλωμένος και του άρεσε τόσο πολύ η πίπα που βογγούσε. Τότε ήρθε δίπλα ένας στην ηλικία μου (γύρω στα 52) με τον πούτσο έξω και άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου στο δικό του πούτσο. Έκατσα στα γόνατα και άρχισα να τσιμπούκωνω μια τον ένα και μια τον άλλο. Κάποια στιγμή το πενηντάρης με έχυσε στη μάπα και έφυγε. Τότε ήρθε και ένας άλλος γύρω στα 55 με μία τεράστια πούτσα που δυσκολευόμουν να την νβάλω στο λαιμό μου. Ο ένας έριχνε πουτσοσκάμπιλα και ο άλλος μου τον έβαζε με΄χρι το λαιμό μέχρι που με έχυσαν και οι 2. Έχυσα και γω και έφυγα ευχαριστημένος απο το σινεμα.
    Σαν να μην ξέρουν όλοι μας πλέον , ότι το μόνο «άλμα» που έγινε ήταν αυτό του απόλυτου άρχοντος τον οποίο άφησε.
    Όπως και η πολιτική ζωή της χώρας εκτοτε !

    Επίσης μου αρέσουν τα εξωτικά ταξίδια. Αν και ο ίδιος εκτός από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ,το Βιετνάμ και την Ταυλάνδη

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αρπα τη τσαπου κι εσυ μας ζαλισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση