GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο Δρυς μπλεγμένος (;)..

. Θέλετε και μια άλλη χρήσιμη λεπτομέρεια: Στις επιχειρήσεις Λασκαρίδη εργάζεται ως στέλεχος και ο Γιώργος Δρυς που ήταν υφυπουργός Οικο...

.
Θέλετε και μια άλλη χρήσιμη λεπτομέρεια: Στις επιχειρήσεις Λασκαρίδη εργάζεται ως στέλεχος και ο Γιώργος Δρυς που ήταν υφυπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Σημίτη και ξέρει τα του ΣΔΟΕ απέξω και ανακατωτά!

12 σχόλια

  1. Γιατί ρε φίλε 9:33 πμ
    Εσύ προτιμάς να βγαίνει η Γκερέκου
    στην Κέρκυρα;
    Την θεωρείς καλύτερη από τον Δρύ;
    Αν είναι ποτέ δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI OI DIO EINAI GIA TA PANIGIRIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to simitiko pasok....

    OUST!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΚΗ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ?????????

    ΑΑΑΑ ΓΚΟΥ???????
    'Η ΚΟΥ ΠΕ ΠΕ?????

    ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαίρεις τι είσαι όταν σου δείχνουν το βουνό και συ κοιτάς το δάχτυλο;

    Το λιγότερο: Χαζός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΕΣ


    ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ

    ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝ

    ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

    ΕΙΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ

    ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

    ΓΙΑ ΕΣΑΣ


    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ

    ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ

    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν έχασε την έδρα ο Δρυς από τη Γκερέκου στην Κέρκυρα, λέγανε 'έχασε το μουνί από τη μουνάρα'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:33
    DILADI KATA TIN GNWMI SAS , ROUSSOPOULAKIA , EPEIDI DEN VGIKE VOULEFTIS O k.DRYS PREPEI NA PETHANEI TIS PEINAS ??
    DEN EHOUME OLOI TIS OIKONOMIKES DYNATOTITES OYTE TA ANAKTORA TOY AFENTIKOY SAS TOU THODWRI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όμως οι ίδιοι εκβιαστές βρίσκονται πίσω από τις υποκλοπές και το Ζαχόπουλο.


    Γιατί την περίοδο των υποκλοπών, το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" δημοσίευσε δημοσκόπηση (και μάλιστα πρωτοσέλιδο) ότι το 70% των Ελλήνων πιστεύει ότι τις υποκλοπές έκανε η κυβέρνηση; Γιατί επέμενε σ' αυτή τη λογική με αρθρογραφία κάποιων "έγκριτων", ανεξάρτητων και μη κατευθυνόμενων συντακτών; Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι νταβατζήδες συνηγορούσαν με αντίστοιχα δημοσιεύματα (ΤΑ ΝΕΑ μιλούσαν για βαλίτσες της ΕΥΠ και CD που πήγαιναν στο Βουλγαράκη) και συνεχή επίκληση των "κακών επικοινωνιακών χειρισμών" της κυβέρνησης για το θέμα.
    ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι το σύστημα υποκλοπών είχε εγκατασταθεί για τις ανάγκες ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων. Δηλαδή είχε προετοιμαστεί και αποφασιστεί ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ το Μάρτιο του 2004. Παρέμεινε σε χρήση και μετά τη λήξη των αγώνων, που σημαίνει ότι το υποκλαπέν υλικό είχε αποδέκτες. Προφανώς δεν ήταν οι παρακολουθούμενοι! Παρ' όλα αυτά σύσσωμο το σύστημα των ΜΜΕ κατηγορούσε τους παρακολουθούμενους, δηλαδή την κυβέρνηση! Οι πραγματικοί ένοχοι εφάρμοσαν το γνωστό: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
    Γιατί η υπόθεση Ζαχόπουλου έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και οι εμπλεκόμενοι , κατηγορούμενοι και κατήγοροι είναι οι ΙΔΙΟΙ; Υπάρχει υλικό από υποκλοπή, το οποίο έχει αποδέκτες, οι οποίοι αυτή τη φορά είναι ΓΝΩΣΤΟΙ, δηλαδή το σύστημα των ΜΜΕ! Η δικαιοσύνη ψάχνει, αλλά αυτοί δικάζουν και κατηγορούν ότι κυβερνητικό και Καραμανλικό πετάει χρησιμοποιώντας τα ίδια έντυπα και τα γνωστά χαλκεία των 8. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Επιμένουν ότι η κυβέρνηση έκανε κακούς επικοινωνιακούς χειρισμούς και εμπλέκεται στην υπόθεση γιατί έκανε συναλλαγή!
    Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται...
    Μαθαίνουμε τώρα ότι ο Θέμος θα ισχυριστεί ότι το DVD το έδωσε ο Ανδριανός! Δηλαδή, θα παίξει το παιχνίδι , που παίζαμε μικροί "δεν φταίω εγώ, φταίει ο άλλος". Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Και συνθηματολογεί, όταν τον ρωτούν αν είναι αυτός ο "κομιστής"(=εκβιαστής): "εμείς στο ΘΕΜΑ παίρνουμε υλικό, δεν δίνουμε υλικό", αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση: "Είχες πάει στο Βυζαντινό;".
    Από την άλλη ο φίλος και συνεταίρος του Θέμου ο Μάκης που τα ΗΞΕΡΕ όλα από την αρχή ΑΜΥΝΕΤΑΙ, επιτιθέμενος στο Θέμο για να τον "κάψει" όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ταυτόχρονα χρεώνει στην κυβέρνηση συναλλαγή, την οποία Ο ΙΔΙΟΣ ζήτησε να γίνει. Ξέρει πολύ καλά ότι η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη και "ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ πριν ΠΕΙΝΑΣΕΙ". Ξέρει ότι ενώ ο Θέμος οδηγείται στη φυλακή, αυτός οδηγείται στην απαξίωση! Ότι προλάβουμε, λοιπόν. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση... Όμως "Ένοχος ένοχον ου ποιεί!"

    insider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κόλπο μοιάζει αποτελεσματικό αλλά ας ελπίσουμε ότι τελικά δεν θα πιάσει. Το κόλπο αυτό είναι να ασχολείται η χώρα με τον υποτίθεται «δημοσιογραφικό εμφύλιο» ξεχνώντας ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου δεν είναι «ροζ» αλλά βαθιά πολιτική. Και απειλεί, μετά από τόσες άλλες, την ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία.

    Μέσα στο 2007 πάνω από εκατό δημοσιογράφοι έχασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πληροφόρησης. Αλλού. Ευτυχώς όχι εδώ. Αλλά δυστυχώς εδώ πολλοί δημοσιογράφοι έχασαν την τιμή τους για να μη χάσουν τον μισθό τους. Ή για να μπορούν (ταυτόχρονα) τα αφεντικά τους να διακινούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς εκατομμύρια ευρώ.

    Το κόλπο, που οργανώθηκε προφανώς από σατανικούς επικοινωνιολόγους με την αντικειμενική συνενοχή «δημοσιογράφων», στόχο είχε σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου να «αλλάξουμε ομιλία» και όχι φυσικά να «πούμε κάτι σχετικό με τον καιρό» αλλά κάτι με το σεξ που τους πάντες συγκινεί. Η επιχείρηση προσωρινά πέτυχε. Κέρδισαν και οι μεν και οι δε. Εχασε κάτι παραπάνω η αξιοπιστία του Τύπου, η αισθητική και η δεοντολογία. Αλλά αυτά τα έχουμε συνηθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Dhladh osoi exoun xrhmatisei ypourgoi H se alles Kratikes theseis den prepei na xanadoulepsoun .....tote an isxyei ayth h fucked filosofia sou file...erxomai na pistepsw KALA kanoun kai klevoun gia na exoun....Happy now??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση