GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκατάλειψη τραυματιών σε τροχαίο ατύχημα...

...στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας . .. Του Αναστάσιου Καρακώστα . Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για τροχαίο ατύχημα που συνέβη σήμερα...

...στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας
. ..
Του Αναστάσιου Καρακώστα
.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για τροχαίο ατύχημα που συνέβη σήμερα 3/12/2008, ώρα 18:00 στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Renault, ΜΩΒ SCODA FABIA πέρασε από την αριστερή στη μεσαία λωρίδα και έκλεισε μηχανή με αποτέλεσμα να πέσουν οι δυο επιβάτες της και να συρθούν στο οδόστρωμα για 30 μέτρα.
Ο οδηγός της FABIA δεν σταμάτησε και τους εγκατέλειψε στο δρόμο.
ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ;
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944 714 252 & 6947 770 069

10 σχόλια

  1. index

    Τις ευχές μου να έχει για την επόμενη φορά που θα το κάνει, απέναντί του να έρχεται το τρένο!

    ο Αράπης,
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχει όρια η κτηνωδία ,φίλε.Απλά θα συμφωνήσω με τον Αράπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω δει πολλες μηχανες που πανε γαμιωντας στην εθνικη στο σημειο αυτο.
    Αληθεια σιγουρα εφταιγε μονο ο οδηγος?
    Πως βγαζετε συμπερασματα ρε παπαρες χωρις να ξερετε σιγουρα αν ειναι ετσι οπως τα γραφουν καθε φορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τότε γιατί δεν σταμάτησε το φάμπια αν έφταιγε η μηχανή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μηχανές όντως προσπερνάνε τα αυτοκίνητα, αν εννοείς αυτό ανώνυμε γ΄. Γαμιώντας πάει το 95% των Ελλήνων οδηγών που βγάζει τη μαγκιά του στην άσφαλτο. Εκεί όλοι γίνονται άντρες...Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης




    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης




    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης

    6:54 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οι Κυβερνήσεις δεν χάνουν όταν αποκαλύπτουν.


    Η μιντιακή και δημοσιογραφική χούντα, έδειξε για άλλη μια φορά τα μαύρα νύχια της, στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Τα Ζωνιανά έπαψαν να “πουλάνε” και οι αδίστακτοι εργολάβοι των καναλιών έδωσαν κρέας και αίμα στα πειθήνια και ακριβοπληρωμένα τηλεπερσονιάρικα τσιράκια τους….…
    Στόχος πάντοτε ο Πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής. Κάνουν την τρίχα τριχιά, τραβούν τις δήθεν αποκαλύψεις τους από τα… μαλλιά και δεν δεν τους βγαίνει το στημένο παιχνίδι… Σε κάθετη αντίθεση με τους αρχιερείς της διαπλοκής των πασοκικών κυβερνήσεων του χθες - ο Ηγέτης της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ο Καραμανλής πατάσσει άμεσα κάθε εκδήλωση παρακμιακών φαινομένων διαφθοράς και μη χρηστής διαχείρισης! Υποτίθεται ότι αυτοί έπρεπε να «εξοντώνουν» κάθε πτυχή της διαφθοράς. Μπορούν όμως οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι να χρήζουν εαυτούς «τιμωρούς»; Ευθαρσώς απαντάμε:«Δεν μπορούν».
    Είναι αυτονόητο ότι ένας Ηγέτης δε μπορεί να γνωρίζει το ηθικό ποιόν ή τις προθέσεις των στελεχών που αξιοποιεί. Κρίνει από την μέχρι τούδε βιοτή τους. Μόλις όμως προκύψει μια έκνομη πράξη ή υπόνοιες και αποχρώσες ενδείξεις για κάτι παρόμοιο - ο Κώστας Καραμανλής δεν παίζει με τις δεσμεύσεις του έναντι του Κυρίαρχου Λαού για αντιμετώπιση της διαφθοράς στο δημόσιο βίο της Χώρας!

    Τέλος πάντων να αποφασίσουν: φταίει η δε φταίει ο Σημίτης για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου και τις μίζες που μοίραζε αφειδώς η SIEMENS στις πράσινες ακρίδες; Φταίει ή δε φταίει ο πατέρας Βούτσης για το γιό του ληστή;
    Το αστείο αλλά και εξωφρενικό είναι ότι οι χολωμένοι αντίπαλοι του Πρωθυπουργού τον… εγκαλούν όταν αυτός έχει ήδη φέρει στο φως κάθε ύποπτη υπόθεση· όταν έχει παραπέμψει το σχετικό φάκελο στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη!
    Και επειδή το αμετανόητο σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν έχει τι άλλο να προσάψει σε μια τόσο διαφανή και τίμια στάση του Πρωθυπουργού μετέρχεται το επικίνδυνο και ανήθικο παιχνίδι της υπονόμευσης των Θεσμών της Δημοκρατίας, αμφισβητώντας το κύρος και τη λειτουργία των δικαστών και εισαγγελέων της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανένας σεβασμός σε μηχανόβιους, κανείς δεν τους υπολογίζει....Η πιο ευάλωτη κατηγορία οδηγών. Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά και να βρεθεί ο ΑΛΗΤΗΣ που τους εγκατέλειψε!! Μακάρι να ξαναγίνει όπως την προηγούμενη φορά που ένας ασυνείδητος μαλάκας με Saxo σκότωσε έναν άνθρωπο στην Ιερά Οδό και τον εγκατέλειψε και βρέθηκε μετά από κινητοποίηση κυρίως στα blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ.
    ΑΝ.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
    ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ 3 ΜΠΑΤΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!!!
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 50 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ 207!!
    ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΕΖΗΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΗΚΩΤΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ? ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OI TROXONOMOI POLLES FORES STAMATANE STOYS DROMOYS KAMIA KOPELITSA EAN ODIGEI KANENA PAPAKI LES KAI EINAI OI MEGALYRES EGGLIMATIES POYLONTAS KAI MAGKIA.

    ELEOS RE PAIDIA TROXONOMOI.

    RIXTE MIA MATIA STHN KHFHSIAS TA BRADIA POY GINETE STHS POUTANAS TO KAGGELO APO PARABIASEIS APO MALAKES ODHGOYS POY NOMIZOYN OTI KATI EINAI ME KOMENES EKSATMHSEIS, ME BAMENOYS ARI8MOYS, ME MAYRA TZAMIA,ME MEGAFONA STHN DIAPASON, KLP KLP KLP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση