GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια αθώα... περιστερά...

. Με αφορμή τη σύγκληση της Επιτροπής Μορφωτικών της Βουλής. . Τα μάθατε τα νέα; Όλοι οι υπουργοί Πολιτισμού, από το 1996 μέχρι το 2007, θ...

.
Με αφορμή τη σύγκληση της Επιτροπής Μορφωτικών της Βουλής.
.
Τα μάθατε τα νέα; Όλοι οι υπουργοί Πολιτισμού, από το 1996 μέχρι το 2007, θακληθούν να καταθέσουν στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής,με αντικείμενο την «υπόθεση Ζαχόπουλου». Όλοι, πλην ενός. Και αυτός δενείναι άλλος από τον Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κ. Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά- προέδρου της επιτροπής- ο πρωθυπουργός δεν θα εξεταστεί καιστο «πόδι» του θα παραστούν η τότε αναπληρώτρια υπουργός Φάνη Πάλλη -Πετραλιά και ο τότε υφυπουργός Πέτρος Τατούλης. «Η ακρόαση της κ. Πετραλιά και του κ. Τατούλη, οφείλεται στο γεγονός ότισύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού (ΦΕΚ Β 527/24.3.04) οι αρμοδιότητές τουως υπουργού Πολιτισμού, είχαν ανατεθεί στην αναπληρώτρια υπουργό κ. Πετραλιάκαι τον υφυπουργό κ. Τατούλη», μας ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση.Και είναι τόσο εξόφθαλμος- και παράλληλα «χαζός» και «άγαρμπος»- ο αγώνας της κυβέρνησης να βγάλει «λάδι» τον Κώστα Καραμανλή, που προκαλεί ακόμα καιτην λογική και του πιο αφελούς ή καλόπιστου πολίτη αυτής της χώρας.
Πραγματικά είναι άξια απορίας, η ευκολία που ο πρωθυπουργός κάθε μέρα πουπερνάει, συνεχώς επιβαρύνει την θέση του αναφορικά με το σκάνδαλοΖαχόπουλου. Σε τελική ανάλυση, τι κρύβει και αποφεύγει την επιτροπή; Διότι αν δούμελογικά το ζήτημα- επί της ουσίας- δεν διατρέχει και κανέναν κίνδυνο από τηνπαρουσία του στην επιτροπή.
Ας μας πει κάποιος μια περίπτωση, όπου επιτροπή της Βουλής τα τελευταία χρόνια- για οποιοδήποτε σκάνδαλο διαχειρίστηκε-κατέδειξε ενόχους. Διότι στην συνείδηση του μέσου Έλληνα πολίτη, μόνο«κουκουλώματα» έχουν προκύψει από τις διαβόητες εξεταστικές επιτροπές τηςβουλής. Παρ' όλα αυτά, θα είχε ενδιαφέρον να έλεγε την άποψη του, για τα έργα καιτις ημέρες του κ. Ζαχόπουλου, στην θέση του γ.γ του υπουργείου Πολιτισμού-που αυτός τον διατηρούσε εκεί. Θα ήταν δε, εξαιρετικό, να ακούγαμε διαστόματος πρωθυπουργού ότι δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα από τα δεκάδες πουκαταμαρτυρούσαν στον φίλο του. Ότι δεν γνώριζε για το καθεστώς τρόμου, που είχε επιβάλει ο Ζαχόπουλος στα ΜΜΕ που τολμούσαν να ασχοληθούν με τα «έργα» του- με τις αγωγές και μηνύσεις κατά εφημερίδων και δημοσιογράφων.
Μήπως, ο «επαναστάτης του Μπαϊρακτάρη», ο «ανένδοτος κατά της διαφθοράς», τρέμει μόνο και στην ιδέα ότι το όνομα του έχει συνδεθεί με αυτό το «καραμπινάτο» πολιτικό σκάνδαλο; Και απ' ότ,ι διαφαίνεται, θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την «λευκή» και «άσπιλη» εικόνα του. Πόσο αθώος είναι οΚώστας Καραμανλής; Η στάση του δημιουργεί όλο και περισσότερα ερωτηματικά.
Υ.Γ: Συγνώμη, αλλά μας μπλέξατε. Το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, είναι αντικείμενο για την... Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων; Δηλαδή θα «μορφώσουν» τους βουλευτές, πώς να κάνουν ότι ο Ζαχόπουλος, αλλά να μην πηδάνε από ταμπαλκόνια;
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

5 σχόλια

  1. Exthes 1 tou Aprilh 2008 o Ypourgos Kyrios Liaphs anakoinwse sth Voulh ...pws den yparxei kanena skandalo gia ton Kyrio zaxopoulo..Amesws meta me asthenoforo phge sto Nosokomeio gia lifting proswpou,eneka to oti h myth tou kyriou Ypourgou arxhse na megalwnei aistheta.twra ti exete na peite eseis oi sykofantes???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στην Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα.

    Έγραφα χθες για το ταξίδι αναψυχής στις εξωτικές χώρες της παρέας της χαράς….
    Σήμερα έχω πιο τεκμηριωμένα στοιχεία.
    Στη μεγάλη αυτή χώρα με την έκρηξη ρυθμού ανάπτυξης που καταγράφει, είθισται ο πρωθυπουργός κατά τις επισκέψεις του να συνοδεύετε από μεγάλη αντιπροσωπεία σημαντικών ανθρώπων που έχουν σχέση με το εμπόριο τη βιομηχανία για να προωθήσουν και να αποκτήσουν κατάλληλες διασυνδέσεις και να έχουν πολύτιμες εμπορικές επαφές…Αυτό συμβαίνει στις ευνοούμενες χώρες ,γιατί την περίπτωση μας εδώ κανένας επιχειρηματίας δεν συνοδεύει το πρωθυπουργό!!!!!.
    Από την άλλη, σε κάποια άλλη περίπτωση σε φυσιολογικές καταστάσεις κατά την επίσκεψη ενός πρωθυπουργού θα υπεγράφετο αριθμός συνθηκών η άλλων ντοκουμέντων επωφελεία των εμπλεκόμενων χωρών. Φευ !!! Ουδεμία τέτοια συμφωνία θα υπογραφεί!!! Έτσι η αρχική εκτίμηση μου για ταξίδι αναψυχής σε εξωτικές χώρες ενισχύεται και από το γεγονός ότι από το πρόγραμμα της επίσκεψης φαίνετε ότι έχουν επιλεγεί τουριστικά αξιοθέατα και τουριστικοί σταθμοί της μεγάλης αυτής χώρας !!!!!! Δυστυχώς αυτή είναι η εξωτερική μας πολιτική. Αυτοί μας κυβερνούν. Αλίμονο μας…….


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΥΣ" ΜΑΛΑΚΕΣ; ΑΓΓΕΛΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ade mwre me ton malaka ton tempeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση