GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζαχόπουλος και η πραγματική κοινωνία μας...

... Εσείς τι θα πείτε στα δικά σας παιδιά, κ. Πρωθυπουργέ; Βγάλτε την κοπέλα έξω να ζήσει τουλάχιστον την δυστυχία της μαζί με τους ήρωες γ...

...
Εσείς τι θα πείτε στα δικά σας παιδιά, κ. Πρωθυπουργέ;
Βγάλτε την κοπέλα έξω να ζήσει τουλάχιστον την δυστυχία της μαζί με τους ήρωες γονείς της
..
Διάβασα την οικογενειακή κατάσταση της κοπέλας που 'βαλαν μέσα για εκβιασμό ... και τρελάθηκα!
Αν ένας απλός μεροκαματιάρης άνθρωπος μεγαλώνει παιδιά και τους λέει διαβάστε να σπουδάσετε να γίνετε άνθρωποι με καλύτερες συνθήκες ζωής από εμένα και βλέπει το παιδί του να Αριστεύει στο σχολείο και να νιώθει υπερήφανος για ένα παιδί που τον δικαίωσε, μια και το μεγάλωσε με πολλές στερήσεις, και το παραλαμβάνει η κοινωνία που το βιάζει, το ξεφτιλίζει, το διασύρει και μετά το πετά μέσα στη φυλακή διότι ζήτησε να μονιμοποιηθεί, όπως ήταν φυσιολογικό, στερώντας από τον εαυτό του ακόμα και την σάρκα του, άραγε πώς νιώθει τώρα ο γονιός αυτός σε μια χώρα του Πολιτισμού...
Κύριε Καραμανλή για αυτήν την επανίδρυση του κράτους μας μιλάγατε που τα (γουρούνια) της εξουσίας σας νομίζουν τους εαυτούς τους παντοδύναμους και ερωτύλους.
Πηγαίνετε σε αυτούς τους γονείς να τους εξηγήσετε για το Κράτος τις δικαιοσύνης και τις κοινωνικής ισότητας πους μας λέτε να υπηρετούμε που κατάντησαν το αριστούχο -!- παιδί τους στην πορνεία και στην φυλακή για μια κωλοθέση στο δημόσιο των 1.000 ευρώ.
Ντρέπομαι που έχω παιδιά και δεν ξέρω τι να τους πω να γίνουν, άραγε εσείς στα δικά σας παιδιά τι λέτε κύριε Πρωθυπουργέ;
Ντροπή σε όλους μας!!!!
Βγάλτε την κοπέλα έξω να ζήσει τουλάχιστον την δυστυχία της μαζί με τους ήρωες γονείς της.
Ένας Πατέρας

197 σχόλια

  1. Συγκλονιστικά τα ερωτήματα ενός πατέρα, με το έμπα του νέου χρόνου. Ηθελα νάξερα πώς θα "παραστούν" σήμερα και θα εκπέμπουν βαθιά νοήματα όλοι αυτοί οι Φαρισαίοι. Ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε "πατέρα" και άλλες είναι αδιόριστες αλλά ούτε πουτάνες έγιναν, ούτε εκβιάστριες, ούτε πούλησαν την ιδεολογία τους. Επειδή εφαρμόστηκε (επιτέλους) η νομοθεσία μιλάμε;

    Και εσείς στο press.gr ότι στέλνει ο καθένας το βάζετε; Για να γίνεται χαβαλές με τα σχόλια;

    ΥΓ.
    Όσα΄ναι τα καλάζνικοφ στα Ζωνιανά χωσμένα, τόσες ας είναι οι ευχές που κάνω΄γω για σένα!!!

    Όσα χασίσια ευρίκανε στα Ζωνιανά οφέτος, τόσα καλά σας εύχομαι με το νέο έτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ston ena patera.
    Vlepeis ta pedia tou ellina aftou den itan tis oikogenias Mitsotaki na exoun genithei pronomiouxa kai oxi mono . Kai ston 2:50 oso gia tin kritiki pou kaneis peri ithikismin kitaxe trygirosou ti evmaria pou yparxei kai meti efkolia zoume stin ellada kai meta kritikarise peri pornias. Oso gia ta zoniana to poso xasisi vrikan afto simenei oti oi nonoi tis kritis eixan eidopiisei tous koligous na ta mazepsoun.Anarotithikes pote gia to pos stin olandia kseroun tin kritiki piotita xasisou . Eine polla ta lefta re seis Oi nonoi eine politikoi kai kseroun kai krivonte kai krivoun . Den tous dinoun polla ta arxea tora oute ta opla ta narkotika eine pio prosodofora. Ha ha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζουμε στην Ελλαδα τις μιζας,τις κομπινας,τον μαφιοζων,και τις Μαλακιας,του φοβου για το αυριο κτλ. τι κανουμε ολοι εμεις για αυτο?? Τοσα χρονια ψηφιζουμε και εμπιστευωμαστε ανοικανους,χουντικους,δεξιους,αριστερους μαφιοζους..ΕΙΝΕ ΕΤΣΙ???
    Ναι.
    Λυση υπαρχει??
    Ναι.
    ποια????
    ΤΙΜΩΡΙΑ.
    αυτη η λεξη εινε το κλειδι που θα μας σωσει.
    ζζζζζζ σας χαλαει λιγο ε??
    φυσιολογικο εινε και απολυτα υγιες αφου ειστε ολοι διεφθαρμενα καθηκια πολιτικοι με κοινοβουλευτικη ασυλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ"

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια πρόταση..

    Να του δώσουν έτοιμο διαβατήριο με το όνομα "Τριανταφυλλίδης".
    Θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Αμέσως.

    Αρκετά έκατσε στο σβέρκο του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για αυτό το τόσο εύστοχο ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σχόλιο του πατέρα είναι ένα απο τα πιό πετυχημένα που βλέπω εδώ.

    Πραγματική γροθιά στο στομάχι όλων μας.

    Ας το αφήσουμε έτσι.. ασχολίαστο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

    Και προς θεού - μη διανοηθέί κανένας "γνωστός" και μη εξαιρετέος (παρεπιδημών εις την αλλοδαπήν) να συγγράψει κανένα σεντόνι πολιτικής δήθεν ανάλυσης που θα "ερμηνεύει" το σχόλιο θολώνοντας ουσιαστικά το μύνημά του!
    ΑΓΙΕ ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τον 4:13.
    Όποιος προτείνει να δοθεί διαβατήριο με το όνομα Τριανταφυλλίδης, τότε αυτός ξεχνά πως η συνέχεια είναι η κατάλυση της Δημοκρατίας.
    Είναι άραγε η Ελλάδα έτοιμη για τέτοιες περιπέτειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον 4:13.
    Όποιος προτείνει να δοθεί διαβατήριο με το όνομα Τριανταφυλλίδης, τότε αυτός ξεχνά πως η συνέχεια είναι η κατάλυση της Δημοκρατίας.
    Είναι άραγε η Ελλάδα έτοιμη για τέτοιες περιπέτειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας απαντήσουμε ολοι στα παιδια μας για την κοινωνία... που συντηρούμε.
    Μπραβο στον πατέρα αυτόν μπας και ξυπνησουμε ολοι.
    Οσο για εσενα ρε βλάκα! με τα ζωνιανά και τα καλασνικοφ σύγουρα εισαι ρόμπα χωρίς παιδια μόνο με γλυφιτζουρια...οξω ρε που μας λες και για νομοθεσία!!! Βγάλτε την κοπέλα εξω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να λοιπόν η λύση που προτείνουν οι υπερδημοκράτες, ανεχτείτε να πηδάνε τα παιδιά σας για να μη κινδυνέψει η δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. patera pes sta paidia sou va gamiode sto bourdelo gia va mi exouv avagi ta gourounia auti gamiotav gia psixoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΑΜΠΤΩΧΗ ΖΗΤΑΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.
    ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΥΠΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΗ ΚΟΠΕΛΑ.
    ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΖΗΤΑΓΕ.
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πιο ψύχραιμο και εύστοχο σχόλιο που έχω ακούσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά και από τον Φιλόλαο για το 2008. Ευτυχισμένα και αποδοτικά σε υλική ευδαιμονία.
    Θα μου επιτραπεί να γράψω αυτά που έγραψα και κάποτε για πουλημένους δικαστικούς στις φασιστικές διοικήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, για να αναδειχθούν οι ίδιοι. Πρώτο παράδειγμα ο παράνομος τούρκογλου-Κεδίκογλου. Ποίοι δικαστές να κάνουν σωστή ανάκριση; Βρωμάνε από παντού. Από τον Σανιδά με τις κληρονομιές; Από τον Κεδίκογλου με την απάτη της εφορίας; Από την Ηλία ; Από τον Καλούση; Όλοι οι δικαστές (ανώτεροι) της ΝΔ είναι στημένοι και βρωμάνε όπως και οι ΠΑΣΟΚοι; Άστα φίλε μόνον μία επανάσταση σωστή και όχι όπως οι χουντικοί, οι στημένοι από τους αμερικανούς, σήμερα χρειάζεται. Μία επανάσταση όπως στην Γαλλία με γκιλοτίνες σωστές, για τους ανήθικους δικαστές πολιτικούς. Εκεί πρώτοι -πρώτοι οι αρχηγικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Διότι αν δεν μπορούν να καθαρίσουν την βρωμιά του Αυγείου δεν αξίζει να επιμένουν να είναι αρχηγοί. Αυτοί πρώτοι ΓΑΠ και ΚΚ, στο ικρίωμα, σαν αποδεδειγμένα ένοχοι. Λένε ότι η Δικαιοσύνη είναι ελεύθερη. Ψέμμα μεγάλο. Πουλημένα τομάρια είναι και εκεί, στην δήθεν Δικαιοσύνη, στα κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που τους διορίζουν. Αν εξαιρέσουμε μερικούς Εισαγγελείς και Δικαστές, οι άλλοι όλοι είναι στημένοι και πριν αποφασίσουν κοιτάζουν την τσέπη τους. Κάποτε έλεγαν ότι μερικοί θεσμοί δεν είναι διαβρωμένοι και ανήθικοι. Λάθος είναι όλοι διαβρωμένοι. Πρώτοι και καλύτεροι οι ιερείς που βιάζουν μικρά παιδιά και δικηγόροι τύπου Λυκουρέζο τους αθωώνουν και αν δεν τους αθωώνουν τους αφήνουν στα σπίτια τους να πεθάνουν από γηρατειά και η δικαιοσύνη κοιτάζει αλλού. Όπως κάνουν και για τον δικό τους Ζαχόπουλο. Διαβρωμένοι είναι και οι μητροπολίτες που την φυσική ανωμαλία έχουν κάνει τρόπο ζωής. Οι δικαστές τύπου πρώην προέδρου που ο γιός του απατούσε την εφορία. Οι υπουργοί που έκαναν τα ομόλογα για να ενισχυθεί το κόμμα. Ο πρόεδρος Δημοκρατίας (δημοκρατία να την κάνει ο θεός) Κ. Παπούλιας με το κωλόσπιτο, για να αποφύγει το τεκμήριο ο φίλος του ανθέλληνας δημαγωγός Ανδρέας Παπανδρέου, κτλ, κτλ. Άστα φίλε έχω πολλά να πω αλλά θα γίνει σιγά - σιγά βαρετό. Εκεί μας κατάντησαν οι άθλιοι πολιτικοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και η ανθελληνική χριστιανική θρησκεία και ιεραρχεία αυτής. Φιλόλαος 01/01/08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να σαπίσει στη φυλακή η δεσποινίς ετών 35.Αμα έχεις πτυχίο παύεις αυτόματα να είσαι πουτάνα και εκβιάστρια;Γιατί προς τα κει το πας πατέρα,που έμμεσα θεωρείς τους γονείς της υπεύθυνους για την κατάντια της κόρης τους,αλλιώς γιατί να ντρέπονται,σ αυτή την ηλικία ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του.Γράφε όσο θες ότι φταίει η άτιμη κοινωνία,παρντον η κυβέρνηση,εμείς ξέρουμε ότι φταίει η δεσποινίς.
    Α ναι και κάτι άλλο ,έτσι είναι οι γροθιές στο στομάχι βουτυρομπαμπάδες;Να διαβάζετε περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και να μην ξεχνάμε ότι ο γιός του Μητσοτάκη Κυριάκος πρόστυχα είχε διοριστεί στην Εθνική Τράπεζα σαν σύμβουλος μόλις ήρθε από την Αμερική νεώτατος, άπειρος, από τον φασίστα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Καρατζά και με προτροπή του εβραίου Σημίτη, παρακάμπτοντας το ΑΣΕΠ. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΑΔΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

    Έχουμε πεσει θυματα ΑΠΑΤΗΣ 100δων χιλιαδων ΕΥΡΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ πιστευει οτι τα οικονομικα εγκληματα δεν τιμωρουνται.Ποιος ειναι ΑΥΤΟΣ που οριζει το μελλον των οικογενειων αυτων, αν μεχρι να γινει η δικη ,και τη αποτελεσμα θα εχει ,
    μετα 4-5 χρονια.μεχρι να γινει το δικαστηριο εξαθλιωμενο οικονομικα αν και ποτε
    ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ του πεταξει ενα ξεροκοματο(τμημα των χρηματων)και γινει (ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ)
    .ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ .
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ(οταν υπαρχουν τα στοιχεια) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το καλύτερο σχόλιο μέχρι τώρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το σχόλιο του «ανώνυμου» Πατέρα αξίζει συγχαρητήρια.
    Από την άλλη και το σχόλιο του 2:50 έχει τους προβληματισμούς της Κοινωνίας, όπως αυτή μας την σερβίρουν οι καταλληλότεροι και άμεμπτοι ! !

    Για σένα όμως 6:34, προς τι ο προβληματισμός ( ? ! ! ) τα διλλήματα δεν νομίζεις ότι είναι αρκετά ; Πρώτα το διαβατήριο. Μεταγενέστερα «εμένα ή τα τανκς». Πρόσφατα, «εμένα ή νέες εκλογές». Δηλαδή (;) μην γίνω . . . προάγγελος κακών, αλλά στο χάος και την ακυβερνησία που ευθαρσώς ο έτερος συνεταίρος κ. Επίτιμος απευχόταν, ΕΜΕΝΑ. Τον καταλληλότερο ! !
    Με υπηρέτες των σχεδιασμών μου και έναν της ΠΑΡΕΑΣ τον . . . ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ, το παρ’ ολίγον θύμα και αδικοχαμένον, που δεν πρόφθασε να επιτελέσει το έργο που του ανατέθηκε και με αυτοθυσία άκρατη και αθόρυβα επί μία τετραετία κατόρθωσε, … ό,τι κατόρθωσε… να επιτελέσει σεμνά και ταπεινά, σε ένα λιτό διαμερισματάκι του Κολωνακίου αντί της Βασιλεύουσας ! ! !.

    Έλεος συμπολίτη 6:34 ! ! ! Έλεος ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ω τι δράμα ω τι δράμα!
    "Πατέρα" αν δεν έχεις πρόβλημα να δεις το παιδί σου να κάνει τα ίδια με την Τσέκου μάλλον θέλεις και εσυ κρέμασμα απο τα @@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δικαίως και προσφυώς κάποιος φίλος φοβήθηκε την αναλυτική ματιά στο σχόλιο αυτό.
    Καλά κάνει και προσπαθεί να με αποτρέψει να το προσεγγίσω!

    Θέλω να τον καθησυχάσω, δεν θα προβώ σήμερα σε ανάλυση, δεν θα επιδιώξω να ξεσκεπάσω την υποκρισία του γονέα που υποκρύπτει την κουλτούρα του μικροαστισμού,
    η οποία γίνεται η καλύτερη βάση αναπαραγωγής της διαφθοράς στη χώρα μας.

    Από την Πατρωνία ξεκινούν όλα.
    Αυτό που εντοπίζεται ως διαφθορά σε όλα τα επίπεδα είναι απότοκο της εξέλιξης της πατρωνίας στην Ελλάδα.

    Σημειώνεται στο άρθρο:

    «Ντρέπομαι που έχω παιδιά και δεν ξέρω τι να τους πω να γίνουν, άραγε εσείς στα δικά σας παιδιά τι λέτε κύριε Πρωθυπουργέ;
    Ντροπή σε όλους μας!»

    ΌΧΙ αγαπητέ μου,
    ντροπή σε εσένα και όχι σε όλους τους γονείς.
    Ντροπή σε αυτούς που μεγαλώνουν τα παιδία τους με την κουλτούρα του «ηρωισμού και της αυταπάρνησης»!
    Ντροπή σε αυτούς που δίνουν τα πάντα για μια θεσούλα στο δημόσιο εξευτελιζόμενοι στα κομματικά γραφεία και στους υπουργικούς προθάλαμους.
    Ντροπή στα παιδιά που αποκτούν γνώσεις και επιδεξιότητες απλά και μόνο για να νομιμοποιήσουν την παράδοση τους στο σύστημα του εκχυδαϊσμού και της εκπόρνευσης.

    Υπάρχουν και οι «άλλοι» γονείς.
    Και αυτοί δουλεύουν σκληρά και ονειρεύονται το καλύτερο για τα παιδία τους.
    Μόνο που τα διδάσκουν ότι, «ό σκοπός ΔΕΝ είναι αυτός που αγιάζει τα μέσα».
    Τα προφυλάσσουν από την πατρωνία και τα εμπνέουν στο πνεύμα της αξιοπρέπειας.
    Τα κάνουν «δύσκολα παιδιά» με ευθύνη για τον εαυτό τους και σεβασμό στον άλλο.
    Τα μαθαίνουν ότι τα κοινωνικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται ατομικά με το βόλεμα, αλλά συλλογικά με τη συντονισμένη πολιτική και κοινωνική δράση.
    Τα μαθαίνουν να μην ενδίδουν στον εξουσιαστή και τα βίτσια του. Τα μαθαίνουν να αντιδρούν με άλλα μέσα!

    Όσο και όσοι ο διακατέχεστε από μικροαστισμό, ατομισμό και «ηρωισμό» θα αποτελείτε τον προσφορότερο αγωγό της σύγχρονης εκμετάλλευσης από κάθε αλήτη που καταχράται τη θέση εξουσίας που κατέχει και τον κάθε επίδοξο νταβατζή.

    Δημιουργήστε αντισώματα αξιοπρέπειας και κοινωνικής ευθύνης… θα σας χρειασθούν.

    Κατά τα άλλα, η κοπέλα να «βγει έξω».
    Για άλλους όμως λόγους –που έχω ήδη υποστηρίξει αλλού -και όχι για αυτούς που λανθάνουν ή προδηλώνονται στο κείμενο, που δεν ανέλυσα αλλά ψιλο- σχολίασα!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    Υ.Γ. Όσοι μεγαλώνουν τα παιδιά τους με το σύνθημα "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" διαμορφώνουν προσωπικότητες έτοιμες να όχι μόνο να εκπορνευθούν, αλλά όταν η εξουσιαστική τους θέση το επιτρέψει, να εκπορνεύσουν άλλους. Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ,Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΡΑ,ΑΧΡΕΙΟΣ,ΚΛΕΦΤΗΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ,ΚΑΘΙΚΙ,ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΛΥΠΗΣΗ.

    6Η ΤΣΕΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΒΛΑΧΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΓΙΕ
    Οσο καλα και με αρχες να μεγαλωνεις τα παιδια σου παντα υπαρχει ο φοβος με την κωλοκοινωνια που εχουμε και αυτα που βλεπουν καθε μερα γυρω τους να σταβωσουν και να παρουν τον δρομο της ΤΣΕΚΟΥ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι λέτε ρε μαλάκες; Και ο πατέρας του Ρωχάμη είχε όνειρα για εκείνον όπως όνειρα έχει και ο πατέρας του κάθε εγκληματία ή κάθε παιδιού που δουλεύει για 600 ευρώ και ας έχει βγάλει και δέκα σχολές...Δηλαδή θα νομιμοποιήσουμε τον εκβιασμό επείδη το καραπουτανάκι έκανε τσιμπούκια στον αληταρά τον Ζαχόπουλο για να κερδίσει (όχι βέβαια με ΑΣΕΠ αλλά με πίπες και σπερμοκαταπώσεις) μια θέση εξουσίας στο Δημόσιο; Το ότι το είχε βιντεοσκοπήσει προφανώς για να κάνει αργότερα αυτόν τον εκβιασμό είναι πράξη αγγέλου; Απλά το καραπουτανάκι για μια θέση εξουσίας έπαιξε με βρώμικες λιγδιάρικες χοντρόπουτσες και τώρα τρώει τα αγγούρια από πίσω κατά ρηπάς...Καλά να πάθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σημερα η πλειονωτητα των γονιων συμβουλευουν τα παιδια τους¨ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ¨¨¨
    Το σιγουρο εινε οτι ολα τα παιδια πρεπει να μαθουν γραμματα,αλλα αν δεν καλιεργησεις και χαρακτηρα στο παιδι σου,αν δεν το μαθεις να εχει αξιες,να αναγνωριζει το σωστο απ το λαθος και να εχει αρχες,τοτε σιγουρα θα εκπλαγεις μελοντικα.
    τι να το κανεις να ξερεις ολο το συνταγμα οταν το χρησιμοποιεις λαθος στην ζωη σου και ψαχνεις για κερκοπορτες να σε οδηγησουν στον πλουτο και στα συμφεροντα τα προσωπικα και εν γενει να σε κανουν ενα ακομα ΠΑΡΤΑΚΙΑ.
    ---ΑΡΑΠΗ ειμαστε μαζι σου αγορι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δημιουργήστε αντισώματα αξιοπρέπειας και κοινωνικής ευθύνης… θα σας χρειασθούν.

    ========

    Μπραβο ρε αγιε
    μιλα το κερατο μου
    μπουρδελο καταντησαμε
    με δυστυχισμενες 'πουτανες'
    που τα βαζουν με τον νταβατζη
    μονο οταν τις πεταει απ εξω
    Αν την 'δυστυχισμενη' δεν την εκοβαν ο διαγωνισμος δεν θα ηταν σικε ε;
    ουστ ρε φαρισαιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε 12.00

    ασφαλώς και είναι έτσι.
    Το σχόλιό μου δεν αναφέρεται στους γονείς της Τσέκου. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού τους ανθρώπους δεν τους γνωρίζω, αλλά αποκλειστικά στο πνεύμα και στην κουλτούρα που αποπνέει το σχόλιο στο top post.

    Ασφαλώς, η σύγχρονη διάσταση της πατρωνίας είναι κοινωνικό και πολιτικό φαινόμενο, αλλά εξατομικεύεται και αναπαράγεται πολιτισμικά.
    Αυτό ήθελα να δείξω με το σχολιάκι μου.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι σχέση έχει η φτώχεια της κοπέλας με το ότι:
    1) Έχει ακριβούς δικηγορυς
    2) Η ίδια φίλμαρε τις συνευρέσεις και τις χρησιμοποίησε
    3) Λόγω της φτώχειας της προσπάθησε να ξεφύγει αλλά το έκανε με παράνομο και ανήθικο τρόπο. Εντάχθηκε σε σπείρα εκβιαστών και πωλούσε τις υπηρεσίες της. Δεν ήταν το πρόβλημα ο διορισμός.

    Τώρα ήρθε η ώρα της κρίσης. Το σύστημα θα είναι δίκαιο αν αυτή την πάει για συνένοχο και αυτούς που τη βάλανε για για δράστες και τους χώσουν όλους μέσα, με τους δράστες να τρώνε τη διπλή ποινή από αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι θα πει ο πρωθυπουργός στα παιδιά του; Θα κοιτάξει να τα βάλει στην πολιτική για να λένε ότι λέει κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καταδικαστέες όλες όσες κοιτάνε να αρπάξουν θέσεις με πλάγια μέσα, καταδικαστέοι όλοι όσοι πουλάνε τις θέσεις με τα γνωστά ανταλλάγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΙ
    '

    ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΗΜΑΤΑ


    ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΑ ΑΠΟ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι θα πει ο Καραμανλής στα παιδιά του;

    Στη ζωή να κάνετε οτι και η μαμά σας, αν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που έκανα εγώ.
    Τα φωτεινά παραδείγματα μέσα στο σπίτι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΕΛΙΚΑ ,ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΨΩΦΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ ,Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΤΣΕΚΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΥΡΙΟΛΡΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΩΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΟΣΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ. ΤΕΛΕΣΕ Η ΟΧΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ? ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΙΝΔΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΟΛΓΟΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΙΚΟΙ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ''ΠΑΤΕΡΑ'' ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρόνια Πολλά
    Πολύ καλό το post. Συγχαρητήρια.
    Όπως και το σχόλιο του Άγιου.
    Συμπληρωματικά είναι .
    Γροθιά στο στομάχι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. η απόγνωση μπροστά στο τίποτα που σε περιμένει τελειώνοντας τις συμβάσεις με τα ψίχουλα των 900 ευρω.Όταν με ορισμένες συμβάσεις σε αναγκάζουν να δουλεύεις μιά φορά το χρόνο,νά κάθεσαι άλλους έξι μήνες,τι ζωή μπορείς να οργανώσεις,όταν ακόμη δεν έχουμε φύγει από τα σπίτια των γονιών μας και κοιμόμαστε ακόμη στα παιδικά μας δωμάτια!! με δύο πτυχία και γλώσσες και άπειρα έξοδα άπειρη κούραση και στερήσεις και να χάσκει μπροστά σου το τίποτα το αβέβαιο το κάπου ίσως το μπορεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. σκατογρια πουτανας γιε 1239 ελπιζω και η μανα σου οταν ψοφαει να φτυνει αιμα απο τον κωλο και απο το στομα φλοκια. Το ιδιο και η γυναικα σου και τα παιδια σου αν εχεις γιατι σε κοβω και για λουγκρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συνέχεια από 12:53

    Άς το διαδώσουμε
    Στείλτετο με mail στους φίλους.
    Ίσως αφυπνίσει συνειδείσεις.
    Ίσως ξυπνήσει μερικούς.
    Ίσως σηκωθούμε από τους καναπέδες και αρχίσει το τέλος των κάθε μορφής και επιπεδου νταβατζίδων και της "πατρωνίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ???
    ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τώρα που μάθαμε για το ρόλο του Ζαχόπουλου στα πτυχία και τα διδακτορικά της Νατάσσας, θα γίνει άραγε κανένας επανέλεγχος για το πόσα φάγανε οι καθηγητάδες που υπέγραψαν τα μαϊμού διπλώματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αλήθεια, μήπως μου διαφεύγει κάτι? Η κυρία αυτή χρησιμοποίησε έναν αθέμιτο τρόπο για να μπορέσει να βρει δουλειά. Κι άλλοι δεν δουλεύουν αλλά δεν εκβιάζουν για να το πετύχουν. Η κυρία αυτή έπαιξε στο δικό τους ανήθικο παιχνίδι και κάηκε όπως θα καούν και όλοι αυτοί. Απλά αυτοί είναι συνηθισμένοι στο να καίγονται. Ίσως απλά αυτή να έχει το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Αυτό που μου μένει εμένα σαν πατέρα, είναι να μάθω στα παιδιά μου να αγωνίζονται τίμια γι αυτό πυ θέλουν , ότι κι αν τους λένε οι σηρείνες. Κι αν δεν μπορέσουν να το αποκτήσουν με τίμιο τρόπο να αλλάζουν στόχους, να προσγειώνονται και να μην παίρνουν τα μυαλά τους αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. o xristodoulos saphse apo hpatitida C...h opoia kolaei mono me sexoualikh epafh h salio...loipon afhste ton pousth na sapisei ton kwlantero tou,gamiete o zaxopoulos kai h ka8e karapoutana ston tafo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΣΥ...

    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν στο δημόσιο...

    -που δεν έδωσες ποτέ φακελάκι σε γιατρό.

    -που δεν ρουφιάνεψες.

    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου.

    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου.

    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....

    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια

    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. στον 1:22
    Η Ηπατίτα C κολλάει όχι με σάλιο. αλλά με αίμα και πράγωγά του. Μπορεί να είναι σε SEX, χειρουργική επέμβαση, οδοντίατρος, κακώς αποστειρωμένη σύρριγγα και άλλα παρόμοια. Αλλά έτσι είναι πιο εύκολο ε; να μηδενίζεις ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί είσαι κολλημένος μαζί τους. Η εγκυρότητα στο μεγαλείο της, ένα μεγάλο μπράβο στον έντιμο ηθικό και κριτή των άλλων blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΙ
    '

    ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΗΜΑΤΑ


    ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΑ ΑΠΟ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ο καραμανλης και ο χριστοδουλος ειναι οι κυριοι εκφραστες της ομοφυλοφιλικης δεξιας του κυριου ..........

    τωρα που ο καρκινοδουλος ψωφα απο ηπατιτιδα εμεινε μονο ο καραμανλης μοναδικος τιμονιερης της χωρας ως αλλος καπεταν πισωγλεντης........

    οι τυχες μιας χωρας βασιζονται στην ευρυπρωκτη κωλοτρυπα του καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εξαιρετική τοποθέτηση. Θερμά συγχαρητήρια. Πράγματι σε αυτή την περίπτωση το θύμα έγινε θύτης. Απορώ για την αδράνεια της ελληνικής κοινωνίας που παρακολουθεί αυτή την τρομερή ιστορία με απάθεια.

    Άνθρωπος της εξουσίας με υπερβολική ισχύ, αντισυνταγματικά χορηγηθείσα σε αυτόν, εκμαυλίζει τη γραμματέα (καθαρή περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης και καθυπόταξης) και την πετάει σαν το σκυλί από τη δουλειά όταν βρήκε άλλη γκόμενα.

    Θα το αφήσει να περάσει έτσι η ελληνική κοινωνία επειδή πιστέψαμε και ψηφίσαμε ένα κόμμα; Θα ήταν ντροπή μας. Η απάντησή μας θα είναι ό,τι έκαναν στον μεσαίωνα; "Βάλτε την όσο πιό βαθειά στο μπουντρούμι για να την ξεχάσουν όλοι".

    Συνάδελφοι στη ΝΔ αποβάλετε τα άθλια αυτά άτομα από το κόμμα και αποκαταστήστε την δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ο μασκαριοτατος χριστοδουλος πως κολλησε ηπατιτιδα?

    εκανε τατουαζ (στο κωλαρακι) με μολυσμενα συνεργα ?

    εκανε χρηση ναρκωτικων με μολυσμενη συριγγα ?

    εκανε (πρωκτικο ομοφυλοφιλικο) σεξ χωρις καποτα με μολυσμενο αναβατη?

    λιγο δυσκολο να κολλησε απο νοσοκομεια μιας και ο πουστοδουλος παντα πηγαινε στα καλυτερα και πιο ακριβα νοσοκομεια...

    θελουμε απαντησεις για την ομοφυλοφιλια και το κουσουρι του πρωκτοδουλου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ναι μωρέ.. για μια θεσούλα το έκανε...

    Να σαπίσει στην φυλακή και αυτή και όσοι την μεγάλωσαν με τέτοια "ιδανικά".

    Άντε... και καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. τα μουλικα του καραμανλη(?) απο εξωσωματικη θα γινουν οτι και ο πατερας και η μητερα τους....

    ο γιος του καραμανλη θα γινει ομοφυλοφιλος
    και θα γινει πρωθυπουργος το 2040 ,και η κορη του καραμανλη θα γινει γιατρος με πλαστα πτυχια και πληρωνοντας.....

    ετσι,η δυναστεια θα συνεχιστει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΣΕΚΟΥ


    ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ


    ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.


    ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.

    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ

    ΜΑΓΓΙΝΑΣ
    ΣΟΥΦΛΙΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ξαναδιαβάστε το 12.39 και το 12.57
    Συνοπτικά θα λέγαμε ότι ο ένας είναι άθεος και ο άλλος θρησκευόμενος. Πιστεύουν σε κάτι.
    Βρίσκω εξεραιτικό τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζονται τα πιστεύω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο ζαχοπουλος πήδαγε, η τσεκου καθότανε, όταν είδε ότι την ήθελε μόνο για πήδημα θύμωσε και έγινε ότι έγινε, ΞΥΠΝΑΤΕ…
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Είναι αλήθεια ότι λϊγο για Καστορίαδη θα ήθελε η Τσέκου να μιλάνε και όχι να την θέλει μόνο για σεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. δεκαδες ερωτηματικα εχουν οι
    "δημοσιογραφοι".
    γιατι κανεις ομως δεν αναρωτιεται
    πως αποκτησε τεχνογνωσια υποκλοπων
    η αθωα συμβασιουχος?
    πως αποκτησε ικανοτητες να κανει
    μονταζ?
    αφελεις οι δημοσιογραφοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.
    ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ
    ΜΙΑ ΚΩΛΟΘΕΣΟΥΛΑ.
    ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ
    ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ.."ΚΟΛΠΑ"..
    ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    Η ΕΥΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. υπαρχει δημοσιογραφικο απορρητο,
    στην συνεργασια δημοσιογραφων και
    μυστικων υπηρεσιων που υποκλεπτουν
    δημοσιους λειτουργους?
    με σκοπο την ομηρεια του ελληνικου κρατους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. παγιδευμενοι-εκβιαζομενοι-ομηροι

    πολιτικοι
    δημοσιογραφοι
    δικαστες
    ανεξαρτητες αρχες
    ελεγκτικοι μηχανισμοι
    συνδικαλιστες
    κτλ
    κτλ

    ζουμε σε παγιδευμενη δημοκρατια

    ποιος κυβερναει αυτη την χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 12:57 μμ

    αντε γαμησου καριολη βρωμοπουστρα

    αντε στο χριστοδουλα να του παρεις καμια πιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ο καραμαλης ειναι ο καπεταν πισωγλεντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. οι αριστεροι εχουν τους συντροφους και οι δεξιοι τις αδερφες.

    για παραδειγμα ,
    ενας αριστερος αποκαλει εναν αλλο αριστερο συντροφο ενω ενας δεξιος αποκαλει εναν αλλο δεξιο αδερφη.

    ετσι αν συναντηθει καραμαλης και παπαρηγα , θα ειανι σωστο να πεις οτι συναντηθηκε η αδερφη καραμανλης με τη συντροφισσα αλεκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. οι δεξιοι ειναι ολοι ομοφυλοφιλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..
    ΔΑΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΟΜΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ
    ΟΤΙ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    Β.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ
    ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΝΡΑΤΙΑΣ
    ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ
    ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ.
    [Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Κ. ΡΕΛΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.]
    ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΕΔΩΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
    ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΝΑ
    ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ[ ΕΝΩ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ
    ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.] ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ 2000
    ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ
    ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ
    ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ AΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙ
    ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΘΡΓΟ
    ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟ
    Β.ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗς 29,01,08
    ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ
    ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΡΙΜΕ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISRELLOS
    Y.G. PRESS - GR DO NOT CUT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. η κακομοιρα η συμβασιουχα οταν
    της ειπαν οτι θα καταληξει στην
    φυλακη με αυτα που κανει,γιατι
    δεν φοβηθηκε?
    ηταν ατρομητη?
    ειχε μεγαλες πλατες?
    ισχυρους φιλους,και μεγαλες καταθεσεις σε οφσορ?
    περιεργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΝΑ
    ΠΙΣΤΕΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ,
    "ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΑ" ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,
    ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ" ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ.
    ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ" ΤΗΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ
    ΜΕ ΤΟ "ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"..ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ
    ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Η κυρία ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ν παγιδεύσει τον ζαχοπουλο και δεν έχει σχέση με διορισμούς και ροζ σκάνδαλα.

    η απαιτηση για διορισμο ηταν
    δικαιολογια.

    ο στοχος ηταν κατι μεγαλο..
    οχι ενας απλος διορισμος.

    ποσα πηρε η κυρια για την δουλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. θανασης ζαχοπουλος
    μελος του εαμ-ελας

    του «φόρτωσαν μια ατασθαλία στον ΣΕΚ πρώην ΟΣΕ, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία» αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.


    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο Χρήστος Ζαχόπουλος έμεινε ορφανός σε ηλικία μόλις τεσσάρων-πέντε χρόνων και η μητέρα του Κλεοπάτρα έγινε μάνα και πατέρας μαζί για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


    για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.



    δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Το Πασόκ επιστήμων ανακάλυψε τα «αίτια της αυτοκτονίας», αλλά δε μας τα λέει.

    Το Πασόκ γνωρίζει τα κοινωνικά αίτια της αυτοκτονίας αλλά στερεί από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα τα φώτα της σοφίας του.

    Το Πασόκ δεν πιστεύει με τίποτα ότι μπορεί ένας άνθρωπος να καταφύγει στην αυτοκτονία προκειμένου να μη βιώσει τη διαπόμπευσή του και το διασυρμό του από τα διάφορα γιουσουφάκια της παρλαπιποφόρησης.

    Κακομοίρη Emile Durkheim τι έπαθες. Που να ξερες ότι έναν αιώνα μετά τη μελέτη σου για τα αίτια της αυτοκτονίας(Le Suicide)., ένα «μεγάλο δημοκρατικό κόμμα» και τα ελληνικά ΜΜΕ θα σε ξευτέλιζαν γιατί δυστυχώς οι θεωρίες σου δεν τους συμφέρουν. Ή μάλλον πρέπει να τις ράψουν στα δικά τους καραγκιοζιλίκια.

    Η διεθνής επιστημονική κοινότητα πρέπει να απαιτήσει από το Πασόκ και τα greek media να παραδώσουν στους λαούς της Γης την κρυφή κοινωνιολογική σοφία που κατέχουν και να πάψουν να γεύονται, κατ’ αποκλειστικότητα, τους δι' επιφοιτήσεως, καρπούς αυτής της σοφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ποιoύς καλύπτεις Ευούλα;


    Το Νικολιτσόπουλο και τον Πολυζωγόπουλο που σου έταξαν θέση στο δημόσιο, έτσι και παίξεις το παιχνίδι τους ή μήπως καλύπτεις τον αρχηγό Γιωργάκη που ετοιμαζόταν να εμπεδώσει λέει την ουσία της επανάστασης για να προστατέψει την παρθενία της «αθώας» συντρόφισσάς του;
    Ο ρόλος του Νικολιτσόπουλου και του Πολυζωγόπουλου στην υπόθεση βρωμά.
    Καλά, τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ, πως εννοούν την περιφορά ενός ροζ dvd, στα κανάλια, από έναν δικηγόρο της ΓΣΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Το dvd έκαψε την "Αγία" Ευούλα.


    Σκούρα τα πράματα για την Εύη. Η ύπαρξη και το περιεχόμενο του dvd καίει την υπερασπιστική της γραμμή. Το σκηνικό έχει ανατραπεί για την ίδια και όσους κρύβει. Αποδείχτηκε το ψέμα, η απληστία, οι αντιφάσεις και το σχέδιο που είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια και εκμεταλλεύτηκαν οι πράσινοι προστάτες της
    Όσο και να επιμένει ο δικηγόρος της, ότι δεν είχε παραδοθεί στην ανάκριση το υλικό του dvd τόσο αποδεικνύεται ότι η γραμμή τους ήταν το ψέμα και μόνο. Η ανάκριση προσπάθησε και πέτυχε να αποδείξει ότι είναι ψεύτες και κρύβουν τα σημαντικά στοιχεία της πλεκτάνης που είχαν στήσει, προσδοκώντας το "θάνατο" του Ζαχόπουλου.
    Πρέπει να τα ξεράσει όλα γιατί υπάρχει ο «κίνδυνος» να συνέλθει ο Ζαχόπουλος οπότε τα πράγματα θα είναι όχι σκούρα, αλλά μαύρα σαν καλιακούδα. Πρέπει να μας εξηγήσει το ρόλο των δικηγόρων που εμπλέκονται στον εκβιασμό και αν τα όρια του εκβιασμού εξαντλούνται σε μια θέση στο δημόσιο. Γιατί ο εκβιασμός της Εύης δεν κοστίζει διακόσια χιλιάρικα αλλά έχει βάθος, ύψος, πλάτος και πλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Χάσαμε την «Επανάσταση Ήθους» του Γιωργάκη……STOP!


    Άτιμε Ζαχόπουλε τι μας έκαμες! Μόλις άρχισε να στρώνει ο Γιωργάκης το κόμμα και ετοιμαζόταν για Επανάσταση, εσύ έπεσες. Του την έκαμες μπαλκόνι. Τη στιγμή που είχε όλα τα στοιχεία για να γκρεμίσει τη χούντα του Καραμανλή, η κουρούπα σου κατέβηκε τέσσερις ορόφους.


    Ανάθεμα στα ηθικά παραπτώματα και στα χίλια μαστίγια της ηδονής.

    Και τώρα πως θα κάμουν μαθήματα ήθους και δημοκρατίας ο Γιωργάκης και οι έντιμοι σκλάβοι της διαπλοκής, στις κωλοφυλλάδες τους;

    Τώρα πως θα εξυγιανθεί ο δημόσιος βίος από τη χούντα του Καραμανλή;

    Όλα ήταν έτοιμα. Τα υπόγεια της παραπληροφόρησης γεμάτα υλικό, πράσινα άλογα και τσόντες.

    Ανάθεμα την ώρα, κατάρα στη στιγμή

    Έπνιξαν οι εχθροί μας του Γιώργη την πυγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ο εκβιασμός Ζαχόπουλου και οι κομπίνες της κυρίας.


    Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γενικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω, τι θα γίνει, θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει.
    Επίσης δε νομίζω ότι την έφερε στον άλλο γιατί δεν τη διόρισε! Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε: "Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε". Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο.
    Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχουν θεσμοί και κανόνες.
    Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.
    το έστειλε ο Cardiex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. μπορεί ένας άνθρωπος να καταφύγει στην αυτοκτονία προκειμένου να μη βιώσει τη διαπόμπευσή του και το διασυρμό του από τα διάφορα γιουσουφάκια της παρλαπιποφόρησης?


    θανασης ζαχοπουλος,πατερας
    μελος του εαμ-ελας

    του «φόρτωσαν μια ατασθαλία στον ΣΕΚ πρώην ΟΣΕ, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία» αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.


    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Όταν, συνεπώς, δρομολογείται κάποιος πολιτικός στόχος από τα μεγάλα αφεντικά ανασύρεται από το «οπλοστάσιο» και το ανάλογο «όπλο». Βγαίνουν τα σκάνδαλα που συμφέρουν τους νταβατζήδες και κυρίως τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά. Γιʼ αυτό δεν είδαμε ΠΟΤΕ να χτυπιούνται οι πολιτικοί αχυράνθρωποι των μεγάλων αφεντικών, τα πολιτικά τους τσιράκια, όπως ο Σημίτης, ο Γιωργάκης, ο Μητσοτάκης, η Ντόρα και άλλοι. Τα σκάνδαλα πέφτουν σαν νεροποντή μόνο όταν κάποιος πολιτικός, αστός πολιτικός και όχι κανένας επαναστάτης, επιχειρεί να διατηρήσει μια ελάχιστη πολιτική ανεξαρτησία και δεν υποτάσσεται πλήρως στα κελεύσματά τους.
    Οι διαχειριστές της οικονομίας της αγοράς, του κράτους, των συνδικάτων, των ιδεών, της πληροφόρησης, είναι πνιγμένοι μέχρι το λαιμό από τα σκάνδαλα, τις συναλλαγές και τη βρομιά. Δεν είναι θέμα πολιτικού χρώματος. Στην εικοσαετία του ΠΑΣΟΚ γίνανε σημεία και τέρατα. Κλέψανε οι ΠΑΝΤΕΣ αμύθητα ποσά, λεηλάτησαν τα πάντα.
    ΟΥΔΕΙΣ, όμως χτυπά τις εστίες. Και από πάνω μάς δουλεύουν. Βγαίνουν τα τρωκτικά, η παρασιτική υπαλληλική γραφειοκρατία να μας παραδώσει μαθήματα ήθους και εντιμότητας. Ποιοι; Οι νταβατζήδες, τα υπαλληλάκια τους και τύποι σαν τον Πολυζωγόπουλο, τους κολλητούς του και τις γραφειοκρατικές τους «σπείρες» που είναι βουτηγμένες σε κάθε είδους βρωμιά. Για να μη μιλήσω για τους μεγαλοδημοσιογράφους, την «εστεμμένη» αλητεία και πορνεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η Ιστορία θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα Ζαχόπουλος! Όταν καταλιγιάσει ο αχός, η μόνη κερδισμένη από αυτή την υπόθεση, την υπόθεση της θυσίας του Ζαχόπουλου, θα είναι η κοινωνία μας. Τελικά, υπάρχουν άνθρωποι με αρχές. Πολύ θλιβερό το θέαμα ανθρώπων των media, που υπερασπίζονται την ηθική αυτουργό της απόπειρας εξόντωσης του Ζαχόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Καταρρέουν οι καναλαρχικές σκεωρίες για τους αποχαρακτηρισμούς Ζαχόπουλου


    Έχουν ήδη καταρρεύσει πάρα πολλά από τα ψέματα που λέγονται στα κανάλια της διαπλοκής, γύρω από το θέμα Ζαχόπουλου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ). Οι νταβατζήδες όμως δεν κάνουν ποτέ λάθος, άρα και το άρθρο αυτό ανήκει στη σφαίρα της Χαλιμάς.
    Ο Ζαχόπουλος ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και άρα πρόεδρος του ΚΑΣ, όπως ακόμα βλέπετε στο Υπουργείο Πολιτισμού.
    Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
    Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

    Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.


    Α ναι και μια παρομοίωση. Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 1ο Εφόσον επιζήσει ο Ζαχόπουλος έχει να κάνει πολλές μηνύσεις για τα όσα συκοφαντικά διαχέονται από τα παπαγαλάκια του πάλαι ποτέ συστήματος ΠΑΣΟΚ.

    2ο Το ΚΑΣ εισηγείται υπό την προεδρία του ΓΓ. ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.
    Στο πολυμελές ΚΑΣ παίρνουν μέρος διευθυντές και επιστήμονες του ΥΠΠΟ, αρκετοι από τους οποίους ΔΕΝ είναι Νεοδημοκράτες. Μάλιστα, οι συνεδριάσεις, όπου γίνεται εισήγηση από τον αρμόδιο υπάλληλο είανι ΑΝΟΙΚΤΕΣ και η ημερήσια διάταξη γνωστή από πριν για τους ενδιαφερομένους και τους κκ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    Τους "ύποπτους αποχαρακτηρισμούς", τώρα ανακάλυψαν τα λαγωνικά της Τρικούπη ?

    3ο Μήπως η Τσέκου είναι ΠΑΣΟκα και με το λαμόγιο τον "κουμπάρο" πέραν από τη μονιμοποίηση (κουλτούρα ΠΑΣΟΚ) επεδίωξαν να πάρουν και μετρητό ?

    Μετρητό ΔΕΝ πήραν
    Mονιμοποίηση ΔΕΝ έγινε

    Αν, πραγματικά ο Ζαχόπουλος έχει κάνει αυτά τα τρομερά και φοβερά που ανακαλύπτουν όψιμα οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΚΑραμανλή (συμπεριλαμβανομένων και των γνωστών μεγαλοεργολάβων/μεγαλοεκδοτών)και διοχετεύουν στη δημοσιότητα χωρίς απτές αποδείξεις τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά όργανά τους, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΛΑ ???
    Εδώ, ο Γιώργος Παπανδρέου διαμαρτύρεται ότι η ΝΔ βολεύει κατά χιλιάδες τα ΓΑΛΑΖΙΑ παιδιά.
    Μια ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ακόμα ήταν το πρόβλημα ?

    Ας ελπίσουμε να ζήσει ο Ζαχόπουλος και ο καθένας να λάβει την απάντηση που αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Στο κελί 23, μέσα στον Κορυδαλλό, μετρά ψέματα η Εύη
    μπας και βρει λίγο μυαλό

    Τελικά στα χέρια του ανακριτή η περίφημη ροζ κασέτα. Η ίδια η Ευούλα είχε αρνηθεί την ύπαρξή της…τελικά παίζει με τις μέρες και τα ψέματα. Μάλιστα εμφανίστηκαν θεωρίες του τύπου:εφόσον δεν υπάρχει υλικό εκβιασμού, τότε δεν υφίσταται εκβιασμός, άρα είναι θύμα η κυρία και ο Ζαχόπουλος προσπάθησε απλώς να κατασκευάσει άλλοθι!
    Η κυρία εκβίαζε υποκινούμενη από τη σπείρα των δικηγόρων. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι καταδικασμένη. Έτσι και ξυπνήσει ο Ζαχόπουλος, τότε είναι που κάηκε τελείως γιατί αυτός, τώρα πια, δεν έχει κανένα λόγο να πει οποιοδήποτε ψέμα….θα πει όλη την αλήθεια και η κυρία θα μείνει ξεκρέμαστη, στο κελί 23, να μετρά γραμμές από ψέματα στους τοίχους της εγκληματικής της ηλιθιότητας….
    Η Εύη ελέγχει τα ρεύματα της επικαιρότητας και κινείται ανάλογα.
    Την κατάλληλη στιγμή θα καταλάβει ότι η σπείρα των δικηγόρων την «έκαψε», αρκεί τότε να μην είναι αργά γι’ αυτήν. Ψέμα το ψέμα, άνθρωπος δεν θα την πιστεύει! Πίσω όμως από τη σπείρα των δικηγόρων βρίσκονται βαρύγδουπα ονόματα της οικονομικής ζωής του τόπου. Εδώ η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει όλους όσους επωφελήθηκαν των «εκβιαστικών» αποχαρακτηρισμών και όσους ευνοήθηκαν από «εκβιαστικές διευκολύνσεις» Ζαχόπουλου.
    Αν φτάσει μέχρι εκεί το μαχαίρι θα εκπλαγούμε. Αλλά μάλλον θα καταλήξει πάλι σε ένα μελοδραματικό σήριαλ στα δελτία των οχτώ για να μην φτάσουν οι έρευνες σε οικονομικούς παράγοντες!
    Η Εύη λέει αλήθεια ότι δεν είχε «ερωτική σχέση» με τον Ζαχόπουλο.
    Πραγματικά ποτέ δεν τον ερωτεύτηκε. Ήταν η γυναίκα παγίδα μιας τεράστιας σπείρας που είχε μέλη δικηγόρους, τεχνικούς, πολιτική και οικονομική στήριξη. Η Ευούλα έχωσε στην κρεβατοκάμαρα τον ξελιγωμένο προϊστάμενό της και από την κλειδαρότρυπα έβλεπε ολόκληρη σπείρα δικηγόρων. Στην πραγματικότητα και οι δύο ήταν θύματα μιας τεράστιας οικονομικής πλεκτάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Σημειολογικές παρατηρήσεις

    Το πολιτικό μέρος για την «επιχείρηση» ενός δεύτερο ʼ89 το αναπτύσσει ο «Παλαίμαχος» στο πρώτο κείμενο.
    Εδώ θα προβώ σε κάποιες άλλες σημειολογικές παρατηρήσεις σχετικά με κάποια πρωταγωνιστικά πρόσωπα του 1989 και σήμερα. Παρατηρήσεις για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.

    Παρατήρηση πρώτη: Αυτοί που πρωταγωνιστούν σήμερα, κάποιοι, από τους φανερούς, εμφανίζονται και ΤΟΤΕ. ΟΛΟΙ «κοσκωτάνθρωποι», των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ και άνθρωποι του Γιωργάκη, ΤΟΤΕ και σήμερα…
    Παρατήρηση δεύτερη: Ο Καλούδης ήταν το δεξί χέρι του Κοσκωτά και η πρώην γυναίκα του, η Όλγα Τρέμη, στέλεχος του Κοσκωτά. Το ίδιο και ο Ματζουράνης (ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τους «κολλητούς» του Πολυζωγόπουλου), ήταν της παρέας!
    Παρατήρηση τρίτη: Μετά το γκρέμισμα του Κοσκωτά, αφού είχε επιτευχθεί πρώτα το γκρέμισμα του Ανδρέα, ο Καλούδης και η παρέα του επάνδρωσαν τον εκδοτικό μηχανισμό του «άσπονδου εχθρού»: Του Μπόμπολα!!!
    Παρατήρηση τέταρτη: Ο Ματζουράνης ήταν «κολλητός» δικηγόρος του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου, γνωστός για τους «παρακρατικούς» του μηχανισμούς!!!
    Παρατήρηση πέμπτη: Η γυναίκα του «σκανδάλου» θήτευσε στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.
    Παρατήρηση έκτη: Και οι δύο δικηγόροι της «σπείρας» της, των ίδιων μηχανισμών είναι: κολλητοί του Πολυζωγόπουλου!!!

    Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Στηριχτείτε στην ανάλυση του «Παλαίμαχου», συνθέστε το παζλ, ερευνήστε το «σκάνδαλο Κοσκωτά», ποιος ήταν ο άνθρωπος και από πού εστάλη, τα πολιτικά του στηρίγματα τότε και θα ξετυλίξετε το μίτο της Αριάδνης…

    Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
    ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ..
    ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΩ.
    ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΘΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ
    ΜΕ ΑΘΩΩΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

    Η ΕΥΑΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. E vevea gamise kala kala to gourouni ...kai otan irthe i wra na plirosei to logariasmo ...ekane tin palabi.
    Kai molis eide oti tha xasei tin marmita ...pidikse apo to mpalkoni.
    ORAIA PALIKARIA MAZEPSES DIPLA SOU KARAMANLI.MALLON KAI ESY TOY IDIOY SINAFIOY EISAI.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. υποπτες κινησεις στα ιμια.
    τι συμβαινει?
    ετοιμαζουν ελληνοτουρκικη προβοκατσια εναντια στον καραμανλη?
    οι ελληνες ψαραδες πηραν μιζα και
    εντολη να προκαλεσουν επεισοδιο με τους τουρκους?
    ποιος ο ρολος των μμε?
    ο μπους εχει ζητηση απο τους
    τουρκους να στησουν προβοκατσια στον καραμανλη?
    ποια ελληνικα κεντρα συνεργαζονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΣΕΚΟΥ


    ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ


    ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.


    ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.

    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ

    ΜΑΓΓΙΝΑΣ
    ΣΟΥΦΛΙΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Υποκριτές και …αποκαλύψεις του Κώλου


    Φίλες και φίλοι να με συγχωρείται αλλά όλες αυτές οι …αποκαλύψεις που ακούμε είναι του κώλου και εξηγούμε: Δηλαδή πρώτη φορά ακούσατε ότι στην Ελλάδα το υπουργείο πολιτισμού μοίραζε εκατομμύρια σε δραχμές παλαιότερα και ευρώπουλα τα τελευταία χρόνια σε διάφορα σωματεία και διάφορες οργανώσεις; Όποιος λοιπόν βγαίνει και λέει ότι δεν την ήξερε τη δουλειά που έκανε τόσα χρόνια τώρα ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ να κάνει , το υπουργείο πολιτισμού, είναι υποκριτής και ψεύτης.
    Σας καλούμε κύριοι αναλυτές, τηλεδικαστές, δημοσιογράφοι και λοιποί υπερασπιστές της διαφάνειας να κάμετε ελέγχους στο υπουργείο πολιτισμού από το 1990 και εξής, δηλαδή από την υπουργεία της κ. Μπενάκη, Μπαγκογιάννη, Μελίνας , Μπένου, Βενιζέλου, Πάγκαλου, Καραμανλή , Βουλγαράκη , Λιάπη αλλά και στο έργο όλων των γραμματέων που πέρασαν από αυτό το υπουργείο. Να δούμε επιτέλους πότε μοιράστηκαν και σε ποιούς τα ποιο πολλά κονδύλια. Να μάθουμε επιτέλους πόσο στοίχισε το ΛΑΜΠΡΑΚΟμέγαρο μουσικής. Να μάθουμε επίσης όλα αυτά τα χρόνια ποιος ήταν ο ρόλος του ΚΑΣ. Διότι, μη μου πείτε ότι και για το ΚΑΣ τώρα ακούσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΕΠΕΙΓΟΝ
    ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ,
    ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΠΟ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. «Προστατεύουν» τους εκβιαστές-δικηγόρους οι νταβατζήδες.


    αυτό δε λέγεται συγκάλυψη και υπόθαλψη εγκληματιών;
    Τα παρακρατικά κέντρα ενημέρωσης και διαστρέβλωσης
    επιχειρούν να κουκουλώσουν τις σχέσεις Γιωργάκη και Πολυζωγόπουλου
    με τους εκβιασμούς Ζαχόπουλου.

    «Επιχείρηση συγκάλυψης» πραγματοποιούν τα νταβατζίδικα κέντρα παραπληροφόρησης σε ότι αφορά σε ότι αφορά τη σχέση που έχουν με τον εκβιασμό του Ζαχόπουλου, οι περίεργοι δικηγόροι της «σκληρά εργαζόμενης νέας» Τσέκου. Πουθενά δεν βλέπουν οι νταβατζήδες τον πανίσχυρο Νικολιτσόπουλο και τους δεσμούς αίματος που αυτός έχει με τον πρώην ΓΣΕΕ, Πολυζωγόπουλο.
    Είναι πλέον φανερό ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, γνώριζε την υπόθεση, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την απόπειρα Ζαχόπουλου και θα την εκμεταλλεύονταν πολιτικά στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

    Που σημαίνει ότι έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παρασιώπησης εγκλήματος και υπόθαλψης εγκληματία (πλημμελήματα).

    Μεσολάβησε η απόπειρα αυτοκτονίας και άλλαξαν τα σχέδιά τους.

    Καταναλώνουν τόνους λάσπης για τον Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα και αν πει το όνομα του δημοσιογράφου που έδωσε το ροζ dvd, αυτός όταν θα κληθεί από τον ανακριτή, απλούστατα θα επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο. Άρα μάπα το καρπούζι.




    Όταν όμως τα τσιράκια της διαπλοκής Τρέμη και Αναστασιάδης, επικαλούνται δημοσιογραφικό απόρρητο, δεν βλέπουν πουθενά διατάραξη της νομιμότητας, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ίδιοι οι νταβατζήδες έχουν απαιτήσει «τη σιωπή των αμνών».

    Στον αγώνα της διόγκωσης της κάθε ανακρίβειας και κουτσουκέλας που κατεβάζει ο κάθε μαουνιέρης της διαπλοκής, συμμετέχουν και δικηγόροι, όπως ο Γιάννης Χαρακτινιώτης που του δείχνεις το φεγγάρι και κοιτά το δάκτυλο, όταν λέει στα «δημοκρατικά» ΝΕΑ: «ο νόμος, είναι σαφής και τιμωρεί όποιον διαπράττει το αδίκημα της παρασιώπησης εγκλήματος, δηλαδή εκείνον που με αξιόπιστο τρόπο πληροφορήθηκε ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του και παραλείπει να το ανακοινώσει εγκαίρως στις δικαστικές αρχές». Ρε Χαρακτινιώτη, ο νόμος δεν αφορά το Νικολιτσόπουλο και τον κολλητό του τον Πολυζωγόπουλο που ήξεραν βδομάδες πριν το Μαξίμου, τον εκβιασμό και περιέφεραν το τεκμήριο του εκβιασμού από κανάλι σε κανάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. τι γνωμη εχει ο δικηγορικος συλλογος,για τα μελη του,που
    συμβουλευαν και συνοδευαν την ευη,
    στα καναλια,για να εκβιασουν κρατικο λειτουργο?
    οι δικηγοροι συμβουλευουν τους
    πελατες τους να παγιδευουν και
    να εκβιαζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Πολύ εύστοχο σχόλιο. Αλήθεια, αυτό ήταν το όνειρο των γονέων και της ίδιας; Να βρεθεί στην φυλακή διασυρόμενη ως πόρνη;

    Επίσης εύστοχο είναι και το ότι και άλλες είναι αδιόριστες όμως δεν έφτασαν σε αυτό το κατάντημα.

    Όμως η νεαρή γυναίκα πως έχει διδαχθεί να διεκδικεί τα όσα δικαιούται; Με μαγνητόφωνα, κρυφές κάμερες, εκβιασμούς, παρέχοντας το κορμί της για να κάνει δημόσιες σχέσεις και με μαφιόζικη συμπεριφορά

    Είναι άθλια πιά η κοινωνία μας και πρέπει να πούμε επιτέλους ποίοι ευθύνονται γι αυτό το κατάντημα

    Lupus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΕΣΥ...

    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν στο δημόσιο...

    -που δεν έδωσες ποτέ φακελάκι σε γιατρό.

    -που δεν ρουφιάνεψες.

    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου.

    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου.

    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....

    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια

    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. εαν μια κοπελιτσα παγιδευη τον
    φιλο του πρωθυπουργου και τον
    εκβιαζει για "διορισμο και μετρητα".
    οι πανισχυροι νταβατζηδες ποσους
    πολιτικους εχουν παγιδευση και
    εκβιαζουν?
    ποσους απειλουν να καταστρεψουν εαν
    δεν συνεργαστουν?
    εκβιαζουν τον πρωθυπουργο της χωρας?
    τι ζητανε για να μην τον καταστρεψουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. To kαλύτερο αναρτημένο σχόλιο που διαβάσαμε τελευταία ΜΠΡΑΒΟ στον ΣΥΝΤΆΞΑΝΤΑ. Αφήστε τις μικροψυχίες και τις μικροπολιτικές.Το άρθρο είναι γροθιά στο στομάχι του κάθε βολεμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΗ

    ζωνιανος κτηνοτροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Λιάνα Κανέλλη από τον «Ριζοσπάστη» της περασμένης Κυριακής...

    *Ο Στάλιν,ως ευγενική ψυχή,ήταν φυσικό να έχει φιλενάδες,ενώ ο Τρότσκι,που ήταν παλιόμουτρο,είχε γκόμενες…

    Ενώ ο Άγιος που είναι ένα παλιόμουτρο με ευγενική ψυχή έχει και από τις δύο!!!

    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Σιγα βρε παιδια μην τα λετε ολα σημερα γιατι τι θα τους λεμε μετα..........
    ---Ολοι οι ελληνες μαζι ας ευχηθουμε στους 300 της βουλης που το παιζουν αδιαφορα ολες τις θεσεις του δημοσιου να τις γυρισουν αναποδα για βολεψουν με τον καλυτερο τροπο τα αδιαφθορα παιδια τους τις γυναικες και τους συγγενεις τους.
    Και ας κανουμε παρακληση στο βαρδηνογιαννη να χαμηλωσει το πετραιλεο για να αγοραζουν φτηνοτερα την ΒΑΖΕΛΙΝΗ.
    ---ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΕΑΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ
    ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ?
    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ?
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ
    ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
    ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΕΣΥ...

    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν στο δημόσιο...

    -που δεν έδωσες ποτέ φακελάκι σε γιατρό.

    -που δεν ρουφιάνεψες.

    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου.

    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου.

    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....

    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια

    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;



    κι επειδη ΑΓΙΟΣ ουδεις διαφαίνεται,

    ΣΙΩΠΑΣΤΕ λίγο κίτρινοι...
    κοιταξτε στον καθρέφτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Α..και ενα προσφατο΄΄΄τωρα τα χριστουγενα ακουσα το καλυτερ勤
    ---Συγκλονιστικα τα ερωτηματα ενος πατερα με το εμπα του νεου χρονου σε καποιον αλλον.
    Καλα εσυ δεν υποστηριζεις τον δικο μας τον Πλακιωτακη?? τοτε ποιον??
    Απαντηση΄΄΄Κανεναν
    ΕΡΩΤΗΣΗ΄΄ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΜΑΛΑΚΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ -ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΖΑΧΟ?
    ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ρε κεφαλαίε ψυχοπαθή μαλάκα,

    Κάνε μας επιτέλους τη χάρη να πεθάνεις σε κανένα ατύχημα φέτος να γλυτώσουμε από τα σεντόνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

    ΟΙ "ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ..

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ..

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. prasine patera ti xazomares les protoxroniatika ? etsi tha pas olo ton xrono ?

    kata ta alla simfono me ton 2:50
    "Και εσείς στο press.gr ότι στέλνει ο καθένας το βάζετε; Για να γίνεται χαβαλές με τα σχόλια;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΕΣΥ...

    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν

    -που δεν ρουφιάνεψες

    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου

    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου

    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....

    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια

    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;


    κι επειδη ΑΓΙΟΣ ουδεις διαφαίνεται,

    ΣΩΠΑΣΤΕ λίγο κίτρινοι...
    κοιτάξτε στον καθρέφτη......

    4:14 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΕΣΥ...
    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν

    -που δεν ρουφιάνεψες

    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου

    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου

    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....

    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια

    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;

    ...κι επειδη ΑΓΙΟΣ ουδεις διαφαίνεται,

    ΣΩΠΑΣΤΕ λίγο κίτρινοι...
    κοιτάξτε στον καθρέφτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Όσα΄ναι τα καλάζνικοφ στα Ζωνιανά χωσμένα, τόσες ας είναι οι ευχές που κάνω΄γω για σένα!!!

    Όσα χασίσια ευρίκανε στα Ζωνιανά οφέτος, τόσα καλά σας εύχομαι με το νέο έτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Τρείς οι γεύσεις ηδονής, τρείς οι τρύπες της γυνής. Για το γέρο φτάνει η πίπα για το νέο η πίσω τρύπα, αλλά εσύ ο πουτανιάρης και τις τρεις τις κουμαντάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Το Σάββατο επήγαμε θαλασσινή βαρκάδα. Το πέος μου σηκώθηκε πασχαλινή λαμπάδα. Το έπιανες, το έγλυφες με νάζι και με χάρη, και μαλακία παίζανε ακόμα και οι γλάροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ωραίο το βυζάκι σου και το κορμί σου φίδι μα μέσα απ' το βρακάκι σου κρέμεται ένα αρχίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ενας πατερας..

    ρε μαγκες ο θεμος αναστασιαδης,εχει παιδια?

    45 κασετες ναι,παιδια δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ο μαυρος ,ο σκυλος,ο αραπης της
    δεξιας,ετοιμος να σφαξει το
    πορνιδιο της "δημοκρατικης παραταξης".
    πουτανα δεξια κενωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΑΠΟ 4.53
    ...μετράω τύψεις..και γελάω,
    να δω ποιοι είστε..
    αν και απο παλιά γνωστοί....!
    κρίμα!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    καλά μυαλά
    δεν αλλάζει ο κόσμος έτσι
    χειρότερος γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Στα 23 μου νοικιασα ενα διαμερισματακι σε μια μικρη πολυκατοικια διπλα απο μια δασοδη περιοχη. Δυο τα ειχαν ατομα που κατοικουσαν εξωτερικο και ερχωνταν μονο διακοπες. Στον δευτερο οροφο οπου κατοικουσα διεμενε ενα ζευγαρι. Ο αντρας ηταν στα 29 και η γυναικα του στα 25. Ο αντρας ηταν μανιακος με της μηχανες.Κατι που δεν αρεσε στην γυναικα του και αρκετες φορες τους ακουσα να συζητανε εντονα γι'αυτο το θεμα. Μαλιστα οπως προσεξα δεν ηταν λιγες οι φορες που την αφηννε μοναχη και απουσιαζε πολλες ωρες ακομα και Σαββατοκυριακα ολοκληρα με αλλους μηχανοβιους σε εκδρομες. Η Χαρουλλα σαν γυναικα ητανε πολυ συμπαθητικη με ολο καμπυλες σωμα. Δεν ηταν καμια κουκλα αλλα φαινωτανε σεξουλιαρικο θηλυκο. Μιλουσαμε αλλα ηταν πολυ συγκρατημενη μαζι μου της πρωτες βδομαδες μεχρι που ενα Σαββατο μεσημερι που ο αντρας της εφυγε με αλλους μηχανοβιους δεν ειχαμε καν ανταλλαξη πολλες κουβεντες. Συναντηθηκαμε εξω στον διαδρομο οταν επεστρεψα απο το σουπερμαρκετ με ψωνια. Συσταριζε το διαμερισμα της,ειχε ανοικτη την πορτα μια και το σκουπιζε κιολας. Ανταλλαξαμε λιγες κουβεντες και την ρωτησα αν ηταν σπιτι ο αντρας της. Αναστεναζωντας μου ειπε οτι ειχε παει εκδρομη με την παρεα του και θα επεστρεφε την αλλη μερα. Την ρωτησα γιατι δεν πηγε μαζι του μια και αρχες καλοκαιριου ηταν τελειος ο καιρος για εκδρομη με μηχανες. "Εγω με μηχανη.Οχι ουτε γι'αστειο δεν μου αρεση"τονισε. Τι να της ελεγα μια και δεν ηθελε; Τιποτα αλλο. Ετσι αυθορμητα της ειπα οτι ειχα αγοραση χοιρινες μπριζολες να κανω στην σχαρα και την προσκαλεσα να φαμε μαζι. Διστασε λιγο και προτινε να φτιαξη εκεινη της μπριζολες να φαμε στο διαμερισματακι της. Δεχτεικα ενω μεχρι να της ετοιμαση εκανα ενα ντουσακι στο διαμερισματακι μου.. Πηρα μαζι μου ενα μπουκκαλι καλο κρασι που ειχα και βρεθηκαμε μαζι στο τραπεζι λιγα λεπτα μετα τρωγωντας και πινωντας μαζι κρασακι. Ηπιε δυο ποτηρακια κρασακι παγωμενο και προσεξα αμεσως την εξαψη στο προσωπο της ενω μιλουσε ποιο ελευθερα μετα που ηπιε τα 2 ποτηρακια. Οταν σηκωθηκαμε την βοηθησα να τα καθαριση κατι που της αρεσε πολυ και αναστεναζωντας μου ειπε οτι ο αντρας της ουτε ποτηρι δεν σηκωννε απο το τραπεζι. Ηπιαμε μετα το καφεδακι μας συζητωντας διαφορα θεματα. "Τακη δεν εχεις κοπελλα"με ρωτησε. "Οχι τιποτα αυτη την εποχη"ειπα. "Εισαι πολυ συμπαθητικο παιδι,νοικοκυρης φαινεσε απ'οτι προσεξα." συνεχισε. "Ζω μονος απο τα 18 μου ετσι εμαθα να κανω τα παντα μονος"απαντησα. Ειχε παει 3 η ωρα οταν σηκωθεικα για να την αφησω μονη να ξεκουραστη αν ηθελε. Σηκωθεικε και μου ειπε οτι ηταν πολυ ευχαριστη η παρεα μου. Οταν εφτασα στην πορτα ηταν κοντα μου. Την κοιταξα πριν ανοιξω την πορτα. "Χαρουλλα εισαι πολυ ελκυστικη γυναικα"ειπα κοιταζωντας την στα ματια. Δαγκωσε τα χειλια της. Γαμωτοσ κεφτικα η τυχη βοηθα τους τολμηρους ετσι απλωσα το χερι μου και περνωντας την απο το χερι την τραβηξα κοντα μου. Την αγκαλιασα ενω αμεσως αρχισα να την φιλω στο προσωπο στα χειλια λεγωντας της αναμεσα στα φιλια οτι μου αρεσε. Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειχε αφεθη στην αγκαλια μου ανταποδιδωντας τα φιλια μου ενω τα χερια της τυλιχτικαν γυρο μου. Η πουτσα μου στητη πιεζωτανε στο κορμι της οποτε με τραβηξε μαζι της και ενω φιλιωμαστε καταληξαμε στο δωματιο της οπου αρχισε να γδυννη ο ενας τον αλλον. Οταν γυμνωσα τα βυζια της αρχισα να χαιδευω το ενα ενω εγλυφα και θηλαζα το αλλο. Βογκουσε στεναζε ενω ειχε αφεθη στους ποθους της. Συντομα την ειχα γυμνωση και κοιταζα με ποθο το γυμνο ολο καμπυλες σωμα της. "Εχεις καλη πουτσα"στεναξε οταν εσπρωξε κατω το σλιππακι μου και εμεινα γυμνος. Πηρε αμεσως την πουτσα μου στο χερι της απλα χαιδευωντας την απο πανω μεχρι κατω ζυγιζωντας τ'αρχιδια μου στην παλαμη της. Δεν ειμουν αδρανης ολη αυτη την ωρα που χαιδευε την πουτσα μου. Το χερι μου ηταν μεσα στα ποδια της που μισανοιξε και ερεθιζα το μισοξυρισμενο μουννακι της. Τα δακτυλα μου γεμισαν απο τα υγρα που ερεαν αφθονα απο την καβλα του μουνιου της. Συνεχως βογκουσε και στεναζε. Με τραβηξε κατω στο στρωμα και βρεθηκα απανω της. "Ελα θελω πουτσααααααα ελαααααααα"γρυλλισε με βραχνη φωνη ξαναμμενη. "Γαμωτο καποττα"στεναξα. "Περνω χαππι ελα μην ανησυχας."ειπε με λαγνα φωνη. Πω πω πω πω.Γαμωτο δεν ειχα παρη θηλυκο χωρις καποτα και η πουτσα μου κερδισε ενα ποντο σε μηκος απο την καβλα εκεινες της στιγμες. Σπρωχνω την πουτσα μου στα λαδωμενα μουννοχειλα της και μετα αποτομα μεσα. "Ααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ,καβλααααααααααααααααααααααα"ξεφωνισε οταν της τον εχωσα μεχρι τ'αρχιδια μεσα. Αμεσως αρχισε να κινα τον κολπο της απανω μου ενω εγω να την τρομπαρα με δυναμη. Ηξερα οτι δεν θα αντεχα πολυ ωρα αλλα και εκεινη ηταν παρα πολυ ξαναμμενη και σιγουρα θα εφταννε σε οργασμο. Φουχτωσα τα στρογγυλα κολομαγουλα της μαλαζωντας τα τριβωντας με το ενα δακτυλο την κολοτρυπιδα της κανωντας την να στριφογυριζη σαν φιδι απο κατω μου ενω γαμιωμαστε. Το μουννακι της ειχε γινη κολαση καβλας. Το σπερμα στ'αρχιδια μου αρχισε να κοχλαζη ετοιμο να εκτοξευτη στο μουννακι της. "Τακηηηηηηηηηηηηηηηηη θα χυσωωωωωω"ξεφωνισε. Την γαμουσα με δυναμη χωρις σταματημω εκεινες της στιγμες. "Ελα ελα καβλααααααααααα μου χυσε,χυσε στην πουτσα μου ελα χυσε μουνναρα μου χυσεεεεεεεεε"την παροτρυνα με βραχνη φωνη. "Τωρααααααααααα,τωραααααααααααααααααααα,αχχχχχχχχχχχχχχ χυνωωωωωωωωωωωωωωωω"ξεφωνισε ενω το μουννακι της αστε πως εγινε.Υφαιστειο σε εκρηξη ενω θηλαζε την πουτσα μου. "Χαρουλλαααααααααααααα μουνναραααα μου,τωρααααααααα τωρααααααααα χυνωωωωωωωωωωωω μαζι σου"ξεφωνισα οταν της τον καρφωσα με δυναμη μεσα εκτοξευωντας τα καυτα μου χυσια στο καβλιαρικο μουννακι της. Τα ιδρωμενα κορμια μας πιεζωνταν μαζι ενω στεναζαμε και βογκουσαμε μεσα στους οργασμους μας. Οταν τελιωσαμε με κρατησε για λιγο σφικτα στο κορμι της πριν χαλαρωση και τραβωντας εξω την πουτσα μου εγυρα στο πλαι της στο στρωμα. Μειναμε κανα δυο λεπτα σιωπιλοι πριν κολληση ξανα απανω μου και αρχισουμε τα φιλια. "Δεν παμε να κανουμε ενα ντουσακι;"Προτινε και μαζι καταληξαμε στο ντους οπου αναμεσα στο ξεπλυμμα φιλιωμασε χαιδευωμαστε και ερεθιζωμαστε. Αφου στεγνωσαμε τα κορμι μας καταληξαμε ξανα στο στρωμα οπου βρεθηκαμε να κανουμε το 69 κατι που δεν ειχε κανει με τον αντρα της. Εκανε την πουτσα μου καγκελλο ανκαι καταλαβα οτι δεν ηταν και καλη στο γλυψιμο και παραδεχτηκε οτι ελαχιστες φορες ειχε παρη πιππα τον αντρα της. Εγω την εφερα σε οργασμο ενω καναμε το 69. Μετα αρχισαμε να γαμιωμαστε. Την πηρα πισοκολλητα πλευρικα μετα ηταν καβαλλα στην πουτσα μου σαν αναβατης. Κινιωτανε με παθος γαμωντας το μουννακι της στην πουτσα μου αρκετη ωρα και εφτασε δυο φορες σ'αυτη την σταση ενω εγω δεν ειμουν καθολου αδρανης μια και ειχα καποιον αλλο ποθο. Ολη την ωρα λαδωννα με τα υγρα της την κολοτρυπ[ιδα της σπρωχνωντας ενα δακτυλο μεσα. Δεν ειπε τιποτα απλα στεναζε και βογκουσε. Οταν περασε ο δευτερος οργασμος της ειπα οτι ηθελα να την παρω απο πισω και στεναζωντας μου ειπε οτι δεν ειχε αφηση τον αντρα της να την παρη απο πισω. Την αρχισα στα γλυκολογα λεγωντας της να δοκιμασουμε και αν δεν της αρεσε της εδωσα τον λογο μου οτι θα σταματουσα. Την ρωτησα αν ειχε καμια κρεμα και εφερε ενα τζιελλυ που ηταν οτι καλυτερο για ξεσκισμα του κολου της. Αναστεναζε ξαπλωμενη προυμηττα ενω λαδωννα καλα την κολοτρυπιδα και την πουτσα μου. Οταν επσρωξα την πουτσα μου στην κολοτρυπιδα της σφιχτικε λιγακη αλλα οταν εγυρα απανω της μουρμουριζωντας της ποσο καβλιαρικο θηλυκο ητανε χαλαρωσε και εσπρωξα μεσα. Πω πω πω πω. Το πουτσοκεφαλο γλυστρισε ποιο ευκολα απ'οτι περιμενα μεσα περνωντας τον σφικτηρα της ενω βογκουσε εντονα. Εγυρα απανω της μουρμουριζωντας της οτι ηταν στενος θερμος και ολο καβλα ο κολος της αλλα και την ρωτησα αν πονουσε να σταματησω. Στεναζωντας εσπρωξε τον κολο της πισω και η πουτσα μου μποηκε ποιο βαθυα μεσα της. Ηταν σημαδι οτι δεν την πονουσα ετσι αρχισα απαλα να γαμω το κολαρακι της ενω με ενα χερι χαιδευα τα βυζια της και με το αλλο ετριβα το μουννακι της. Κινιωτανε μαζι μου στεναζωντας εντονα. Γαμωτο ηταν πολυ καβλα ο κολος της και σε 4-5 λεπτα καπου εκει το σπερμα μου εκτοξευωτανε στον κολο της ενω μουγκριζα σαν λιονταρι ξεφωνιζωντας οτι τα εχυνα στον κολο της. Οταν τραβηχτηκα απο μεσα της στεναζωντας σηκωθεικε και ετρεξε στην τουαλεττα οπου την ακουσα να εκενωννη τα παντα απο την κολοτρυπιδα της ενω αναστεναζε βαθυα. Εκανε ντους οταν μηκα μεσα και με κοιταζε με θολο βλεμμα.Βλεμμα καβλιαρας γυναικας. Εκανα ντουσακι και μετα ειμαστε καθισμενοι πινωντας κατι δροσιστικο στο σαλονακι. Νυσταζε και την αφησα να παει για υπνο ενω και εγω πηγα και κοιμηθηκα ενα δυορο. Το βραδυ ειμαστε μαζι παλι. Φαγαμε μαζι και καταληξαμε στο στρωμα της οπου για ωρες ξεσκιζωμαστε αλλαζωντας την μια σταση με την αλλη. Εχυσα 4 φορες στο μουννακι της και μια στον κολο της πριν αποκαμωμενοι χωρισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Τρείς οι γεύσεις ηδονής, τρείς οι τρύπες της γυνής. Για το γέρο φτάνει η πίπα για το νέο η πίσω τρύπα, αλλά εσύ ο πουτανιάρης και τις τρεις τις κουμαντάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΕΣΥ...
    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν

    -που δεν ρουφιάνεψες

    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου

    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου

    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....

    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια

    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;

    ...κι επειδη ΑΓΙΟΣ ουδεις διαφαίνεται,

    ΣΩΠΑΣΤΕ λίγο κίτρινοι...
    κοιτάξτε στον καθρέφτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ 2008.

    ΕΜΠΡΟΣ.

    ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. θανασης ζαχοπουλος
    μελος του εαμ-ελας

    του «φόρτωσαν μια ατασθαλία στον ΣΕΚ πρώην ΟΣΕ, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία» αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.


    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    2:56 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο Χρήστος Ζαχόπουλος έμεινε ορφανός σε ηλικία μόλις τεσσάρων-πέντε χρόνων και η μητέρα του Κλεοπάτρα έγινε μάνα και πατέρας μαζί για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


    για να τον αναθρέψει, δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.



    δουλεύοντας ως τραπεζοκόμος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Πρεπει να μαθουμε πως εγινε γιατρεσα η ΝΑΤΑΣΑ Ολες τις λεπτομερειες και παρανομιες
    Χιλιαδες νεα παιδια περιμενουν 15 χρονια για να παρουν ειδικοτητα και να δουλεψουν και αυτη εκανε μεταπτυχιακα πριν παρει το πτυχειο της
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ 2008.

    ΕΜΠΡΟΣ.

    ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Προχωράει ένας άσπρος και βλέπει στον δρόμο έναν μαύρο. Σκάει στα γέλια. Του λέει ο μαύρος:
    - Γιατί γελάς;
    Του λέει ο άσπρος:
    - Ξέρεις γιατί οι πατούσες σου είναι άσπρες;
    - Γιατί;
    - Γιατί όταν ο Θεός σε έβαφε, πάταγες κάτω! Χαχαχαχα!!!!!
    Την άλλη μέρα ξανασυναντιούνται. Σκάει πάλι στα γέλια ο άσπρος.
    Του λέει ο μαύρος:
    - Γιατί γελάς;
    Λέει ο άσπρος
    - Ξέρεις γιατί οι παλάμες σου είναι άσπρες;
    - Γιατί;
    - Γιατί όταν ο Θεός σε έβαφε, ακούμπαγες στο τοίχο! Χαχαχα!!!!!
    Την άλλη μέρα συναντιούνται πάλι.
    Αυτή τη φορά σκάει στα γέλια ο μαύρος.
    Λέει ο άσπρος:
    - Καλά, εσύ, γιατί γελάς;
    Λέει ο μαύρος:
    - Ξέρεις γιατί η κωλοτρυπίδα σου είναι μαύρη;
    - Γιατί;
    - Γιατί όταν σε γάμαγα ήμουν φρεσκοβαμμένος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. RESERVOIR DOGS

    μια καλή ταινία
    για να δείτε το μέλλον σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ρε "πατέρα" και άλλες είναι αδιόριστες αλλά ούτε πουτάνες έγιναν, ούτε εκβιάστριες, ούτε πούλησαν την ιδεολογία τους. Επειδή εφαρμόστηκε (επιτέλους) η νομοθεσία μιλάμε;

    Και εσείς στο press.gr ότι στέλνει ο καθένας το βάζετε; Για να γίνεται χαβαλές με τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. POLY KALO KEIMENO KAI OUSIASTIKO
    DYSTHXWS EIMASTE OLOI MEROS AFTOU TOU PROBLHMATOS ALOTE WS THIMATA ALOTE WS THITES.
    EXOUME OLOI EFTHINH KAI EXOUME EFISIXASEI STOUS KAKAKES KAI STOUS FOUSTIDES (XRISIMOPIW APLA TOUS OROUS TOUS)KAI AFINOUME NA GINONTE KOINWNIKA EGLIMATA.
    PIO STOMA ANIKSE OTAN EISAXTIKE H SINENTEFKSI GIA PROSLIPSEIS DIMOSIO KAI KSEFTILISTIKE TO ASEP?
    PIOS EBGALE KIX STIS ALLAGES APO TH GIANAKOU OLWN TWN DIEFTHNTWN EKPEDEFSHS MESA SE MIA NYXTA.
    PIOS MILHSE GIA TA 50 KAI PLEON APOPEFTHENTA STELEXOI AFTHS THS KYBERNHSHS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Εξαιρετική τοποθέτηση.
    Θερμά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. 5.22 ..φακέλωμα κάνουν ότι θέλουν δημοσιεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. «Προστατεύουν» τους εκβιαστές-δικηγόρους οι νταβατζήδες.


    αυτό δε λέγεται συγκάλυψη και υπόθαλψη εγκληματιών;
    Τα παρακρατικά κέντρα ενημέρωσης και διαστρέβλωσης
    επιχειρούν να κουκουλώσουν τις σχέσεις Γιωργάκη και Πολυζωγόπουλου
    με τους εκβιασμούς Ζαχόπουλου.

    «Επιχείρηση συγκάλυψης» πραγματοποιούν τα νταβατζίδικα κέντρα παραπληροφόρησης σε ότι αφορά σε ότι αφορά τη σχέση που έχουν με τον εκβιασμό του Ζαχόπουλου, οι περίεργοι δικηγόροι της «σκληρά εργαζόμενης νέας» Τσέκου. Πουθενά δεν βλέπουν οι νταβατζήδες τον πανίσχυρο Νικολιτσόπουλο και τους δεσμούς αίματος που αυτός έχει με τον πρώην ΓΣΕΕ, Πολυζωγόπουλο.
    Είναι πλέον φανερό ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, γνώριζε την υπόθεση, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την απόπειρα Ζαχόπουλου και θα την εκμεταλλεύονταν πολιτικά στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

    Που σημαίνει ότι έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παρασιώπησης εγκλήματος και υπόθαλψης εγκληματία (πλημμελήματα).

    Μεσολάβησε η απόπειρα αυτοκτονίας και άλλαξαν τα σχέδιά τους.

    Καταναλώνουν τόνους λάσπης για τον Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα και αν πει το όνομα του δημοσιογράφου που έδωσε το ροζ dvd, αυτός όταν θα κληθεί από τον ανακριτή, απλούστατα θα επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο. Άρα μάπα το καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ο μαυρος ,ο σκυλος,ο αραπης της
    "δεξιας",ετοιμος να σφαξει το
    πορνιδιο της "δημοκρατικης παραταξης".
    πουτανα "δεξια" κενωνια.

    ενας πατερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. θανασης ζαχοπουλος
    μελος του εαμ-ελας

    του «φόρτωσαν μια ατασθαλία στον ΣΕΚ πρώην ΟΣΕ, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία» αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.


    αλλά αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ζαχόπουλος σαμουράι

    Λοιπόν επανέρχομαι μετά από διάλειμμα ολίγων ημερών γιατί λόγω της εποχής τα ιερά μου καθήκοντα με εξάντλησαν...
    Περίεργη πάντως η υπόθεση Ζαχόπουλου για τα ελληνικά δεδομένα.
    Δεν μπαινω στην αναζήτηση των πραγματικών κινήτρων- άλλωστε γιαυτό υπάρχουν ειδικοί που πληρώνονται για τέτοιες εμπεριστατωμένες έρευνες (λιαρέλης, πρετεντέρης, δελατόλας, μάκης, χοντρός κα) αλλά απλώς θα αναφέρω τα επικρατούντα σενάρια: α) ο Ζ δεν άντεξε την πίεση της γκόμενας να την διορίσει, γ...σει, πληρώσει και τα σχετικά ή β) δεν άντεξε τον εκβιασμό οτι η γκόμενα θα αποκαλύψει τα σκάνδαλα του, τις πράξεις του εις βάρος των δημοσίων οικονομικών.
    Αν συμβαίνει το πρώτο έχουμε να κάνουμε με έναν υπερβολικά ευαίσθητο συναισθηματικά άνθρωπο, με έναν νεο-ρομαντικό ή γερο-emo...
    Αν συμβαίνει το δεύτερο έχουμε έναν σαμουράι που κάνει χαρακίρι...
    Εμφανισιακά πάντως δεν μπορώ να πω οτι μου έβγαζε τίποτα από τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ.


    Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ 39 ΧΡΟΝΩΝ(ΜΙΜΙΚΑ) Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 34(ΓΙΟΛΑΝΤΑ) ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ 21(ΜΑΡΙΑ).ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΟΥΣ.ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΙ Η ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΥΣΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΦΩ ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΗΣ.
    ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΜΙΣΟΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΤΟΥΝΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΗΝ Α\ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ.
    ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΟ ΦΟΡΕΣΑ ΕΝΑ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΡΤΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ.ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ,ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΘΕΙΑ ΕΔΩ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΤΕ;
    Ε ΑΦΟΥ ΝΙΚΟ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ;
    ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΑΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.Η ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΡΩΓΕΣ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΖΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΙΣ ΡΩΓΕΣ.ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΡΟΥΦΑΕΙ.ΝΙΚΟ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ.Η ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΓΛΥΦΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ,Η ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣΤΙΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
    ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ.Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΦΟΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΨΟΛΑΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ.
    ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΧΥΝΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ.
    ΓΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΜΕΤΑ ΚΑΘΙΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΩΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΗΣ .
    ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ.ΕΧΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΧΥΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΝΕ.ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑ ΤΗΝ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ.Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩΝΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ.
    ΓΑΜΑ ΜΕ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΝΕ ΜΕ ΝΑ ΧΥΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ.ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ.
    ΧΥΣΕ ΜΕ ΝΙΚΟ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΧΥΣΕ ΜΕ,ΧΥΣΕ ΜΕ ΧΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΥΠΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΤΣΙ.ΧΥΝΩ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΧΥΝΩ,ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ.

    ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΩΤΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΟΥΦΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΑΜΙΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. O KYRIAKOU DEN PAIZEI BALLA E D O ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. RESERVOIR DOGS...μια καλή ταινία για να δείτε το μέλλον σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. 3 58
    σκατα, φιλε μου, σκατα!....
    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Gia des kati kaylia ...pou stirizoun AKOMH ton Karamanli!!!

    Esas enoow NeoDimokrates tou kwlou.
    Exete gamisei thn Ellada 4 xronia kai exete to thrassos kai yperazpizeste akomi mia tetia BROMIKI KAI ANIKANI KYBERNISI!
    SE ALLI ELLADA ZEITE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Εάν η οικογένεια του Χρ. Ζαχόπουλου συγκεντρώσει όλα όσα αυτές τις ημέρες χωρίς στοιχεία (ακόμη τουλάχιστον) λέγονται και γράφονται στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα, στον Τύπο, στις κομματικές ανακοινώσεις για οικονομικές του ατασθαλίες στην διαχείριση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. (Η λάσπη πετιέται προς πάσα κατεύθυνση μπροστά στον ανεμιστήρα που λειτουργεί στο μέγιστο της ταχύτητας που έχει).

    Εάν ο δικηγόρος που θα χειρισθεί για λογαριασμό τους την υπόθεση δεν υπολογίζει, ούτε και έχει λόγο να υπολογίζει, τα ΜΜΕ και τα κόμματα.

    Τότε η οικογένεια Ζαχοπούλου θα γίνει από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδος..

    Εκτός εάν οι εναγόμενοι (Μ.Μ.Ε., δημοσιογράφοι, κόμματα) μπορέσουν να αποδείξουν (όπως τους υποχρεώνει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας) πλήρως τους περί διαφθοράς του (ανοικτούς ή/και κεκαλυμμένους) ισχυρισμούς τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. «Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 μάς δώσατε σαφή εντολή: Να συνεχιστούν οι αλλαγές, να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις. Η εντολή σας είναι για μένα δέσμευση. Δύναμη και στήριγμά μου είναι η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Για μια ακόμη φορά σήμερα σας διαβεβαιώνω ότι αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης είμαι αποφασισμένος να τη διαφυλάξω. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ρίχνει σκιές στη συμφωνία τιμής που συνυπογράψαμε. Είμαι και είμαστε σε διαρκή σύγκρουση με τα φαινόμενα της διαφθοράς».

    Αυτά επισημαίνει στο μήνυμά του για το νέο έτος ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και προσθέτει ότι «το 2008 έρχεται γεμάτο προκλήσεις. Για όλους μας! Είμαι βέβαιος ότι με το ίδιο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που επιδείξαμε τα τελευταία χρόνια, μπορούμε, όλες και όλοι μαζί, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο ψηλά».

    Το μήνυμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

    «Ελληνίδες, Έλληνες,

    Σε λίγες ώρες αφήνουμε πίσω μας το 2007. Μια χρονιά δύσκολη για ολόκληρο τον κόσμο και καθοριστική για την πατρίδα μας. Τη χρονιά που φεύγει, οι οικονομίες ολόκληρου του αναπτυγμένου κόσμου αντιμετώπισαν έντονους κλυδωνισμούς, εξαιτίας της πρωτοφανούς έκρηξης της τιμής του πετρελαίου και των αναταραχών στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές. Σ’ αυτή τη βεβαρημένη συγκυρία και μέσα σ’ ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, η Ελλάδα αναδείχθηκε ως μια από τις λίγες χώρες που πέτυχαν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Κι αυτό γιατί, όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια, έτσι και το 2007, συνεχίσαμε να υλοποιούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τη στρατηγική των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων. Συνεχίσαμε να εφαρμόζουμε νέες πολιτικές που βγάζουν τη χώρα από το τέλμα. Πολιτικές που χτίζουν ισχυρά θεμέλια για το μέλλον. Που κινητοποιούν τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας μας. Που προσελκύουν νέες επενδύσεις, και δημιουργούν νέες θέσεις δουλειάς. Πολιτικές που αυξάνουν το εθνικό προϊόν και δίνουν στην πολιτεία περισσότερες δυνατότητες για τη δίκαιη διανομή του. Για πραγματικά αποτελεσματικές κοινωνικές παρεμβάσεις και μεταβιβάσεις προς όφελος εκείνων που πραγματικά έχουν ανάγκη.

    Ελληνίδες, Έλληνες,

    Κάθε καλόπιστος πολίτης διαπιστώνει ότι, μετά από πολλά χαμένα χρόνια, οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις παράγουν πλέον απτά αποτελέσματα. Όλοι πια καταλαβαίνουμε ότι ο δρόμος που βαδίζουμε είναι ο μόνος που εγγυάται αξιόπιστες λύσεις σε βαθιά ριζωμένα προβλήματα όπως η ανεργία, η ακρίβεια, η φτώχεια. Όλοι αναγνωρίζουμε ότι η επιλογή αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική διέξοδος που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Το πιστοποιούν τα κεκτημένα μας:

    - η εντυπωσιακή μείωση των ελλειμμάτων,

    - η έξοδος της χώρας μας από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος,

    - η μείωση της ανεργίας,

    - η αύξηση των επενδύσεων, των εξαγωγών, του τουριστικού ρεύματος.

    Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Αναβαθμίζει το κύρος της και το διεθνή ρόλο της. Αναδεικνύεται σε ενεργειακό δίαυλο, σε οικονομικό, εμπορικό και ναυτιλιακό κέντρο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η Ελλάδα μειώνει την απόσταση που τη χωρίζει από τις πιο αναπτυγμένες χώρες της ΕΕ. Η οικονομική και κοινωνική σύγκλιση γίνεται κάθε μέρα που περνά πιο ορατή. Η πραγματικότητα είναι ότι η χώρα μας μπορεί να πάει καλύτερα. Φτάνει όλες και όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης, με σωφροσύνη, με την τόλμη που απαιτούν οι καιροί, να χτίζουμε πάνω σ’ αυτά που πετύχαμε με κόπους και θυσίες. Το 2008 συνεχίζουμε με νέα αποφασιστικότητα, την πορεία που χαράξαμε και ξεκινήσαμε το 2004. Έχοντας επίγνωση ότι, παρά τα σημαντικά που καταφέραμε, μένουν ακόμη να γίνουν πολλά. Με την έγνοια μας στραμμένη στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Στους οικονομικά ασθενέστερους. Σ’ αυτούς που αναζητούν δουλειά. Στις νέες και τους νέους μας. Στους σημερινούς εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά και στις επόμενες γενιές. Με στόχο να διαμορφώσουμε μαζί, σε βάθος χρόνου, με ήπιες αλλαγές, ένα πλαίσιο ασφάλειας και σιγουριάς για όλους.

    Ελληνίδες Έλληνες,

    Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 μάς δώσατε σαφή εντολή: Να συνεχιστούν οι αλλαγές, να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις. Η εντολή σας είναι για μένα δέσμευση. Δύναμη και στήριγμά μου είναι η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Για μια ακόμη φορά σήμερα σας διαβεβαιώνω ότι αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης είμαι αποφασισμένος να τη διαφυλάξω. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ρίχνει σκιές στη συμφωνία τιμής που συνυπογράψαμε. Είμαι και είμαστε σε διαρκή σύγκρουση με τα φαινόμενα της διαφθοράς.

    Το 2008 έρχεται γεμάτο προκλήσεις. Για όλους μας! Είμαι βέβαιος ότι με το ίδιο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που επιδείξαμε τα τελευταία χρόνια, μπορούμε, όλες και όλοι μαζί, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο ψηλά.

    Καλή χρονιά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΕΣΥ...
    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν

    -που δεν ρουφιάνεψες

    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου

    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου

    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....

    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια

    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;

    ...κι επειδη ΑΓΙΟΣ ουδεις διαφαίνεται,

    ΣΩΠΑΣΤΕ λίγο κίτρινοι...
    κοιτάξτε στον καθρέφτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. 9:47 πμ. EISAI VLAKAS EIS THN NIOSTH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. η ομοφυλοφιλια του καραμανλη ειναι υπευθυνη για τα κακα της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. 12:46 μμ Ean h praxhs ths Tsekou apotelei Poinikon Adikhma logo ekviasmou....tote ti apotelei o ekviasmos twn dyo eforiakwn pou tous piasane epi topou na ekviazoun....giati ekeinoi paramenoun exw?...Ayth einai h dikaoosynh? as ginome eilikrineis me tous eaytous mas...DEN yparxei eisageleas me @@ na pathsei podi na vgei kai na ta pei wma pws ginetai h syndialagh...Otan o prwin eisageleas tou Pyrgou eipe sthn TV oti gia to emporio kai xasisokalliergeia sthn Hleia ftaiei h astynomia tou Pyrgou kai ths Amaliadas ti ekane o SANIDAS?...ton kalese na to katathesei epishma? OXI....tote ti perimeneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΕΣΥ...
    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν
    -που δεν ρουφιάνεψες
    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου
    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου
    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....
    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια
    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;

    ...κι επειδη ΑΓΙΟΣ ουδεις διαφαίνεται,

    ΣΩΠΑΣΤΕ λίγο κίτρινοι...
    κοιτάξτε στον καθρέφτη......

    --------

    Δεν μας χρειάζεται ο καθρέφτης, φίλε,
    δεν έχουμε ανάγκη να δούμε το ψεύτικο είδωλο.
    Κρατήστε τον καθρέφτη εσείς ανθρωπάκια.

    Σε εσάς είναι απαραίτητος για να καλύπτετε την υποκρισία σας σεμνά και ταπεινά.

    Ναι, υπάρχουν πολλοί που φύσει ή θέσει ΔΕΝ έκαναν όλα αυτά που εσύ θεωρείς ως κανόνα στη ζωή.

    Ναι, υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, ένας άλλος Κόσμος που δεν τον ξέρετε σεμνοί άρπαγες και ταπεινοί φιλοτομαριστές, πιόνια και ερπετά της κάθε εξουσίας.

    Αυτή την άλλη Ελλάδα δεν θα σας αφήσουμε να την καταντήσετε όπως τα λιγδερά πρόσωπα σας!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Τη δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να απαλλαγεί από τον σφιχτό εναγκαλισμό του Λαμπράκη και τους εκβιασμούς, που αυτός του εκανε.

    Έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υπόθεση Κωσκοτα.

    Ο Λαμπράκης κίνησε Γη και Ουρανό και τελικά ανακάλυψε το αδύνατο σημείο του Κωσκοτα και το έδωσε στο Μητσοτάκη. Που εκανε τα πάντα για την εξουσία.

    Το αν ο Κωσκωτας είναι κλέφτης, αυτό είναι άλλη ιστορία. Όταν σήμερα όλοι ξέρουμε τι γινετε με τις μίζες και πως περνούν κάποιοι τα διάφορα δημόσια έργα, ή αποφεύγουν ελέγχους που επισύρουν βαριά πρόστυμμα. Για παράδειγμα σούπερ μαρκετ.

    Ο Λαμπράκης κυνήγησε τον Κωσκοτα γιατί αυτός αποφάσισε να φτιάξει εφημερίδα και να μπει στο χώρο με αξιώσεις.

    Εκεί κατάφερε να νικήσει. Ο Κουτσογιωργας έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε μέσα στο δικαστήριο. Τους εξολόθρευσε.

    Μετά ήρθε το πεντελικό. Με αρχιερέα τον Κώστα Σιμίτι προσπάθησε να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην πολιτική αρένα.

    Ο Ανδρέας σήκωσε το γάντι, αλλά οι δειλοί δε φάνηκαν. Δεν απάντησαν. Γνωστή τακτική. Ο Σιμιτις την έχει ακολουθήσει πολλές φορές.

    Εκεί ο Λαμπράκης έχασε, αλλά όχι πολλά.

    Το 1996 κέρδισε την πολιτική νίκη που ήθελε, με τον Κώστα Σιμίτι. Ήταν η καλύτερη στιγμή του συγκροτήματος.

    Βέβαια το 2004 δε τόλμησε να πάει στις εκλογές, έτσι έψαξε να βρει σωσίβιο για εκείνη τι στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Θύμωσα για μια στιγμή, αν και κατά βάθος θα έπρεπε να είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα τραγικά λάθη τα οποία διαπράττει η προπαγάνδα σας, φίλοι νεοδημοκράτες.

    Είναι η συνέχεια στην αλυσίδα των λαθών που προκάλεσε την απώλεια των 175.000 ψήφων μέσα σε 3,5 χρόνια, κατά τα οποία φρόντισε ο Καραμανλής να περάσει ανώδυνα, χωρίς κοινωνικές συγκρούσεις.
    Τώρα, στις επόμενες εκλογές, που έρχονται σύντομα, θα χάσετε τουλάχιστον 250.000 επιπλέον… και να μου το θυμηθείτε.

    Η αιτία είναι απλή.
    Οι Έλληνες, ασχέτως του βαθμού εμπλοκής τους στην μικρο-απάτη και την μικρο-διαφθορά, την πατρωνία και την λογική του ρουσφετιού, αποστρέφονται, ευτυχώς ακόμα, το αξίωμά σας ότι
    «όλοι οι ίδιοι είμαστε και ότι η διαφθορά οφείλεται στη γονιδιακή συγκρότηση του Έλληνα και όχι στην νοοτροπία και το μηχανισμό των κομμάτων εξουσίας».

    Ο λαός θα σας σιχαθεί για πολλά χρόνια – ακόμη περισσότερο από ότι το ΠΑΣΟΚ – διότι εσείς δεν κάνετε απλώς ότι και οι προηγούμενοι, αλλά επιχειρείτε να μας πείσετε κιόλας ότι όλοι σκεφτόμαστε και πράττουμε όπως τα φυντάνια σας, που αποκαλύπτονται ως φορείς της διαφθοράς καθημερινά.

    Με λίγα λόγια επιχειρείτε να δομήσετε την εικόνα μιας διεφθαρμένης κοινωνίας, την οποία αγωνίζεται ένας ενάρετος πρωθυπουργός, ο Καραμανλής, να φέρει στον ηθικό δρόμο!

    Ε, αυτή η προσέγγισή σας θα σας «θάψει» πολιτικά.
    Το ΠΑΣΟΚ έφτιαχνε την πραγματικότητα στα μέτρα του «πειράζοντας» τα νούμερα.
    Εσείς, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, καταντήσατε επικίνδυνα νούμερα!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Ορισμένοι εδώ βγάζουν το ρατσισμό τους κατά των gay επειδή κάποιοι προύχοντες διαπλεκόμενοι(πολιτικοί, εκκλησιαστικοί,εκδότες κτλ) είναι αδερφές.Υπάρχουν σε αυτή τη χώρα χιλιάδες ομοφυλόφιλοι που δεν έχουν στόν ήλιο μοίρα και εξαιτίας αυτού που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Καύλωσα από τον κώλο πάλι για μια στιγμή, αν και κατά βάθος θα έπρεπε να είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις ψωλές πού τρώω, φίλοι νεοδημοκράτες.

    Είναι η συνέχεια στην αλυσίδα των εραστών μου που προκάλεσε την απώλεια των 1750 εραστών μου μέσα σε 3,5 χρόνια, κατά τα οποία δεν φρόντισα τα εσώρουχα μου και δη τα τάνκα.
    Τώρα, μέχρι τις επόμενες εκλογές, που έρχονται σύντομα, θα κερδίσω τουλάχιστον 2500 εραστές επιπλέον… και να μου το θυμηθείτε αφού πλέον φροντίζω τα εσώρουχα και δη τα τάνκα.

    Η αιτία είναι απλή.
    Οι Έλληνες, ασχέτως του βαθμού εμπλοκής τους στην μικρο-απάτη και την μικρο-διαφθορά, την πατρωνία και την λογική του ρουσφετιού, τους αρέσουν τα ωραία κυλοτάκια και δη τα τάνκα, ευτυχώς ακόμα....,

    Τον λαό θα τον κερδίσω για πολλά χρόνια ......

    Ε, αυτή η προσέγγισή θα με «γαμήσει».
    Οι ανταγωνιστές μου έφτιαχναν την πραγματικότητα στα μέτρα του «πειράζοντας» τα νούμερα.

    Εγώ είμαι νούμερο..........

    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΕΣΥ...
    -που δεν λάδωσες ποτέ κανέναν

    -που δεν ρουφιάνεψες

    -που δεν εκμεταλεύτηκες εργαζόμενο ή υφιστάμενό σου

    -που ότι κέρδισες, ήταν με τη δουλειά κι όχι με τις γνωριμίες σου

    -που δεν εξαργύρωσες την"καλημέρα"
    πουλεγες....

    -που δεν αντάλαξες τα αισθήματα σου με οφέλη και προνόμια

    -που στήριξες, όχι μόνο τον εαυτό
    σου, αλλά και τον διπλανό σου...

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;

    ...κι επειδη ΑΓΙΟΣ ουδεις διαφαίνεται,

    ΣΩΠΑΣΤΕ λίγο κίτρινοι...
    κοιτάξτε στον καθρέφτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Εκια ψηλα στα Ζωνιανα
    ανεργοι νεοι ζουνε
    Porche BMW και Μερσεντε
    ομως κυκλοφορουνε

    νεα μοντελα ζωκλεφτικων
    με τα φυμε τα τζαμια
    να μη θωρεις τι κουβαλουν
    τα΄νεργα παλληκαρια

    αδικα τσι κατηγορειτε σεις
    φιλησυχοι πολιτες
    θενε και συμπαρασταση
    οι ανεργοι οπλιτες

    αυτοι φυτευουνε για σας
    φιλησυχοι πολιτες
    και σεις για το ευχαριστω
    πεψατε τσ΄ΕΚΑΜΙΤΕΣ

    αντι για επιδοτηση
    ηρθ΄η αστυνομια
    που πρασινιζουν τα βουνα
    για την οικολογια

    νομοταγεις να γινουνε
    θελουνε λιγουλακι
    γιαυτο στην πολη ερχονται
    νανοιξουνε μπαρακι

    και μεις για συμπαρασταση
    στα΄νεργα παλληκαρια
    τους τακουμπουμε ταχτικα
    στα μπαρια τους τα βραδυα

    εχουν γυναικες ομορφες
    ποπισω απο τσι μπαρες
    και μπομπες μα΄σερβιρουνε
    να κανωμε γαργαρες

    οσο για την ασφαλεια
    εχουν αυτοι φροντισει
    μαυρο πουκαμισο φορουν
    και το κουμπουρι οπλισει

    αντεστε να τσι διωξουμε
    απο το Ρεθυμνακι
    να βγουμε αφοβα και μεις
    στη πολη το βραδακυ

    οσο για τον προστατη τους
    το ντοκτορα το Γιαννη
    απο την αγαναχτηση
    το χρωμα του το χανει

    βγαινει και λεει στην TV
    αδικα τον χτυπουνε
    και εμμεσα προειδοποιει
    οι οπλιτες καρτερούνε

    ανοιξανε τα στοματα
    και λενε λενε λενε
    σα φυγουν ομως τα ΕΚΑΜ
    ευχομαι να μην κλαιμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο...

    - Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.

    - Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. O babis τρέχει στο γιατρό:
    - "Γιατρέ μου, σφήνωσε ο δονητής μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα", του λέει πανικόβλητος.
    - "Για να δούμε λοιπόν", λέει ο γιατρός.
    Αφού τον εξετάζει του λέει:
    - "Έχω και καλά και κακά νέα. Ποιά θες να σου πω πρώτα;"
    - "Αρχισε από τα κακά", λέει με φοβερή αγωνία ο babis.
    - "Τα άσχημα νέα είναι, ότι ο δονητής δεν βγαίνει με τίποτα", λέει ο γιατρός.
    - Και τα καλά νέα γιατρέ μου ποιά είναι;
    - Σου έβαλα καινούργιες μπαταρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Κυριε αγανακτισμένε πατέρα, των 2.46

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

    Δίκηο έχετε για την κοπέλλα που φυλακίσανε ΜΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να "σωθεί" η "υστεροφημία" των Καραμαν-αλήδων. Διότι περί αυτού πρόκειται.

    Δεν αναφέρεστε όμως στο άλλο στέλεχος της ΝΔ, τον παιδεραστή του Ιλίου, που ήταν και κολλητός φίλος της ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και τοποτηρητής της στο Ιλιον. Αυτός ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ βίαζε, εξευτέλιζε και εμπορευόταν τον πόνο ακόμη πιο φτωχών αλλά και υπερήφανων επίσης γονέων.

    ΑΥΤΟΣ ΒΙΑΖΕ ΠΑΙΔΙΑ 6-12 ΕΤΩΝ. ΕΜΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.

    Για αυτούς επίσης του γονείς και αυτά τα παιδιά δεν θάπρεπε να πούμε κάτι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Ρε "πατέρα" πού ήσουνα όταν το Αριστούχο κορίτσι σου πηδιότανε για ν' αποκτήσει δύναμη και χρήμα;
    Πού ήσουνα όταν ο τρόπος ζωής της, το ντύσιμό της, τα ταξίδια της δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με το "μισθό" της;
    Τί έκανες όταν ή εκπόρνευσή της χρησιμοποιήθηκε ως μέσο απόκτησης “πλούτου” και δύναμης;
    Πήγες ποτέ σε καμιά ουρά του ταμείου ανεργίας να ρωτήσεις τις κοπέλες που περιμένουν να πάρουν τα ψίχουλα του βοηθήματος, πως τη βγάζουν με 400 € γιατί δεν άνοιξαν τα πόδια τους στον κάθε ερωτύλο χοντρομπαλά;
    Ή μήπως νομίζεις ότι η "κόρη" σου είναι η αδικημένη "αριστούχος" που με τις ικανότητές της σκαρφάλωσε στην κορυφή;
    Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον χοντρομπαλά, αλλά τελικά ο χοντρομπαλάς την εκμεταλλεύτηκε.
    Με όλ' αυτά δεν θέλω να πω ότι η κοπέλα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή.
    Κάθε άλλο.
    Αλλά από την άδικη προφυλάκισή της έως την "αγιοποίησή" της έχει μεγάλη διαφορά.
    Κάθε πράξη μας έχει συνέπειες.
    Και δυστυχώς η κυρία πρέπει να υποστεί τις συνέπειες της φιλοδοξίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Η Ευούλα έχωσε στην κρεβατοκάμαρα τον ξελιγωμένο προϊστάμενό της και από την κλειδαρότρυπα έβλεπε ολόκληρη σπείρα δικηγόρων. Στην πραγματικότητα και οι δύο ήταν θύματα μιας τεράστιας οικονομικής πλεκτάνης
    3:12 μμ
    Όμως η νεαρή γυναίκα πώς έχει διδαχθεί να διεκδικεί τα όσα δικαιούται; Με μαγνητόφωνα, κρυφές κάμερες, εκβιασμούς, παρέχοντας το κορμί της για να κάνει δημόσιες σχέσεις και με μαφιόζικη συμπεριφορά;
    Lupus
    3:55 μμ
    Κάθισα και διάβασα όλα τα σχόλια και το ζουμί της υπόθεσης είναι τα δυό παραπάνω γρεφέντα. Θα πω κι εγώ το κομμάτι μου.

    Τη Μαίρη τη Ματσούκα βεβαίως τη θυμόσαστε. Ο Πολυζωγόπουλος την έστειλε στο Γιωργάκη για να φτιάξει τη ζωή της. Μέχρι τότε η Ματσούκα δεν χρειάστηκε να πάρει πίπες που δεν γούσταρε, ή να δώσει κώλο σε κακάσχημους σαν το Ζαχο. Η διαφορά της Ματσούκα από την Τσέκου είναι ότι η πρώτη έχει πατέρα πρώην μεγαλοσυνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ, κομματόσκυλο, άνθρωπο του πολιτικού κατεστημένου. Η δεύτερη κοπελιά δεν έχει ούτε μπάρμπα στη Κορώνη, ούτε είναι καμιά γκομενάρα. Γι αυτό τά ’ριξε στο Ζαχό, υποθέτοντας ότι ο τύπος αυτός, πνιγμένος στο λαρδί και με «χ» προβλήματα υγείας, θα ήτανε ανίκανος. Έλα όμως που κάπου εκεί κάτω απ’ τα ξύγκια υπήρχε ίχνος ζωής! Και με φιλότιμες προσπάθειες το ίχνος γινότανε κάτι σαν πούτσος και ο καλός σου ο ΓΓ του ΥπΠο, στη θέα της τοσοδούλας της Εύης γινότανε ταυράκι σε περίπτερο.

    Η Ευούλα, που βλέποντας και γνωρίζοντας τι πραγματικά μπουρδέλα είναι οι δημόσιες υπηρεσίες, και ξέροντας καλά τι όργια γίνονται στις υπουργικές σουίτες, όπου λεγεώνες ξέκωλα περιφέρουν με αυθάδεια τις κορμάρες τους, ξελιγώνοντας τους επαρχιώτες ψηφοφόρους των κυβερνώντων, σχημάτισε την εντύπωση ότι αν οι άλλες βολεύονται θαυμάσια ως πουτάνες, με χλιδή και τα τοιαύτα, εκείνη θα ήταν ευχαριστημένη με μια μονιμοποίηση και χίλια σίγουρα ευρώ, μήνας (πούτσος) μπαίνει- μήνας (πούτσος) βγαίνει. Όταν ο κακάσχημος Ζαχό δεν ικανοποίησε το δίκαιο αίτημά της, όλη εκείνη η αναγούλα που δικαίως αγωνιζόταν να συγκρατήσει μέσα της, πετάχτηκε έξω. Η μαλακία της Τσέκου ήταν ότι έπεσε στην παγίδα των πασοκοδικηγόρων, οι οποίοι ως genuine ΠΑΣΟΚ, θέλησαν να εξυπηρετήσουν μεν τον Παπανδρέου και τη συμμορία του, αλλά και να κονομήσουν οι ίδιοι.

    Κατά την ταπεινή μου φαντασία όλη αυτή η ιστορία είναι καραμπινάτος εκβιασμός από δύο ή και περισσότερους δικηγόρους, και μια απελπισμένη γυναικούλα που έχασε τα λογικά της από τη συσσωρευμένη αηδία, για την οποία αποδείχτηκε απροετοίμαστη.

    Μπορεί άλλοι πολύ χειρότεροι εγκληματίες να είναι έξω, οι δικηγόροι π.χ., αλλά η Εύη Τσέκου καλώς πληρώνει το χαμένο παιχνίδι. Αν όλες οι πουτανίτσες/καραπουτανάρες που γαμιούνται με τους πολιτικάντηδες για λεφτά ή άλλα ανταλλάγματα έβγαζαν τα όργιά τους στη φόρα, τότε θα καταλυόταν το πολίτευμα.

    Ας φρόντιζε ο πατήρ Τσέκος, αυτός ο κατόπιν εορτής δύστυχος, να προφυλάξει την κόρη του ώστε να μην ψάχνει τη σωτηρία της στα κρεβάτια της εξουσίας. Δεκάδες χιλιάδες κοπέλες με πτυχία και εμφάνιση αντέχουν τη βάσανο της ανεργίας. Τι θα ‘πρεπε να κάνουν δηλαδή, να γίνουνε όλες πουτάνες των ισχυρών;

    Αν ο χοντρο-Ζαχό τα κατάφερνε, θα ήταν ο κόσμος μας διαφορετικός; Θα ήταν ο Τσέκος σωστός πατέρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. 7.27

    Έτσι μπράβο ανθρωπάριο του Καραμανλή
    Δείξτε σε όλους την ποιότητα και την ταυτότητα σας.
    Έτσι να σας γνωρίσουν και αυτοί που αμφέβαλαν !
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Ζουμε στην Ελλαδα τις μιζας,τις κομπινας,τον μαφιοζων,και τις Μαλακιας,του φοβου για το αυριο κτλ. τι κανουμε ολοι εμεις για αυτο?? Τοσα χρονια ψηφιζουμε και εμπιστευωμαστε ανοικανους,χουντικους,δεξιους,αριστερους μαφιοζους..ΕΙΝΕ ΕΤΣΙ???
    Ναι.
    Λυση υπαρχει??
    Ναι.
    ποια????
    ΤΙΜΩΡΙΑ.
    αυτη η λεξη εινε το κλειδι που θα μας σωσει.
    ζζζζζζ σας χαλαει λιγο ε??
    φυσιολογικο εινε και απολυτα υγιες αφου ειστε ολοι διεφθαρμενα καθηκια πολιτικοι με κοινοβουλευτικη ασυλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. αν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός μας ήθελε να πατάξει την διαφθορά όπως με στεντόρεια την φωνή απαιτούσε από τους υπουργούς του,γιατί δεν ξεκίνησε από το πληρωμένο διδακτορικό της γυναίκας του?
    Ότι μας συμφέρει. Κατάλαβα.

    ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

    Η νέα χρονιά μπαίνει γαμιώντας. Κλείνει η Ολυμπιακή και ανοίγει η Παναθηναϊκή. Η νέα εταιρία έχει σήμα το τριφύλλι, πετάει μόνο πάνω από την Αθήνα και οι επιβάτες πέφτουν στους προορισμούς τους με αλεξίπτωτα. Αυξάνονται κατά 100% τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ. Το κίνημα των bloggers καλεί τους πολίτες να σφραγίσουν τις βρύσες, να ανοίξουν πηγάδια και να πλένονται μια φορά το μήνα. Η αντίδραση φέρνει αμέσως αποτελέσματα: οι ταμιευτήρες νερού και οι δεξαμενές πλημμυρίζουν, η Αθήνα γίνεται Βενετία και οι Αθηναίοι κοιμούνται στις ταράτσες με βατραχοπέδιλα. Ανήμερα των Φώτων, κατά τη διάρκεια του αγιασμού των υδάτων στον Υμηττό, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βουτάει και πιάνει τον σταυρό, ενώ την ώρα που τον σκουπίζουν με τη μπουρνουζοπετσέτα κάθεται στο κεφάλι του ένας δικέφαλος αετός με οκτώ φτερούγες και δεκαέξι πόδια και του αμολάει μια κουτσουλιά άλλο πράμα. Όλοι το θεωρούν μεγάλη τύχη αλλά ένας ψαροτουφεκάς τρομάζει με το τερατόμορφο πουλί και το καρφώνει με την τρίαινα. Πάλι δεν θα πάρουμε την Πόλη. Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου με καλεσμένο τον νέο τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης με 90%. Πολλοί φαντάροι βαράνε αναβολές για να μη χάσουν επεισόδιο. Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας αποκτούν ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι φτυστό ο Κάτμαν. Να τους ζήσει.



    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

    Νέο μεγάλο σκάνδαλο συγκλονίζει την κοινή γνώμη: τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης χτίστηκαν με άδεια οίκου ανοχής και λειτουργούν σαν κωλοχανείο. Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως η Ντόρα Μπακογιάννη φιλοξενεί στο σπίτι της 80 Μογγόλους καρναβαλιστές αλλά τους έχει ασφαλισμένους για περίπτωση κλοπής. Ο Αλέξης Τσίπρας εκλέγεται νέος πρόεδρος του Συνασπισμού και ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξία Τσούπρα γιατί δεν μπορεί ένας πρόεδρος κόμματος να είναι εργένης. Τα 735 ρεύματα του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώνονται γιατί άλλοι υποστηρίζουν πως αν παντρευτεί θα χάσουν τις ψήφους των ανύπαντρων γυναικών που γουστάρουν τον Αλέξη, άλλοι πως υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τις ψήφους των γκέι, άλλοι πως αν παντρευτεί Ελληνίδα θα χάσουν τη στήριξη των μεταναστών κ.ο.κ. Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, αποφασίζεται ο κ. Τσίπρας να παντρευτεί μια Κονγκολέζα τρανσέξουαλ που κατάγεται από την Αλαμάνα και έχασε τον παππού της στον ισπανικό εμφύλιο. Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλει να σταματήσει την εκπομπή του αλλά η κυβέρνηση δεν του το επιτρέπει επειδή φοβάται πως ο κόσμος θα ξυπνήσει και θα ασχοληθεί με τα προβλήματά του. Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στην εκπομπή της. Το παιδί της Αννίτας αναλαμβάνει να το μεγαλώσει η Άννα Βίσση που κάνει στροφή στην καριέρα της.



    ΜΑΡΤΙΟΣ

    Οι Emo συμμαχούν με τους Trendy και όλοι μαζί προσχωρούν στο νέο κόμμα της Γιάννας Αγγελοπούλου που μοιράζει δωροεπιταγές, συντάξεις και πετροδολάρια. Το νέο κόμμα ονομάζεται «ΚΥΒΟΠΡ» - Κυρίες Βορείων Προαστίων – και έχει για σήμα τον κουραδοκόφτη. Η κυρία Αγγελοπούλου αγοράζει και το ΠΑΣΟΚ γιατί το θεωρεί καλή επένδυση για το μέλλον. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για λογαριασμό του «Ελεύθερου Τύπου», στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο Λάκης Λαζόπουλος και ακολουθεί ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης. Η Αντζελίνα Τζολί κατεβάζει ξανά γάλα και ανακοινώνει πως σκοπεύει να υιοθετήσει ένα ελληνόπουλο. Τρία εκατομμύρια Έλληνες υποβάλλουν υποψηφιότητα για υιοθεσία γιατί θέλουν να τη θηλάσουν. Την Καθαρά Δευτέρα ο Γιώργος Παπανδρέου πετάει χαρταετό χωρίς καλούμπα και μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, στην εκπομπή του «Αποδείξεις» αποκαλύπτει πως τα λευκά νυφικά προκαλούν φουσκοθαλασσιά και οι μπομπονιέρες ανεμογκάστρι. Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με 100%. Κάθε Τρίτη βράδυ οι φαντάροι παρατάνε τις σκοπιές και τα σύνορα είναι αφύλαχτα.



    ΑΠΡΙΛΙΟΣ

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Πόδια στραβά» αλλά το τραγούδι δεν ακούγεται σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, με συνέπεια οι θαυμαστές του να το σνομπάρουν επειδή νομίζουν πως το τραγουδάει άλλος. Ανακοινώνονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σε αντίδραση, το κίνημα των bloggers προτείνει να μη χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρικές σούβλες το Πάσχα και να γυρνάμε το αρνί στη σούβλα με το χέρι. Το βράδυ της Ανάστασης, ο Λάκης Λαζόπουλος συναντά τον Νίκο Καρβέλα στην Παναγιά τη Σατιρογαμόσταυρη στη Μύκονο και δίνουν το φιλί της αγάπης σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση. Το μεγαλείο της Ορθοδοξίας. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καλεί τους δυο άντρες στην εκπομπή του για να συζητήσουν για τα όρια της σάτιρας και της υφαλοκρηπίδας. Ξεσπάει σκάνδαλο όταν αποκαλύπτεται πως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει καβάτζα στο υπόγειο του σπιτιού της 1500 παιδιά με καρκίνο, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να ξεμείνει από φιλανθρωπίες.



    ΜΑΙΟΣ

    Η κυβέρνηση καταφέρνει να επιλύσει το Μακεδονικό με τη λύση της διπλής ονομασίας. Όλοι θα αποκαλούμε τα Σκόπια «Μακεδονία», εκτός από τον Άνθιμο, τον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη που θα τα φωνάζουν «Κωλοπετεινίτσα». Ο Ολυμπιακός κατακτάει το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς αγώνα αφού η Λίβερπουλ δεν κατεβαίνει στο γήπεδο επειδή φοβάται τον διασυρμό. Ο Λάκης Λαζόπουλος κερδίζει το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον με το τραγούδι «Λάκη Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!» σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και στίχους της Θύρας 13. Παραδίδεται στους Θεσσαλονικείς η πρώτη γραμμή του μετρό που ενώνει την Άνω Τούμπα με την Κάτω Τούμπα και αντί για βαγόνια έχει πατίνια και καροτσάκια. Νέο κυβερνητικό σκάνδαλο: ο Μιχάλης Λιάπης φιλοξενεί στο σπίτι του μια Κύπρια τραγουδίστρια που έχει και επώνυμο. Σε μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει για τους πρόσφυγες από το Μόντε Κάρλο το ορατόριο του Μίκη Θεοδωράκη «Μπιρίμπα».



    ΙΟΥΝΙΟΣ

    Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κατακτά το Euro 2008 στην Αυστρία νικώντας 1-0 στον τελικό τη Σοβιετική Γερμανία με γκολ-βολίδα του Λάκη Λαζόπουλου από τα όρια της σατιρικής περιοχής μετά από σέντρα της AGB. Η κυβέρνηση ψηφίζει νομοσχέδιο που επιτρέπει την καύση των νεκρών με την προϋπόθεση πως τα πτώματα θα καίγονται στις χωματερές μαζί με τις σερβιέτες. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναγγέλλει τη δημιουργία νέου κόμματος με τίτλο το όνομά του, σήμα τη φωτογραφία του και πρόεδρο τον Κινγκ Κονγκ. Προτείνει τη θέση του γραμματέα στον Ανδρέα Λοβέρδο αλλά ο τελευταίος υποστηρίζει –ψευδώς – πως εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Παντείου ώστε να μπει φυλακή και να γλιτώσει. Ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει τις εκπομπές του από τη βίλα του Σωκράτη Κόκκαλη στη Μύκονο για να μη στερηθεί ο λαός την ανατρεπτική σάτιρα που τρομάζει τους ισχυρούς.



    ΙΟΥΛΙΟΣ

    Ξεσπούν μεγάλες πυρκαγιές στην Πάρνηθα, στον Υμηττό και στο Κιλιμάντζαρο. Οι bloggers πραγματοποιούν μεγαλειώδη διαδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, ντυμένοι με μαύρα ράσα και μπούρκες, αλλά στη συνέχεια ξεβρακώνονται κι αρχίζουν να τραβάνε τα βυζιά τους. Ο Θύμιος Καρακατσάνης – ο κατεξοχήν αριστοφανικός μας ηθοποιός, μιας και ο Αριστοφάνης έγραφε με την ελπίδα πως τα έργα του θα παιχτούν κάποτε από τον Καρακατσάνη - δηλώνει πως τελικά δεν είναι αριστοφανικός ηθοποιός αλλά λαζοπουλικός και πως αντί για τους «Όρνιθες» θα ανεβάσει στην Επίδαυρο το «ΠΑΣΟΚ της Χάιδως». Συλλαμβάνεται ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ζωνιανών γιατί πάνω στο γραφείο του βρέθηκε ένας κεσές γιαουρτιού με φακές φυτεμένες σε βαμβάκι. Τα σκάνδαλα δεν αφήνουν ανέγγιχτο ούτε το ΚΚΕ: το Σπίτι του Λαού στον Περισσό έχει χτιστεί με άδεια καμπαρέ και λειτουργεί σαν μαυσωλείο.



    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

    Ο λόφος του Φιλοπάππου, ο Εθνικός Κήπος και ο Λυκαβηττός παραδίδονται στις φλόγες αλλά το κίνημα των bloggers έχει πάει διακοπές και δεν το παίρνει χαμπάρι. Ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Κίνα με μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης όπου το στάδιο γίνεται στάχτη και μπούρμπερη γιατί όλα τα κινέζικα προϊόντα –από κάθισμα μέχρι φωτοβολίδα- είναι ελαττωματικά. Η Κατερίνα Θάνου είναι το μεγάλο φαβορί στα 200 μέτρα γυναικών και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τη διεθνή συνωμοσία που έγινε σε βάρος της το 2004, αλλά την ώρα της εκκίνησης του τελικού παθαίνει ηλεκτροπληξία στον κινέζικο βατήρα και από σούσι γίνεται φλαμπέ. Ο Περικλής Ιακωβάκης τερματίζει πρώτος στα 400 μέτρα και ετοιμάζεται να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αλλά, ενώ στεγνώνει τα μαλλιά του στα αποδυτήρια, εκρήγνυται το ελαττωματικό κινέζικο πιστολάκι και τον αποτεφρώνει στη ντουζιέρα. Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων γίνεται μαζί με αυτή των Παραολυμπιακών επειδή όλοι οι αθλητές έχουν μείνει ανάπηροι. Σημασία έχει η συμμετοχή.



    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

    Η Μαρία Δαμανάκη δηλώνει πως εγκαταλείπει την πολιτική και επιστρέφει στο ραδιόφωνο. Η Λιάνα Κανέλλη κόβει το κάπνισμα –για να δίνει τα λεφτά στο Κόμμα- και ξεκινάει το κικ μπόξινγκ, το πλέξιμο και τον αργαλειό γιατί από τα νεύρα της κοντεύει να σαλτάρει. Εδώ κάπνιζε και κόντευε να μας δείρει – φανταστείτε τώρα. Η χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογεννητικότητας και η κυβέρνηση αποφασίζει να βάλει κάμερες στις κρεβατοκάμαρες και να επιβάλλει πρόστιμο σε όσους δεν αναπαράγονται. Οι Έλληνες τη βλέπουν πορνοστάρ και πηδάνε αβέρτα για να μην τους βγει το όνομα. Η Αριστερά καλεί τους Έλληνες να αντισταθούν στον Μεγάλο Αδελφό και να καλύπτουν τις κάμερες με ζαρτιέρες, σώβρακα και κιλότες. Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκινάει τη νέα σεζόν με μια πανηγυρική εκπομπή στο Χάνι της Γραβιάς και καλεσμένους τη Σοφία Βέμπο και τον Αττίκ.



    ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

    Η Βάνα Μπάρμπα, μετά από την τεράστια απήχηση που γνώρισε με το έργο «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης», ανεβάζει το κλασικό έργο του Σαίξπηρ «Η σαραντάρα ίσον δυο εικοσάρες», όπου υποδύεται με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της «Μουνοθύελας». Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει στην τηλεόραση υπογράφοντας το πρωτότυπο σενάριο του σίριαλ «Και πέντε» που περιγράφει τις περιπέτειες πέντε ανέραστων φίλων οι οποίοι μιλάνε όλη τη μέρα στα κινητά, συμπεριφέρονται σαν καθυστερημένοι και κάνουν παρέα με τις γιαγιάδες τους. Εγκαινιάζεται το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και οι Βρετανοί μας επιστρέφουν την έκτη Καρυάτιδα γιατί τους έχει πάρει τ’ αυτιά με τη γκρίνια της. Οι άλλες πέντε τη σνομπάρουν και τους τη στέλνουμε πίσω πακέτο. Το BBC θέλει να προβάλλει την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στο prime time αλλά ο Alpha δεν παραχωρεί τα δικαιώματα γιατί φοβάται μήπως λογοκριθεί η σάτιρα και χάσει την καυστικότητά της.



    ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

    Τον Νοέμβριο, η καρδιά του ελληνικού πολιτισμού χτυπάει για μια ακόμα χρονιά στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Το νεανικό συγκρότημα «Κωλοβυθόμετρο» κερδίζει το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού με το τραγούδι «Καρπαζοεισπράχτορας» που παντρεύει τα μοντέρνα ακούσματα με τους παραδοσιακούς ήχους της τσάπας, του αλυσοπρίονου και του κομπρεσέρ. Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, την παράσταση κλέβει η ανεξάρτητη παραγωγή της Ερωφίλης Μπουνταλά «Ο Βασίλης Χατζηπαναγής στο Σόχο», που πραγματεύεται τις κλιματικές αλλαγές, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την αγωνία του σέντερ φορ όταν τον πιάνει κόψιμο την ώρα του αγώνα. Η Χίλαρι Κλίντον γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Μπιλ Κλίντον γίνεται πρώτη κυρία. Ο Μπιλ περιμένει με αγωνία τις πρώτες κυρίες των άλλων χωρών – ειδικά την Κάρλα Μπρούνι – για να συζητήσουν τα προβλήματα του κλάδου τους.



    ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

    Η κυβέρνηση έχει πουλήσει την Ολυμπιακή, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και 180 βραχονησίδες αλλά προβληματίζεται επειδή δεν βρίσκει αγοραστές για την Ακρόπολη. Ενόψει των Χριστουγέννων, οι τιμές των καταναλωτικών αγαθών έχουν εκτιναχτεί στα ύψη και τα παιχνίδια είναι πανάκριβα. Το κίνημα των bloggers καλεί τους πολίτες να τρώνε μπομπότα και να πίνουν καφέ από ρεβίθι, ενώ παράλληλα τους προτείνει να προτρέψουν τα παιδιά τους να παίζουν παραδοσιακά ελληνικά παιχνίδια όπως το κρυφτό, η αμπάριζα και η τραμπάλα. Ξεσπάει σκάνδαλο όταν κυκλοφορεί η φήμη πως ο Κώστας Καραμανλής φιλοξενεί στο σπίτι του μια οικογένεια Κοσοβάρων αυτονομιστών, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον πρωθυπουργό όταν διαρρέει η πληροφορία πως, εκτός από τους Κοσοβάρους, φιλοξενεί και μια Ελληνίδα παιδαγωγό-χειρουργό με τα δίδυμα παιδιά της. Ο Κάρολος Παπούλιας παραιτείται και η Βουλή εκλέγει στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Λάκη Λαζόπουλο. Η Ελλάδα προχωράει. Πατρίς, Θρησκεία, Σάτιρα. Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Καζαμίας 2008

    Γενάρης
    Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση στο Τρίκορφο Δωρίδας, ο πατ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης ανακοινώνει σε συνέντευξη τύπου την αλλαγή ονόματος της μπάντας του από Παπαροκάδες σε Παπαemo. Οι trendy αντιδρούν και την επόμενη μέρα συγκεντρώνονται στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και πραγματοποιούν πορεία με κατάληξη τη Μονή του Αυγουστίνου Ίππωνος και Σεραφείμ του Σαρώφ. Της πορείας ηγείται η Σοφία Βόσσου, που παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τους Παπαροκάδες.

    Φλεβάρης
    Μετά από παρέμβαση του Βασίλη Μαγγίνα, το Κορωπί αδελφοποιείται με την Καλκούτα. Ο αριθμός των μεταναστών που φιλοξενεί στο εξοχικό του γίνεται διψήφιος και ο Μαγγίνας ασπάζεται τον ινδουισμό. Κατόπιν, καταθέτει νομοσχέδιο στη Βουλή με στόχο την απαγόρευση της κατανάλωσης μοσχαρίσιου κρέατος. Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να το χωνέψει, όπως και τα κοντοσούβλια που καταβρόχθισε του Αγίου Βαλεντίνου στον Μπαϊρακτάρη, και αποφασίζει την αποπομπή του από το Υπουργικό Συμβούλιο.

    Μάρτης
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε αγώνες rafting στον Εύηνο. Μετά από λίγες ώρες στερεύει το ποτάμι και γκρεμίζεται η γέφυρα Μπανιά. Αρχίζουν να δημιουργούνται βάσιμες υπόνοιες ότι έχει τα ίδια ‘χαρίσματα’ με τον πατέρα του. Τα στρουμφάκια που είχαν βρει προσωρινό καταφύγιο στην ορεινή Ναυπακτία ζητούν πολιτικό άσυλο στη Βενεζουέλα.

    Απρίλης
    Η τιμή του εγχώριου αρνιού εκτοξεύεται στα 15 €/κιλό. Ο Γιώργος Αυτιάς απειλεί να αυτοπυρποληθεί στη Βαρβάκειο Αγορά. Ευτυχώς, η βενζίνη που είχε προμηθευτεί ήταν νοθευμένη και δεν αρπάζει με τίποτα. Οι κρεοπώλες, υπό τον φόβο λαϊκής εξέγερσης, υποδιπλασιάζουν άμεσα τις τιμές.

    Μάης
    Ο Βαγγέλης Βενιζέλος αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και ανακοινώνει την ίδρυση νέου κόμματος. Ο τελευταίος δεν κλείνει την πόρτα, με αποτέλεσμα να βγει από αυτή κι ο Γιωργάκης ο οποίος εγγράφεται στο νέο κόμμα. Στο συνέδριο του νέου κόμματος ο Γιωργάκης, προς έκπληξη όλων, θέτει ζήτημα ηγεσίας. Στις εκλογές εξπρές που πραγματοποιούνται εκλέγεται αρχηγός του νέου κόμματος με ποσοστό 60%.

    Ιούνης
    Ο Ότο Ρεχάγκελ καλεί, επιτέλους, τον Ιεροκλή Στολτίδη στην Εθνική ομάδα. Η Εθνική πραγματοποιεί ξέφρενη πορεία στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας και ξανακατακτά το τρόπαιο. MVP της διοργάνωσης ανακηρύσσεται ο Στολτίδης, που στον τελικό με τη Γερμανία κάνει χατ-τρικ.

    Ιούλης
    Νέα πρωτοφανής πύρινη λαίλαπα κατακαίει την ανατολική, αυτή την φορά, Πελοπόννησο. Μετά από μία βδομάδα αδράνειας, το συντονισμό των επιχειρήσεων αναλαμβάνει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Καθοριστικής σημασίας για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς αποδεικνύεται η συμβολή του στρατού ξηράς, αρχηγός του οποίου έχει οριστεί ο Αντιστράτηγος εν τιμή Δήμος Βερύκιος.

    Αύγουστος
    Ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Πεκίνο. Τα ούρα των αθλητών δημιουργούν αξεπέραστες βλάβες στο σύστημα βιολογικού καθαρισμού της πόλης. Τα θηλυκά δελφίνια της Κίτρινης Θάλασσας βγάζουν μουστάκι και τα αρσενικά βγάζουν βυζιά.

    Σεπτέμβρης
    Βρίσκεται οριστική λύση για το σκοπιανό. Μετά από μακρόχρονες διαπραγματεύσεις επιλέγεται το όνομα ‘Ντεμέκ Μακεδονία’. Με αφορμή το νέο θρίαμβο της Ελληνικής διπλωματίας φωταγωγείται η Θεσσαλονίκη αλλά λόγω βλάβης στη μονάδα της ΔΕΗ στο Αμύνταιο προκαλείται μπλακ άουτ την ώρα που ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης εκφωνεί λόγο στην Πλατεία Αριστοτέλους. Ακολουθεί αυθόρμητη πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ που καταγγέλλουν το αθηνοκεντρικό κατεστημένο.

    Οκτώβρης
    Ο Ολλανδικός στόλος πραγματοποιεί αιφνίδια απόβαση στο νομό Ρεθύμνου με τη συνδρομή εκατοντάδων αλεξιπτωτιστών των Ολλανδικών ειδικών δυνάμεων. Οι κάτοικοι υποδέχονται τους Ολλανδούς απελευθερωτές με άνθη χασισόδεντρων. Ο νομός ανακηρύσσει την ανεξαρτησία του και γίνεται Ολλανδικό προτεκτοράτο με πρώτο Κυβερνήτη τον Ευγένιο Γκέραρντ.

    Νοέμβρης
    Σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο στο Χονγκ Κονγκ, Αμερικανοί επιστήμονες παρουσιάζουν τα ευρήματα μακροχρόνιας έρευνάς τους που χρηματοδοτήθηκε από την US EPA, σύμφωνα με τα οποία οι ανθρώπινες κλανιές ευθύνονται για το 40% των θερμοκηπιακών αερίων. Λίγες μέρες αργότερα, η Calvin Klein Underwear παρουσιάζει νέα κολεξιόν με ειδικά φίλτρα κατακράτησης αερίων.

    Δεκέμβρης
    Ο Γιώργος Αλογοσκούφης καταθέτει στη Βουλή νομοσχέδιο για την εισαγωγή ΦΠΑ στα κάλαντα. Τα πιτσιρίκια υποχρεούνται, πλέον, να φέρουν θεωρημένα από τις αρμόδιες ΔΟΥ μπλοκ αποδείξεων. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με προσωποκράτηση, κούρεμα με την ψιλή και αφαίρεση τριγώνων και μελόντικας για 3 - 6 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Το γεγονος οτι ο Χοντρος Ζαπατα,ταριχνε σε ολες τις γκομενες του υπουργειου,και αλλες του καθονταν ,αλλες οχι,δεν εχει σημασια ρε δεξιοι ανεγκεφαλοι..
    τΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑς ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ τΣΕΚΟΥ.η χοντρη τραγουδιστρια δεν φταιει,ρωτειστε για την συμπεριφορα του στο ΥΠΟ.
    Αλλα οταν η πολλη μαλακια ,σας εχει βαρεσει στον εγκεφαλο,αυτα γραφετε.
    Γι αυτο τωρα λουστειτε ολα τα σκατα του απονενοημενου.Και ειμαστε ακομη στην αρχη.
    Το τσουναμι ερχεται και δεν θα σωθει ουτε ο Δαμαλος.
    Καλη χρονια.
    Και καλο ψησιμο,αργο και βασανιστικο σε ολα τα καθαρματα της δεξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Τα πράγματα στην τηλεόραση φτάνουν σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο.

    ΟΙ εκπομπές έχουν χωριστεί σε Δίο μεγάλα στρατόπεδα

    Στους Μακακακούς και στους Φουστικούς.

    Το κλήμα είναι πολύ βαρύ, η σύγκρουσή είναι σχεδόν σίγουρη.

    Ο πρόεδρος της δημοκρατίας καλεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για να βρουν λύση.

    ΟΙ γιατροί συνιστούν την απομάκρυνση των παιδιών από τους τηλεοπτικούς δέκτες γιατί με μεγάλη έκθεση σε Μακάκα και Φούστη δημιουργεί αλλεργίες και εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

    Νέες ειδικότητες εμφανίζονται στον επιστημονικό ορίζοντα. Είναι οι Λαζολόγοι- Μακακολόγοι οι οποίοι αναλύουν το φαινόμενο Λαζόπουλου στις εκπομπές της Λαμπίρη.

    Ο Γιωργάκης Παπανδρέου βλέποντας τα ποσοστά του Λαζόπουλου σκέφτεται να ξεκινήσει εκπομπή με τίτλο " Αλ Πασόκ Ντούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Τα πράγματα στην τηλεόραση φτάνουν σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο.

    ΟΙ εκπομπές έχουν χωριστεί σε Δίο μεγάλα στρατόπεδα

    Στους Μακακακούς και στους Φουστικούς.

    Το κλήμα είναι πολύ βαρύ, η σύγκρουσή είναι σχεδόν σίγουρη.

    Ο πρόεδρος της δημοκρατίας καλεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για να βρουν λύση.

    ΟΙ γιατροί συνιστούν την απομάκρυνση των παιδιών από τους τηλεοπτικούς δέκτες γιατί με μεγάλη έκθεση σε Μακάκα και Φούστη δημιουργεί αλλεργίες και εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

    Νέες ειδικότητες εμφανίζονται στον επιστημονικό ορίζοντα. Είναι οι Λαζολόγοι- Μακακολόγοι οι οποίοι αναλύουν το φαινόμενο Λαζόπουλου στις εκπομπές της Λαμπίρη.

    Ο Γιωργάκης Παπανδρέου βλέποντας τα ποσοστά του Λαζόπουλου σκέφτεται να ξεκινήσει εκπομπή με τίτλο " Αλ Πασόκ Ντούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  186. Τα Νέα από την Τροχαία.


    Η Σύγκρουση του Καραμανλή με την Διαφθορά αποφεύχθηκε και αυτή την φορά με τον ίδιο τρόπο.

    Μόλις την είδε να έρχεται να τον ισοπεδώσει τράβηξε χειρόφρενο και πήρε το τιμόνι απότομα όλο δεξιά ξεχνώντας όμως να γκαζώσει.
    Τότε ήταν που το όχημα της Κυβέρνησης πέταξε κώλο, και αυτή η κωλάρα τους φάνηκε, μεγάλη χοντρή τριχωτή λευκή και ξεβράκωτη!

    Ο κώλος του Καραμανλή σε Πρωτοχρονιάτικο λαϊκό προσκύνημα!

    Καραμανλή Καραμανλή, θέλουμε τώρα της Νατάσας το μουΜΠΙΙΙΙΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Εάν η ανάρτηση είναι από καρδίας και δεν εξυπηρετεί την επικοινωνιακή
    πολιτική της ομάδας των εκβιαστών, (είναι φανερό ότι υπάρχει τέτοια και
    έχει και κομματικό χρώμα), τότε πράγματι υπάρχει πρόβλημα.
    Η κυρία δεν είναι παιδούλα , είναι 34 ετών.
    Είναι χαρακτηριστική περίπτωση του πουλάμε όχι μόνο το σώμα μας,
    αλλά την ψυχή μας , την μάνα μας και τον πατέρα μας, και ότι ιερό
    και όσιο έχουμε για μία θέση στο δημόσιο.
    Αυτό και αν είναι δυναμίτης στα θεμέλια και της κοινωνίας και του
    κράτους και της εθνικής οικονομίας.
    Είναι η αποθέωση του ατομικισμού , καθαρά αντικοινωνική συμπεριφορά.
    Είναι γνωστόν ότι το κράτος δεν υπάρχει περίπτωση να μας συμπεριλάβει
    όλους στους καταλόγους μισθοδοσίας του . Ο τρόπος σκέψης και της κυρίας, και του δύστυχου ‘ενός πατέρα’ , αλλά και των συμπολιτών που επικροτούν,
    εδράζεται στο απλό αλλά ταυτόχρονα και ιταμό σκεπτικό του «να βρω
    εγώ την άκρη μου και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ…….».
    Αυτό γίνεται τραγικότερο όταν είναι τρόπος συμπεριφοράς των αριστούχων.
    Οι αριστούχοι πρέπει και είναι οι οδηγοί της κοινωνίας.
    Είναι αλήθεια ότι η κυρία εισήλθε στη φιλοσοφική πρώτη και με άριστα.
    Βέβαια δεν γνωρίζουμε τις επιδόσεις της κατά την φοίτηση, γιατί δεν
    ισχύει με τίποτα το άπαξ αριστούχος για πάντα αριστούχος. Η αριστεία
    είναι συνεχής και δίχως τέλος αγώνας.
    Τώρα τι σόι αριστούχος ήτανε που τόσα χρόνια, πράσινα και γαλάζια, δεν
    κατάφερε να περάσει τον ΑΣΕΠ, είτε ως καθηγήτρια είτε ως δημόσιος
    υπάλληλος?
    Έχω να παρατηρήσω ότι είχε ενεργό συμμετοχή σε πολιτική νεολαία κόμματος
    εξουσίας. Είναι κοινό μυστικό ότι οι φοιτητές μας ειδικά σε αυτές τις δύο
    νεολαίες , βάζουν υποθήκη για μερτικό στην άλωση του κράτους.
    Στη περίπτωση μας, όταν οι οδυρμοί και οι κλαυθμοί του δύστυχου «ενός πατέρα»
    έχουν ως αίτιο την άθλια συμπεριφορά , ενός άθλιου εξουσιαστή (άξιου κάθε
    χλεύης και τιμωρίας) τότε τα πράγματα είναι χειρότερα και καθόλου τίμια
    και αγνά. Είναι σκέτος «φερετζές» της προσωπικής μας ξεφτίλας.
    Είναι γλυκό το δημόσιο. Μονιμότητα, ελάχιστη έως καθόλου δουλειά, κατά
    περιπτώσεις ευκαιρίες για παράνομο πλουτισμό, ίντριγκες, στησίματα, κομματισμός και ότι άλλο άθλιο .
    Η κυρία για να φθάσει σε αυτό το χάλι και να τα δώσει και να τα ρισκάρει όλα,
    για να έχει την ευκαιρία της κοπάνας και της ήσσονος προσπά- θειας, , είναι και αδίστακτη και χαμηλής ηθικής υπόστασης.
    Τώρα αν είναι αλήθεια ότι αυτουνού του απατεώνα του ζήτησε και μερτικό
    από τα κλεμμένα, και πήγε στα κανάλια γιατί δεν της τα έδωσε, (ενώ αν της τα
    έδινε να πάει να γ…… ο λαός και η περιουσία του), καλά τότε μιλάμε για ένα καθίκι της κοινωνίας.
    Αναπτύσσοντας τις σκέψεις μου , αρχίζω να πιστεύω ότι αυτή την ανάρτηση
    είναι αδύνατον να την έκανε Έλληνας πατέρας αγαθών προθέσεων.
    Νομίζω ότι είναι στημένη , για αυτό λέω σε αυτόν ή σε αυτούς που την
    γράψανε, κυριολεκτικά ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Εάν η ανάρτηση είναι από καρδίας και δεν εξυπηρετεί την επικοινωνιακή
    πολιτική της ομάδας των εκβιαστών, (είναι φανερό ότι υπάρχει τέτοια και
    έχει και κομματικό χρώμα), τότε πράγματι υπάρχει πρόβλημα.
    Η κυρία δεν είναι παιδούλα , είναι 34 ετών.
    Είναι χαρακτηριστική περίπτωση του πουλάμε όχι μόνο το σώμα μας,
    αλλά την ψυχή μας , την μάνα μας και τον πατέρα μας, και ότι ιερό
    και όσιο έχουμε για μία θέση στο δημόσιο.
    Αυτό και αν είναι δυναμίτης στα θεμέλια και της κοινωνίας και του
    κράτους και της εθνικής οικονομίας.
    Είναι η αποθέωση του ατομικισμού , καθαρά αντικοινωνική συμπεριφορά.
    Είναι γνωστόν ότι το κράτος δεν υπάρχει περίπτωση να μας συμπεριλάβει
    όλους στους καταλόγους μισθοδοσίας του . Ο τρόπος σκέψης και της κυρίας,
    και του δύστυχου ‘ενός πατέρα’ , αλλά και των συμπολιτών που επικροτούν,
    εδράζεται στο απλό αλλά ταυτόχρονα και ιταμό σκεπτικό του «να βρω
    εγώ την άκρη μου και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ…….».
    Αυτό γίνεται τραγικότερο όταν είναι τρόπος συμπεριφοράς των αριστούχων.
    Οι αριστούχοι πρέπει και είναι οι οδηγοί της κοινωνίας.
    Είναι αλήθεια ότι η κυρία εισήλθε στη φιλοσοφική πρώτη και με άριστα.
    Βέβαια δεν γνωρίζουμε τις επιδόσεις της κατά την φοίτηση, γιατί δεν
    ισχύει με τίποτα το άπαξ αριστούχος για πάντα αριστούχος. Η αριστεία
    είναι συνεχής και δίχως τέλος αγώνας.
    Τώρα τι σόι αριστούχος ήτανε που τόσα χρόνια, πράσινα και γαλάζια, δεν
    κατάφερε να περάσει τον ΑΣΕΠ, είτε ως καθηγήτρια είτε ως δημόσιος
    υπάλληλος?
    Έχω να παρατηρήσω ότι είχε ενεργό συμμετοχή σε πολιτική νεολαία κόμματος
    εξουσίας. Είναι κοινό μυστικό ότι οι φοιτητές μας ειδικά σε αυτές τις δύο
    νεολαίες , βάζουν υποθήκη για μερτικό στην άλωση του κράτους.
    Στη περίπτωση μας, όταν οι οδυρμοί και οι κλαυθμοί του δύστυχου «ενός πατέρα»
    έχουν ως αίτιο την άθλια συμπεριφορά , ενός άθλιου εξουσιαστή (άξιου κάθε
    χλεύης και τιμωρίας) τότε τα πράγματα είναι χειρότερα και καθόλου τίμια
    και αγνά. Είναι σκέτος «φερετζές» της προσωπικής μας ξεφτίλας.
    Είναι γλυκό το δημόσιο. Μονιμότητα, ελάχιστη έως καθόλου δουλειά, κατά
    περιπτώσεις ευκαιρίες για παράνομο πλουτισμό, ίντριγκες, στησίματα, κομματισμός
    και ότι άλλο άθλιο .
    Η κυρία για να φθάσει σε αυτό το χάλι και να τα δώσει και να τα ρισκάρει όλα,
    για να έχει την ευκαιρία της κοπάνας και της ήσσονος προσπάθειας , είναι
    και αδίστακτη και χαμηλής ηθικής υπόστασης.
    Τώρα αν είναι αλήθεια ότι αυτουνού του απατεώνα του ζήτησε και μερτικό
    από τα κλεμμένα, και πήγε στα κανάλια γιατί δεν της τα έδωσε, (ενώ αν της τα
    έδινε να πάει να γ…… ο λαός και η περιουσία του), καλά τότε μιλάμε για ένα καθίκι της κοινωνίας.
    Αναπτύσσοντας τις σκέψεις μου , αρχίζω να πιστεύω ότι αυτή την ανάρτηση
    είναι αδύνατον να την έκανε Έλληνας πατέρας αγαθών προθέσεων.
    Νομίζω ότι είναι στημένη , για αυτό λέω σε αυτόν ή σε αυτούς που την
    γράψανε κυριολεκτικά ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΣΕΚΟΥ


    ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ


    ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.


    ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.

    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ

    ΜΑΓΓΙΝΑΣ
    ΣΟΥΦΛΙΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Τι λες βρε αρχιμαλακα πατερα;

    Να λυπηθουμε το καημενο
    "το κοριτσι" την Τσεκου
    που ηθελα να μονιμοποιηθει
    εκτος ΑΣΕΠ και δεν δισταζε
    να το παει "πιπα-κωλο" για αυτο;

    To 2004 εγινε μεγαλος γραπτος
    διαγωνισμος απο το ΑΣΕΠ για μονιμες
    θεσεις στο Δημοσιο.

    Γιατι δεν περασε εκει η ¨αριστουχος";

    (Aσε που δεν ειναι αυτη η πραγματικη ουσια της υποθεσης.
    Πιστευει κανεις σοβαρα οτι εκβιαζε
    για μια μονιμοποιηση απλα;)

    Για την υπογραφη ενας
    διορισμενος μεσω ΑΣΕΠ 2005
    που περιμενε 2,5 χρονια απο
    τις εξετασεις για να ερθει ο διορισμος αλλα δεν εστεισε κωλο σε κανεναν καριολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. index

    ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ
    (αν χρειαστεί θα ακολουθήσουν κι άλλες)

    στον

    "Σκύλο της Ρηγίλλης"
    (γνωστό και ως “friends of babis skylos gap”)

    Ακούστε το τραγουδάκι
    του "Σκύλου της Ρηγίλλης"

    επειδή τόσο καιρό το παραγάμησε με τα μπινελίκια του εδώ μέσα!

    Εχει και η υπομονή τα όριά της κοπρόσκυλο!

    ο Αράπης,

    bloopers
    Internet Radio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Πες μου, ρε σκατοπατέρα, με ποιο κόμμα στην Ελλάδα ή σε ποια χώρα του κόσμου υπάρχουν στο δημόσιο «κωλοθέσεις» των 1000 € για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες; Εσύ όταν γινόσουν πατέρας δεν υπήρχε άνεργος στην Ελλάδα και ήλθε ο Καραμανλής να δημιουργήσει ανέργους; Δεν είμαι νεοδημοκράτης, αλλά είναι μεγάλη η μαλακία σου να ρίχνεις σε ένα οποιοδήποτε κόμμα την ευθύνη της ανυπαρξίας δημόσιων θέσεων για όλους. Άλλωστε, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει κράτος με όλους τους πολίτες του δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό δεν το καταλαβαίνεις;
    Θεωρείς αυτονόητο πως όποιος δεν εξασφαλίσει μια «κωλοθέση» στο δημόσιο είναι επόμενο ότι θα στήσει κώλο, θα ανοίξει τα σκέλη, θα σαγηνεύσει και θα εκβιάζει.
    Ντρέπεσαι λες που έχεις παιδιά. Σκατά στα μούτρα σου. Τα παιδιά σου σίγουρα ντρέπονται που έχουν πατέρα εσένα (αν βέβαια έχουν ωριμάσει και αν δεν κατάφερες στο μεταξύ να τα διαφθείρεις).
    Δεν είναι καθόλου ντροπή σε όλους μας, όπως τολμάς να υβρίζεις. Εμείς δεν ντρεπόμαστε γιατί έχομε άλλες σκέψεις. Εσύ, με τις ιδέες που προωθείς, γίνεσαι συνυπεύθυνος και ηθικός αυτουργός της πορνείας και του εκβιασμού, για τον οποίο φυλακίστηκε η Τσέκου.
    Αν αληθεύουν όσα γράφτηκαν για τα αδικήματα που διέπραξε, καλώς φυλακίστηκε και θα πρέπει η έρευνα να εντοπίσει και να επιβάλει τις προσήκουσες ποινές και στους ηθικούς αυτουργούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ma ti les re malaka patera..
    makari na mhn htan etsi oloi oi paterades!FYLAKH ISOBIA pu phge me ton rinokero na faei!aytes oi pornes xaloun thn koinwnia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Παπαριές!

    Φταίνε οι εκβιαστές, η σία και οι νταβατζήδες που ο Ζαχόπουλος έκανε μπίζνες αγνού παρθένου λαδιού;
    Αν ήταν τίμιος θα είχαν οτιδήποτε να του προσάψουν;

    Μια του κλέφτη δυό του κλέφτη τρεις και τον τσακώσανε.

    Θα μας τρελάνετε ωρέ μαστούρηδες της πρακτορολογίας και συνομοσιολογίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΔΙΚΑΟΛΟΓΗΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!!!!! ΤΟ '96 ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ(ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ!!!!) ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ¨ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΒΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ????? ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ??? ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ??????? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ "ΠΟΥΤΑΝΑ" ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΝΕΙΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΗ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?)ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,ΑΛΙΩΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΗ ΑΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΑΜΑ ΠΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση