GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης πετρελαίου;

Μόνο έτσι θα φανεί ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής κάνει καλό . Όταν ένα κατάστημα , από τα είδη που πουλάει, εισπράττει λόγω απωλειών, μόνον ...

Μόνο έτσι θα φανεί ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής κάνει καλό
.
Όταν ένα κατάστημα, από τα είδη που πουλάει, εισπράττει λόγω απωλειών, μόνον το 90% τι κάνει; Αυξάνει γενικώς τις τιμές του, ώστε να κερδίσει αυτά που χάνει από το απολεσθέν 10%. Όταν δε κατορθώσει να εξάλειψει τις απώλειες, επαναφέρει τις τιμές του στα φυσιολογικά επίπεδα.
Ο κ. Αλογοσκούφης βρήκε τον τρόπο να εξαλείψει την φοροδιαφυγή στο πετρέλαιο.
Αν το πιστεύει, πρέπει να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης πετρελαίου και
θα μπορούσε, η μείωση να αφορά, τον τομέα θέρμανσης, επηρεάζοντας και τον τιμάριθμο.
Ετσι θα καταλάβουμε ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής κάνει καλό.

Βρασίδας

7 σχόλια

  1. _____________________________________
    Ακολουθούν κακοπληρωμένες πολιτικές διαφημίσεις της ΝΔ.
    _____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαγγελέας καλεί Αναστασιάδη για τα "περίεργα" 5 εκατομμύρια Ευρά!


    Πολλά τα λεφτά Θέμο!
    Η “περίεργη ιστορία” με τα 5.000.000 Ευρά που πήγε να καταθέσει ο Θέμος Αναστασιάδης και γίνεται τεράστια προσπάθεια να «ταφεί», δεν έκλεισε και δεν πρόκειται να κλείσει… Απόδειξη, η θυροκολλημένη, εδώ και μέρες, κλήση του "αυτοδημιούργητου εκδότη" στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνεισφέρει στην εν εξελίξει έρευνα για την ορφανή κατάθεση των 5 εκατομμυρίων ευρώ και κάτι ψιλά σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει στη γαλλικών συμφερόντων τράπεζα BNP Paribas. Αν για ορισμένους εκ της συντεχνίας η νόμιμη κλήση –για οικειοθελή προσέλευση εντός δεκαημέρου από τη θυροκόλληση της- είναι ένδειξη … ταφής, τότε ας αναφωνήσουμε προς Κύριον κτλ.κτλ.


    Εις πείσμα ορισμένων η δημοκρατία και η νομιμότητα λειτουργούν εισέτι στη χώρα μας και δεν αποτελούν κούφιες λέξεις σαν και εκείνες που εκτοξεύονται καθημερινώς από τα τηλε-παράθυρα των 8 , στα οποία η παρουσία του συμπαθούς κατά τα άλλα Όφεως έχει «συστημικά» χαρακτηριστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδα «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό, από τη δράση τους, εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις....κανείς δεν πρόσεξε ότι αυτός ο Κουτελίδας στην επιστολή που άφησε πριν πάει να αυτοκτονήσει "φωτογραφίζει" με νόημα αντί να κατονομάζει αυτούς που σκόπευαν να τον σείρουν στην φυλακή ως εξιλαστήριο θύμα;

    Δηλαδή φοβόταν μην τον βρουν μετά στο 7ο σύννεφο δεξιά και του επιδόσουν αγωγή για συκοφάντηση;

    Έτσι κάνει ένας μελλοθάνατος η αμμολάει επιτέλους ότι ονόματα του ρχονται και δεν γαμιέται το σύμπαν;

    Μιλάμε ότι βγαίνει πολύ γέλιο...και γαμώ τις κωμωδίες παρακολουθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διάπραξη εγκληματικής ενέργειας στον κυβερνοχώρο έγινε πολύ ευκολότερη υπόθεση το 2007, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες στην ασφάλεια του Διαδικτύου και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η οικονομία που υποστηρίζει αυτές τις ομάδες έχει ωριμάσει σε τέτοιο βαθμό που πλέον οι κώδικες για την αποστολή spam mail ή για την κατασκευή ενός ιού διατίθενται για ενοικίαση ή πώληση. Η εξέλιξη αυτή έχει οδηγήσει στην ραγδαία ανάπτυξη των μεθόδων που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες για να παγιδέψουν προσωπικούς υπολογιστές χρηστών και να αποσπάσουν προσωπικά ή άλλα στοιχεία.

    «Το 2007 ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά» σχολίασε πάνω στο θέμα ο Τζο Τελαφίτσι, αντιπρόεδρος της McAfee. «Τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο υπήρξαν ο πρώτος λόγος εκδήλωσης επιθέσεων ασφαλείας». Ταυτόχρονα όμως, το 2007 υπήρξε και η χρονιά που είδε την αποτελεσματική εξόντωση των νεαρών χάκερ που έγραφαν κώδικες ιών και άλλα επιβλαβή προγράμματα για να περάσουν την ώρα τους. Πλέον, αναφέρει ο κ. Τελαφίτσι, οι επιθέσεις κατά των Windows έχουν αποκλειστικά οικονομικά κίνητρα.

    Κάποιες ενέργειες, όπως το phishing, δε χωρούν αμφιβολία ότι πραγματοποιούνται με στόχο το κέρδος. Πλέον όμως και κάποιες άλλες, όπως η τοποθέτηση Trojan σε διαφημιστικά banner, δεν έχουν πλέον σκοπό την μετατροπή του υπολογιστή σε ζόμπι που θα συμμετέχει εν αγνοία του σε μια μεγάλη επίθεση, αλλά τη συλλογή προσωπικών στοιχείων του χρήστη τα οποία στη συνέχεια πωλούνται σε παράνομους επιχειρηματίες του Διαδικτύου.

    Ο Πολ Χένρι, αντιπρόεδρος της Secure Computing ανέφερε ότι το αγαπημένο εργαλείο των επιτήδειων στο Ίντερνετ είναι τα botnets, δηλαδή τα δίκτυα υπολογιστών ζόμπι. «Τα botnets είναι πλέον ένα καλά οργανωμένο εργαλείο, έχουν αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να σχηματίζουν μικρότερα botnets γύρω τους».

    Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, είδε το φως της δημοσιότητας το μεγαλύτερο δίκτυο botnet που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα. Επρόκειτο για ένα δίκτυο ενός εκατομμυρίου υπολογιστών ζόμπι στην Ευρώπη, των οποίων οι χρήστες είχαν άθελα τους εγκαταστήσει επιβλαβή κώδικα στον υπολογιστή τους μέσω ενός email που μιλούσε για τις τρομακτικές καταιγίδες που έπλητταν τις ημέρες εκείνες την Ευρώπη. Το δίκτυο αυτό ήταν διαθέσιμο για εμπορική εκμετάλλευση από οποιονδήποτε ενδιαφερόταν να το νοικιάσει, μαζί φυσικά με την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη που θα φρόντιζε να διατηρήσει την τεράστια ισχύ του botnet.

    Νέες μορφές επιθέσεων

    Η εξέλιξη αυτής της ιδιόμορφης αγοράς χαρακτηρίζεται και από τεχνολογική εξέλιξη, όπως υποστηρίζει ο Σάιμον Χέρον, γενικός διευθυντής της Network Box. «Είδαμε τις επιθέσεις να μετατοπίζονται από την απλή αποστολή email που περιείχαν επιβλαβείς κώδικες στη στόχευση των χρηστών που κατεβάζουν αρχεία στον υπολογιστή τους».

    Ταυτόχρονα, οι πρακτικές του phishing έχουν γίνει πολύ πιο στοχευμένες, με τα email να περιλαμβάνουν πολλά προσωπικά στοιχεία του χρήστη τον οποίο προσπαθούν να παγιδέψουν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας επίθεσης phishing που απευθυνόταν σε εκατό μόνο άτομα, όλα ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων.

    Το 2007 υπήρξε για πολλούς αναλυτές η χρονιά που αναδείχτηκε όσο ποτέ άλλοτε το ηλεκτρονικό έγκλημα. Κανείς δεν προβλέπει τέλος σε αυτή την ιστορία και όπως φαίνεται, ο μόνος σίγουρος τρόπος αντιμετώπισης θα είναι η απαξίωση των προσωπικών στοιχείων των χρηστών, ώστε να μην έχουν πλέον καμία εμπορική αξία στις παράνομες αγορές του Διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια έχει έναν εχθρό μαλάκα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια. Βοηθήστε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να του σπάσει τα κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση