GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάθηκε η ουσία...

. Του Γεράσιμου Μυλωνά . Η αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας ενός ανώτερου κρατικού αξιωματούχου ήταν αρκετή , όπως αποδεικνύεται τις τελευτ...

.
Του Γεράσιμου Μυλωνά
.

Η αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας ενός ανώτερου κρατικού αξιωματούχου ήταν αρκετή , όπως αποδεικνύεται τις τελευταίες μέρες , για να έρθουν στο φως στοιχεία και πληροφορίες που προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό και εκδοτικό γίγνεσθαι της χώρας . Ο μέσος πολίτης δέχεται καθημερινά ένα βομβαρδισμό πληροφοριών σχετικά με τη "Ζαχοπουλιάδα" και καλείται να διακρίνει μέσα στο βούρκο των φημών και των κατασκευασμένων ιστοριών την αλήθεια. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες βιώνουμε δυστυχώς την έντονη διαμάχη των συντελεστών του εκδοτικού " θαύματος: όπως χαρακτηρίστηκε δικαιολογημένα η πρωτοφανής για τα δεδομένα του ελληνικού Τύπου επιτυχία της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" δηλαδή του Θέμου Αναστασιάδη και του Μάκη Τριανταφυλλοπουλου .
Με όλα αυτά ξεχνάμε την πραγματική ουσία της υπόθεσης και στη Ρηγίλλης χαμογελούν . Με έξυπνους επικοινωνιακούς χειρισμούς , το Μέγαρο Μαξίμου μετατόπισε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου από το πολιτικό στο εκδοτικό επίπεδο . Με τον τρόπο αυτό τα πολλαπλά ατοπήματα που φαίνεται να έχει διαπράξει ο κ.Ζαχόπουλος κατά τη διάρκεια της "βασιλείας" του στο Υπουργείο Πολιτισμού παραμένουν στην αφάνεια. Ο ηθικός ξεπεσμός μιας 35χρονης συμβασιούχου για μια θέση στο Δημόσιο και η ύπαρξη ενός σάπιου κατεστημένου που παροτρύνει και επιδοκιμάζει τέτοιες συμπεριφορές δεν δείχνουν να απασχολούν την πλειονότητα των πολιτών .Καρφωμένοι στους τηλεοπτικούς δέκτες οι Έλληνες παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις σαν να παρακολουθούν κάποια τηλεοπτική σειρά υψηλής τηλεθέασης με αίμα , σπέρμα και ίντριγκα . Η συνταγή της επιτυχίας .
Καλή διασκέδαση λοιπόν.

54 σχόλια

  1. Σήμερα στη χώρα μας η κεντροδεξιά (που την εκφράζει τη κυβερνών κόμμα) έχει την ευκαιρία, μετά και από την πρόσφατη 2η νίκη να δημιουργήσει το κατάλληλο μείγμα πολιτικών που θα κάνουν τόσο την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων δυνατή, αλλά και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την ανάδειξη των ιδεολογικών της πλεονεκτημάτων.
    Κάτι τέτοιο περνάει μέσα και από την αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής να ανταποκριθεί στις ευρύτερες ανασφάλειες των πολιτών, οι οποίες έχουν τόσο οικονομικό όσο και κοινωνικό/πολιτιστικό περιεχόμενο, η κυβέρνηση φαίνεται ότι ακολούθησε αυτό το δρόμο από την πρώτη στιγμή.
    Έτσι και βλέποντας ότι όλα αυτά θα γίνουν πράξη τα “σκοτεινά κέντρα” σχεδίασαν τη σημερινή κατάσταση. Δηλαδή το sex scandal zaxopulos.
    Φαίνεται ότι έχει ψυχρά και προσεκτικά σχεδιαστεί και αναπτυχθεί, πράγμα που εξηγείται και από τα μοιραία γεγονότα. Αυτοί που το σχεδίασαν θα το χρησιμοποιήσουν ή μπορεί και να το χρησιμοποιούν ήδη ως ιδανικό πρόσχημα για την εφαρμογή μιας ΠΙΟ επιθετικής πολιτικής που σκοπό θα έχει να πληγεί η λειτουργικότητα της κυβέρνησης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέτωπο. Αν, έτσι είναι τα πράγματα, νομίζω δεν θα πρέπει να αναμένουμε μια μάχη, αλλά μια μακρά εκστρατεία, που δεν θα μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη που έχουμε δει ποτέ ως τώρα. Νομίζω ότι η διάρκεια αυτής της σύγκρουσης δεν είναι γνωστή, αλλά ούτε και το αποτέλεσμα.
    Ο κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης αυτής της χώρας νομίζω ότι πρέπει να αποφασίσει τούτη τη δύσκολη ώρα με ποιους είναι, κανένας δεν πρέπει να μείνει ουδέτερος. Τώρα εξαρτάται απο εμάς.

    v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά και που έχεις τι έγινε?
    Είναι όλα μπλοκαρισμένα και δεν υπάρχει φως.
    Φαύλος κύκλος μεταξύ αμορφωσιάς και εξουσίας που την συμφέρει να αναπαράγει την αμορφωσιά.
    Πάμε να δούμε κάνα ποδόσφαιρο για να είμαστε in και άστες τις διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η πτυχή του σκανδάλου που αφορά τον πόλεμο των εκδοτών έχει μεγάλη σημασία, διότι, εδώ, εκτός από τη διαμάχη δύο συνιδιοκτητών εφημερίδας, η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση επισήμως συναλλάσσεται με εκδοτικά κυκλώματα και παρακυκλώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι, του Press.gr, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο Θέμος Αναστασιάδης στον Antenna θα γράψετε κάτι;

    Μην ξεχνάτε ότι όλων η αξιοπιστία δοκιμάζεται συνεχώς και ειδικώτερα αυτές τις ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι τέτοιο περνάει μέσα και από την αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής να ανταποκριθεί στις ευρύτερες ανασφάλειες των πολιτών, οι οποίες έχουν τόσο οικονομικό όσο και κοινωνικό/πολιτιστικό περιεχόμενο, η κυβέρνηση φαίνεται ότι ακολούθησε αυτό το δρόμο από την πρώτη στιγμή.

    σε ποια χώρα ζει ο αγαπητός; πού τα είδε όλα αυτά τα σπουδαία; για ποια ευακαιρία της κεντρο(θεός να την κάνει)δεξιάς; η ελλαδίτσα είναι τελειωμένη χώρα, θέλει τουλάχιστον 50 χρόνια για μια πρό-πλυση από τον βούρκο στον οποίο βρίσκεται.

    α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έκανα κάποιες απλές σκέψεις.
    Πόσος πλούτος παράγεται στην Ελλάδα;
    Πού πάει αυτός ο πλούτος ρε γαμώτο;
    Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει χορός εκατομμυρίων κι ο λαός να πεινάει;Τα νοικοκυριά να είναι καταχρεωμένα κι οι βρικόλακες των τραπεζών να ρουφάν το αίμα του εργάτη και του μισθωτού;;;

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ η Αριστερά φτάνει στο 21% ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ;;;

    ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΘΕΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!
    ΔΩΣΕ ΡΕ ΘΕΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.
    Ο ΜΑΚΗΣ Η ΚΟΤΑ ΕΦΥΓΕ!
    ΚΑΨΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. index

    Μόνο πετάει;

    Ο Ανδριανός - και κατά συνέπεια η κυβέρνηση Καραμανλή - δήλωσε ότι «ότι είχε να πει το είπε στον ανακριτή». Είναι γνωστό ότι μπορούσε να είχε προβεί στην ανακοίνωση του ονόματος προ της συμπληρωματικής κατάθεσης ώστε να μην υπάρχει η δέσμευση, όμως στην περίπτωση αυτή δεν θα μπορούσε ο Καραμανλής να εκμεταλλευτεί ξανά κατά τον προσφιλή σε αυτόν τρόπο τον τρόπο λειτουργίας της δικαιοσύνης για να χειραγωγήσει την πληροφόρηση σε όφελος της κυβέρνησης εκμεταλλευόμενος το άρθρο 101 παρ.2 του κώδικα ποινικής δικονομίας, που όπως πολύ σωστά επισημαίνεται από τους ειδικούς επιστήμονες, αντιτίθεται στο Σύνταγμα μας και αντίκειται στη Σύμβαση της Ρώμης για τα ανθρώπινα δικαιώματα αφού θέτει εμπόδια στην απρόσκοπτη πρόσβαση των διαδίκων στη δικογραφία. Ο Καραμανλής έχει πλέον καταστεί ειδικός επί των Συνταγματικών πραξικοπημάτων και η κυβέρνησή του, κυβέρνηση από επιστήμονες στους τρόπους καταπάτησης των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Είναι βέβαιο πλέον ότι ο Καραμανλής και ο υπάλληλος του δεν θεωρούν ζήτημα δημοκρατίας και θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος το ποιοι δημοσιογράφοι συναλλάσσονται με την εξουσία και το ποιοι δημόσιοι λειτουργοί συνωμοτούν με παράνομες πράξεις κατά του δημοσίου υπέρ της κυβέρνησης Καραμανλή με συγκάλυψη των σκανδάλων της. Για τον λόγο αυτό θεωρούνται από όλο και περισσότερους πολίτες, με όλο και μεγαλύτερη βεβαιότητα, ως ο Πάπας της θρησκείας της Διαφθοράς και οι Επίσκοποι της συγκάλυψης.

    Και ένα ακόμα είναι βέβαιο, ότι με τα χρήματα από τον τζόγο του ΟΠΑΠ, ο γάιδαρος δεν πετάει απλώς, αλλά μπορεί ΚΑΙ να κυβερνάει.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παρήγορο είναι ότι ζούμε στην εποχή της Ρωμαϊκής παρακμής. Που σημαίνει ότι είναι ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.

    Ως γνωστόν με την παρακμή ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ.

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη,
    Ραγιάδες, Ραγιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και συ λαέ βασανισμένε.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 2 ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ 34 ΧΡΟΝΙΑ!
    ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από αυτά που είπε ο Αναστασιάδης, κάθε λογικός άνθρωπος θα έλεγε ότι είναι απολύτως αθώος.

    Τα 5.000.000 είναι δικά του, τα έβγαλε από τις αμοιβές των καναλιών που πληρώνουν καλά.

    Το DVD δεν το έδοσε αυτός.

    Το μόνο σημείο που δεν με έπεισε είναι που δηλώνει, ότι, του την έχουν στήσει οι νταβαντζήδες και η ΚΥΠ, όταν το όνομά του το έδοσε στον ανακριτή το Μαξίμου.

    Γιατί την πέφτει στους αθώους νταβαντζήδες και ειδικά στον Ψυχάρη και στον Λαμπράκη , που και αυτοί θα μας έλεγαν ότι τα χρήματα είναι δικά τους και όχι στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    Αυτό είναι το σημείο που δεν με έπεισε, όμως δεν έχει και μεγάλη σημασία, αρκεί που έπεισε εσένα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΠΟΧΑ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΣΧΕΔΙΟ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΜΑΓΓΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ.

    ΖΗΤΩ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πάρα-πάνω σχόλιό μου απανταέι στο ερώτημα του 9.04

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΣΑΡΚΟΖΥ, ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΟ,
    ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΕ 3 ΠΤΥΧΙΑ, ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ,
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να πει για τον Καραμανλή;
    Αυτή είναι δουλειά του ΠΑΣΟΚ
    Αυτός καταγγέλει κάτι πέρα και πάνω από τονΚαραμανλή


    Αστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΣΑΡΚΟΖΥ, ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΟ,
    ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΕ 3 ΠΤΥΧΙΑ, ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ,
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΣ.

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.

    ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπορεί να χάθηκε η ουσία αλλά βρέθηκε η συνουσία.

    Να είστε σίγουροι ότι και πάλι το Πρώτο Θέμα θα πιάσει καλές πωλήσεις και αυτή την Κυριακή.

    Αυτό είναι ο Έλληνας είτε σας αρέσει είτε όχι. Φωνάζει για τον μπακάλη που τον κλέβει και την επόμενη μέρα αγοράζει πάλι τα αγγουράκια του από αυτόν.

    Θέλει πολλές γενιές ακόμη η κοινωνία να αλλάξει ακόμη και αν όλα ξεκινούσαν από αύριο.

    Αλλάζει τη μονάδα αλλά το σύνολο όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ,

    ειναι κατα-ληλό-τερος

    καρά, αμάν, αλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αστή,

    Ο Ανδριανός έδοσε το όνομα και θα μπορούσε να τον διαψεύσει. Να πεί απλά ότι λέει ψέματα και άντε να μας πεί ότι την ευθύνη την έχουν οι νταβαντζήδες , μέσω του Ανδριανού, αλλά γιατί όχι και ο πρόεδρος Μπούς , η Λέσχη Μπίντελμπεργκ, το Αρχηγείο του ΝΑΤΟ, οι Τούρκοι που λέει και η Κανέλη που θα βγάλουν εντός των ημερών καράβι στο Αιγαίο και εμείς ασχολούμαστε με τα γαμησιάτικα του Ζαχόπουλου.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. όταν βλέπω να υπάρχουν άτομα σαν τον πρώτο, που περιτυλίγουν τα σκατά με μια σειρά από ευφάνταστες φανταχτερές μπαρούφες κενές περιεχομένου, τότε χάνω κάθε ελπίδα. είμαι πια σίγουρος: δεν υπαρχει γυρισμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9.13

    ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.

    ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΧΟΤΡΟΜΑΛΑΚ... ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;

    O ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια αλλά και το κόλπο Ανδριανού, με το δημοσιογραφικό απόρρητο, τους έφερε στα πρόθυρα εμφυλίου. Η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της.

    Εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά το…. Πασόκ, που επίσης διαμαρτύρεται και αναρωτιέται αν τα τανκς αυτά καλύπτουν τους επιχειρησιακούς όρους του ελληνικού στρατού! Πάλι διαπλοκή, χρήμα, ψέμα, Καρχιμάκης και εμπόριο όπλων με απευθείας αναθέσεις στους νταβατζήδες. Όσο για τη συμβατότητα με τα γερμανικά «Λέοπαρντ» που ξαφνικά τους έκοψε το ενδιαφέρον, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τα συμφέροντα των πραγματικών εμπόρων που εξυπηρετούν……"Θωρακίζεται" το σύστημα προμηθειών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι στο τρελοκομείο του χρυσοφόρου Λαμπρακιστάν.


    Και οι δύο πρωταγωνιστές, στον εκδοτικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει, Μάκης και Θέμος είναι αλήτες και εκπροσωπούν τους ρουφιάνους δημοσιογράφους του πολιτικού κατινίστικου ρεπορτάζ.
    Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για την πραγματική ενημέρωση αλλά πάντα οι φιλοδοξίες τους κινούνταν γύρω από την τσέπη τους. Και οι δύο έχουν βιλλάρες, απληστία, ηθική κάτω του μηδενός, αυτοκινητάρες, κυπατζίδικη αντίληψη της ενημέρωσης και περίεργες έως ύποπτες διασυνδέσεις. Έτσι και τώρα ο Μάκης ήθελε το κατιτί του από τις φοροδιαφυγές του Θέμου αλλά δεν τα βρήκαν οπότε οι δρόμοι τους πρέπει να χωρίσουν και να συγκρουστούν πλέον στα μανταλάκια και στα περίπτερα, με τις ευλογίες της παρακρατικής διαπλοκής. «Ζούγκλα» ο ένας, «Πρώτο Θέμα» ο άλλος. Ωφελημένος πάει να βγει ο Λαμπράκης γιατί σκεπάζεται το τεράστιο σκάνδαλο των 170 εκατ. €, σε ετήσια βάση, που απορροφούσε από το ΥΠΠΟ. Ο Λαμπράκης είναι ο Ζαχόπουλος του Μεγάρου, χωρίς όμως κανένα ηθικό υπόβαθρο. Στεγνός και ανήθικος καιροσκόπος κερδοσκόπος. Μην περιμένετε να πέσει από κανένα μπαλκόνι! Άδικα θα περιμένετε. Τα παίρνει ανοικτά από όλες τις κυβερνήσεις και τα διαχειρίζεται εν λευκώ. Κανένας απολύτως έλεγχος στα εκατομμύρια που περνάνε από τα υπόγεια του παραπολιτιστικού Μεγάρου. Μέγα σκάνδαλο, αλλά ο στημένος καβγάς Μάκη-Θέμου δεν μας αφήνει να ασχοληθούμε.
    Και ποιος μας λέει ότι ο Θέμος είναι ο κομιστής. Και γιατί είναι εγκληματίας αν κόμισε το dvd σε κυβερνητικό αξιωματούχο, όταν οι καταγγέλοντες συνεργάζονται και συναγελάζονται καθημερινά με τους εγκληματίες, εκβιαστές νταβατζήδες της διαπλοκής. Από πότε η επαφή με κυβερνητικό αξιωματούχο, θεωρείται έγκλημα και γιατί; Δηλαδή οι διεφθαρμένοι νταβατζήδες δεν αποτελούν βρώμικο κέντρο (παρα)εξουσίας; Η επαφή με τη δημοκραρτικά εκλεγμένη κυβέρνηση είναι καταδικαστέα ενώ οι χρηματοδότες της διαπλεκόμενης αηδίας περνάνε στο απυρόβλητο; Τι λέτε ρε τσουτσέκια; Και ποιος μας βεβαιώνει ότι ο Μάκης δεν τάχει πάρει, πολύ καιρό τώρα για να υποσκάπτει την έτσι κι’ αλλιώς βρωμοφυλλάδα:«Πρώτο Θέμα» που νομίζει ότι αγωνίζεται για τα συμφέροντά μας;(πραγματικά αν γίνεται θα μπορούσαν να σταματήσουν να αγωνίζονται για τα δικά μου συμφέροντα; Πολύ πάνω τους έχουν πάρει τον «αγώνα» και φοβάμαι!). Ο καβγάς Μάκη-Θέμου, πάρτον ένα, χτύπα τον άλλο, υποβόσκει μήνες τώρα. Η φοροδιαφυγή του Θέμου, έχει διαπιστωθεί επίσης πολλούς μήνες τώρα. Μήπως αυτή τη στιγμή, βλέπουμε την κορυφή του χρυσοφόρου παγόβουνου στο τρελλοκομείο του Λαμπρακιστάν; Πόση φοροδιαφυγή υπάρχει στα συγκροτήματα του υπόλοιπου τύπου....του "δημοκρατικού"; Γιατί μέσα στα συγκροτήματα πηγαινοέρχονται έμποροι όπλων και κάθε είδους καρτέλ; Γιατί γίνεται τεράστια προσπάθεια απόκρυψης του ρόλου που έπαιξε στην παρακολούθηση Ζαχόπουλου, ο Νικολιτσόπουλος και η περίφημη «Δήμητρα»; Γιατί μας ενοχλεί το περιεχόμενο του dvd αλλά συνειδητά δεν ασχολούμαστε με αυτούς που παγίδεψαν και «μαγνητοσκόπησαν» το Ζαχόπουλο, που σημαίνει ότι έχουν παγιδέψει και άλλους με ανάλογους παρακρατικούς μηχανισμούς; Οι κυπατζίδικες φωτογραφήσεις των ΕΛΤΑ (τις θυμάστε;) πέρασαν στο ντούκου γιατί αφορούσαν το παρακράτος του Πασόκ. Και τότε δεν ασχοληθήκαμε με τους εγκληματίες που τόλμησαν να καταγράψουν τους αποστολείς των φυλλαδίων αλλά με το φυλλάδιο και το τι έγραφε. Δηλαδή η περιλάλητη «ελευθερία του τύπου και της έκφρασης» αφορά μόνο ότι εγκρίνουν οι ρουφιανογράφοι των νταβατζήδων; Μην τυχόν και θίξουμε τα παλικάρια γύρω από τον κανακάρη; Κάποιος μας δείχνει το φεγγάρι και μας αναγκάζει να κοιτάμε το δάχτυλο….οϊμέ. Κατάντια!
    Ελέγξτε τον Λαμπράκη και τον τρόπο που διαχειρίζεται στο Μέγαρο
    τα εκατομμύρια! Γαμώ τα Μέγαρα, γαμώ...και τα εκατομμύρια!
    Μακρυγιάννης που σας χρειάζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωφελημένος πάει να βγει ο Λαμπράκης γιατί σκεπάζεται το τεράστιο σκάνδαλο των 170 εκατ. €, σε ετήσια βάση, που απορροφούσε από το ΥΠΠΟ. Ο Λαμπράκης είναι ο Ζαχόπουλος του Μεγάρου, χωρίς όμως κανένα ηθικό υπόβαθρο. Στεγνός και ανήθικος καιροσκόπος κερδοσκόπος. Μην περιμένετε να πέσει από κανένα μπαλκόνι! Άδικα θα περιμένετε. Τα παίρνει ανοικτά από όλες τις κυβερνήσεις και τα διαχειρίζεται εν λευκώ. Κανένας απολύτως έλεγχος στα εκατομμύρια που περνάνε από τα υπόγεια του παραπολιτιστικού Μεγάρου. Μέγα σκάνδαλο, αλλά ο στημένος καβγάς Μάκη-Θέμου δεν μας αφήνει να ασχοληθούμε.


    Δηλαδή οι διεφθαρμένοι νταβατζήδες δεν αποτελούν βρώμικο κέντρο (παρα)εξουσίας; Η επαφή με τη δημοκραρτικά εκλεγμένη κυβέρνηση είναι καταδικαστέα ενώ οι χρηματοδότες της διαπλεκόμενης αηδίας περνάνε στο απυρόβλητο; Τι λέτε ρε τσουτσέκια; Και ποιος μας βεβαιώνει ότι ο Μάκης δεν τάχει πάρει, πολύ καιρό τώρα για να υποσκάπτει την έτσι κι’ αλλιώς βρωμοφυλλάδα:«Πρώτο Θέμα» που νομίζει ότι αγωνίζεται για τα συμφέροντά μας;(πραγματικά αν γίνεται θα μπορούσαν να σταματήσουν να αγωνίζονται για τα δικά μου συμφέροντα; Πολύ πάνω τους έχουν πάρει τον «αγώνα» και φοβάμαι!). Ο καβγάς Μάκη-Θέμου, πάρτον ένα, χτύπα τον άλλο, υποβόσκει μήνες τώρα. Η φοροδιαφυγή του Θέμου, έχει διαπιστωθεί επίσης πολλούς μήνες τώρα. Μήπως αυτή τη στιγμή, βλέπουμε την κορυφή του χρυσοφόρου παγόβουνου στο τρελλοκομείο του Λαμπρακιστάν;



    Πόση φοροδιαφυγή υπάρχει στα συγκροτήματα του υπόλοιπου τύπου....του "δημοκρατικού"; Γιατί μέσα στα συγκροτήματα πηγαινοέρχονται έμποροι όπλων και κάθε είδους καρτέλ; Γιατί γίνεται τεράστια προσπάθεια απόκρυψης του ρόλου που έπαιξε στην παρακολούθηση Ζαχόπουλου, ο Νικολιτσόπουλος και η περίφημη «Δήμητρα»; Γιατί μας ενοχλεί το περιεχόμενο του dvd αλλά συνειδητά δεν ασχολούμαστε με αυτούς που παγίδεψαν και «μαγνητοσκόπησαν» το Ζαχόπουλο, που σημαίνει ότι έχουν παγιδέψει και άλλους με ανάλογους παρακρατικούς μηχανισμούς;


    Κάποιος μας δείχνει το φεγγάρι και μας αναγκάζει να κοιτάμε το δάχτυλο….οϊμέ. Κατάντια!
    Ελέγξτε τον Λαμπράκη και τον τρόπο που διαχειρίζεται στο Μέγαρο
    τα εκατομμύρια! Γαμώ τα Μέγαρα, γαμώ...και τα εκατομμύρια!
    Μακρυγιάννης που σας χρειάζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δωστε κρεβατοκαμαρες στον λαο.
    οχι καμερες στους δρομους.
    καμερες στις κρεβατοκαμαρες.
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.


    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η ΔΕΗ ανακοινωσε στρατηγικη
    συμφωνια με την RWE.

    Tι ανακοινωσαν οι προμηθευτες,
    ανταγωνιστες της?

    1.αγορασαν ολα τα dvd της αγορας.
    2.χρηματοδοτουν την παραγωγη νεων
    γαργαλιστικων dvd
    3.εδωσαν εντολη στα παπαγαλακια
    τους να διαφημιζουν το εμπορευμα.

    η δεη φωτιζει τους επενδυτες των
    DVD.

    τα DVD δειχνουν τους επενδυτες
    στην ενεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κοινή δράση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για "να ρίξουν τον Καραμανλή"!

    Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδη «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό τους εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

    Πίσω από την Τσέκου σε πρώτη φάση διαπλέκονται τρεις δικηγόροι: Χρήστος Νικολιτσόπουλος(καταπράσινος κολλητός του Πολυζωγόπουλου, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ:το κλειδί των εξελίξεων), Ηρακλής Κουτελίδας(κουμπάρος της Τσέκου, συνεργάτης του Πλεύρη(ΛΑΟΣ)) και Δημήτρης Μπαλέρμπας(καταπράσινος συνεργάτης του Πλεύρη, φίλος του Μπαρλέμπα και του Νικολιτσόπουλου).

    Βλέπουμε τη θαυμαστή διαπλοκή ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που έχει σαν σκοπό να ρίξει τον Καραμανλή, χωρίς να υπολογίζονται ενδιάμεσες παρενέργειες και συνέπειες. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αυτά κόμματα συνεργάζονται αρμονικά. Οι επαφές έχουν παρελθόν και μέλλον. Κομβικό σημείο ήταν οι τελευταίες Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές όπου συνεργάστηκαν άψογα για ανταλλαγές ψήφων στο δεύτερο γύρο σε περιοχές όπου η ΝΔ αναμένονταν να πιάσει κάτω του 42%. Τα περισσότερα ανταλλάγματα δεν τα βλέπουμε αλλά είναι φανερή η υποστήριξη που παρέχεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη από τα φιλοπασοκικά μέσα ενημέρωσης.

    Και οι τρεις δικηγόροι(παρέα της Ευούλας) θα λάμβαναν κλήσεις από τον ανακριτή τη Δευτέρα.

    Ο Κουτελίδας άφησε το στίγμα του με τρεις πανομοιότυπες επιστολές, προς Πλεύρη, Γεωργιάδη και Ματζουράνη(μπουμπούκια και οι τρεις) στις οποίες δηλώνει αθώος και ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Τσέκου για το στήσιμο «της παγίδας». Το κρίσιμο σημείο όλων των ενεργειών τους ήταν η κοινή επιθυμία τους να καταστρέψουν το Ζαχόπουλο και ο διακαής πόθος τους, «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Δεν μας λένε όμως τίποτα για τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» που συντονίστηκαν με τη δράση τους. Δεν μας λένε πότε έμαθαν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα «τεκμήρια» της δράσης τους. Είναι σίγουρο ότι ο Νικολιτσόπουλος ειδοποίησε αμέσως τον Πολυζωγόπουλο και ο Κουτελίδης ενημέρωσε αμέσως τον Πλεύρη. Βλέπουμε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σε παράλληλο βρώμικο βίο.

    Μια παρατήρηση:έτσι και ο Νικολιτσόπουλος ήταν κολλητός οποιουδήποτε Νεοδημοκράτη (όχι απαραίτητα μεγαλοστελέχους), σήμερα θα σείονταν η Ελλάδα για το «παρακράτος της Δεξιάς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο μικρός Πλεύρης ενημέρωσε Καρατζαφέρη, για άλλες τέσσερις κασέτες.


    Έχουμε ήδη ασχοληθεί με τους τριγμούς που προκαλεί η Ζαχοπουλειάδα και στο ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης πιστεύει ότι το κόμμα και ο ίδιος δέχτηκαν τεράστιο πλήγμα στα μάτια των δεξιών και συντηρητικών ψηφοφόρων. Απέξω ο Καρατζαφέρης εμφανίζεται «θυμωμένος», από μέσα όμως το κόμμα βράζει. Προειδοποιεί το Γεωργιάδη να ξεχάσει τα όνειρά του «για νούμερο 2» (συγκεκριμένα τον αποκαλεί «νούμερο των νταβατζήδων») και τον Πλεύρη junior ότι «δε θέλει να δει τον πατέρα Πλεύρη, ούτε ζωγραφιστό».


    Ο Πλεύρης junior για να εξισορροπήσει το διαταραχθέν κλίμα «ενημέρωσε»(από μικρό κι' από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια!) τον Πρόεδρο για άλλες 4 κασέτες(dvd) με υλικό «που δημιουργεί πολύ κακές εντυπώσεις» και θα προκαλέσουν κλυδωνισμούς στο Μαξίμου. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί, με δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ότι το συγκεκριμένο υλικό έχουν στα χέρια τους «και άλλοι» που «ποντάρουν σε αυτό το γεγονός».

    Η όλη μπόχα αναδεικνύει για άλλη μια φορά τις περίεργες διασυνδέσεις αυτονομημένων ακροδεξιών στο γραφείο του Πλεύρη με διαπλεκόμενα παρακρατικά κέντρα πασοκικής προέλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Ζαχόπουλος ρουφούσε την Ευούλα, το Πασόκ ρουφούσε εκατομμύρια € από τη Μάρθα.


    «SIEMENS-ΠΑΣΟΚ_GATE»:
    το μεγαλύτερο μιζοσκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας.


    Τρελό χρήμα απορρόφησαν πολλά λαμόγια από τη Μάρθα (Martha Overseas) την ωραία offshore εταιρεία, με έδρα τον Πανα­μά, του Πρόδρομου Μαυρίδη (αρχιλαμόγιο της SIEMENS-GREECE).
    Οι ελεγκτές της LGT (τράπεζας της βασιλικής οικογένειας του Λιχτενστάιν), παρατήρησαν το Νοέμβριο του 2003, ότι έμπαιναν στο λογαριασμό της Μάρθας, εκατομμύρια € από την offshore «Eagle Invest & Finance SA» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και ιδιοκτήτη τον Reinhard Seikaczek, υψηλόβαθμο αρχιλαμόγιο της Siemens στη Γερμανία.

    Αυτό που τους άφησε άφωνους ήταν ότι τα εκατομμύρια «μηδενίζονταν» σε δευτερόλεπτα. Κάποιοι τα τραβούσαν μόλις έμπαιναν. Τέτοια λύσσα! Μάλιστα είναι καταγεγραμμένο ότι σε 3 εβδομάδες «απορροφήθηκαν» 5 εκ. €. από ελληνικούς λογαριασμούς. Αμέσως οι ελεγκτές το χαρακτήρισαν ως υπόθεση δωροδοκίας. Το μοιραίο λάθος ήταν ότι η η Siemens φάνηκε ότι διακίνησε κεφάλαια με offshore λογαριασμούς χω­ρίς εμφανείς δεσμούς με τα κεντρικά της εταιρείας.

    Τελικά το Νοέμβρη του 2004, η LGT κατήγγειλε τις περίεργες δοσοληψίες στις τοπικές Αρχές του Λιχτενενστάιν, οι οποίες είχαν μπλοκάρει 7,6 εκ. €, δευτερόλεπτα πριν τα ρουφήξουν ελληνικοί λογαριασμοί και βέβαιοι ότι το χρήμα προέρχονταν από την Siemens. Ειδοποιήθηκαν οι Γερμανικές Αρχές, οι Ελβετικές και τον Ιανουάριο του 2005, το γραφείο εσωτερικού ελέγχου της Siemens. Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας ανέφερε την υπόθεση του Λιχτενστάιν στην Enrrponn εσωτερικού ελέγχου της Siemens, τον Ιανουάριο του 2005, σύμφωνα με σχετικό δικαστικό έγγραφο. Μέχρι εκείνο το σημείο, κορυφαία στελέχη υποψιάζονταν ήδη τις παρά­νομες δραστηριότητες, όπως φαίνεται από καταθέσεις πρώην μεγαλοστελεχών, στο Γερμανό ανακριτή.

    Ο Robert Wallner, εισαγγελέας του Λιχτενστάιν, ζήτησε να εξε­τάσει ένα μέλος από τα κεντρικά της Siemens στα τέλη του 2004 αλλά το αίτημά του απερρίφθη. Η Siemens επίσης πρότεινε να εγκαταλειφθεί η έ­ρευνα καθώς η εταιρεία.......δεν υπέστη υλικές ζημιές από τις "ύποπτες" συναλλαγές.

    Τον Μάρτη του 2005, οι Ελβετικές Αρχές ξεκίνησαν δική τους έρευνα μετά την κατάθεση έκ­θεσης από την Dresdner Bank της Γερμανίας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αποκαλύπτοντας περισσότερες περιπτώσεις ύποπτων συναλλαγών που περνούσαν μέσα από την Ελβετία και κατέληγαν στη Μάρθα του Μαυρίδη. Τον Αύγουστο του 2005 και η Ελβετία πάγωσε 25,5 εκατ. € που εμφανίζονταν να έχουν τοποθετηθεί στη Μάρθα, από την Siemens.

    Το Δεκέμβρη του 2005, n Dresdner ανέφερε στην Siemens δεκάδες συναλλαγών προς τον Μαυρίδη, μεταξύ του 2001 και τον Αύγουστο του 2005, συναλλαγές που ξεπερνούσαν τα 37εκ. €. Τα χρήματα εισέρεαν σε προσωπικούς του λο­γαριασμούς από τράπεζες και μικρές εταιρείες κυρίως της Ελβετίας, Ιταλίας, Λονδίνου, Χονγκ-Κονγκ και Ντουμπάι. Τα χρήματα επίσης έφευ­γαν από λογαριασμούς σε offshore εταιρείες με ονόματα όπως Ursula Marketing Corp. και Prince Pacific LTD. Περίπου την ίδια περίοδο οι γερμανικές Αρχές, μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων (στην Ελλάδα δεν ακούστηκε απολύτως τίποτα!) και με ανακριτικό υλικό από την Ελβετία και το Λιχτενστάιν ξεκίνησαν και επίσημα τις δικές τους έρευνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σημειολογικές παρατηρήσεις

    Το πολιτικό μέρος για την «επιχείρηση» ενός δεύτερο ʼ89 το αναπτύσσει ο «Παλαίμαχος» στο πρώτο κείμενο.
    Εδώ θα προβώ σε κάποιες άλλες σημειολογικές παρατηρήσεις σχετικά με κάποια πρωταγωνιστικά πρόσωπα του 1989 και σήμερα. Παρατηρήσεις για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.

    Παρατήρηση πρώτη: Αυτοί που πρωταγωνιστούν σήμερα, κάποιοι, από τους φανερούς, εμφανίζονται και ΤΟΤΕ. ΟΛΟΙ «κοσκωτάνθρωποι», των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ και άνθρωποι του Γιωργάκη, ΤΟΤΕ και σήμερα…
    Παρατήρηση δεύτερη: Ο Καλούδης ήταν το δεξί χέρι του Κοσκωτά και η πρώην γυναίκα του, η Όλγα Τρέμη, στέλεχος του Κοσκωτά. Το ίδιο και ο Ματζουράνης (ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τους «κολλητούς» του Πολυζωγόπουλου), ήταν της παρέας!
    Παρατήρηση τρίτη: Μετά το γκρέμισμα του Κοσκωτά, αφού είχε επιτευχθεί πρώτα το γκρέμισμα του Ανδρέα, ο Καλούδης και η παρέα του επάνδρωσαν τον εκδοτικό μηχανισμό του «άσπονδου εχθρού»: Του Μπόμπολα!!!
    Παρατήρηση τέταρτη: Ο Ματζουράνης ήταν «κολλητός» δικηγόρος του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου, γνωστός για τους «παρακρατικούς» του μηχανισμούς!!!
    Παρατήρηση πέμπτη: Η γυναίκα του «σκανδάλου» θήτευσε στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.
    Παρατήρηση έκτη: Και οι δύο δικηγόροι της «σπείρας» της, των ίδιων μηχανισμών είναι: κολλητοί του Πολυζωγόπουλου!!!

    Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Στηριχτείτε στην ανάλυση του «Παλαίμαχου», συνθέστε το παζλ, ερευνήστε το «σκάνδαλο Κοσκωτά», ποιος ήταν ο άνθρωπος και από πού εστάλη, τα πολιτικά του στηρίγματα τότε και θα ξετυλίξετε το μίτο της Αριάδνης…

    Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
    ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μια ερώτηση μόνο, για αυτούς που πιστεύουν ότι όλα είναι συνομωσίες για να πέσει ο μπουχέσας:
    ΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;
    και μη μου πειτε τις γνωστές παπαριές περί Ρωσίας. Λες και θα ωφεληθεί ο κοσμάκης από τον αγωγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ",ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟΚΟΜΙΣΤΗ?
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΙΝΤΕΟΚΟΜΙΣΤΗΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ..
    ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    Η ΚΑΜΟΡΑ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ"
    ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ".
    ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.
    ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ...

    ΓΙΑΤΙ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ
    ΚΑΜΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ?
    ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ "ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ"..

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ.

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ..
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗΝ
    "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ" ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ
    ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ..ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης
    -----------

    ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ, ΚΗΔΕΙΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΖΗΤΩ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά το…. Πασόκ, που επίσης διαμαρτύρεται και αναρωτιέται αν τα τανκς αυτά καλύπτουν τους επιχειρησιακούς όρους του ελληνικού στρατού! Πάλι διαπλοκή, χρήμα, ψέμα, Καρχιμάκης και εμπόριο όπλων με απευθείας αναθέσεις στους νταβατζήδες. Όσο για τη συμβατότητα με τα γερμανικά «Λέοπαρντ» που ξαφνικά τους έκοψε το ενδιαφέρον, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τα συμφέροντα των πραγματικών εμπόρων που εξυπηρετούν……"Θωρακίζεται" το σύστημα προμηθειών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. RE ΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΝΕ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΣΝΤΟΝΑΔΕΣ Ε ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα…


    Είναι πλέον πασίγνωστο και στους πιο ανίδεους και ανυποψίαστους πολίτες ότι η καταρρέουσα παρέα της χαράς που τυχαία βρίσκεται ακόμη στην εξουσία διανύει τους τελευταίους μήνες της….
    Οι αναθυμιάσεις από τη συνεχή μπόχα που εκλύεται από τις ενέργειες της στην πρακτική εφαρμογή της λαϊκής ρήσης που αποκλειστικά επιδίδεται πλέον «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ..» και η οποία είναι η μοναδική πλέον απασχόληση των σε καθημερινή βάση , έχουν αγγίξει και τους πλέον αδιάφορους και ανυποψίαστους πολίτες.
    Οι μήνες των είναι μετρημενοι.. καταρρέουν…
    Ο γδούπος από τη πτώση των αρχίζει ήδη και ακούγεται και θα γίνει εκκωφαντικός… Να πάνε στο καλό και ελπίζουμε ότι δεν θα την ξαναπατήσουμε πλέον.
    Η χειρότερη εξουσία που είχαμε ποτέ. Η εποχή του θρυλικού «τζουμπέ» θεωρείται αντικειμενικά σε υψηλότερο επίπεδο.
    Επιτεύγματα των : Η διάλυση των πάντων.. Βρήκαν μια χώρα με προβλήματα και με ελπίδες για κάτι καλύτερο και ψηλότερο και γύρισαν τη χώρα 100 χρόνια πίσω.
    Έργο επί της ουσίας μηδέν . Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ . Αν εξαιρέσουμε το βόλεμα της στενής παρέας των και των πολύ κολλητών των , ο Ελληνικός λαός βίωσε ένα διαρκές πισωγύρισμα. Μια αθλιότητα. Οι περισσότεροι πλέον Έλληνες ξεκάθαρα τα διακηρύττουν όλα αυτά και λενε...
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι…

    Πάντα με εκτίμηση και αγάπη

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε Babis, είναι αλήθεια ότι ο ΓΑΠ είναι gay ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 10.27

    kai gia ton Kyriako to idio lene!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε πως τον λεν τον λογιστή, μάκη ,λάκη, σάκη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Θέμος Αναστασιάδης αναρωτήθηκε πως πληρώνει ο Ψυχάρης τα 50 εκατ. ευρώ δάνειο που πήρε, όπως επίσης τι γίνεται με τα δάνεια των Λαμπράκη -Τεγόπουλου. Για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο απέφυγε να ρίξει λάδι στη φωτιά παρότι δήλωσε οτι "δεν είμαι καραγκιόζης να γυρνάω στα κανάλια και τιμω τα παντελόνια που φοράω". Δικαιολόγησε τα 5 εκατ. ευρώ απο το πόθεν έσχες και τους τζίρους του "Πρωταθλητή" και του "Πρώτου Θέματος". Ολα αυτά πριν λίγο στις ειδήσεις του ΑΝΤ1.
    Για μας η είδηση που βγήκε είναι οτι ο Θέμος κονομάει πολλά εκατομμύρια ευρώ απο τις δουλειές του -ακόμη και ο ίδιος ντράπηκε να πει πόσα βγάζει "με πληρώνουν καλά τα κανάλια...". Οσο για τους ανταγωνιστές του δήλωσε οτι θα τους κλείσει το σπίτι κι όχι εκείνοι την εφημερίδα του!...
    Ο αγώνας συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..




    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?




    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES




    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α
    K
    A
    T
    A
    P
    E
    E
    I
    K
    A
    P
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Η
    Σ
    -
    Ρ
    Ο
    Υ
    Σ
    Ο
    Π
    Ο
    Υ
    Λ
    Ο
    Σ
    -
    Θ
    Ε
    Μ
    Ο
    Σ
    -
    Μ
    Α
    Κ
    Η
    Σ
    -
    Ν
    Α
    Τ
    Α
    Σ
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. -K
    - A
    - T
    - A
    - P
    - E
    - E
    - I
    - K
    - A
    - P
    - Α
    . Μ
    . Α
    . Ν
    . Λ
    . Η
    . Σ
    . -
    . Ρ
    . Ο
    . Υ
    . Σ
    . Ο
    . Π
    . Ο
    . Υ
    . Λ
    . Ο
    . Σ
    . -
    . Θ
    . Ε
    . Μ
    . Ο
    . Σ
    . -
    . Μ
    . Α
    . Κ
    . Η
    . Σ
    . -
    . Ν
    . Α
    . Τ
    . Α
    . Σ
    . Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πως φτάσαμε στην κατρακύλα. Πως πιάσαμε πάτο.





    Τα κανάλια δεν μπορούν να οδηγηθούν σε μια απλή διαπίστωση που κάνει και ο πιο απλός πολίτης. Λένε ψέματα και ο ανταγωνισμός της δήθεν αποκλειστικότητας φέρνει μεγαλύτερα ψέματα. Ψέμα το ψέμα φτάνουμε στην υπερβολή και χάνεται ο έλεγχος της ενημέρωσης. Είπαν τον πρώτο ψέμα για τον Ζαχόπουλο με το γερμανικό προξενείο, με το οποίο δεν έχει καμία σχέση ο ίδιος ο Ζαχόπουλος και ξεκίνησε ο κατήφορος. Στιγματίστηκαν ως «εγκλήματα» και οι απλούστερες αποφάσεις του πρώην γενικού γραμματέα αλλά και οι σοβαρότερες του ΚΑΣ. Βομβαρδιστήκαμε με άχρηστες ψευτιές για να πληγεί το πρωθυπουργικό περιβάλλον και ενίοτε η Νατάσσα. Βούρκος, παραμύθια, κατήφορος και στο τέλος τα κανάλια εγκαλούν και πάλι με θράσος την κυβέρνηση για τις ευθύνες της στην εκτροπή που οδηγήθηκε το «σκάνδαλο» του «υπερεξουσιαστή» Ζαχόπουλου! Σημειωτέον:τίποτα απολύτως από τις υποψίες του σήριαλ που βλέπουμε δεν έχει αποδειχτεί από τις αρχές, ενώ τα περισσότερα ακόμα ερευνώνται και παράλληλα τα κανάλια ακόμα στήνουν μεθοδευμένα ρεπορτάζ παραπληροφόρησης. Βρίσκουν οποιαδήποτε ενασχόληση του Ζαχόπουλου και την καταδικάζουν ως παράνομη. Βρίσκουν ανθρώπους που αντέδρασαν σε κάποιες αποφάσεις και στήνουν έντεχνα το σκηνοθετημένο ρεπορτάζ που κατακρεουργεί την υπόληψη και την τιμή ενός ανθρώπου που ίσως έκαμε κάτι στις υποθέσεις που χειρίστηκε. Τελικά θεωρούν θα μείνει μένει μόνο η δυσφήμηση, αφού ο αυτόχειρας δεν μπορεί να αντιδράσει. Τον καταδίκασαν εκ των προτέρων.
    Ψέμα το ψέμα, τα νταβατζοκάναλα αρνούνται να δουν την αηδία και τη βρώμα που κουβαλούν γιατί δε θέτουν κανόνες στο παιχνίδι και δεν ακολουθούν κανένα κώδικα δεοντολογίας.
    Καλά να πάθουν, που φαγώνονται μεταξύ τους
    γιατί έτσι μαθαίνουμε και εμείς
    κάτι από τις βρωμιές τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Άνακοίνωση της οικογένειας του Χρήστου Ζαχόπουλου.

    Η σύζυγος του Χρήστου Ζαχόπουλου, Πέρσα και ο γιος του Θανάσης, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:



    «Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούμε σιωπηλά τον διασυρμό του ονόματος, την προσβολή της μορφής και την κακοποίηση του έργου του συζύγου και πατέρα, που δίνει τη μάχη του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.



    Η κορύφωση όμως των παραπάνω φαινομένων, με τα δημοσιεύματα της περασμένης Κυριακής, μας οδηγεί στην ανάγκη να λύσουμε την σιωπή μας και να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη, αγανάκτηση και οδύνη, ταυτόχρονα δε να διερωτηθούμε: Ποιος τελικά θα σεβαστεί την οικογενειακή μας τραγωδία; Ποιος θα σεβαστεί την αγωνία μας που καθημερινά καταθέτουμε στο προσκέφαλο του ανθρώπου μας;



    Τούτες τις στιγμές μοναδική μας έννοια είναι η αποκατάσταση της υγείας του. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και ανηφορικός.



    Ζητάμε λοιπόν από όλα τα ΜΜΕ -έντυπα και ηλεκτρονικά- να πάψουν να λιθοβολούν και να προπηλακίζουν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να αμυνθεί. Που δεν μπορεί να απαντήσει. Επέλεξε τον θάνατο, ο Θεός φαίνεται του χαρίζει τη ζωή.



    Τέλος, δηλώνουμε ότι την κατάλληλη στιγμή με νηφαλιότητα θα ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που καθιστά αναγκαία η προστασία της προσωπικότητας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μήνυση κατέθεσε ο Κλαδάς στον Εισαγγελέα.

    Ο Ειδικός Γραμματέας της "Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων" (ΥΠΕΕ) Σπύρος Κλαδάς, ερωτήθηκε για τις καταγγελίες Τριανταφυλλόπουλου περί προσπάθειας κουκουλώματος των 5 εκατ. € του Αναστασιάδη. Απάντησε ως εξής :


    «Η πολιτική εκμετάλλευση την οποία επιχείρησε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, δεν μου αφήνει περιθώριο σιωπής, όπως αρμόζει σε ένα κρατικό λειτουργό, ο οποίος φέρει την ευθύνη διερεύνησης σημαντικών οικονομικών υποθέσεων. Δηλώνω, λοιπόν, ότι σε καμία περίπτωση και για καμία υπόθεση υπήρξε συναλλαγή ή πρόθεση συναλλαγής με οποιονδήποτε.
    Γι' αυτό το λόγο ζήτησα σήμερα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να διερευνήσει τους ισχυρισμούς που ακούστηκαν και με αφορούν, καταθέτοντας σχετική μηνυτήρια αναφορά»
    Ο "αξιόπιστος" Μάκης πρέπει επειγόντως να επισκεφθεί τον Εισαγγελέα και να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αν ο Κλαδάς αποπειράθηκε συναλλαγή να πάει σπίτι του. Αν όμως ο Μάκης παίζει το παιχνίδι του Mega; Η σπίλωση ονομάτων και υπολήψεων πληγώνει ανεπανόρθωτα τη δημοκρατία. Η διαμάχη δύο καθόλου αξιόπιστων δημοσιογράφων για τα εκατομμύρια € δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμπαρασύρει όποιον δεν γουστάρει ο Μάκης! Η κατρακύλα των νταβατζήδων δεν έχει τέλος γιατί δυστυχώς είχαν μάθει διαφορετικά και αόρατα να ελέγχουν την πολιτική ζωή της χώρας και διαφορετικά τους έρχονται τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η δημοσιογραφία σήμερα είναι.......


    ........η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το βαθύ λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας και ο ρηχός οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών. Ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «τηλεστάρ» της «ενημέρωσης»: βαποράκια της εξουσίας, γιουσουφάκια της παραπληροφόρησης, τσατσάκια της διαφθοράς και ξεφωνημένοι υπηρέτες της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ρε κολοχωριατη πολυ την πεφτεις στον καραμανλη
    Μπας και εισαι και συ εκβιαστης ;
    μηπως σου χει κοψει τον κολο και την γυρισες στο λουα λουα.
    Ο καραμανλης γαμαει ρε και θα σας σπερνει εφιαλτες.
    Αντε τραβα στο γιωργακι σου τωρα για νανι νανι και αγκαλιτσα .
    Ουστ κολοδεξιε

    αγροτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    Όλα όσα βλέπουμε είναι το τελευταίο στάδιο σήψης μιας πολιτικής,μιντιακής και οικονομικής εξουσίας που θεμελιώθηκε στην Ελλάδα το 1989 με διακομματική συναίνεση (και της Αριστεράς).
    Το σημερινό σκηνικό των 5-6 'νταβατζήδων' στήθηκε τότε πάνω στον ΟΤΕ και τις τηλεοπτικές άδειες.
    Συνεχίστηκε με τα δημόσια έργα και τις προμήθειες.Πήρε άγρια μορφή με το χρηματιστηριακό σκάνδαλο στο οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει τη φωλιά του καθαρή.Και καταλήγει με τις off-shore (όχι της ενημέρωσης ,τις άλλες),τις χειραγωγήσεις κομμάτων και πολιτικών,τις περίεργες εξαγορές-συγχωνεύσεις και τους εκβιασμούς.
    Η κατάρα ,δηλαδή,ξεκινάει από την κυβέρνηση Τζαννετάκη και συνεχίζεται ως σήμερα.
    Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι από τότε και μετά οι ασκούμενες κυβερνητικές πολιτικές είναι σταθερά για μια 20ετία απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα.
    Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς,ούτε κόμμα ούτε συνδικάτο,δεν είχε τη δύναμη,την πραγματική βούληση ή τις ικανότητες ούτε καν να αμφισβητήσει στα σοβαρά δρομολογημένες εξελίξεις.
    Μόνο κάποιες αριστερές πιστολιές για την τιμή των όπλων,την ίδια ώρα που κάτω από το τραπέζι κλείνονταν επιχειρηματικά,εκδοτικά,διαφημιστικά,χρηματιστηριακά και άλλα deals.
    Αυτό το μετα-89 μοντέλο ΣΑΠΙΣΕ.ΞΟΦΛΗΣΕ.Δεν λειτουργεί πλέον.
    Το πολιτικό σύστημα χρειάζεται μια νέα ισορροπία.
    Και ανεξάρτητα από την πολιτική προτίμηση του καθενός μας ,πρέπει επιτέλους η πολιτική σφαίρα να μην είναι υποταγμένη στους μεγαλοεκδότες και τους επιχειρηματίες!
    Το πρώτο βήμα (όχι βέβαια αρκετό,αλλά το άμεσα αναγκαίο) γι αυτό είναι η ριζική ανανέωση της πολιτικής ζωής.Σε όλα τα κόμματα.Νέο αίμα.Ξεκίνησε ο ΣΥΝ,προσπαθεί γι αυτό και το ΠΑΣΟΚ,κάτι πάει να κάνει και το ΚΚΕ (κι ας μην το παίρνουμε χαμπάρι λόγω των στεγανών του) ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
    Αν υπάρξει ανάγκη,να δημιουργηθούν και νέα κόμματα.
    Οι κουρασμένοι,οι αδύναμοι διαχειριστές,τα καλά παιδιά,οι επαγγελματίες και διαπλεκόμενοι πολιτικοί ό,τι είχαν να δώσουν (στους εντολείς τους) το έδωσαν.Όχι άλλο κάρβουνο.
    Ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα κάνουν και οι νέοι μια απ'τα ίδια;Απάντηση:κανείς.Αλλά τουλάχιστον θα μπορούν να ξεκινήσουν μια προσπάθεια που (στην αρχή έστω) θα είναι απαλλαγμένη από τα βαρίδια και θα μπορεί να βέρει δυο βήματα μπροστά την ταλαιπωρημένη χώρα μας.
    Αν μη τι άλλο,να επαναφέρουν την πολιτική στο προσκήνιο.Να την βγάλουν από τα υπόγεια και να τη φέρουν στο φως.

    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα…


    Είναι πλέον πασίγνωστο και στους πιο ανίδεους και ανυποψίαστους πολίτες ότι η καταρρέουσα παρέα της χαράς που τυχαία βρίσκεται ακόμη στην εξουσία διανύει τους τελευταίους μήνες της….
    Οι αναθυμιάσεις από τη συνεχή μπόχα που εκλύεται από τις ενέργειες της στην πρακτική εφαρμογή της λαϊκής ρήσης που αποκλειστικά επιδίδεται πλέον «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ..» και η οποία είναι η μοναδική πλέον απασχόληση των σε καθημερινή βάση , έχουν αγγίξει και τους πλέον αδιάφορους και ανυποψίαστους πολίτες.
    Οι μήνες των είναι μετρημενοι.. καταρρέουν…
    Ο γδούπος από τη πτώση των αρχίζει ήδη και ακούγεται και θα γίνει εκκωφαντικός… Να πάνε στο καλό και ελπίζουμε ότι δεν θα την ξαναπατήσουμε πλέον.
    Η χειρότερη εξουσία που είχαμε ποτέ. Η εποχή του θρυλικού «τζουμπέ» θεωρείται αντικειμενικά σε υψηλότερο επίπεδο.
    Επιτεύγματα των : Η διάλυση των πάντων.. Βρήκαν μια χώρα με προβλήματα και με ελπίδες για κάτι καλύτερο και ψηλότερο και γύρισαν τη χώρα 100 χρόνια πίσω.
    Έργο επί της ουσίας μηδέν . Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ . Αν εξαιρέσουμε το βόλεμα της στενής παρέας των και των πολύ κολλητών των , ο Ελληνικός λαός βίωσε ένα διαρκές πισωγύρισμα. Μια αθλιότητα. Οι περισσότεροι πλέον Έλληνες ξεκάθαρα τα διακηρύττουν όλα αυτά και λενε...
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι…

    Πάντα με εκτίμηση και αγάπη

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 10:28 μμ

    Ρε πως τον λεν τον λογιστή, μάκη ,λάκη, σάκη ?


    eisai megalo ASTERI:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση