GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις αλλαγές του Ευρ. Στυλιανίδη...

... Ντροπη σου Καραμανή. Ντροπή σου Στυλιανίδη. Πότε πια θα σταματήσει η κατακρύλα της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου; Πότε θα σταματήσουν...

...
Ντροπη σου Καραμανή. Ντροπή σου Στυλιανίδη. Πότε πια θα σταματήσει η κατακρύλα της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου; Πότε θα σταματήσουν να παίζουν στην πλάτη του απλού λαού τα προσωοικά και οικονομικά τους παιχνίδια οι διεφθαρμένοιτης εξουσίας;
ΝΤΡΟΠΗ σου Στυλιανίδη που όταν αποσύρεις το βιβλίο της Ιστορίας, ρίχνεις τις ευθύνες στο ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ζητάς τις παραιτήσεις της ηγεσίας του και ντροπή σου ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!! (κυκλοφόρησε το ΦΕΚ) ΤΟΝ ΕΠΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑ, ο οποίος ήταν αυτός που ανέθεσε τη συγγραφή του βιβλίου στην ομάδα ΡΕΠΟΥΣΗ. Στο πρακτικό 11 της 7-10-2003 του τμήματος Πρωτοβάθμιας με υπογραφή Ματασαγγούρα ανετέθη με ποσοστό 92% το βιβλίο στην ομάδα ΡΕΠΟΥΣΗ. (Για να μην αναρωτιώνται οι διάφοροι κύριοι των καναλιών ποιός επέλεξε την ομάδα ΡΕΠΟΥΣΗ). Ντροπή σου Στυλιανίδη, υποκριτή που κλαίς αγκαλιά με τη ΣΗΜΑΙΑ και μιλάς για εθνική συνείδηση ενω επαναφέρεις στο ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ το άτομο που ανέθεσε τοβιβλίο της Ιστορίας. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Τι θα πουν αυτοί που βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν την κοροιδία και την υποκρισία σου (βλέπε το αντίβαρο) ως πράξη γεναιότητας και τόλμης. Ντροπή σου Στυλιανίδη που κοροιδεύειες τον εαυτό σου, τους μαθητές και τους γονείς δείχνοντάς τους οτι αλλάζεις ηγεσία( βλ. ΘΕΜΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) επειδή ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΞΗ!!!
Και αν είναι δυνατόν! ξαναδιορίζεις τους ίδιους: ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ κ.ΒΛΑΧΟ και τον Αντιπρόεδρο κ.Γκλαβά. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΙΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΟ; Ντροπή σου Στυλιανίδη γιατί αντάλλαξες τη μαυρη τρύπα (όπως εσύ την είπες) με ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Κ. Μακρυδημήτρη χωρίς να έχει ούτε μια ώρα εμπειρία στην τάξη, ενω απορίψατε άλλη υποψήφια (που έψαχνε για μια θέση στον ήλιο χωρίς να έχει μέσον) γιατί δήθεν δεν είχε εμπειρία στην τάξη και στη θέση της βάλατε τον αποσπασμένο του Γκλαβά με διδακτορικό στους μύθους του ΑΙΣΩΠΟΥ!
Ντροπή σου Καραμανλή που μιλάς για Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και την κατάντησες Κυβέρνηση των φίλων σου (ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ).
Ντροπή σου Στυλιανίδη που έβαλες Δ/ΝΤΗ στο Υπουργείο και Υπευθυνο για τα Ευρωπαικά Προγράμματα τον κ.ΚΟΜΝΗΝΟ υπάλληλο του τεχνικού σου συμβούλου ΕΑΙΤΥ, ο οποίος θα υπογράψει για το αφεντικό του συμβάσεις 300 εκατομυρίων ευρώ.
ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
Θα φύγει νύχτα ο Στυλιανίδης όπως και η Γιαννάκου εαν δεν διώξει αυτούς που συναλλάσσεται για οικονομικά θέματα και για τα πρακτικά του βιβλίου.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Blax Dim

9 σχόλια

  1. Αυτοί είναι αναίσθητοι, αχόρταγοι, αλαζόνες, εκδικητικοί. "Μούργοι"

    Μόνη ελπίδα... στέλνε τα συνέχεια στα mailboxes των ωουλευτών όλων των κομμάτων και στον εισαγγελέα.

    Ίσως κάποιος συγκινηθεί κι έχουμε παρέμβαση εισαγγελέρα ,όπως στην περίπτωση της γιακκάκου & μπόκαρη.

    αν κι εκεί το κουκούλωσαν (μάλλον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κυβέρνηση Καραμανλή είναι βόμβα στα θεμέλια της αλήθειας και της δημοκρατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨Αλλαξε ο μανωλιός κλέφτης, Έβαλε τα ρούχα του Αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΛΕΦΤΑΡΑ!!!
    ΟΥΣΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΕΚΛΕΨΕΣ...
    ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε είχα διαβάσει ότι το θράσος δεν έχει λογική. Οτι είναι μόνο θράσος. Διότι αν υπήρχε λογική σε μια υπόθεση, τότε προφανώς δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει θράσος. Το θράσος αποτελεί (σχεδόν εξ ορισμού) την κατάλυση της λογικής.

    Πέρασαν πολλά χρόνια για να αντιληφθώ ότι, ακόμη κι αν το θράσος δεν έχει λογική, μπορεί θαυμάσια το θράσος να αποτελεί λογική. Είναι από χθες η λογική του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο οποίος διατύπωσε την εξής θρασύτητα υπό μορφήν συλλογισμού: Πρώτον, ότι, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού δεν έχει απολέσει τη δημοσιογραφική ιδιότητα.

    Δεύτερον, εφόσον δεν έχει απολέσει την δημοσιογραφική ιδιότητα, τότε μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο ακόμη και σε μια συναλλαγή που δεν έχει καμία σχέση με την άσκηση αυτής της δημοσιογραφικής ιδιότητας.

    Τι εννοεί ο ποιητής; Πως, εφόσον ο γράφων διατηρεί τη δημοσιογραφική ιδιότητα (χωρίς μάλιστα να έχει διοριστεί στο Μέγαρο Μαξίμου...), δικαιούται να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο και να αρνείται π.χ. την παροχή διευκρινίσεων ή/και πληροφοριών, ακόμη και αν η Εφορία τού κάνει έρευνα στα βιβλία ή αν το ΣΔΟΕ τον κάνει τσακωτό με μια καραμπινάτη παρανομία.

    Με άλλα λόγια, για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο το δημοσιογραφικό απόρρητο δεν είναι μια αρχή προστασίας των πηγών του δημοσιογράφου κατά την άσκηση του επαγγέλματός του αλλά μια γενική ασυλία που παρέχεται στα μέλη της ΕΣΗΕΑ και τους επιτρέπει να κάνουν ό,τι τους γουστάρει όποτε τους γουστάρει, κατά παράβαση όλων των νόμων της ελληνικής πολιτείας. Ωραία αντίληψη για το δίκαιο και τους νόμους έχει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!

    Προσωπικά δεν θα λυπηθώ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού για όσα λένε τώρα: κάπως πρέπει να βγάλουν κι αυτοί το ψωμί τους- άλλωστε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

    Θα τους λυπηθώ γι΄ αυτό που υπήρξαν κάποτε, αν υπήρξαν ποτέ κανονικοί δημοσιογράφοι. Θα τους λυπηθώ διότι γι΄ αυτό το απόρρητο που τόσο αβασάνιστα σήμερα εξευτελίζουν οι πρώην συνάδελφοί τους έχουν δώσει αγώνες, πολλοί έχουν πάει φυλακή, έχουν υποστεί στερήσεις και περιορισμούς. Είναι κάτι που δεν το χάρισε κανείς αλλά διασφαλίστηκε με προσπάθεια και κόστος ώστε να μπορεί σήμερα ο κάθε υπάλληλος του κάθε πολιτικάντη να βγαίνει και να κρύβει τις ανομίες και τις παρανομίες του πίσω από την επίκληση μιας επαγγελματικής κατάκτησης. Τέτοιο θράσος.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A, oste i kaymeni i Botsari aisthanetai asxima pou tin petaxe sto kalathi me ta axrista o Stylianidis? Kai o oraios o syzygos tis, TO lamogio, o vapsomallias, aisthanetai kai aftos asxima poy ton petaxe apo tin arxi o Stylianidis?
    Kai arxisan na ton vrizoun sta blogs? Ntropi sas lamogia!!!

    Opos oloi xeroume, dyo itan ta zevgaria poy ethapsan ti Giannakou: To zevgos Botsari kai to zevgos Karamanou - Xanthaki. O de perivoitos Skiadas itan o moxlos tis apatis tous.

    Des te kai ti Sotirakou me ta plasta timologia sto TITANIA kai tin EDE poy de leei na teleiosei! I Sotirakou ta rixnei ola ston Karamano, giati aftos tis eipe, leei...

    Oloi efygan (kai i Xanthaki feygei kai afti) kai tous exei piasei thlipsi. Ti thlipsi na min elegxeis pleon ta 120 ekatommyria evropoula gia asxeta programmata...

    Bravo Stylianidi pou tous edioxes apo noris, giati diaforetika i moira sou tha itan idia me tis Mariettas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημαντικές οι καταγγελίες. Στείλτε τες και στο Αντίβαρο για να ενημερωθούν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση