GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας το πει αυτός που το έδωσε...

. . Σωστό αυτό που είπε από τηλεόρασεως ο Γιάννης Πρετεντέρης : Γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος ο δημοσιογράφος που έδωσε το DVD στον Ανδριανό...

..
Σωστό αυτό που είπε από τηλεόρασεως ο Γιάννης Πρετεντέρης: Γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος ο δημοσιογράφος που έδωσε το DVD στον Ανδριανό να το πεί, να διευοκλυνει την κατάσταση;
Μόνο που ...άργησε λίγο να το πεί. Εμείς εδώ το έχουμε γράψει από ...πέρυσι. Στις 31 Δεκεμβρίου σημειώναμε "Γιατί δεν μιλούν οι δημοσιογράφοι για το ροζ βίντεο του Ζαχόπουλου;" και ..."αν δεν θέλει αυτός που το έδωσε να το πει, ας δηλώσει ο καθένας τους το αντίθετο: "Εγώ δεν το έδωσα...". (δείτε εδώ το σχόλιο του Press-gr).

22 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ- ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός είναι ο ηθικός αυτουργός της σήψης μια και ο ίδιος επέλεξε όλους αυτούς τους κηφήνες υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους. Οδηγεί τη χώρα στο βούρκο και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Να ετοιμασθεί η γλυκιά Νατάσσα να του πηγαίνει σέρτικα τσιγάρα στο Κορυδαλλό. Εκαψε την Πελοπόνησσο, τόσες ανθρώπινες ζωές και τώρα διαφθείρει τη χώρα-τι άλλο πρέπει να κάνει για να τον βάλουν στην στενή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ


    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?


    ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ
    ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΕΡΝΑΩ..

    Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"


    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..
    ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ".
    ΕΙΝΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ".
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ?
    ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ?
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    2:07 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Αμέρικα δεν ανέχεται την "ανυπακοή" του Καραμανλή. Έρχεται "βρώμικο 89" no2.

    Στο μάτι της Αμερικής, της Τουρκίας, των νταβατζήδων και του αμερικανόδουλου Γιωργάκη βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής. Μία ώρα και είκοσι λεπτά έπινε καφέ με τον Πούτιν και φυσικά δεν έπαιζαν τις κουμπάρες. Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας κυρίως στον ενεργειακό τομέα και στους εξοπλισμούς. Business που ισχυροποιoύν τις μακαραίωνες σχέσεις της χώρας μας με την Αρκούδα του Πλανήτη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός όμως υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εμφανίζεται «ανυπάκουος» στις εντολές του διεθνούς τζετ των συμφερόντων παρεμβαίνοντας στον αμείλικτο αμερικανορωσικό ενεργειακό πόλεμο. Τολμά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ακυρώνει την Τουρκία ως αποκλειστικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κόμβο αμερικανικών συμφερόντων, επεκτείνοντας την ελληνορωσική συμφωνία μέχρι το 2040 με διπλασιασμό των ποσοτήτων φυσικού αερίου.
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής. Ο πολυδιάστατος και πολυκεντρικός χαρακτήρας της εξωτερικής μας πολιτικής έρχεται σε αντίθεση με την ασήμαντη θέση που εξασφάλιζε στην Ελλάδα το παγκόσμιο σχέδιο των Αμερικανικών συμφερόντων. Οι Αμερικανοί «φίλοι» μας είναι σφοδρά ενοχλημένοι γι’ αυτό και επικροτούν τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή από τον Άπληστο Κύκλο των Νταβατζήδων. Η συνέχεια θα είναι μακρά. Κάτι σαν την ηλίθια περίπτωση των ομολόγων που έσκασε ακριβώς μετά τη συμφωνία «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης». Τώρα οι συμφωνίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και άρα οι Νταβατζήδες θα είναι ακόμα πιο λυσσαλέοι. Έτοιμοι για το «Βρώμικο 89», no2. Γιατί στη φιλοσοφία των «νέων μέσων» δεν έχει σημασία να αποδεικνύεις αυτά που λες, αλλά να τα λες. Σύμφωνα με τη θεωρία της «μεθοδευμένης σκανδαλολογίας»:οι υποψίες σκανδάλων έχουν πιο ηχηρά αποτελέσματα από τα ίδια τα σκάνδαλα.


    Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.


    Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ.
    ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
    ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ "ΠΗΓΕΣ" ΤΟΥΣ..
    ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ..
    Ε ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    3:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    2:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"
    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..

    ΑΞΙΟΣ..


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    2:13 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

    ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή.



    ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

    ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.
    Από πού λοιπόν να ισχύει για όλον αυτόν τον κόσμο της εξουσιαστικής κακουργίας το απόρρητο; Το «απόρρητο» στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι μένουν στο απυρόβλητο οι «νταβατζήδες» των δημοσιογράφων, τα κέντρα εξουσίας που τους καθοδηγούν, τα «κυκλώματα» της βρωμιάς και του εγκλήματος, μέσα στα οποία είναι και οι δημοσιογράφοι. Το «απόρρητο», συνεπώς σημαίνει και απόρρητο για τους οικονομικούς νονούς, για τις μυστικές υπηρεσίες, για τα ποικίλα κυκλώματα απάτης, διαφθοράς και εγκλήματος. Απόρρητο στο έγκλημα των ισχυρών…
    Το επαναστατικό αίτημα της εποχής μας είναι η κατάργηση κάθε απόρρητου. Το «απόρρητο», σήμερα, εκκολάπτει και θρέφει την απάτη, τα εξουσιαστικά κυκλώματα, το έγκλημα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

    Είναι τέτοια η απόγνωση των ελλήνων πολιτών που βλέπουν στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εναν πολιτικό ηγέτη, αντι για ενα εμπορικό εξώφυλλο στη "Σούπερ Κατερίνα". Τέτοιας έκτασης μαλάκυνση έχει υποστεί ο ελληνικός λαός εξαιτίας της σαπίλας του πολιτικού συστήματος και της ανυπαρξίας των Καραμανλή-Παπανδρέου, οι οποίοι ανέλαβαν μετά μανίας να κάνουν σκόνη και θρύψαλα τους μύθους των επωνύμων που κληρονόμησαν. Ετσι κάθεται ο ελληνικός λαός και ασχολείται με τα οιδιπόδεια κολλήματα του Αλέκου Αλαβάνου. Αντι εκει στον χαζοΣΥΝ, να προωθήσουν στην ηγεσία κάποιον με το κύρος και την κατάρτιση ενός Μιχ. Παπαγιαννάκη για παράδειγμα, αναθέτουν στον μικρό Αλέξη ρόλους που ξεπερνάνε αυτόν του επικεφαλής ενος 15μελούς, το οποίο έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει την ετήσια εκδρομή στη Κέρκυρα. Για τέτοια μαλάκυνση μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE




    Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.



    Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

    4:06 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


    Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

    Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια.

    4:07 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


    Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις τηλεφωνικές υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η αναδιανομή πλούτου ήταν σοσιαλιστικό όνειρο του Πασόκ. Και την έκαμε. Τα άρπαξαν 50 οικογένειες από όλους τους άλλους Έλληνες.
    Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά, έγινε επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Γιατί αυτοί τα έπαιρναν χοντρά από αλλού. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η φοβέρα και η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει ενοχλήσει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές, λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτούσαν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...κι εγώ, ως μελλοντικός ηγέτης όλης της δημοκρατικής παράταξης, ως υπουργός πολιτισμού να δείτε τι έκανα ο πούστης!

    Τι έφαγα, τι χάρισα για άγρα ψήφων, τι πολιτιστική κληρονομιά κατέστρεψα για να κάνω τσιμέντο, τι έργο έκανα στο νομό μου και στους ψηφοφόρους μου για να με ξαναψηφισουν...

    Αντί να πάνε ΟΛΟΙ μαζί φυλακή πήγαν στη Βουλή. Λογικό, όλα τα "άσυλα" χρήζουν ασυλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε αεισιχτιρ επιτελους σεντοναδες της Ρηγιλλης
    μας εχετε πρηξει με τις μαλακιες που γραφετε,φαιοχιτωνες της πληροφορησης.
    Γκεμπελακια του Τεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ!!!!! Ο ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΡΑΤΗΣ ΛΙΑΡΕΛΗΣ!
    ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ .ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρέπει να ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ήμουν στην αγκαλιά του, μύριζα το άρωμα του και κοίταζα τα καστανά μάτια του, που είναι τόσο εκφραστικά, που δε θες να σταματήσουν να σε κοιτάζουν ούτε για μια στιγμή.
    Τα χέρια του αγκάλιαζαν το κορμί μου, με χάιδευαν παντού και με έκαναν να λιώνω από πόθο για 'κείνον.
    Ήθελα να με κάνει δική του για άλλη μια φορά. Ήθελα να τον νιώσω μέσα μου ξανά και ξανά. Ήθελα να τον γεύομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
    Τον φίλησα με πάθος στο στόμα καθώς το χέρι μου άγγιζε τον πούτσο του που ήταν και πάλι πολύ σκληρός.
    Άρχισα να χαϊδεύω, απαλά την αρχή, τον πούτσο του και μετά άρχισα να του τον παίζω ρυθμικά. Ήταν τόσο σκληρός, έτοιμος για να διεισδύσει μέσα μου και να με κάνει να νιώσω την ηδονή μου να φτάνει στο κατακόρυφο για μια φορά ακόμη.
    Συνέχιζα να παίζω τον πούτσο του ρυθμικά μέχρι που μου είπε να σταματήσω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελά, μου άνοιξε τα πόδια και έβαλε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια του.
    Η γλώσσα του άρχισε να χαϊδεύει απαλά τα μουνόχειλά μου. Άνοιξε σιγά-σιγά τα μουνόχειλά μου και ακούμπησε την άκρη της γλώσσας του πάνω στην κλειτορίδα μου.
    Τώρα η γλώσσα του έπαιζε ρυθμικά την κλειτορίδα μου. Τα υγρά μου είχαν αρχίσει να τρέχουν. Τώρα έσπρωχνε τη γλώσσα του μέσα στο μουνί μου ενώ πίεζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Κραυγές ηδονής έβγαιναν από τα χείλη μου και τα χέρια μου κρατούσαν σφιχτά το σεντόνι.
    Εκείνος συνέχιζε να χώνει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε και ταυτόχρονα έπαιζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Του ζήτησα να σταματήσει γιατί δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα.
    Εκείνος ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου ζήτησε να ανέβω πάνω του.
    Ανέβηκα πάνω του και άρχισα σιγά-σιγά να βυθίζω τον πούτσο του μέσα μου. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω στα βυζιά μου και άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου καθώς εγώ είχα αρχίσει να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του.
    Τα βογκητά και των δυο μας ήταν πολύ δυνατά. Έβαλε τα χέρια του στα κωλομέρια μου και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει δυνατά πάνω στον πούτσο του.
    Τα υγρά μου έτρεχαν καθώς ο πούτσος του ξέσκιζε το μουνί μου με δύναμη.
    Του ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλα τα πόδια μου πάνω στους ώμους του. Κάρφωσε τον πούτσο του με βία μέσα στο μουνί μου και με έκανε να ουρλιάξω. Ένιωθα ότι με ξέσκιζε κυριολεκτικά.
    Σε αυτή τη στάση, ο πούτσος του έφτανε πολύ βαθιά μέσα μου, ένιωθα ότι το μουνί μου θα σκιζόταν στα δύο.
    Είχα δακρύσει από τον πόνο άλλα δεν ήθελα να σταματήσει αυτό το άγριο γαμήσι που μου έκανε. Τον ήθελα βίαιο, να με πονάει, να με ξεσκίζει με όλη του τη δύναμη, να με κάνει να νιώθω σαν μια φτηνή ξεφτιλισμένη τσούλα που αξίζει μόνο για ένα άγριο πήδημα
    Με ξέσκιζε με όλη του τη δύναμη και μου έλεγε: «Σου σκίζω το μουνάκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»
    Εγώ παραληρούσα από ηδονή και έλεγα: «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
    Συνέχισε να καρφώνει τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου με την ίδια ένταση. Είχα φτάσει πλέον στο χείλος του οργασμού. Άρχισα να τρέμω ολόκληρη. Την ώρα που ο οργασμός με κυρίευε, φώναζα: «Αχ! Ναι!!! Ναι!!! Σκίσε με!!! Μη σταματάς!!! Τελειώνω!!! Μη σταματάς να με γαμάς!!! Ναι!!! Έτσι!!! Ναι, ναι, ναι!!!
    Μόλις ηρέμησα από το παραλήρημα του οργασμού, με έβαλε στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου, με έπιασε από τα μαλλιά και κάρφωσε τον πούτσο του δυνατά μέσα στο μουνί μου.
    Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα μουνόχειλά μου καθώς ο πούτσος του έσκιζε με μανία το μουνί μου. Εγώ έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και χάιδευα τα αρχίδια του ενώ ο πούτσος του συνέχιζε να σκίζει ανελέητα το μουνί μου.
    Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, με έπιασε από τα βυζιά, άρχισε να βογκάει δυνατά και να μου λέει: «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!!!»
    Τραβήχτηκε από μέσα μου και έριξε όλο το καυτό του σπέρμα πάνω στο κορμί μου.

    Το ξυπνητήρι χτύπησε... Ήμουν στο κρεβάτι μου, στο δωμάτιο μου, στο σπίτι μου. Τελικά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά ένα όνειρο. Και θα παραμείνει όνειρο. για λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στη Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πολυζωγόπουλος, κάτω από όποια πέτρα κι' αν σηκώσεις στη ΓΣΕΕ!


    Σκάνδαλο 750 εκατ. Ευρώ

    Βρώμα και δυσωδία στη ΓΣΕΕ
    Η ηγεσία της ΓΣΣΕ και ο πρώην πρόεδρος της, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, είχαν πιαστεί στα πράσα απ’ το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ύψους 500 εκατ. ευρώ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλος! Τεράστιο το σκάνδαλο και δεν είναι φρέσκο.
    Απ’ τον Απρίλη του 2004 η αρμόδια ΔΟΥ έχει κοινοποιήσει στη ΓΣΣΕ, αποφάσεις προστίμων για λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων στις χρήσεις 2000, 2002 και 2003. Όλες οι παρατάξεις συμμετέχουν στην ΓΣΕΕ, περιλαμβανομένου του ΠΑΜΕ, γνωρίζουν την ρεμούλα.
    Κάποιες έχουν στη διάθεση τους ημερήσιες εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ακόμα και η μικρότερη πολιτικο-συνδικαλιστική ομαδούλα διαθέτει κάποια μέσα, λίγο πολύ, μαζικής επικοινωνίας. Ακούσατε όμως κανέναν, απ’ όλους αυτούς, να βγάλει άχνα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο της χώρας; Αγρό αγοράζουν.
    Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη απ’ τον Απρίλη του 2004. Έπαιξε μόνο σε μικρής, κυκλοφορίας εφημερίδες και περιορισμένης ακροαματικότητας κανάλια.
    Ακόμα και τώρα που το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (για λόγους και πολιτικές σκοπιμότητες του εκδότη του) ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση (στις 28 Μαΐου) και πληροφορίες για το σκάνδαλο μπήκαν σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες σπίτια, η Αριστερά κοιτάζει αλλού και σφυρίζει αδιάφορα. Πως πρέπει άραγε να ερμηνεύσουμε αυτή την στάση που την καθιστά συνένοχη; Δεν πρόκειται μόνο για την ΓΣΕΕ αλλά για ένα ολόκληρο κύκλωμα εταιριών μαϊμού που εμπορεύεται πλαστά τιμολόγια για κάθε λογής λήπτες, με αποτέλεσμα φοροκλοπή και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ύψους 750 εκατομμύριων ευρώ. Ποσό που ξεπερνά τρεις φορές το επίδομα θέρμανσης που αρνήθηκε το χειμώνα η κυβέρνηση στους χαμηλο-συνταξιούχους και δύο φορές το ΕΚΑΣ. Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «τιμημένα γηρατειά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα βλέπουμε το πτώμα του πράσινου παρακράτους!


    Τώρα βλέπουμε, ολόκληρο το παρασιτικό σώμα που είναι «τυφλωμένο» και συντηρείται από μια στείρα αντιδεξιά ρητορική: Είναι αυτό το «σώμα» που το έθρεψε η εικοσαετία της ΠΑΣΟΚικής διακέβερνησης.
    Το «σώμα» του «πράσινου κράτους».
    Αυτό το σώμα μπορούμε να το κατατάξουμε στους «χρήσιμους ηλιθίους», στους «τυφλούς» της αντιδεξιάς ρητορείας, αλλά όχι στους εγκάθεστους ή στους μεγαλοδιαπλεκόμενους. Αυτό το σώμα είχε ωφελήματα (μικρά ή μεγάλα) από τη διαπλοκή του με την πασοκική κυβερνητική γραφειοκρατία. Ήταν κάποτε οι περισσότεροι αγωνιστές, αλλά όταν ανέβηκαν στην εξουσία ύφαναν ποικίλους δεσμούς συμφερόντων (οικονομικών, κοινωνικών, πρόσβασης στην εξουσία κ.λπ.) με το Πασοκικό κράτος… Αυτό το πολυπληθές «σώμα» με τις μεγάλες ή μικρές διαπλοκές, σήμερα αποζητά μετά μανίας αυτό που έχασε, το μεγάλο ή το μικρό. Γι' αυτό βλέπεις να ωρύεται κατά του σημιτισμού, αλλά ΠΟΤΕ να μην αποκόβεται από αυτόν, ούτε να δημιουργεί κανένα «πρόβλημα» στην περίοδο της σημιτικής διακυβέρνησης.
    Και όχι μόνο αυτό. Έχει ξεχάσει την «εκσυγχρονιστική» λεηλασία και απάτη, την αμερικανοδουλεία, τις εθνικές προδοσίες και πολλά άλλα… ΣΗΜΕΡΑ αυτό που αποζητά είναι η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στην κυβερνητική εξουσία. Δεν το ενδιαφέρει το τι είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ, αν είναι χειρότερο από τη Ν.Δ. , δεν το ενδιαφέρει το πώς θα πάει μπροστά το λαϊκό κίνημα κόντρα και στη σαπίλα του ΠΑΣΟΚ, δεν το ενδιαφέρει καμιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ, παρά μόνο η ΠΤΩΣΗ της Ν.Δ., το πώς θα ξανάρθει στην κυβερνητική εξουσία.
    Γι' αυτό και το παίζουν αφηνιασμένα αντιδεξιοί!!! Τα γεγονότα για αυτόν τον κόσμο απλοποιούνται στο σχήμα: Δεξιά- αντιδεξιά!!! Δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, ούτε να διακρίνουν τίποτα άλλο από το πώς θα «αρπάξουν» ξανά την κυβερνητική εξουσία… Τώρα τρώνε άλλοι και τους κακοφαίνεται πολύ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έϊ ψιτ Κοντομηνά, ο εισαγγελέας σε γυρεύει.


    Ανοίγει ο φάκελος INTERAMERICAN.


    Η δικογραφία είχε σπάσει στα τρία, γεγονός που καθυστερούσε το έργο της δικαιοσύνης και γι’ αυτό ενοποιήθηκε. Σχετικό δημοσίευμα υπήρχε στο «Αντί» της 7ης Δεκεμβρίου για το πόρισμα - καταπέλτη, της «Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής» σύμφωνα με το οποίο, προκειμένου η ασφαλιστική εταιρία INTERAMERICAN να επιτύχει, το 1999, την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, «φούσκωσε» τα αποθεματικά της και την παραγωγή της σε ασφάλιστρα (βλ.εδώ). Το 2005 είχε διαταχθεί με εισαγγελική παραγγελία έλεγχος των αποθεματικών της εταιρίας, ύστερα από καταγγελίες της εφημερίδας ΑΥΡΙΑΝΗ. Ενδέχεται όλη η σπουδή να έχει σχέση με την ενδεχόμενη ανάμιξη της Γιάννας στα πράγματα του ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια έχει έναν εχθρό μαλάκα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια. Βοηθήστε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να του σπάσει τα κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση