GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και άλλος αποχαρακτηρισμός...

.. Από το greece-salonika .. Mετά την υπόθεση για εμπλοκή Ζαχόπουλου σε παράνομο αποχαρακτηρισμό στην Ημαθία , στο φως έρχονται και άλλες...

..
Από το greece-salonika
..
Mετά την υπόθεση για εμπλοκή Ζαχόπουλου σε παράνομο αποχαρακτηρισμό στην Ημαθία, στο φως έρχονται και άλλες περιπτώσεις,που τον τελευταίο καιρό ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στη Β.Ελλάδα και αφορούν την εμπλοκή του Βορειοελλαδίτη (απ΄το Δρυόβουνο Κοζάνης) πρώην Γ.Γ. του Υπ.Πολιτισμού..
Σήμερα το www.Greece-Salonika.blogspot.com δημοσιεύει άλλη μια τέτοια περίπτωση η οποία φέρεται να έχει τ η σφραγίδα του κ.Ζαχόπουλου και αφορά τη λειτουργία λατομείου αδρανών υλικών στα Γρεβενά, που ευθύνεται για την καταστροφή ενός νεολιθικού οικισμού !! Από την εξορυκτική δραστηριότητα του λατομείου έχουν καταστραφεί ο νεολιθικός οικισμός στη Μηλιά Γρεβενών και σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, όπως διαπιστώνουν η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας και η Λ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σε έγγραφό τους με ημερομηνία 5/10/2005 και αριθμό πρωτοκόλλου 2516...

8 σχόλια

  1. Aγαπητοί φίλοι

    Έκτατες και σοβαρές ειδήσεις πάντα..

    Κάθε νοήμων άνθρωπος πρέπει με προσοχή να διαβάσει….

    Μετά την ηθελημένη πτώση από τον τέταρτο όροφο του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, πτώση που ταρακούνησε τον πρωθυπουργικό περίγυρο, ακολούθησε η ηθελημένη πτώση στους τροχούς φορτηγού, ενός δεύτερου ατόμου το οποίο φέρεται αναμεμειγμένο στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης Ζαχόπουλου και του οποίου οι επιστολές δίνουν νέες προεκτάσεις οι οποίες ταρακουνούν την κυβέρνηση. Αυτή η δεύτερη ανεπιτυχής απόπειρα αυτοκτονίας του νομικού ο οποίος συνεργαζόταν με την κ. Τσέκου και με τον κ. Ζαχόπουλο, φαίνεται ότι ανοίγει τα στόματα κάποιων οι οποίοι όντας στο ίδιο στρατόπεδο δεν μιλούσαν μέχρι σήμερα. Μετά την απόλυση του τέως γενικού από τη θέση του και το σαλτάρισμα με το οποίο έσβησε η ισχύς πλήθους διαχειριστών της εξουσίας του, όλοι αυτοί πλέον ενεργούν «κάθε ένας κι επάνω του» για να μη βρεθούν κατηγορούμενοι. Έτσι παρά την προσπάθεια της «εξουσίας» να προστατεύσει κάποιους εξ αυτών χτίζοντας ένα κέλυφος προστασίας με «απόρρητα» και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, αυτοί δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στο απυρόβλητο και ο ρόλος τους θα αποκαλυφθεί από τις... διασταυρούμενες καταγγελίες! Κι αν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, κ. Ανδριανός, παρά τις ευθύνες του ενώπιον της Δικαιοσύνης, είναι ο τελευταίος που πρέπει να κατηγορηθεί για επεξεργασία του επίμαχου υλικού, επεξεργασία υπήρξε και η Δικαιοσύνη οφείλει, παρακάμπτοντας τα εμπόδια που βάζουν στην έρευνά της, να βρει τον «δημοσιογράφο-κομιστή-κάτοχο» του... «παρθενικού» βίντεο από το οποίο προέκυψε το «πειραγμένο» DVD το οποίο τεκμηριώνει εκβιασμό του Ζαχόπουλου από την κ. Τσέκου ή εκβιασμό της... κυβέρνησης από τον κομιστή! Αν αυτός αποκαλυφθεί, τότε θα δείτε σαλταρίσματα!


    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η σημερινή κυβέρνηση είναι εστία διαφθοράς». Αυτό δηλώνει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του, στους δημοσιογράφους, Τάσο Παππά και Πάνο Σώκο.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι, η κυβέρνηση Καραμανλή «δεν βάζει στόχους για την πατρίδα, δεν υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα, δεν ασχολείται με βασικά θέματα, όπως η παιδεία, η υγεία, η προστασία των ασθενέστερων. Αφήνει προβλήματα, όπως η γραφειοκρατία και η διαφθορά, να πνίξουν κάθε παραγωγική δύναμη. Έτσι, όμως, αφήνει τη χώρα στην τύχη της» και προσθέτει «το σημαντικό είναι ότι, ο ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος».

    Αναφερόμενος στα μείζονα προβλήματα που δημιουργεί η κυβέρνηση, υπογραμμίζει ότι, «έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως υπηρέτης λίγων και ισχυρών, διευθετεί συμφέροντα και παράγει διαρκώς καινούρια σκάνδαλα», ενώ αναδεικνύοντας τις ευθύνες του πρωθυπουργού, δηλώνει : «ο κ. Καραμανλής θερίζει ότι έσπειρε. Προεδρεύει και προΐσταται αυτού του συστήματος. Έχει βαρύτατες ευθύνες για αυτήν την κατάσταση σήψης και παρακμής που βιώνει η χώρα».

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για τις μεγάλες επιλογές του Κινήματος, το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα της πέραν του ΠΑΣΟΚ αριστεράς, τονίζει με έμφαση: «Το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί μέρος της κρίσης του πολιτικού συστήματος. Είμαστε εμπόδιο στα μεγάλα κατεστημένα που επιδιώκουν την ποδηγέτηση της πολιτικής στη χώρα μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο φορέας και ο εγγυητής της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος. Όσοι καλλιεργούν τη σύγχυση, με την απαράδεκτη λογική που εξισώνει το ΠΑΣΟΚ με τη δεξιά, προχωρούν σε μια επικίνδυνη για τη δημοκρατία πρακτική που ρίχνει νερό στο μύλο της δεξιάς. Το ζήτημα είναι, πώς η δημοκρατική πλειοψηφία του 52% θα αναδειχθεί σε κυβερνητική. Το να κρύβουν κάποιοι το κεφάλι τους στην άμμο δεν αποτελεί λύση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η

    ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ;

    Γι'αυτό ταίριασαν και έγιναν

    φιλαράκια; Ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Νατάσα ειναι απο την Σαμαρίνα χωριό των Γρεβενών. Κιόχ απτην Κουζιάν έ ούρδα ανάλατ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παλικάρια, από τη νεολιθική εποχή μέχρι των ημερών μας είναι 6.000 χρόνια και βάλε, όλα με πολυτάραχη ιστορία και ανατροπές, δεν υπάρχει σπιθαμή στη χώρα χωρίς αρχαιολογική αξία, είτε από τις σπηλιές των ανθρώπων της λίθινης, είτε από τους πολέμους του 1940-41 ή τον ανταρτοπόλεμο... Δηλαδή, δεν θα κτιστεί τίποτα στη χώρα μας, επειδή κάποιος νεαντερτάλιος έφτιαξε κάπου τυχαία την καλύβα του; Ας δουλέψει η αρχαιολογική υπηρεσία έγκαιρα και αποδοτικά ώστε να απελευθερωθούν τα εδάφη για τους σημερινούς και αυριανούς κατοίκους της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στη Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΔΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! (ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ )!!! !!!

    Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι παιδεραστής και ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!!
    Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές

    Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ. ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ O ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ?) ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ? ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ? ΤΟΝ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ”......
    http://www.indymedia.org/pt/2007/09/892907.shtml
    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!
    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    http://www.indymedia.org/pt/2007/09/892907.shtml
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!! ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ!!
    Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!!

    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ??
    ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια έχει έναν εχθρό μαλάκα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια. Βοηθήστε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να του σπάσει τα κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση