GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν είμαστε γαλάζιοι κουμπάροι..."

...απαντά η εταιρεία για το portal του δήμου της Αθήνας. . Από την εταιρεία Entelia πήραμε το ακόλουθο e-mail, με αφορμή το δημοσίευμά μας ...

...απαντά η εταιρεία για το portal του δήμου της Αθήνας.
.
Από την εταιρεία Entelia πήραμε το ακόλουθο e-mail, με αφορμή το δημοσίευμά μας για το σχεδόν 1 εκατ. ευρώ που δόθηκε για το portal του δήμου Αθηναίων. To αν οι εξηγήσεις είναι επαρκείς, θα το κρίνετε εσεις. Θα περιμέναμε πάντως και μια εξήγηση από τόν ίδιον τον δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη.
.
"Καλά έκανες και μας έβαλες στο στόχαστρό σου καθώς υποψιαζόσουν αρπαχτή. Ελπίζω όμως τώρα που ξεκαθαρίστηκε η θέση μας, να μας απαλλάξεις από τον χαρακτηρισμό του «γαλάζιου κουμπάρου»
Entelia Informatics

10 Koritsas str.
153 43 Agia Paraskevi,
Athens,
Greece.
http://www.entelia.gr"

18 σχόλια

  1. και τι εισαστε ρε?
    ενα τσουρμο παλιοτομαρα αρχικλεφταραδες εισαστε σε ενα κρατος που το εχουν ολοι ξεσκισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μην εισαστε γαλάζιοι, αλλά κουμπαροι είσαστε 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις δεν ειναι αυτοι που πηραν τα λεφτα... τα λεφτα πηγαν στους [b]προηγουμενους[/b], διαβαστε καλα το αρχικο δημοσιευμα και την "απαντηση" του Δημου.

    Μονο που η ανακοινωση του Δημου δεν μας λεει ποια εταιρεια ειναι αυτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.


    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε είχα διαβάσει ότι το θράσος δεν έχει λογική. Οτι είναι μόνο θράσος. Διότι αν υπήρχε λογική σε μια υπόθεση, τότε προφανώς δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει θράσος. Το θράσος αποτελεί (σχεδόν εξ ορισμού) την κατάλυση της λογικής.

    Πέρασαν πολλά χρόνια για να αντιληφθώ ότι, ακόμη κι αν το θράσος δεν έχει λογική, μπορεί θαυμάσια το θράσος να αποτελεί λογική. Είναι από χθες η λογική του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο οποίος διατύπωσε την εξής θρασύτητα υπό μορφήν συλλογισμού: Πρώτον, ότι, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού δεν έχει απολέσει τη δημοσιογραφική ιδιότητα.

    Δεύτερον, εφόσον δεν έχει απολέσει την δημοσιογραφική ιδιότητα, τότε μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο ακόμη και σε μια συναλλαγή που δεν έχει καμία σχέση με την άσκηση αυτής της δημοσιογραφικής ιδιότητας.

    Τι εννοεί ο ποιητής; Πως, εφόσον ο γράφων διατηρεί τη δημοσιογραφική ιδιότητα (χωρίς μάλιστα να έχει διοριστεί στο Μέγαρο Μαξίμου...), δικαιούται να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο και να αρνείται π.χ. την παροχή διευκρινίσεων ή/και πληροφοριών, ακόμη και αν η Εφορία τού κάνει έρευνα στα βιβλία ή αν το ΣΔΟΕ τον κάνει τσακωτό με μια καραμπινάτη παρανομία.

    Με άλλα λόγια, για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο το δημοσιογραφικό απόρρητο δεν είναι μια αρχή προστασίας των πηγών του δημοσιογράφου κατά την άσκηση του επαγγέλματός του αλλά μια γενική ασυλία που παρέχεται στα μέλη της ΕΣΗΕΑ και τους επιτρέπει να κάνουν ό,τι τους γουστάρει όποτε τους γουστάρει, κατά παράβαση όλων των νόμων της ελληνικής πολιτείας. Ωραία αντίληψη για το δίκαιο και τους νόμους έχει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!

    Προσωπικά δεν θα λυπηθώ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού για όσα λένε τώρα: κάπως πρέπει να βγάλουν κι αυτοί το ψωμί τους- άλλωστε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

    Θα τους λυπηθώ γι΄ αυτό που υπήρξαν κάποτε, αν υπήρξαν ποτέ κανονικοί δημοσιογράφοι. Θα τους λυπηθώ διότι γι΄ αυτό το απόρρητο που τόσο αβασάνιστα σήμερα εξευτελίζουν οι πρώην συνάδελφοί τους έχουν δώσει αγώνες, πολλοί έχουν πάει φυλακή, έχουν υποστεί στερήσεις και περιορισμούς. Είναι κάτι που δεν το χάρισε κανείς αλλά διασφαλίστηκε με προσπάθεια και κόστος ώστε να μπορεί σήμερα ο κάθε υπάλληλος του κάθε πολιτικάντη να βγαίνει και να κρύβει τις ανομίες και τις παρανομίες του πίσω από την επίκληση μιας επαγγελματικής κατάκτησης. Τέτοιο θράσος.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιγραφή απο το άρθρο του Πρετεντεράκου στο σημερινό ΒΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο το... Αθενς ειναι τα παιδια?
    Ξερει κανεις κατα πού πεφτει?
    Χωριατακια, μη ντρεπεστε να γραφετε στη μητρικη σας γλωσσα τα αγγλικα. Ταιριαζει και πιο πολυ με τη φατσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φταίει και ο στημένος και ΘΑ ΕΙΝΑΙ τρισάθλειος σαν ανακριτης αν συμφωνεί :
    Πρώτον, ότι, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού δεν έχει απολέσει τη δημοσιογραφική ιδιότητα.

    Δεύτερον, εφόσον δεν έχει απολέσει την δημοσιογραφική ιδιότητα, τότε μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο ακόμη και σε μια συναλλαγή που δεν έχει καμία σχέση με την άσκηση αυτής της δημοσιογραφικής ιδιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. index

    Η ΕΝΤΕΛΕΙΑ

    δεν μπήκε στο στόχαστρο για κουμπαριά (δηλαδή πολιτικές αντιλήψεις), αλλά για ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ υπερκοστολογημένο (όπου κόστος και τιμή) έργο πράγμα το οποίο δεν δικαιολογείται από τίποτα.

    Αποδείξαμε ότι ξέρουμε πράγματα "από μέσα" όταν μιλήσαμε για suse με mySQL και είπαμε ότι ΔΕΝ έγινε data entry γιατί τα 3500 άρθρα υπήρχαν σε sql βάση.

    Το παρακολουθούμε στενά και αν οι πρώτες πληροφορίες είναι αληθείς (άγνωστο ακόμα) το 75% των χρημάτων πάει αλλού. Πάει "καλιά" του δηλαδή.

    Θα επανέλθουμε σύντομα.

    VG
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oλοένα και περισσότεροι πια νιώθουν ότι η πολιτική ζωή της χώρας παρασύρεται σε βούρκο. Πρόσωπα που μέχρι χθες δεν μπορούσαν ούτε τα μάτια τους να σηκώσουν από το χώμα, σήμερα ορίζουν τη δημόσια συζήτηση. Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί. Αλλοτε εκβιάζεται και άλλοτε συναλλάσσεται μαζί τους. Το δυστύχημα είναι ότι ούτε η αντιπολίτευση συγκινεί τα πλήθη. Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή, καθώς η φύση απεχθάνεται το κενό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γίναμε Αργεντινή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η δουλειά που έγινε αξίζει το πολύ το 1/ 10.
    Η σελίδα είναι απλούστατη, το υλικό τους είχε δωθεί και δεν υπάρχει ουσιαστικό development.

    Η ΕΝΤΕΛΕΙΑ έκανε τη "δουλειά" της "στην εντέλεια". Ας μας πει όμως με στοιχεία:
    -Άλλα έργα αυτού του budget έχουν υλοποιηθεί και ποιά είναι;
    -Ιδιωτικά έργα αυτού του ύψους έχουν γίνει και ποιά;

    Δεν ζητώ ανάλυση του κόστους του έργου γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    Μπράβο Νικήτα. Άντε και site με τσόντες. Για να ανέβουν και τα DVD του Ζαχόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΝΤΕΛΕΙΑ,

    σίγουρα δε φτες εσύ ... είναι πολύ που φταίνε ...
    ενα ερώτημα :
    η περιβόητη δημοτική επιχείρηση ΔΑΕΜ (ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ) με εμπειρία χρόνια στο λογισμικό της τοπικής αυτοδιοίκησης .. ίσως την μοναδική ... δεν κρίθηκε αξιόλογη να κάνει το portal ??????? just question ? or just the two of us ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

    - 49 Γενικοί Γραμματείς, Σύμβουλοι και Ειδικοί Συνεργάτες παραιτημένοι και Υπόδικοι

    - 7 Υφυπουργοί και Υπουργοί Παραιτημένοι ως ΚΛΩΣΣΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

    -12 ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ

    - Ο Υπ' αρ. 3 της ιεραρχίας
    της Ν(έας) Δ(ιακυβέρνησης) ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ

    - ΕΝΑΣ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

    - 2 ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΠΗΓΑΝ ΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    - 1 ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ (ο ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ) ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΘ'ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΘΙΜΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ


    ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ.

    και ακόμη δεν κλείσαμε τετραετία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παίδες, είμαι ιδιοκτήτης εταιρίας αντίστοιχης της εντέλειας.

    έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες έργα. η τεχνογνωσία μας δε το συζητάω...δε θέλω να σας πώ ποιά project ειναι δικά μας για να καταλάβετε αλλά δουλεύουμε με οτι καλύτερο!

    99% ιδιωτικά, και τα δημόσια είναι μόλις 2 (ένα το κοστολογήσαμε 580 ευρώ με πολύ δουλειά και ένα 1000 ευρώ με επίσης πολύ δουλειά και μπήκαμε μέσα μόνο και μόνο για να έχουμε δημόσιο έργο μιάς και μας πετούσαν έξω από τους διαγωνισμούς -ένας από τους πολλούς λόγους που ευφευρίσκουν!-).

    σας πληροφορώ οτι:

    - το 99% των προκυρήξεων είναι δοσμένες.

    - η πλειονότητα όλων αυτών των έργων (και ειδικά όσων έχουν χρηματοδότηση από ΕΕ) είναι όχι απλά υπερκοστολογημένη, αλλά ξεπερνά και το 1000% πολλές φορές!

    - δεν μετράει ποιός έχει όρεξη, ποιός ξέρει, ποιός μπορεί να υλοποιήσει καλύτερα. μετράει ποιός είναι ο γνωστός, ο ανηψιός, ο γιός, ο φίλος από το κόμμα κοκ.

    δίνεις πέρνεις δυστυχώς.

    κρίμα γιατί μας δίνονται λεφτά να κάνουμε πράγματα από ΕΕ, και αφενώς πηγαίνουν σε τσέπες ανίδεων και λαμογιών, αφετέρου ο πολίτης δεν βλέπει αποτέλεσμα.

    υπάρχουν σάιτς που κοστολογήθηκαν €150-190.000, και 2 χρόνια μετά τους "τσίμπησαν" το όνομα γιατί δε πλήρωσαν τα €25 της ανανέωσης

    αν κάποιος θέλει να κάνει καμία λίστα....ευχαρίστως να του στείλω αρκετά τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .. και για να λήξει το θέμα .... ο ΑΚΗΣ παντρεύτηκε στο Παρίσι κάνοντας το γάμο των ονείρων του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε σεις! έχετε δει την ανακοίνωση του δήμου;
    μάλλον δεν την είδατε. Το πολυ που μπορεί να πήραν είναι 45.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση