GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόκκαλης και Ζίμενς.‏...

. Στις 30/1/2008, greekclub greekclub@googlemail.com έγραψε: Το σκάνδαλο της ζιμενς θα κυριαρχεί για αρκετό καιρό στον ευρωπαϊκόΤύπο. Χτές...

.
Στις 30/1/2008, greekclub greekclub@googlemail.com έγραψε:
Το σκάνδαλο της ζιμενς θα κυριαρχεί για αρκετό καιρό στον ευρωπαϊκόΤύπο. Χτές άνοιξε την υπόθεση και η εισαγγελική αρχή της Βιέννης.

Για το διάστημα 2001-2006 μοιράστηκαν 60.000.000 ευρω σε κόμματα και γραφεία τύπου.
Στα δικά μας τώρα,το ποσό για παρόμοιες εξυπηρετήσεις,είναι 40.000.000.Αλλα 60.000.000 ευρώ πήγαν στα υπόλοιπα βαλκανικά κράτη. Σημειωτέον ότι κάποια από αυτά τα χρήματα τα έχουν φάει οι τοπικοί μάνατζερ.όσο για τον πόλεμο δηλώσεων και δημοσιευμάτων που θα επακολουθήσει, πήραμε κιόλας μια γεύση με το χθεσινό δημοσίευμα της Α. Μμπουγάτσου,που χρόνια τώραέχει κηρύξει ανένδοτο κατά του Κόκκαλη.
Της εύχομαι ολόψυχα να δικαιωθεί,αλλά....το κεφάλαιο ως το 1997 έχει κλείσει. Το 1997 η υπόθεση που αφορούσε τη συμμετοχή του Κόκκαλη στην παράνομη, εξαγωγή τεχνολογίας της Α. Γερμανίας προς ιδίων όφελος,και τη συμμετοχή της κυβέρνησης στην intracom,μπήκε στο αρχείο,μιας και το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που βρέθηκε,ήταν τα 40.000 ευρω που βρέθηκαν στο λογαριασμό του Dr. Jung(προσωπικό φίλο του Κόκκαλη, και άνθρωπό τουόλα αυτά τα χρόνια στη Ζιμενς).
Το σημαντικότερο όμως από αυτή τη δίκη είναι ότι κάποια από τα στοιχεία δεν αναφέρθηκαν καθόλου,μια και πήραν τη διαβάθμιση ως άκρος απόρρητα (Η συγκεκριμένη διαβάθμιση μπορεί να δοθείμόνο στην περίπτωση που τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν την εθνική ασφάλεια της χώρας).
Τι θα μπορούσαν να είναι αυτά τα άκρως απόρρητα στοιχεία; προφανώς οι αποδείξεις ότι οι όποιες ενέργειες έγιναν προς όφελος όχι της Α.Γερμανίας αλλά κάποιου τρίτου(Ελλάδα,Ν.Α.Τ.Ο,Δ.Γερμανία).
Σύμφωνα λοιπόν με την επικρατούσα άποψη της εποχής, μόνο εθνικό ήρωα δεν τον ανακήρυξαν. Αυτό ίσως να εξηγεί και τα λόγια του τότε αρχηγού της ΕΥΠ Κώστα Τσίμα (είχε πει ότι ο Κόκκαλης είναι πατριώτης και η Ελλάδα του οφείλει πολλά).
Αν θέλει λοιπόν η κυρία Μπουγάτσου να βρει κάτι σημαντικό για την περίπτωση,ας ψάξει την περίοδο 1998 και μετά.
Υ.Γ εδώ είναι τα πρακτικά της δίκης.
IANOS
http://hellaspress.pblogs.gr/

14 σχόλια

  1. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Στην προσπάθεια του το site να εμφανίζεται «ίσια βάρκα και ίσια γιαλός» μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων και ως εκ τούτου η φθορά που φυσιολογικά καρπούται η αντιπολίτευση σε μια ευνοούμενη πολιτεία να μεταφέρεται στο ..τίποτα.. ( μικρά κόμματα, απαξίωση της πολιτικής κλπ) ,γράφονται ψέματα ,συκοφαντίες κοινώς γίνεται οργανωμένη παραπληροφόρηση. Χθες διαβάζοντας τα αγαπημένα μου πορνοπεριοδικά ποιότητος έμαθα ότι παίρνουν κρατική διαφήμιση εκατομμυριων. Ειναι πολλά τα λεφτά φίλοι..!!!
    Τώρα και βέβαια έχει σχέση ένας πανεπιστημιακός καθηγητής και γιατί όχι ομοφυλόφιλος σαν και μένα, σε ένα οικονομικό σκάνδαλο όπως αυτό της siemens, αλλά εμάς τους πασόκους στην κολοτρυπίδα μας.
    Σου λέει αφοί ο ΜΑΛΑΚΑΣ Σημίτης διέλυσε τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ ας γράψουμε κάτι για τον απατεώνα τον αδελφό του που είναι αδερφή. Έλεος και ψολόχυμα.....!!! Από την μια έχουμε ένα καθηγητή πρωθυπουργό που διέλυσε τη χώρα επί οκτώ έτη και χαρίζοντας στο δημόσιο ακόμη και το βρακί του αφού πρώτα στο χρηματιστήριο πήρε τα βρακιά 1.500.000 Οικογενειών.
    Ο Ελληνικός λαός θα ήθελε να γαμήσει την ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ Σημίτη για τη φαιδρότητα, την προχειρότητα, τα σκάνδαλα και την διαφθορά που δημιούργησε στη χώρα.
    Θα μου πει κάποιος δεν έγινα τότε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα. Έγιναν και φυσικά έγιναν. Αλλά είπαμε στην κολοτρυπίδα μας.
    Τότε όλα γινόντουσαν επαγγελματικά, μόνο για την καύλα μας , για την πούτσα μας,για τους πούστηδες.
    Σήμερα τίποτα.
    Μια του κλέφτη , δυο του κλεφτή τρεις και την κακή του μέρα.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα βγαλουν ακρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    KATARA STON LADEMBORAAAAAAAA!!

    RE TI XEFTILA EINAIA AYTH!!

    OX OX OX!! O EVRAIOS PRODOTIS THA BGALEI FOTIES!!!

    Μια του κλέφτη , δυο του κλεφτή τρεις και την κακή του μέρα.

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩ-ΠΩ ΚΑΡΦΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ
    ΟΥΤΕ Ο ΛΕΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΚΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ
    http://www.youtube.com/watch?v=-cqYeSni6no&feature=related

    31 Ιανουάριος 2008 9:01 μμ

    31 Ιανουάριος 2008 9:02 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ΔΙΑΘΗΚΗ TOY ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Στερνή μου θέληση λοιπόν, ακούστε σαν πεθάνω
    εκατοντάδες γυναικών στον τάφο μου επάνω
    να γαμηθούν ολόγυμνες από μπροστά και πίσω
    ίσως καυλώσω κι εγώ στον τάφο μου και χύσω.

    Επάνω από τον τάφο μου να ‘ρθουνε αγγελούδια
    να ‘ναι μικρά ξεβράκωτα με φίνα κωλαρούδια
    να γίνουν γλέντια και γιορτές, χαρές και πανηγύρια
    και να γαμούν κομισάριοι μέσα στα υπουργεία
    τις όμορφες πασόκες και τα πασοκοπαίδια
    να γεμιστούν ψωλόχυμα χιλιάδες τενεκέδια.

    Τα κόκαλα μου κλύσματα και ψώλαρους να κάνουν
    και οι γυναίκες όλες τους στον κώλο τους να βάλουν
    μες τα σγουρά τους τα μουνιά και τον αφράτο πάτο
    και να θυμούνται κάποτε κι εμένα το βαρβάτο
    που όταν ήμουν ζωντανός τις δρόσιζα ο καημένος
    και τώρα δεν τις ξέχασα κι ας είμαι πεθαμένος.

    Οση έχω επίπλωση, κτήματα και παράδες
    να μοιραστούν στους πουτσαράδες και στους κωλομπαράδες,
    τα κινητά κι ακίνητα θα τα κληροδοτήσω
    σ’ όσες μικρούλες παχουλές το κάνουν από πίσω.

    Στην κουρασμένη πούτσα μου να βάλουνε στεφάνι
    γιατί δεν άφησε μουνί και κώλο πριν πεθάνει.
    Κλάψτε με κώλοι και μουνιά και μαυροφορεθείτε
    τον πιο πιστό σας σύντροφο δεν θα τον ξαναδείτε.

    Η διαθήκη γράφτηκε χωρίς συμβολαιογράφο
    και όποιος έχει αντίρρηση στ’ αρχίδια μου τον γράφω
    και σεις γιατροί και χειρουργοί με τα πολλά ψαλίδια
    Κλάψτε μου όλη την ψωλή και κλάστε μου τ’αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περσινά τσίπουρα, φετινές ρακές!
    Άντε ξύστε πατσές, μπαχαβιόλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθοδική πτώση του ΠΑΣΟΚ και του αυτιστικού Γιωγάκη και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί πολύ απλά η διάλυση του μπουρδέλου είναι πιο κοντά απο ποτέ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ διαλυμένο δυνατό…

    Τα πασόκια απανταχού γης τρέμουν στην ιδέα οτι η κουτάλα μπορεί να χαθεί μια για πάντα, έχουν χεστεί επάνω τους λέμε και είναι σίγουρο οτι όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες που έχει μαζέψει απο γέννησης του θα παίξουν μπουκέτα. Τα καλύτερα έρχονται αγαπητέ αναγνώστη.

    Η μεγάλη δημοπρατική παράταξη που έθρεψε γενιές απο λαμόγια, εκδότες και εργολάβους, που γέμισε το δημόσιο με πρασινοφρουρούς και καρεκλοκένταυρους θα βρει το τέλος που της αξίζει…γιατί το μεγάλο γαμώτο της υπόθεσης όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι με την Δεξιά ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, με αυτά τα κατακάθια, τους δήθεν επαναστάτες και σοσιαΛΗΣΤΕΣ, πραγματικά δεν ήξερες πως να αντιμετωπίσεις τον αριβισμό τους.
    Μια του κλέφτη , δυο του κλεφτή τρεις και την κακή του μέρα.

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή που λερώνει εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ.

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία του και την συμπεριφορά του. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.
    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτος εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό. Οι Παπανδρέου ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μερα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Διαμαρτύρομαι εντονότατα μη μου παίρνετε το copyrit της πιπας
    : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα

    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας
    : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθοδική πτώση του ΠΑΣΟΚ και του αυτιστικού Γιωγάκη και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί πολύ απλά η διάλυση του μπουρδέλου είναι πιο κοντά απο ποτέ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ διαλυμένο δυνατό…

    Τα πασόκια απανταχού γης τρέμουν στην ιδέα οτι η κουτάλα μπορεί να χαθεί μια για πάντα, έχουν χεστεί επάνω τους λέμε και είναι σίγουρο οτι όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες που έχει μαζέψει απο γέννησης του θα παίξουν μπουκέτα. Τα καλύτερα έρχονται αγαπητέ αναγνώστη.

    Η μεγάλη δημοπρατική παράταξη που έθρεψε γενιές απο λαμόγια, εκδότες και εργολάβους, που γέμισε το δημόσιο με πρασινοφρουρούς και καρεκλοκένταυρους θα βρει το τέλος που της αξίζει…γιατί το μεγάλο γαμώτο της υπόθεσης όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι με την Δεξιά ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, με αυτά τα κατακάθια, τους δήθεν επαναστάτες και σοσιαΛΗΣΤΕΣ, πραγματικά δεν ήξερες πως να αντιμετωπίσεις τον αριβισμό τους.
    Μια του κλέφτη , δυο του κλεφτή τρεις και την κακή του μέρα.

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις


    Ελπίζω να μην σας ενοχλεί που εκτός από πούστης είμαι και διχσμένη προσωπικότητα


    Τα καλύτερα έρχονται αγαπητέ αναγνώστη.


    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις


    Ελπίζω να μην σας ενοχλεί που εκτός από πούστης είμαι και διχσμένη προσωπικότητα


    Τα καλύτερα έρχονται αγαπητέ αναγνώστη.


    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε αρχιλαμόγια Κουριάδες .
    Τι αντι-Σημιτικές μαλακίες είναι αυτές που σκεφτήκατε σήμερα ;
    Όλα για να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκάνδαλα του χοντρού καταλληλότερου .
    Δύστυχη Δημοκρατική παράταξη εδώ και 100 χρόνια πάντα υπάρχουν κάποια δημοσιογραφικά κατουροκάνατα που σε σκυλεύονται .
    Αντίθετα με τους Δεξιούς που τουλάχιστον είναι πιστοί στο κόμμα τους .
    Βλέπε Τράγκας , Ρίζος, Πιπιλή , Ντινόπουλος , Κουίκ , Αυτιάς , Χατζηνικολάου κλπ κλπ

    Βρε χοντροπατάτα Μάκη Κουρή , από το 1965 , αλλάζετε παρατάξεις εσύ και ο αδελφός σου .
    Δεν υπάρχει τσίπα καθόλου ;
    Αμέτρητα Ανάκτορα έχετε στην Αττική και στην Κεφαλονιά .
    Τόσο μεγάλη απληστεία ;
    Παρτε παράδειγμα τον Παρασκευαίδη .
    Ματαιότης , ματαιοτήτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χίος: Δεν ήρθε σε σένα;

    Καμπ: την Τρέμη βρήκε, με την Τρέμη μιλούσε.

    Χίος: Στο mega;

    Καμπ: Ναι. Ήρθε μια γυναίκα στο mega, τότε, με την Τρέμη μιλούσε. Το ‘χαμε κουβεντιάσει τότε, εγώ δεν χρειάστηκε να τη δω. Βρήκε την Τρέμη. Λοιπόν, η τύπισσα έλεγε ότι «έχω μια κασέτα», την είχε στα χέρια της. Είχε έρθει με το δικηγόρο της, τον κύριο Νικολιτσόπουλο.

    Χίος: πώς;

    Καμπ: Ο Νικολιτσόπουλος, αυτός της ΓΣΕΕ.

    Χίος: Ο γνωστός;

    Καμπ: Ο γνωστός, ο Νικολιτσόπουλος.

    Χίος: Τι λες ρε;

    Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;

    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.

    Χίος: Και τι φαινόταν;

    Καμπ: Εκεί φαινόταν ο Ζαχόπουλος, ο οποίος είχε τoν πούτσο σηκωμένο και γαμούσε την Τσέκου.........

    Χίος: πω, πω

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.

    Χίος: Ήταν στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι μεγάλης διάρκειας, λέει η Όλγα, καύλωσα και θέλω να με ξεσκίσετε εδω και τώρα.

    Χίος: Την γαμήσατε την Ολγα;

    Καμπ: Ναι, είχε σκυλιάσει και πήρε όλο τον όροφο το πουτανάκι μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ήταν καλή στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Τι επίπεδο και μαλακίες σταγόνα δεν άφησε να πέση κάτω δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    Χίος: Εσύ την γάμησες;

    Καμπ: Μόνο πίπα. Στην συνέχεια η Όλγα πήρε και τους άλλους ορόφους.

    Χίος: Την πήδησαν όλοι στο ΜΕΓΑ;

    Καμπ: Ναι, ρε μαλάκα δεν σου είπα μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωω;

    Καμπ: Ναι, ρε είχε σκυλιάσει, το ντι βι ντι φαίνετε είχε κάτι μαγικό.

    Χίος: Θα μου περιγράψεις πως σου πήρε πίπα?

    Καμπ: Μου είπε σε μια στιγμή εν΄ς τη γαμούσε ο διευθυντής από τον κώλο, δως μου να τη φαω σε μια στιγμη πλησιαζοντας τα χειλια της κοντα στο πουτσοκεφαλο μου. αρχισα να της δινω πουτσοσκαμπιλα και αυτό την τελειωσε για τα καλα. -χυνωωωωωωωω γαμημενε αντρα. χυνωωω αααααα!!! και σπαρταρισε σφιγγοντας δυνατα το μουνι της στη χουφτα της. αποτομα αρπαξε την ψωλη μου στο στομα της και με εσπρωξε να ξαπλωσω. τα χειλια της σαν βεντουζα ηθελαν να μου ξεριζωσουν τον πουτσο.
    τον αρμεγε από κάθε μικρη σταγονα από τα πρωτα υγρα του κουνοντας με λυσσα το κεφαλι της σε απιστευτους ρυθμους. τσιμπουκωνε τοσο λαιμαργα λες και γυρω της δεν υπηρχε τιποτε άλλο από το καβλι μου. καπου καπου τον εβγαζε από το στομα της και ενώ μου τον επαιζε φωναζε. -ψωλαρα μου θα σε φαω θα σε καταπιω ολοκληρη. θα σου τον στεγνωσω πουστη.
    -χυσε επιτελους χοντρέ σαν τον Ζαχόπουλο. χυσεεεεε χυσεεε. δωστα μου όλα. αυτό ητανε τσιμπουκι!-παρε τα χυσια μου ουρλιαξα αφηνοντας τον εαυτο μου ελευθερο. -για σενα καριολα μου χυνωωω αδειαζωωω σε γεμιζω με τα χυσια μουυυυ. την πλημυρισα ολοκληρη.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωωωωωωω""""
    ΚΑΥΛΩΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση