GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός ...έδωσε το DVD!

. Αποκλειστικό... . O δημοσιογράφος που έδωσε το DVD στον Ανδριανό σε παλαιότερη φωτογραφία... Διττός και εδώ ο ρόλος του δηλαδή, ενώ κάνει...

.
Αποκλειστικό...
.
O δημοσιογράφος που έδωσε το
DVD στον Ανδριανό σε παλαιότερη
φωτογραφία...
Διττός και εδώ ο ρόλος του δηλαδή,
ενώ κάνει διακοπές κάνει και την ανάγκη του.
.
Έλλην Φορολογούμενος

69 σχόλια

  1. Παράξενες επιμειξίες Πασόκ και Λάος.


    Η «γλώσσα» των γεγονότων είναι αυτή που αποκαλύπτει την αλήθεια και όχι τα λογίδρια των πολιτικάντηδων.
    Προσθέσω συνοπτικά τα ακόλουθα:
    1). Ο Κουτελίδας και ο άλλος βρίσκονται σε ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα, μέσα στο οποίο υπάρχει και ο κολλητός του Πολυζωγόπουλου, καθώς και το άλλο ΠΑΣΟΚικό μπουμπούκι, της «πράσινης» παραεξουσίας: Ο γνωστός Ματζουράνης!!!
    2).Αυτό, λοιπόν, το «ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα» είχε «καυτές» διαπλοκές με Πλεύρη και Σία!!!
    3). Και ο Κουτελίδας με δικηγόρο τον «κυκλωματικό» Ματζουράνη (από Κοσκωτά μέχρι τον «αμφιλεγόμενο» μακαρίτη, επί σειρά ετών υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιαννόπουλο), αφήνει τις επιστολές του στον Πλεύρη και Άδωνι!!!
    4). Τέλος, ο Κουτελίδας, η Ευούλα, και Πλεύρης και αυτό το «τρίγωνο» είναι πολιτική επιμειξία.
    ΟΠΟΥ, δηλαδή και να κοιτάξεις ανακαλύπτεις παρά φύση επιμειξίες ΠΑΣΟΚικών κυκλωμάτων με «ακραίους» του ΛΑΟΣ…
    Ο Καχύποπτος στο Ρεσάλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας.


    Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!
    Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!! Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!! Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!! Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους. Αιδώς αχρείοι!!!

    Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγεί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
    Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι… Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.
    ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
    α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
    β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας Με δύο λόγια:
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!
    Νταβέλης στο Ρεσάλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ζαχόπουλος και το παλαμάρι του!


    πιάσαμε πάτο;
    Με την υπόθεση Ζαχόπουλου κάποιοι νομίζουν πως είμαστε όλοι ένα μάτσο βιόλες που το πρώτο και τελευταίο τους μέλημα είναι το μπανιστήρι. Σίγουρα μας θεωρούν δε, ως σεξουαλικά πεινασμένους. Δεν δικαιολογείται αλλιώς ο βόθρος των καναλιών. Ανοίγεις το ένα και πέφτεις πάνω στις γαργαλιστικές αφηγήσεις του αναλυτή, πατάς το κουμπί πέφτεις στον άλλο που γαργαλιέται μόνος του! Όλο αυτό το σούργελο βρίσκει ακροατήριο όλους εμάς που συντηρούμε αυτό το σκουπιδαριό των ψευτο-δελτίων ή των εξίσου ''ποιοτικών εκπομπών''.
    Στιγμές απιστεύτου, καθημερινά στους δέκτες, με όλους εμάς συνεργούς αφού αποδεχόμαστε στρογγυλοκαθούμενοι αναπαυτικά στις πολυθρόνες μας, όλο αυτό το trash. Εθνικοί σταρ, μοντέλες, ψευτο-περσόνες αμφισβητούμενου φύλλου και άλλοι τραγικοί ενάγονται ως οι "επιτυχημένοι" σε αυτήν την χώρα. Και προτείνονται ως πρότυπα για όλους τους νέους.Η αντίδραση μας? Καμμία! Ενίοτε γκρινιάζουμε αλλά παραμένουμε εκεί καρφωμένοι περιμένοντας μήπως και τελικά παίξει σκηνές από το σήριαλ:'' Ο Ζαχόπουλος και το παλαμάρι του...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ζαχόπουλος φταίει για τους αποχαρακτηρισμούς του 1999

    του Vasper


    Επιτέλους τα ΜΜΕ βρήκαν ποιός έκανε αποχαρακτηρισμούς και λοιπά εγκλήματα το 1999:ο Ζαχόπουλος!!!


    Ο Ζαχόπουλος αποχαρακτήρισε οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, το.... 1999!!!Ναι... έχουν τόσο θράσος οι πολέμιοι της κυβέρνησης, ώστε απούσας οποιασδήποτε άλλης απόδειξης για σκάνδαλο από τον πρώην Γενικό (καλά.. κάτι έχει κάμει σίγουρα) του ρίχνουν τις αμαρτίες των προηγούμενων με την αιτιολογία ότι "θα έπρεπε να το είχε βρει και να το αλλάξει"!!! Δηλαδή... 5 χρόνια μετά, θα έπρεπε να διαβάσει όλες τις αποφάσεις μία-μία, να τις ελέγξει, να βρει ποιες είχαν πρόβλημα... να τις πάρει πίσω και να κατεδαφίσει τα κτήρια!!!
    Ε λοιπόν καλά έκαναν οι βουλευτές της Ν.Δ. και ζήτησαν την κλήση των υπουργών πολιτισμού από το 1996. Αν είναι να ρίχνουν τα δικά τους σε αυτή την κυβέρνηση.......
    Και μια ερώτηση για δυνατούς λύτες: Πως είναι δυνατόν αυτός ο "παντοδύναμος Ζαχόπουλος" όπως τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, να μην μπορούσε να διορίσει μία γυναίκα... τη στιγμή που υποτίθεται έχει διορίσει... εκατοντάδες άλλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΕΑ ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ..

    Είναι ο Γεωργιάδης ο νέος αρχηγός του ΛΑΟΣ;


    Είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης αυτός που θα επιχειρήσει να διαδεχτεί τον πρόεδρο Καρατζαφέρη και πόσες πιθανότητες έχει να πετύχει; Προς το παρόν είναι περιζήτητος στα πάνελ. Αυτό έχει μια πολιτική ερμηνεία και, είτε την ξέρει ο ίδιος είτε όχι, μέχρι στιγμής τον έχει ωφελήσει.
    Η παρουσία του αποπνέει έναν συνδυασμό παντογνώστη, εθνικού θεματοφύλακα και γιάπη. Κινείται αυτάρεσκα, με αυτοπεποίθηση και επιθετικότητα, αλλά και απόλυτη άγνοια κινδύνου. Το ύφος που επιχειρεί να παραπέμψει σε κράμα Κώστα Πρέκα της δεκαετίας του 1960 και Τζέιμς Ντιν.
    Ο Γεωργιάδης ήταν εξ αρχής παρών στο επικοινωνιακό μέτωπο της «υπόθεσης Ζαχόπουλου», καθώς από παλιά αυτοπροβάλλεται και ως άνθρωπος του σκληρού ελληνικού πολιτισμού. Ειδικότης κτηθείσα κατά τη θητεία του στο τηλεοπτικό κανάλι του Καρατζαφέρη - αυτό γέννησε έναν πολιτικό αρχηγό και ένα κόμμα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
    Τα τελευταία 24ωρα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ μπήκε ακόμη περισσότερο μέσα στο κάδρο. Ενας από τους φερομένους να έχουν εμπλοκή τού αφήνει την προσωπική του επιστολική παρακαταθήκη. Υπάρχει μια εξήγηση γι’ αυτό. Και ξετυλίγει ένα κουβάρι που μάλλον κάνει τον αρχηγό - αφέντη Καρατζαφέρη να βγαίνει από τα ρούχα του: δύο βουλευτές του έχουν ιδιαίτερες αναφορές στον πατριάρχη της ακροδεξιάς υποκουλτούρας – και δρουν ερήμην του ιδίου.
    Κατά τις εκτιμήσεις από παλιές καραβάνες της πολιτικής, το φαινόμενο Αδωνις Γεωργιάδης μόλις τώρα αρχίζει να διαμορφώνεται. Τέσσερις μήνες βουλευτής και είναι ήδη «ηγέτης». Αυτό αναδύεται είτε αγορεύει στα κανάλια είτε έχει το «Πλευράκι» δίπλα του - σα να το εκπαιδεύει.
    Προς το παρόν είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο του συρμού που πήρε 19.590 σταυρούς στη Β’ Αθήνας. Και ως εκ τούτου η δημόσια παρουσία αυτού του φιλόδοξου 35άρη παραπέμπει σ’ αυτό που θα έλεγε ο Αμερικανός παραγωγός Σάμιουελ Γκόλντουιν:
    «Η τηλεόραση ανέβασε την πολιτική σε νέα, χαμηλά επίπεδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ασφαλιστικο δεν ενδιαφερει κανεναν.
    τα "προιοντα" των μυστικων υπηρεσιων θελουμε να καταναλωσουμε.

    δωστε κρεβατοκαμαρες στον λαο.
    οχι καμερες στους δρομους.
    καμερες στις κρεβατοκαμαρες.
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ.
    ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
    ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ "ΠΗΓΕΣ" ΤΟΥΣ..
    ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ..
    Ε ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"?

    ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ,ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ,
    ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

    6:47 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ


    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?


    ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ
    ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΕΡΝΑΩ..

    Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"


    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..
    ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ".
    ΕΙΝΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ".
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ?
    ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ?
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καχύποπτος στο Ρεσάλτο.
    Re file...esy exeis poly myalo....prospathw na syllavw to syllogismo sou kai olo ta thalasswnw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η ΔΕΗ ανακοινωσε στρατηγικη
    συμφωνια με την RWE.

    Tι ανακοινωσαν οι προμηθευτες,
    ανταγωνιστες της?

    1.αγορασαν ολα τα dvd της αγορας.
    2.χρηματοδοτουν την παραγωγη νεων
    γαργαλιστικων dvd
    3.εδωσαν εντολη στα παπαγαλακια
    τους να διαφημιζουν το εμπορευμα.

    η δεη φωτιζει τους επενδυτες των
    DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Λιαρελης ειναι;ετσι γραφτηκε καπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό θα ήταν κάποτε αυτόν τον τόπο να έκαναν όλοι την δουλειά τους
    ΔΗΛΑΔΗ :
    Ο πολιτικός να κάνει πολιτική
    Ο εργολάβος – έργα
    Ο δάσκαλος να μαθαίνει γράμματα στα παιδιά
    Ο δικαστής να δικάζει
    Ο παπάς να ψέλνει
    Και ο δημοσιογράφος να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΡΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ήμουν στην αγκαλιά του, μύριζα το άρωμα του και κοίταζα τα καστανά μάτια του, που είναι τόσο εκφραστικά, που δε θες να σταματήσουν να σε κοιτάζουν ούτε για μια στιγμή.
    Τα χέρια του αγκάλιαζαν το κορμί μου, με χάιδευαν παντού και με έκαναν να λιώνω από πόθο για 'κείνον.
    Ήθελα να με κάνει δική του για άλλη μια φορά. Ήθελα να τον νιώσω μέσα μου ξανά και ξανά. Ήθελα να τον γεύομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
    Τον φίλησα με πάθος στο στόμα καθώς το χέρι μου άγγιζε τον πούτσο του που ήταν και πάλι πολύ σκληρός.
    Άρχισα να χαϊδεύω, απαλά την αρχή, τον πούτσο του και μετά άρχισα να του τον παίζω ρυθμικά. Ήταν τόσο σκληρός, έτοιμος για να διεισδύσει μέσα μου και να με κάνει να νιώσω την ηδονή μου να φτάνει στο κατακόρυφο για μια φορά ακόμη.
    Συνέχιζα να παίζω τον πούτσο του ρυθμικά μέχρι που μου είπε να σταματήσω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελά, μου άνοιξε τα πόδια και έβαλε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια του.
    Η γλώσσα του άρχισε να χαϊδεύει απαλά τα μουνόχειλά μου. Άνοιξε σιγά-σιγά τα μουνόχειλά μου και ακούμπησε την άκρη της γλώσσας του πάνω στην κλειτορίδα μου.
    Τώρα η γλώσσα του έπαιζε ρυθμικά την κλειτορίδα μου. Τα υγρά μου είχαν αρχίσει να τρέχουν. Τώρα έσπρωχνε τη γλώσσα του μέσα στο μουνί μου ενώ πίεζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Κραυγές ηδονής έβγαιναν από τα χείλη μου και τα χέρια μου κρατούσαν σφιχτά το σεντόνι.
    Εκείνος συνέχιζε να χώνει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε και ταυτόχρονα έπαιζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Του ζήτησα να σταματήσει γιατί δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα.
    Εκείνος ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου ζήτησε να ανέβω πάνω του.
    Ανέβηκα πάνω του και άρχισα σιγά-σιγά να βυθίζω τον πούτσο του μέσα μου. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω στα βυζιά μου και άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου καθώς εγώ είχα αρχίσει να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του.
    Τα βογκητά και των δυο μας ήταν πολύ δυνατά. Έβαλε τα χέρια του στα κωλομέρια μου και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει δυνατά πάνω στον πούτσο του.
    Τα υγρά μου έτρεχαν καθώς ο πούτσος του ξέσκιζε το μουνί μου με δύναμη.
    Του ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλα τα πόδια μου πάνω στους ώμους του. Κάρφωσε τον πούτσο του με βία μέσα στο μουνί μου και με έκανε να ουρλιάξω. Ένιωθα ότι με ξέσκιζε κυριολεκτικά.
    Σε αυτή τη στάση, ο πούτσος του έφτανε πολύ βαθιά μέσα μου, ένιωθα ότι το μουνί μου θα σκιζόταν στα δύο.
    Είχα δακρύσει από τον πόνο άλλα δεν ήθελα να σταματήσει αυτό το άγριο γαμήσι που μου έκανε. Τον ήθελα βίαιο, να με πονάει, να με ξεσκίζει με όλη του τη δύναμη, να με κάνει να νιώθω σαν μια φτηνή ξεφτιλισμένη τσούλα που αξίζει μόνο για ένα άγριο πήδημα
    Με ξέσκιζε με όλη του τη δύναμη και μου έλεγε: «Σου σκίζω το μουνάκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»
    Εγώ παραληρούσα από ηδονή και έλεγα: «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
    Συνέχισε να καρφώνει τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου με την ίδια ένταση. Είχα φτάσει πλέον στο χείλος του οργασμού. Άρχισα να τρέμω ολόκληρη. Την ώρα που ο οργασμός με κυρίευε, φώναζα: «Αχ! Ναι!!! Ναι!!! Σκίσε με!!! Μη σταματάς!!! Τελειώνω!!! Μη σταματάς να με γαμάς!!! Ναι!!! Έτσι!!! Ναι, ναι, ναι!!!
    Μόλις ηρέμησα από το παραλήρημα του οργασμού, με έβαλε στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου, με έπιασε από τα μαλλιά και κάρφωσε τον πούτσο του δυνατά μέσα στο μουνί μου.
    Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα μουνόχειλά μου καθώς ο πούτσος του έσκιζε με μανία το μουνί μου. Εγώ έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και χάιδευα τα αρχίδια του ενώ ο πούτσος του συνέχιζε να σκίζει ανελέητα το μουνί μου.
    Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, με έπιασε από τα βυζιά, άρχισε να βογκάει δυνατά και να μου λέει: «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!!!»
    Τραβήχτηκε από μέσα μου και έριξε όλο το καυτό του σπέρμα πάνω στο κορμί μου.

    Το ξυπνητήρι χτύπησε... Ήμουν στο κρεβάτι μου, στο δωμάτιο μου, στο σπίτι μου. Τελικά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά ένα όνειρο. Και θα παραμείνει όνειρο. για λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαράντα μνιά μπρε-μπρε-μπρε
    σαράντα μνιά με κύκλουσαν.
    Σαράντα μνιά με κύκλουσαν
    τον πούτσο να μη φάνε.

    Κι ο πούτσος μου μπρε-μπρε-μπρε
    κι ο πούτσος μου καμαρωτός.
    Κι ο πούτσος μου καμαρωτός
    τ' αρχίδια μου ρωτάει.

    Τι λέητ' ησείς μπρε-μπρε-μπρε
    τι λέητ' ησείς αρχίδια μου;
    Τι λέητ' ησείς αρχίδια μου,
    μπουρώ να τα γαμήσώ;

    Να τα γαμή' μπρε-μπρε-μπρε
    να τα γαμήσεις πούτσκαρη.
    Να τα γαμήσεις πούτσκαρη
    κι ημείς θα ση βοηθούμε.

    Μόνου ν' αφή' μπρε-μπρε-μπρε
    μόνου ν' αφήσεις κι για μας.
    Μόνου ν' αφήσεις κι για μας
    να μπούμε λίγου μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H KALYTERH OMADA STO PASOK.......


    Διοικητικό Συμβούλιο:



    Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος



    babis, Μέλος



    Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος



    Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος



    Dimitrina Petrova, Μέλος



    Βαλλιανάτος λοιπόν.
    Ενας ομοφυλόφυλος,πρώην επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων gay προσανατολισμού,σύμβουλος του δικού μας ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με τη θειά μου την Κοντύλω
    επηγαίναμε στο μύλο
    (μπιγιρνέ-μπιγιρνε-
    μπίγι-μπίγι-μπίγιρνε)
    Κούντα γω και κούντα κείνη
    δίν' ο Θεός και πέφτ' εκείνη
    πάνω γω από κάτω εκείνη

    "Αχου Θειά και να' σουν ξένη,
    και το τι' θελε να γένει"
    "Κάμε, γιέ μου, τη δουλειά σου,
    κι εγώ είμαι πάλι θειά σου"

    Να κι ο μπάρμπας από πέρα,
    τράκα τρούκα τη μαχαίρα:
    "Βρ' ανιψιέ, καταραμένε,
    κι ίντα πολεμάς, καημένε;"

    "Μπάρμπα, θερμασιά την πιάνει
    και την πλάκωσα να γιάνει"
    "Πλάκωσ' την καλά, παιδί μου,
    όπου να' χεις την ευχή μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7:41
    ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΜΩΝ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο παπάς από τα Γιούρα
    κυνηγούσε μια γαϊδούρα.

    Δω στην έχει 'κει στην έχει,
    μεσ' το ρέμα την κατέχει.

    Στάσου μωρή ευλογημένη
    τώρα που 'ναι ατσαλωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τις μεγάλες αποκριές
    φέραν ένα τσβάλ' ψωλές
    τρέξαν οι πασοκοαδερφές
    τρέξαν και τσ' αρπάξαν ούλες.

    Και μια πούστρα babis γριά
    δεν επρόλαβε καμιά.
    Πιάνει, τνάζει τα τσβάλια,
    βρίσκει μια με δυο κεφάλια.

    Τούτη κάνει για τα μένα
    πούν' τα μηριά μ' σγκαμένα.

    Τήνε βάζει στην τσουκάλα
    για να κάν' μεγάλ' κεφάλα.
    Τήνε βάζει στο λαΐνι
    να χοντρύνει, να μακρύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σαράντα μνιά μπρε-μπρε-μπρε
    σαράντα μνιά με κύκλουσαν.
    Σαράντα μνιά με κύκλουσαν
    τον πούτσο να μη φάνε.

    Κι ο πούτσος μου μπρε-μπρε-μπρε
    κι ο πούτσος μου καμαρωτός.
    Κι ο πούτσος μου καμαρωτός
    τ' αρχίδια μου ρωτάει.

    Τι λέητ' ησείς μπρε-μπρε-μπρε
    τι λέητ' ησείς αρχίδια μου;
    Τι λέητ' ησείς αρχίδια μου,
    μπουρώ να τα γαμήσώ;

    Να τα γαμή' μπρε-μπρε-μπρε
    να τα γαμήσεις πούτσκαρη.
    Να τα γαμήσεις πούτσκαρη
    κι ημείς θα ση βοηθούμε.

    Μόνου ν' αφή' μπρε-μπρε-μπρε
    μόνου ν' αφήσεις κι για μας.
    Μόνου ν' αφήσεις κι για μας
    να μπούμε λίγου μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στον τοίχο απάνω ένα μουνί
    Τσιμπολογά ψωλή σκληρή
    Μουνί μουνί ωραίο μουνί

    Τι θα κάνετε λοιπόν Τι θα κάνετε λοιπόν
    Στο μουνί στο μουνί Στο μουνί στην εξοχή

    Τα ζευγάρια γαμιούνται

    Θα του δώσουμε να πιει Αμα φάει
    Απ' το γάλα της ψωλής μας την ψωλή μας
    θα του δώσουμε Θα δώσουμε να πιει
    να πιει Το μουνί
    Τα ζευγάρια χύνουν

    Στη χλόη σκουπίστε την ψωλή Στα μπουρδέλα πάνω σκουπίστε την ψωλή
    Ή αν το προτιμάτε Σκουπίστε τις ψωλές σας, οίκοι ιεροί

    Σκουπίζονται όπως να 'ναι

    Μάτσα μούτσα το φιλί
    Και πετάει το μουνί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τις μεγάλες αποκριές
    φέραν ένα τσβάλ' ψωλές
    τρέξαν οι πασοκοαδερφές
    τρέξαν και τσ' αρπάξαν ούλες.

    Και μια πούστρα babis γριά
    δεν επρόλαβε καμιά.
    Πιάνει, τνάζει τα τσβάλια,
    βρίσκει μια με δυο κεφάλια.

    Τούτη κάνει για τα μένα
    πούν' τα μηριά μ' σγκαμένα.

    Τήνε βάζει στην τσουκάλα
    για να κάν' μεγάλ' κεφάλα.
    Τήνε βάζει στο λαΐνι
    να χοντρύνει, να μακρύνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θειά μου Νικολάκαινα, συ δεν το' πραξες καλά
    τέτοια κόρη που' χεις σκύλα,
    και την έστειλες για ξύλα.

    Το κοπέλι στο καρτέρι
    την επιάνει από το χέρι
    τράβα γω και τράβα εκείνη,
    δίνει ο Θεός και πέφτ' εκείνη,
    πάνω εγώ από κάτω εκείνη.

    Τη φιλώ στο κούτελο
    "Α στο διάολο, κούτσουρο"
    τη φιλώ και στο λαιμό
    "Α στο διάολο από δω"

    "Κόρη μ' πόσο σ' αγαπώ,
    που'χεις το λαιμό χυτό,
    που' χεις τα μαλλιά μετάξι,
    και πλεγμένα με την τάξη"

    Τη χαϊδεύω, τη φιλώ
    "Μα γω τέτοια τ' αγαπώ"
    Και μου λέει:
    "Παρακάτω, από το λαιμό πιο κάτω"

    Και της πιάνω τα βυζά, μου λέει:
    "Μου' ρθ αραθυμιά"
    Και μου λέει:
    "παρακάτω, από τα βυζά πιο κάτω"

    Την πιάνω από τον αφαλό
    "Παρακάτω βρε τρελό"
    και την πιάνω από το γόνα
    "Ατζαμής μου λεει εισ' ακόμα"

    Πιάνω της τα γόνατα
    "Κάνεις και καμώματα"
    και της τα σηκώνω απάνω,
    τη ρωτάω τι να κάνω

    και μου λέει:
    "Παραπάνω, απ' τα γόνατα πιο πάνω"
    και την πιάνω απ' το μερί
    "Να, κοντεύει να το βρει"
    και μου λέει:
    "Παραπάνω, από το μερί πιο πάνω"

    Ανάμεσ' από το μερί,
    βλέπω τούρκικο τζαμί,
    μπαίνει ο χότζας μες στη μέση
    με το κόκκινό του φέσι,
    μια κοιλιά χτυπάει την άλλη,
    γίνεται χαρά μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με τη θειά μου την Κοντύλω
    επηγαίναμε στο μύλο
    (μπιγιρνέ-μπιγιρνε-
    μπίγι-μπίγι-μπίγιρνε)
    Κούντα γω και κούντα κείνη
    δίν' ο Θεός και πέφτ' εκείνη
    πάνω γω από κάτω εκείνη

    "Αχου Θειά και να' σουν ξένη,
    και το τι' θελε να γένει"
    "Κάμε, γιέ μου, τη δουλειά σου,
    κι εγώ είμαι πάλι θειά σου"

    Να κι ο μπάρμπας από πέρα,
    τράκα τρούκα τη μαχαίρα:
    "Βρ' ανιψιέ, καταραμένε,
    κι ίντα πολεμάς, καημένε;"

    "Μπάρμπα, θερμασιά την πιάνει
    και την πλάκωσα να γιάνει"
    "Πλάκωσ' την καλά, παιδί μου,
    όπου να' χεις την ευχή μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ένα μωρέ ένα, ένα μουνί
    στη κερασιά κι ο πούτσος
    από κάτω.

    Πέντη μωρέ πέντη, πέντη
    μετάνοιες έκανε. Πέντη
    μετάνοιες έκανε,
    μουνί κατέβα κάτω,
    μουνί κατέβα κάτω.

    Δε κα' μωρέ δε κατεβαίνω
    πούτσκαρε. Δε κατεβαίνω
    πούτσκαρε γιατ' είσαι
    φορτωμένος.

    Μπαίνεις μωρέ μπαίνεις,
    μπαίνεις πολύ-πολύ βαθειά.
    Μπαίνεις πολύ-πολύ βαθειά
    και βγαίνεις μαραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ένα μουνί πενεύτηκε
    σ' ανατολή και δύση
    πως δεν ευρέθη πούτσαρος
    να πάει να το γαμήσει.

    Κι ο πούτσος μου που τ' άκουσε
    πολύ του κακοφάνη,βάζει
    στ' αρχίδια του φτερά
    και τρέχει και το φτάνει.

    Βρε συ, βρε συ παλιόμουνο
    τι έχεις και πενιέσαι;
    Στον κόσμο που γεννήθηκες
    πρέπει για να γαμιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγουρος (νέος) πέτρα πελεκά,
    αλήθεια κι όχι χωρατά,
    με το 'να του το χέρι
    χειμώνα καλοκαίρι.

    Αγουρε πούν' το χέρι σου,
    να 'μουν εγώ το ταίρι σου,
    και πολεμάς με το 'να χέρι
    χειμώνα καλοκαίρι.

    Δέκα κορίτσια φίλησα
    κανενός δεν το μαρτύρησα
    και δέκα παντρεμένες,
    δεκαοχτώ αρραβωνιασμένες.

    Και δώδεκα καλογριές
    πού 'χανε μάτια σαν ελιές,
    ως και μια κυρά ηγουμένη
    μέσ' τα μαύρα βουτηγμένη.

    Και να σε φίλαγα και σε
    που έχεις ματάκια σαν ελιές
    κι ας μου κόβανε και τ' άλλο
    και να πέσω να πεθάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διάκους, παπάς κι λαϊκός
    ένα μουνι μοιράζαν,
    παίρνει ου παπάς τ΄αχείλι του
    κι κάμνει πετραχείλι του,
    κι ου διάκους παίρνει του μαλλί
    κι κάμνει σκούφια να φουρεί,
    κι ου λαϊκός την τρούπα του
    να χώνει τη ματσούκα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σαράντα μνιά μπρε-μπρε-μπρε
    σαράντα μνιά με κύκλουσαν.
    Σαράντα μνιά με κύκλουσαν
    τον πούτσο να μη φάνε.

    Κι ο πούτσος μου μπρε-μπρε-μπρε
    κι ο πούτσος μου καμαρωτός.
    Κι ο πούτσος μου καμαρωτός
    τ' αρχίδια μου ρωτάει.

    Τι λέητ' ησείς μπρε-μπρε-μπρε
    τι λέητ' ησείς αρχίδια μου;
    Τι λέητ' ησείς αρχίδια μου,
    μπουρώ να τα γαμήσώ;

    Να τα γαμή' μπρε-μπρε-μπρε
    να τα γαμήσεις πούτσκαρη.
    Να τα γαμήσεις πούτσκαρη
    κι ημείς θα ση βοηθούμε.

    Μόνου ν' αφή' μπρε-μπρε-μπρε
    μόνου ν' αφήσεις κι για μας.
    Μόνου ν' αφήσεις κι για μας
    να μπούμε λίγου μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8:13
    ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΒΙΣ
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΑΜΜΑΤΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ένα μουνί πενεύτηκε
    σ' ανατολή και δύση
    πως δεν ευρέθη πούτσαρος
    να πάει να το γαμήσει.

    Κι ο πούτσος μου που τ' άκουσε
    πολύ του κακοφάνη,βάζει
    στ' αρχίδια του φτερά
    και τρέχει και το φτάνει.

    Βρε συ, βρε συ παλιόμουνο
    τι έχεις και πενιέσαι;
    Στον κόσμο που γεννήθηκες
    πρέπει για να γαμιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΓΑΜΜΑΤΕΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λέει ένας πούτσος σε 2 παπάρια: "Θα έρθετε να πάμε σ'ενα πάρτυ απόψε;"
    - "Όχι", του απαντούν, "επειδή όποτε πάμε, μπαίνεις πάντα πρώτος και εμείς μένουμε έξω!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 8,26

    ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. zo ston planiti gi kai eimai ena mikro mirmigaki.....

    filika elafina

    ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?
    ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ Η ΕΛΑΦΙΝΑ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.
    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΟΙ,
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΑΦΙΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ, Η ΜΑΡΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΛΓΑ. ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΕΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΩΡΟ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΒΛΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΡΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΩΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΚΑΒΑΛΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ.
    Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ Η ΟΛΓΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ. ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ, ΟΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.
    ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ, ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ: ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ. ΑΦΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ, ΕΓΩ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΠΙΣΩ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ. ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ «ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΨΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ».ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ «ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΡΑ» ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΓΚΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΤΣΟ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΘΩ.
    -«ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ;» ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ
    -«ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ», ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑ -«ΑΑΑΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ!» ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ Η ΟΛΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ. ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΛΙ.
    ΑΦΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΩ (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ) ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑΝ Η ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΓΟΡΓΟΝΑ. Ο ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΨΕΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ. ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ -«ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΕ; ΑΝΤΕ,ΑΝΤΕ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!» Η ΟΛΓΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΝΤΡΟΠΑΛΗ.
    ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΕΙΦΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.
    Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!» ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ!
    ΗΜΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ -«ΑΝΤΕ! ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ! ΜΕ ΕΚΑΨΕ Ο ΗΛΙΟΣ!» ΗΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    Η ΟΛΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ. ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΚΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΝΗΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΩ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ. -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ. ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΣΩ. ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ! ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΟΛΓΑ.
    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ ΟΤΙ Η ΟΛΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ.ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τις μεγάλες αποκριές
    φέραν ένα τσβάλ' ψωλές
    τρέξαν οι πασοκοαδερφές
    τρέξαν και τσ' αρπάξαν ούλες.

    Και μια πούστρα babis γριά
    δεν επρόλαβε καμιά.
    Πιάνει, τνάζει τα τσβάλια,
    βρίσκει μια με δυο κεφάλια.

    Τούτη κάνει για τα μένα
    πούν' τα μηριά μ' σγκαμένα.

    Τήνε βάζει στην τσουκάλα
    για να κάν' μεγάλ' κεφάλα.
    Τήνε βάζει στο λαΐνι
    να χοντρύνει, να μακρύνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    8,26
    ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΟΥ.....
    8:28 μμ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟ?
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΒΑΒΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.......
    ΠΑΡΤΕ ΤΣΟΝΤΑ ΝΑΧΕΤΕ........


    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. H KALYTERH OMADA STO PASOK.......


    Διοικητικό Συμβούλιο:



    Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος



    babis, Μέλος



    Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος



    Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος



    Dimitrina Petrova, Μέλος



    Βαλλιανάτος λοιπόν.
    Ενας ομοφυλόφυλος,πρώην επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων gay προσανατολισμού,σύμβουλος του δικού μας ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"
    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..

    ΑΞΙΟΣ..


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. νεοφασίστας νεοτρομοκράτης ήταν ο ίδιος ο παρ' ολίγον μακαρίτης. νταβάς της "ιδεολογίας" και του κόμματός του (και του αρχηγού του, την εμπιστοσύνη του οποίου έκανε κωλοσφούγγι), τυπικός πορνόδουλος ανθρωπάκος, τρωγλοδύτης της εξουσίας, που τριγύρναγε επί χρόνια (πολύ πριν το 2004) στους διαδρόμους της εξουσίας, σαν κατσαρίδα. τα περί αντίστασης είναι ανοησίες, αγαπητέ φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ένας γύφτος κάθετε σε ένα σκαμπό μπροστά από το τσαντίρι του.

    Κρατάει μια βέργα και έχει σχεδιάσει στο χώμα έναν κύκλο. Διαλογίζεται πάνω στον κύκλο. Είναι απορροφημένος.

    Βλέπουμε από το βάθος να έρχεται ο γιος του. Πλησιάζει με γρήγορο βήμα. Κουνιστός κουνιστός. Είναι ντυμένος με ένα καφέ πουκάμισο με ροζ λουλούδια.

    - Γεια σου πατέρα!

    Ο γύφτος συνεχίζει να διαλογίζεται πάνω στον κύκλο.

    - Αποφάσισα σήμερα να σταματήσω να είμαι αναρχικός και να γίνω Gay, συνεχίζει.

    Ο γύφτος κοιτάζει ακόμα τον κύκλο στο χώμα.

    - Από σήμερα είμαι ένας Gay! Λεει γεμάτος χαρά ο γιος.

    Ο γύφτος σηκώνει το κεφάλι του.

    - Ώστε έτσι ε;

    - Μάλιστα! Όλος χαρά.

    - Δε μου λες, μήπως είσαι εκδότης του Βήματος;

    - Όχι! απαντάει με απορία ο γιος.

    - Μήπως είσαι έκδοτης των ΝΕΩν;

    - Όχι. Πάλι με απορία.

    - Μήπως είσαι μέτοχος στο MEGA;

    - Όχι.

    - Μήπως είσαι πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής;

    - Όχι. Χαμηλόφωνα.

    - Μήπως διόρισες το γαμπρό σου, επι κυβερνήσεως Σημίτη, Διοικητή του Άγιου Όρους;

    - Όχι. Δυνατά και ζωηρά.

    - Μήπως σε πηδάνε δυο δυο οι Αλβανοί;

    - Όχι! Με αηδία.

    - Μήπως έχεις κτήμα στον Πόρο;

    - Όχι! Δυνατά λίγο εξοργισμένα.

    - Έχεις επιβάλει ποτέ τις ορέξεις σου, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη αριστερά;

    - Όχι. Με σταθερή φωνή.

    - Μήπως κανείς παρέα με τον Ψινακη;

    - Όχι. Μελαγχολικά.

    - Τότε δεν είσαι Gay! Ένας σκέτος πούστης είσαι!

    Σιωπή.

    Αμηχανία και σοκ για το γιο.

    Ο γύφτος κοιτάζει πάλι τον κύκλο στο χώμα. Τώρα σχεδιάζει μια ευθεία.

    Ο Γιος έντρομος από το σοκ, έτοιμος να κλάψει, κανει βήματα προς τα πίσω.

    Ο Γύφτος τώρα σχεδιάζει ένα τετράγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ένα μουνί πενεύτηκε
    σ' ανατολή και δύση
    πως δεν ευρέθη πούτσαρος
    να πάει να το γαμήσει.

    Κι ο πούτσος μου που τ' άκουσε
    πολύ του κακοφάνη,βάζει
    στ' αρχίδια του φτερά
    και τρέχει και το φτάνει.

    Βρε συ, βρε συ παλιόμουνο
    τι έχεις και πενιέσαι;
    Στον κόσμο που γεννήθηκες
    πρέπει για να γαμιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΔΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! (ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ )!!! !!!

    Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι παιδεραστής και ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!! O Βασίλης Κουλαϊδής είναι Καθηγητής Παιδαγωγικής στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
    Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές

    Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΖΩΓΙΑΝΝΩΝ!!!
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ. ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ O ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ?) ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ? ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ?
    ΤΟΝ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ”......
    http://www.indymedia.org/pt/2007/09/892907.shtml
    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!
    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    http://www.indymedia.org/pt/2007/09/892907.shtml
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!! ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ!!
    Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!!
    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ??
    ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΧΘΗΚΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΩ ΣΕ ΟΡΕΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥ,Η ΚΥΡΙΑ ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΠΡΩΤΗ ΔΙΔΑΞΑΣΑ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΗ.
    ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΑ ΕΥΘΥΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ Η ΕΚΒΙΑΣΘΗΚΑΝ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ,ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κάποιος ήθελε να πηδήξει μια γκόμενα,που δούλευε στο ίδιο γραφείο με αυτόν
    και του άρεσε πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν.

    Μια μέρα,ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ,
    άν καθόταν να την πηδήξει. Αυτή αρνήθηκε.

    Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος.
    Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα,αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει αυτός
    θα είχε τελειώσει.

    Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον γκόμενο
    της. Έτσι τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.

    Εκείνος της λέει: ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το
    πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.

    Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 200 Ευρώ και
    ο τύπος συμφωνεί.

    Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της για
    να δει τι έγινε.

    Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε...

    Και αυτή λαχανιασ μένη του απαντάει:\"Τον πούστη,πέταξε στο πάτωμα κέρματα\".

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:Για να μην σε πηδήξουν, να εξετάζεις πάντα σε βάθος μια
    επαγγελματική πρόταση πριν συμφωνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Λέει ένας πούτσος σε 2 παπάρια: "Θα έρθετε να πάμε σ'ενα πάρτυ απόψε;"
    - "Όχι", του απαντούν, "επειδή όποτε πάμε, μπαίνεις πάντα πρώτος και εμείς μένουμε έξω!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ολοι εσείς που μεταφέρετε και απλώνετε την κιτρινίλα των εντύπων σας και τη γραμμή των MME στα blogs πρέπει να προσέχετε γιατί σύντομα θα εκτεθείτε! Η βιασύνη σας να συμμετέχετε στην επιχειρηματολογία περί συγκάλυψης και στην μεταφορά της συζήτησης για το δημοσιογράφο που παρέδωσε το DVD στο Μαξίμου δείχνει τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που έρχονται και τις οποίες δεν μπορείτε να αποτρέψετε με τέτοιες επικοινωνιακές ακροβασίες. Σ' αυτή την ιστορία συνέβησαν δύο αναπάντεχα και απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία ανέτρεψαν τους αρχικούς σχεδιασμούς για το διασυρμό του Ζαχόπουλου σε εθνικό δίκτυο: Η αυτοκτονία και η παράδοση του αποδεικτικού υλικού του εκβιασμού από το Μαξίμου στον εισαγγελέα. Αναστάτωθηκαν πολλοί και άρχισαν τις ακροβασίες: Αρχιμαφιόζος και καταχραστής ο Ζαχόπουλος. (Έκλεβε 4 χρόνια και αυτοκτόνησε μόλις του ζήτησαν να παραιτηθεί !?). Γιατί ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει το δημοσιογράφο; Συγκάλυψη, συναλλαγή, το Μαξίμου συμμετέχει στα σκάνδαλα και άλλα τέτοια περισπούδαστα και παραπλανητικά.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    Το παραδοθέν μονταρισμένο DVD ήταν απόδειξη του εκβιασμού και του στημένου παιχνιδιού. Αυτό ενόχλησε!
    Το αρχείο mpeg που περιέχει το DVD έχει ταυτότητα (header) στην οποία φαίνεται πότε δημιουργήθηκε και πότε προσπελάστηκε. Κανείς δεν ρωτάει για αυτά τα στοιχεία, τα οποία είναι βέβαιο ότι βρήκαν οι ειδικοί της Αστυνομίας. Τα στοιχεία αυτά σκόπιμα αποκρύπτονται: Έτσι ενοχοποιούνται αυτόματα τόσο ο Ανδριανός όσο και ο Δημοσιογράφος. Ο Ανδριανός δεν το πείραξε το DVD γιατί θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί και δεν αποκάλυψε το Δημοσιογράφο γιατί αυτός δεν συμμετείχε στον εκβιασμό. Αν είχε αποκαλύψει το Δημοσιογράφο τότε όλοι όσοι συμμετείχαν στο στήσιμο του Ζαχόπουλου θα είχαν "ανακαλύψει" τον εκβιαστή! Ο Δημοσιογράφος όμως φρόντισε να τοποθετήσει το θέμα στις σωστές του διαστάσεις, αφού κατέδειξε με τον πιο άμεσο τρόπο, αυτό που ο Ζαχόπουλος σημείωσε στην επιστολή του:"ο εκβιασμός βρήκε ευήκοοα πολιτικά ώτα".Ο συγκάτοικος του Θέμου και φίλος από τα παλιά του Λοβέρδου έχει ρόλο σ' αυτή την ιστορία, ο οποίος σύντομα θα αποκαλυφθεί όσο και αν οι προστάτες -δημοσιογράφοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι' αυτό όπως "ο διάολος το λιβάνι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Bρε Παπάρα απ τν ΚΌΖΙΑΝΗ δεν ήρθαν οι τρανές Αποκρές ακόμα. Είσαι και δεξιούλης μπαγασάκο, μην καρφώνεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    Ανυπόφορη υποκρισία και μεγάλη απάτη...
    ...για το δημοσιογραφικό απόρρητο
    .
    Γράφει ο "Εξόριστος"
    .
    «Μια χώρα ανήκει σ’ αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης» (Εκο).
    Αυτοί, λοιπόν, που μας θεωρούν ιδιοκτησία τους (οι νταβατζήδες) δεν θέλουν να βγαίνουν τα άπλυτά τους και επικαλούνται το «δημοσιογραφικό απόρρητο»!!! Το δημοσιογραφικό, όμως, απόρρητο των ολοκληρωτικών ιδεολογιών (αυτά είναι σήμερα τα ΜΜΕ) είναι το «δημοσιογραφικό απόρρητο» του θανάτου μας.
    Γιατί «όταν θριαμβεύουν τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, πεθαίνει ο άνθρωπος»!!!
    Το ιδεολογικό Ιερατείο (πνευματικό, νομικό, δημοσιογραφικό κ.λπ) θορυβεί για το «δημοσιογραφικό απόρρητο». Επιχειρεί να μετατοπίσει όλη την ουσία του πολυεδρικής πολιτικής σήψης που αναδύεται από την «υπόθεση Ζαχόπουλου», στην παρωνυχίδα της: στο γεγονός δηλαδή ότι ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Ανδριανός, δεν μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο. Σε αυτή τη «λούμπα» πέφτουν (συνειδητά ή ασυνείδητα) και κάποιες «αιρετικές» πένες- άλλοθι των νταβατζήδων…
    Με αυτή την ταχυδακτυλουργία η υπόθεση μετατοπίζεται στην παράτυπη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Ανδριανού και αθωώνονται οι νταβατζήδες και η «εστεμμένη αλητεία» των μεγαλοδημοσιογράφων!!!
    Αθωώνεται, όμως και επικαλύπτεται ο άθλιος (ιδεολογικά και πολιτικά) ρόλος της σημερινής δημοσιογραφίας. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.
    Από πού λοιπόν να ισχύει για όλον αυτόν τον κόσμο της εξουσιαστικής κακουργίας το απόρρητο; Το «απόρρητο» στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι μένουν στο απυρόβλητο οι «νταβατζήδες» των δημοσιογράφων, τα κέντρα εξουσίας που τους καθοδηγούν, τα «κυκλώματα» της βρωμιάς και του εγκλήματος, μέσα στα οποία είναι και οι δημοσιογράφοι. Το «απόρρητο», συνεπώς σημαίνει και απόρρητο για τους οικονομικούς νονούς, για τις μυστικές υπηρεσίες, για τα ποικίλα κυκλώματα απάτης, διαφθοράς και εγκλήματος. Απόρρητο στο έγκλημα των ισχυρών…
    Το επαναστατικό αίτημα της εποχής μας είναι η κατάργηση κάθε απόρρητου. Το «απόρρητο», σήμερα, εκκολάπτει και θρέφει την απάτη, τα εξουσιαστικά κυκλώματα, το έγκλημα…
    Η εποχή που η δημοσιογραφία επιτελούσε δημοκρατικό λειτούργημα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτή η εποχή πέθανε μαζί με το θάνατο της αυθεντικής αστικής δημοκρατίας, δηλαδή της δημοκρατίας της καπιταλιστικής προόδου. Σήμερα ζούμε τον ολοκληρωτισμό της ιμπεριαλιστικής εξουσίας, με το δημοκρατικό τσόφλι του χθες.
    Ας πάψει, λοιπόν, η «εστεμμένη αλητεία» του δημοσιογραφικού Ιερατείου να μας πιπιλίζει περί δημοσιογραφικού λειτουργήματος και δημοσιογραφικού απόρρητου.
    Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    2:07 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Αμέρικα δεν ανέχεται την "ανυπακοή" του Καραμανλή. Έρχεται "βρώμικο 89" no2.

    Στο μάτι της Αμερικής, της Τουρκίας, των νταβατζήδων και του αμερικανόδουλου Γιωργάκη βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής. Μία ώρα και είκοσι λεπτά έπινε καφέ με τον Πούτιν και φυσικά δεν έπαιζαν τις κουμπάρες. Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας κυρίως στον ενεργειακό τομέα και στους εξοπλισμούς. Business που ισχυροποιoύν τις μακαραίωνες σχέσεις της χώρας μας με την Αρκούδα του Πλανήτη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός όμως υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εμφανίζεται «ανυπάκουος» στις εντολές του διεθνούς τζετ των συμφερόντων παρεμβαίνοντας στον αμείλικτο αμερικανορωσικό ενεργειακό πόλεμο. Τολμά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ακυρώνει την Τουρκία ως αποκλειστικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κόμβο αμερικανικών συμφερόντων, επεκτείνοντας την ελληνορωσική συμφωνία μέχρι το 2040 με διπλασιασμό των ποσοτήτων φυσικού αερίου.
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής. Ο πολυδιάστατος και πολυκεντρικός χαρακτήρας της εξωτερικής μας πολιτικής έρχεται σε αντίθεση με την ασήμαντη θέση που εξασφάλιζε στην Ελλάδα το παγκόσμιο σχέδιο των Αμερικανικών συμφερόντων. Οι Αμερικανοί «φίλοι» μας είναι σφοδρά ενοχλημένοι γι’ αυτό και επικροτούν τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή από τον Άπληστο Κύκλο των Νταβατζήδων. Η συνέχεια θα είναι μακρά. Κάτι σαν την ηλίθια περίπτωση των ομολόγων που έσκασε ακριβώς μετά τη συμφωνία «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης». Τώρα οι συμφωνίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και άρα οι Νταβατζήδες θα είναι ακόμα πιο λυσσαλέοι. Έτοιμοι για το «Βρώμικο 89», no2. Γιατί στη φιλοσοφία των «νέων μέσων» δεν έχει σημασία να αποδεικνύεις αυτά που λες, αλλά να τα λες. Σύμφωνα με τη θεωρία της «μεθοδευμένης σκανδαλολογίας»:οι υποψίες σκανδάλων έχουν πιο ηχηρά αποτελέσματα από τα ίδια τα σκάνδαλα.


    Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.


    Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    6:52 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ένας γύφτος κάθετε σε ένα σκαμπό μπροστά από το τσαντίρι του.

    Κρατάει μια βέργα και έχει σχεδιάσει στο χώμα έναν κύκλο. Διαλογίζεται πάνω στον κύκλο. Είναι απορροφημένος.

    Βλέπουμε από το βάθος να έρχεται ο γιος του. Πλησιάζει με γρήγορο βήμα. Κουνιστός κουνιστός. Είναι ντυμένος με ένα καφέ πουκάμισο με ροζ λουλούδια.

    - Γεια σου πατέρα!

    Ο γύφτος συνεχίζει να διαλογίζεται πάνω στον κύκλο.

    - Αποφάσισα σήμερα να σταματήσω να είμαι αναρχικός και να γίνω Gay, συνεχίζει.

    Ο γύφτος κοιτάζει ακόμα τον κύκλο στο χώμα.

    - Από σήμερα είμαι ένας Gay! Λεει γεμάτος χαρά ο γιος.

    Ο γύφτος σηκώνει το κεφάλι του.

    - Ώστε έτσι ε;

    - Μάλιστα! Όλος χαρά.

    - Δε μου λες, μήπως είσαι εκδότης του Βήματος;

    - Όχι! απαντάει με απορία ο γιος.

    - Μήπως είσαι έκδοτης των ΝΕΩν;

    - Όχι. Πάλι με απορία.

    - Μήπως είσαι μέτοχος στο MEGA;

    - Όχι.

    - Μήπως είσαι πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής;

    - Όχι. Χαμηλόφωνα.

    - Μήπως διόρισες το γαμπρό σου, επι κυβερνήσεως Σημίτη, Διοικητή του Άγιου Όρους;

    - Όχι. Δυνατά και ζωηρά.

    - Μήπως σε πηδάνε δυο δυο οι Αλβανοί;

    - Όχι! Με αηδία.

    - Μήπως έχεις κτήμα στον Πόρο;

    - Όχι! Δυνατά λίγο εξοργισμένα.

    - Έχεις επιβάλει ποτέ τις ορέξεις σου, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη αριστερά;

    - Όχι. Με σταθερή φωνή.

    - Μήπως κανείς παρέα με τον Ψινακη;

    - Όχι. Μελαγχολικά.

    - Τότε δεν είσαι Gay! Ένας σκέτος πούστης είσαι!

    Σιωπή.

    Αμηχανία και σοκ για το γιο.

    Ο γύφτος κοιτάζει πάλι τον κύκλο στο χώμα. Τώρα σχεδιάζει μια ευθεία.

    Ο Γιος έντρομος από το σοκ, έτοιμος να κλάψει, κανει βήματα προς τα πίσω.

    Ο Γύφτος τώρα σχεδιάζει ένα τετράγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,
    ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΗΤΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?
    ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ?
    ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Πολυζωγόπουλος, κάτω από όποια πέτρα κι' αν σηκώσεις στη ΓΣΕΕ!


    Σκάνδαλο 750 εκατ. Ευρώ

    Βρώμα και δυσωδία στη ΓΣΕΕ
    Η ηγεσία της ΓΣΣΕ και ο πρώην πρόεδρος της, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, είχαν πιαστεί στα πράσα απ’ το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ύψους 500 εκατ. ευρώ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλος! Τεράστιο το σκάνδαλο και δεν είναι φρέσκο.
    Απ’ τον Απρίλη του 2004 η αρμόδια ΔΟΥ έχει κοινοποιήσει στη ΓΣΣΕ, αποφάσεις προστίμων για λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων στις χρήσεις 2000, 2002 και 2003. Όλες οι παρατάξεις συμμετέχουν στην ΓΣΕΕ, περιλαμβανομένου του ΠΑΜΕ, γνωρίζουν την ρεμούλα.
    Κάποιες έχουν στη διάθεση τους ημερήσιες εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ακόμα και η μικρότερη πολιτικο-συνδικαλιστική ομαδούλα διαθέτει κάποια μέσα, λίγο πολύ, μαζικής επικοινωνίας. Ακούσατε όμως κανέναν, απ’ όλους αυτούς, να βγάλει άχνα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο της χώρας; Αγρό αγοράζουν.
    Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη απ’ τον Απρίλη του 2004. Έπαιξε μόνο σε μικρής, κυκλοφορίας εφημερίδες και περιορισμένης ακροαματικότητας κανάλια.
    Ακόμα και τώρα που το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (για λόγους και πολιτικές σκοπιμότητες του εκδότη του) ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση (στις 28 Μαΐου) και πληροφορίες για το σκάνδαλο μπήκαν σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες σπίτια, η Αριστερά κοιτάζει αλλού και σφυρίζει αδιάφορα. Πως πρέπει άραγε να ερμηνεύσουμε αυτή την στάση που την καθιστά συνένοχη; Δεν πρόκειται μόνο για την ΓΣΕΕ αλλά για ένα ολόκληρο κύκλωμα εταιριών μαϊμού που εμπορεύεται πλαστά τιμολόγια για κάθε λογής λήπτες, με αποτέλεσμα φοροκλοπή και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ύψους 750 εκατομμύριων ευρώ. Ποσό που ξεπερνά τρεις φορές το επίδομα θέρμανσης που αρνήθηκε το χειμώνα η κυβέρνηση στους χαμηλο-συνταξιούχους και δύο φορές το ΕΚΑΣ. Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «τιμημένα γηρατειά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο Πολυζωγόπουλος, κάτω από όποια πέτρα κι' αν σηκώσεις στη ΓΣΕΕ!


    Σκάνδαλο 750 εκατ. Ευρώ

    Βρώμα και δυσωδία στη ΓΣΕΕ
    Η ηγεσία της ΓΣΣΕ και ο πρώην πρόεδρος της, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, είχαν πιαστεί στα πράσα απ’ το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ύψους 500 εκατ. ευρώ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλος! Τεράστιο το σκάνδαλο και δεν είναι φρέσκο.
    Απ’ τον Απρίλη του 2004 η αρμόδια ΔΟΥ έχει κοινοποιήσει στη ΓΣΣΕ, αποφάσεις προστίμων για λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων στις χρήσεις 2000, 2002 και 2003. Όλες οι παρατάξεις συμμετέχουν στην ΓΣΕΕ, περιλαμβανομένου του ΠΑΜΕ, γνωρίζουν την ρεμούλα.
    Κάποιες έχουν στη διάθεση τους ημερήσιες εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ακόμα και η μικρότερη πολιτικο-συνδικαλιστική ομαδούλα διαθέτει κάποια μέσα, λίγο πολύ, μαζικής επικοινωνίας. Ακούσατε όμως κανέναν, απ’ όλους αυτούς, να βγάλει άχνα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο της χώρας; Αγρό αγοράζουν.
    Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη απ’ τον Απρίλη του 2004. Έπαιξε μόνο σε μικρής, κυκλοφορίας εφημερίδες και περιορισμένης ακροαματικότητας κανάλια.
    Ακόμα και τώρα που το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (για λόγους και πολιτικές σκοπιμότητες του εκδότη του) ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση (στις 28 Μαΐου) και πληροφορίες για το σκάνδαλο μπήκαν σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες σπίτια, η Αριστερά κοιτάζει αλλού και σφυρίζει αδιάφορα. Πως πρέπει άραγε να ερμηνεύσουμε αυτή την στάση που την καθιστά συνένοχη; Δεν πρόκειται μόνο για την ΓΣΕΕ αλλά για ένα ολόκληρο κύκλωμα εταιριών μαϊμού που εμπορεύεται πλαστά τιμολόγια για κάθε λογής λήπτες, με αποτέλεσμα φοροκλοπή και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ύψους 750 εκατομμύριων ευρώ. Ποσό που ξεπερνά τρεις φορές το επίδομα θέρμανσης που αρνήθηκε το χειμώνα η κυβέρνηση στους χαμηλο-συνταξιούχους και δύο φορές το ΕΚΑΣ. Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «τιμημένα γηρατειά».

    11:30 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τώρα βλέπουμε το πτώμα του πράσινου παρακράτους!


    Τώρα βλέπουμε, ολόκληρο το παρασιτικό σώμα που είναι «τυφλωμένο» και συντηρείται από μια στείρα αντιδεξιά ρητορική: Είναι αυτό το «σώμα» που το έθρεψε η εικοσαετία της ΠΑΣΟΚικής διακέβερνησης.
    Το «σώμα» του «πράσινου κράτους».
    Αυτό το σώμα μπορούμε να το κατατάξουμε στους «χρήσιμους ηλιθίους», στους «τυφλούς» της αντιδεξιάς ρητορείας, αλλά όχι στους εγκάθεστους ή στους μεγαλοδιαπλεκόμενους. Αυτό το σώμα είχε ωφελήματα (μικρά ή μεγάλα) από τη διαπλοκή του με την πασοκική κυβερνητική γραφειοκρατία. Ήταν κάποτε οι περισσότεροι αγωνιστές, αλλά όταν ανέβηκαν στην εξουσία ύφαναν ποικίλους δεσμούς συμφερόντων (οικονομικών, κοινωνικών, πρόσβασης στην εξουσία κ.λπ.) με το Πασοκικό κράτος… Αυτό το πολυπληθές «σώμα» με τις μεγάλες ή μικρές διαπλοκές, σήμερα αποζητά μετά μανίας αυτό που έχασε, το μεγάλο ή το μικρό. Γι' αυτό βλέπεις να ωρύεται κατά του σημιτισμού, αλλά ΠΟΤΕ να μην αποκόβεται από αυτόν, ούτε να δημιουργεί κανένα «πρόβλημα» στην περίοδο της σημιτικής διακυβέρνησης.
    Και όχι μόνο αυτό. Έχει ξεχάσει την «εκσυγχρονιστική» λεηλασία και απάτη, την αμερικανοδουλεία, τις εθνικές προδοσίες και πολλά άλλα… ΣΗΜΕΡΑ αυτό που αποζητά είναι η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στην κυβερνητική εξουσία. Δεν το ενδιαφέρει το τι είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ, αν είναι χειρότερο από τη Ν.Δ. , δεν το ενδιαφέρει το πώς θα πάει μπροστά το λαϊκό κίνημα κόντρα και στη σαπίλα του ΠΑΣΟΚ, δεν το ενδιαφέρει καμιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ, παρά μόνο η ΠΤΩΣΗ της Ν.Δ., το πώς θα ξανάρθει στην κυβερνητική εξουσία.
    Γι' αυτό και το παίζουν αφηνιασμένα αντιδεξιοί!!! Τα γεγονότα για αυτόν τον κόσμο απλοποιούνται στο σχήμα: Δεξιά- αντιδεξιά!!! Δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, ούτε να διακρίνουν τίποτα άλλο από το πώς θα «αρπάξουν» ξανά την κυβερνητική εξουσία… Τώρα τρώνε άλλοι και τους κακοφαίνεται πολύ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ?

    Πηγές προσκείμενες στην δημοσιογραφική πλευρά που υποδεικνύεται απο πολλούς ότι παρέδωσε την κασέτα στον Γιάννη Ανδριανό, δίνουν τώρα την εξής εξήγηση για όσα έγιναν: Γνώριζαν το υλικό της Εύας Τσέκου (όπως έχουν παραδεχθεί και δημοσίως) και λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την δημοσίευσή του θέματος, ενημέρωσαν σχετικά το Μαξίμου - όπως έκαναν άλλωστε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Ο στόχος τους (λένε τώρα τα ίδια πρόσωπα που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα) «ήταν μια ακόμα δημοσιογραφική επιτυχία» του είδους. Όταν δηλαδή θα έδιωχνε το Μαξίμου τον Ζαχόπουλο, εκείνοι που έδωσαν την κασέτα στον κ. Αδριανό, θα έβγαιναν και θα έγραφαν ότι «έτσι διώχτηκε ο γενικός γραμματέας» κλπ κλπ. Όπως συνέβη άλλωστε στην περίπτωση Μαγγίνα. Τα πράγματα, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, προχωρούσαν κανονικά,λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την δημοσίευσή του θέματος, ενημέρωσαν σχετικά το Μαξίμου - όπως έκαναν άλλωστε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Ο στόχος τους (λένε μεγαλοδημοσιογράφους, από εκείνους τα τηλέφωνα των οποίων βρέθηκαν στο κινητό του Ζαχόπουλου, του τηλεφώνησε λίγα λεπτά πριν το πηδήξει από το μπαλκόνι, και του είπε ότι είχε κι αυτός τα θέμα και πως θα το έβγαζε στο δελτίο του εκείνης της ημέρας. Ακολούθησε ο γνωστός καυγάς (με την σύζυγο του Ζαχόπουλου να φωνάζει οτι τους «κατέστρεψε» οικογενειακώς με την… λίμπιντό του) και τελικά η απόπειρα αυτοκτονίας.

    «Έτσι έγιναν όλα», υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Δεν υπάρχουν εκβιασμοί και σενάρια συνωμοσίας». Λέτε να έχουν δίκαιο; Εμείς τους ακούμε, αλλά δεν υιοθετούμε ακόμα καμία εκδοχή των γεγονότων. Γιατί παραμένει ισχυρή και η άλλη εκδοχή, εκείνη περί «οργανωμένου σχεδίου» που παρουσιάσαμε εδώ και τείνει να καταστεί σήμερα κυρίαρχη. Αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν στην πρόθεση κανενός να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που έχουν φτάσει και να τα «χάλασε» όλα η απόπειρα του Ζαχόπουλου, παραμένει ως διαπίστωση ότι «όποιος παίζει με τη φωτιά, στο τέλος θα καεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. mipos htan gynaika?mipos leei tis eidhseis sto megka-lo kanali????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σε ανυποπτο χρονο πολυ πριν τα γεγονοτα ειχα γραψει σε ενα Φορουμ
    ''Κοιταξτε την καταντια του MEGA''
    δεν ξερω γιατι αλλα αυτο μου ηρθε
    στο μυαλο εκεινη την στιγμη, λετε
    κατι να μυριστηκα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ένας γύφτος κάθετε σε ένα σκαμπό μπροστά από το τσαντίρι του.

    Κρατάει μια βέργα και έχει σχεδιάσει στο χώμα έναν κύκλο. Διαλογίζεται πάνω στον κύκλο. Είναι απορροφημένος.

    Βλέπουμε από το βάθος να έρχεται ο γιος του. Πλησιάζει με γρήγορο βήμα. Κουνιστός κουνιστός. Είναι ντυμένος με ένα καφέ πουκάμισο με ροζ λουλούδια.

    - Γεια σου πατέρα!

    Ο γύφτος συνεχίζει να διαλογίζεται πάνω στον κύκλο.

    - Αποφάσισα σήμερα να σταματήσω να είμαι αναρχικός και να γίνω Gay, συνεχίζει.

    Ο γύφτος κοιτάζει ακόμα τον κύκλο στο χώμα.

    - Από σήμερα είμαι ένας Gay! Λεει γεμάτος χαρά ο γιος.

    Ο γύφτος σηκώνει το κεφάλι του.

    - Ώστε έτσι ε;

    - Μάλιστα! Όλος χαρά.

    - Δε μου λες, μήπως είσαι εκδότης του Βήματος;

    - Όχι! απαντάει με απορία ο γιος.

    - Μήπως είσαι έκδοτης των ΝΕΩν;

    - Όχι. Πάλι με απορία.

    - Μήπως είσαι μέτοχος στο MEGA;

    - Όχι.

    - Μήπως είσαι πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής;

    - Όχι. Χαμηλόφωνα.

    - Μήπως διόρισες το γαμπρό σου, επι κυβερνήσεως Σημίτη, Διοικητή του Άγιου Όρους;

    - Όχι. Δυνατά και ζωηρά.

    - Μήπως σε πηδάνε δυο δυο οι Αλβανοί;

    - Όχι! Με αηδία.

    - Μήπως έχεις κτήμα στον Πόρο;

    - Όχι! Δυνατά λίγο εξοργισμένα.

    - Έχεις επιβάλει ποτέ τις ορέξεις σου, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη αριστερά;

    - Όχι. Με σταθερή φωνή.

    - Μήπως κανείς παρέα με τον Ψινακη;

    - Όχι. Μελαγχολικά.

    - Τότε δεν είσαι Gay! Ένας σκέτος πούστης είσαι!

    Σιωπή.

    Αμηχανία και σοκ για το γιο.

    Ο γύφτος κοιτάζει πάλι τον κύκλο στο χώμα. Τώρα σχεδιάζει μια ευθεία.

    Ο Γιος έντρομος από το σοκ, έτοιμος να κλάψει, κανει βήματα προς τα πίσω.

    Ο Γύφτος τώρα σχεδιάζει ένα τετράγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση