GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Over our dead bodies …

Αντιδράσεις για τη νέα μονάδα της ΔΕΗ στο Θριάσιο . Από τη Συντονιστική Γραμματεία της Επιτροπής Αγώνα ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΠΕ (πρώην Π...

Αντιδράσεις για τη νέα μονάδα της ΔΕΗ στο Θριάσιο
.
Από τη Συντονιστική Γραμματεία της Επιτροπής Αγώνα ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΠΕ (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) και ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ εκδόθηκε ανακοίνωση για τη δημιουργία νέας μονάδας της ΔΕΗ (διαβάστε εδώ) στην οποία τονίζει ότι:
, ..
Η διοίκηση της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ στην απέλπιδα προσπάθειά της να βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η καταστροφική για το Θριάσιο επένδυσή της για την κατασκευή κολοσσιαίου θερμοηλεκτρικού σταθμού 880 MW στην Ελευσίνα φαίνεται πως βρήκε σύμμαχο την διοίκηση της ΔΕΗ.
Η επένδυση αυτή αντιστρατεύεται της αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης στο κορεσμένο περιβαλλοντικά Θριάσιο. Δεν έχει εξασφαλίσει ούτε την πιο παραμικρή συναίνεση των τοπικών κοινωνιών. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο και όλα τα Δημοτικά Συμβούλια Ελευσίνας , Ασπροπύργου , Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου έχουν λάβει ομόφωνες αρνητικές αποφάσεις, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων έχει απορριφθεί από το Νομαρχιακό Συμβούλιο καθώς και η Μελέτη Υγρών Αποβλήτων από την Νομαρχιά. Έχουν ήδη ασκηθεί προσφυγές από τον Δήμο Ελευσίνας αλλά και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δυτικής Αττικής ενώπιον του Σ.τ.Ε. Ταυτόχρονα έχει διαμηνυθεί στην ΔΕΠΑ ότι θα παρεμποδιστεί με κάθε τρόπο η κατασκευή αγωγού υψηλής πίεσης από το Πάτημα έως την Χαλυβουργική για την τροφοδοσία της Μονάδας με Φυσικό Αέριο. Τα σχέδια της Χαλυβουργικής :
α Αποτελούν κολοσσιαία εγκατάσταση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας το μεγαλύτερο μέρος της οποίας θα εξάγεται στην Ιταλία. Οι μονάδες θα αναπτυχθούν σε μπαζωμένη θαλάσσια έκταση 102 στρ. Από πλευράς ισχύος είναι η μεγαλύτερη άδεια ιδιωτικής Ηλεκτροπαραγωγής στην χώρα η οποία θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 30 χρόνια !
α Θα προσθέσουν στην ατμόσφαιρα του Θριάσιου τόσα καυσαέρια όσα εκπέμπονται από το διυλιστήριο των ΕΛΠΕ Ασπροπύργου!
α Θα προσθέσουν στην ατμόσφαιρά μας τουλάχιστον 2.000- 2.300 τόνους Οξειδίων του Αζώτου τον χρόνο ενώ σήμερα σε όλο το Θριάσιο Πεδίο παράγονται περίπου 2.700 τόνοι το χρόνο! Θα υπάρξει δηλ. αύξηση της ρύπανσης τουλάχιστον κατά 75% !
α Θα εκπέμπουν στην ατμόσφαιρα 2,6 – 3 εκ. τόνους Διοξείδιου του Άνθρακα (CO2), ετησίως , καθώς και άλλους επικίνδυνους αέριους ρύπους όπως Μεθάνιο, Σωματίδια, Διοξείδιο του Θείου κ.α. Από αυτούς το Διοξείδιο του Άνθρακα , το μεθάνιο και μέρος των οξειδίων του Αζώτου ευθύνονται για το φαινόμενο του Θερμοκηπίου και την κλιματική αλλαγή. Αυτές οι εκπομπές CO2 ισοδυναμούν με τις ετήσιες εκπομπές τουλάχιστον 80.000 – 100.000 βενζινοκίνητων αυτοκινήτων !
α Τέλος, θα εκπέμπεται και σημαντική ποσότητα ( 4,4 – 5 Κg /y) υδραργύρου , που θεωρείται από τα πιο τοξικά βαρέα μέταλλα.
Το περιβαλλοντοκτόνο για το Θριάσιο σχέδιο της Χαλυβουργικής είναι από την στιγμή της σύλληψής του - καταδικασμένο να αποτύχει και θα αποτύχει! Θα έχει την ίδια τύχη με τα σχέδια γιγάντωσης και εδαφικής επέκτασης του Διυλιστηρίου της ΠΕΤΡΟΛΑ (νυν ΕΛΠΕ ΒΕΕ) καθώς και χωροθέτησης μονάδας υποδοχής επικινδύνων και μη βιομηχανικών αποβλήτων στο καταπράσινο Μελετάνι της Μάνδρας . Σχέδια που συναντούν ήδη την σφοδρότατη αντίδραση σύσσωμης της κοινωνίας του Θριασίου η οποία μέσα στους επόμενους μήνες θα λάβει χαρακτήρα καθολικού ξεσηκωμού. Ο Πρωθυπουργός , οι αρμόδιοι Υπουργοί Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος καθώς και οι Διοικήσεις της Χαλυβουργικής και της ΔΕΗ αναλαμβάνουν ακεραία την ευθύνη για την κοινωνική έκρηξη που προκαλούν οι ρατσιστικές επιλογές τους για το Θριάσιο. Το Θριάσιο σηκώνει κεφάλι και είναι έτοιμο να προασπίσει τα λιγοστά ελεύθερα τετραγωνικά του ! Over our dead bodies…

13 σχόλια

  1. "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ" ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΑ DVD
    AΡΧΙΖΕΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..

    ΔΕΗ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΑΡΗ..

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ..

    ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ
    ΚΑΣΕΤΟ-ΘΥΕΛΛΑ
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

    ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΕΗ ΣΥΖΗΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,
    ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ RWE.

    ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΕΘΝΟΣ,ΜΕΓΚΑ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ..ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΘΕΜΑ ΚΤΛ.
    ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ..

    ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ..
    ΓΕΝΟΠ-τα παιρνω απο τους νταβαδες-ΔΕΗ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ"
    ΣΥΝ.."Η ΔΕΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ..


    "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ"...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.


    ΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ" ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ..
    ΓΙΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΚΑΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ?
    ΠΟΣΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΘΕΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

    Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στην Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε φίλους σας για να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι τακτικός αναγνώστης του press-gr. Όποτε όμως επιχειρώ να διαβάσω σχόλια αναγνωστών του, διαβάζω (συνήθως) είτε άσχετα σχόλια, είτε χυδαίες εκφράσεις, είτε σχόλια σε άσχετα θέματα και σπανιότερα σοβαρά σχόλια σχετικά με το θέμα που κάθε φορά θίγεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι διαχειριστές του blog επιτρέπουν αυτήν την ... "ελευθερία" ή μάλλον ... "ελευθεριότητα" έκφρασης.

    Σχετικά με την εγκατάσταση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στο Αττικό κράτος: Αυτοί που διαμαρτύρονται για την εγκατάστασή του, πρέπει καταρχήν να δεχθούν και να ζητήσουν να ανοίξουν οι διακόπτες υψηλής τάσης, που τροφοδοτούν τις γραμμές των 150 και 400 kV από την περιοχή Κοζάνης και Πτολεμαϊδας προς το Αττικό κράτος. Μετά, ας βρούνε τρόπους να ικανοποιήσουν τις ενεργειακές ανάγκες του Λεκανοπεδίου.

    Η πρόταση αυτή δεν σημαίνει, ότι καλώς προτείνεται η ίδρυση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύσιμο το εισαγόμενο φυσικό αέριο.

    Αντίθετα μάλιστα, πρέπει να γίνει σε όλους γνωστό, ότι το 50% του ενεργειακού περιεχομένου του φυσικού αερίου χάνεται άδικα, αντιοικονομικά και αντίθετα στα ... εθνικά συμφέροντα.

    Τελικά, θέμα επιλογής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ,ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ
    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ
    ΟΚΤΩ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.
    Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
    ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ.


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ?
    ΣΟΒΑΡΟΣ?
    ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ?


    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ..

    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ?

    Πηγές προσκείμενες στην δημοσιογραφική πλευρά που υποδεικνύεται απο πολλούς ότι παρέδωσε την κασέτα στον Γιάννη Ανδριανό, δίνουν τώρα την εξής εξήγηση για όσα έγιναν: Γνώριζαν το υλικό της Εύας Τσέκου (όπως έχουν παραδεχθεί και δημοσίως) και λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την δημοσίευσή του θέματος, ενημέρωσαν σχετικά το Μαξίμου - όπως έκαναν άλλωστε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Ο στόχος τους (λένε τώρα τα ίδια πρόσωπα που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα) «ήταν μια ακόμα δημοσιογραφική επιτυχία» του είδους. Όταν δηλαδή θα έδιωχνε το Μαξίμου τον Ζαχόπουλο, εκείνοι που έδωσαν την κασέτα στον κ. Αδριανό, θα έβγαιναν και θα έγραφαν ότι «έτσι διώχτηκε ο γενικός γραμματέας» κλπ κλπ. Όπως συνέβη άλλωστε στην περίπτωση Μαγγίνα. Τα πράγματα, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, προχωρούσαν κανονικά,λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την δημοσίευσή του θέματος, ενημέρωσαν σχετικά το Μαξίμου - όπως έκαναν άλλωστε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Ο στόχος τους (λένε μεγαλοδημοσιογράφους, από εκείνους τα τηλέφωνα των οποίων βρέθηκαν στο κινητό του Ζαχόπουλου, του τηλεφώνησε λίγα λεπτά πριν το πηδήξει από το μπαλκόνι, και του είπε ότι είχε κι αυτός τα θέμα και πως θα το έβγαζε στο δελτίο του εκείνης της ημέρας. Ακολούθησε ο γνωστός καυγάς (με την σύζυγο του Ζαχόπουλου να φωνάζει οτι τους «κατέστρεψε» οικογενειακώς με την… λίμπιντό του) και τελικά η απόπειρα αυτοκτονίας.

    «Έτσι έγιναν όλα», υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Δεν υπάρχουν εκβιασμοί και σενάρια συνωμοσίας». Λέτε να έχουν δίκαιο; Εμείς τους ακούμε, αλλά δεν υιοθετούμε ακόμα καμία εκδοχή των γεγονότων. Γιατί παραμένει ισχυρή και η άλλη εκδοχή, εκείνη περί «οργανωμένου σχεδίου» που παρουσιάσαμε εδώ και τείνει να καταστεί σήμερα κυρίαρχη. Αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν στην πρόθεση κανενός να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που έχουν φτάσει και να τα «χάλασε» όλα η απόπειρα του Ζαχόπουλου, παραμένει ως διαπίστωση ότι «όποιος παίζει με τη φωτιά, στο τέλος θα καεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"
    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

    εγραψε στην επιστολη του,απευθυνομενος στους δημοσιογραφους,που τον εκβιαζαν.

    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..

    ΑΞΙΟΣ..


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας.


    Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!
    Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!! Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!! Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!! Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους. Αιδώς αχρείοι!!!

    Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγεί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
    Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι… Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.
    ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
    α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
    β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας Με δύο λόγια:
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?


    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?


    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ράτσα είναι το Θριάσιο και το επέλεξαν ρατσιστικά?πεκινουά?
    Ξου ρε νεαντερτάλια,πως αλλιώς θα καλύψουμε τις ενεργειακές μας ανάγκες?-αντε τρίψτε καμμιά πέτρα να βγάλει σπίθα οπισθοδρόμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση