GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασυνείδητος οδηγός...

...εγκατέλειψε τραυματία στον δρόμο . SOS!!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/02/2008 ΚΑΙ ΩΡΑ 15...

...εγκατέλειψε τραυματία στον δρόμο
.
SOS!!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/02/2008 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:50 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 191 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ) ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΜΟΥΖΗ.
ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΜΠΕΖ Η' ΛΕΥΚΟ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ, ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΗΝ Ι. ΟΔΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ, Ο ΑΚΗΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ ΩΣΠΟΥ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.
Ο ΑΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942829505,210-5134473. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ MAIL ΑΥΤΟ....Ο ΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑΤΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ......
ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
A.K.

11 σχόλια

  1. Παίδες Ελλήνων,
    Ίνα τί απορείτε περί του ασύλου της Βουλής ??
    Σας λέγω μόνο τούτο: Εάν δεν υπήρχε το άσυλο, θα ήμουν αυτή τη στιγμή ΑΝΕΡΓΟΣ !!!
    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΔΟΓΜΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    Και εξηγούμε: Η εξουσία και τα τσιράκια της, μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων, θέλουν να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό σε όσους διανοούνται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σαν μέσο έκφρασης και ενημέρωσης. Διότι ακόμα δεν μπορούν να το ελέγξουν.

    Επίσης δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα ξερονήσια-Οχι ότι δεν το σκέφτονται και αυτό.

    Ετσι το μόνο μέσο για την καταστολή μας είναι ο ΦΟΒΟΣ.

    Οπου δεν πίπτει η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ μέσω του "πολιτισμού" τους που μας ταϊζουν, πίπτει η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ.


    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νεα



    Η χώρα το τελευταίο τετράμηνο, εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή, βιώνει μια σοβαρή κρίση του συστήματος διακυβέρνησης.

    Κρίση θεσμών, κρίση δημοκρατίας, κρίση αξιών.

    Μια κρίση που απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς.

    Μια κρίση που έχει πολλαπλές εκφράσεις.

    Μια από τις οποίες αφορά τον τρόπο και την ποιότητα ενημέρωσης των πολιτών.

    Αφορά, εντέλει, και τον ρόλο και την λειτουργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.



    Το τελευταίο διάστημα με αγανάκτηση παρακολουθούμε μια συστηματική προσπάθεια από συνεργάτες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και μάλιστα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, να απαξιώνουν τον ρόλο, την λειτουργία και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου.

    Μια προσπάθεια που ορισμένες φορές αγγίζει τα όρια της πολιτικής και προσωπικής εμπάθειας αλλά και της ειρωνείας.



    Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας αποτελέσαν δυο χαρακτηριστικά περιστατικά, σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας.

    Το πρώτο, αφορά την υποβάθμιση, ακόμη και με απαξιώτικους χαρακτηρισμούς, των προτάσεων που παρουσίασε η αντιπολίτευση για το ασφαλιστικό, στην πρόσφατη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή, με εκφράσεις του τύπου «γενικολογίες», «να πάνε και στο καφενείο απέναντι να κάτσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το ασφαλιστικό», ακόμη και «ελαφρώς αρλούμπες». (Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν τεθεί ήδη στην διάθεση του τηλεοπτικού σταθμού προς αξιοποίηση)

    Το δεύτερο, αφορά ένα ευαίσθητο εθνικό θέμα, το Σκοπιανό.

    Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να εμφανίζεται από συνεργάτη του βραδινού δελτίου ειδήσεων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Γιώργος Α. Παπανδρέου, να μην «καταλαβαίνει» γιατί «ίσως να μην έχει απόλυτη γνώση των γεγονότων» στο θέμα των Σκοπίων. Και μάλιστα, να σχολιάζονται οι θέσεις του Κινήματος και του Προέδρου του, με ύφος «χιλίων καθηγητών». Είναι βέβαιο δε, ότι ιδιαιτέρως ο συγκεκριμένος συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού, σκοπίμως παριστάνει ότι αγνοεί ποιος προώθησε και διαπραγματεύτηκε επί κυβερνήσεων Σημίτη, μεταξύ πολλών άλλων, την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε., ποιος οικοδόμησε την αποκλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ποιος εργάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ποιος διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη Βαλκανική πολιτική.



    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρόσφατα, ανέλαβε πρωτοβουλία, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και κατέθεσε πλαίσιο προτάσεων για την υπέρβαση της κρίσης απαξίωσης της πολιτικής, την ενίσχυση της αυτονομίας της πολιτικής απέναντι σε εξωθεσμικά κέντρα και συμφέροντα και της κατοχύρωσης της αυτονομίας της Δικαιοσύνης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από κυβερνητικές παρεμβάσεις.



    Αυτή την περίοδο της κρίσης της Δημοκρατίας και του Πολιτικού Συστήματος όλοι κρινόμαστε.

    Κρίνονται οι πολιτικές δυνάμεις και οι πολιτικοί από την βούληση και την ικανότητα τους να προασπίσουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.

    Κρίνονται τα ΜΜΕ και οι λειτουργοί τους από την θέληση τους να προασπίσουν την δημοκρατική κατάκτηση της ουσιαστικής ενημέρωσης και της αυτονομίας τους από επιχειρηματικά, μικροπολιτικά και μικροκομματικά συμφέροντα.



    Τελικά όλοι κρινόμαστε ακόμη και οι ακόπως και τηλεοπτικώς κρίνοντες.

    Όλους μας κρίνει ο Ελληνικός Λαός.



    Σε κάθε περίπτωση όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να μην δεχθούμε στο εξής καμία απόπειρα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας - και από οποιονδήποτε.

    Για την αντιγραφή

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pros olous tous kollimenous malakes pou grafoun asheta apo to thema pou einai anthropistikou haraktira. Stamatiste na grafete anoisies edo. Yparhei thema kai min apoprosanatolizete tin oikogeneia apo sygkekrimeni pliroforisi. ELEOS MALAKES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χαλαρώσαμε το θέμα λίγο εδώ μέσα η μου φαίνεται ?
    Φοβήθηκε κανένας?

    http://press2-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δυνατόν??

    Έχετε το Θεό σας???


    Το θέμα είναι να βοηθήσουμε μια οικογένεια της οποίας ένα μέλος χαροπαλεύει,
    δίνοντας ορθές πληροφορίες για τον εντοπισμό του εγκληματία-οδηγού.

    Αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να αναφέρετε κάντε μια χάρη στην ελληνική Internet κοινότητα και βγάλτε το σκασμό.

    Επαγγελματίες παπαρολόγοι ε λ ε ο ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι


    Σημαντικά νεα


    Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί όχι μόνο στους απέναντι αλλά και μέσα στο κόμμα μου , η εμμονή του αποτυχημένου προέδρου κ. Παπανδρέου, να επιτίθεται εναντίον του κ. Βενιζέλου, σε μια προσπάθεια ανέγερσης διαχωριστικού και αδιαπέραστου τείχους ανάμεσα στα δύο κόμματα , χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί από πλευράς του οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στα έδρανα της εξουσίας.
    Ας μην αντιλεχθεί ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αντικειμενικό σκοπό να διαχειριστεί ή να συνδιαχειριστεί εξουσία» διότι τάχατες «η εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το κόμμα» διότι αν πάρουν είδηση οι ψηφοφόροι ότι ο αρχηγός σκέφτεται έτσι τότε, ενδεχομένως γρήγορα, θα επαληθευτεί η κ. Παπαρήγα ότι… αλλού τις πορτοκαλιές τις καλλιεργούν για να κάνουν πορτοκάλια και όχι… κουραμπιέδες..!
    Τα κόμματα δεν είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις που να αντικρούουν κυβερνητικές προοπτικές, αλλά υπάρχουν μόνο και μόνο για να διεκδικούν την κυβέρνηση, αυτοδύναμα ή σε συνεργασία μ’ άλλα κόμματα. Πού πήγε η διεκδικητική κουλτούρα της Αριστεράς για την Απλή Αναλογική η οποία όπως έλεγαν θα εξαναγκάσει σε κυβερνητικές συνεργασίες..; Μήπως τώρα, εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται συνεργασίες επειδή στο παιχνίδι του δικομματισμού ενδέχεται να μπει και τρίτος παίχτης..;
    Ο κ. Παπανδρέου ασφαλώς θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ότι, στον τόπο υπάρχουν και άλλοι Αριστεροί Δημοκράτες, με αγώνες και προσφορά που δεν έχουν χρεία πιστοποιητικών «εθνικοφροσύνης» από τη μια και «αριστεροφροσύνης» από την άλλη πλευρά. Ούτε βεβαίως όσοι μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την Αριστερά σε δύσκολους καιρούς, περιμένουν σήμερα την απονομή μεταπτυχιακών τίτλων «αριστεροσύνης».
    Δηλώσεις όπως αυτές οι πρόσφατες του κ. Παπανδρέου με έντονο απαξιωτικό ύφος για τον κ. Βενιζέλο, των οποίων η αναπόδεικτη αυτάρκεια μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από βλακώδη έπαρση λόγω της εκλογής στην κορυφή της κομματικής ιεραρχίας, είναι ατυχείς στιγμές και το περιεχόμενό τους πρέπει να αποκηρυχθεί γρήγορα. Η αλαζονεία (έστω και κατά λάθος) δεν ταιριάζει στην Αριστερά,απλα δημιουργεί αποστροφή και φέρνει νερό στο μύλο της αντίδρασης.
    Πιο απλά διαιωνίζει την ανικανότητα και τη βλακεία του.
    Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απρεπέστατο γκεμπελόφρον φασιστοειδές 10.17.

    Αν και δεν έχω καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ η τον babis θα σου απαντήσω εγώ.

    Οταν οι άλλοι ρουφάγανε το αυγό τους, ΠΡΩΤΟΣ βγήκε και υπερασπίστηκε την ελευθερία της έκφρασης και την μεθόδευση της ΝΔ για φίμωση του διαδικτύου ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Γ. Παπανδρέου, οι bloggers πρέπει να το θυμόμαστε αυτό στην επόμενη κριτική που θα κάνουμε.

    Και τώρα να σου πω κάτι ακόμα, η πλαστοπροσωπία είναι αδίκημα και διώκεται ποινικά, αυτό σε κάνει άτομο του ποινικού δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala den ntrepestai ligo palio skoulikia..katholou bre alhtes?? tha hthela kai tha eyxomoun na xaropaleuei kapios dikos sas na eblepa an tha grafate anohsies..palio zwa..ante ginete ligo anthropoi bromiarhdes...eyxomai na sas broun ta xeirotera..anth na bohthisete thn oikogenoia,,lete anohsies.ntroph piaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.38


    σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και σε βαφτίζω περαιτέρω "ρουφιάνο και ασφαλίτη"

    Είναι γνωστό τοις πάσι τι είσαι και ποιού τα συμφέροντα προασπίζεις - αυτή σου η στάση δικαιολογεί και το (χάλια) hateblog που "σήκωσαν"

    Ελπίζω τα Ελληνικά μου να σου είναι κατανοητά γιατί είσαι και "οικονομικός μετανάστης στην αλλοδαπή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειστε ολοι μακακες...ασχοληθειτε με το θεμα... και οχι με μακακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση