GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο εξομολόγος του Ξηρού»...

. Από το the-small-news.blogspot.com .,,,, Παραθέτουμε μια καταγγελία της λέκτορος Διονυσίας Βαλλιανάτου, που ακολούθησε μετά το πόρισμα πο...

.
Από το the-small-news.blogspot.com
.,,,,
Παραθέτουμε μια καταγγελία της λέκτορος Διονυσίας Βαλλιανάτου, που ακολούθησε μετά το πόρισμα που είχε καταθέσει η ίδια μαζί με το συνάδελφό της τον Ιωάννης Ν. Νέστορος το 2002, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανακρίθηκε στον "Ευαγγελισμό" ο Σάββας Ξηρός.
Η κ. Βαλλιανάτου αναφέρεται σε συζήτηση που είχε με την, επίσης γιατρό, Μαρία Χριστοδούλου, η οποία είχε έμμεση γνώση για τα όσα έγιναν στον Ευαγγελισμό και της έχει διηγηθεί μεταξύ άλλων και τα εξής:
"Ο συνάδελφος της ΜΕΘ Νίκος Κάλτσας μου είχε πει εκείνη την περίοδο ότι ο πρώτος που "εξομολόγησε" τον Ξηρό ήταν ο ψυχίατρος. Γιάννης Παπαδάτος. Ο κ. Παπαδάτος ήταν προσωπική επιλογή του καθηγητή Κώστα Στεφανή επειδή το ύφος του μοιάζει με παπά και έτσι θα μπορούσε πολύ εύκολα να πλησιάσει τον Ξηρό και να τον κάνει να μιλήσει. Μου έχουν πει ότι ο κ. Παπαδάτος παρουσιάστηκε ως ιερέας στον Ξηρό και τον προέτρεψε να μιλήσει λέγοντας του "πες τα όλα παιδί μου για να αισθανθείς καλύτερα, ο Θεός όλα τα άκουει και τα συγχωρεί".
Θυμάμαι ακόμα ότι συζητούσαν οι συνάδελφοι της ΜΕΘ εκείνη την περίοδο ότι οι πρώτες ανακρίσεις έγιναν από τον Παπαδάτο, ο οποίος ουσιαστικά δίδαξε και τον κατάλληλο τρόπο που έπρεπε να γίνουν οι ερωτήσεις σε έναν πολυτραυματία όπως ο Ξηρός. Ο κ. Παπαδάτος διέψευσε οποιαδήποτε δική του εμπλοκή (επιστολή στο" Ποντίκι", 25.9.03).
Είναι γνωστό ότι έχουν αλληλομηνυθεί ο νευρολόγος - ψυχίατρος Γιάννης Παπαδάτος και η Διονυσία Βαλλιανάτου, νευροψυχολόγος. Ο Παπαδάτος την μήνυσε γιατί θεώρησε ότι είναι συκοφαντικά γ' αυτόν όσα αναφέρει η Βαλλιανάτου στην αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα, η Βαλλιανάτου του ανταπέδωσε την μήνυση για όσα αναφέρει γ' αυτήν ο Παπαδάτος σε επιστολή του - απάντηση στην εφημερίδα "ΠΟΝΤΙΚΙ". Το εντυπωσιακό πάντως σ' αυτή την ιστορία είναι ότι μάρτυρες του Παπαδάτου παρουσιάστηκαν ο υπουργός υγείας Στεφανής και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Π. Κρητικός και Β. Βασιλάκης.
Πηγές:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=645160
http://www.eksegersi.gr/reportaz3.htm
http://www.eksegersi.gr/fakelos_diki/sxoliasmos94.htm

11 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ αλλα και πηγες απο εξεγερση και ιντιμιντια ειναι καπως μεροληπτικες ε..? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ο Ξηρός μπόρεσε να καταθέσει από την εντατική και ο Ζαχόπουλος δε μπορεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να παει να γαμηθεί ο Σάββας Ξηρός και η καριόλα η Βαλλιανάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να καταλάβω,

    το σχόλιο είναι καταγγελτικό;

    Δηλ. κατά τη γνώμη του συντάκτη, θάπρεπε ή όχι να γίνει διελεύκανση της υπόθεσης 17 Νοε;

    Αν οχι, πάει καλά, μαγκιά του.

    Αν ναι, πως φαντάζεται την ανάκριση ενός τρομοκράτη; Με το "Σας παρακαλούμε πολύ, θα θέλατε να μας πείτε, μήπως,....";

    Για να καταλάβουμε και μεις.
    Δεν μπορεί νάμαστε και με τον "χωροφύλαξ" και με τον "αγροφύλαξ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΞΗΡΟΥ .
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον Ξηρό η απόφαση ήταν με προτροπή των "συμμάχων" να τον συντρίψουν, για το άλλο το κάθαρμα η εντολή είναι συγκάλυψη. Και στις δύο περιπτώσεις καταργούν το κράτος δικαίου με ειδικές έκτακτες διαδικασίες οι ίδιοι yes man εγκάθετοι "επιστήμονες". Το κοινό σημείο στις δύο υποθέσεις είναι η πολύμηνη εκστρατεία προπαγάνδας παραπληροφόρησης από τα κανάλια των "νταβάδων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΠΗΡΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΕΜΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 17Ν ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚ ΔΗΛΑΔΗ ΓΚΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βγαλε τους Ξηρούς έξω για να περιποιηθούν
    αυτόν τον Παπαδάτο και τους ομοίους τους!!!

    Πόσα πήρε πάλι αυτός ο Παπαδάτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση