GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νταβατζιλίκι του Δήμου Αθηναίων!

Ζητά να πληρωθούν, μετά από ...5 χρόνια, οι πλάκες των πεζοδρομίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! . Του Δημήτρη Τερζή . Είμαι κάτοικος Παγκρατ...

Ζητά να πληρωθούν, μετά από ...5 χρόνια, οι πλάκες των πεζοδρομίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
.
Του Δημήτρη Τερζή
.
Είμαι κάτοικος Παγκρατίου και έχω να σας αναφέρω τα εξής:
Χθες βράδυ η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας με ενημέρωσε ότι της ζήτησαν από τον Δήμο Αθηναίων την λίστα των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας, για να μας στείλουν τον λογαριασμό για τις πλάκες του πεζοδρομίου έξω από την πολυκατοικία μας τις οποίες άλλαξαν το…2003(!) λόγω της προετοιμασίας της πόλης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Μου είπε μάλιστα ότι ο Δήμος θα ειδοποιήσει τον καθέναν μας ξεχωριστά ώστε να πάμε να πληρώσουμε το ποσό που μας αναλογεί.
Και αναρωτιέμαι:
Για πόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ μας περνάει ο Δήμος Αθηναίων;
- Τα ΥΠΕΡΟΓΚΑ δημοτικά τέλη που ανέρχονται σε περίπου 30 ευρώ το μήνα, για ποιο λόγο τα πληρώνουμε;
- Τι είδους λογαριασμός είναι αυτός τον οποίο καλούμαστε να πληρώσουμε περίπου 5 χρόνια μετά;
- Ποιος μας ενημέρωσε από πριν ώστε να ξέρουμε ΓΙΑΤΙ θα πληρώσουμε, ΤΙ θα πληρώσουμε, ΠΟΣΟ και ΠΟΥ;
- Με ρώτησε εμένα ο Δήμος αν ήθελα να γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες; ΟΧΙ. Αυτοί που τους ήθελαν ας πληρώσουν!
- Και τέλος, για ΠΟΣΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ;

15 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ GRSex .com ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΡΑ. ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ




    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ


    ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ



    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.


    ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ


    ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ


    ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ


    ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΒΕΙ


    Ο ΚΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ


    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΛΑΝΙΑ

    ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 500
    ΑΤΟΜΑ ΓΑΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ 11,000,000 ΡΑΓΙΑΔΕΣ.


    ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παραπονα σας στον δημαρχο αγαπητε και σ' αυτους που τον ψηφισαν. Ας βαλουν βαθεια το χερι στην τσεπη γιατι τα ρουσφετια τους πληρωνετε και σεις και οσοι αλλοι διαμαρτυρονται ή θα διαμαρτηρυθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ήταν πάντα ληστής. Εγώ ώς διαχειριστής αρνήθημα να παραλάβω το έγγραφο. Ας πληρώσουν να μου το επιδώσουν με δικαστικό επιμελητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. ΜΕΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΑΝ 600 ΕΥΡΩ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ. ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ? ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΑΡΧΟΝΤΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΑΝΑΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ-ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΕΒΑΖΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΛΠ. ΨΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και θα σας χρεώσουν τον κούκο αηδόνι!
    Πριν από μερικά χρόνια πάθαμε το ίδιο, μας χρέωσαν την αλλαγή που έκαναν χωρίς λόγο στο καλύτερο πεζοδρόμιο της γειτονιάς - ένοικοι μηχανικοί και ξέραμε να το κατασκευάσουμε σωστά και να το συντηρήσουμε. Τα γειτονικά πεζοδόμια, σχεδόν όλα με ζημιές, δεν τα πείραξαν. Και μετά από λίγο καιρό ήρθε ο λογαριασμός: λες και έβαλαν πλάκες από χρυσάφι.

    Όταν διαμαρτυρηθήκαμε, μας παρουσίασαν "δημοκρατικές" αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι όμως κομπίνα της αρμόδιας διεύθυνσης, μάλλον σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο, που μεθοδεύει την κομπίνα. Αν φτιάχνατε μόνοι σας το πεζοδρόμιο, θα χρεωνόσασταν περίπου το ένα δέκατο αυτού που θα πληρώσετε στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κάτι άλλο: ξέρεις από πότε είναι ο νόμος που ρυθμίζει την κατασκευή πεζοδρομίων από το Δήμο?? Από το 1931, τρία ένα, μην νομίζεις ότι έκανα λάθος.

    Καμιά "δημοκρατική" ή δικτατορική κυβέρνηση δεν σκέφτηκε έκτοτε να αλλάξει αυτό το νόμο, γιατί βγάζουν τα λαμόγια των Δήμων πολύ χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ.

    ΚΑΤΑΦΥΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ ΑΡΜΟΔΙΟΣ κος ΣΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά, έλεος με τα δημοτικά τέλη. Είναι ένα έξοδο από το πουθενά. Τι σκατά πληρώνω στο λογαριασμό της ΔΕΗ κάθε μήνα; Θέλουν και extra;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΕΙΧΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΜΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ. ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΚΛΠ. ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ι ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ, ΠΑΣΧΕΙ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΔΑΠΑΝΕΣ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΟΤΑΝ. ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To Shopping & το Jumping Therapy:

    Οι ασύμμετρες απειλές στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής.

    Η υπόθεση Ζαχόπουλου και το μεγάλο άλμα-πήδημα (χώρια τα μικρά) του Χρήστου στο κενό, έδειξαν πόσο ευάλωτος είναι ο σχεδιασμός μιας μακρόπνοης κυβερνητικής απειλής. Αν ο Χρήστος δεν είχε απιδοθεί στο αγαπημένου του ΣΠΟΡ (σε άλλες διαστάσεις χώρου ααυτή τη φορά), τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Το επιτελείο του Πρωθυπουργού με τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη.

    Και έρχομαι τώρα στην άλλη παράμετρο: Το Shopping Therapy.
    Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Οικονομίας χαράζει τα πλάνα της οικ. πολιτικής χωρίς να υπολογίσει - πως να το προβλέψει άραγε ?? - τον "κυκλοθυμισμό των ελλήνων. Ξαφνικά και χωρίς λόγο 11.000.000 πατριώτες μας επιδίδονται στο λεγόμενο Shopping Therapy, τινάζοντας στον αέρα τα πλάνα του κ. ΑΛογοσκούφη, του κ. Φώλια και όλου του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης. Ο πληθωρισμός ξεπερνάει το 4% και η ακρίβεια καλπάζει.

    Επομένως, όσο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και να είναι ο πρωθυπουργός μας αυτό δεν αρκεί.

    Το Shopping Therapy αναδεικνύεται ως το ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδια σκαστε και πληρωστε.αφου επιλεξαμε να ζουμε σε αφτο το μπουρδελο που τα λαμογια ειναι το 99% του πλυθησμου καλα να παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον παίρνουμε ανα πάσα στιγμή και παντού (και στη Ελλάδα, και στον Καναδά και όπου θέλετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρχίσανε να ξυπνάνε και οι πουτσομουνοδονητοχαρμπουγκεροχορτασμένοι καιτηλεοπτικοαποχαυνομενοβαρεμένοι ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ; Ε, ρε, γλέντια! Τελικά, παίδες, μόνο όταν κάτι επιβαρύνει την τσεπούλα τους, κι όχι την αξιοπρέπειά τους, εξεγείρονται οι "τοιούτοι" πολίτες...

    Κάποτε, ως κατακτημένοι, πληρώναμε φόρους σε Ρωμαίους, "Βυζαντινούς" και Τούρκους. Τώρα, σε ποιον είμαστε υπόδουλοι και μας γδέρνουν με τα ένδικτα και τα χαράτσια τους;
    Μήπως ήταν καλύτερα όταν ξέραμε ότι είμαστε υπό-δουλοι, απο τώρα που πιστεύουμε, τα ζώα!, ότι είμαστε ...ελεύθεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επανάσταση σκλάβοι με απείθεια κατά της ανήθικης ΕΡλλάδας και εμπρησμούς .ΓΑΜΩ ΤΟ Α2 ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΓΑΛΟΝΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση